כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך עד בסביבות 600 ש"ח ש: 1. כרטיס שקט 2. מתאים ללוח אם מבוסס I5 3. בלי OC או דברים מתוחכמים 4. מספיק טוב למשחק המזדמן 5. מסך 24" 5. יאפשר לראות סרטים גם ב FULL HD כמו שצריך (אם זה רלוונטי) תודה
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני עומד לקנות היום כרטיס Geforce 8800GTS ואני מתלבט בין שתי חברות: INNOVISION Geforce 8800GTS OC 512MB DDR3 PCI-E http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1453 Sparkle nVIDIA GeForce 8800GTS OC Calibre 512MB PCIe http://skypc.co.il/pl_product~CALIBRE--P890~8~0.htm# התקציב שלי: עד 2,000 ש"ח. המסך שלי: Dell 2007 WFP הספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W . מפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 + קרור Scythe Ninja Plus לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3R כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB 3200AAKS 2 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL5 כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 7300GT 256MB ספק כח Enermax Liberty 400W צורב Samsung SH-S203B מארז NZXT APOLLO
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
http://www.traklin.co.il/emall/product.asp?pc=74674&af=10 HP, 19", 8MS 1650 ש"ח. מישהו מכיר את המסך ?? הוא שווה את הכסף ?? איכותי ?? עמיד ?? תודה !! :xyxthumbs:
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
טוב, בפורום תמיכה לא כ"כ עונים ואני די מעדיף להפנות את השאלה לכאן.. יש לי בעיה ואני אעתיק משם: לאחרונה קניתי כרטיס מסך Albatron Geforce 6600GT AGP אחרי שלא יכולתי להשתמש במחשב שלי לאחר שהכרטיס הישן מת. בדרך קניתי גם ספק 360W של thermaltake אחרי שגיליתי שהיה לי ספק ג'נרי.. הכל טוב ויפה, התקנתי את הכרטיס, הדרייברים והספק.. עכשיו, כשאני מנסה לשחק במשחקים משום מה באמצע המסך פתאום לא מראה תמונה (יש מסך שחור :\) ויש עליו הודעת no signal (מסך דק benq). אני נאלץ לאתחל את המחשב.. הבעיה לא נפתרת וחוזרת כל פעם מחדש.. לא נראים סימנים לבעיה בעת עבודה בשולחן העבודה. הלוח אם שלי תומך AGPx4.. יש קשר? כפי שהבנתי הכרטיס לא אמור לעשות בעיות.. ניסיתי להתקין גם את הדרייברים שבאים עם הכרטיס וג…
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
וסליחה על הבורות אם אני לא מבין.... ליתר דיוק, האם ישנו הבדל בין: HIS ATI RADEON 9250 - 128MB 64bit - TV DVI ל - Club-3D Radeon 9250 128MB/64Bit TV / DVI :s05:
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
Benq FP71E כולל DVI!! Samsung SyncMaster 710N Hyundai L70S כולם 12ms מה דעתכם? יש הצעה אחרת?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
אני כרגע מעוניין לקנות מחשב חדש, ועלתה לפניי בעיה. אם אני קונה לוח אם עם כרטיס מסך Onboard, האם אני יכול לחבר לו כרטיס מסך רגיל, והאם יווצרו קונפליקטים בגלל זה. הלוח אם הוא M2N-MX SE Plus AM2+ של AMD הכרטיס מסך המובנה הוא Nvidia Geforce 6100 והכרטיס מסך שאני רוצה לקנות הוא Nvidia GeForce 9800GT תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אז ברגע שיוצאים הכרטיסים החדשים אם המחיר שלהם יהיה ריאלי אז אני הולך לקנות אחד או שתיים(תקראו ותבינו) בהתחלה חשבתי על לקנות 8600gt אחד אבל אז חשבתי לקנות כבר לוח תומך SLI ולקנות 2 כרטיסים של 8300GT אז פה השאלה האמיתית זה משתלם ? אני לא יודע אם זה יצא יותר יקר או לא יותר טוב או לא את זה אני שואל אותכם ואני צריך שתענו לי מה עדיף מבחינת הכל(מחיר ביצועים וכו...) תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
לא ידעתי אם זה מתאים לפורופ הנוכחי הזה (אם לא אני אשנה לפורופ המתאים) ברשותי המחשב הבא מעבד: AMD ATHLON 64 4800e X2 DUAL CORE SOCKET AM2 45W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADH4850DOBOX - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-MA69G-S3H כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD3850 256MB GDDR3 HDMI O/C EDITION : GC-XHD3850PG3-E3 - RETAIL זיכרון: CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 667 (1024X2) DUAL XMS2 CL 4-4-4-12 - TWIN2X2048-6400C4 ספק כוח: FSP 450W : ATX450-PNR )אלו הרכיבים שראיתי לנכון לכתוב ישלי את המשחק CRYSIS WARHEAD הסתכלתי בדרישות המערכת הם: Windows XP: · CPU: Intel P4 2.8 GHz / AMD Athlon 2800+ / Intel Core 2 Duo 2.0 GHz or higher · RAM: 1.0 GB · Hard Drive: 12 GB or more o…
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שמעו יש לי בעיה אני רוצה לקנות מחשב עכשיו בחרתי את כל החלקים חוץ מכרטיס מסך והבעיה שכאילו אני רוצה 7800gt ועכשיוט רציתי של החברה leadtek ועכשיו ראיתי שהכרטיס מסך הכי מצליח שם זה זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=12167 ועכעשיו כאילו ראיתי שה-leadtek ירד במחיר ועכשיו ה-xfx יותר יקר ממנו (ה-leadtek היה יותר יקר) וגם ה-leadtek פחות מצליח ובקיצור איזה כדאי יותר לקנות זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=12167 או זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=11068 עכשיו אני יודע שהירידה במחיר קשורה ליבואן אבל אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך יותר כדאי....וגם איזה מהם יותר איכותי ובבקשה תגידו למה????
-
- 7 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שאני משחק במשחקי GBA יש אפשרות לשים DDRAW ואני לא מבין מה זה עושה מישהו יודע? ???
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
Intel Integrated Graphics Media Accelerator X3100
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היי קניתי כרטיס מסך חדש HD 2600PRO יאני מנסה להתקין לו דרייבר של ATI ניסיתי להוריד מ אתר החברה את הדרייבר החדש ביותר וכשמתחילה ההתקנה הוא אומר לי שהדרייבר לא תואם למחשב שלי אבל אני בטוח 100% שהוא כן מתאים ניסיתי את הדרייבר שמגיע עם הכרטיס וכשמתחילה ההתקנה יש הודעה שצריך קודם לעשות ריסט ואחר כך להתקין אני עושה ריסט מתקין ואותה הודעה חוזרת!!!1 למישהו יש פתרון בבקשה?
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני באמת לא מבין. עשו המון מחקרים בנושא ובסופו של דבר הגיעו למסקנה שהעין ה"מזוינת" ביותר שיש לבני אדם לא יכולה לשים לב ליותר מ-34FPS. אפשר לדעת למה ישנם אנשים שעושים מערכים משולשי כרטיסי מסך כמו ה-GTX280 אם זה המצב? ולמה ריצה של משחק על 34FPS לא נחשבת להרצה החלקה ביותר? *בבקשה לא לנעול שוב. אני חיפשתי איך שיכולתי ולא מצאתי כלום, או שמצאתי יותר מדי דברים לא קשורים כך שהיה קשה לסנן מידע כה רב. פניתי אל מנהל בפרטי בבקשה שיכוון אותי יותר בחיפוש אבל לא קיבלתי תשובה.
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אתם עדיין ממליצים על הP75F+ של VIEWSONIC www.mardanit.co.il/categ.phtml...mp;prodid=17350 אתם יכולים להגיד לי מה טוב בו ומה רע יעני עד הפרט האחרון כי אני לא מבין כלום....אבל בבקשה אני מחפש תשובה מאוד מפורט אני רוצה להרגיש שבע רצון בקניית המסך הזה אני רוצה לדעת על מה אני מבזב תכסף יש לי בעיקרון 1500 שקל זה יותר ממה שהמסך עולה ואני חושב על מסך 19" ואני לא בטוח שאני רוצה אחד כזה כי לפי מה שאני יודע ה17" הרבה יותר איכותיים בהשוואה למחיר. אולי אתם מכירים מסך 17" שמגיע למחיר של 1500 והוא יותר טוב ושווה מP75F+ ואם אפשר פירוטים למה
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום, שמתי לב כי הכרטיס שאני מתכוונן לקנות - http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2364&catcode= הוא בעל חיבור שונה ללוח אם מאשר הכרטיס הזה שכיום יש לי אחד דומה לו מאוד עם אותו חיבור: http://www.tweakmonster.com/ramsinks/images/gf4ti4200.jpg שימו לב שלכרטיס הראשון יש שני חלקים שמתחברים ולשני יש שלושה. האם הכרטיס שאני מתכוון לקנות יתחבר כמו שצריך ללוח האם שלי? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי את שני הכרטיסם האלה מה ילך יותר טוב ??
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום, יש לי מספר שאלות: - האם מהירות הליבה בכרטיס מסך קובעת הרבה? למה למשל ב-R9600XT מהירות הליבה היא MHz500, כשב-R9800XT הליבה היא 'רק' על 412MHz? האם זה משפיע הרבה? - האם מהירות הזכרון משפיעה הרבה? למשל אם ב-R9600XT יש 600MHz, ואם אני עושה OC ב-50MHz, כך שיוצא 650MHz, האם ארגיש בהבדל? - מזה RAMDAC ? לרב הכרטיסים של היום יש 400MHz RAMDAC, מזה? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מחשב שלי יחסית ישן אבל אין לי כסף לשדרג אותו כרגע. מה שכן אני יכול להרשות לעצמי להשקיע משהו באיזור ה700שקל במחשב. מצאתי לנכון לשדרג את הכרטיס מסך שכן יש כבר משחקים שממש מגמגמים לי. אני בשנה האחרונה בצבא, ואני ממש לא מעודכן . לא יודע מה יש , מה כבר אין ומה יצא לאחרונה. המלצות התקבלו בחום! תודה!
-
- 9 תגובות
- 600 צפיות
-
-
קניתי כרטיס x800gto חיברתי אותו לטלויזיה, כשהמחשב עולה רואים את העליה של ה-windows. כשה-windows עולה נעלמת התצוגה של המחשב על הטלויזיה... מה עושים כדי לראות את המחשב בטלויזיה כשהמחשב עלה???
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
איך המסך? מכל הבחינות.. יש איזה פאקים קטנים? משהו שלא מוצא חין בעיניכם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
ככה יש לי כרטיס HD4670 אני מנסה לכוון בדרייבר CENTERED TIMINGS והתמונה של המסך נהפכת לקטנה מאוד עם קונטור שחור גדול מסביב איך פותרים את זה
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום חברים! קניתי את הכרטיס מסך (PNY QUADRO 600) הרכבתי ומשום מה המחשב לא עולה כלומר עולה התמונה של הביוס ו...זהו המחשב נתקע על התמונה של הביוס וא"א להכנס לביוס פשוט תקוע. מה שמוזר שהכרטיס עבד על מחשב/לוח אם אחר וכשאני מרכיב על הלוח-אם שקניתי (GIGABYTE X79-UD3) כרטיס אחר (ישן יותר מהכרטיס שקניתי) המחשב עוולה כרגיל... על פניו אני לא רואה שום בעיה של תאימות חומרה, לפי נתוני היצרן של שני הרכיבים. אשמח לעזרה. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם שאלתי בעבר אך לא קיבלתי תשובה וכבר לא יודע מה לעשות.... יש לי כרטיס מסך של pny 6800gt לagp מעבד פנטיום 4 3 גיגהרץ 1024 ראם הבעייה שלי היא שבמשחקים כמו פיר,פריי וזה קורה בכל המשחקים שאני משחק והולך נגיד לקיר או סתם מסתכל ימינה שמאלה ומזיז מהר את העכבר או באיטיות זז אז התמונה נגיד של הקיר או הדלת כאילו נקטעת לא נשארת שלמה כזו עכשיו אמרו לי פה להפעיל v-sync דרך משחק או דרייבר וכשהפעלתי אכן התופעה נעלמה...... וכל היה בסדר, אבל נאמר לי שזה לא תקין ופוגע בביצועים.... העניין שלפני שהתקנתי ווינדוס מחדש לא הייתה לי את התופעה... והתקנתי את כל הדרייברים הכי עדכניים אפילו ניסיתי ישנים את הדיירקט איקס של אוקטובר... הכל עשיתי כמו שצריך ואני ממש משתגע מזה.....יש …
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-