עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום רב, מלפני כמה ימים אח שלי קיבל את המחשב של הישן של אבא שלי. כאשר ניסינו להריץ כמה משחקים די חדשים (PES 2008 לדוגמא), המשחק לא עלה. בדיקה העלתה שכרטיס המסך המותקן על המחשב הוא: GForce 4 MX בכבודו ובעצמו אח שלי רוצה לקנות את כרטיס המסך הטוב ביותר אשר ניתן לשים המחשב על מנת שלא יגרום ל"צוואר בקבוק" בביצועים של המחשב. המפרט של המחשב הוא כזה: Pentium 4 3.0 GHZ 768 MB פנימי ולוח אם Asus P4PE שלפי דעתי תומך גם ב- AGP וגם ב- PCI אני צריך שבכרטיס המסך יהיה Pixel Shader 3.0 וכל השאר כבר לא משנה איזה כרטיס מס עולה על הדרישות הנ"ל? בתודה מראש, borissurets

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  2. Started by waizman,

מאיפה אפשר להשיג כבל כזה? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. האם הוא יריץ את כל המשחקים כולל crysis ו world in conflict על very high ללא תקל אחד בFPS (כמובן ללא AA)

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by wais ass,

איך אני מבצע את זה? האם כרוך בזה סיכון כלשהו? תודה.

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  5. Started by Oranili,

http://img370.imageshack.us/img370/7619/57988328hn2.jpg צריך להגדיר פה משהו ?

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  6. למשהו פה יש את הכ.מסך הזה ? אם כן אתם יכולים להעלות לפה קצת באנצ'ים.. רצוי עם בארטונים ואם משהו יודע אם באוברקלוק אני אצטרך ספק יותר חזק מ 300W שיש לי עכשיו

• 13 תגובות
    • 887 צפיות
  7. Started by LRa,

יש לי מסך של מחשב נייד. האם יש מתאם שמאפשר לחבר אותו למחשב רגיל? האם אפשר לבנות מתאם? תודה

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  8. Started by tibia,

בחנות "נ*עה מחשבים " ראיתי כרטיס כזה זה התיאור שלו מבוסס על נווידיה 6200 מסידרת הג'יפורס 6. PCI-EXPRESS 64 MB supports 256 MB מהירות מעבד 350MHZ מהירות זיכרונות 700/550 Mhz TVOUT/DVI ב 420 שקל זה הגיוני??!~?!?

• 12 תגובות
    • 877 צפיות
  9. הכרטיס ניראה ממש ארוך- http://www.xbitlabs.com/misc/picture/?src=/images/news/2003-05/fx5900-2b_.jpg&1=1 מעבר לתופסן הAGP יש לו עוד מלא+ מה זה התופסן השני??

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by O.G.D 2k5,

אני רוצה לקנות 2 כרטיסים ללוח MSI שלי שתומכת ב SLI ואני לא ממש יודע אם זה שווה, זה טוב, זה כדאי (כסף לא הבעיה), יש לי כבר את ה X850XT של ATI ןחשבתי לקנות בסוקט השני את ה6800U, זה יעבוד טוב בלי לפגוע אחד בשני וכדומה, בבקשה הסברים דחוף?????

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  11. יש לי פליסטיישן 2 ואני רוצה לחבר אותו למסך של מחשב (שאני אקנה). אני צריך לבנות\לקנות מתאם מחיבור מסך של מחשב לכזה של טלויזיה. מישהו יכול להגיד לי או לתת לי מדריך איך לעשות את זה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  12. היי.. אני מעוניין לקנות השבוע כרטיס מסך למשחקים (batman, the witcher 3, fifa 15) עדיפות מחברת KSP (נגיש יותר). אשמח להמלצות. התקציב 800 ש"ח (ניתן לחרוג במידה ובאמת יש פער משמעותי בין הכרטיסים). בתודה דביר

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by pelo911,

מישהו מכיר את החברה vvikoo?? ראיתי שיש להם את הקירור של ZALMAN שווה קניה??!אני מעוניין לקנות... http://www.vvikoo.com 9600GT-אני מתכוון אליו... תודהה...

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  14. Started by IDO-G,

האם יש צפי קרוב להורדת מחירים של ה 970 בחודש חודשיים הקרובים או שממש לא כדאי לבנות על זה ?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by dark_zero,

לפי מה שראיתי אי אפשר לעשות DX10 על XP? אני רוצה לדעת כי אני קונה בקרוב מחשב ואני צריך לדעת איזה כרטיס לקנות אז אם אני ישתמש בXP אז אני לא יוכל להריץ משחקי DX10?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by DeNon,

שלום, אני צריך עזרה בבקשה יש לי כרטיס מסך ATI HD 4870 X2 כשאני מפעיל משחקים כמו נסיך הפרסי החדש שיצא המשחק קופץ לי בטרוף גם כשאני ב WINDOWS זה קורה חלונות נפתחים לי לאט מישהו יכול לעזור לי יש לי לוח אם Striker II Formula מעבד E6750 ספק 750W של TT תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  17. Started by ilay22,

בחנות קרובה אלי יש אחד ב90 שח המליצו לי פה בפורום על כבלים במחירים של 300 שח ומעלה, האם יש באמת הבדל מהותי באיכות תמונה בין כבל שעולה 100 לבין כבךל שעולה 300-400 שח? (לחבר מחשב ל LCD 32)

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  18. Started by dsane,

LEADTEK GeForce4 FX5200 128 MB + TV +DVI ב 590 ש"ח

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. אני מחפש מסך 17 אינצ' חדש ומתלבט בין ה - P75f+ וה - E70f+. ה-E בא בצבע כסף-שחור שאני מעדיף, הוא יותר זון ב-200 שקל והוא גם בא עם מקלדת ועכבר תואמים. השאלה שלי היא מה ההבדל ביניהם? יש הבדל מבחינת איכול התמונה? לפי מה שראיתי באתר של VIEWSONIC שני המסכים משתמשים באותם טכנולוגיות אז אני לא מבין את ההבדל במחירים...

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  20. Started by gbox,

שלום רב אז הנה כמה שקיבלתי במבחן המפרט שלי amd athlon 64 3000 939 512 ddr gigabyte 6600gt התוצאה: 3348 האם זה תוצאה טובה? תודה רבה לעוזרים לינק לתמונה: http://img92.echo.cx/my.php?image=umtv3qr.jpg

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  21. Started by bennnn,

היי רכשתי בסוף 7950 gt לאי גי פי שלי. בכרטיס צריך להיות core-500 mhz וזיכרון 1200mhz משום מה ב cpu-z רשום לי 600 mhz על המהירות.. וכמו שצריך 500 mhz על הcore clock הכרטיס 512 מגה, gddr3 256 bit עכשיו בדקתי עם אוורסט ורשום Real Clock 601 MHz (DDR) (original: 600 MHz) Effective Clock 1202 MHz אז כנראה שהתבלבלתי וזה 1200 mhz המהירות נכון?

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  22. אני יודע שזה לא הסכום הכי גדול או משהו אבל בבקשה אם תוכלו עד 500 שקל למצוא לי תכרטיס הכי טוב שאתם יכולים בסכות הזה..

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  23. שלום יש לי כרטיס 6600gt ואני חושב להוסיף לו עוד אחד בגשר כדי שאני אוכל לשחק בעיקר oblivion כמה משמעותי יהיה השינוי?

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  24. Started by ptyahoo,

הוא מחברת XFX, אז השאלה אם מישהו יודע מה הבאנדל שבא איתו???

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  25. שמתי לב שמוכרים את כרטיס הR9800 NON PRO בPCH ב1700 ש"ח ואת גירסת הפרו ב2500 ש"ח אז למישהו יש ביקורת על ההבדלים בינהם במשחקים (בעיקר חדשים כי לא אכפת לי אם אני משחק בקוויק3 ב300FPS או ב320FPS)?

• 7 תגובות
    • 828 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.