עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ofir38,

http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/valueseries/va902b/ איך הוא? והאם שווה ב1390 ש''ח?

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  2. דגם ה-G703 החדש של החברה עם מעבד Core i9 מוביל נוחת בארץ הקודש - מצוייד בתג מחיר דמיוני בהחלט לכתבה

3. אחרי ש"גנבו" את Raja Koduri מ AMD, נראה כי אינטל סופסוף תשחרר מאיץ גרפי משלה. לא ידוע כרגע אם המוצר מיועד לגיימינג או לתחום העיסקי. יגיע ב 2020: https://wccftech.com/intel-discrete-graphics-cards-arctic-sound-gpu-2020-launch/

4. Started by catrider,

שלום לכולם!! יש לי התלבטות לפני קנייה בין שני מסכים samsung 793 ו lg 700p שימוש עיקרי בתוכנות גרפיות + cad אשמח לעזרה... חג שמח

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  5. שלום לכם... יש לי בעיה שנמשכת יותר מדי זמן ואני לא יודע מה לעשות! תראו נגיד אני מנסה להפעיל את פיפא 2006... זה רושם לי שלהפעלת פיפא דרוש כרטיס מסך... (למי שרוצה ... זה רושם בספרדית למרות שאפשר לקשר לאנגלית ולהבין : FIFA 06 necessite une carte video acceleratrice) זה עושה לי את הבעיה בעוד הרבה משחקים ועד היום הכל עבד טוב... למשל the punisher , nolf 2 ואפילו משחקי אונליין פשוטים! האם הכרטיס מסך דפוק או שמה קרה לי?!? בבקשה חברים תעזרו לי! :'(

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  6. Started by roeiw,

שלום, יש לי כרטיס מסך מסוג GeForce 2 MX 400 יש לכם מושג מאיפה אני יכול להשיג לו עידכון ביוס??

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  7. חברים המחשב שלי מחובר לטללויזיה ותמיד הכל עבד לי רגיל לחלוטין, ופתאום איכשהו לפני כמה ימים הטלוויזיה מציגה רק בשחור לבן ללא צבעים. הסרתי את הדריבר והתקנתי אחד עדכני יותר ועדיין לא עזר מה עוד אפשר לעשות? תודה :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  8. אני יודע שכבר קדחו על הנושא בפורום , רק להיות בטוח סופית , 4870 או הכרטיס הזה שמגיע עם OC . קישורים לשני הדגמים : חשוב גם שהכרטיס יהיה שקט , לא מצאתי ביקורות על הכרטיס של EVGA http://www.directcanada.com/products/?sku=11610BD5617&vpn=896-P3-1262-AR&manufacture=EVGA http://www.directcanada.com/products/?sku=11340BD3111&vpn=4870PE5512&manufacture=DIAMOND תודה

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  9. לפני שנה, שקניתי את המחשב שלי (2.8C , Asus P4P800 , Radeon 9800PRO) , התוצאה שלי ב3DMark01 הייתה כל פעם בסביבות 17700. לאחרונה החלטתי לפרמט את המחשב, ולהתקין 3DMark, ולהפתעתי התוצאה ירדה בכ1000 נקודות, ל16500 בערך. חשבתי על הגורמים שיכולים לגרום לזה, אבל לא מצאתי כלום. אני חושב שהבעיה היא לא הכרטיס מסך, כי בניגוד ל2001, ב2003 התוצאה עלתה לי ל6000 מ5800. יכול להיות שפשוט החומרה התיישנה והביצועים ירדו? אני משתמש בדרייברים 4.7, תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  10. Started by Hydr0,

מה קורה אוקי אחרי שהצעתם לי לקנות את הכרטיס מסך 7600GT.. קניתי אותו היום, חיברתי אותו והתקנתי דרייברים כמו שצריך. נכנסתי למשחק MAPLE STORY והוא עובד מעולה. אבל כל פעם שאני נכנס ל- GUNZ המחשב עושה ריסט אחרי שהמסך של ה- LOGIN נעלם והחלק הגרפי אני חושב צריך לעלות.. בדקתי מעלות והכרטיס על 51 מעלות.. זה טוב? מישהו יודע מה הבעייה? גם המחשב עולה לאט.. נגיד אני מעלה תיקייה אז זה עולה בקווים.. נגיד קו קו לפעמים תודה

• 10 תגובות
    • 757 צפיות
  11. שלום, יש לי אפשרות להשיג את ה8800GTS 320MB ב1300 ש"ח חדש. הפחד שלי זה שהבגלל שהוא 320MB הוא לא יספיק למשחקים שעומדים לצאת. הבנתי שכבר בBIOSHOCK ההבדל מורגש בין 320 ל640. שווה לחכות ל2900 בכלל? מה המחיר הצפוי של ה2900PRO?

12. שלום לכולם, לא מזמן קניתי מחשב ובחרתי עבורו את ה-4850. בהתחלה הייתי מרוצה. אח"כ התחלתי לשחק במשחקים יותר מורכבים ושגיאה מעצבנת התחילה לחזור על עצמה פעם בכמה זמן. השגיאה מלווה ביציאה מהמשחק, הבהוב המסך, או מסך שחור/תקוע, המחשב לפעמים עושה ריסטרט וכו'. יש פעמים בהם הודעת השגיאה הבאה מופיעה: The display driver has stopped working and has recovered יש לי ווינדוס וויסטה, חיפשתי באינטרנט וראיתי שיש להמון אנשים את הבעיה הזו, לאו דווקא עם הכרטיס של ATI אלא גם עם נווידיה. האם זה קשור יותר לוויסטה או שהכרטיס שלי פגום? נ.ב. הבעיה לא קשורה למאוורר או לחימום יתר מאחר והטמפ' לא עוברת את השמונים כאשר אני מפעיל את המאוורר על 70%. הבעיה קורית בעיקר ב-BioShock. למישהו יש רעיון?? ??? תודה מ…

• 42 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by yalkobi,

האם כרטיס מסך 5670 מספיק בשביל מסך [h=1]Dell U2412M LED[/h]רזולציה 1920 על 1200 גלישה ואולי קצת סרטים

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  14. מה ההבדל בין GTO ,GTO FireBlade ,GTO2 וx850xt??? אשמח לקבל פירוט מלא על ההבדלים. בתודה, tamir

• 10 תגובות
    • 848 צפיות
  15. Started by ZUMARA1,

טוב אחרי שאני מחבר בין המחשב לטלויזיה מה צריך לעשות משהו בהגדרות כדי שיראו בטלויזיה תודה.

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  16. איזה חברה הכי טובה ל6800GT מבין החברות הללו:INNOVISION,CLUB3D,ALBATRON והאם יש בכלל הבדל גדול ביניהן מפני שהייתי אמור לקנות ALBATRON 6800GT לפני חודש אך בגלל שנגמר ליבואנים בארץ נשארו רק INNOVISION בכל הארץ אז קניתי של INNO3D למישהו יש מושג אם נדפקתי במידה מסויימת? או שאין הבדל רציני משמעותי בין החברות הללו.

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  17. Started by gman18,

אני מחפש כרטיס מסך עד 400 ש"ח הסתכלתי בדיון כרטיסי מסך ממולצים אבל אני לא יודע מה מתאים למפרט שלי. זה המפרט: gigabyte ma770-ud3 amd athlon 6000+ corsair 520w 2 GB ddr kingston hdd - 320+160 gb wd תודה

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  18. שלום רב. לפני כן היתה לי תוצאה מעל 10k והיום משום מה התוצאה עלובה ביותר למפרט שלי[ראה תמונה] מה הבעיה? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ForresT,

http://www.magicom-online.co.il/Cart.asp מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  20. Started by yoni321,

ככה רציתי לדעת יש חי כרטיס מסך 4870 והוא 80 מעלות ועכשיו הבנתי שאפשר להגדיל את מהירות המאוורר מה שרציתי לדעת זה כמה דברים 1 לטווח הארוך זה יכול לפגום בכרטיס ו 2 ברגע שאני מגביר את מהירות המאוורר זה פוגם באחרויות שלו תודה.

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  21. Started by dani,

אני צריך לקנות מסך 17 חדש עד איזה 900 שקל ככה אהה ועדיף כסוף אבל לא חייב

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני צריך כרטיס מסך טוב שאני ישחק במשחק הכי חדש על הרולוציה הכי טובה בקיצור כרטיס מסך שיספיק לי לעוד הרבה משחקים חדשים (אני צריך כרטיס מסך שיפעיל משחקים הכי חדשים על הגרפיקה הכי טובה ושיעבוד הכי טוב כי יש לי כרטיס מסך פשוט והוא מפעיל את הכל המשחקים אבל לא על הגרפיקה הכי טובה) תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 743 צפיות
  23. Started by x-filer,

איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי למסך 22" רזולוציה טבעית 1050x1680 תקציב עד 1500 ש"ח מוכן להשקיע סכום נכבד אך אין ברצוני גם סתם לבזבז שלא צורך המטרות שלי הם משחקים באיכות טובה מאוד וסרטים ושאר שימושים רגילים תודה חבר'ה

24. תראו אני סגור על מסך אבל יש לי בעיה אני סגור על המסך הזה http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1124&scat=220&tcat=24 קודם איך הוא ?!?!? עכשיו הבעיה היא שהמסך הזה מופיע רק ב-חנות באג לא מצאתי אותו באף אחנות אחרת השאלה היא למה ?!?! המסך זול והכי טוב מחינת כל דברים שיש לו למה הוא לא נימצא באף חנות למה אף אחד לא מציע אותו הוא מעולה פשוט מעולה למחיר שבאג מציאים אותו השאלה היא למה ? עוכשיו עם אני קונה אותו אני יכול להנות ממסך ברמה גבוהה ? או שזה עדיין לא זה ~! ?

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  25. Started by The_Moose,

שלום לכולם, יש ברשותי אוסף קלטות בפורמט Hi-8 שאני מעוניין לגבות לCD (אין לי צורב DVD כרגע) איזה כרטיס לכידת ווידיאו אתם ממליצים לי לרכוש? על מה יש לשים לב בכרטיס? תכונות, features וכו'...? תודה לעונים...!

• 1 תגובה
    • 533 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.