כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם.. אני צריך הדרכה לגבי עדכון הביוס של הכרטיס הזה כי הוא רק מביא לי עצבים.. אם בבקשה מישהו יוכל לעזור לי כי זה נורא מתסכל עם הכרטיס הזה.. תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
PES2010 במשחק הנ"ל אני משחק כאשר המצלמה זזה אז הפריימים נקרעים כזה אני לא יודע איך להסביר את זה קרה למישהו ? אני לא יודע מה הסיבה המפרט בצד דרייבר של הכרטיס מסך 190.62 אם מישהו יעזור אני יודה לו
-
- 31 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום , אני רוצה להחליף לכרטיס מסך HD4670 מהכרטיס הנוכחי שיש לי עכשיו שזה 9400 GT .. למרות שהוא מריץ לי את כל המשחקים [ חוץ מ Crysis ] שיש בו הרבה תקיעות אבל אני עדיין רוצה להחליף דרך אגב יש משהו יותר טוב לתקציב 450 ש''ח ? מהחנות KSP
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיהיה מספיק טוב להתמודד עם 1080P במסך 42 אינץ' (שיהיה לו רזולוציה מספיקה למרות שלרובם יש) ושיהיה מספיק חזק לזה בכללי (סרטים אינטרנט וכו') אבל גם שאני יוכל לשחק בו גם משחקים בקטנה (משחקים טובים פשוט על ביצועים נמוכים) הציעו לי את הכרטיס HD 5450 512MB של GIGABYTE כי הוא DX11 ו DDR3 תכננתי בכלל לקנות את GT210 512MB GDDR2 ASUS העיקר שהכרטיס לא יעבור את ה300 שקל ויהיה לו תביצועים הכי טובים שאפשר להשיג במחיר הזה (מומלץ יציאת HDMI) * מצטער שנפחתי את הסיפור כי ראיתי שאנשים רושמים שאלות על בקשות דמות ולא מפרטים אז השדלתי לפרט תודה...
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך חדש (יותר נכון 2). אני חסיד מושבע של nvidia ולעולם עוד לא היה לי כרטיס אחר, החלטתי לעשות את הצעד ולקנות לוח אם שתומך בcrossfire. כרגע אני עובד עם 9600gt יחיד ורוצה להתחיל לעבוד עם מערכת crossfire. התקציב הוא כ2000 שקל. יש המלצות? האם שווה לקנות שני כרטיסים של ג׳יגה אחד במקום אחד של שניים? (אני מתעניין גם במשחקים וגם עריכה גרפית, ולא דואג ממצבים של צוואר בקבוק יוותר מידי, כל שאר המפרט חזק משמעותית מהכרטיס הנוכחי) תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כולם אני מקבל תוצאה של 9 אלף ב 3dmark וזה נמוך יחסית למפרט שיש לי למישהו יש מושג מה הבעיה ? מפרט: amd 5200x2 asus 8800gt 2 giga ram enermax liberty 400 אם צריך עוד משהו תגידו זה דחוף כי אני רוצה ללכת השבוע להחליף את הכרטיס מסך אם יש בו בעיה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
לא יודע מה קרה אבל עד לשבוע שעבר המחשב שלי פעל פיקס ... פתאום כל מישחק שאני ניכנס אליו אני משחק בו כמה דקות ואז פתאום המסך קופא נישאר תקוע על התמונה אני ממשיך לשמוע לכמה שניות את המשחק ואז אחרי כמה שניות כבר לא והתמונה מלאה בארטיפקים ואז אחרי חצי דקה ככה נכבה הסך ורושם לי no signel הכרטיס מסך שלי הוא nvidia geforce 8600gt בבקשה שמישהו יעזור לי עם הבעיה
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 400 שקל. משוייך ל PCI-E יש לי מעבד 3.4 ג'גה הרץ 667 מגה הרץ 4MB זיכרון מטמון 1024 מגה (1GB) של RAM ואן לי מושג מה הספק...(ו / אאו מה זה אומר)
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אז ככה תראו אני מתלבט בין 9800GX2 או 8800GT עם SLI או HD4870 עם 1024M אני לא מתכוון לעשות לא OC מה מבינהם הכי חזק לפי דעתכם? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
-
יש לי 6800 GT של GIGABYTE והוא מתחמם הרבה יותר מהאחרים 60 מעלות על מנוחה הייתי רוצה לדעת על דרכים לקרר אותו
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שזה ככה(מסומן לא בוי) אני ניכנס למישחק רואים ערפל כזה לא מובן לא ברור זה בכמה משחקים זה קורה לי למה זה? ככה רואים תמונת מישחק ושזה שאני מסמן בוי רואים טוב אבל לא יכול להנות מהאפשרות הזו בגרפיקה :-\ ככה רואים : http://www.fastup.c o.il/v.php?file=28556939.jpg להוריד רווח http://www.fastup.c o.il/images/16579827.jpg
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הבעיה להלן: יש ברשותי כרטיס ATI X 600 וב USER'S MANUAL רשום שיש אופציה ללכידת וידאו אם יש למשהו מושג איך אני מוריד אפליקצה כזו אודה לכם
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך בחול אין לי אחריות בארץ לפי מה שידוע לי ! חיברתי אותו לספק כוח 500 W יש ל כרטיס 2 חיבורים לחשמל ונורות בצבע אדום וירוק לאחר שהכל חובר כמו שצריך הנורות בצבע ירוק המחשב עלה לווינדוס הכל היה רגיל קבלתי דיסק דריברים התקנתי אותו ב 99 אחוז המחשב נתקע היה צפצוף במחשב והכל נתקע עשיתי ריסט למחשב הכול נדלק רגיל רק אין תמונה במסך המסך שחור בדקתי ללא זכרונות כלום לא עוזר בדקתי ב 4 מחשבים שונים לא עובד מסך שחור המאווררים של הכרטיס עובדים והחיבור מראה אור ירוק שהכל מחובר בסדר אין ריח שרוף מה זה יכול להיות ??? קניתי ספק כח Seasonic פלטיניום 860W לא עזר .. Asus NVIDIA GeForce GTX770 OC DC2 2GB GDDR5
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
הבעיה היא שכל משחק דיי חדש שאני מפעיל לא משנה איזה הגדרות אני עושה אפילו הכי גרועות המשחק ניתקע אני לא ממש מבין למה יש לי כרטיס מסך סביר Gforce FX 5200 ואני יודע שזה לא אמור להיתקע והדריברים שלי הם בדיוק מה שמבקשים במשחק אז מה יכולה להיות הסיבה
-
- 55 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
האם ספק של fsp hyper 500w מספיק לgtx 980 אם לא אז מה המינימום??
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי gtx 560 ti הכל מותקן כמו שצריך.. בהגדרות נסיתי הכל בחירה אוטומטית המעבד המרכזי והדגם כרטיס שלי לא עוזר הפעלתי מישחק שבמיקרה יש לי אותו בסטים Homefront והוא כן תמוך בphysx מה עלי לעשות שזה כן יעבוד?
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך חדש סוג RTX 2080 SUPER ASUS כרטיס מסך ישן שלי היה GTX 1050 TI עשיתי ניקיון של שאריות דרייברים ישנים דרך DDU אבל עדיין משחקים שבה אני משחק נתקעים ויש מסך שחור אני יודע שזה בעיה נפוצה אבל עד כך אין פתרון? תודה רבה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אחים יש לי שאלה על ה-SLI הבנתי שזה תכנולוגיה של nVIDIA שמאפשרת לשים שני כרטיסים 1)מה זריך להתאים לזה חוץ מלוח אם והכרטיס אצמו? 2)מה זה עושה (מוסיף זיכרון (256+256+512, משנה את האיכות, מוסיף תדר זיכרון וכו')? 3)האם צריך בדיוק אותו כרטיס ( 7800GTX 256 DDR3 600MHz+7800GT 128 DDR3 500MHz) (זה סתם דוגמה) ויש לי עוד שאלונות האם לקנות את הכרטיס 7800GTX...... או לקנות את X1800XT או X1600XT יאלה נשמות תקפיצו תשבות
-
- 10 תגובות
- 892 צפיות
-
-
פתחתי פה לפני כמה ימים נושא ולא כל כך התעניינתם בו , אז עכשיו אני ישאל שוב. אחרי שראיתי היום את ה 4870x2 והבנתי שהוא כל כך מטורף שבשביל השימושים שלי ( משחקים בסיסיים , צפייה בסרטים ) אין בו צורך. יש לי מסך 22אינץ עם רזולוציה של 1680*1050 , אני רוצה לקנות כרטיס שכנראה אעביר אותו גם למחשב בחדש שלי שאני יקנה בהמשך , יש המון כרטיסים בשוק , זה מבלבל. מה לעשות ? **יביאו לי את הכרטיס מארה"ב**
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
זה הנושא השלישי שנאי פותח על הCF הדפוק שלי (4850).. מצטער על זה.. עכשיו, החלטתי ללכת לחנות להגיד להם שאני לא יוצא משם עד שהכל מסודר אני אתאר את הבעיה שיש לי, שני הכרטיסים האלה עושים לי כל כך הרבה בעיות, ריצודים מטורפים לדוגמא ב FS 2004 זה נראה כאילו הנוף זז שם.. לא נותנים איכות טובה, די נתקעים, וגם אני שם על הAA שאני מבטל את הAA וכל האפקטים האלה בCCC רואים פשוט דפוק בחלק מהמשחקים כמו גיפורס 2!!! זה לא המסך כי בדקתי בעוד שני מסכים ולא רואים טוב גם בהם.. הא וגם בסרטים, למשל אני רואה סרט בBSPLYAER אני רואה כזה כמו קווים זזים מתחת לתצוגה כאילו זה הכרטיסים או משהו כזה... החלפתי כרטיסים לא הלך, עברתי לויסטה אפילו בשביל זה לא עזר, אני פשוט מאוכזב שאני משחק במשחקים... עכשיו, השא…
-
- 12 תגובות
- 910 צפיות
-
-
זה הכרטיס מסך שלי ATI Radeon 9550 / X1050 series יש בהורדה של הדרייברים גם את ati radeon 9550 וגם את ati radeon x1050 מה יותר טובב ?? את מי מהם להורידד :yelclap:
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסף עדיף ספייר 7950 דגם OC של 900 מה"צ לליבה או גיגהבייט 660 טיטניום OC לרזולוציה עד 19XX@1080
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
tall me plz what card is batter http://pchardware.co.il/docs/pd1641836136.htm or http://www.simpletech.co.il/prodPage.asp?prodId=145 plz answer fast
-
- 12 תגובות
- 775 צפיות
-
-
הוא פשוט לא עובד אני לוחץ אליו והוא לא עולה לי
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-