כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שאלום אני חדש פה ורציתי לבקש קצת עזרה.... יש לי NVIDIA GFORCE 6200 128MB במצב שולחן עבודה הכרטיס עובד מצויין אבל לאחר שאני מפעיל משחק כלשהוא (AGE OF MYTHOLOGY) הוא נתקע ואז יוצא מהמשחק ונותן הודעה והופך את השולחן עבודה למפוקסל .... יש לי תמונה אבל לא הצלחתי להעלות אותה.... נסיתי להחליף מאוורר ושמתי את הדרייבר הכי חדש של סדרה 6 GEFORCE ... לא עבד.... בתודה מראש טל, [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום כלום, ראשית רציתי להגיד לכלום גמר חתימה טובה וצום קל (מי שצם). עכשיו הבעיה שלי התחילה לפני כחודש,קניתי את המחשב שלי לפני שנה בערך (דצמבר האחרון) עד לפני כחודש לא נתקלתי בשום בעיה שהיא.אם זה בכרטיס מסך,מעבד,זיכרון. עכשיו בזמן האחרון התחלתי לשמוע שהמאוור של הכרטיס המסך מרעיש בצורה מטורפת. בעיית הרעש נובעת מתוך כך שהכרטיס מגיע ל-100 מעלות. והכרטיס מתוך "הגנה" עצמית ממהיר את מהירות המאוורים אוטומתית ל-100%. הבעיה היא שהכרטיס מתחמם לטמפ' מטורופות רק בזמן משחק,והקטע המוזר עוד יותר(שכאן הבעיה המרכזית) הוא שיש משחקים שבהם הכרטיס נשאר אם טמפ' סיברות (70-90) וישנם משחקים שלא (100+) לדוגמא במשחקresident evil 5 הטמפ' עולות גג עד 85 כנ"ל לבאטמן החדש.מלבד שני המשחקים האלה (אולי ג…
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום.. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי, הנה המפרט שלו Intel Pentium 4, 2.8GHz Motherboard MSI PT880 Neo-SR Memory: 512RAM HD: SATA II 80GB והספק כוח 350W מחשב די ישן אני יודע, אבל אני לא מתכוון לקנות מחשב חדש רק להחליף כרטיס מסך.. הכרטיס שהיה לי עד עכשיו הוא nVIDIA GeForce FX5200 (MSI) והוא נדפק לי אז אני רוצה כרטיס מסך חדש.. הדרישות שלי הם כאלה: אני רוצה שהכרטיס מסך יוכל להעלות לי משחקים (לא ברמה הכי גבוהה) נורמלים (סתם לדוגמא WarRock, Drift City) על גרפיקה בינונית (ואולי גם גבוהה). התקציב שלי הוא 500 שקל -+ אז אני צריך עצות לכרטיסי מסך שיתאימו לי.. אה ועוד משו.. לפי מה שראיתי באתר של היצרן MSI הלוח אם שלי הוא בעל חיבור AGP תומך בX4 וגם X8, אז חוץ מחיבור של הכרטיס…
-
- 9 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום ותודה לעוזרים. לצערי הרב נשרף לי הכרטיס מסך היום.. היו לי קווים מוזרים על המסך ולא הייתי יכול לשנות רזולוציה- נתקעה על 600x800. הבעיה נתפרה שהעברתי לכרטיס מסך המובנה. אז החלטתי לרכוש את הכרטיס:Gigabyte GTX780 OC 3GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP ורציתי לדעת אם תהיה איזה בעיה עם ההספק של הספק או כל בעיה אחרת כמו חוסר מקום במארז. מפרט המחשב: מעבד: Intel core i7 2600 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1155 קירור למעבד: Arctic cooling Freezer 7 Pro rev.2 לוח אם: Gigabyte GA-H67A-UD3H זכרון: G.Skill 2x2GB DDR3 1333Mhz + זכרון: G.Skill 4x4 1333mhz sniper dual channel דיסק קשיח: Samsung spinpoint F3 1TB 7200 RPM 32MB כרטיס מסך: Gigabyte GTX460 1GB GDDR5 מארז: Ante…
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
בהתחלה שהצלחתי לשכנע את אמא שלי לקנות לי מחשב שמחתי וכבר תיכננתי על ה 295 GTX . היא אמרה לי עד 7500 ש"ח . ואמרו לי ברוב הפורומים שה 295 GTX לא משתלם . למה לא ? מה לא משתלם בו ? הוא לא טוב ? אמרו לי לקחת 260 GTX . ל 260 ול 295 יש את אותם הביצועים ? ומה יותר טוב , SLI של 260 GTX או 295 GTX ? תודה . עריכה : יש לי מסך 22 אינטש
-
- 7 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, בבקשה תמליצו לי על כרטיס מסך בתקציב 400 שקל. לא משנה לי מאיפה רק שיהיה כרטיס מסך הכי טוב לתקציב שלי.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט מה לקחת HD 4850 DDR5 של Gainward http://skypc.co.il/pl_product~471846200-9566~8~0.htm או של palit http://skypc.co.il/pl_product~28304~8~0.htm אם אני לוקח gainward זה שנה אחריות יותר מה palit ו 100 זיכרון יותר ולדעתי גם יותר יפה והוא עולה 12 שקל יותר (לא שאכפת לי) לקחת את ה gainward נכון גם בגלל האחריות וגם הזיכרון מה אתם אומרים??
-
- 11 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי כ.מסך ATI Radeon HIS 6870, חיברתי אליו 3 מסכים: אחד 42" עם חיבור HDMI אחד 22" כשמהצד של המסך מחובר HDMI ומהצד של המחשב DVI-D ואחד 17" שבעיקרון הוא VGA אבל חיברתי אותו עם מתאם DVI-I העניין הוא כזה, ברגע שאני מנסה להרחיב ולהשתמש בשלושת המסכים הוא רושם לי "לא ניתן לשמור הגדרות תצוגה", וגם כשאני מנסה להשתמש ב22" וב42" ביחד (שימו לב לחיבורים שנעשה בהם שימוש) הוא רושם לי ת'שגיאה הזאת.. האפשרות היחידה שלי היא להשתמש במסך אחד או ב42" וב17" / ב22" וב17" מה הבעיה פה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי את כרטיס המסך 9800gtx+ 1gb של ג'יגהבייט. בנוסך לכרטיס עצמו, קיבלתי כמה דברים, ואחד מהם היה קבל שמחברים ללוח אם , עם שני חוטים דקים, אדום ושחור, על החיבור של השחור כתוב GND ועל החיבור של האדום כתוב SPDIF מישהו יודע מה מטרת כבל זה? האם הוא הכרחי? תודה רבה =]
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי, יש לי טלוויזית LCD של Samsung C530. אני מנסה לחבר את הטלווייזיה אבל זה פשוט לא הולך. את מסך הBIOS אני רואה מעולה, אבל כאשר הווינדוס עולה, התמונה פשוט עפה! הכרטיס מסך שלי מובנה( Intel® HD Graphics) והחיבור מתבצע ע"י כבל HDMI to HDMI. כאשר אני מוןחק את הדרייבר של הכרטיס מסך, אני כן מצליח לראות תמונה בטלוויזיה(גם בווינדוס), אבל אז הכל מקורטע בגלל שאין דרייברים של הכרטיס מסך. בsafe mode גם אני מצליח לראות תמונה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היי, בשעה טובה שדרגתי לכרטיס מסך sapphire vapor-x hd 7970. הכול עובד טוב, ואפילו מצויין! יש שיפור בכל משחק שאני משחק, ובהגדרות הכי גבוהות הכרטיס מתפקד מעולה. העיניין הוא שאני מרגיש שחוץ מכרטיס מסך חדש, קניתי גם תנור חימום :\ ואני מדבר על פליטת חום מהמארז מכל חור אפשרי!.... ושאני מבצע בדיקת טמפ' בתוכנה מסויימת, אני שמתי לב שהחום של הלוח והמעבד במאמץ עלו בין 5-10 מעלות. אני רוצה לציין שהכול עובד בלי "קריסות" או "תקיעות" או משהו כזה...פשוט החום מורגש. העניין הוא שיש לי ספק כוח coolermaster 650w .... וכרגע יש לי קירור arctic freezer 13 pro ועוד 6 מאווררים במארז.. השאלה שלי אם אני אוסיף עוד מאוורר או שתיים, זה לא יותר מידי לספק? נ.ב" אין מצב כרגע לשדרג ספק, כי בעלת הבית לא תית…
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לפני כמה זמן השגתי 9800Gx2 כרטיס מסך של TwinTech עכשו הבעיה שאני רואה במאפיינים שיש לו רק 512מגה?!$!$! ועל הקופסא רשום 1גיגה.... תמונה: היה לי 4870 ואני מרגיש שכאילו ה9800Gx2 ממש חלש..... + דריברים.... אני אמור לעשות משיהו? זה הדבר היחידי שראיתי במאפיינים: הערה: יש לי את הדריבר הכי עדכני 180.48 תודה רבה לעוזרים!!!!
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום לאחרונה קניתי מחשב חדש c2d 2ghz@4400 1gram 250g hd עם הכרטיס מסך הבא: GeForce 8600GTS עכשיו הבעיה שלי, שבמשחקים כמו CS יש לי 60FPS בלבד! בעוד שלחברים שלי יש כרטיסי מסך מלפני שנתיים GeForce 5500fx 4400mx וכו'. השקעתי בכרטיס מסך הזה כ-1000 שקל רק בשביל משחקים כאלה. עכשיו - הרבה אנשים אמרו לי לבטל את הסנכרון האנכי, אבל הבעיה שלי שזה הפאנל החדש של הכרטיס ככה שאני לא יכול לעשות פה הרבה. אשמח לעזרה! תמונה של הפאנל שלי - http://img364.imageshack.us/img364/5582/nvidiawf4.jpg
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אז ככה שאני נכנס למשחק לפיפא 15 (רק במשחק הזה הכרטיס מוציא רעש מוזר , בכל שאר המשחקים אין רעש ) הכרטיס עושה רעשים מוזרים אבל מה שעוד יותר מוזר זה שזה קורה רק עד מסך הפתיחה , שאני נכנס למשחק יש תמנהו של הפיפא 15 עם מסי ומשם עד הרגע שאני נכנס לתפריט הכרטיס מסך עושה את הרעש הזה : הרעש : https://soundcloud.com/irmo-omri-524725584/555a/s-3OUWo מתחיל משניה 20 עד שניה 55 בערך הרעש הוא רק במשחק הזה ולא קורה בשום משחק אחר/פעולה אחרת של המחשב . מפרט המחשב 12 GB RAM R9 270 X TOXIC i5 4460 h81me34 h81 msi
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ותודה לעוזרים. אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שלי לקראת המשחקים החדשים שעומדים לצאת (אני מתכוון להחליף גם זכרון) ראיתי שתי כרטיסי מסף ואני לא מבין למה המחיר שלהם כל כך שונה: 1. Zotac GTX760 4GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP המחיר של הכרטיס מסך הזה הוא: 1390 ב KSP ויש לו 4GB זכרון וירטואלי 2. Asus GTX760 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP המחיר של הכרטיס מסך הזה הוא: 1490 ב KSP ויש לו 2GB זכרון וירטואלי רציתי לדעת למה המחיר שלהם כל כך שונה למרות שבכרטיס מסך הראשון יש זכרון וירטואלי כפול מהשני.. אני מבין שיש הבדל בקירור ושאחד יותר טוב מהשני אבל האם זה מצדיק את ההפרש הגדול. אשמח אם תעזרו לי להבין או להמליץ לי על כרטיס מסך וזכרון עד 2000 ש"ח לשניהם. …
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
תיראו אני רוצה לקנות תכרטיס HD 4850 gainward DDR5 עכשיו אין אותו לסקי פי סי אין גם לספק שלהם לאייבורי אין אותו מאיפה אני קונה אני גר באור יהודה אני יכול לסוע ער ראשון תל אביב לא יותר רחוק למי שיש חנות שיביא תודה
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
כותרת ^^ מה הכרטיס הכי חזק שמעבד E5200+OC יכול להחזיק בלי צ''ב OC -3.2 כמובן שאני יכול עוד אבל בינתיים תאורתית מה הכרטיס הכי חזק שהוא יכול להחזיק עם ספק 400W לוח אם MSI P43 neo-f וכרטיס מסך נוכחי 9400GT אני רוצה לשדרג דחוף כדי לשחק GTA IV
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
מה יותר משתלם לי ? ספק כוח לא יחזיק ניראלי , עוד לא הבנתי איך יש לי ספק כזה בכלל ואאיך המחשב שלי לא קורס .. 380 W
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הזה בSLI http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3932#ov בכל משחק שאני משחק בו אחרי דקה הוא נזרק לשולחן העבודה או מעלה לי מסך שחור ראיתי שהבעיה הזאת נפוצה ניסיתי הכל ושום דבר לא עובד דרבריים: 270, 280, 285, 290BETA אף אחד מהם לא שינה כלום כמובן שמחקתי אותם עם התוכנה Driver Sweeper.. הורדת קלוקים ניסיתי אך גם זה לא הצליח הורדת הוולטייג' של הליבה לא עובד לי דרך התוכנה אפטר בורן אינני יודע למה. לעדכן לכרטיס הזה ביוס אי אפשר כי אין לו שום עדכון ברשת. אני כבר כל כך נואש לשחק במשחקים שלי בבקשה תעזרו לי אני חייל ואני חוזר פעם ב הביתה ככה שעד שאני חוזר אני לא יכול לשחק
-
- 32 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שנשרף הספק כוח ולאחר החלפה והפעלה גיליתי שיציאת ה-DVI של הכ.מסך שלי גם נשרפה (כנראה שדבר גורר דבר).. החלפתי ( היום ) את הספק (השרוף Enermax EG425P-VE) לספק של: Corsair CX 430W (נחמד לא יותר, כבלים קצרים קצת) הכרטיס מסך (עם יציאת DVI השרופה) הוא: ATI Radeon 4650 (מצ"ב קובץ מצורף) לוח האם שברשותי הוא: Gigabyte GA-EP35-DS3L אם זה חשוב המעבד: Intel Quad Q8400 2.6GHz אני חושב שיש לי חריץ PCI-E אבל אני לא יודע יותר מזה. התקציב: עד 400 ש"ח בקשה: רק לא MSI . עדיפות ל ASUS (אבל פתוח להצעות - אתם בטוח מבינים יותר ממני) חשוב שיהיה חברה מוכרת..!! יש לי שניי מסכים: 1) 22" (כניסה DVI תומך full HD ) 2) מסך טלויזיה עם כניסות HDMI וגם VGA. עיקר השימוש שלי: הוא סרטים ב HD …
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה כרטיס מסך שיהיה לי לגיימינג חשבתי על ה Gtx 560 או HD 6870 השאלה אם זה מתאים למחשב שלי המפרט מעבד : Intel Core 2 Duo E7500 @ 2.93GHz זיכרון : 2.00 GB בודד-ערוץ DDR2 @ 400MHz לוח אם : Gigabyte G41 וספק כוח יש לי מקצועי 500 וואט אגב המחשב שלי מחובר למסך 42 FULLHD אז כרטיס שגם יהיה טוב לצפייה ב HD מה הייתם ממליצים לי לעשות?<
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה לאחר שחבר המליץ לי על הפורום הזה. לאחרונה יש לי בעיה בכרטיס מסך, יש לי CF 6850 וכאשר אני משחק משחקים כמו COD: Black ops וכאלה אז הכרטיס מסך שלי מגיע לי 90-95C הראשון ומשהו כמו 68C לשני. יש לי את המחשב כבר חצי שנה, ופעם לא היה לי את זה. אמרו לי לנקות את המארז אז ניקיתי אבל הכרטיס מסך עדיין מתחמם. חשוב לציין שהמארז עצמו ( שאני נוגע ) וכל החלקים האחרים קרים. רק הכרטיס מסך חם. הייתי לשמח לעזרה בנושא. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני רוצה כרטיס מסך שהמערכת הזאת עם הספק ששם יחזיק: http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=6346 שלא יהיה צוואר בקבוק עד 450 ש"ח אפשר ואף מומלץ מהטרייד זון, אין לי בעיה עם הכרטיסים שם! אבל צריך משהו שהספק יחזיק לא חייב גם שיהיה בכל ה-450 ש"ח, י בטרייד זון במחירים סבירים 7800/7950GT ורדאון X1950 וכאלה תעזרו למצמוא משהו . תודה חבר'ה *המחשב יחובר ל T190P .
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום : אז ככה אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך .. הראשון הוא : X1950 Pro 256MB, DDRIII, DVI, PCI-E והשני הוא : Radeon X1950XT 256MB PCIeוSapphire מה אתם אומרים ואני צריך שיתאים לי למפרט הבא : ( זה מה שיש לי .. ) מעבד : e6300 לוח אם : ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire ספק כוח : enermax Noistaker 420w dual 12v עכשיו אם צריך עוד חלקים ... תגידו עכשיו האם הכרטיסי מסך לא משנה איזה אני יבחר ... שתיהם יתאימו למפרט שיש לי ?? והאם את שתיהם המחשב שלי יריץ אותם טוב ??? חלק ?? ולפי מה שהבנתי אין בעיה עם שניהם...את שינהם לא משנה מה הוא יורץ טוב ויתאים ( תקנו אותי אם אני טועה .. ) עכשיו ... אני נוטה לקחת את ה-Radeon X1950XT 256MB PCIeוSapphire כי לפי…
-
- 7 תגובות
- 626 צפיות
-
-
תראו: תלחצו זה ייגדל המחשב פועל עם DX10.1 (לא יודעתי שהכרטיס שלי תומך) וזה מוריד לי בטח מלא FPS! שווה להוציא אותו ולעבוד עם 9? אם תסבירו לי איך אני אודה לכם. ואגב, איך הטמפ' ?
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-