עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Eden 6600,

אז אחרי ההמלצה שקבלתי ממכם קניתי אתמול את ה-HD4670 ואני מרוצה מאוד, אז קודם כל תודה לכם. מכיוון שאני די חדש בעסק הזה אני רוצה להיות בטוח שאני לא מפספס אף שלב. אז בתור התחלה חיברתי את הכרטיס למחשב והתקנתי את תוכן הדיסק שהיה מצורף. האם זה מספיק? ישנם דרביירים אחרים/חדשים שכדאי לי להוריד? אני שואל את זה כי ראיתי באשכול של הביצועים ב-FAR CRY 2 שנפתח פה בפורום היה מוזכר דרייבר מיוחד עבור המשחק הזה. דרך אגב, אם זה משנה הכרטיס מתוצרת MSI.

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  2. Started by moshirez,

.

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  3. ASUS Radeon HD 5770 1024MB EAH5770 CUCore/2DI/1GD5 או ASUS ‎GTX260 OC (216 Core) 896MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ מה נראה לכם יותר סוס? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  4. Started by gman_il,

מישהו יכול להמליץ? תודה.

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  5. Started by haKo$,

היי שלום לכולם, יש לי את הכרטיס מסך 8800GTS הורדתי את הדרייבר האחרון מישהו בקשה יכול להנחות אותי בלכייל את ההגדרות על המקסימום איכות בלי להתפשר בביצועים רק איכות מקסמלית. תודה.

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  6. כשאני מפעיל AA דרך Far Cry דמו, על הכי גבוהה, המשחק על 20 FPS... כשאני מפעיל גם AA וגם AF שניהם על הכי גבוהה בהגדרות של הכרטיס מסך עצמו, ומבטל את ה AA ו AF בפאר קרי, המשחק טס על 40 FPS ולפעמים מגיע ל 50... איך זה? תודה.

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  7. Started by pazer005,

מה עדיף בתכלס, כרטיס High-End אחד או שני כרטיסי Mid-End במערך SLI אן CrossFire?

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  8. Started by 114508534,

יש ברשותי אחד כזה והייתי רוצה לדעת מה תפקידיו ומה הוא יכול לעשות

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  9. Started by חננב,

השאלה מיועדת בשביל קניה קטנה (כחלק ממחשב חדש). הבנתי שהכרטיסים שלהם מאוד חלשים עכשיו, אז מה אפשר לקחת בתקציב בסיס - גובל-כ.מובנה במקום ה 8600GT? משהו בין ה 300 ל 400 שקל מהמתחרה שלה, ועד כמה ההבדל בינהם גדול? תודה!

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  10. Started by KF,

שלום, אני עומד לקנות את הGTX260 עד כמה באמת ההבדלים משמעותיים בין ה216 ליבות ל192 ? הדגם עם ה216 לא זמין כרגע בחנויות מהאיזור שלי אלא רק הדגם עם ה192.. האם כדאי לחכות ל216? תודה

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  11. Started by aldema,

שניהם עולים 2000 ש"ח: philips 190s5fs lcd למה המסכי סוני כל כך מכוערים?? הצעות למסכי 19 בלבד בבקשה ---------------------

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  12. Started by Load,

היי, רציתי לשמוע על איזה רדאון במחיר הזה אתם ממליצים כנראה הרוב יגידו 9600 , אז אם תוכלו לפרט קצת אני אשמח , למשל לקחת 256MB או 128 PRO לא PRO או אולי בכלל עדיף לקחת 9500 ראיתי שעדיין מוכרים אותם ב KSP דרך אגב מה ההבדל ביין 128 ל256BIT? תודה מראש. נ.ב אין מצב שאני קונה את הTI4200 או 4600 בגלל שהם לא תומכים בDX9 ולא יפעילו את המשחקים החדשים כמו prince of parsia החדש וDEUS EX החדש ,מנסיון בדוק.

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  13. Started by lolman,

שלום, אני מתעניין כמה זמן רב בקשר קניית כרטיס מסך, אבל עד עכשיו לא הצלחתי לבחור מה הכי מתאים לי אני מחפש כרטיס מסך ל- AGP במחיר של 1100 שקל גג ראיתי עד עכשיו 3 כרטיסים שמעניינים אותי: Sapphire Radeon X800GTO 256MB DDR3 DVI TV-Out AGP Retail ?Sapphire (ATI)? - ?Radeon X1600 PRO 512MB, TV, DVI, AGP? XFX PV-T42K-VDE3 GF 6800XT 256Mb DDR3 AGP 2*DVI+TV-OUT 2Y -עכשיו השאלה הגדולה>מה הכי חזק מבין 3 הכרטיסים? -מה הכי שווה לקחת מבחינת המחיר? -ושמעתי שה- x800gto לא תומך ב- SM3 זה חשוב להפעלת משחקים בעתיד?(יכול להיות מצב שהוא לא יפעיל משחקים?) תודה על העזרה.

• 8 תגובות
    • 629 צפיות
  14. הייי יש לי כרטיס מעפן של S3 והוא PROSAVAGEDDR אז יש סיכוי שיש איזה קובץ,תוכנה משהו שתיקח זיכרון מהדיסק קשיח או מהזיכרון עצמו(DDR 768 MB ) לכל האלו שאומרים לקנות כרטיס חדש אז אני לא יכול ביינתיים לקנות...

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  15. טוב אז המחשב הוא כזה מעבד amd אטלון 64 3000 זיכרון 512 MICRON cs3 לוח אם GIGABYTE GA-K8N51GMF צריך כרטיס טוב במחיר עד של 450 ש"ח

16. ראיתי אותו וזה מסך בןזונה ובכלל התנתונים שלו טובים! אני מקווה שאני יהנה ממנו... הנה לינק אליו- http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=375661 מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  17. לפני 3 חודשים בערך או יותר קניתי רדאון 9600 xt של שפיר מקיאספי.. וקיבלתי בקופסא רק דרייבר מסכן שלהם ושתי קבלים.. לא הייתי אמור לקבל גם איזה משהו להוריד מהסטים של האלף לייף 2 ? זאת סתם שאלה כי כבר יש לי האלף לייף 2 (הורדתי) :-X

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  18. Started by Kobb,

לאחרונה מת לי כרטיס המסך הנוכחי -128mb fx5200 בן 4-5 שנים. שימושים - בעיקר תוכנות גרפיות כגון פוטושופ וכו', לא 3D, ניגון סרטים וסטרימינג מהאינטרנט. אפס משחקים או וידיאו, לפחות כרגע ובטווח הנראה לעין. כרגע מחובר למסך CRT, אם יציאת DVI היא לא תוספת רצינית מדי אולי שווה לשקול, ייתכן ויגיע מסך LCD בעתיד הבינוני. המעבד - פנטיום 4 3GHZ, זיכרון 2GB. צריך עוד נתונים? המסך - מאג 996PF גם הוא בן 4-5, 19". יש לציין שמהכרטיס הנוכחי הייתי מבסוט מספיק - לא בטוח שאני צריך יותר. כן חשוב לי - אמינות, קירור, הצגת צבעים מדוייקת. מעוניין להוציא עד 200 ש"ח אם אפשר, אבל יכול לשקול יותר במידה ויורגש הבדל משמעותי בביצועים. *עריכה - לוח האם 865PERL, אני חושב שהתושבת של כרטיס המסך AGP. תודה,

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  19. Started by VGFreak,

שלום לכולם, יש לי לאפטופ ללא יציאת SVIDEO ואני מעוניין לחבר אותו לטלויזיה. האם יש כבל מ RGB (יציאה למסך מחשב) ל SVIDEO? יש אולי ממיר שושה את העבודה? מה אתם ממליצים לעשות?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  20. Started by hutorihunzu,

רציתי לשאול אם יש לי מסך 19 אינץ' אזי הכ.מסך 4850 של ATI עם 512Mb לא יגרום לצואר בקבוק בהרצת Crysis או משחקים כבדים אחרים? בכל מקרה איך הכרטיס הזה למסך 19 אינץ' והאם כרטיס חזק יותר יתן הפרש ביצועים גדול?? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  21. אפשר לעשות DISBLE ל ATI SMART ו ATI HOTKEY? :

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  22. Started by bodomist,

1. האם הוא כבר נמכר בארץ? 2. לפי כל הביקורות והשמועות, 8800GT יותר טוב מ8800GTS אך עולה פחות... איך דבר כזה קורה? או שאולי אני לא הבנתי נכון? תודה...

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  23. שלום! יש לי מחשב די ישן ואני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך. מפרט Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) Intel Cherry Creek D915PCY (4 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16) 2.5 GB RAM GYRO LC-B500E 500W אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך למשהו סביר שיחזיק מעמד קצת יותר משנה. אני לא מצפה לביצועים גבוהים אבל היתי רוצה כרטיס המסוגל להריץ משחקים חדשים. מכיוון שהמעבד ישן, עוד מעט צריך להחליף את המחשב ואני לא רוצה להשקיע הרבה בכרטיס חדש. חשבתי על: GeForce 9500 או GeForce 9600. אבל אני לא בטוח אם זה לא הגזמה, ואולי יש כרטיס מסך יותר זול אם ביצועים סבירים (הרי אני מחליף בעוד שנה)? שאלה נוספת איך הספק שלי (500W) יחזיק אם כרטיס חדש?

24. Started by Roeebenj,

השאלה היא כזאת... מה זה סינכרון הנכי או vertical synchronization מה זה עושה? לפי מה שהבנתי זה מוסיף עוד fps במשחקים(לדוגמא counter strike) מה ההשפעה של ביטול או הפעלה של האופציה במשחקים והאם שווה לי להפעיל אותה או לא... מדובר בכרטיס nvidia gtx 570 ובכלל בכרטיסים שלהם... תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים