כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
מדובר פה על x800xt (רגיל לאpe) ועל 6800 גרסת גולדן סימפל אחרי oc מהמפעל לאולטרא מי מבין שניהם יותר טוב???
-
- 12 תגובות
- 955 צפיות
-
-
טוב ככה קיבלתי את המסך ודבר ראשון הוא יפה אטרקטיבי ושונה ממסכים אחרים שראיתי. דבר שני זה מסך 17 אינץ'. דבר שלישי רציתי לדעת איך הוא. האם הוא טוב ? תודה
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מסך - viewsonic VG712s כרטיס מסך - fx5700 win xp pro sp2 הבעיה היא Artifacts או קווים מרצדים לאורך המסך מתרחשת רק בחיבור DVI ורק ברזולוציה 1280x1024@60Hz אין בעיה במסך או בכבל - נבדק במעבדת אומינתק ועבד חלק על FX5200 מה שהביא אותי למסקנה הבלתי נמנעת שהבעיה היא במחשב שלי - כרטיס/ הגדרות/באיוס / ? קרעתי את האם אמא של גוגל בחיפוש אחר פתרון והדבר היחידי שמצאתי היה : http://www.ati.com/support/infobase/3992.html שמתאר בדיוק את הבעיה אבל בכרטיס של ATI הרחקתי רמקולים/טלפונים/ספקי כח/ סדרתי מארז/ ניקתי בספרי לחץ מגעים התקנתי כמה פעמים את הדריוורים האחרונים של נווידיה/המסך כלום לא עוזר :'( הריצודים ממשיכים, פעם כמעט לא נראים ופעם בטרוף, החל משלב הדלקת המחשב ועד…
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הביצועים של ה CCC4.12 לבין הביצועים של הדרייבר הרגיל 4.12 והאם ב CCC יש יותר אופציות? ולמה אני שואל???כי אני פשוט מוצא את הCCC לא אינטואטיבי קשה יותר! וסתם מעיק על קלות התפעול אני עובד עם 9800פרו ועידכנתי ל CCC אפשר לחזור לישן הטוב?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך Radeon - 9800 של Sapphire , אני מנסה להתקין את הדרייברים של Ati , ואחרי התחלת ההתקנה מופיעה לי הודעה ' התקשרות לאתר מרוחק נכשלה' ומפסיקה ההתקנה, איך פותרים את זה? ( זה קורה גם עם דרייברים המקוריים שבאו עם דיסק ההתקנה וגם עם דרייברים שניסיתי להוריד מהאתר שלהם). שאלה נוספת, אני צריך חוות דעת על מסך "19 AOC 9KPLUS . תודה מראש, אסף
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
פתחתי את הצינורות והיה לי ארטיפקטים אז החלטתי לעשות משהו כזה X12 1.6VP וואללה לא היה לי ארטיפקטים השאלה זה נותן משהו ביכלל תודה לכול העונים
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום פורום יקר. רציתי לדעת כמה דברים לפני שאני עוד פעם הורס משהו :> אז ככה היה לי כרטיס בעבר שעוזר vpu recover בלה בלה בלה בסוף החלפתי מKSP לכרטיס חדש וזה לא עושה יותר עכשיוו רציתי לדעת עם אני יעשה לו OC יש סיכוי שהשגיאה תחזור לי? ולאיזה מהירויות בכלל הכרטיס יכול להגיע עם המאורר הסטוק שלו ? יש לי Sapphire Radeon9600XT 128MB הנה תמונה http://www.hwupgrade.it/stampa_articoli/974/sapphire_9600xt_9600pro_s.jpg הוא כרגע נמצא על 500/300 מעלות של 32 ככה... אז השאלה בגדול כדאי לעשות במצב הנוכחי אובר קלוק ? זה יעזור בכלל ? לכמה זה יכול להגיע עם הקירור הזה ? הוא יתחמם בצורה משמעוית עם OC ? הוא יכול להישרף לי ? (אני לא אמשיך כי זה לא יגמר ..) תודה ולילה טוב לכם
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
לאחר פריסת הפרוייקט במשך קרוב לחודש, החליט צוות האתר לפתוח בפעולת סינון כנגד כל אלה שמשתמשים בתגים ובשם האתר בצורה צינית ולא רצינית. בזמן הקרוב, יישלחו הודעות פרטיות לחברי פורום שונים שלפי דעת הצוות ודעתי התג שלהם לא מכובד ולא מייצג את הקהילה בצורה רצינית ואיכותית. מטרת הסינון אינה(!) לפגוע באותם משתמשים שייתבקשו להוריד את התג שלהם, אל מתבצעת רק למען הקהילה, שמה בארץ ובעולם. כל נושא התגים יצא מפרופורציה - כנראה הסברנו את עצמנו לא נכון: כנראה מה שחברי הפורום והאתר הבינו, שכל חבר באתר חייב לשאת את התג. לא זאת היתה הכוונה שלנו - הכוונה שלנו היתה שכל חבר באתר, שמעוניין לקדם את שמו של האתר, ואת שמה של הקהילה הישראלית בעולם הצורה רצינית ובכבוד - הוא זה שייצג את הקהילה. מאח…
-
- 17 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
נראה לי שיש פה איזו בעיה הרי המסך הוא 12ms וכאשר אני מזיז דף אינטרנט למעלה ולמטה אני מרגיש מה השהיות כאלו והתמונה מן נחתכת...ולדוגמה כאשר אני מזיז בווינדוס חלון על חלון יש מן בעיה כזו של חוסר רענון המסך...הוספתי תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מה יותר טוב ואם אפשר לתת השוואות זה יהיה נחמד ;D
-
- 9 תגובות
- 993 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב דיי עגלה.... Intel Pentium 4 2.0 Ghz לוח אם דיי מעפן אני לא יודע בדיוק מהו אבל יש לו AGP 4X 256 MB של זכרונות במהירות 333 Mhz אבל הוא מוסיף עוד 256 עכשיו יש לו כרטיס GeForce 4 mx 440 128MB רציתי לדעת אם כדאי לו לשדרג ל Sapphire 9600 XT 256MB....... ודרך אגב בלי שום קשר באיזה סביבות של מחירים אפשר למצוא את הכרטיס הזה.... ואם אפשר גם קישור לאיזה אתר שממנו אפשר לקנות.... תודה רבה לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ברשותי MSI 9800P R360. התקנתי את הדרייברים של MSI(הבטיחו שיפור בביצועים וכו' וכו') בקיצור- עשו בעיות בכל מיני משחקים, והחלטתי להתקין את הcatalyst החדש כולל control panel... לאחר ההתקנה, עם הפעלת המחשב מופיעה הודעה http://img53.exs.cx/my.php?loc=img53ℑ=error0ph.jpg מה זה אומר? מה עליי לעשות? נדב
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
לפני ימים מספר, עניתי לבחורצ'יק שהשמיץ את INNO3D, וסיפרתי לו כמה איכותי הGE-FORCE 2 MX שלי מתוצרת אותה חברה, שכבר סוחב 4 שנים ללא קילקול תמים אחד, בעוד שפה צצים אשכולות בלי הרף על כשל במאוורים. למרבה האירוניה, הבוקר, הרחתי ריח דיי שרוף מכיוון המחשב (פנטיום 3 1GHZ, AGP X2) והבנתי שהמאורר בג'יפה 2 שלי שבק חיים, וכתוצאה מאוברקלוק קטן (שנועד להבטיח 100 FPS בקאונטר) הליבה נשרפה טוטאלית \: הלכתי שמח וטוב לב, לחנות המחשבים הקרובה, ורכשתי את הכרטיס הנ"ל, ב300 שקלים. שמח וטוב לב, הגעתי הביתה, חיברתי את הכרטיס, וכל פאקניג שניה מופיע לי VPU RECORDER ERROR! הפושטק הקטן לא אוהב את המחשב שלי כנראה, וכל רגע מקפיץ לי הודעה על כך שיש שגיאה, והתצוגה במסך, הפסיקה להגיב לתצוגה מהכרטיס. (משהו…
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לחבר את המחשב בחדר שלי לטלוויזיה בסלון בשביל ליראות סרטים... עכשיו השאלה אם יש כבל מספיק ארוך בשביל החיבור? ואיך אני בכלל יכול לעשות זאת? תודה מראש install
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
הנה חנות שמישהו הראה לי עכשיו והמחירים של ה 6800 ו ה 6800LE מצויינים וזולים! וגם של חברה מצויינת! http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_67&products_id=1152&osCsid=693df8bf3f0b58438d7edde3de9a7a8b http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_67&products_id=1153&osCsid=693df8bf3f0b58438d7edde3de9a7a8b
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
LG 775ft....יש לי אותו כבר 5 שנים (פעם אחת נשרף שם משהו, אבל הייתה אחריות). לאחרונה קניתי מחשב חדש (שאמור להגיע עוד מספר ימים)...המסך הזה טוב עדיין בשביל משחקים? מה החסרונות שלו? (בניגוד למסכים שיש היום), ומה משמעות החסרונות?
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
כרגע קיבלתי את המסך הזה, ואני בשולחן עבודה על רזולוציה של 1024x768 ואני עדיין לא מגיע ל-100HZ, כששאלתי פה לפני שבוע בערך אמרו לי שהמסך מגיע ל-100HZ ברזולוציה הזו :'( אמרו לי סתם או שאני צריך לעשות משהו כדי שיופיע לי 100HZ ? ודרך אגב המסך מוגדר כ-PLUG AND PLAY ולא בשם שלו כמו המסך הקודם שלי (FLATRON 775FT) תודה!
-
- 9 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום שוב, אני ממשיך עם החיפושים אחר מסך 19" טוב. אז ה DImaond Pro 930 חוזר מחר למוכר לאחר שהיבואן לא מצליח לתת לי תשובות ברורות - בעיות גאומטריה - פשוט אין בו קו ישר אופקי, יש קו קעור הציעו לי את ה- PHILIPS 109P40 , האם מישהו מכיר מנסיון אישי? אני מחפש מסך שיתן קו אופקי ישר !!! מאחר ופליפס יש "תחת" קטן יחסית, אני שוקל גם את ה- 202P40 , האם מישהו יכול לתת לי מידע גם עליו. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייברים האחרונים של אומגה והם עשו לי בעיות בכמה משחקים אז רציתי לשאול אם יש לכם המלצה על איזה דרייבר ספציפי?(DNA,Omega,ATi) יש לי R9700NP. תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
קיבלתי אותו לפני 4שעות ואני רוצה להודות לholy על ההמלצה. מהנסיון בנתיים(קצת anime קצת mmorpg וקצת אינטרנט) נראה ממש טוב! אפילו יותר טוב מה iiyama v.m 454 הישן שלי
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום, קניתי לאחרונה מסך SAMSUNG 710TM LCD והייתי מאוד מרוצה ממנו כאשר היה מחובר בחיבור אנלוגי. היום חיברתי אותו למחשב חדש עם כרטיס מסך 9800pro וכעת החיבור הוא דיגיטלי (דרך יציאת DVI). הבעיה היא שהתמונה נראת ממש לא טוב והאייקונים של התוכנות שרצות ברקע של המחשב (שמופיעים בפינה התחתית של המסך) נראים מפוקסלים ולא ברורים במיוחד, בהשוואה לתמונה חדה וברורה שהיתה עם כרטיס המסך הקודם במחשב הישן. בנוסף הגודל של הפונטים קטן מאוד. המסך הגדיר עצמו עם רזולוציה של 1024x1280. ניסיתי לשחק עם זה לרזולוציות קטנות יותר אבל זה רק נהיה גרוע יותר והתמונה לא משתפרת וסתם נמרחת. התקנתי מחדש את הדרייברים של המסך וכרטיס המסך אבל זה לא עזר. גם התוכנה של המסך MagicTune לא עובדת עם כל האופציות שבה (האו…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם ממולץ להתקין את הדרוויר החדש הזה!? תודה לעוזרים,
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות בקרוב כרטיס מסך חדש הוא אומר שהוא רוצה את הכרטיס שנותן את התמורה הטובה ביותר למחיר שיעלה בסביבות 2000 שקל, 2300 גג יש עדיפות ל-6800GT הצעתי לו כמה כרטיסים: ProLink PixelView GeForce 6800GT AGP 256MB DDR ASUS V9999GT GeForce 6800GT 128MB - נראה קצת חשוד שיש לו 128 מגה זיכרון, יש הבדל בביצועים לעומת האחרים? PNY GeForce 6800GT 256MB DDR III XFX PVT40AUA GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB - זה חורג ב-100 שקל מהתקציב, השאלה אם יש לו עדיפות על הקודמים בקיצור איזה מהכרטיסים הבאים יותר טוב והאם כדאי להוציא את האסוס מהרשימה בגלל ה-128 מגה? אם יש עוד המלצות אתם מוזמנים להוסיף תודה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
לאחר לבטים רבים רכשתי Radeon9800pro של SAPPHIRE שיטת השידור היא NTSC דבר שמוריד מאיכותה, רציתי לדעת איך ממירים אותה ל PAL (אם ניתן הסבר מפורט ואיטי , אני חדש בעסק של כרטיסי המסך) תודה מראש אסף
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-