עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Master-Chipsets,

מה אתם אומרים על הכרטיס המסך : GeForce FX 5700LE?? (אני הולך לשדרג מ GeForce4 440-mx....) יש כרטיס שייתן אותם ביצועים עם אותו מחיר של כרטיס זה?

• 12 תגובות
    • 767 צפיות
  2. הנה המפרט שלו: http://www.ktl.co.il/UploadProductFiles/מפרט%20טכני%20מפורט.doc המסך בעיקר למשחקים וסרטים..!!.. מי שלא יכול לקרוא או משהו כזה.. repasovaný monitor Dell D1626HT Trinitron 21" Color Monitor Specifications General Model number D1626HT Marketing series name UltraScan 1600HS Series Part number 55347 (North American) NOTES: Damper wires are visible on Trinitron monitor displays. You may notice one or more fine horizontal lines on your monitor display, particularly on screens with white backgrounds. Larger monitors have two lines; smaller monitors have one line in the bottom third of the screen. These lines are normal and part of the monitor technology. The d…

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  3. יש לי מסך q17 hyundai ואני הולך לממש את האחריות שלי בקשר לפירסלים שרופים,השאלה שלי האם זה נורמלי שבמסך יופיעו פיקסלים לאחר 8-9 חודשים של שימוש?האם כאשר באים לממש את האחריות ח.י מחליפים את המסך באחר או שמביאים אחד מתוקן?????? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  4. Started by jbgood,

שלום לכולם, רציתי לשאול האם קיים 6800GT בתושבת PCIE ? אם כן ,אפשר להשיג אותו בישראל? תודה מראש...

• 9 תגובות
    • 676 צפיות
  5. אני מעוניין לקנות מסך חדש בתקציב של 900 שקל גג אני רוצה RCT כמובן ושזה יהיה 17 אינץ (מומלץ שטוח) אני מבקש מכם תנו לי הצעות למסכים טובים ואם אפשר גם קישורים אל אותו מסך בתודה לעוזרים LIFESYSTEM

• 5 תגובות
    • 522 צפיות
  6. Started by computer_freak,

הכרטיס מסך הזה (זה יותר נראה לי פשוט כרטיס שמוציא סיגנל ולא מעבד נתונים) http://eu.shuttle.com/en/desktopdefault.aspx/tabid-123/241_read-1697/ נראה לי משום מה לא רע בכלל רשום שיש לו יציאת cvbs זה rca או rgb?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  7. Started by gggilad13,

שמעתי שבקרוב צריך לצאת בארץ הX800...(אפילו לא ידעתי שיש כזה כרטיס...) אז מתי הוא אמור לצאת? הוא יהיה הכרטיס הכי טוב ברמה שלו? איך הוא בהשוואה ל6600GT ול6800 רגיל? כמה מגה בייט יש לו? ומה אתם אומרים בכלל עליו, שווה לחכות לו?

• 14 תגובות
    • 861 צפיות
  8. Started by miki03,

שלום לכולם יש ברשותי כרטיס מסך 6800GT של לידטק ! וגם ספק כוח של אנטק טרו פוואר 380W... והכרטיס מסך שלי מחובר על אותו החוט עם ההארדיסק ( באותו החוט יש שני מולקסים ) השאלה אם עדיף לי לחבר את הכרטיס בנפרד ? או שזה לא ממש משמעותי ? ואם כן למה ומה ההבדלים שאני אמור להרגיש ? שיפור ב OC יורגש ?

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  9. Started by Maiasony,

שלום אנשים קניתי כרטיס מסך 6600 GT של פרולינק עכשיו כל דרייבר NVIDIA שאני מתקין עושה לי טקטורות שבורות כשניסיתי דרייברים של OMEGA לא היו הבעיות האלה אבל דרייברים של OMEGA נותנים ביצועים נחותים יש לי לוח של MSI 645 COMBO אני לא יכול להינות ממשחקים בגלל זה יש משחק שזה כמעט לא נראה בהם וי שכאלה שזה נמצא בצורה מוגזמת ויש (הרוב ) שיש בהם טקטסטורות שבורות מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  10. Started by DJ Clue,

שמעתי שהכרטיס הזה Sapphire Radeon 9800 SE 128MB 256bit DDR TV-Out DVI AGPx8 אם עושים לו אוברקלוק ופותחים לו את צינורות העיבוד הוא מגיע ועובר את ה 9800pro האם זה נכון?

• 11 תגובות
    • 712 צפיות
  11. ובכן, בחודשים האחרונים היו הרבה דיונים על כל נושא הפיסקלים המתים, תופעה מעצבנת במסכי LCD שבהם יש חלק מהפיקסלים שלא משנים את צבעם. עד היום בחו"ל מסך תקני נחשב אם היו לו בסביבות ה 10 פיסקלים שרופים. ל SAMSUNG היתה את המדיניות הכי פחות טובה עד היום (ובמיוחד ליבואנים שלהם בארץ)... אבל NO MORE: כיום הם יצאו בהכרזה כי מהראשון לחודש אם קנית מסך, והיו בו פיסקלים שרופים (אפילו 1!), תוך חצי שנה אתה יכול להחזיר אותו ולקבל מסך חלופי בחינם !!! אני מקווה שהכרזה זו, תגרור את שאר הייצרנים להעלות את סטנדרט הייצור והמדיניות שלהם, ושגם בארץ היבואנים ישנו את המדיניות... אין ספק שחדשה זו תגרום במשך הזמן לעליית מכירות מסכי ה LCD. ידיעה: http://english.chosun.com/w21data/html/news/200412/200412…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by vasser,

i am buying a 19" monitor soon, and was wondering if anyone could recommend me of such a monitor, so far i have looked @ specs and the one on my list is the Hyundai Q995. i am looking for high res. @ high refresh rate, and so far this one provides it. if there are any other monitors capable of that, lemme know. price range is about 1500 nis. 10x all

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  13. Started by amirfefer,

איך המסך 997DF של סמסונג? http://product.samsung.com/cgi-bin/nabc/product/b2c_product_detail.jsp?prod_id=LE19ISBB

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  14. PHILIPS הכריזה אתמול על המסך LCD 19" הראשון בעל זמן תגובה של 8MS: http://www.press.ce.philips.com/apps/c_dir/e3379701.nsf/alle/83C749245BB37367C1256F650055C45F?opendocument שם הדגם: PHILIPS 190P6 יש לו גם בסיס שאפשר לכוון לכל זווית, וגם עוד כל מני טכנולוגיות לשיפור התצוגה (ורזולוציה מקסימלית של 1280x1024).. עכשיו רק מעניין כמה זה עולה...

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  15. שלום אני רציתי לדעת למה כרטיס של PCI-E עולה יותר זול מאותו כרטיס ב-AGP? ואם אני קונה לוח אם של PCI-E ושם רק כרטיס אחד (שנועד ל AGP) זה אפשרי? וזה יתן אותם הביצועים כמו אם אני יקנה לוח אם עם AGP? תודה מראש

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Monstalicious,

האם באמת משחקי Lcd לא טובים למשחקים? מהי הסיבה לכך? ומהו המסך המומלץ ביותר בתקציב של 1500-2000 שקל למשחקים? שיהיה איכותי בעל ריפרש טוב, ואיכות תמונה מעולה. תודה

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  17. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

יום רביעי אני אמור להזמין את המסך החדש ואני עדיין מתלבט עליו. הסכום המקסימלי שיש לי הוא 900 ש"ח (לא כולל משלוח) חשוב לי שהוא יגיע לרזולוציה של 1152X864 ועם ריפרש רייט גבוה(היום אני עובד על רזולוציה כזאת, עם ריפרש רייט של 70) גם חשוב לי שיהיה בהיר, המסך שיש לי היום קצת כהה מידי ולפעמים קשה לראות את כל הדברים (גם כשהוא מוגדר למקסימום בהירות, אני צריך עוד להגביר אותה דרך תוכנה) וכמובן, שטוח. המסכים שמציעים לי: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214_94&products_id=55 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214_94&products_id=116 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214_94&products_id=1…

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  18. Started by RazorJunior,

תמונה אחת שווה אלף מילים ;D תמונות נוספותלא היה לי כוח להשקיע בצילום בשעה כזאת ) לחץ כאן לחץ כאן לחץ כאן ולמי שמתעניין: המסך הוא IIYAMA PROLITE E431S-S. נקנה ב 2400 ש"ח במזומן עם אחריות יבואן לשלוש שנים האחריות היא מ 5 פיסקלים שרופים - מסך חדש. המסך נפתח לפני הקנייה ונבדק שאין בו פיקסלים שרופים. (מי שרוצה שאני אקשר אותו לבן אדם - שיפנה אלי בהודעה פרטית ) מפרט טכני: דגם ProLite E431S-W LCD 43cm (17''),TN Wide Angle , TFT colour LCD (active Display) זווית ראייה מירבית Horizontal: 140, Vertical: 120 צבעים וגוונים 16,2 million זמן תגובה 16 ms רזולוציה מירבית 1,3 MegaPixel (1280 x 1024) בהירות 250 cd/m ניגודיות …

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by masterb,

חבר שלי נוסע לסין והונג קונג ביום רביעי הקרוב. אני מענויין לשדרג את ה FX5700LE שלי ל 6600GT להלן מספר שאלות בתודה מראש לעונים: 1. לא הצלחתי לבדוק מחיר הכרטיס בסין/הונג קונג האם משהו מכיר אתר רלוונטי ? 2. האם הכרטיס יכול בכלל לעבוד על המחשב שלי בצורה יעילה : AMD AMD Athlon XP 2000+ 1.7 GHz Total Physical Memory 384 MB Motherboard Info Manufacturer BIOSTAR Group Model M7VIB BIOS Vendor Award Software International, Inc Slot 6/6 (AGP) NVIDIA GeForce FX 5700LE (Omega 1.5303) Order 0 Designation AGP Type AGP Data Bus Width 32 b Details In Use, Long Device Class Display IRQ 11 3. האם יש חשיבות משמעותית לחברה ?

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  20. Started by Chaos,

בהמשך לדיון הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=99953.0 הסתכלתי קצת באתרים השונים, וראיתי כי רוב הכרטיסים באים במהירות סטוק של 500/1000, כולל הכרטיס של חברת Leadtek, בניגוד למה שנאמר כי רק הכרטיס של XFX בא במהירות זו. אני מניח שהעובדה הזו לא נעלמה מלפניכם כשאמרתם זאת, אך הייתי רוצה לקבל פירוש לעניין הדבר הזה. בתודה מראש לעוזרים. עריכה: משום מה אינני מצליח ליצור קישור לקטוגריית ה 6600GT ב AGP של newegg, אך מהסתכלות שם נראה כי לרובם יש מהירות סטוק של 500/1000.

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  21. Started by PCguy,

אני משתמש ממוצע במשחקים ממש לא כבד אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט איזה כרטיס עדיף RADEON 9600SE ? או RADEON 9550 128 BIT ה9550 זול יותר והבנתי שה9600 se ממש לא מומלץ אז מה דעתכם? נ.ב האם השנים נחשבים חזקים מהGEFORCE 5300 PCI-E ?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  22. Started by contA-,

מהו זמן התגובה הנמוך ביותר למסכים הדקים?

• 11 תגובות
    • 879 צפיות
  23. אז ככה אני מחפש מסך...הדרישות שלי הם: 1. CRT 2. "19 3. המחשב הוא למשחקים (לא רזולוציות גבוהות...מקסימום 1024*1280...), סרטים.. יש לי עכשיו כרטיס מסך GF4MMX440 SE ובקרוב 6800GT..!! אז ככה..התקציב שלי הוא 1500....ולא יותר... ואני קונה אותו השבוע אז מהר בבקשה..! חשבתי או על אחד מאלה: Samsung 955DF LG F900B CTX EX950F תודה...ירון

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by BoRiS.K,

קניתי מישקפיים ויש להם דרייברים (הדרייברים צריכים להיות תואמים לדרייברים של הכרטיס מסך כלומר למספר לדוגמא 66.97) עכשיו יש רק ל61.77 שזה הישנים איך אני יכול לברר אם יצאו דרייברים או משהו כי יש ליח את המשקפיים כבר איזה חצי שנה ועדיין אותו דרייברים ואני לא יכול להנות מהם... תודה לעוזרים :} (אם זה לא מתאים לפה מצטער אני פשוט לא ידעתי לאן לשים זה המקום כי הגיוני)

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  25. Started by alias,

תראו פעם שאלתי והצעתם לי את ה 6600 gt והראתם לי כתבה שהוא ממש טוב במשחק doom 3 אז השאלה שלי היא האם הוא טוב ועובר מלא כרטיסים גם במשחקים אחרים או שיש לכם הצעה אחרת לכרטיס מסך עד 1200 שח תודה מראש!!

• 6 תגובות
    • 499 צפיות

דיונים חדשים בפורומים