כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD חדש.. הבעיה היא שאני לא יודע ממש איזה לבחור כי יש מבחר גדול מאוד של חברות ודגמים אני צריך מסך בעל איכות התמונה הטובה ביותר היום בשוק.. כמובן שישמש אותי בעיקר למשחקים. אני לא יודע כרגע אם יש לי תקציב לקנות 19 אינצ' אז בבקשה תנו לי 2 המלצות אחד ל19 ואחד ל17 אינצ'.. תודה
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
ASUS Radeon HD 5770 1024MB EAH5770 CUCore/2DI/1GD5 או ASUS GTX260 OC (216 Core) 896MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E מה נראה לכם יותר סוס? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש למחשב שלי מכייון שהכרטיס הקיים כבר זקן (sapphire 6950 2GB) ואני קצת דואג לגבי המשחקים החדשים של 2016 האם הכרטיס שלי יוכל להריץ אותם. המפרט שלי כרגע הוא: לוח : GIGABYTE Z68UD3-HB3 מעבד: I5 2500K @4.3GHZ קירור למעבד נוקטואה D12 זיכרון : corsair vengence 16GB cl9 1600 ddr3 ספק : antec HCG750 750w מארז CM690II מסך פיליפס 1920/1080 ועוד LCD FHD גם שמחוברת למחשב לסרטים. בעתיד כנראה מסכי 4K שניהם . ההתלבטות שלי הייתה אם בין ללכת על הכי טוב שזה 980TI G1 או של EVGA דגם CLASSFAID או פשוט לרדת קצת בכוח מפחד של צוואר בקבוק בעתיד. אני משאיר את שאר העזרה לכם. תודה רבה לעונים
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אז ככה יש ברשותי כרטיס מסך מסוג: Readon 4850 מסך מחשב מחובר אליו אם כבל VGA-VGA והLCD מחוברת HDMI-DVI הבעיה היא שאני לא מצליח להעביר את השידור לטלוויזה מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
יש לי geforce fx 5200 חיברתי הכל לטלוויזיה וזה עכשיו אני לא רואה nview אחרי שאני לוחץ מאפיינים ומתקדם אבל בסרגל של ההתחל יש למטה מקום שאפשר לבחור בו: nview desktop managar ואם אני מוריד את tvtool זה כותב שהוא לא מזהה tv chip מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
הגירסא הכי זולה ושהכי מתאימה לי היא של Palit.. ואמרו לי שהיא לא חברה משהו.. תוכלו להסיר לי מה יהיה ההבדל בין הכרטיס של Palit לשל Sapphire? (החברות היחידות שמצאתי שמייצרות את הכרטיס).
-
- 10 תגובות
- 598 צפיות
-
-
היי, אני עומד לפני החלטה די חשובה מבחינתי, ואני מתלבט בין שני כרטיסי מסך, אבל השאלה העיקרית שלי היא לגבי הכרטיס הבא: http://www.connect3d.com/radeon_hd_4850.htm למישהו כאן בפורום יש אולי את הכרטיס הזה, ויכול לתת חוות דעת בקשר לטמפרטורה שלו במנוחה ובמאמץ? טכנאים מוסמכים שדיברתי איתם אמרו לי שבמנוחה הכרטיס עומד על-43 מעלות, ובמאמץ (Crysis) הוא לא עובר את ה-65 מעלות, זה נראה לכם נתונים הגיוניים..?! אפילו שמדובר בקירור של AC, קשה לי קצת להאמין :\ חוץ מזה, זה נכון שככל שהכרטיס מקרר יותר, ככה הוא פולט יותר חום לתוך המארז (מתייחס רק לכרטיס 4850)? תודה.
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
משום מה התחילו להיות כל מיני קירטועים ולאגים כאלה במשחקים.. כמו COD2 ו-NFS:MW.. זה לא אמור להיות עם הכרטיס מסך שלי.. בדקתי את הטמפרטורה והיא במנוחה 54 מעלות ובמשחקים מקסימום על 65 מעלות.. אולי 70 בקושי.. הכרטיס לא על OC אלא על סטוק.. האפשרויות במשחקים הם לרוב 1024x768 או טיפה יותר וכל הגרפיקה על כמעט הכי גבוה.. ויש לי את הדרייבר הכי אחרון 81.95 אולי יש לי בעיה עם הכרטיס? או שאולי זה בגלל האנטי וירוס? מקאפי..?
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני מחפש מסך מאוד ספציפי, של VIEWSONIC שיש לו DVI, ובלי רמקולים, וכמובן 8MS יש חיה כזו ?
-
- 6 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום המפרט שלי amd 64 3000+ 1024 mb ram radeon 9800pro MSI 200gb maxtor בקיצור בזמן האחרון המאוורר של הכ.מ היה תקוע והוא עבד בלי איוורור ראוי.. אחרי כמה זמן הוא כיבה תמחשב פשוט.. עכשיו התקנו מאורר חדש כמו שצריך הבעיה היא שעדיין יש מריחות ועיוותים של פיקסלים במשחקים שונים כמו PES5 Ghost Recon דוגמא: http://zitzman.com/bug.JPG
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
השוואה בין MSI GeForce FX5900XT VDT 256DDR Sapphire Radeon 9600XT 256DDR אז היו כמה אתרים אבל אני לא מוצא, אותם, לא ממש משנה לי אם תמצאו של MSI או של Sapphire, אבל עדיף תודה רבה... עריכה: שאלה: ראיתי פעם שמישהו רשם שכדאי לקחת 9600XT 128 זיכרון ולא 256, למה? זה יותר טוב? או מה?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
יש לי מסך לפני 8 שנים בערך ואני מקבל אאת המחשב החדש שלי מחר ואמרו לי שיכול להיות שהכ. מסך שלי לא יעבוד טוב על המסך בגלל שהוא לא יתרענן מספיק טוב ועוד איזה כמה שטויות. עכשיו השאלה שלי היא 1. איך אני בודק איזה סוג מסך יש לי והנתונים שלו? 2. איך אני יודע אם הם יהיו תואמים ויעבדו טוב אחד עם השני? יש לי כ. מסך הנ"ל (במחשב החדש) : gigabyte pci-e 6600 128 mb 128 bit dp
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
האם לכרטיסים אלו צריך לחבר מתח ישירות מהספק?
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
איפה אפשר (אם אפשר) לקנותדבר כזה בישראל? ד"א:הביצועים שלו עד כדי כך טובים בoc?
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
לינק לתמונה: http://img9.imageshack.us/img9/8302/75594803.jpg מה זה החיבור הזה שיש על כרטיס המסך עם ה2 פינים? האם חובה לחבר אותו? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? 38 מעלולת לכרטיס הזה זה בסדר? טוב?
-
- 6 תגובות
- 598 צפיות
-
-
רציתי לשאול איזה חברה טובה לכרטיס הזה Sparkle 9800GTX או FORSA או GIGABYTE [br]פורסם בתאריך: 22.04.2008 בשעה 22:17:18 מישהו יכול בבקשה להגיד עם חברה Sparkle היא טובה ואמינה? ו עם היא טובה ל 9800GTX?
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
כמו שכתוב למעלה. קנית אותו אחלה כרטיס במחיר שלו. ואחרי כמה בדיקות במנוחה הכרטיס עומד על 50 מעלות במאמץ מלא 65 מעלות אז אני רוצה ליקנות בשבילו קירור נחושת עם קיים כזה ביכלל ובכללי צריך קירור שמתאים עשוי נחושת עם מאוורר בלי זה לא משנה העיקר שיהיה עשוי נחושת עם אתם שואלים למה אז בשביל לבצע OC ולהוציא מימנו תמקסימום על קירור אוויר בבקשה עם אפשר קירורים עם קישור תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום ! יש לי כרטיס מסך 6200 NVIDIA של LEADTEK. התקנתי את התוכנה RIVA TUNER במחשב. שמעתי שאפשר להגדיר את הNVIDIA 6200 בכך שיתפקד בידיוק כמו 6600. מישהו יודע איך אני עושה את זה והאם יש בזה סיכונים?
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
העניין הוא שאני צריך כרטיס חזק אבל שלא יקרה מצב שהוא לא לא ינוצל במלואו בגלל מפרט המחשב שלי אותו רכשתי לפני 3 שנים. המפרט הוא זה: מעבד amd athlon64 3200 s939 לוח gigabyte dual ddr 400 עם 4 סלוטים, pcie. זיכרון 512x2. כרגע יש לי כרטיס geforce 6600gt 128mb ואני צריך משהו יותר חזק למשחקים ולסרטים. אני מעוניין גם בקידוד סרטים ע"י הgpu כלומר קידוד חומרה בשביל h264. התקציב גמיש ואני חושב לקנות עוד 1-2 gb לשיפור ביצועים כאמור יש לי ddr1. אני מעדיף לשחק במשחקים ברוזולוציה כמה שיותר גבוהה עבור מסך 24 אבל עדיין להשאר עם המחשב הישן. מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי כרגע 1GB זיכרון ואני רוצה לקנות עוד זיכרון שחלק ממנו יתווסף לכרטיס מסך, האם הזה אפשרי? תודה
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אהלן אנשים, על איזה כרטיס למשחקים הייתם ממליצים עבור מחשב פנטיום III מהירות 1000MHz ו- 256MB SDRAM, כך שהמעבד לא יהווה צוואר בקבוק... כרגע הוא עם GF4 (אני יודע שזה מחשב חלש מאד אבל זה מה שיש... אבל לא לי ;D)
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
מתלבט אם לקנות עכשיו http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814143045 או לחכות ל- 7800GS ל- AGP. מה אתם אומרים? בנתיים אני תקוע עם 9800PRO.
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
1. האם הוא כבר נמכר בארץ? 2. לפי כל הביקורות והשמועות, 8800GT יותר טוב מ8800GTS אך עולה פחות... איך דבר כזה קורה? או שאולי אני לא הבנתי נכון? תודה...
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום, אני זוכר באחד הפורומים שבנאדם אחד שאל על זה והביאו לו סרטון שזה עובד ומריץ משחקים והכול.. כאילו מחברים לכרטיס מסך ספק של מחשב רגיל ומחברים את הכרטיס מסך למחשב הנייד לא יודע דרך איזה חיבור נראה לי דרך VGA / HDMI רציתי לשאול, אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-