כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
לאחר הרבה תראדים שפתחתי ואף אחד לא ענה לי גיליתי את התשובה לבעיה שלי לבד אך הפתרון הוא יקר מאוד, השאלה שלי איך בנוי ממיר ממחשב לטלויזה (http://solo.starwebz.com/product-1.html) ואיך אפשר לבנות אותו ??. והאם אני יכול להעלות את הHZ של המסך ל100??
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן X800XT ב2850 ש"ח וחבר שלי קנה GEORCE 6800GT A400 ב1812 ש"ח... עכשיו, מבחינת ביצועים, אפשרויות אובר קלוק, משתלם או לא משתלם, מה כדאי יותר מבין שני אלה? כי אני חושב שעשיתי טעות שקניתי את הכרטיס הזה ואין לי מושג למה, או שאני טועה כי חבר שלי מגיע עם הכרטיס שלו לאותם ביצועים תוכלו לעזור לי? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת האם זה ישפר את הביצועים של הכרטיס מסך (במשחקים), איפה שלוחצים מאפיינים ואז הגדרות ומשם לאיכות הצבע אני יוריד מ-32 ביט ל-16 ביט, האם זה באמת ישפר לי את הביצועים (יש לי GF FX5200)?
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות raedon 9800 pro ויצא עכשיו הכרטיס החדש של נדיביה (גיפורס) בגלל זה מחירי כרטיסי המסך ירדו בשבועיים הקרובים?
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש לחברה שלי כרטיס מסך והאמת שאני לא ממש יודע איזה לקחת.. מה הוא כרטיס המסך עם התמורה הכי טובה שניתן לקבל בעבור 300-400 שקל... חשוב שיהיה TV OUT על הכרטיס... ושיעמוד בסטנדרטי תצוגה טובים (עדיפות לכרטיס מבוסס NVIDIA בכל אופן!) אשמח להמלצות מה הכרטיס הכי טוב בעבור סכום זה שניתן לקנות..
-
- 7 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם! כרגע יש לי AMD ATHLON 64 3000+ עם 1 ג'יגה זכרון ו- RADEON 9800 PRO ,הלוח הוא AGP. הכרטיס מסך בשלבי גסיסה (כל משחק כבר עובד על רזולוציה וגרפיקה מינימלית) וההתלבטות שלי היא כזו: - לקנות ATI RADEON 1950 PRO ל- AGP במחיר של 1000 ש"ח בערך. - לקנות לוח אם חדש PCIX + מעבד AMD 3800 DUAL CORE במחיר בסביבות 700 ש"ח ואותו כרטיס מסך רק ל-PCIXPRESS ב- 800 ש"ח סה"כ: 1500. האם כדאי להשקיע עוד 500 ש"ח במעבד והלוח ? ושאלה לא קשורה: יש לי במגירה GEFORCE 6600GT תקין לחלוטין, כמה אפשר למכור אותו? וגם את ה-RADEON9800 PRO כשיוחלף? תודה!
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
על מה ללכת? LEADTEK 8800GTS 640 או GIGABYTE 8800GTS 640 מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 617 צפיות
-
-
רציתי לכוון את הבהירות של המסך שלי כי בסרטים הוא חשוך יותר מידיי , נכנסתי ל ATI TRAY TOOLS שיניתי ב VIDEO OVERLY את הגאמה ל 6 (הכי גבוהה) עכשיו שמתי לב שזה קצת בהיר מידיי וכשאני בא להוריד קצת את הגאמה התפריט ננעל לי ואני לא יכול לשנות שום דבר מה עושים? :s05:
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום, בעוד כמה ימים אני רוכש את הGTX260 ויש לי כמה שאלות ברשותכם. א)יש לי כרגע במארז ספק כוח די חלש של 250W בלבד, וחשבתי להחליף אותו לספק של Enermax pro 625W, רציתי לדעת אם השילוב הזה יהיה בסדר והאם הוא מספיק חזק בשבילו כי הGTX260 לפי בירורים אחרונים שעשיתי דורש ספק שמספק בסביבות 500-550W חוץ מזה אין לי עוד משהו מיוחד במחשב, רק כונן DVD לוח אם, מעבד, ודיסק קשיח . ב)המארז שלי הוא מסוג galaxy midi tower atx 0205a והוא לא הכי גדול אבל בעיקרון בחלק התחתון שבו יש מספיק מקום לכרטיס גדול להיכנס, אבל האם יש עוד דברים שעשויים להגביל בהתחשב בסוג המארז? ג)המעבד שלי הוא מסוג E4500 2.2GHZ core 2 duoוראיתי שNVIDIA ממליצה על דגמים קצת יותר חזקים, האם לא יווצר מה שנקרא "צוואר בקבוק"(לפי …
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
התקציב הוא 1000 שקל +- והוא לא יכול לקנות 9800 פרו שני הכרטיסים של גיגה בייט והוא טוען שעדיף את ה5900 בגלל זה : http://graphics.tomshardware.com/graphic/20041004/vga_charts-05.html ואלה הם שני הכרטיסים המדוייקים TV-OUT, 256BIT, DVI, X8, X9 FX 5900 XT 128MB DDR TV-OUT, 128BIT, AGP X8, VIVO R9600XT 256MB DDR
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש להתחשב בספק הקיים HEC RTR 400 מפרט שלי מעבד AMD 6000 שני גיגה זיכרון
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לראות טלוויזיה במחשב,לחבר את הממיר של יס לכרטיס טלוויזיה. אני מעוניין לרכוש כרטיס טלוויזיה חיצוני. מה צריך לבדוק שקונים כרטיס טלוויזיה? איזה חברות מובילות בתחום הזה? ואפשר גם להמליץ ספציפית על כרטיסים. ושתהיה אפשרות גם להקליט... תקציב:500 שקל תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8800GTX לפני כמה ימים הכול היה בסדר, עכשיו התחילו לקפוץ המשחקים ולא משנה אל איזה רזולוציה אני משחק מה זה יכול להיות? בדקתי את החום של הרכיבים והכול תקין, עדכנתי את הדרייברים וגם כן לא עוזר יש למישהו פתרון?
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש ברשותי את הכרטיס ואני מעונין לפתוח את הצינורות עבוד.. הרצתי חיפוש בפורום ולא מצאתי הסבר... תודה מראש ולא לזנב
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שמעתי על יציאה של כרטיסים חדשים שתשפיע על מחירי הכרטיסים המוכרים כרגע של ATI .. אז לחכות לחודש הבא ולקנות?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס GEFORCE 2500 (ידוע גם בתור ASUS V8200 T-5 DELUXE) עקרונית, אני כן יודע שאפשר ללכוד איתו וידאו ממצלמת וידאו רגילה (לא דיגיטלית) השאלה שלי היא - איך ? האם צריך לחבר אותם דרך חיבור ה S-VIDEO ? מה צריך לעשות ? לאיזה חיבור ? כמו כן - בעזרת איזה תוכנות אוכל ללכוד את הוידאו ? ושאלה אחרונה - אמרו לי גם שיש כמה סוגי PAL... באיזה מהם אני אמור להשתמש ? אודה מאוד אם תעזרו לי. בתודה מראש, שפיץ (אח של אנדרוסין)
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
מצאתי את שניהם בעצם באותו המחיר... 900 שקל ראיתי שהGTX260 לוקח בביצועים ברוב הבדיקות, אבל מצד שני אולי כדאי את הHD5770 שכבר בדור חדש יותר, תומך ב DX11 ואולי ישתפר עם הזמן עם דרייברים חדשים שיצאו.... המסך ד"א LG L1760TR (דיי קטן, 17") אבל בהיבט של ביצועים לטווח ארוך... תודה מראש לכל המייעץ
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
איזה חיבור אני צריך לקנות יש לי כרגע ATI RADEON 4850 ומסך LCD
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
סוף סוף חסכתי מספיק כסף ובכוונתי להזמין מחר כרטיס מסך חדש ואני רוצה לשמוע מה דעתכם על המסקנות והבחירה הסופית שלי כדלהלן : כאשר בודקים את ה- fps (frame rate per second ) המקסימלי ברזולוציה של 1600x1200 עם כול הפילטרים מופעלים רואים שאכן ה-xt עובר בכמה פריימים בודדים את ה-6800gt. אולם אם ניקח בחשבון שהוא יקר יותר ב-600 שח מ ה-6800gt ובנוסף את העובדה שכאשר מורידים מעט את הרזולוציה ו\או את הפילטרים ה-gt מראה הפרש גדול ב-fps לטובתו (דרך אגב אם מורידים את עומק הצבע מ-32bit ל-16bit הפער לטובת ה-gt גדול הרבה יותר וההבדל מבחינת איכות התמונה בהשוואה ל-32bit הוא לא משמעותי לדעתי). כשלוקחים כול זאת בחשבון מגיעים למסקנה הסופית ש ה-6800gt הוא יותר futureproof ויהיה ניתן להשתמש…
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא יודע אם זה המקום לשאול אבל אני אנסה בכל זאת-רציתי לדעת איזו תוכנת מדיה סנטר נחשבת לאיכותית ,יציבה ופונקציונלית (מה אתם אומרים על בוקסי) ובנוסף אשמח להמלצה לכרטיס טלויזיה טוב ומה אני צריך לדעת לפני שאני קונה אחד כזה (מה התכונות ובשביל מה זה טוב בעצם) (האם ה4890 יכול לשמש בתור כרטיס טלויזיה?) אשמח לתגובה בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
היי, אני לא יודע באיזה כרטיס לבחור מבין שניהם, אז: איזה כרטיס בעקרון יותר חזק? איך התמיכה והדרייברים שלהם? איזה כרטיס חם יותר? ראיתי שה-HD פשוט רותח ושיש בעיות איתו לחלק מהאנשים, זה ככה גם בGTX+ ? אני עובד על מסך עם רזולוצייה של 1680*1050 ויש לי ספק אנרמקס ליברטי 500W שאמור להספיק. אז מה לקחת?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שמעו יש לי בעיה אני רוצה לקנות מחשב עכשיו בחרתי את כל החלקים חוץ מכרטיס מסך והבעיה שכאילו אני רוצה 7800gt ועכשיוט רציתי של החברה leadtek ועכשיו ראיתי שהכרטיס מסך הכי מצליח שם זה זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=12167 ועכעשיו כאילו ראיתי שה-leadtek ירד במחיר ועכשיו ה-xfx יותר יקר ממנו (ה-leadtek היה יותר יקר) וגם ה-leadtek פחות מצליח ובקיצור איזה כדאי יותר לקנות זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=12167 או זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=11068 עכשיו אני יודע שהירידה במחיר קשורה ליבואן אבל אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך יותר כדאי....וגם איזה מהם יותר איכותי ובבקשה תגידו למה????
-
- 7 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום ראיתי שבתוכנה שלי שמלווה עם הכרטיס מסך ישנה תוכנה שנקראת פלאס ביוס אבל אני לא יודע היכן אפשר למצוא עידכון לביוס של הכרטיס מסך ובמה זה תורם? האם אפשרי להוריד מהאתר ? נכנסתי לאתר ולא מצאתי כלום בנושא תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני מדגיש. AGP. לא PCIE
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך שיריץ לו משחקים לזמן הרחוק, לא משנה אם זה GeForce או ATI העיקר שיהיה עד 600 ש''ח והכי טוב במחיר הזה. הוא חשב על ה9600GT אבל יש הרבה אופציות וצריך להתייעץ :] מפרט : מעבד intel Core2Duo E6600 2.4 זיכרון ראם : 2 ג'יג'ה 800 Mhz סה''כ מחשב ממש טוב שהיה עם כרטיס מסך 7600GT גרוע... אה ועוד שאלה, הוא רוצה לדעת אם כדאי לו לעשות SLI עם ה7600.... תודה לעוזרים :]
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-