כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אני טס עוד יומיים לארה"ב והיה לי את המפרט בראש אבל בnewegg היו תוכניות אחרות. רציתי x1800xt ב184$ אך הוא נעלם(נראה נגמר במלאי או משהו) אני רוצה כרטיס מסך למשחקים בעיקר, אני לא גיימר כבד וגם לא משחק על רזולוציות מטורפות אלא רק על 1024*768 האם כדאי לעבור ל7600GT או שיש אפשרות טובה יותר מATI תודה רבה זה קצת דחוף...
-
- 8 תגובות
- 580 צפיות
-
-
עד שפטרתי בעייה אחת צצה לה כמובן עוד אחת !!!!! ב TV OUT שאני רואה סרט יש ריצודים מעצבנים שדמות זז לדוגמה ..מן SCRACHING כזה...קוים כאילה כאילו התמונה לא מקבלת מספיק זרם מהמחשב או משהו (קשה להסביר ) זה לא קרה לי ב R9000 PRO !!! זה קורה לי עכשיו ב GTO 2 ..... זה משגע אותי!! כי במסך זה לא קורה ! רק בטלויזיה (SVIDEO ישירות לטלויזיה) אז קודם כל אני יודע שזה לא קודקים ! כי אז זה היה קורה לי גם רגיל במסך . מישהו כאן עם ג'י טי או 2 ניסה לראות TV OUT ? התמונה עצמה חלקה בדסקטופ ! הבעיות מתחילות שמנגנים סרט . חשבתי אולי יציאת ה TV OUT ניפגמת כאשר עושים לכרטיס OVER CLOCK !
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
וזה דחוף כי כבר עשיתי הזמנה למחשב והתבלבלתי בכרטיס מסך.... =\ אז בבקשה לענות הכי מהר שאפשר.. אני צריך כרטיס מסך שיעלה לי משחקים יפה אבל לא משהו מטורף ב5000 שקל. עדיף משהו ש256MB...לא חובה!! מעבד AMD 3000/3200 ATHLON 64BIT דיסק קשיח 80GB SATA II זיכרון DDR 2 DUAL 512MB על אלה אני סגור... איזה כרטיס מסך טוב אני יכול לקנות? אני לא ממש מבין בזה ובלוח אם אני בכלל לא מבין, אז אם אפשר אז גם תתאימו לי לכרטיס מסך לוח תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אהלן, מה המסך CRT 19 אינצ הטוב ביותר כיום? כרגע יש לי mag 996pf שעומד לנפוח את רוחו כל רגע.. אז חובה להחליף. למה לא LCD? כי הם יקרים, וצריך להשקיע double כסף בשביל לקבל את אותם ביצועים (אומנם בעשירית גודל) וגם כל הקטע עם הפיקסלים השרופים לא קורץ לי.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק את המחשב צצה לי ההודעה הבאה: http://pics.sendit.co.il/0706/ea7b8f4525.jpg לא ממש הבנתי מה זה אומר, ומה אני צריך לעשות על מנת שהיא לא תופיע כל הזמן? יש לי כרטיס 6600GT עם הדרייברים הכי מעודכנים (91.31).
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלוםם יש לי מחשב כבן 3 חודש משו כזה עכשיו קניתי כרטיס מסך של לידטק 7800 gtx 256 עכשיו הדיסק שקיבלתי עם הכרטיס פשוט שאני בא להתקין משו הוא אומר לי שזה not Leadtek prodect משו כזה קיצר ראיתי שיש שם דברים שנקראים my vivo וכאלה .. חשבתי אולי הכרטיס באמת לא של החברה הזאת אבל לא זה הכרטיס הנכון מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
אני עובר ליחידת דיור בתחילת החודש הבא, ויש שם כבר ממיר של חברת הכבלים, רק שלי אין טלוויזיה ולא מתכוון לקנות. אבל לא רוצה שהתשלום על הכבלים יתבזבז לחינם, אז יש איזה שהיא דרך לחבר את הממיר למחשב? הבנתי שעושים את זה דרך כרטיס טלוויזיה, רק כמה הוא עולה היום? אני לא מחפש משהו מלהיב יותר מדי, סך הכל אני אראה חדשות פה ושם, ודברים קטנים כאלה, אז מחפש כרטיס זול וטוב אם יש.
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מעבד E2180 תחת OC מ800 מגהרץ ל1066... כרטיס 8800gts 640mb 320bit צוואר בקבוק?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
-
שלום , אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש ובחרתי בleadtek nvidia geforce 7600gt 256mb agp(ירוץ על מערכת מחשב ישנה- מעבד 3.2גיגה הרץ P4 סוקט 478, ג'יגה זכרון ועוד איזה לוח אם ישן שתומך באפיק AGPX8 וספק כוח ג'נרי 500 וואט ) , רציתי לקבל חוות דעת מאנשים בעלי ידע בתחום או מאנשים שבבעלותם כרטיס זה או כל אחד שיכול לשפוך קצת אור על הכרטיס. תודה רבה לעוזרים :
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
-
אני רוצה לרכוש כרטיס טלויזיה, חשבו לי שיהיה לו טיונר כמובן, אני מעריך שבכולם יש את זה כדי שיהיה אפשר לחבר אליו את הכבלים ישירות .. שיתמוך בmedia center .. וכמובן הקלטה באיכות טובה.. חשבתי ללכת על Leadtek WinFastTV2000 XP RM שעולה יחסית זול כ180 ש"ח אבל גיליתי שהאיכויות הקלטה שלו הם לא הכי טובות ואין תמיכה גם בmedia center ולכן אני מחפש כרטיס טוב יותר.. על איזה כרטיס אתם ממליצים {תקציב: עד 420 ש"ח}
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
יש לי את ה-LEADTEK 8800GTX והתקנתי את הדרייוורים של נווידיה ישירות מהאתר שלהם 158.22 ולא מהדיסק של לידטק. בנוסף התקנתי את NTUNE. הבעיה היא שגם עם הNTUNE וגם בלעדיה לא רואים שום דבר בחלון וזה תקף גם לכל התפריטים של הלוח בקרה. ראו תמונה. בכדי לבדוק אם הבעיה היא בדרייוור הסרתי אותו והתקנתי את הדרייוור שמסופק עם הכרטיס מסך והתקלה חזרה על עצמה. יש לי XP 32BIT בויסטה 32BIT אין את הבעיה הזאת רואים את כל מה שצריך להופיע כל האפשרויות של בלוח בקרה. מה יכולה להיות הבעיה עם ה-XP ? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר את כל אוסף קלטות ה VHS שלי ל DVD. אני משער שבשביל זה אני אקנה כרטיס וידאו/טלווזיה (אין לי מושג מה ההבדל בין השניים...) ואקליט בעזרתו מהוידאו למחשב. אין לי מושג אפילו איפה להתחיל לחפש המלצות וטווחי מחירים. חשבתי לקנות משהו טוב באיביי בסביבות ה-300 שקל. למישהו יש המלצה בשבילי?
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום. לפני חצי שנה קניתי את הכרטיס צריך לציין שמההתחלה הוא לא היה קר אבל בחודש האחרון זה שובר שיאים :'( במאמץ הוא מגיע ל90+ ומנוחה זה 70+-] במאמץ: http://www.speedyshare.com/596458234.html במנוחה: http://www.speedyshare.com/510456257.html בהנחה שאני צריך להחליף קירור מה אתם ממליצים או שכבר עדיף לממש אחריות יש לי מארז של COPUCASE 6A19 אחד 120 מקדימה ואחד 120 מאחורה כבלים מסודרים הכרטיס הוא x1800xt 512MB של GIGABYTE
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי שאלה... האם הכרטיס מסך שיש על הM2A-VM (אני חושב שהוא נקרא X1250 ) יותר חזק מהכרטיס 6150 (שנמצא על הM2NPV-VM)? תודה.
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
ריציתי לבדוק כמה אני יוכל להוציא מהכרטיס מסך , ומה שהצלחתי לעשות עד עכשיו זה רק OC : 3D:400@504 2D:400@504 MEM:400@456 1)הטמפ' במנוחה 45 במעמץ 70 ,הטמפ' מאפשר לי להוציא יותר ? (אני יודע שזה יותר קשור לכרטיס מסך )או שהטמפ' מסוכנת כבר פה ? 2)יש אפשרות לפתוח עוד צינורות ? אני עדיין לא יודע מה זה נותן ??? אשמח אם משהו יסביר או יביא קישור המערכת היא : P4 2.8 GIGABYTE P865i Gforce 7600gs AGP של Gainward תודה מראש ;D קצת תמונות
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מישהו שמע על דריברים חדשים של NVIDIA שצריכים לצאת שישפרו משמעותית את סדרת ה FX
-
שלום הרצתי 3dmark03 על המפרט הנ"ל (2.6C, 9600 PRO). התוצאה היתה 3493, מה שאיכזב אותי מעט (יחסית לאחרים שראיתי ב ORB). יש לכם רעיונות איך לשפר את זה בלי לשנות את תדר הפעולה?
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי את שני הכרטיסם האלה מה ילך יותר טוב ??
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שמתי לב שלרוב אנחנו (ואני אומר אנחנו כי גם אני ממליץ עליו כששואלים לעצתי) כשמבקשים מאיתנו המלצה לכרטיס מסך בהשקעה נורמאלית, ממליצים להשקיע עוד קצת ולרכוש R9600P/XT בכ1100 שקל. אין לי ספק שהכרטיס הזה מעולה! אבל היום כבר ראיתי כרטיסי TI4200 במתחת ל500 שקל, והפרוש של זה שהמחיר של ה9600 הוא מעל לכפול. זה הצטרף לביקורת שקראתי לא מזמן ששם רואים בבירור שה9600 הרבה יותר טוב בDX9 וכשמפעילים AA&AF, אבל הם מציגים תוצאות דומות ללא האפליקציות האלו. ברור שה9600 יותר טוב, השאלה היא מה עדיף, או מי מנצח ביחס עלות/ביצועים? האם ה9600P עדיין המלך של הקטגוריה הזאת לדעתכם? (ועדיין אני הולך לקנות 9600XT )
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
ברצוני לבדוק דרך המחשב שהכרטיס מותקן עליו כמה BIT יש לכרטיס.. והאם הדרייברים של אומגה הצליחו לפתוח 4 צינורות... בבקשה בלי תשובות של: תשווה נקודות בMARK כי אני רוצה דרך אחרת
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
השאלה הראשונה: נכנסתי לדף מוצר באתר של חברה מסויימת, חיפשתי כרטיס מסויים והיה כתוב שהזכרונות שלו פועלים ב400הרץ נכנסתי לדף מוצר באתר של חברה אחרת, כרטיס מקביל, והיה כתוב שם שהזכרונות שלו פועלים ב200הרץ האם הם התכוונו לאותו דבר (כי DDR זה מוכפל) ופשוט ניסחו את זה אחרת או שבאמת באחד מהחברות (שמייצרות אותו כרטיס) מהירות הזכרונות כפולה משל השניה. אני צריך לציין שהכרטיסים הם לא גירסאות SE או כל גירסא מוחלשת אחרת השאלה השניה, האם אותו כרטיס, שבאחד יש 128ביט ובשני 64ביט (לא בייט, ביט!) יפעלו אחרת? ובמה יתבטא ההבדל אם יש בכלל תודה
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
צריך אתר רשמי שכתובים בו המהירויות שעון- של הזכרונות ושל הליבה של שבב הFX5200 של נוידיה. באתר המעפן של נוידיה הם לא רשמו את זה. או שזה ממש מסובך להגיע לשם. אם מישהו יכול לתת לי בבקשה אתר של זה זה נורא יעזור לי תודה
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-