עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by UFO,

אני לא יודע איזה כרטיס מסך לבחור את ה-Gigabyte RADEON 9600 Pro 128MB DDR Retail או את ה- gigacube radeon 9600 pro 128mb game buster אבדלי מחירים: gigabyte-1120 gigacube-1038 מה לקחת מי שבאמת מבין בזה שיכתבו לי ואני מבקש אל תכתבו סתם כי זה בחירה לא קלה וכל דעה פה משפיע בבחירה הסופית. ומי שחושב שזה יעזור יש לי ביקורות על שני הכרטיסים: http://www.extremeoverclocking.com/reviews/video/GigaCube_9600Pro_1.html http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/gigabyte_r96p/index.html

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  2. Started by yfbr,

על הכרטיס מסך כתוב: ms 4420 ver:1 3d agphantom מערכת ההפעלה במחשב: Win98 תודה מראש למי שיביא קישור לפושע הנמלט yfbr שריף

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  3. Started by DarkSight,

שלום לכולם שמעתי מספר שמועות שכרטיס זה שעולה בסביבות ה1200 שקל יש אפשרות לפרוץ אותו ולהפוך אותו כמעט ל9800XT מישהו שמע על זה? חבר שלי אמר לי שהיה כתוב על זה ברוטר אם מישהו שמע על זה בבקשה שיכתוב הודעה ;D

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  4. Started by lipa,

האם יש הבדל בביצועים ,האם יש הבדל באיכות התמונה? בקיצור מה ההבדלים אם יש? תודה

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  5. יש לי שאלה שקשורה בעיית כרטיס מסך ??? יש לי כרטיס מסך AGP 32MB שבמחשב אחד הוא עובד ובשני לא עובד. עכשיו במחשב שהכרטיס לא עובד עליו אין בעיה כי זה מחשב חדש וכרטיס AGP אחר שאני שם עליו כן עובד, מישהוא יכול לפתור לי את התעלומה המוזרה הזו ?? אני יודה לו.

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  6. Started by 7omaHawk,

לא ידעתי לאן להכניס את זה אז שיהיה.... יש לי סרט בפורמט SVCD. אני לא מצליח לראות אותו על המחשב ... למה ? רק DVD יכול לקרוא אותו ? יש דרך להפוך SVCD ל-AVI או כל פורמט אחר שאפשר לפתוח בעזרת מדיה פלייר ? ואם כבר אז: יש סידי בגודל 800 מגה ? אפשר לצרוב עליו עם כל צורב ? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  7. Started by avi2014,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=8034&PHPSESSID=e27c6b64b69f5b00a1df462a71bcd683

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  8. Started by sh_idan,

פשוט המוכר בחנות מחשבים שאני קונה ממנה הביא לי כרטיס של איזה חברה שאני לא יודע מאיפה הוא המציא אותה ואני לא זוכר תשם...

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  9. Started by gbox,

שלום רב אז הנה כמה שקיבלתי במבחן המפרט שלי amd athlon 64 3000 939 512 ddr gigabyte 6600gt התוצאה: 3348 האם זה תוצאה טובה? תודה רבה לעוזרים לינק לתמונה: http://img92.echo.cx/my.php?image=umtv3qr.jpg

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  10. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שימו לב, לריבועים בתמונה.! מה עושים? תודה-גיל. 9550

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  11. קיבלתי עם הכרטיס מסך שלי svidout עם יציאות נוספות של y pr fb/av ועם חוט לכבל שיש לי חיבור כזה בכרטיס מסך... מה אפשר לעשות עם זה? והאם צריך משהו נוסף כדי לחבר את זה לטלוויזיה?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  12. Started by Nachum987,

יש לי בעייה משונה בכרטיס מסך, בזמן שאני משחק ב GTA:SA (רק בו) לזמן מה כמו חצי שעה בערך המסך שלי קופא לכמה שניות אבל הקול ממשיך ברקע ואז לפתע ומסך הופך שחור, המוזיקה מפסיקה ואז או שהמשחק נשאר ככה עם המסך שחור הזה או שלאחר כמה שניות זה חוזר לעצמו ואני יכול לשחק כרגיל, לאחר שאני יוצא מהמשחק אני רואה את ההודעה הבאה של הכרטיס מסך: יש לי מערכת הפעלה Win XP Pro SP2, כרטיס מסך ATI 9600XT 256MB, והדרייבר החדש ביותר של ATI 5.6. יש לציין שבעייה זו "נוצרה" רק מאותו יום שאני התקנתי את הדרייבר החדש של ATI 5.6 ולפני כן זה לא קרה. תודה רבה לכל המגיבים והעוזרים בנושא.

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  13. Started by MasterDK,

מה זה צינורות? איפה הם נמצאים? בשביל מה צריך אותם?

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  14. Started by Green Day,

ATI Radeon 9200 128MB DDR + TvOut או GeForce FX-5200 128MB + TV OUT AGPx8

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  15. אני רוצה מדריך בעברית שיסביר לי על כרטיס המסך על כל חלקיו ומאפיינהם..... יש לי ידע במחשבים אבל על החלקים שלו אין לי שוםםםםםם ידע. כך שאני צריך מדריך למתחילים עד לרמה של מתקדמים מי שיעזור לי אודה לו מאוד אני רוצה להגיע לרמה שאני יוכל פה בפורום להתמצות בהכל ולחוות את דעתי.

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  16. Started by generalA,

ברצוני לחבר את כרטיס הג'יפה שלי לטלויזיה. יש ברשותי קבל s-video עם 4 פינים זכר משני הקצוות. כאשר בדקתי את יציאת ה- s-vidoe בכרטיס נוכחתי לגלות כי ישנם 7 מקומות לפינים! האם ניתן בכל זאת להשתמש בכבל זה (רק לתמונה)? אפילו אם מוותרים על פונקציות אחרות כי את הסאונד אני מוציא מהכרטיס קול. תודה חברה !

• 6 תגובות
    • 577 צפיות
  17. אז השאלה בקשר ללוח אם היא כתוב לי ב CPU-Z שהוא תומך עד x4 ועל הכרטיס כתוב שהוא תומך עד x8 לא יהיו לי בעיות? וכתוב שם גם AGP Version 2.0 או משהו כזה,יעלה לי חלק בלי בעיות?עם הספק החדש שאני יקנה? תודה נ.ב מצטער שאני פותח הרבה דיונים על זה אני פשוט חייב להיות בטוח ממש בטוח! אגב יש משהו מוזר בלוח אם שלי יש לו שתי שמות של דגמים סתכלו בחתימה שלי וכתוב גם Chipest i845E מה הדגם הכללי? יש לי Leadtek 6600GT AGP Retail 128MB DDR3

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  18. מה זה בדיוק ? מה זה נותן במשחקים ? נניח שאני משחק ב-Battlefield 2 בלי פילטרים או עם פילטרים אז מה השינוי גרפיקה וכו' תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  19. Started by ScreameR,

אני מחפש מסך מאוד ספציפי, של VIEWSONIC שיש לו DVI, ובלי רמקולים, וכמובן 8MS יש חיה כזו ?

• 6 תגובות
    • 577 צפיות
  20. ש לי 6800GT שבזמן האחרון לא עובד באוברקלוק, ולא בגלל הטמפרטורה ,שהיא נמוכה! מה אתם אומרים על להחליף לדריברים לא רשמיים? כדאי? יש סיכונים כלשהם? תודה!

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  21. אני מתלבט בין Leadtek ל- GAINWARD ו- GIGABYTE וגם GIL

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  22. יש לי שאלה... מה יותר טוב Radeon X850 256MB או Geforce 6800 256MB? ואם אפשר מה המחירים של כל אחד?

23. Started by idodi10,

שלום, יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9600XT וחיברתי אליו את הטלויזיה. ואני רוצה לשחק במשחק NEED FOR SPEED ואי אפשר לגרור אותו! יש אפשרות לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  24. Started by Rhx,

אוקיי יש לי את הכרטיס 6600GT ולאחר שאני מריץ בדיקה ב 3Dmark05/03 התמונה קופאת כל הזמן והמחשב לא מגיב ואני צריך לעשות ריסט זה פוגע בכרטיס? אתם חושבים שנתנו לי כרטיס פגום ? חשוב לציין שהFPS שלי יותר גדול במשחקים זה לא שהוא זז אבל הבדיקה עם 3DMARK לא עוברת...הסרתי את הדרייברים הישנים אחר כך הסרתי את השאריות עם DRIVER CLEANER והתקנתי דרייברים 77.77 וזה לא עזר. הצעות?הגרסה המדויקת של הכרטיס מסך זה.. leadtek a6600gt tdh 128mb ויש לי שאלה קטנה גרסת ה PX זה לPCI-E ויצרו במיוחד את ה6600GT לAGP ויש לו דגם אחד מבית לידטק שזה מה שקניתי?..

• 8 תגובות
    • 577 צפיות
  25. Started by SnakeBite,

שלום, קראתי המון מאמרים על 710t ושמעתי שהוא מעולה אבל אני מעדיף 19 אינצ' אז מה שרציתי לדעת היא מה יותר טוב למשחקים ולסרטים 710t או 913b עידו

• 4 תגובות
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים