עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, יש לי מחשב עם לוח אם: GIGABYTE GA-MA78LMT-U S2H ואני משתמש בכטיס המסך שעליו - הוא מספיק לצרכים שלי (מריץ FIFA 2011 ברמה נמוכה) אני מעוניין לקנות כרטיס זול למדי שיתמוך בשני מסכים יש לי העדפה קלה לNVIDIA עם תמיכה בCUDA. מה ההמלצות? עדיפות לקניה מ - http://www.zigzag2000.co.il תודה

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  2. אני ממש לפני רכישת מסך חדש. פשפשטי וטחנתי את הנושא טוב טוב, ועכשיו יש לי התלבטות סופית בין 2 מסכים- 1. ה VP171 2. סמסונג 172T. כל אחד כמובן אומר משהו אחר ומשבח את האחר. המטרות שלי הם -אינטרנט,עריכת וידאו, גרפיקה. אני לא משחק בכלל משחקים,לא רואה סרטים (יש טלויזיה). חשוב לי צבעים איכותיים,ורמת דיוק גבוהה של הכתב. במבחן "ראש בראש" -מה יותר טוב? כסף לא משחק פה תפקיד אם למשהו יש אחד מהנ"ל,אשמח אם יוכל לכתוב את חוות דעתו כולל חסרונות שמצא. תודה

• 38 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. כי של ATI עולה 1113 שקל ויש יותר זיכרון ושל GIGABYTE עולה אותו דבר ויש פחות זיכרון!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. xfx ati hd 5850 or gigabyte ati hd 5850 ha gigabyte hu ba mlai aval xfx lo ve ani gam meunyan ba atid levazea oc תקציב 1500 שח מסך 26 בערך 1920-1080 ומתכוון להשתמש בeyefinity מפרט: מעבד amd phenom 2 x4 945 ספק chieftec a-135 550w ראם 2g x2 1066 ghz

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  5. Started by ori83,

יש לי כרטיס מסך 9200 ATI RADEON SAPPHIR . שמתי את ה driver במצב clone כך שאני רואה בטלויזיה ובמחשב אותו דבר חוץ מסרטים. סרט אני יכול רק בזה שאני מגדיר כprimary. יש דרך שאני יוכל לראות סרט בשניהם בו זמנית?

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  6. Started by shefi,

מישהו יכול להסביר לי למה בכל המשחקים עם כרטיסים כמו X800gto,x800gt של PCI-E אני מעלה את הרזולוציה מ768*1024 ל 864*1152 הביצועים והFps עולים ? :s05: זה כשור לPCI-E אולי ? או ש הכרטיסים בקטגוריות שונות מותאמים להם רזולוציות שונות? מי שהבין למה אני מתכבן שיסביר

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  7. Started by kub,

טוב אז אני מחפש משהו בסביבות ה600-700 שקל, מעדיף שלא יותר. אני צריך חיבור AGP בלבד. תמליצו לי בבקשה אולי בין RADEON ו GF. המטרה העיקרית שלו זה לגרפיקה כמובן, משחקים בלבד אבל שיתן ביצועיים כמה שאפשר מדהימים. תודה לכולם.

• 6 תגובות
    • 534 צפיות
  8. אני יודע בזמן האחרון שיגעתי אותכם קצת אבל ראיתי שהביצועים של שניהם דומים תחליטו אתם: Pine XFX nVIDIA GeForce 7900GT 256RAM או Sapphir Radeon X1950XT 256RAM תודה

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  9. Started by SpiritKnight,

קיים דבר כזה? ??? אם כן, LINK ME PLZ(למוצר בחנות,ז"א לדף שלו בפנדה\סימפלטק\זיגזג\כל חנות אחרת) TNX עריכה: אני צריך מסך רגיל(לא שטוח)שלא יעלה על הגודל הבא: אורך 53 ס"מ, רוחב לא משנה, ועומק שלא יעלה על 33 ס"מ. אם יש כזה דבר, LINK ME AGAIN. DANKE.

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  10. היי לכולם. בהמשך מהפוסט הקודם שלי, הצלחתי להשתדרג למערך הכפול שקיוויתי לו. החלפתי את ה-GTX 780Ti בדימוס בזוג כרטיסים דגם Sapphire בגרסת BF4 רפרנס חדשים בקופסא. *אגב תודה (!) למי שעזר \ הכווין אותי בפוסט ההוא התקנתי את הכרטיסים , ורציתי לדעת אם מומלץ לבצע התקנה נקייה של מערכת הפעלה למחשב ?, אחרי שעבד עם GTX 780Ti בעבר (עם זאת שאני מרגיש שהמערכת הפעלה מתחילה לעבוד טיפה בכבדות) ומעבר לזה מה יכולות להיות ההגדרות האופטימליות \ דרייברים \ כל מה שיכול להיות מסביב , על מנת להוציא משני הפנים לייבוש שיער האלו את המקסימום? (זו הפעם הראשונה שאני עובד עם מערך כפול בחיי). מה שעשיתי עד כה - צרבתי להם BIOS שנקרא PT1 (במקור ASUS) שמצאתי במדריך פתיחה ל-290X באתר Overclock.net ,…

• 49 תגובות
    • 7k צפיות
  11. Started by rosesr,

???

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by alone66,

מה ההבדל בין כרטיסי מסך GT ל GS בכלליות

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  13. Started by oren12,

שלום חברים, מעוניין בהמלצה למערכת שכבר די ישנה הכל סוחב לי די מצויין אבל חיסרון מאוד גדול שאין לי יציאת HDMI מהכרטיס מעוניין בכרטיס שמן הסתם יתן ביצועים יותר טובים ולא יצרוך יותר מדי משאבים המערכת שלי מורכבת כך: Quad 6600 G0 P35-DS3L 4GB RAM Corsair 400W אני כבר פחות משחק במשחקים, אבל תמיד יכול לקפוץ לי פתאום ג'וק לראש לשחק במשהו ובעיקר לעבודה יומיומית וסרטים. תודה רבה לעוזרים עריכה: לא נראה לי שגם תהיה בעיה לקנות כרטיס מיד שניה/מציאון/עודפים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Runny,

רגע לפני רכישת כרטיס המסך שבכותרת, יש באפשרותי לרכוש גירסה של GeCube וגירסה דומה של Sapphire. מנסיונכם, האם הגירסה של Sapphire שווה השקעה נוספת של 70 שקלים (10%) ? ממבט כללי באתר של היצרנים עושה רושם שהקירור של שניהם דומה (כנראה ספסיפיקציה של ATi) תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 625 צפיות
  15. מכיוון שלא ראיתי שמישה עושה משהו בנידון, שלחתי בעצמי אימייל לחברת כלנית (מי שלא יודע, היא היבואנית של HERCULES בארץ) וקיבלתי תגובה שהם בכלל לא יודעים אם הם מביאים את הכרטיס הנ"ל לארץ!! ואם הכרטיס הזה לא מגיע, וBBA יגיע במחיר מופרז מכיוון שאין יבואן רשמי, גורל הHIGH END הישראלי אבוד :'(

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by bah10,

היי אני מעוניין לקנות את הRADEON 9700 וראיתי שהגיעו לארץ כרטיסים רק של GIGABYTE למישהו יש הערות או הארות על הכרטיס לפני שאני קונה אותו? האם GIGABYTE אמינים בכרטיסי מסך? אני שואל כי לחבר שלי יש GEFORCE 2 של חברת GIGABYTE והוא שלח אותו לתיקון בגלל שהTVOUT לא עבד בקיצור אני יכול לסמוך על GIGABYTE? ???

• 34 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. איך לכבות את זה? זה אפשרי בכלל? הפיזיקה הזו מורידה FPS משמעותי?

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  18. Started by gtrippleg,

שלום, הכרטיס חדש (נקנה לפניי פחות מחודש), הכל עובד בסדר גמור, לא מתחמם במשחקים, אחלה ביצועים. קניתי את הכרטיס הזה בתור תחליף ל- HD7870 TX ושם לא הייתה הבעיה. אבל מידי פעם כשאני מאתחל את המחשב המסך לא נדלק (למרות שהמקלדת דלוקה) ואני צריך לעשות אתחול פיסי... ואז המסך נדלק והכל סבבה. זה קורה באופן קבוע לפניי התקנת הדרייבר, וכשהדרייבר מותקן זה קורה מידי פעם, בעיקר אחריי שינויים בהגדרות או התקנות שדורשות איתחול. המסך: viewsonic VX2370 חדש ואין איתו תקלות.

• 24 תגובות
    • 4.5k צפיות
  19. Started by Magic-Man,

אני רק אציין שיש לי בנוסף למסך מחובר למחשב גם טליוזייה 32 מחוברת ב HDMIהבעיה התחילה לפני שבוע בערך... כאשר אני מנגן תוכן HD (קבצי MKV) מידי פעם התמונה והסאונדנתקעים לשניה ואז מסתדר וגם במשחקים יחסית כבדים (DEUS EX, RAGE) כול כמה דקות יש תקיעה של שניה שתיים ומשתחרר... שמתי לב שהטמפרטורה של הGPU במצב המתנה היא 70 וזה נראה לי גבוה מידי פתחתי לראות אם המאווררים עובדים ואז ראיתי את זה על הכרטיס... יש מצב שכרטיס פגום?? יש לי אותו בערך 9 חודשיים הנוגע לדירייברים הייתי עם הגרסת בטה בישביל BF3B וחשבתי שזה מה שגורם לזה כי מידי פעם בניגון סירטונים ב יוטוב הדריבריים היו קורסים אבל החזרתי את הדריבריים הקודמים ועדיין יש את הבעיה בניגון MKV ובמישחקים תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  20. Started by bneli,

לדוד שלי יש מחשב שהוא רוצה לסדר אותו קצת בשביל הילד שלו יש לו שם כרטיס GEFORCE 6600 GT והוא רצה לשדרג.. עכשיו הכרטיס היחיד שמצאתי לAGP זה של Sapphire ATI Radeon HD 3450 512MB השאלה אם הוא יותר חזק ממנו? או שמה ה6600GT יותר חזק?

• 60 תגובות
    • 5k צפיות
  21. Started by ofirrjd,

היי, ישהו מכיר את הכרטיס הזה? http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_67&products_id=2286 מהי התחילית PX? מה היא מסמלת? האם זה כרטיס 6600GT לכל דבר? מה בנושא החברה? אמינות? ביצועים? תודה רבה, אופיר

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  22. Started by Gritzman,

Ramdac - 400Mhz, 275Mhz Engine Clock, 128MB DDR 128-bit memory interface של Sapphire ב798 ש"ח זה כרטיס טוב? או האם יש כרטיס טוב יותר באותו מחיר בערך?

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  23. קניתי מסך benq 22" עם חיבור DVI יש לי כרטיס מבך geforce 6600 gt ויש בו יציאת DVI הבעיה היא שבPCI המסך מקבל סיגנל אבל בDVI הוא לא מקבל, איך אני גורם לכרטיס מסך לשדר דרך הDVI?????? מישהו...עזרה...

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  24. ^^^ כותרת. http://tweakers.net/nieuws/46366/Geruchten-over-details-nieuwe-nVidia-G80-generatie.html

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  25. Started by rotman,

שלום לכולם , יש לי הזדמנות להביא כזה כרטיס : http://computerpartsdirect.us/sparkle-geforce-gts250-1gb-ddr3-pci-express-pcie-dvi-low-profi-p-14491.html האם הוא שווה משהו? האם הוא יותר או פחות טוב מ : Sapphire ATI Radeon 6770 512MB GDDR5 HDMI למשל? תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 953 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.