עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by zerocool15,

יש לי טלויזיה עם כניסה אחת! גם של אודיו וגם של וידאו וזה לא דרך rca או svideo זה כזה כבל שיוצא מהשקע של הקיר עכשיו אין לי מושג איך לחבר את המחשב לטלויזיה יש לי nvidia geforce 2 mx 32mb עם יציאת rca ו s video חשבתי על חיבור מכשיר וידאו לטלויזיה כדלקמן: כניסת scart ל מכשיר(אין בו rca וכניסת אודיאו) ומהמכשיר יציאת out אל הטלויזיה - In ולחבר בעזרת ה מעביר סקארט 21 פינים אל המחשב עכשיו חשבתי על יציאת ה svideo או ה rca כי אני אוכל להשתמש בשניהם אבל אני לא יודע אם הטלויזיה תומכת ב אס וידאו היא במרח של 6 מטר אז תנו עצות בקשר להיתרונות וחיסרונות תוווווודה!!

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  2. Started by mitch,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות כרטיס Geforce 6600GT של Albatron וראיתי שיש שני סוגים: pci-e ו -AGP השאלה היא למה ה- pci-e הוא יותר זול? (הוא לא אמור להיות יותר חדש ומהיר?)

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  3. Started by ברק,

http://www.ocia.net/articles/6800/6800.shtml תהנו!

• 5 תגובות
    • 974 צפיות
  4. שלום. הזמנתי fx 5700 LE 128Mb/128bit של PALIT והוא היה אמור להגיע בתחילת השבוע לחנות. אבא שלי התקשר לברר בחנות מה קורה איתו (ועם עוד כמה דברים) ענו לו שהכרטיס והדברים האחרים יגיעו לקראת סוף השבוע. ורצה לעניין אותו באפשרות אחרת: להוסיף 120ש"ח (במקום 250ש"ח) למחיר של ה- fx 5700 LE 128Mb/128bit (של PALIT)( קישור - http://www.palit.com.tw/en/products/nvvga_5700le.html ) ולקבל- fx 5700 -V- 256Mb/128bit (גם כן של PALIT)(שימו לב: גירסאת V)( קישור: http://www.palit.com.tw/en/products/nvvga_5700.html ) בחנות נאמר לי גירסאת V אבל לא מופיע כאן. אל תתייחסו. ושאלותי אליכם הן: 1.המחיר כדאי? 2. איזה שיפור הכרטיס הנ"ל יתן לי בהשוואה ל LE? 3.לאיזה ATI הייתם משווים אותו? תודה רבה. אין צור…

• 9 תגובות
    • 773 צפיות
  5. http://www.digit-life.com/news.html?112573#112573

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  6. Started by Iron~Chef,

שלום לכולם אני קונה בקרוב מחשב חדש, ומאוד רוצה כרטיס 6800 כלשהו. ראיתי בחנות k.s.p כרטיס 6800 של חברת pine xfx במחיר זול משמעותית מ 6800 אחרים שראיתי. כמו כל יהודי אני שואל: מה הקטצ' האים הכרטיס הזה באמת נחות יחסית לאחיו מבית GIGABYTE ALBATRON וכו' האים יש איפא שהו השוואה בין יצרנים של כרטיסים אם אותו שבב ? ושאלה שניה, חצי רטורית מה הקטע של gainwood שהכניסו את המילה ULTRA בסידרת הכרטיסים שלהם?! (גם כזה כרטיס 6800 רגיל או gt) זה כאילו לעבוד על אנשים בכוונה תחילה ??!! (כבר ראיתי חנויות מטעות בעניו הזה שמיתיחסות ל6800 שלהם כ 6800 ultra)

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לי מסך LCD אם זה משנה כל פעם שאני לוחץ ימני על האייקון של הדריבר למטה שמה איפה שהשעון אז המסך נהפך כזה לאור כתום נכבה ונדלק שוב וזה ממש עיצבן אז אמרתי נוריד את הדריבר הכי חדש אז הורדתי ועכשיו זה יותר גרוע עכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב זה מעלה את הווינדוס ועושה לי את זה ואותה בעיה גם נשארה מה החרא הזה?

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  8. Started by crazydiamond,

שלום לכולם אני רוצה לקנות בדיוטי פרי טלויזיה 21 אינצ' של LG יש להם שני דגמים: דגם אחד לא שטוח אך עם nicam stereo עולה 170$ הדגם הוא: RT-21CA22 ודגם שני שטוח שלא מצויין אם הוא סטריאופוני או לא שעולה 200$ והוא מסדרת flatron הדגם הוא: RT-21FA20 אני רוצה לקנות את הדגם השטוח אך השאלה היא האם הוא ניקם סטריאו או av stereo והאם זה משנה המפענח כאשר אני מחובר ללווין (YES) או לכבלים. בברכה.

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  9. יש לי 6800 gt כדאי לי להסתפק בדריבר הכי מועדכן של nvidia או להוריד דריבר אחר?? אמרו לי שforceware טוב... בכל מקרה תגידו לי את השם של הדריבר המומלץ והגירסא הכי עדכנית שלו תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  10. אוכל לעבוד עם יציאת ה DVI (בעזרת מתאם) דואלית, עם שני מסכי CRT. כיום אני עובד ב RADEON9200 ללא בעיות, שני מסכי CRT על על כרטיס אחד, בעזרת המפצל. אבל אני חושב שבכרטיסים החדשים יציאת ה DVI היא שונה ולכן לא ניתן לעבוד DUAL אלא אם כן יש ממיר, זה נוכן? תודה. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  11. Started by Deddy,

Gigabyte - agp/PCIe Leadtek - agp/PCIe Pointofview - agp Albatron - agp/PCIe יש הבדל בבאנדל בין agp וPCIe?

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  12. Started by PCguy,

אני לא יודע באיזה כרטיס לבחור כול אלה באותו המחיר וזה המחיר שאני יכול להוציא אני לא גיימר אבל משחק מידי פעם הכרטיסים לבחירה הם: radeon 9600 se radeon 9550 geforce 5700 איזה מיבין השלושה יהיה הטוב ביותר למשחקים? אני יודע שהם לא השיא אבל זה התקציב

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  13. Started by POD,

שלום לכם, אני פונה רק למי שיש לו את הכרטיס הנ"ל: רציתי לדעת את המהירות של המעבד ושל הזיכרון. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 747 צפיות
  14. איך אני בודק את הביצועים של הכרטיס מסך שלי? ואיך אני יכול להגיע למקסימום ביצועים? ???

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  15. Started by STRENGTH,

אתמול פתחתי את המסך מפנים ולא הבנתי איפה הדבר הזה שמכוונים פוקוס. ראיתי מלא חלקיקים אבל איפה נמצא הדבר הזה של הפוקוס?! כי אני מפחד סתם לגעת

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. ?XFX FX5500 128MB TV? איך הוא בישביל battlefield vietnam u ו americas army האם הוא יריץ אותם בלי לגים?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by RENESANSE,

מה אתם אומרים? 38 מעלולת לכרטיס הזה זה בסדר? טוב?

• 6 תגובות
    • 583 צפיות
  18. איך זה הגיוני? ראיתי שיש כאלה שקרובים לכרטיס מסך שלי וקיבלו הרבה מאוד מעלי INTEL P4 3.0 Ghz ATI RAEDON X600 PRO 512MB MEMOREY בלי שום OC

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. זקוקה להמלצה לכרטיס מסך שיהיה טוב לאנימציה דו מימד-אפטר אפקטס. ובנוסף לומר לי אם מישהו יודע האם כרטיס מסך ?RADEON 9600XT TV,DVI 128MB? הוא כרטיס טוב עבורי. תודה

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  20. אני נוסע בקרוב לארה"ב, יש לי בערך 100$ תקציב לכרטיס מסך חדש. לא מבוסס ATI (אמרו לי שדרייברים שלהם לא משהו ויש להם בעיה בלהתקין פרופיל צבע, זה נכון בכלל ?) מישהוא יכול להמליץ ? תודה. AGP אגב.

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  21. Started by yanivganor,

שלום, אני מחפש מסך LCD 17 אינטש ללא רמקולים כאשר הדגש הוא על איכות התמונה ואיכות ההרכבה ואמינות ולאו דוקא על קצבי ריענון נמוכים. איזה מסכים עונים לקריטריונים האלו ? אני צריך המלצה לשניים שלושה מסכים כדי שאוכל לבחור. אין מגבלה תקציבית כרגע. תודה

• 11 תגובות
    • 988 צפיות
  22. אני מחפש כרטיס מסך זול, חדש (מחנות) לעשות לו אוברקלוק. (9200SE, GF4MX4000...) איזה כרטיס מסך לאוברקלוק אתם ממליצים לי לקנות עד 300 ש"ח? בתודה מראש, אורן

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום לכולם יש לי מסך כמו שמצויין בחתימה, כיוונתי אותו בווינדוס שהוא יעבוד ב 1600X1200 ב 85HZ... הבעיה זה שאני נכנס למשחק ולא משנה איזה והוא מתאפס ל 60HZ... כאילו נישאר 1600X1200 אבל ההרצים יורדים ל 60 וזה ניראה רע ומכאיב בעיניים... מישהו יודע מה לעשות :s05:

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by star2003,

התקנתי את הכרטיס על המחשב שלי p-4 3.0 512 ddr והבעיה העיקרית היא כזאת: כשאני מריץ משחקים המסך נכבה והמחשב נתקע הורדתי דרייבר הכי עדכני מאתר nvidia בנוסף עשיתי פורמט והתקנתי directx 9.0 c בעיה מוזרה נוספת מאז התקנת הכרטיס היא הודעה לגבי קובץ hal.dll שחסר בווינדוס ברגע שאני מכניס את הדיסק של הווינדוס אז המערכת עולה תקין למישהו יש מושג??

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by RadeonXt,

http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7594846&type=2&product=1&= ערב טוב , איך הכרטיס הנ"ל?

• 7 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים