עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום רב כנראה נדפק לי הכרטיס מסך LEADTEK 8800 GTS TDH 640MB יש לי ארטפקטים אפילו ב DOS ועליית המחשב בביוס אפילו. כנראה שזה לא נובע מחום. האם זה יכול לקרות עקב ספק כוח חלש ? או עבודה עם ספק כוח שלא סיפק מתח יציב כל הזמן ? בכל מקרה לגופו של עיניין כנראה שאין כבר בשוק את הכרטיס שיש לי ויש לי אחריות של 3 שנים עליו כנראה שיחליפו לי לכרטיס מדגם אחר השאלה איזה כרטיס שווה ערך בביצועיו לכרטיס שלי וחייב להיות של חברת LEADTEK ?

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  2. Started by Dano,

ששלום אני מתכוון לקנות את הכרטיס 6600GT לכשהוא ייצא בחיבור AGP עכשיו זה מחשב חדש והמעבד הוא AMD 64 3000 ולוח אם 8KDA3J וזכרון 512 והארד דיסק 80 ג'יגה WD השאלה שלי היא אם אני קונה מארז COMPACUS CIA619 אז הספק ששמה יספיק לי לכל המערכת הזאת?! כי לראדון 9800 פרו שתכננתי בהתחלה הוא הספיק אז עכשיו אני רוצה לשאול אם אני צריך לשדרג את הספק תודה רבה! ומקווה שתענו בהקדם ;D

3. Started by shimon956,

שלום לכולם הורדתי לפני כמה ימים את הדמו של SILENT HILL 3 והתקנתי אותו למחשב ואיך שאני מעלה אותו מופיע לי המסך שיש במשחק קטעים קשים לצפייה ואז המשחק נתקע הוא מוכן לעלות ולא מוכן לצאת איפלו לוינדוס אז אני חייב לעשות ריסט אם תצתרכו אז המפרט שלי מופיע בצד

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  4. Started by bizbuzy,

האם סמפרון 2500 בסוקט A ימצה את יכולותיו של ג'יפורס 6600gt agp או שמא יהיה צוואר בקבוק ויכולות הכרטיס לא יבואו לידי ביטוי במלואן ? או בקיצור , האם amd64 3000 עם כרטיס זהה ייתן ביצועים גבוהים יותר בצורה ניכרת במשחקים ?

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  5. Started by yoavva,

סקיי עשו לי כמה שטויות במחשב ובערך 50% ממה שביקשתי הם נתנו לי משהו אחר... אבל זה יוצא בסדר רק שאלה אחת- האם oc בכרטיס מסך (אם זה חשוב, אז 4850 של club3D) ייקצר לו את "תוחלת החיים?" אם כן אז יש מצב שאני אתחיל לדבר איתם על השינויים כי ביינתיים השינויים הם כזה בסדר בשבילי...

6. תודה על התגובות

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  7. Started by oren.nk,

קניתי לאחרונה את המסך הנ"ל, השאלה היא על איזה קצב רענון מומלץ להריץ אותו בסביבת חלונות ובמישחקים מבוססי source ברזולוציות הבאות: windows: על 768X1024 בלבד Source: על 1024X768 ולפעמים 800X600 כרגע קצב הרענון על 75HZ ואני רוצה להעלות אותו זה אני פשוט לא מוצא עליו ביקורות או תשובה ברורה פה בחיפוש... תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  8. Gigabyte Geforce FX6600 256Mb RETAIL 1018.27 Gigabyte Geforce FX6600GT PCI-EXPRESS 128 mb Retail 1308.36 אוקיי אז אלו הם הכרטיסים והבנתי את ההבדלים הטכניים, אך בעקבות קריאה של כמה ביקורות אני מבולבל, מישו יכול לומר לי מה ההבדל בביצועים בטאכלס, בכמה יותר טוב הGT והאם ביחס מחיר עלות יותר שווה ה256MB כפי שקראתי?- בביקורת באיזה אתר עברי שאני לא זוכר בדיוק איזה אתר זה היה אך אני מחפש וישתדל להביא לינק להשוואה בהמשך... :s05:

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  9. שלום אנשים, ברשותי 7950gt מתוצרת inno3D. במצב רגיל טמפרטורת הכרטיס לפי everest היא 48 מעלות ובמצב של מאמץ - לדוגמא: משחק far cry , הטמפרטורה נושקת ל- 75 מעלות. ברצוני לדעת האם אלו נתונים נורמטיביים לכרטיס מסך זה. ד"א, הכרטיס עצמו עושה רעש די חזק. כיצד ניתן לפתור בעיה זו??? לתשובתם אודה.

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  10. Started by Gil80,

היי חברה, אני מעוניין להחליף את ה- Gigabyte 9800GTX שלי ב- ATI HD4870. שמתי לב שיש המון בעיות עם הדרייברים של Nvidia בויסטה. כל הפורומים מוצפים בזה. החלטתי להחליף אבל אני לא יודע איזה דגם הכי מומלץ. אני יודע שיש דגם עם קירור פסיבי אבל האם הוא טוב ואיזה פירמה מייצרת אותו? כל הצעה/המלצה תתקבל בברכה. תודה גיל.

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  11. ^ אני צריך שיהיה מEBAY עם תקציב בסביבות ה400. יש אופציית חריגת. שאר המפרט שלי הוא P4 3GHZ, 1DDR. האם המחשב יהיה מסוגל להריץ את המשחקים האלו בכל מקרה על ההגדרות הכי גבוהות? http://www.ebay.com/ תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  12. Started by Asaf-K,

מה קורה חברה!!! (שנים שלא ביקרתי פה ;D) כמו שהבנתם מהכותרת.....אני צריך עזרה ברכישת כרטיס מסך. ההתלבטות כרגע עומדת בין: 1) Asus Geforce FX 5900 V9950 128MB DDR 2) ATI Radeon 9800 PRO 128MB ??? ??? ??? כל עזרה/הצעה/הארה/הערה......וכו יתקבלו בברכה. מה שכן... הייתי מאוד רוצה שלא ינתנו פה תשובות כמו : " תקנה את ה Asus כי שמעתי שהוא יותר טוב" מאוד יעזור לי לדוגמא קישורים מהסוג הזה: http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=r9800256&page=4 רק עם הכרטיסים הרלוונטיים (בקישורית הזו מופיע רק ה-9800).

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  13. Started by ilay22,

במשחקים כבדים (FARCRY2, CRYSIS) יהיה מורגש הבדל?

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  14. Started by foxil821,

אני מתכנן לקנות טלוויזיה סמסונג (ראה המפרט TV http://www.miniline.com/Samsung/Index.asp?ArticleID=403&CategoryID=129&Page=2 ) ואני רוצה שמחשב יעביר שידורי HD לטלוויזיה למטרות יצירת סרטים עצמאיים באיכות 1080. אני מציג את מפרט המחשב שלי, כדי לדעת האם מחשב יעמוד לדרישות לשידורי HD. אם לא מה עליי לקנות כדי שיעמוד על דרישה. לוח האם: INTEL ISLETON 946GZ- D946GZIS מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 זיכרון: Symmetric DD2 1G Dual הארדיסק: WDC WD160GB כרטיס מסך: Nvidia GeForce 7600 GS (אם חסרים עוד מפרט אשמח לרשום בשבילכם) אם תמליצו לקנות כרטיס מסך, אני רוצה לשמש בה לסרטים בלבד ולא למשחקים... תודה!

15. שלום לכולם אממ היום נרשמתי לפורום אני מקוה שאני אהנה בו , אמממ אני רציתי לבקש ממך שאולי תמליצו לי על כרטיס מסך ההכי טוב שאני יכול להשיג עד 400 שקל בעיקרון אני רוצה את הכרטיס מסך שיתאים למשחקים תודה לכל העונים!

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  16. קניתי כרטיס מסך של GIGABYTE RADEON X1300 מודל GV-RX13128D-RH. לא פתחתי עדיין ולא יודע אם כדאי למכור אותו ולהוסיף עוד 200-250 ש"ח לכרטיס טוב יותר. אני רואה הרבה סרטים ולא GAMER רציני. מידי פעם משחק, האם כדאי להישאר עם הכרטיס או למכור ולשדרג??? ואם כן לאיזה כרטיס??? תודה רבה!!!!

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  17. Started by NuXeR,

שלום, אני מעוניין לרכוש LCD גדולה (37") שתתמוך ברזולוציות 1080p (1920x1080). כתוב שהיא תומכת בחיבור למחשב 1280x1024. השאלה האם ניתן להשתמש ברזולוציה הגבוהה יותר של 1080p ? האם כרטיס המסך יודע להוציא רזולוציה שכזו ? תודה, תומר.

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  18. Started by בלוסטון,

geforce 6100 nvidia יעבדו עליו משחקים? ?

19. Started by status,

שלום! יום הלדתו של אחי חל בעוד כשבוע ואני והאח השני רוצים להפתיע אותו במסך LCD. למישהו יש המלצה על LDC בגודל 15" עד 2000 ש"ח? (אם אפשר משהו בפנדה כי זה הכי נגיש) תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  20. אני שוקל להחליף בעתיד הקרוב כרטיס מסך. יש לי לוח P35, שמן הסתם לא כולל חיבור PCI-E 2.0. הוא מתפקד מצויין, ואין לי כוונה להחליפו בקרוב, וגם המעבד (E8400 @ 3.95GHZ) לא יהווה צוואר בקבוק לשום דבר שאני יכול לחשוב עליו. ספק אני כנראה אחליף, אבל זה נושא לדיון אחר. העניין הוא כזה: כל אתר באנצ'ים שיצא לי לראות תמיד בוחן רכיבים בתנאים אידאליים, כאשר אין שום דבר שיכול להגביל אותם. זה ברור ומובן, אבל אני קצת בבעיה שכן אף אתר שכזה לא יכול להגיד לי כיצד כרטיסי מסך שמיועדים לPCI-E 2.0 יתפקדו בפועל על המחשב שלי. היות ומדובר בהשקעה לא קטנה, אני לא מעוניין להסתפק בניחושים והערכות גסות של הפגיעה בביצועים עקב אפיק התקשורת המוגבל. כאן מגיעה השאלה: מישהו נתקל באתר שביצע בדיקה שכזו? לחילופין, …

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  21. אז ככה, אני יודע שהסיכוי נמוך אבל אני ינסה בכל זאת. אני צריך להחזיר את הכרטיס Radeon 9800 PRO שלי על מנת לממש את האחריות, הוא דפוק... הבעיה שאני לא יכול לנטרל את המחשב - אבא שלי צריך אותו. אין לי שום כרטיס חילופי... בדקתי כבר אצל חברים, אחים וכו'... לכן אני צריך להשאיל ממישהו כרטיס ישן... אם שידרגתם כרטיס מסך ויש לכם עדיין את הישן (או לחילופין יש לכם כרטיס מסך PCI) שאתם לא צריכים כמובן, אז אשמח להשאיל אותו ממכם (תקופה קצרה). אני כמובן יגיע עד אליכם ויאסוף אותו, ואחר כך יחזיר אותו. לא ממש משנה לי איזה כרטיס, יכול להיות הכי מעפן בעולם, אני יחיה בלי משחקים או משהו, רק צריך את המחשב לאבא שלי... דרך אגב - אין לי מושג אם זה המקום לפרסם את ההודעה, תריגשו חופשי להעביר אותה למקום …

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  22. Started by LiranT,

יש לי מסך לפני 8 שנים בערך ואני מקבל אאת המחשב החדש שלי מחר ואמרו לי שיכול להיות שהכ. מסך שלי לא יעבוד טוב על המסך בגלל שהוא לא יתרענן מספיק טוב ועוד איזה כמה שטויות. עכשיו השאלה שלי היא 1. איך אני בודק איזה סוג מסך יש לי והנתונים שלו? 2. איך אני יודע אם הם יהיו תואמים ויעבדו טוב אחד עם השני? יש לי כ. מסך הנ"ל (במחשב החדש) : gigabyte pci-e 6600 128 mb 128 bit dp

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  23. ????????המפרט שלי בצד

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  24. Started by i.k,

מעניין אותי לדעת איך המסך הזה והאם למשהו פו בפורום יש אחד כזה שיוכל להגיד לי,האם איכות התמונה של המסך הזה טובה והאם הוא שווה קנייה? אני לא מוצא עליו שום מידע ברשת לא ביקורות ולא חוות דעת מיקצועיות ולא מצליח להחליט למרות ששמעתי לא פעם שויוסוניק חברה שנחשבת לאיכותית. אבל לא מצאתי על המסך הזה ספציפית שום דבר אז תעזרו לי למצוא מידע.

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  25. חלק נעילה OFF, נסיתי לפעול הכל ,שוב חוזר OFF מה בעיה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים