עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by spongBob,

ראש בראש! למעט דום 3 (בו ה6800 מציג יכולת מרשימה), ולהוציא את הלף לייף (בה מאפיל הX800 אפילו על האולטרה 6800!), עושה רושם של כרטיס בעל ביצועים דיי דומים, מתחרה רציני,וזול יותר בכ100$. PCI אקספרס נייטיב, יוצא בסיביבות ינואר. בהחלט משהו שאני מצפה לו. http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2299&p=1 הסקירה מ: anandtech.com

• 53 תגובות
    • 3k צפיות
  2. Started by henb7,

אני מחפש כרטיס מסך טוב.........למשחקים ובכללי שכשאני אסתכל על המסך אני אגיד וואלה עשיתי את הקניה הטובה עד סכום של 1000 ש"ח

• 33 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by Lanzar,

שלום לכולם אני מחפש רקעים לווינדוס אבל באיכות גבוהה במיוחד משהו כמו 1600X1200 או לפחות 1280X1024 עדיף 3DWALLPAPERS... תודה מראש !! ;D

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  4. Started by zach,

שלום לכלום אני צריך עזרה במה אני צריך לעשות יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 5700 אולטרה ויש לי 256 זיכרון עכשיו שאני משחק פיפא אחרי שעה של משחק המחשב מדליק מחדש את עצמו או שלפעמיים אני משחק משהו אחר אז המחשב נתקע מה אני צריך לעשות בבקשה לעזורררררררררררררררררררררררררראם אפשר רק להגיד לי מה הבעיה ומה אני צריך לעשות כדי לפטור אותה

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  5. Started by ramil19,

^^^

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by orlupo,

הנה רשימה של יצרנים שמייצרים 6800GT/U ב- PCI-E: http://www.nzone.com/object/nzone_hardware_certified.html הקונים מפרט בסוקט 939 הייתי מחכה ל-6800GT...

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  7. לפני 3 חודשים בערך או יותר קניתי רדאון 9600 xt של שפיר מקיאספי.. וקיבלתי בקופסא רק דרייבר מסכן שלהם ושתי קבלים.. לא הייתי אמור לקבל גם איזה משהו להוריד מהסטים של האלף לייף 2 ? זאת סתם שאלה כי כבר יש לי האלף לייף 2 (הורדתי) :-X

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  8. אולי אפשר לקנות משהו אחר בכסף הזה...תמליצו לי.... ואם זה חשוב הלוח שאני הולך לבנות עליו את המחשב הוא GA-K8VM800M?

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  9. Started by Raul,

חבר שלי קנה מחשב חדש, עם FX5700 של MSI. שלשום הוא קיבל את המחשב, ורשום בביוס של הכרטיס מסך ובכל מקום אחר, שהכרטיס הוא 5700VE זאת לא טעות (אין הכוונה לLE). עכשיו השאלה היא, מה זה החיה הזאת? לא מצאתי אישור לקיומו של הכרטיס באתר הרשמי של MSI וגם לא בזה של nVidia. יש לציין, כי באוורסט, רשום שם בנתונים שזה בא עם DDR2. אשמח עם תוכלו לתת קצת מידע ולשפוך קצת אור על הכרטיס המסתורי (והאם הוא פחות/יותר טוב מה5700הרגיל). ד"א, המחשב נקנה באייבורי.

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  10. אני קונה מחשב חדש עם כרטיס מסך : msi geforce fx5200 128 ddr HALF LIFE 2 יצליח לעבוד חלק עם כזה כרטיס? אה יש לי מעבד INTEL P4 3G ו- 512 RAM

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by AMD-Z,

הכל התחיל לפני חודשיים בערך. שיחקתי במשחק מסויים ופתאום נתקע המשחק, הופיע vpu recover ומאז אני לא מצליח לשחק בשום משחק יותר מ15 דקות. התקנתי מחדש הכל: ווינדוס, דרייברים, דרייברים ללוח אם ואפילו עדכנתי את הביוס וכלום לא עזר! אני כבר ממש מיואש, אין לי כבר אחריות על הכרטיס מסך ואני לא יודע מה לעשות... מישהו מכיר את הבעיה? המפרט: athlon xp 2500 Abit nf7 v2.0 geil 2*256 pc2700 radeon 9500pro תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 843 צפיות
  12. Started by dani,

יש לי MSI Radeon 9800 pro (R360 והתקנתי עכשיו את הווינדווס מחדש עכשיו. באיזה דרייברים להשתמש? עד עכשיו השתמשתי בקטליסט 4.9. כדאי לעדכן לדרייברים החדשים? ה 4.12?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  13. Started by gamer-8,

amd 64 3000 k8ns n3 256*2 samsung 120 sata maxtor 6600GT leadtek הציון הזה בסדר?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום לכולם רכשתי מסך חדש מתוצרת IBM דגם P260 ואני צריך דרייבר בישבילו כי הווינדוס לא מזהה אותו... מישהו יכול לעזור לי למצוא ? כל האתרים מבקשים ממני להירשם ויש לי בעיה באי-מייל :-\ תודה לעוזרים מצאתי את זה באתר שלהם... http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?lndocid=MIGR-4VPS2T אבל אני לא מבין את אני פותח את קובץ בכזאת סיומת ? תודה הכל מקרא אבל כבר היסתדרתי

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  15. Started by Dano,

שלום! אני רוצה לקנות מחשב חדש עכשיו כרגע התקציב שלי הוא בין 1300 ל 1500 לכרטיס מסך.. בינתים הכרטיס המועדף עליי הוא 6600GT AGP.. עכשיו אני מתכוון לקנות מחשב ממש לא בזמן הקרוב..אלא רק בפסח או בקיץ (יולי-אוגוסט) ואז גם יעלה התקציב כמובן בדי הרבה..(כנראה ל1800 ויותר..) עכשיו השאלה שלי מה החברות הגדולות Nvidia וATI מתכננות לחצי שנה הבאה בתווך המחירים שלי.. תודה רבה!!

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  16. Started by system_x,

אז ככה היום נסעתי לזיגזג לקבל הזמנה... קודם כל על החנות... הגעתי לשם מפ''ת בקו 76 (יצאתי בצומת סביון) מצאתי את הכניסה לישוב ''מונסון'' ולאחר מכן זה כ 10 דקות הליכה... אני חייב לציין שהמקום הזה כ''כ שומם... אין שם נפש חיה בכלל... אז מצאתי את הרחוב שבו אמורה להיות החנות (שנהב מס' 28) ואני מסתכל ומסתכל ומנסה למצוא משהו בולט כדי לדעת שזאת חנות... לא מצאתי חחחחחחח אז התקשרתי ואמרתי שאני שם אבל אני לא רואה שום חנות ואז הוא הסביר לי שזה מול הפרצוף שלי. זה בית פרטי שהדבר היחידי שמציין שזה ''זיגזג'' זאת תוית קטנה (כמו שרושמים בכניסה של בית פרטי...) ועליה כתוב זיגזג... בחיי שצריך משקפיים או משקפת בשביל להבחין בשלט... מבפנים נראת אחלה חנות דווקא... מה ששמתי לב זה מבחר גדול של מוצרי …

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by opher,

שלום, יש לי "מחשב סרטים" P3 800 עם כרטיס מסך geforce 2 mx 200. לכרטיס יציאת מסך, S VIDEO וAV-OUT. כשאני מחבר את הS-VIDEO לטלויזיה אני מקבל את התמונה הכי טובה אך היא מהבהבת. אם אני במקביל מחבר את הAV-OUT (אך לא "משתמש" בו), ההבהוב משתפר אבל עדיין בולט לעין. הטלויזיה היא 21" של ITT. אני מציג ברזולוציה 640X480 בrefresh rate של 60hz (ניסיתי רזולוציה אחרת - אין שיפור, ואת הrefresh rate לא ניתן לשנות). יש למישהו אולי רעיון מה אפשר לעשות כדי להפסיק את ההבהובים בטלויזיה (כמובן שבמסך CRT התצוגה נורמלית לחלוטין)? תודה, עופר

• 9 תגובות
    • 704 צפיות
  18. Started by BlackSheep,

שלום לכולם. בעקבות הבנצ'מארקים שראיתי פה ל-HL2 רציתי לשאול אותכם למה קצב הפריימים המקסימלי שלי ב-HL2 הוא שאני מתכופף לכיוון הרצפה או נמצא בחדר ריק ולא ממש מושקע ואז אני מגיע ל-80 FPS. ותבינו יש לי Radeon 9800 Pro (של MSI) ואני שומע שאנשים עם Radeon 9600XT מפעילים את המשחק סבבה. אז חשבתי אולי זה קשור למעבד שלי? Pentium4 2.4GHz?

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  19. Started by henb7,

albatron 6600q 256mb 128bit pci-e dvi, tv out האם הוא שווה....אם לא מה הולך עכשיו טוב מאוד?...

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  20. Started by bad-sector,

טוב אז ככה, אחותי קנתה לי את PS2 החדש הדק והמסוקס ביחד עם FIFA 2005 מקורי ויפה בניילון (שקרעתי במו ידי ;D) עכשיו כמה דברים מוזרים! המשחק נראה זוועה, כלומר ממש רואים את הפסים הרוחביים על הטלוויזיה ממש לא מה שציפיתי יחסית לאחד שמשחק עם R9100.... האיכות של התמונה ממש זוועתית.. ולגבי סרטי DVD הוא רושם לי משהו על NO DATA... יש למישהו פתרון לבעיות האלו??? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  21. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=38731&gsid=10-4

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  22. הכרטיס הנ"ל מוצע כבר למכירה באתר נועה (לא אני לא עובד שם, פשוט היום ראיית את זה) במחיר של 3380 שקל, בהחלט מחיר סביר בהשוואה למחיר המגוכך שדורשים מאיתנו על 800XT כנראה דיברתי מוקדם מדי, הרגע הסתכלתי שוב והם העלו את המחיר ל3700 שקל! (נו, עדיין זה פחות מהסכום שמוסרי שילם P: )

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. שלום לכולם יש לי כרגע מסך 17" של MAG ואני משחק על 1280*1024 וכמובן פילטרים על מקסימום... מחר אני הולך להביא מסך 21" שנחשב איכותי ביותר !! השאלה אם אני יראה פחות טוב ב 21 ב 1280*1024 כי הוא גדול יותר ובגלל זה הצפיפות פחות טובה ? או שבכל מקרה מסך איכותי יראה יותר טוב :s05: :s05:

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  24. טוב, אז כרטיס הג'יפורס 6600GT שלי בנוסף לספק הכוח 475W נמצאים ומותקנים אצלי במחשב. עכשיו הפעלתי את המחשב, וניסתי לשחק בפאר קריי, אבל האיכות לא הייתה מי יודע, וגם היו קצת מריחות, ודברים שחורים. שמתי על ההגדרות הכי גבוהות. וככה גם בדום 3- שמתי על רזולוציות גבוהות, אבל זה לא עבד טוב. כשאמרתי לשני המשחקים לעשות AUTO DITECT ולהתאים את הרזולוציות למחשב שלי, הם שמו הכל על הכי נמוך. בתוכנה אוורסט אני לוחץ על GPU בתוך DISPLAY, והוא לא מראה שום דבר. זה כאילו המחשב לא מזהה את הכרטיס שלי, אבל התקנתי דרייברים. מה קורה?

• 14 תגובות
    • 969 צפיות
  25. Started by reuven,

רציתי בבקשה לדעת. אני רוצה לקנות כרטיס מסך ומתלבט בין 9800se לבין 9800pro כמובן שהזיכרון חייב להיות 256MB תגידו לי בבקשה מה ההבדל בין SE לבין PRO

• 5 תגובות
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים