כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אחרי חיפושים של שנה (כן שנה) אחרי המסך "הכי טוב" למשחקים וסרטים בתחום ה- 3,000 ש"ח אני מיואש... אני חייב את עזרתכם בלמצוא את המסך הנבחר... ובלי קטעים של עדיף מסך CRT וכאלה כי כבר החלטתי על LCD בתודה מראש נועם נ.ב אשמח לתגובה מהירה
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני צריך כרטיס מסך שיעבוד סבבה עם משחקים סוקט PCI-E הציעו לי את ה 6600 אבל זה קצת יקר לי יש משהו סבבה בפחות?? מה נחשב דרגה פחות מה6600? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום, איזה מסך כדאי לקנות בסביבות ה-700 שקל? איך אלה של מאג ה770 וה 786 ? MAG CRT 17" - 770FS e-View series MAG CRT 17" - 786PFs - PF series - SILVER תודה.
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
-
כולם מדברים על זמני התגובה של מסכי LCD (כי הם בעייתיים בנושא), אבל האם מישהו יודע מה זמני התגובה הממוצעים של מסך CRT רגיל ? חשבתי על זה כי הרי כיום יש מסכי LCD עם זמנים של 12MS ובטח מתישהו יורידו את זה עוד יותר. אבל כמה כבר אפשר להוריד ? ואולי הזמנים האלו כבר שווים או אפילו פחותים מאלו של מסך CRT ממוצע ?
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
יש הבדל משמעותי בין היצרנים השונים מבחינת אפשרויות OC ל6600GT?
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
לי יש את גירסת ה AGP המעבדים החדשים דורשים כרטיס ל PCI-X למישהוא יש פתרון ??? (כרטיס שווה ערך או מתאם או רעיון חדש )
-
- 7 תגובות
- 665 צפיות
-
-
GigaByte ATi Radeon 9550 128mb 128bit או G-force 4 Ti4800se 128mb 64bit תודה ענקית לעוזרים,
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
הזמנתי את הכטיס GF 6600GT 128 MB מKSP. השאלה שלי היא האם הכרטיס הנ"ל מסוגל להריץ את המשחקים החדשים ביותר על הרזולוציות הגבוהות ביותר, ועל העלאת פילטרים ברמות הכי גבוהות בצורה חלקה. ובכן, הוא מסוגל או לא? תודה לעונים.
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום ויש לי שאלה חשובה מאוד לגבי הכרטיס של GeForce fx 5500 מה אתם אומרים עליו??? טוב,לא טוב??? מה הביצועים שלו???? יש לי לינק שנותן פירוט לסוג הכרטיס שאני רוצה לקנות ולפי המפרט תתייחסו: http://www.xfxforce.com/product_view.php?sku=PVT34BUA אני רוצה להדגיש שאני הולך לקנות את הגירסה של ה256MB נשאלת השאלה האם הוא יותר טוב מריידון 9600XT או פחות טוב ממנו???? תנו חוות דעת,זה חשוב לי מאוד
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יקח לי כמה ימים לגבש עליו דעה רצינית ככה שכרגע רק תהנו מהתמונות של שלו ליד חברו הטוב ה-MX1000 תודה לנועה מחשבים על השירות המצויין וההספקה המהירה אחרי שנודע לי שה-Mag 810FD שלי לא יחזור לחיים בקרוב. רק דבר אחד לא הצלחתי להבין, עדיף לשים אותו על 60Hz או על 75Hz (אני יודע ש-LCD לא עובד על Hz אבל זה חשוב למפענח הדיגטלי שלו) עריכה 1 קצת נתונים בסיסיים גודל - 17" בהירות - 300cd/m2 קונטרסט - 1:600 זמן תגובה - 12ms חיבורים - DVI + VGA רמקולים סטיראו + יציאה לאוזניות Pivot (אפשר לסובב אותו ב-90 מעלות כמו בתמונות) מקום קניה - נעה מחשבים מחיר - 2280 שקל במזומן אספקה - יום! (נסעתי לשם לקחת) נתונים מלאים יש באתר הגרמני של המוצר (לפחות אני לא מצאתי אתר רשמ…
-
- 61 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
שלום! אני ראיתי שיש חנות "למיר מחשבים" היא טובה מישהו התנסה? איך השירות? והאיכות של המוצרים? לפי מה שראיתי יש אחריות טובה... אבל בעיה אחת מטרידה אותי..אין שם 6600GT בAGP..מישהו יודע אם הם מתכוונים להביא? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין לקנות מסך חדש, המסך ישמש אותי למשחקים וסרטים. התקציב שלי הוא עד 2500 ש"ח. רציתי בהתחלה לקנות LCD 17 אינץ אבל כל מה שראיתי לא נראה טוב (ראיתי LG-1710S ,SONY-16MS PHILIP ועוד כמה מסכים) בכולם התמונה לא היתה מספיק חדה ובהרצת סרטים היתה מריחה, אם כי מאד קטנה. רציתי לדעת אם מישהו מכיר LCD טוב (אני מתכוון אחד כזה שיראה לי משחקים וסרטים באיכות של CRT, ניתן להגדיל את התקציב מעט) ואם לא אז מסך 19 אינץ CRT חשבתי על ה-LG F-900P,(למרות שלא ראיתי אותו בפעולה ) אם יש למישהו הצעות למסך יותר טוב אני אשמח לשמוע. תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי לינק מדויק באתר של LG לחלק של דרייברים למסכים (אפשר ללכת שם לאיבוד)
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
אני מתעתד לקנות בזמן הקרוב מסך חדש מאחר ושלי נשרף לפני זמן לא קצר, בתקציב של 1700 ש"ח למסך 17" דק, מצאתי את המסך הבא כאופציה מצויינת (DVI,16MS וCR של 1:450) המסך Gigabyte 17 LCD GD-1703 DP
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש 6600GT, ללוח ב PCI EXPRESS. ראיתי 3 כרטיסים של חברות שונות, כולם אותו מחיר. מה ההדבלים בין החברות? אמינות/ביצועים/קירור טוב ? שכתוב PCX הכוונה ל PCI EXPRESS? בקיצור ,איזה עדיף : 1. אלבטרון 2. לידטק (משום מה לא נראה לי) 3. גיגה בייט (יותר נשמע לי טוב) (תלחצו על כל אחד מהם). תודה לעונים
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט כבר זמן רב בין הדגמים המצויינים לעיל. אני עובד עם מק G5 בגרפיקה לדפוס ופוסט פרודקשיין. מחפש מסך איכותי תאימות צבע גבוהה (עדיף מסך שניתן לכיול). ידוע לי שסמסונג החליפו את שפורפרת ה Dimontron ל DynaFlat שמועה אומרת שהקודם היה טוב יותר....? ובכלל, האם כדאי את הסוני? דבר אחד בטוח עם הסוני- תופס פחות מקום... בקיצור, אני זקוק לעצה בתודה מראש MicMac
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-
של איזה חברה הכי כדאי לקנות את ה6600GT או ה6800?
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם כאשר אני מחבר את כרטיס הקול למגבר הסטראו שלי אני שומע בשני הרמקולים משהו כמו הממממ........ כזה מעצבן, מפריע, ודי חזק גם מבלי שום יציאת סאונד( מבלי אפילו לנגן משהו) דרך הכרטיס. עליי לציין: גם כשחיברתי למחשב השני קיבלתי בדיוק אותה התופעה. כרטיסי הקול הם o.b בשני המחשבים. כאשר חיברתי דיסקמן למגבר עם אותם כבלים ולאותם הכניסות (וכיוונתי את הווליום למקסימום גם בדיסקמן וגם במגבר מבלי לנגן) הכל היה תקין. אגב גם יציאת הוידאו לא משהו. כרטים מסך: ג'יפה 4 עם יציאות s-video וגם rca - תוכנת tvtool . התופעה: תמונה לא משהו (divx) וקוים (גלים) רצים על מסך הטלוויזיה. מבקש ממי שיכול להנחות אותי לסדר את הבעיות להסביר לי בדיוק מה לעשות. בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אז ככה האם המסך הזה הטוב??...יש לי 1500 שח...האם יש משהו יותר טוב?... דרישות שלי..."19 אז הנה פירוט על המסך... גודל מסך: 19" מנורת מסך: שטוח לחלוטין - DYNAFLAT רזולוציה מקסימלית: 1600x1200 גודל נקודה: 0.20 תדר רענון: עד 85Hz תדר אופקי: 30 - 85Khz תדר אנכי: 50 - 160Hz סוג אריזה: Retail אחריות: 3 שנים
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שימו לב למה שקראתי באנדהטק: PureVideo. PureVideo is exclusively available on the GeForce 6 series of GPUs and only the latest GeForce 6 GPUs have a fully functional PureVideo core. The original NV40 and NV45 (GeForce 6800GT/Ultra) do not have functional Windows Media Video 9 decode acceleration, but the rest of the GeForce 6 series are feature complete (GeForce 6800/6600GT/6600/6200). שהסתכלתי בריווהטיונר כתוב לי שיש לי nv40 האם האתר התבלבל או שיש לי ליבה טוב יותר ממה ששיערתי..... נראה לי שהאתר התבלבל עוד ציטוט מעניין בסוף הכתבה: Remember that this only applies to the NV40 (GeForce 6800GT/Ultra AGP) and NV45 (GeForce 6800GT/Ultra PCIe), NV41 (GeForce 6800) has fully func…
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני יתן דוגמא לבעיה שלי: בכל פעם שאני נכנס למשחק מחשב אז המסך שלי נכבה, אבל אני שומע את המשחק ברקע עובד אבל לא רואה אותו. אבל עם אני מעביר את הפונקציה של המצגים שלי למצג של הטלויזיה אז אני מצליח לראות את המשחק, כשאני נמצא בתוך המשחק (שאני דרך הטלויזיה) אז כשאני מעביר את הפונקציה של הרזולוציה של המשחק לרזולוציה נמוכה אז אני כן מצליח לראות דרך המסך מחשב שלי את המשחק, אבל אז לא רואים טוב בגלל שהרזולוציה נמוכה, כנראה משהו בהגדרות של הכרטיס מסך שלי לא מכוון, מי שמבין אז בבקשה אני צריך עזרה דחופה. תודה רבה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מסך סינק מאסטר 1200 NF של סאמסונג כמה לימכור יד שניה?
-
- 10 תגובות
- 965 צפיות
-