עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Hydr0,

מה קורה אוקי אחרי שהצעתם לי לקנות את הכרטיס מסך 7600GT.. קניתי אותו היום, חיברתי אותו והתקנתי דרייברים כמו שצריך. נכנסתי למשחק MAPLE STORY והוא עובד מעולה. אבל כל פעם שאני נכנס ל- GUNZ המחשב עושה ריסט אחרי שהמסך של ה- LOGIN נעלם והחלק הגרפי אני חושב צריך לעלות.. בדקתי מעלות והכרטיס על 51 מעלות.. זה טוב? מישהו יודע מה הבעייה? גם המחשב עולה לאט.. נגיד אני מעלה תיקייה אז זה עולה בקווים.. נגיד קו קו לפעמים תודה

• 10 תגובות
    • 750 צפיות
  2. שלום, יש לי אפשרות להשיג את ה8800GTS 320MB ב1300 ש"ח חדש. הפחד שלי זה שהבגלל שהוא 320MB הוא לא יספיק למשחקים שעומדים לצאת. הבנתי שכבר בBIOSHOCK ההבדל מורגש בין 320 ל640. שווה לחכות ל2900 בכלל? מה המחיר הצפוי של ה2900PRO?

3. שלום לכולם, לא מזמן קניתי מחשב ובחרתי עבורו את ה-4850. בהתחלה הייתי מרוצה. אח"כ התחלתי לשחק במשחקים יותר מורכבים ושגיאה מעצבנת התחילה לחזור על עצמה פעם בכמה זמן. השגיאה מלווה ביציאה מהמשחק, הבהוב המסך, או מסך שחור/תקוע, המחשב לפעמים עושה ריסטרט וכו'. יש פעמים בהם הודעת השגיאה הבאה מופיעה: The display driver has stopped working and has recovered יש לי ווינדוס וויסטה, חיפשתי באינטרנט וראיתי שיש להמון אנשים את הבעיה הזו, לאו דווקא עם הכרטיס של ATI אלא גם עם נווידיה. האם זה קשור יותר לוויסטה או שהכרטיס שלי פגום? נ.ב. הבעיה לא קשורה למאוורר או לחימום יתר מאחר והטמפ' לא עוברת את השמונים כאשר אני מפעיל את המאוורר על 70%. הבעיה קורית בעיקר ב-BioShock. למישהו יש רעיון?? ??? תודה מ…

• 42 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by yalkobi,

האם כרטיס מסך 5670 מספיק בשביל מסך [h=1]Dell U2412M LED[/h]רזולציה 1920 על 1200 גלישה ואולי קצת סרטים

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  5. מה ההבדל בין GTO ,GTO FireBlade ,GTO2 וx850xt??? אשמח לקבל פירוט מלא על ההבדלים. בתודה, tamir

• 10 תגובות
    • 840 צפיות
  6. Started by ZUMARA1,

טוב אחרי שאני מחבר בין המחשב לטלויזיה מה צריך לעשות משהו בהגדרות כדי שיראו בטלויזיה תודה.

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  7. איזה חברה הכי טובה ל6800GT מבין החברות הללו:INNOVISION,CLUB3D,ALBATRON והאם יש בכלל הבדל גדול ביניהן מפני שהייתי אמור לקנות ALBATRON 6800GT לפני חודש אך בגלל שנגמר ליבואנים בארץ נשארו רק INNOVISION בכל הארץ אז קניתי של INNO3D למישהו יש מושג אם נדפקתי במידה מסויימת? או שאין הבדל רציני משמעותי בין החברות הללו.

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  8. Started by gman18,

אני מחפש כרטיס מסך עד 400 ש"ח הסתכלתי בדיון כרטיסי מסך ממולצים אבל אני לא יודע מה מתאים למפרט שלי. זה המפרט: gigabyte ma770-ud3 amd athlon 6000+ corsair 520w 2 GB ddr kingston hdd - 320+160 gb wd תודה

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  9. שלום רב. לפני כן היתה לי תוצאה מעל 10k והיום משום מה התוצאה עלובה ביותר למפרט שלי[ראה תמונה] מה הבעיה? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ForresT,

http://www.magicom-online.co.il/Cart.asp מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  11. Started by yoni321,

ככה רציתי לדעת יש חי כרטיס מסך 4870 והוא 80 מעלות ועכשיו הבנתי שאפשר להגדיל את מהירות המאוורר מה שרציתי לדעת זה כמה דברים 1 לטווח הארוך זה יכול לפגום בכרטיס ו 2 ברגע שאני מגביר את מהירות המאוורר זה פוגם באחרויות שלו תודה.

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  12. Started by dani,

אני צריך לקנות מסך 17 חדש עד איזה 900 שקל ככה אהה ועדיף כסוף אבל לא חייב

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני צריך כרטיס מסך טוב שאני ישחק במשחק הכי חדש על הרולוציה הכי טובה בקיצור כרטיס מסך שיספיק לי לעוד הרבה משחקים חדשים (אני צריך כרטיס מסך שיפעיל משחקים הכי חדשים על הגרפיקה הכי טובה ושיעבוד הכי טוב כי יש לי כרטיס מסך פשוט והוא מפעיל את הכל המשחקים אבל לא על הגרפיקה הכי טובה) תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 725 צפיות
  14. Started by x-filer,

איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי למסך 22" רזולוציה טבעית 1050x1680 תקציב עד 1500 ש"ח מוכן להשקיע סכום נכבד אך אין ברצוני גם סתם לבזבז שלא צורך המטרות שלי הם משחקים באיכות טובה מאוד וסרטים ושאר שימושים רגילים תודה חבר'ה

15. תראו אני סגור על מסך אבל יש לי בעיה אני סגור על המסך הזה http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1124&scat=220&tcat=24 קודם איך הוא ?!?!? עכשיו הבעיה היא שהמסך הזה מופיע רק ב-חנות באג לא מצאתי אותו באף אחנות אחרת השאלה היא למה ?!?! המסך זול והכי טוב מחינת כל דברים שיש לו למה הוא לא נימצא באף חנות למה אף אחד לא מציע אותו הוא מעולה פשוט מעולה למחיר שבאג מציאים אותו השאלה היא למה ? עוכשיו עם אני קונה אותו אני יכול להנות ממסך ברמה גבוהה ? או שזה עדיין לא זה ~! ?

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  16. Started by The_Moose,

שלום לכולם, יש ברשותי אוסף קלטות בפורמט Hi-8 שאני מעוניין לגבות לCD (אין לי צורב DVD כרגע) איזה כרטיס לכידת ווידיאו אתם ממליצים לי לרכוש? על מה יש לשים לב בכרטיס? תכונות, features וכו'...? תודה לעונים...!

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  17. Started by Ewingum,

אז ככה, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, ויש לי כמה אופציות שאני חושב עליהם: Radeon 8500 Geforce 4 TI4200 עכשיו, אני לא סגור על איזה FIGHT ה8500 נותן עם GEFORCE 4... ההכרזה של קארמק כמובן הטתה אותי לצד האדום, אבל בכל זאת... לא כל העולם DOOM3. מ8500 כרגע יש: Hercules 3D Prophet FDX 8500LE בטווח מחירים של 160-170 דולר Gigabyte ATI RADEON 8500LE DDR PRO DH TV-Ou בטווח של 180-190 דולר לשני יש מערכת קירור הרבה יותר טובה. שניהם עם 64 מגה זיכרון. ואפרופו זה: מה אתם אומרים, לכחות לגרסאות עם ה128? כי תוספת של 10-20 דולר לשיפור כזה בהחלט שווה לדעתי, אבל השאלה היא תוך כמה זמן זה יגיע (לא בוער לי כל כך...) ומה יהיה תג המחיר בארץ... עוד משהו לגבי הרדאונים: מתי יוצא הדור הבא של A…

• 21 תגובות
    • 3.5k צפיות
  18. Started by GREED,

שלום יש לי כרטיס מסך דגם SAPPHIRE X800GTO ואם תוכלו בבקשה לענות לי על כמה שאלות 1.עם הקירור המקורי שלו איך הוא באובר בקלוק? 2.בערך על איזה מעלות הוא נמצא במנוחה\מאמץ ועד כמה מעלות אפשר להגיע איתו? 3.האם אפשר לפתוח לו צינורות כמו לGTO2? תודה.

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  19. שלום רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק את הטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי במאמץ?

• 31 תגובות
    • 5.2k צפיות
  20. שלום ברשותי מסך ה-DELL 24 ואני מעוניין לשחק ברזולוציות גבוהות משחקים ( 1600X1200 או אף 1920X1200) אני בעיקר מתלבט האם להשקיע עכשיו כ-3700 שח ולקנות את ה- 8800ULTRA או להשקיע בכרטיס ביניים עד אשר הדור החדש של ה- HIGH END CARDS יצא. הכרטיס הנוכחי שלי (ATI X1900XT 512MB) עושה לי טונות של בעיות החל מארטיפקטים ועד תקיעה של המחשב , ניסיתי להתקין מחדש את המחשב וגם 3 וורסיות של דרייברים.. מה אתם ממליצים לעשות ? מפרט נוכחי E6600| 4 GIGS OF RAM | asus p5wdh | x-fi xtreme music | 2 500 gigs HDD בכללי אין תקציב, אך אעדיף כרטיס של NVIDIA או 8800GTS או ה-GT החדש בתודה, שלמה

21. שלום יש לי לוח עם 2 חריצי PCI-E מדגם MA790X-UD4P שתומך בCF אבל יש לי GTX260 ועוד סתם כרטיס שזרוק אצלי בצד 9500GT DDR3 האם אפשר לעשות איתם ככה שה9500GT יעבוד רק ככרטיס פיסיקס? והאם שווה בכלל לשים את ה9500GT ככרטיס כזה?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  22. Started by shloosh,

מה זה היציאה הזאת ???

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by RenTex,

שווה לקנות את הכרטיס מסך Gecube 2600XT ? הוא יריץ לי קריסיס ? ואיך ה 1950PRO יריץ אותו ?

• 11 תגובות
    • 836 צפיות
  24. Started by Roger,

what does it mean? ???

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by pyaniv,

שלום, קניתי GeForce FX 5900 XTV, אני רוצה לבדוק אותו כראוי. לדעת אם הביצועים שלו תואמים את המצופה והסטנדרטי לכרטיס ברמתו. משום מה, אני מרגיש שהוא אולי מגמגם. הוא נתקע (לפרקים) ב NFS Underground ברזולוציות נמוכות (800 על 600). ובנוסף, הורדתי דמו של Nvidia שאמור להציג את היכולת שלו, זה נקרא Dusk, אבל זה ממש ממש זוחל !!! למרות שספלינטר סל - פנדורה רץ מעולה ב 1280 על 1024, פירוט מקסימלי... כנ"ל גם Thief 3... עדיין, משהו נראה לי לא תקין. שמעתי שמות כמו 3dMark וכל מיני. מישהו יכול לעשות לי סדר בעניינים וללמד אותי איך עושים בנצ'מרק מכובד ? תודה מראש !

• 11 תגובות
    • 893 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.