כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
מי יותר טוב במהירות??..מי יותר טוב עם פילטרים??..ולמי יש תמונה איכותית יותר...?... ושורה תחתונה...מה כדאי יותר..?
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אנחנו מתקונים לקנות טלויזיה של loewe אנחנו מתלבטים בין הxelos sl 37 לבין ה aconda 9381 עכשיו בהנכנה שהטלויזיה תזכה לראות hdtv איזה טלויזיה איכות יותר טוב וכדי שתקבלו פרטים הינה קישורים http://www.loewe-uk.com/download/pis/Xelos_SL37HD_en.pdf http://www.loewe-uk.com/download/pis/Aconda_9381HD_en.pdf ענה תענו מהר כי כל הדבר הזה יסגר ביום ראשון ולא משנה המחיר אני צריך לדעת איזה יותר טובה לhd בבקשה
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב דיי עגלה.... Intel Pentium 4 2.0 Ghz לוח אם דיי מעפן אני לא יודע בדיוק מהו אבל יש לו AGP 4X 256 MB של זכרונות במהירות 333 Mhz אבל הוא מוסיף עוד 256 עכשיו יש לו כרטיס GeForce 4 mx 440 128MB רציתי לדעת אם כדאי לו לשדרג ל Sapphire 9600 XT 256MB....... ודרך אגב בלי שום קשר באיזה סביבות של מחירים אפשר למצוא את הכרטיס הזה.... ואם אפשר גם קישור לאיזה אתר שממנו אפשר לקנות.... תודה רבה לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מסך - viewsonic VG712s כרטיס מסך - fx5700 win xp pro sp2 הבעיה היא Artifacts או קווים מרצדים לאורך המסך מתרחשת רק בחיבור DVI ורק ברזולוציה 1280x1024@60Hz אין בעיה במסך או בכבל - נבדק במעבדת אומינתק ועבד חלק על FX5200 מה שהביא אותי למסקנה הבלתי נמנעת שהבעיה היא במחשב שלי - כרטיס/ הגדרות/באיוס / ? קרעתי את האם אמא של גוגל בחיפוש אחר פתרון והדבר היחידי שמצאתי היה : http://www.ati.com/support/infobase/3992.html שמתאר בדיוק את הבעיה אבל בכרטיס של ATI הרחקתי רמקולים/טלפונים/ספקי כח/ סדרתי מארז/ ניקתי בספרי לחץ מגעים התקנתי כמה פעמים את הדריוורים האחרונים של נווידיה/המסך כלום לא עוזר :'( הריצודים ממשיכים, פעם כמעט לא נראים ופעם בטרוף, החל משלב הדלקת המחשב ועד…
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
http://www.firingsquad.com/hardware/gigabyte_3d1/ אחרי קריאה מעמיקה של הכתבה אני ממש מאוכזב. האמת אני לא מבין למה אנשים בכלל יקנו את הכרטיס הזה שחובה לקנות אותו אם הלוח המיוחד הספציפי של גיגבייט.... אין ביצועים מדהימים או פיצרים חדשים. חבל ציפיתי למשהוא נחמד
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אלו הדגמים שבניהם אני מתלבט 1. Sumsung 710TM 12MS 2. Hyundai Q17 + 3. LG 1730B. כל אלה יש להם חיבור DVI ו-12MS. הם מתומחרים ב2100-2300 בערך. אני יותר נוטה לכיוון ה710TM. מי הכי טוב? אנשים זה ממש חשוב כי אני מתכנן לקנות את אחד מהם ממש בקרוב. אם יש דגם נוסף כדאי בגבול המחיר הזה שיותר טוב מהדגמים הנ"ל, תציעו. תודה רבה
-
- 50 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
טוב אז ככה החלטתי לקנות כ.מסך חדש למחשב ראיתי כל כך הרבה דגמים וכרטיסים וראיתי את כל מה שכתוב פה בפורמים ועדיין קשה להגיע להחלטה החלטתי פשוט לשאול אותכם מה הכי טוב בתקציב הזה ואם אפשר להיות גמישים מטה או מעלה במחיר אבל מה שבאמת מעניין אותי בסופו של דבר זה התמורה שהכרטיס ייתן לא משנה nvidia או ati רק תתנו את ההמלצות ובבקשה תנמקו ... טוב אז ככה הצרכים של הכרטיס הם למשחקים הכי חדישים כיום FAR CRY HL2 וכ'ו קצת studio max 7 ו פוטושופ מה אתם ממליצים לקחת בשביל כאלו צרכים קחו בחשבון שהמערכת עליה יישב הכרטיס היא : AMD 2200+ 512DDR 333mhz Abit NF-7 v2 טיפה מגביל אבל מסתדרים בהחלט נראה לי שאפשר להוציא כאן טיפה יותר ללא שיפורים . אגב רציתי לדעת מה מונע מהמחירים לר…
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה שמציקה לי זמן-מה... אז ככה: מדוע בכרטיס ATI Radeon 9600XT יש 500MHz ב-Engine Clock Speed, וב-ATI Radeon 9800X יש 412MHz? יוצא שב-R9600XT יש יותר Engine Clock Speed ב-88MHz? למה? הלא ה-R9800XT אמור לשאת יותר? ??? תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
לאחרונה ניסיתי על ידי ההגדרות בכרטיס מסך להגיע לרמה יותר גבוהה בתצוגת סרטים על מסך הטלוויזיה. שלא תבינו לא נכון, כרגע רואים ממש מעולה אך יש הבדלים שמציקים לי לעין לדוגמא בהירות מסויימת ושינוי דק בגוונים. אחרי משחקים רבים בהגדרות הכרטיס (רוויה, ניגודיות וכו') עדיין לא הצלחתי להביא את הטלוויזיה לשכפול של המחשב. ברור לי כל עניין ההרצים, הריצוד ושמסך הטלוויזיה לעולם לא יהיה העתק מדיוק של מסך המחשב (לפחות לא בטלוויזיה הנוכחית) אך זה בכל זאת נראה שיש מקום לשיפור. רציתי לדעת אם מישהו נתקל בתוכנה או אולי שיטה כלשהי להשוות בין שני הצגים. * מכיר את TVTool, היא לא עוזרת.
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום, אני חיברתי את המחשב לטלויזיה והכל פועל טוב, כמובן עד הרגע שאני מפעיל סרט. במקרה הזה אני רואה את הסרט על המסך של המחשב נייד ועל הטלויזיה אני רואה ריבוע שחור. בזמנו התקנתי מקודד מסויים ( klm codec103) וזה עבד, אבל מאז פירמטתי את המחשב ואני לא יודע איך להתקין את המקודד. אני אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בנושא...
-
- 9 תגובות
- 847 צפיות
-
-
מכיוון שאני הבעלים המאושרים של 2 המסכים האלה וצצות המון שאלות בזמן האחרון לגבי מסכי LCD 17 החלטתי לכתוב בשבילכם השוואה. תמונות ראש בראש ראש בראש Samsung SyncMaster 710TM Samsung SyncMaster 710TM Samsung SyncMaster 710TM Samsung SyncMaster 710TM Samsung SyncMaster 710TM Samsung SyncMaster 710TM Samsung SyncMaster 710TM Samsung SyncMaster 710TM Hyundai ImageQuest Q17+ Hyundai ImageQuest Q17+ Hyundai ImageQuest Q17+ Hyundai ImageQuest Q17+ נתונים יבשים Samsung SyncMaster 710TM גודל - 17 אינץ פנל - Samsung Samsung 170EU-L11 רזולוציה אופטמלית - 1280X1024 זמן תגובה - 12ms בהירות - 300 cd/m2 קונטרס - 1:600 צבעים - 16.2 מליון זוית צפיה - 160° horizont…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע קיבלתי את המסך הזה, ואני בשולחן עבודה על רזולוציה של 1024x768 ואני עדיין לא מגיע ל-100HZ, כששאלתי פה לפני שבוע בערך אמרו לי שהמסך מגיע ל-100HZ ברזולוציה הזו :'( אמרו לי סתם או שאני צריך לעשות משהו כדי שיופיע לי 100HZ ? ודרך אגב המסך מוגדר כ-PLUG AND PLAY ולא בשם שלו כמו המסך הקודם שלי (FLATRON 775FT) תודה!
-
- 9 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מה יותר טוב ואם אפשר לתת השוואות זה יהיה נחמד ;D
-
- 9 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש לי 2 כרטיסי מסך ושני מחשבים להרכיב,. אני מתלבט איזה לשים במחשב שלי: ELSA GLADIAC 516 ישן http://www.elsa.com.tw/EN/Products/detail.asp?newsid=209 או Gigabyte GV-R925128T Radeon 925 חדש תודה
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום ברשותי MSI 9800P R360. התקנתי את הדרייברים של MSI(הבטיחו שיפור בביצועים וכו' וכו') בקיצור- עשו בעיות בכל מיני משחקים, והחלטתי להתקין את הcatalyst החדש כולל control panel... לאחר ההתקנה, עם הפעלת המחשב מופיעה הודעה http://img53.exs.cx/my.php?loc=img53ℑ=error0ph.jpg מה זה אומר? מה עליי לעשות? נדב
-
- 7 תגובות
- 645 צפיות
-
-
כן,היא יצאה... אתמול הגעתי ל 325@400|700@900 + Open masked units התוצאות יפות מעניין אם זה ישפר... Download
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ראדיון 9600XT ויש לךי בכרטיס 2 יציאות אחד לא מיודע השניה דומה ליציאת S-VIDEO אבל יש לה יותר חורים מיציאה רגילה עם אני יכול מה אני צריך לעשות איזה כבל לקנות ואיזה תוכנה להשתמש ?
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שמתי לב שהיה שינוי מחירים לכרטיסי מסך חוץ מהXFX בKSP ירדו המחירים בעוד כרטיסים? ואיזה כרטיס 6600GT עדיף בתקציב של 1300? ProLink PixelView GeForce 6600 GT AGP 128MB DDR III בפנדה 1300 שקל... או ה xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 בKSP ב 1180? או שיש עוד משו שלא ראיתי ואתם מציעים??
-
- 36 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להמליץ על מסך -LCD טוב 17" עד 1800 ש"ח? אני יודע שזה תקציב נמוך ל-LCD באיכות גבוהה, אבל אני אסתפק במסך שאוכל לראות בו סרטים ולשחק בלי מריחות ודברים כאלה. (או שזה לא הולך ביחד... ) ראיתי כמה דגמים שעומדים בתקציב: Nu Tech QL711V LG L1730S - 12MS LG L1710S Viewsonic VE702M CMV CT722 מישהו מכיר? יכול להמליץ?
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מדובר פה על x800xt (רגיל לאpe) ועל 6800 גרסת גולדן סימפל אחרי oc מהמפעל לאולטרא מי מבין שניהם יותר טוב???
-
- 12 תגובות
- 920 צפיות
-
-
פתחתי את הצינורות והיה לי ארטיפקטים אז החלטתי לעשות משהו כזה X12 1.6VP וואללה לא היה לי ארטיפקטים השאלה זה נותן משהו ביכלל תודה לכול העונים
-
- 7 תגובות
- 847 צפיות
-
-
איזה כרטיס ייתן לי את התמורה הכי טובה עד 500 ש"ח? שימושו העיקרי הוא לTV OUT ... תודה!
-
- 11 תגובות
- 861 צפיות
-
-
LG 775ft....יש לי אותו כבר 5 שנים (פעם אחת נשרף שם משהו, אבל הייתה אחריות). לאחרונה קניתי מחשב חדש (שאמור להגיע עוד מספר ימים)...המסך הזה טוב עדיין בשביל משחקים? מה החסרונות שלו? (בניגוד למסכים שיש היום), ומה משמעות החסרונות?
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
טוב ככה קיבלתי את המסך ודבר ראשון הוא יפה אטרקטיבי ושונה ממסכים אחרים שראיתי. דבר שני זה מסך 17 אינץ'. דבר שלישי רציתי לדעת איך הוא. האם הוא טוב ? תודה
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
האם ממולץ להתקין את הדרוויר החדש הזה!? תודה לעוזרים,
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-