עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by שלמה הדג,

שלום. בדיוק קיבלתי מחשב חדש ואח שלי קיבל את המחשב הקודם שלי. הקטע הוא שלמרות שהמפרט לא רע בשביל ילד בגילו (שמונה), הכרטיס מסך עושה בעיות (GF4MX). רציתי לשמח אותו ולקנות לו כרטיס חדש. אני מוכן להשקיע עד 450 ש"ח. אני חשבתי על זה: http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4171 מה דעתכם? הוא לא משחק משחקים כבדים או מסובכים, פיפא, ניד פור ספיד (לא אנדרגראונד) וכו'. שאר המפרט: Intel P4 1.6GHz לוח אם של ASUS, לא זוכר את הדגם המדוייק כרגע. 256MB DDR

2. Started by Dwhore,

שלום. קניתי לפני 3 ימים nvidia 6600GT (point of view)... שיחקתי משחקים כרגיל, לרוב קאונטר סטרייק. וכשהרצתי דום3 או היטמן או פארקריי, המחשב כאילו נתקע וניהיה פריז במסך, וצריך ללחוץ על הרסט בשביל שזה הסתדר. מיד עלה לי בראש שזה הספק כוח (HEC 300W) כמו שאני יודע המינימום זה 350. הלכתי לחבר הבאתי ספק 400W ג'נריק, אבל עדיין 400W ... עכשיו הנפילות ממשיכות ואין לי מושג מזה... זה נופל רק במשחקים DOOM3 / FARCRAY / HITMAN קונטר סטרייק זה לא נופל... יש מצב הכרטיס דפוק? מזה כבר יכול להיות? תודה לעוזרים, ותגובות לעניין בבקשה=] (דרייברים הכי חדשים מהאתר של point of view)

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  3. Started by Bessmertniy,

אז ככה... התחלתי לעבוד בחנות מחשבים (תגידו לי מזל טוב ) ונכנס לקוח לפני כמה ימים רמה כרטיס מסך יותר חזק... המחשב שלו P3 משהו... AGPx4 אני המלצתי לו לחקת את ה 9600XT אבל מכיוון שאני לא יכול עדין למכור חומרה הפנתי אותו למישהי אחרת שמטפלת והיא אמרה לו שהוא לא יכול לשים שום כרטיס שם חוץ מהישנים כי P3 לא תומך בכרטיסים החדשים...ואני טענתי שזה כן תומך והיא אמרה שלוחות P3 ישנים ובכלל לא תומכים בכרטיסים החדשים וצריך העידכון ביוס... אני עדין טוען ש ה 9600XT יפעל על P3 עם AGP 4 ולא משנה איזה לוח. תענו ...אני כבר יראה את זה בחנות (עכשיו אני יוצא כבר לעבודה יש לי הפסקה בין 2 ל 4) דרך אגב אנשים מכפר סבא מוזמנים לקפוץ לבקר ... יש לנו לפעמים דילים מעולים! (דרך אגב החנות ה…

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  4. Started by Obg1,

שלום לכולם, קניתי את המסך LG L1730B, מסך לא רע, היום נכנסתי לאתר הזה: http://www.nforcershq.com/modules.php?name=News&new_topic=45&pagenum=6 ואני רואה בצדדים שהמסך מרצד, הוא כנראה לא מצליח להציג את הצבע שבצד כי אין לו אותו, ומתחיל להשתגע... לכל מי שיש את המסך הזה, או LCD אחר, תגידו לי איך אתם רואים את הצבעים בצד, כי ב CRT זה נראה מצויין. תמיד הרגשתי ש 16.2 מיליון צבעים זה לא 16.7

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  5. שלום, אני צריך המלצה על 2 כרטיסי מסך. 1. עד 1000 שקל מקסימום לAGP 2. עד 1400 שקל מקסימום עדיף לAGP אפשר גם ל-PCIE * החברה שמייצרת די חשובה לי שתהיה טובה כדי שהכרטיס יחזיק שנים בלי לקרוס פתאום. תודה חבר'ה אתם סוסים.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by 888,

6800? 6800GT ? 6600 GT?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by overload,

יש לי היום את הgod old 753DF של סמסונג. וכרטיס GF4 (bad and old) 440 השאלה שלי היא, אם אני יחליף כרטיס מסך (6600GT אולי), אז אני יוכל לעבוד על 85HZ ברזולוציה של 1152X864 (מתחת לזה זה בעיה בהרבה תוכנות)? ומה תהיה הרזולוציה הכי גבוה שאני יוכל לעבוד בה ב85HZ עם 6600GT?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by eli20,

עד היום היה לי ג'יפורס 4, והחלפתי אותו לradeon. האם אני צריך לפרמט את המחשב כדי שהמחשב יפעל כראוי? תודה לעוזרים, אלי

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  9. יש לי כרטיס מסך של ABIT מבוסס רדאון ATI 9550 128MB DDR הוא נחמד והכל... אבל כשאני מחבר אותו עם S-VIDEO וממתאם כזה לחיבור ה RCA בטלויזיה, והולך לדרייבר של הכרטיס, ועושה ENABLE לטלויזיה הוא נותן לי לראות אך ורק בטלויזיה או אך ורק במחשב, אני רוצה לראות את שניהם ביחד. כשאני מנסה לעשות מסך מורחב זה גם לא הולך, אני עושה APPLY והמסך השני חוזר להיות אפור... יש למישהו הצעות? תודה מראש, עידו.

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  10. http://www.ocia.net/articles/6800/6800.shtml הוא נתן הוראה ליצור איזה שהוא קובץ ולא כל כך הבנתי מה לעשות To create the batch file, open a new notepad file and enter in the following text: RivaTuner.exe /wrc020,0 /wrc024,0 /wrc028,0 /wrc02c,0 /wr1540,13f0f /rr1540 Then, save the file with a .bat file extension. Once complete, simply double click the icon as you would any other executable file. When executed, you should see something similar to the following: איך מבצעים את ההוראות האלה? ****בתודה מראש****

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  11. Started by שלמה הדג,

שלום, יש לי את הכרטיס Leadtek 6800GT ורציתי לדעת, איזה דרייברים מומלצים בשבילו והיכן ניתן להורידם. תודה.

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  12. שלום אנשים ! לפני כחודש קניתי רדאון 9800PRO של חברת POWERCOLOR. היו בעיות ונאלצתי להחזיר אותו לחנות. עכשיו אני רוצה לקנות את ה-6600GT (היה פה דיון על זה), עכשיו השאלה היא - אם המפרט של הכרטיס זהה, האם יש עדיפות לכרטיס של LEADTEK על POINTOFVIEW ? שאלה ממש דחופה ובבקשה - להגיד את האמת. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  13. Started by LazyCat,

ראיתי כמה מסכים... LG L1710S http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3941707 MAG LP717 http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3930927 Proview HD-723 http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3893887 מה אתם אומרים? יש המלצות אחרות?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  14. Started by miki03,

שלום, רציתי לדעת אם מישהו ראה השוואה של כרטיסי מסך מהם היה את המשחק רידיק ? מעניין אותי לדעת איזה חברה מציגה ביצועים גבוהים יותר במשחק הזה...

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  15. Started by biggie,

איזה עדיף לי הדרייבר הרשמי של ATI או אומגה דרייבר? אם זה עוזר יש לי radeon 9600 xt...

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  16. Started by The_Moose,

שלום לכולם, אחיין שלי קנה כרטיס מסך, לפי מה שנאמר לו Sapphire 9600XT 256MB Ram . הוא לא יודע כיצד לזהות את הכרטיס. ואני האמת לא יודע איך לעזור לו בזה... אני לא מבין גדול. איך אני יודע שזה אכן XT ולא Pro למשל? איך אני יודע שזה Sapphire ולא איזה Powercolor או משהו אחר...? אין מדבקה על הכרטיס, רק מספר סידורי. נא עזרתכם רבותיי...:-)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by POD,

שלום לכם, אני רוצה לקנות מסך LCD עם יציאת DVI, עכשיו אני מחפש חנויות שיראו לי את המסכים בתצוגה ופשוט אין. הם שמים בתצוגה רק את אלה עם חיבור VGA. אני מתלבט בין ה- SAMSUNG 710TN ל- LG 1720P (שאני יכול לקבל אותו ביחד עם הצורב DVD החדש של LG ב- 2500 ש"ח). מישהו מכיר את המסכים האלה? האם באמת כדאי לי לקנות אותם בלי לראות אותם קודם? :-\ (האמת היא שאין הבדל בתמונות בין הדגם הזה של ה- SAMSUNG ל- SAMSUNG 710N, גם המוכר ב'שקם אלקטריק אמר שאין הבדל באיכות', כמובן שה-DVI יותר טוב). תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  18. Started by eladbu,

שלום לכולם FAR CRY שוכב אצלי בארון כבר קרוב לשנה העניין הוא שעד עכשיו לא היה לי כרטיס טוב לשחק איתו הצטיידתי לא מזמן ב R9800PRO 256BIT על מחשב פנטיום 4 3ג 512 מגה זכרון 256*2 דואל צאנל דואל ביוס,הייפרטארדינג+קרור סביר שהוספתי לבד העניין הוא שהמשחק לפעמים רץ ממש יפה וכל הפרטים מדהימים אותי לפעמים ולפעמים המשחק חווה תקיעות!לא ברמה של המשחק נפסק אלה תקיעות קטנות בתזוזות מהירות! אני משתמש CCC4.12 יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  19. Started by Aqualiz3r,

מישהו שמע משהו בקשר לכרטיס הזה? מתי הוא יגיע לישראל? לפי מה שאני יודע אפשר להשוות אותו ל 6800 GT מישהו יודע מתי הוא ימכר בארץ אני מת לקנות אותו...

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  20. נניח ויש לי מסך עם RESPONSE TIME של 25MS,ומסך של 16MS,שאר המפרט אותו דבר. מה יהיו הבדלי הFPS בין שני המסכים, נניח בHALFLIFE2?

21. טוב ככה אני רוצה לקנות מסך למחשב אבל אני לא מבין בזה בכלל וכלל לא ... על מה אתם ממליצים אין לי ממש תקציב גדול ואני רוצה מסך שטוח ודק ... תודה רבה לכול העוזרים ..

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  22. שלום רב, לאחרונה קניתי מחשב ואיני בטוח אם שמו את כרטיס המסך עם אפיק הזיכרון הנכון - ביקשתי בארכיטקטורת 128bit וייתכן כי שמו 64bit-כרטיס המסך ati radeon 9550 128mb מתוצרת גיגהבייט. האם ישנה אפשרות לבדוק זאת באמצעות תוכנה? תודה.

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  23. שלום לכולם.. יש לי ת'מסך הזה כרגע.. ואני משדרג בקרוב כ.מסך מהדור החדש.. האם המסך הזה יגביל אותי באיזשהו אופן ?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  24. כל מי שרוצה לנסות ולשנות למי שלא יודע על מה אני מדבר- חברת ההפצה והיבוא חיון בע"מ היא היבואנית הרשמית של המסכים של סמסונג ששמם במסכי LCD הולך לפנם ואחריות הפיקסלים השרופים שלהם היא החלפת המסך לאחר 20 פיקסלים שרופים וקבוצה של פיקסלים נחשבת כאחד בעוד שבארצות מפותחות האחריות עומדת על התקן של סאמסונג עצמה שעומד על החלפת המסך אחרי 8 פיקסלים שרופים זהו אחד המסכים הטובים פה בארץ (לפחות בטווח מחיר של 1900-2400 שקל) וחבל שצריך להתפשר בגלל האחריות על מסך יותר טוב גם אם זה לא מעניין אתכם אנא עזרו (אם הם יראו שפורומים מתחילים להחרים אותם הם ישנו את המצב) מי שרוצה לעזור תרשמו "מצטרף" ואם יהיה הרבה אנשים אני ישלח להם את זה אם אתם שואלים את עצמכם מה איכפת לי ,אז, זה מעצבן אותי שחברות …

• 13 תגובות
    • 991 צפיות
  25. Started by zerocool15,

יש לי טלויזיה עם כניסה אחת! גם של אודיו וגם של וידאו וזה לא דרך rca או svideo זה כזה כבל שיוצא מהשקע של הקיר עכשיו אין לי מושג איך לחבר את המחשב לטלויזיה יש לי nvidia geforce 2 mx 32mb עם יציאת rca ו s video חשבתי על חיבור מכשיר וידאו לטלויזיה כדלקמן: כניסת scart ל מכשיר(אין בו rca וכניסת אודיאו) ומהמכשיר יציאת out אל הטלויזיה - In ולחבר בעזרת ה מעביר סקארט 21 פינים אל המחשב עכשיו חשבתי על יציאת ה svideo או ה rca כי אני אוכל להשתמש בשניהם אבל אני לא יודע אם הטלויזיה תומכת ב אס וידאו היא במרח של 6 מטר אז תנו עצות בקשר להיתרונות וחיסרונות תוווווודה!!

• 4 תגובות
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים