כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש, היום יש ברשותי 8600GT. שאר המפרט שלי: Q9450 P43-DS3 של Gigabyte Enermax 525W pro +82 זיכרון כרגע 2GB אבל ישודרג ל 4GB אוטוטו מסכים 22" wide + מסך רגיל 4/3 17" התלבטתי בהתחלה בין ה 6870 ל GTX470 ולפי כל המבחנים ה 6870 עדיף פרט לכך שאין לו את ה physix וזה לא כ"כ קריטי לי עכשיו יש לי התלבטות נוספת אם בכלל ללכת על ה 6870 או לרדת לרמת המחירים של ה 6850/GTX460 מבחינת יחס עלות/תועלת. ובנוסף לכל זה אומרים לי לגבי ה 5850. בקיצור - הייתי סגור על ה 6870 אבל עכשיו שמעתי שאולי כדאי לקחת כרטיס קצת יותר זול. מה אתם אומרים ? 6870/GTX470 או בכלל ללכת על כרטיס יותר זול, וא כן אז על איזה ? תודה, גוסטב
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
למחשב חדש מעבד רייזן 2600 או 1700, אני אבקש מפרט כמובן אקח ספק טוב 600W למשחקים רמה בינונית, יש לי הצעה Sapphire Nitro+ Radeon RX 580 8G Special EDITION ב 600 שקל משומש, כדאי? מה אתם אומרים? כדאי לנסות למצוא 1070 במחיר הזה?
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אז זה המפרט שלי http://siz.co.il/my.php?i=wztwqllz3dmu.bmp הלכתי עם המפרט הזה לכמה חנויות והציעו לי בחנות אחת את אותו המפרט בדיוק רק עם כרטיס מסך HD5770 איזה כרטיס עדיף? אני צריך להריץ כמה שיותר טוב את המשחקים cod,gta iv ועוד כמה משחקים,אז איזה כרטיס יותר טוב לי? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין כרטיס 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, של GIGABYTE ל8600GT 256MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E של evga ראיתי שהקירור של gigabyte הוא פסיבי מה עדיף?
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום :] אני הולך לקנות מחשב חדש ולקחתי בתוך המפרט Sparkle 8800GTS 512MB ב1598 ש"ח עכשיו אני צריך התיעצות על החברה הזאת כי אני לא כל כך מכיר אותה ואני לא יודע איך הקירור שלה והביצועים לכן באתי לפה שתעזרו לי :] אז קודם כל אם יש לכם הצעות לכרטיס מהסוג הזה מחברה אחרת שיותר טובה בביצועים וקירור ופחות כסף אתם מוזמנים להציע.. עכשיו בגלל שאני לא מכיר טוב את החברה הזאת אני לא יודע אם כדאי לקנות קירור של זלמן לכרטיס הזה או להשאיר אותו ככה כאילו מבחינת הקירור אם הוא טוב.. השימושים שיהיו בעיקר לכרטיס הזה זה משחקים כבדים שיצאו וגם מה שכבר יצאו כמו cod4 ועוד.. וחשוב שלי הגראפיקה וביצועים אז תנו לי ככה בסיקור קצר על זה..
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום, ראיתי שבסטיקי אתם ממליצים על ה PX6600LE אבל לא ראיתי שיש לו גרסת AGP.. אז כאמור, אני צריך כרטיס AGPx8, הכרחי שיהיה לו DVI ו TV-OUT. רצוי שיהיה של nVidia, כבר התרגלתי לאינטרפייס שלהם.. (אלא אם יש לATI יתרון גדול בשביל השימושים שלי) אני צריך את הכרטיס בעיקר בשביל עבודה משרדית, כלומר טקסטים/אינטרנט וכו', סרטים (ולכן חשוב מאוד ה TV-OUT), ולפעמים משחקים, אבל זה לא באמת חשוב לי. הכי חשוב שאיכות הצפייה בטקסט תהיה טובה, זה השימוש העיקרי (אני אשתמש ב 1280x1024 אם זה משנה). כאמור, באיזור ה300-350 ש"ח.. אז אשמח לשמוע הצעות לכרטיסים, וגם סתם כדי שאדע - לצרכים שביקשתי, אלו נתונים בכרטיס מסך חשובים? כמות הזכרון? כמות הביטים בממשק זכרון? הדגם של המעבד? תודה רבה מראש
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך GTX 1060 6GB המארז שלי תומך בכרטיס עד אורך של 10.5 אינץ עכשיו, יש מלא דגמים של מלא חברות שונות, איך אני יודע באיזה לבחור...? אני מעוניין שכשהכרטיס לא עובד אז המאוורר שלו לא יעבוד אם זה אפשרי, שלא יהיה בזבוז חשמל על כלום וסתם יתחמם. אין לי בעיה להזמין בארץ (עדיף בגלל ה3 שנים אחריות), אבל גם יכול להזמין מאמאזון אם ההבדל שווה את הביטול של האחריות.. מה אתם אומרים?
-
- 14 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום, אשמח פה לעצות, יש לי הזדמנות לרכוש כרטיס RX 470 משומש מול 1050TI חדש באותו מחיר (סביב ה700 ש"ח), מה כדאי?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לצערי הבנתי שה1950CF כבר אזל אז אני מתלבט ,אני לא מעוניין כרגע בDX10 .. חשבתי על GF7900GS או 7600GT ולהשאר עם עודף או ה1950PRO . אם למישהו יש רעיון נוסף ,בבקשה.... עדיפות שלי זה ATI אבל לא "נעול" THANKS
-
- 13 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום יש לי 5700LE שעשיתי לו אוברקלוק והוא רץ בערך כמו 5700.. בקיצור הכרטיס לא ממש מריץ משחקים רוב המשחקים אני מפעיל על רזולוציות ממש נמוכות עם כמעט כלום בפילטר למשל BF2 אני מריץ ב800X600 עם פילטרים מדיום - (שזה עוד סביר בשבילי) דוגמא רעה זה אובליביון 640 על 480 בלי שום פילטר הכל OFF ואחרי TWEAKING למשחק רץ בסביבות 30 בבתים ו10 בסביבה פתוחה(והמשחק נראה זוועה) אז אני רוצה כרטיס ויש לי סוג של מגבלה יש לי AGP ואני לא רוצה להשקיע על כרטיס מסך משהו משהו כי עוד חצי שנה ~ שנה אני קונה כבר מחשב חדש עם PCI-E אז אני רוצה איזה כרטיס נחמד בסביבות 500-700 שקל AGP שיריץ לי את כל המשחקים היום על רזולוציה ככה 1024X768 עם פילטרים HIGH (אפשר גם מדיום לא קריטי) תנו הצעות מפרט שלי זה P4 3.0GH…
-
- 6 תגובות
- 492 צפיות
-
-
יש מחשב שאני רוצה לקנות והוא מגיע עם GeForce 7600GT 256 ועם מסך LCD חשבתי שאוליי אם אני אקנה מסך CRT אז זה לפחות חיסכון של 500 שקל וככה אני אוכל לשדרג את הכרטיס בפורום מפרטים זה מה שהמליצו לי עליו http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=203743.0 דעתכם? בתודה, שלומי.
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי. המפרט שלי הוא Pentium 4 2.66GHz יש לי 512MB זכרון ולוח אם של אסוס עם AGP. יש לי כרגע ג'יפורס 4 440 ואני רוצה לשדרג. המליצו לי על הכרטיסים האלה, מה אתם אומרים? האם הם יהיו מספיק טובים יחד עם המפרט שלי למשחקים חדשים? LEADTEK WinFast A7600 GS TDH 256MB AGP BFG OC 7600 GS 512MB AGP GIGABYTE GEFORCE FX7600GS 256MB AGP תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 491 צפיות
-
-
קניתי מצלמת וידאו עם חיבור של FIREWIRE אני חייב כרטיס וידאו בשביל לחבר אותה למחשב מישהו יודע להמליץ לי על כרטיס וידאו סביר שעושה את העבודה ??? לא משהו יקר...... איפה קונים ?? אם מישהו מוכר במקרה אז שיצור איתי קשר בפרטי
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
RADEON 9600Pro TV,DVI 128MB RADEON 9700 TV,DVI 128MB RADEON 9800SE TV,DVI 128MB איזה הכי כדאי ?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכוון לשחק ברזולוציה של 768/1024 עם מסך 17 עם הגדרות של כל המשחקים הכי חדשים על HIGH,ושירוצו חלק ללא תקיעות. אז מה הכי מומלץ בשבילי? לא רשמתי תקציב אבל אני לא מתכוון לשבור חסכונות,שיהיה מחיר סביר.
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
דבר ראשון אני חייב לציין שבנושא הזה אין לי מושג לכן אני שואל את דעתכם... אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה של חברה אמינה וטובה ושיראו בו טוב אין הגבלת מחיר אבל בלי הגזמות.. תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזיה למחשב, יש לי מסך 20.1 אינטצ' של סמסונג אני מצפב לכרטיס שיתמוך ברזולוציה גבוהה מסך רחב ואיכות תמונה טוב מממיר של הוט אני לא מתעסק בעריכה גראפית וכאלה אבל עדיין אני רוצה שתהייה לי אופציה להקליט סדרות או תוכניות שאני רוצה.. לגבי המחיר התקציב הוא 400-600 ש"ח לא חשוב לי פנימי או חיצני רק שיהיה איכותי... תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש חדש כאן ואני מעוניין לקנות כרטיס טלויזיה איכותי במחיר בין 200-400 ש"ח בן דוד שלי Chevy המליץ לי על הפורום הזה. אין לי מושג בזה, ולכן אני לא יודע איזה חברות טובות לכרטיסי טלויזיה איכותיים. הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס טלויזיה כדאי לקנות. תודה מראש!
-
- 17 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני לא יודע איזה כרטיס לבחור... חשבתי על אלו: Avermedia AverTV Box3 External Pinnacle Studio PCTV Leadtek Winfast DV2000 התקציב שלי עוד עד 1000 שקל,אז אני לא יודע כי הכי יקר משלושתם עולה 800 שקל.. אם יש כרטיס שהוא יותר טוב משולשתם בבקשה תגידו (כמובן בתקציב שלי). ואם אתם אומרים שלא שווה לקנות בארץ ושווה לי לקנות בניו יורק...אז איזה כרטיס כדאי...(אם יש בכלל כרטיס שיש שם ופה אין והוא שווה בהרבה..וכדאי לקנות אותו). תודה רבה לכל העונים.
-
- 12 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לקנות למחשב שלי כרטיס טלויזיה בכדי לחבר לו את הממיר של יס ולהקליט ממנו . . . הצעות בבקשה? תקציב +- 300 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
בוקר טוב. הבוקר הלך לי הכרטיס. פתחתי את המחשב, ראיתי קצת חדשות ופתאום נתקע לי הסמן ולאחר כדקה הופיעו פסים לאורך המסך. הם עד עכשיו פה, לא רוצים לעזוב. הסרתי דרייבר והתקנתי שוב אבל הוא לא עולה ברזולוציה מ- 800X600. גם לאחר הפעלה מחדש ישנם שיבושים בתצוגה בשלב עליית ה- BIOS ולאורך כל זמן עליית מע' ההפעלה. כבר בזמנו רציתי לשדרג אבל לא היה לי תקציב. עכשיו זה כבר כורח מציאות ואני לא יכול לחמוק מזה. אני אשמח לעזרה כי אני רוצה לקנות שבוע הבא, אשמח מאוד (אבל לא חובה) אם זה יהיה מ- R.S.M כי הם מאוד אמינים בעיני ונהנתי לקנות אצלם בזמנו. הקניה תהיה בכרטיס עם משלוח. פרטי המחשב: לוח - Gigabite P35-ds4 - עם PCI-E רגיל x16 זכרון - 4GB 800 מעבד - C2D E6750 ספק - Seasonic S12II 620W Bronze
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לבקש את עזרתכם בבחירת כרטיס מסך חדש. קניתי לא מזמן טלויזיית LCD FULL HD ואני רוצה לחבר אותה למחשב כדי לראות סרטים ב HD וכו... קניתי גם מחשב חדש שאמור לשמש אותי לצרכי עבודה. אני לא מריץ משחקים. עברתי באתר של אחת החברות הגדולות לציוד מחשבים על כרטיסי המסך וכל הדגמים באיזור ה 300-400 שח של NVIDIA באים רק עם יציאת DVI אחת ועוד יציאת VGA מה שפחות או יותר פוסל את האפשרות שאני ארכוש כרטיס עם ערכת שבבים שלהם. לעומת זאת ל ATI יש כמה כרטיסים בטווח המחירים הזה עם 2 יציאות DVI (אני צריך אחת בשביל המסך ואחת בשביל המחשב). הכרטיסים שראיתי הם: כרטיס מסך תוצרת Sapphire דגם Radeon HD 3650 512MB DDR3 כרטיס מסך תוצרת Sapphire דגם Radeon X2400Pro 512MB כרטיס מסך תוצרת Sapphire דג…
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מנסה לברר כבר כמה שבועות מה לקנות ולא מצליח להחליט או בכלל למצוא מידע על זה רוב ההתיחסות היא למשחקים HD3650 /QUADRO 1700 QUADRO 570 אני דיי רוצה שתהיהי לי יציאה לטלויזיה SVIDEO וגם שתי יצאות DVI לחבר שני מסכים הצורך הוא תוכנות עיצוב דו מימד קצת תלת מימד והרבה אפטר אפקטס מה אתם חושבים? למישהו יש נסיון עם אחד מהכרטיסים האלו ? מישהו יודע איפה אוכל למצוא מידע אולי פורום או אתר שמתעסק בכרטיסי מסך מהצד של תוכנות עיצוב ולא משחקים? תודה
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
אם אפשר עצה.. צריך כרטיס שיריץ הכול על הכי גבוה כולל פילטרים כולל הכול חוץ מקריייסיס כמובן
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כרגע מתלבט בין 3 כרטיסים של חברות שונות : Hercules Prophet 3D 9700 PRO Sapphire ATLANTIS 9700 PRO Tachyon G9700 PRO על מה לדעתכם כדאי ללכת, ולמה ? http://acropolisband.tk
-
- 10 תגובות
- 895 צפיות
-