כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שלום! יש לי כרטיס מסך nvidia 8400gs והגירסת דריבר היא 163.75... אני מחבר את הטלויזיה למחשב (דרך כבל s-video) וורואה דרכו סדרות וכו', אבל כל פעם שעדכנתי את הגירסה של הדריבר החדש רואים מסך שחור ולא את המחשב בטלויזיה.. ואז אני מוחק את הדריבר החדש ומתקין שוב את הישן (163.75) כי רק איתו אני יכול לראות את המחשב דרך הטלויזיה. אפילו אם אני מתקין דרך הnvidia control panel באשף התקנת החיבור לטלויזיה זה עדיין לא עובד.. תודה למי שיעזור לי למצוא דרך גם לעדכן את הגירסה וגם להמשיך לראות איתו במסך טלויזיה!
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 5200 FX והייתי רוצה לשדרג אותו. יש לי מעבד Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) 512MB (זה יהיה 1GB) זיכרון אין לי שמץ של מושג מהו ספק הכוח שלי (איך בודקים?) תודה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
קניתי עכשיו כרטיס מסך AGP X8 מצאתי כמה מדריכים אבל אני חושב שצריך גם לשנות בהגדרות של המחשב ב-DOS הזה (תקנו אותי אם אני טועה)
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שמעתי שיש כרטיס מסך כזה בשם GTO3 איזה טכנאי אמר לי האם זה נכון?
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני מנסה לקנות את כרטיס המסך הזה (ככל הנראה הכי טוב בתקציב שיש לי) בגרסת 128MB אבל לא מצליח למצוא היכן. ככל הנראה ATI מוציאים אותו מהשוק לטובת 9200 שהוא פחות טוב. אשמח לקבל מידע אם מישהוא יודע. תודה
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
תראו אני מעוניין לרכוש מחשב חדש ואני דיי חובב NVIDIA לאורך המון שנים. אני מעוניין בכרטיס מסך חזק מאוד שיחזיק לי משחקים כבדים על רזולוצייה מקסימלית אם המסך 24 שלי T240. ראיתי ביקורות מצויינות לגביי ה HD4870 1GB, ואני פשוט חובב של NVIDIA... האם יש כרטיס שלא נופל ממנו? שיריץ לי משחקים על המסך בלי בעיות זה נורא חשוב האם לזכרון של הכרטיס יש משמעות גדולה במקרים אלו? תודה
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
http://www.omegadrivers.net/ אתמול התקנתי אותם ולפחות ממה שראיתי עד עכשיו הם עדיפים על 4.7 של CAT . שיפר לי את התוצאה של AQUA מ 34500 ל 35600 . היום אני אבדוק גם ב 3DMARK - 03 ובמשחקים. נ.ב - מפרט: 2.4B-533FSB ASUS-P4S8X 768MB - DDR333 9800P - 256BIT- SAPPHIRE
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
שלום , ברשותי כרטיס מסך מסוג Geforce 6600 PCI 256MB וקרה לי לפני כמה זמן שהמשחקים אחרי 5 דקות נתקעים ואין מה לעשות חוץ מריסטרט , פירמטתי את המחשב והבעיה לא נפתרה , אז הוצאתי את הכרטיס מסך ניקיתי את המאורר ואבק , אבל לצערי שום דבר לא עזר אז כנראה שהלך לי הכרטיס מסך ? או אם יש איזה פתרון בבקשה זה דחוף ... בתודה , אור
-
- 9 תגובות
- 612 צפיות
-
-
קניתי את המסך לא מיזמן אחלה מסך וזה שאני עובד איתו אין בעיות אבל אם אני משאיר אותו דלוק נגיד שעה שעתיים או יותר שאני חוזר והוא נידלק מחדש או שאני מדליק אותו בכפתור עוד פעם לא משנה הוא מיתכווץ לי קצת בצדדים ואני כול פעם צריך לכוון מחדש אני עובד על 1024 על 748 75 הרץ והדריייבר מותקן תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום! אני חדש כאן בפורום ורוצה להתייעץ אתכם בקשר לשדרוג כרטיס מסך..כרגע יש ברשותי כרטיס מסך מסוג sapphire 6870 hd (שעובד חלק ומעולה בלי צווארי בקבוק וכאלה) ורציתי לשדרג ל sapphire 7870xt with boost הקאץ' היחיד שבלוח אם שלי יש חיבור pci-e 1.1 מהדור הישן אני יודע שיש הבדלים בין דור אחד לדור השני במהירויות כתיבה, השאלה שלי אם השדרוג יגרום לצוואר בקבוק עצבני או אולי יוריד מביצועי הכרטיס החדש?... לוח אם: asus p5g41c mlx תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן. מישהו יכול להסביר לי בבקשה פעם אחת ולתמיד מה עושים הפילטרים? במה הם בדיוק מועילים אם מפעילים אותם? הרי הבנתי שכאשר מריצים 3DMark05 עם פילטרים פועלים אז הציון נמוך יותר מאשר עם פילטרים מכובים!! וכתוצאה מכך זה פוגע בביצועים של הכרטיס מסך, לא? (גם במשחקים..) אז איך זה שבבנצ'מרקים שעושים השוואה בין סדרת כרטיסי מסך בודקים כל משחק לפי רמה מסוימת של פילטרים? בשביל מה צריך אותם, אם הם רק פוגעים בביצועים? המון המון תודה למי שיוכל להסביר
-
- 8 תגובות
- 612 צפיות
-
-
ל-AMD יש דמו אשר יציג את טכנולוגיות עקיבת הקרניים שלה עבור אלו שיצליחו להשיג לעצמם את ה-Radeon RX 6800 או ה-Radeon RX 6800 XT כבר ביום ההשקהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
- 1 follower
-
-
אני יודע שתפקידו של הVSYNC הוא להגביל את קצב הפריימים בהתאם לקצב הרענון של המסך, אבל ניתקלתי בתופעה מוזרה ביותר בFARCRY 2: כאשר הvsync פועל, קצב הפריימים יורד בערך ב30אחוז! ואני מדבר על מצב שבו הפריימים גם ככה יותר נמוכים מקצב הרענון. להמחשה, קצב הרענון שלי הוא 85, וכאשר הVSYNC פועל, הביצועים יורדים מממוצע של 60 לממוצע של 40. לא ניתקלתי בתופעה כזאת באף משחק אחר. האם זה תקין לדעתכם? יש לי את הפאץ' האחרון של המשחק והדרייברים המעודכנים ביותר. הכרטיס שלי הוא HD7770
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
HD 6450 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E האם הוא יעבוד לי במחשב? לוח אם: ASUSTeK P5KPL-CM מעבד ספק כוח: p4-500w power supply ג'נרי http://i903.photobucket.com/albums/ac239/_The_PunisheR_/323565d0.jpg 2GB :RAM חברה אני צריך תשובה מהירה, אני כבר הרבה זמן בלי כרטיס מסך תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
לפני הפרמוט הכל עבד עכשיו אני מתקין את הדרייבר ולא מצליח כל הזמן המחשב כותב cant get device אני לא מבין מה אני צריך לעשות ?!?! :'(
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, רציתי לעשות השוואה בין כרטיסי המסך הבאים: 8800GTS G92 512MB לבין 9800GT 1GB - מי טוב יותר ? (ידוע לי שה8800GTS ישן). HD4870 1GB לבין GTX260 896MB - כנ"ל תודה.
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אוקי הנה תגובה ראשונה We have responded to your issue. Solution: Dear customer, Thank you for contacting AMD-ATI. Please follow the instructions available at the link below and send us the requested reports about your equipment: http://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=1696 We'll wait for your reply. Regards, Pier Bottero AMD-ATI Product Support Center
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני משחק פשוט DREAMFALL על 1280X960 עם פילטרים על מקסימום והכל, ועדיין אני רואה שהטקסטורות במשחק יכולות להיות הרבה יותר טובות(רק לגיבורה יש טקסטורות טובות) :s05:
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, הרצתי בדיקה ב 3DMARK05 וקיבלתי את תןצאות שנעות בין 18 ל 25 FPS יש לי מחשב חדש פנטיום D820 1 גיגה הארד דיסק SATA 250 ג"ב וקניתי כרטיס מסך חדש 7800GT והתקנתי אותו לבד ואני מפחד שהוא לא מקבל מספיק כוח מהספק צריך 350 WATT אז אמרו לי פה להריץ בדיקה האם התוצאות האלו סבירות או שאכן הוא לא מקבל מספיק מתח ולכן לר פועל בשיא התפוקה? תודה
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום, האם אפשר לראות בשני מסכים אך שלכל מסך תיהיה רזולוציה שונה? אני יודע בוודאות שיש את זה לx800 XT AIW ורציתי לדעת האם זה אפשרי חומרתית בלבד..
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני כרגע מעוניין לקנות מחשב חדש, ועלתה לפניי בעיה. אם אני קונה לוח אם עם כרטיס מסך Onboard, האם אני יכול לחבר לו כרטיס מסך רגיל, והאם יווצרו קונפליקטים בגלל זה. הלוח אם הוא M2N-MX SE Plus AM2+ של AMD הכרטיס מסך המובנה הוא Nvidia Geforce 6100 והכרטיס מסך שאני רוצה לקנות הוא Nvidia GeForce 9800GT תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם.. לא יודע אם כולם קראו את הפוסט הקודם שפרסמתי שמתאר את חששותיי לגבי הכרטיס הנ"ל.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=375399.0 לגבי הכרטיס: חברת BFG עדכנה את האתר שלהם שלשום והוסיפה אותו, לכן חששותיי התבדו. http://www.bfgtech.com/bfge98512gtxpocbe.aspx שלחתי מייל לחברה לגביו ביום שהביאו לי אותו וזו תשובתם: There might be a slight difference in the PCB color due to different PCB manufacturers, but as far as I know there is no performance difference. The only difference in the fan/heatsink is that instead of blowing air out the back of the case it dissipates heat into the case and the power LED on the bracket has been removed. This should not aff…
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אוקיי הסכום סה"כ אמור להיות כ-2000 שקל... אפשר לעלות באיזה 200 שקל אני מאמין... חשבתי ללכת בכיוון רדאון 9600XT ב-590 שקל ומסך LCD nu 8ms ב-1400 שקל... מה אתם אומרים ? יש המלצות ? משהו לשנות ?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GTX9800. הוא רומז לי (בעדינות בינתיים) שהוא עומד למות. איזה כרטיס מסך חדש אפשר לקנות (לא מחפש יד שנייה) ? בסביבות 300-350 שקל. תודה.
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-