כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
המעבד הוא I5 מסך 47 אינטש צריך להתאים לזה כרטיס מסך ברמת מחיר 700- 1000 ש"ח המחשב לא ישמש למשחקים אלא לצפיה בסרטים תודה (:
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
היה לי הרבה יותר נוח אם זה היה בעיברית, זה אפשרי? תודה.
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך חדש (FIC ATI RADEON 9600 Pro) אתמול בערב כשהדלקתי את המחשב מהשנייה שהמחשב הודלק עד השנייה שווינדוס עלה היו לי מלא שיבובשים בתצוגה כולל תמונה לא ברורה ופסים לבנים לאורך המסך ששיבשו את התצוגה. לאחר שחיברתי את הכ.מסך הישן הבעיה נפתרה. מישהו מכם נתקל בבעיה? יודע מה הפתרון? תודה. חשוב לציין שאין שום בעיות בסביבת ווינדוס, משחקים וישומים אחרים.
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
זה לא מאפשר לי לפתוח את הCCC. שאלה נוספת, אני אף פעם לא אהבתי את הCCC, האם הורדה של הדרייבר בלבד, והWDM זה כמו הקונטרול פאנאל? תודה. עריכה: לגבי הבעיה מצאתי פתרון, פשוט צריך להתקין את הMicrosoft Net Framework 1.1. לגבי השאלה על הCP אשמח לתשובה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי פנטיום Core 2 Due 1.83(E6300 לוח אם של אינטל, ISELTON עם 1 ג'יגה זיכרון. כרגע אני משתמש בכרטיס OB. אני רוצה לקנות כרטיס חדש שיהיה טוב. התקציב שלי לא בשמיים, בערך 400-500. גם קניה בארה"ב היא אופציה טובה ואפשרית. אני לא מגדיר את עצמי כגיימר רציני, מדי פעם אוהב לשחק במשחקים כמו NFS וכו'... חשוב שיעבוד טוב עם הוינדוס ויסטה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 622 צפיות
-
-
האם גם בכרטיסים החדשים שמגיעים עם יציאת HDMI יש צורך לחבר את כרטיס המסך ללוח האם? או שהכרטיס מסך מגיע עם כרטיס קול מובנה בתוכו או משו כזה? הכוונה האם יש צורך לחבר את כרטיס המסך ללוח האם כמו בשאר הכרטיסים?
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני מתווכח עם מישהו ואומר לו שה- 8800gts 320mb יותר חזק בהרבה מ- 7600 והוא מתווכח עשו טובה ותביאו בנצ'ים ותגידו לו שזה לא נכון אני יביא לו לינק לפה
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכל המבינים בדבר : הוצע לי הכרטיס הבא למחשב אותו אני אמור לרכוש ורציתי לקבל חוות דעת והבדלים מול ה-Nvidia GeForce השווה ערך בגודל 256MB. תודה מראש למשיבים
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שאלה שעניינה אותי זמן מה האם כרטיסי PCI-E יעבדו על חריצי AGP? כי לפי מה שהבנתי PCI-E זה סה"כ AGP במהירות X16 במקום 4X-8X למרות שזה נשמע לי טיפטיפה מופרח כי יכול להיות שהסטנדרט אחר לגמריי. תודה רבה, ארז.
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היי אני בקשר עם הבחור מהאתר www.gpureview.com ואני עוזר לו מידי פעם בתיקון טעויות וכרטיסים חסרים. שמתי לב ששני כרטיסי המסך הפופולרים של INTEL לא מופיעים במאגר, פניתי אליו והוא ענה לי שמפאת חוסר זמן הוא לא יודע מתי הוא יוכל להעלות אותם. הצעתי לו עזרה והוא נענה בחיוב. אם תוכלו לעזור לי לארגן את המאפיינים המלאים של הכרטיסים + תמונה זה יהיה טוב לכולנו תודה מראש Manufacturer: Series: GPU: Release Date: Interface: Core Clock: MHz Memory Clock: MHz Memory Bandwidth: GB/sec Shader Operations: Operations/sec Pixel Fill Rate: MPixels/sec Texture Fill Rate: MTexels/sec Vertex Operations: MVertices/sec Noise Level: Framebuffer: MB Memory Type:…
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
חברה אני ממש לא מנסה לגנוב את התרד אבל בחיית תעזור אני מנסה לקבל תשובה כבר איזה כמה ימים . אני לא יודע אם המסכים האלו טובים למשחקים ולסרטים הם היחדים שזמינים בארץ שבגודל 19 ו 16MS או 12 MS ואני לא מצליח למצוא שום ביקורת אליהם. 190P5ES/27 הדגם הנ"ל הוא בעל זמן תגובה של 16MS ו יציאת DVI 190S5CB/27 הדגם הנ"ל הוא בעל זמן תגובה של 12MS אבל ללא יציאת DVI. אני חושב אל הדגם של ה DVI.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני שאלתי בפורום לפני כמה זמן העם שווה לקנות את 8600GT ואמרו לי שעדיף לקחת את X1900GT ואני רואה בפורום שאומרים שהוא חם מידי ולא טוב... אנא עזרו לי .... תקציב עד 800 תודה מראש אדיר
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום שמתי שהכרטיסים 6600GT של fxf הם רועשים רציתי לדעת אם משהו יצא לו להישתמש בהם ויכול להגיד לי אם הרעש שלהם ניסבל הוא שהוא ממש חזק תודה לכול העונים
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אהלן! כבר כמה זמן שהתמונה במסך עצמה פשוט מטיילת, רואים את התמונה עולה ויורדת וכל פעם רואים שיש שינוי במיקום שלה. מה אפשר לעשות במקרה כזה? המסך הוא של LG 7955FT
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך: GIGABYTE ATI RADEON 9200 128MB TV-OUT DVI חבר שלח שלח לי סרט שהוא הכין ואני רוצה לצפות בו בטלוויזיה שיש לי בחדר. חיברתי את יציאת ה-TV OUT של הכרטיס מסך לטלוויזיה בעזרת הכבל שקיבלתי עם כרטיס המסך (צירפתי תמונה של הכבל פה). מה עכשיו אני עושה? יש תוכנות שבהם אני אמור לעבוד עם זה? איך אני משתמש בהם? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הכרטיס ורציתי לשאול אם אפשר לקלוט איתו שידורי טלויזיה בדרך כלשהי . יש לי YES שמחובר לטלויזיה ומקדימה שלה יש לי עוד חיבורי RCA אז חשבתי לחבר עם זה ולקבל איכשהו תמונה מהטלויזיה דרך הממיר. זה אפשרי? תודה !
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני חייב לגלות של איזו חברה הכ. מסך שלי. הדגם אמור להיות 9500 פרו, גם לפי AIDA וגם לפי dxdiag, אבל לפי האתר של ATI: http://www.ati.com/support/identify/graphicschart.html הוא מתאים לנתונים של Hercules 3D Prophet 9700 Pro. אם באמת הייתי מקבל 9700 במקום 9500 אז הייתי שמח (או שלא???), אבל בדקתי את האריזה של ההרקולס והיא לא נראית כמו האריזה שהייתה לי לכרטיס. לפי איזה עוד נתונים אני יכול לזהות את הכרטיס? הוא עושה לי בעיות ואני רוצה לבדוק עם החברה בנוגע לאחריות (המוכר אומר שנה, באתר של ATI כתוב שעל כרטיסים שלהם 3) ותמיכה טכנית. אני לא זוכר אם כשקניתי הזמנתי של חברה מסוימת או של ATI, זה משנה בנוגע לאחריות?
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכרטיס הבא: http://www.hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=2902 אני מעוניין בכרטיס בגלל שהתקציב שלי מאוד מאוד מצומצם,וגם בגלל שהמחשב שלי (pentium 4 1700 mhz 256 sdram agp 4 ) קצת מזדקן. האם הכרטיס יתאים למחשב? מה זה אומר שהכרטיס הוא 128 ביט? והאם הוא שווה את הכסף? דעות תקיפות יתקבלו בברכה.
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מחשב שהכרטיס מסך שלו זה AMD Radeon HD 6630M ואני לא בטוח אם זה כרטיס מסך טוב...(גימינג BF3 או League Of Legends) אם זה יעזור לכם זה המפרט... של המחשב [TABLE=class: cms_table, width: 884] [TR] [TD=class: cms_table_label, bgcolor: #F5F5F5]Screen Size[/TD] [TD=class: cms_table_value]14.5 inches[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cms_table_label, bgcolor: #F5F5F5]Processor[/TD] [TD=class: cms_table_value]2.4 GHz Core i5-2430M[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cms_table_label, bgcolor: #F5F5F5]RAM[/TD] [TD=class: cms_table_value]6 GB DDR3[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cms_table_label, bgcolor: #F5F5F5]Hard Drive[/TD] [TD=class: cms_table_value]750 GB[/TD] [/TR] [TR] [TD=class…
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
שלום, מישהו במקרה התנסה ב powercolor X800GT/X800GTO ???? האם המאוורר שלהם רועש? (אני בונה מערכת שקטה...) תודה!
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש לחברה שלי כרטיס מסך והאמת שאני לא ממש יודע איזה לקחת.. מה הוא כרטיס המסך עם התמורה הכי טובה שניתן לקבל בעבור 300-400 שקל... חשוב שיהיה TV OUT על הכרטיס... ושיעמוד בסטנדרטי תצוגה טובים (עדיפות לכרטיס מבוסס NVIDIA בכל אופן!) אשמח להמלצות מה הכרטיס הכי טוב בעבור סכום זה שניתן לקנות..
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
על מה ללכת? LEADTEK 8800GTS 640 או GIGABYTE 8800GTS 640 מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 622 צפיות
-