עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. http://www.computerbase.de/news/hardware/grafikkarten/2004/juli/far_cry_version_12_sm_20b

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  2. שלום. לאחרונה השגתי כרטיס מסך PCI -E - GEFORCE 6200 אותו אני רוצה לחבר למחשב בנוסף לכרטיס GEFORCE 8600 שכבר מחובר. על הלוח אם יש PCI-E SLOT נוסף המתאים ל SLI, אבל כמובן שאין בכוונתי להשתמש באפשרות ה SLI כי הכרטיסים לא זהים. למחשב כבר מחוברים שני מסכי LCD ואני רוצה לחבר טלוויזיה לכרטיס הנוסף... חיברתי את הכרטיס אבל המחשב לא מזהה אותו. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  3. המערכת כזאת.. ספק 400 וואט מארז space גדול יחסית וגם קריר.. מעבד e2180 @ 2.0 (אני יכול לעשות אוברקלוק ל2.2 ככה) לוח asus p5gc-mx\1333 זיכרון 2 ג'יגה הארדיסק 160+80 sata כ.קול hd של ריאלטק.. מערכרת הפעלה windows xp sp3 עכשו השאלה זה אם 9800 gt יעבוד היטב ושום רכיב לא יעשה צוואר בקבוק.. מבחינת תמיכה הלוח תומך והספק לא יעשה שום בעיה.. השאלה זה אם המעבד יהיה צוואר בקבוק.. תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  4. יש לי כרטיס מסך RADEON 9200. חיברתי בין הכרטיס מסך לבין הטלויזיה (של TOSHIBA ..לא הכרחי אבל שיהיה...הטלויזיה לפחות בת 10 אם לא יותר..) באמצעות כבל S-Video ואני רואה את התצוגה במחשב בצבעים (אולם תצוגת מסך המחשב התכווצה כנראה כדי להתאים עצמה לתצוגת הטלויזיה...לא חשוב לי כ"כ תצוגת צג המחשב) אבל הטלויזיה מציגה תמונה בשחור-לבן. אני בטוח כמעט ב100% שזאת בעייה של הטלויזיה כי היא לא מולטי-סיסטם כנראה אבל בכל זאת אם מישהו מכיר פתרון לבעיית השחור-לבן באמצעות שינוי הגדרות במחשב בלבד ולא ע"י החלפת הכבל מאס וידאו לקומפוזיט - RCA (שזה הפתרון שאעשה במידה ולא יוצע לי פתרון מעשי על ידי מישהו בפורום הזה) אשמח לקבל הצעות. יש לציין שבפעם הקודמת שחיברתי בין הטלויזיה המדוברת (TOSHIBA) לבין כרט…

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  5. Started by UFO,

אני לא יודע איזה כרטיס מסך לבחור את ה-Gigabyte RADEON 9600 Pro 128MB DDR Retail או את ה- gigacube radeon 9600 pro 128mb game buster אבדלי מחירים: gigabyte-1120 gigacube-1038 מה לקחת מי שבאמת מבין בזה שיכתבו לי ואני מבקש אל תכתבו סתם כי זה בחירה לא קלה וכל דעה פה משפיע בבחירה הסופית. ומי שחושב שזה יעזור יש לי ביקורות על שני הכרטיסים: http://www.extremeoverclocking.com/reviews/video/GigaCube_9600Pro_1.html http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/gigabyte_r96p/index.html

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  6. שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך herculles 9700 ואתמול התקנתי תדריבר הנ"ל אחרי שעד עכשיו היה לי את הגירסה 4.6. זה נראה לי שיפר קצת את ה FPS אבל יש לי כמה שאלות: 1) למה כשאני נכנס לקונטרול פאנל ועושה משהו פתאום נהיה במסך הרבה אור? ניסיתי לשחק עם ההגדרות של המסך לא עוזר, עד שלבסוף עשיתי ריסט וחזר להיות בלי הרבה אור. 2) יש לי בכרטיס .TV-OUT בקונטרול פאנל הישן הייתי פשוט מדליק TV וזה היה פועל. פה שיחקתי עם זה שעות יש שתי ריבועים שהכי הרבה הצלחתי זה להראות בטלויזיה דסקטופ רייק, למרות שזה נתן אור חזק למסך כפי שצויין ב 1 אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  7. Started by kfirkb,

אם אני קונה מחשב עם לוח אם של ASUS או ג'יגבייט וכרטיס מסך מהסדרה החדשה של G92 GT/GTS, האם עדיף שהכרטיס מסך מסך יהיה מאותו יצרן? למשל, לוח אם וכרטיס של ASUS. יש שיפור בתאום בניהם? או אפילו שיפור בממשק או פיצ'רים כלשהם? או שאין אפילו קמצוץ של יתרון בהתאמה שכזאת?

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  8. צריך המלצה לכרטיס מסך ללוח agp בתקציב של 1000 ש"ח + מוכן לעלות עוד קצת בתקציב משהו כמו 200 יותר גג.. תודה מראש לכל העוזרים.. אגב המחשב שלי: k8v-se deluxe 512mb twinmos cl 2.5 3000+ s754 מחשב נחמד רק צריך כרטיס טוב.. (הכרטיס בשימוש כרגע הוא ג'יפה FX 5200 כרטיס מסרח)

• 8 תגובות
    • 597 צפיות
  9. Started by Jack_g,

חברה אני ממש לא מנסה לגנוב את התרד אבל בחיית תעזור אני מנסה לקבל תשובה כבר איזה כמה ימים . אני לא יודע אם המסכים האלו טובים למשחקים ולסרטים הם היחדים שזמינים בארץ שבגודל 19 ו 16MS או 12 MS ואני לא מצליח למצוא שום ביקורת אליהם. 190P5ES/27 הדגם הנ"ל הוא בעל זמן תגובה של 16MS ו יציאת DVI 190S5CB/27 הדגם הנ"ל הוא בעל זמן תגובה של 12MS אבל ללא יציאת DVI. אני חושב אל הדגם של ה DVI.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  10. Started by *BYZ*,

קניתי עכשיו כרטיס מסך AGP X8 מצאתי כמה מדריכים אבל אני חושב שצריך גם לשנות בהגדרות של המחשב ב-DOS הזה (תקנו אותי אם אני טועה)

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  11. מחפש כרטיס למחשב חדש. שימושים: גרפיקה, עריכת וידאו, אנימציית פלאש. ללא משחקי 3D, ללא OC. מפרט מחשב: מעבד E6600 לוח: לא סגור, כנראה ‏965P-DS4 של ג'יגב בייט. זכרון 667MHZ 2G מסך: כנראה DELL 2007WFP על מה אתם ממליצים? 7900GS, או 8600GTS, או X1950PRO או משהו אחר? תודה.

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  12. Started by Le0n,

יש לי מAMD 2600 לוח אם GA-7 פשוט 512 --400 MHZ והכרטיס מסך X800 PRO עכשיו אני יודע שהכרטיס לא מנוצל עד הסוף ורציתי לדעת עד כמה הוא אל מנוצל אם אני יריגיש את זה במשחקים עד כדי כך??

• 7 תגובות
    • 597 צפיות
  13. תמיכה ב - Pixel Shader 2.0. עדיף עם קירור פסיבי.

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  14. Started by sasa21,

הרצתי על המחשב 3dmark 01 והתוצאה שלי היא ,15787 רציתי לדעת אם היא נמוכה יחסית למפרט שלי ומה אני יכול לעשות כדי להעלות את התוצאה. המפרט שלי: P4 2.8 Ghz 800 fsb Asus p4p800 deluxe 400 \ ddr2*256 Ati Radeon 9800 pro 128 Mb ddr Western Digitial 120 Gb 8 Mb cach

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  15. Started by jacobra,

אם אפשר לתת קישור מכאן http://www.hisdigital.com/html/vga.php תודה!

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  16. Started by TalLitman,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1214 איך החברה? כדאי לקנות? ואם לא-על איזה חברה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  17. יש את זה ב ATI TRAY TOOLS לסמן את זה ב V או לא? ומה זה בכלל?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  18. אני רוצה לקנות raedon 9800 pro ויצא עכשיו הכרטיס החדש של נדיביה (גיפורס) בגלל זה מחירי כרטיסי המסך ירדו בשבועיים הקרובים?

19. השאלה בכותרת.

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  20. Started by elad76,

כשאני מפעיל את BIOSHOCK יש כל מיני משולשים ומרובעים בכל מיני צבעים שמופעיל לי על המסך בהבזקים. באמצע המשחק המחשב עושה לי את הBLUE SCRREN של ויסטה ולאורך המשחק אני רואה מלא באגים,אזורים עם קווים שחורים עליהם,בלי תמונה וכאלה. עשיתי חיפוש Artifacts וראיתי בחלון שנפתח מלא נקודות צהובות כאלה,אחרי זה המסך נהיה שחור ואני עשיתי ריסטארט למחשב כשהדלקתי אותו כל התהליך של ההדלקה(הביוס,טעינה של מערכת ההפעלה וכו') היה עם נקודות קטנות מהבהבות מכל מיני צבעים. ברגע שנכנסתי לויסטה הכל נהיה רגיל. נ.ב:יש רעש ממש חזק של מאורר בזמן האחרון כאשר אני מפעיל ישומים כבדים כמו משחקים ואת 3DMARK.

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  21. Started by shirNoshe,

אחרי המון בעיות במחשב הגעתי למסקנה שמשהו בכרטיס לא תקין. אם אני מתקין לו דרייבר(לא משנה איזה..ניסיתי כמה) המחשב פשוט נתקע ולא עוזר כלום. ניסיתי עד לכאן הכל!בדיקת זכרונות,בדיקת HD,פירמוט כולל מחיצות והתקנת WIN.ברגע שאני עושה שתיים שלוש פעולות המחשב נתקע. אבל..אז שמתי לב שב-SAFE MODE הוא לא!חיפשתי בגוגל וראיתי שאחד הדברים שלא עולים ב-SM זה הדרייבר של הכ.מסך. הסרתי אותו לגמרי,כולל זכר ממנו ברגיסטרי והמחשה עולה ללא בעיה והכל בסדר.אמממהה...כמובן שאין דרייבר אז אני בתדר ריענון נמוך וזה משגע אותי,וכמובן הגלילה של דפים לוקחת זמן. בקיצור-מחשב עובד אבל ללא כל הקונפיגורציות שיש לדרייבר כרטיס מסך. אז..איך אני בודק מאשש סופית שזה הכרטיס מסך?ואם כן מה לקנות ברמה שלו אבל דור סידרה 7XXX.…

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  22. Started by -CosmicFire-,

אנשים אני מתקשה להחליט בין הכרטיסים... מישהו יכול להביא לי מפקט טכני של הכרטיסים האלה?? איזה כרטיס עדיף?

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  23. יש לי ג'פורס 2 400MX... אני לא משחק שום משחק במחשב (פשוט כלום כי הכל במחשב השני החדש בבית)... רציתי לדעת אם העובדה שהוא כזה ישן משפיעה על מהירות המערכת למרות שאני ל משחק כלום?

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  24. אני עוד לא מאופס עם סידרת הX1XXX של ATI , איזה כרטיס ממשפחת הX1XXX עולה כמו הX800GT 256MB ?

• 5 תגובות
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.