כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
Rage3d קיימה צאט עם מפתחי Catalyst בעניין הדריוורים העלובים למדי יש לומר ש ATI מציעה למערכות לינוקס שלא לדבר על אי קיומם של דרייוורים למערכות לינוקס שמבוססות על 64 ביט(כמו Gentoo), בניגוד לNVIDIA. יש LOG של הצאט בלינק הבא: http://www.rage3d.com/index.php?node=getarticle&u=content%2Finterviews%2FATIChats%2F&p=4.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אהלן ברצוני לעבור מחלונות XP לחלונות 7, אך ה-Advisor אומר לי שהכרטיס מסך שלי לא ייתן לי את ה-Aero. לכן חשבתי לשדרג את הכרטיס הנוכחי GeForce FX5200 לכרטיס 8400GS. שאר הנתונים, pentium 4 2.6GHZ 1GB RAM בסדר. מה אתם אומרים, יש המלצה אחרת לכרטיס אחר? או שבכלל עדיף לוותר כי זה לא רעיון טוב..?
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום חדש ברשת ובכלל בכל נושא הצטים שאלה: אני רוכש בימים אילו מחשב וכרטיס המסך שאני שנותנים לי הוא POINT OF VIEW GEFORCE 9300 מה דעתכם עליו ?ואם יש משהוא במגבלות התקציב (המאוד דל ) עדיף יותר ואני לא איזה גיימר מטורף :s05:
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
-
היי יש לי לוח אם asus m3a78-emh (עם הכרטיס המובנה hd3200) וקניתי את הכרטיס hd 4350 (של sapphire אם זה משנה). ניסיתי להפעיל את ה-hybrid crossfirex בוינדוס 7 (גם בגרסת הRC וגם במלאה) והקטליסט פשוט לא נותן לי את האפשרות הזאת. וגם הוינדוס והקטליסט מזהים לי רק את אחד מהכרטיסים בכל מקרה, תלוי מאיפה אני מחבר את המסך (כמובן שניסיתי להפעיל את הhybrid crossfirex רק כשאני מחובר מהכרטיס מסך החיצוני). מה אפשר לעשות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכם אחרי כל ההסברים אני מחפש איזה שיטה חוץ מתוכנה שיכולה לעשות נזק , למציאת פיקסל שרוף במהירות בחנות ברגע הבדיקה לפני קנייה ?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
כתוב כאן R600 של AMD - כבר החודש! http://hwzone.co.il/news/1167692562/25017/ יש תאריך אחר משו?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אהלן, ה-7600GT שלי, כמו גם של כולם עושה רעש של מנוע סילון כשהוא מתחיל קצת להתאמץ. אני יכול לקבל את זה שזה קורה במשחקי תלת מימד, אז גם ככה כל הסביבה כבר לא כל כך שקטה (מוסיקה, פיצוצים וכו'). מה שיותר מפריע לי, זה שכשאני עושה פעולות יחסית "פשוטות", למשל אם יש לי איזה תוכנה בחלון command שמריצה הרבה מאוד טקסט, או אפילו כשאני עושה scroll רציף (לחיצה על כפתור ה-scroll והזזה של העכבר למעלה/למטה) הכרטיס מתחיל להשתולל. מעניין שכשאני בודק את הטמפ' שלו, היא בכלל לא גבוהה. ז"א הוא לא מפעיל את המאורר בגלל שהוא מתחמם, אלא לפי כמה פעילות הוא צריך לעשות או משהו כזה. יש למישהו מושג איך אפשר להשתיק אותו? הייתי קונה לו קירור נורמאלי, אבל אני קצת מפחד מהקטע של להתעלל ברכיבים שעלו לי בכל …
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מעבד 6300 OC, כרטיס מסך OC 8600GT מסך 22, 1680X1050 2GB RAM VISTA 32BIT אני מריץ הכל על VERYHIGH , בלי פילטרים , עם SHADOWS וSHADER על מדיום על רזולוציה של אלף מאתיים ומשהו על שמונה מאות ומשהו, (אני לא זוכר ,ואני לא בבית כדי לבדוק רק היחס הוא 16\10) , על WINDOWED, (ביטלתי את הFULL SCREEN) ושמתי רקע שחור על הדסקטופ , המישחק רץ חלק, וחוץ מהסרט בסוף הוא לא קירטע לי בכלל, לא בדקתי FPS, אבל המישחק רץ חלק , ואחרי פחות מדקה שוכחים שהוא לא על FULL SCREEN תהנו
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
איזה קירור הכי איכותי לכרטיס מסך מבין ה-3? 1. Thermaltake Scooner http://www.thermaltake.com/product/Cooler/VGAnCHIPnMEM/CL-G0009/cl-g0009.asp ומה זה אומר??? (NOTICE: CL-G0009 does not support VGA card with HSI bridge chip) 2. Thermaltake Crystal Urb http://www.thermaltake.com/product/Cooler/VGAnCHIPnMEM/A1178/A1178.asp 3. Zalman VF900-Cu http://www.zalman.co.kr/ 4. Zalman Fatal1ty FC-ZV9 http://www.zalman.co.kr/
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום חברה הצצתי בסטיקי אבל רציתי לשאול בכל זאת אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 1200 שח ולא יותר שיחליף את ה6600gt החיבור הוא pciex כמו כן תציינו דעות אם החלפה כדאית
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
אני חדש בפורם והשמח אם תסבירו לי על מזה SLI וCF ומה יותר טוב וכל המידע שצריך על cf וsli
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
קניתי אותו של GIGABYTE עם קירור זלמן.. במנהל התקנים רשום לי שהכרטיס מסך הוא מסדרת 4800 זה בסדר?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול לקנות כרטיס של AGEIA PhysX??? וכמה זה עולה???, יש לי כרטיס מסך של ATI ALL IN WONDER X800 עם 128 מגה זכרון DDR3 האם זה מספיק? או שאם אני יקנה את הכרטיס של AGEIA זה יוסיף שיפור ניכר למראה המשחק?
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי המפרט הבא: מעבד :AMD ATHLON 64 X2 6400+ AM2 קירור למעבד: Thermalright TRUE Black 120 CPU Cooler לוח:Asus M4N82 Deluxe זכרון: 2GB 800 CL4 *4 GEIL הרדיסק:500 GB HITACHI ספק: CORSAIR 550W כרטיס מסך: 2*GTS250 512 SLI מארז:nzxt Tempest האם הפעלה של אופציית ה HYBRID SLI בלוח האם (בביוס) תומך רק מערכת הפעלה ויסטה(מאפשר להגדיר עד 512 MB מהזכרון ה RAM לטובת העניין),עדיפה מבחינת ביצועי מערכת במשחקים- למערכת זו קיים כבר מערך SLI של שני כרטיסים GTS250 או שמבחינת ביצועיים אין משמעות אלא רק חסכון באנרגייה . אשמח לשמוע מישהו שמכיר את הטכנולוגייה .
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 7900 מסוג GT של ניבידיה, ויש לו שתי יציאות דיגיטליות (לבנות). אחת מהן בשימוש והיא מחוברת למסך. בנוסף, יש לי יציאה אנלוגית (כחולה) מלוח האם, אני רוצה לחבר את היציאה האנלוגית הכחולה לטלוויזיה, חיברתי בעזרת כבל מתאים את לוח האם לטלוויזיה בנוסף לחיבור הדיגיטלי הקיים בין כרטיס המסך למסך. בטלוויזיקה הוא מזהה SOURCE בשם PC אך אני לא יודע איך להגדיר למשחב להוציא לשם מידע. ניסיתי דרך הדרייבר של ניבידה, אך הוא מזהה רק מסך אחד כי רק אחד מחובר לכרטיס המסך. איך אני מייצא מידע מלוח אם לטלוויזיה? איך מגדירים? בתודה רבה מראש, גל.
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מאז 4 חודשים ומעלה שקניתי תכרטיס מסך רדאון 9600xt חלו בעיות אצלי במחשב למשל דרייברים רשמית מחברת ati לא נראה לי מתאימים כי הכרטיס מסך כל פעם נתקע שאני מפעיל משחק כמו bia או פרו אבולשיין בגללו החשב קורס לי ואף הוא עושה נקודות אדומות על המסך ..... לא יודע יש לו שגעונות תגידו אתם ממליצים לי דרייבירם אחרים משהו שיפתור תבעיה?נראה לי הכרטיס מסך הזה פגום...(קניתי אותו מקיסאפי עם השירות ה"""המצוין"") תגידו מה אני אמור לקבל בבאנגל אם קנית של חברת שפיר?קיבלתי רק דרייבר וכמה כבלים בקופסא שנראית ישנה (קניתי לפני איזה 4 וחצי חודשים תכרטיס מסך) help me
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מה דעתכם על הכקטיס הנ"ל? HD 5750 Vapor-X 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E לאון
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
מי מהם חזק יותר? שניהם 256 ביט, 256 זיכרון, שניהם ל AGP לא ידוע על סוג DDR, כמות צינורות ומהירות שעון... הפאליט בזאפ עולה 600 שקל.
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
יש לי כרטיס של ATI רדאון 9250 , הבעיה היא כאשר אני מחבר טלויזיה למחשב הוא קודם כול נתקע ואז לאחר RESET ידני הוא עולה ואז בזמן העליה אני רואה גם בצג וגם במסך הטלויזיה את שלב ה-POST והלוגו של ווינדוס ומשם ועלה המסך של המחשב מתעוות מחליף גוונים ונראה כאילו הנורה נשרפת בצג ובזמן הזה הטלויזיה מציגה את הווינדוס טוב, ברגע שאני מנתק את הטלויזיה ועושה שוב הפעלה מחדש המצב מסתדר, הורדתי את הדרייבר הכי עדכני שיש באתר שלי ATI ולא עזר. אנא עזרתכם
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום ה-2600XT SUPER הוא בעל זיכרון 512MB כמו שאתם בטח יודעים אבל עכשיו שמתי לב שבאתר שבודק אם משחק יכול לעלות על המחשב שהוא מזהה לי 1G זיכרון בכרטיס מסך(זה היה בעוד כמה אתרים כולל בדרייבים) ואז שמתי לב שעל הקופסה רשום UP TO 1G עכשיו לי מה שאני יודע זה אומר שהוא לוקח לי מהRAM 512MB לזיכרון של הכרטיס מסך במידה והוא צריך. עכשיו השאלה אך אני מבטל את זה כי גם ככה יש לי 1G ולהיות במשחק עם 512MB זה ניראה לי קצת מדי או שזה לא משנה כי זה מתחלק עם הכרטיס מסך? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
לא כ"כ הבנתי מהביקורת שפורסמה כאן באתר... ל-7950 יש שני ליבות של 500MHZ כל אחת? וכל אחת רצה ברוחב פס של 256BIT (סה"כ 512BIT)?
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היום שמתי לב שהמסך לא נקי, ניסיתי לנקות עם מטליתי לחה ולא הלך... ייתכן שאימא שלי עברה עם סמרטוט שהיה בו חומר ניקוי חלונות או משו... השאלה שלי אם ניתן בעזרת חומד מיוחד להסיר סימנים אלו ? זה לא סימנים נוראיים, בקושי רואים... כמו מיםשל סמרטוטו שהתייבש... חן
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=835&category_id=877709d8f2baa0c188b3b015e5421c20& 316 ש"ח בשביל 7600gs AGP זה נשמע לי ממש טוב, זה בטח DDR2 אבל זה נראה לי שווה את הקנייה, מכיוון שיש לי עכשיו GeForce 4, מה אתם אומרים? רציתי גם להוסיף INTEL CORE 2 DUO E4500 2.2GHZ 800MHZ 2MB 64BIT LGA775 , http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2377&category_id=525cb3973c747ebf90bd7ac35e13e2fd& יש לי כרגע Inter Pentium 4 3Ghz
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היי, רציתי לשמוע על איזה רדאון במחיר הזה אתם ממליצים כנראה הרוב יגידו 9600 , אז אם תוכלו לפרט קצת אני אשמח , למשל לקחת 256MB או 128 PRO לא PRO או אולי בכלל עדיף לקחת 9500 ראיתי שעדיין מוכרים אותם ב KSP דרך אגב מה ההבדל ביין 128 ל256BIT? תודה מראש. נ.ב אין מצב שאני קונה את הTI4200 או 4600 בגלל שהם לא תומכים בDX9 ולא יפעילו את המשחקים החדשים כמו prince of parsia החדש וDEUS EX החדש ,מנסיון בדוק.
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-