עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם! אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש עד למחיר 300-350 ש"ח *מה אתם אומרים על nvidia 9500 gt 1gb????? תודה רבה לעוזרים~

2. המחשב הוא ibm thinkpad 570 (ישן) אני לא מצליח למצוא לו דרייברים! כל מי שעזור יבורך

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  3. Started by computer_freak,

רציתי לדעת למה אומרים שבהגדרות של הביוס צריך להגדיר את ה agp aperature size לחצי מהזיכרון ram כי בוא נגיד שלמישהו יש כרטיס x-800 עם 256 מב ראם הוא בכלל לא צריך להשתמש בזיכרון של המחשב (גם כרטיסי מסך עם 128 מב) לא?

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  4. רציתי לשאול אם יש כרטיס זול בחיבור AGP למחשב הישן שלי שיריץ את המשחק HALF LIFE 2 בצורה חלקה (80-100FPS) בהגדרות מינימליות על רזולוציות 800X600 או אפילו יותר קטנה...? חשבתי על ה5500 או 5700... מה אתם אומרים איך הם יתמודדו עם HALF LIFE 2? למי שיש באנצ'ים מ2004 שיביא לי... דחוף תודה...!

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  5. Started by Pitzinyelo,

אני רוצה לרכוש את הכרטיס הזה. השאלה היא האם יש הבדל כלשהו בביצועים בין החברות השונות. ראיתי שXFX יעלה לי יותר זול מהחברות המובילות. אני לא עושה אוברקלוק, מעניינים אותי הביצועים של הכרטיס במצב רגיל.

• 8 תגובות
    • 625 צפיות
  6. Started by RedVolcan,

Radeon X1900XT 512MB Sapphire nVIDIA GeForce PX7800GTX 256MB Leadtek האם הפער בין הכרטיסי המסך האלה הוא גדול? פער המחירים ביניהם הוא 1000 שקל.

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  7. Started by dagidag,

שלום יש לי לוח אם GIGABYTE GA51PVMT-9 עם כרטיס מסך מובנה אני רוצה המלצות לכרטיס מסך PCI E שאוכל לשחק איתו משחקים בצורה נורמלית בתקציב של 600-800 ש"ח. אני צריך גם כרטיס שאוכל להעביר איתו קלטות ווידאו למחשב, השאלה היא האם יש כרטיס מסך שיש בו כבר יציאה שאפשר להכניס בה ווידאו או שחייבים לקנות כרטיס נוסף? תודה

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  8. שלום לכולם, אני בתהליכי קניית מחשב חדש ומחפש את הכרטיס המתאים. איני גיימר כלל אך מתעסק בין היתר עם תוכנות גרפיות (2D ו-3D) ותוכנות עריכת ווידאו. אין לי תקציב גבוה במיוחד ואני מחפש את הכרטיס ה"מעל הממוצע" שיתן לי יחס טוב של ביצועים/עלות. בחנתי את ה-ATI 1650XT והוא דווקא נראה לי נחמד אבל שמתי לב שכמעט ולא מתייחסים אליו פה. יש סיבה? אשמח לשמוע את המלצתכם! הערות: אין לי צורך ב-OC התקציב המירבי שלי הוא באזור ה-1000 ש"ח (כמו המחיר של ה-1650XT) תודה!

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  9. אני רוצה לקנות כרטיס טלויזה למחשב הציעו לי את הכרטיס הזה: Leadtek Winfast TV2000XP Retail TV Card ב-190 ש"ח. השאלה היא האם בסכום הזה יש כרטיס טלויזיה יותר טוב או שזה הכרטיס הטלויזיה הטוב ביותר בסכום הזה?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  10. Started by Anas-Nanas,

שלום לכולם. אני מחפש מסך דק לאחותי...שימושייה העיקריים הם אינטרנט ועבודה משרדית. אני מחפש מסך "17 כמה שיותר זול שיתן את יחס המחיר\איכות הכי טוב . ראיתי את המסך הבא : http://zap.co.il/model.asp?model_id=34484 הוא מאוד זול וגם נשמע טוב...הייתי שמח אם תוכלו לתת את דעתכם עליו, או לתת הצעות אחרות עד סכום של 2000 שקלים. כפי שכבר אמרתי המסך לא צריך להיות טוב במיוחד. אין צורך ב DVI ובטכנולוגיות מתקדמות. פשוט שיהיה טוב ואיכותי. בתודה ניר.

11. לאחר הרבה תראדים שפתחתי ואף אחד לא ענה לי גיליתי את התשובה לבעיה שלי לבד אך הפתרון הוא יקר מאוד, השאלה שלי איך בנוי ממיר ממחשב לטלויזה (http://solo.starwebz.com/product-1.html) ואיך אפשר לבנות אותו ??. והאם אני יכול להעלות את הHZ של המסך ל100??

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  12. Started by noynisim12,

יש לי מפרט שחבר בנה לי. אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך הנ"ל. מה יותר טוב ולמה? חשוב לי לדעת מה הסיבה שבגללה אחד יותר טוב מהשני. תודה רבה לעוזרים וחג שמח !

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  13. Started by Omerole,

איך הם ביחס ל5.3 שפה באתר עם הCCC?

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  14. שלום אני נתקלתי בבעיה ברשותי כ.המסך הנ"ל לכרטיס יש יציאת וידאו (מן כבל קצר שמצד אחד מתחבר לכרטיס ובסופו יציאת קומפוננט,3 כבלים קצרים אדום-ירוק-כחול חיברתי כבל קומפוננט ארוך מחיבור זה ךLCD העברתי לקומפוננט בטלוויזיה ובהגדרות NVIDIA הכרטיס לא מזהה את הטלוויזיה בהגדרות "שיחקתי" הגעתי למצב שמסך הטלוויזיה מוגדר כHDTV (עם חיבור קומפוננט אך אבוי עדיין הכרטיס לא מזהה את הLCD או שנקרא לכך שהטלוויזיה לא מקבלת סיגנל) אז האם שכחתי משהו?הכרטיס מעודכן בדרייבר האחרון,(ומי ששואל הסיבה שלא חיברתי DVI לHDMI זה כי ברשותי שני מסכי LG ((לצרכי עריכה))וכך ששני יציאות הDVI כבר תפוסות) לכול עזרה אודה......

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  15. Started by Guyn,

שלומות חברים, ככל הנראה ההתבלטות שלי היא Nvidia 560 vs ATI 6870. קראתי ביקורות, השוואות וכמובן דיונים בפורום כדי להבין שה560 עדיף מעט בביצועים וצריכת חשמל. הכרטיס הולך להצטרף לQ6600 + 4GB Ram להפעלה ברזולוציה של 1920X1080. אז מה דעתכם, אני מתחדש לי עם 560gtx?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  16. Started by crazydiamond,

שלום לכולם יש לי את הכרטיס מסך שבחתימה עם חיבור VIVO, אבל אין לי את המפצל. איך איכות ההקלטה של החיבור הזה? כי אני שוקל להשתמש בו ולרכוש מפצל, השאלה היא האם זה משתלם? האם אני אוכל לקבל איכות טובה, אני רוצה להקליט ישירות על פורמט AVI לא מכווץ או MPEG2 בגודל 576*720 - פריים מלא. היכן ניתן להשיג את המתאם VIVO? הכרטיס הספציפי הזה צריך חיבור שמורכב בתצורה של 2 פינים 4 פינים 3 פינים.

17. Started by avi.hagit,

מסך "17 XEROX LCD דגם: XL-775D. למסך נתוני גרפיקה גבוהים במיוחד יחס CONTRAST 1:450 לקבלת איכויות תמונה מקסימליות למסך כניסה אנלוגית וכן כניסת DVI דיגיטאלית לתמיכה בכרטיסי מסך איכותיים, לקבלת איכות צפייה גבוה במיוחד. סידרת ה 7 של XEROX הנה סדרה ייחודית ומאופיינת ב XSHIELD ו (anti-glare glass cover) ציפויי מסך מיוחד לשמירה לאורך זמן רב יותר. למסכיי XEROX אחריות מקיפה ל 3 שנים החלפה בחדש במקרה של תקלה. מפרט טכני: טכנולוגית מסך: 17.0 Viewable Active Matrix TFT זווית צפייה: 140 מעלות זמן תגובה:16MS גודל נקודה (מ"מ ): 0.264 רזולוציה: 75HZ@ 1280X1024 זמן רענון:75-60 Brightness: 250cd/m2 Contrast ratio: 1:450 תאימות: PC ומקינטוש.

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  18. מה מסך ה LCD 17 אינץ 8MS הכי טוב עד איזור ה 1700-1600 שקל? כן LCD לא טוב למשחקים אבל המסך יהיה מיועד גם למשחקים המסך לא בשבילי ... אז אין לי הרבה מה להגיד הדודים שלי רוצים LCD . איך המסך הזה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=130394 ??

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  19. Started by eladbu,

שלום לכולם !!! קיבלתי הצעה לקנות 6600GT של גיגה בייט Gigabyte nVidia NX66T128VP 6600GT 128MB VIVO +הארד דיסק של WD WD2000JD 200GB 7200 8MB SATA וכל זה ב 1470 שח והכל כמובן כולל אחריות האם כדאי?

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  20. שלום לכולם,אני מנסה ללכוד וידאו מהממיר הדיגיטלי שלי אבל הקבצים יוצאים ממש גדולים! אני מדבר איתכם על קטע של 30 שניות שתופס לי 5 מגה! הכרטיס שלי הוא 7800GT עם VIVO והתוכנה שאני משתמש בה ללכידה היא:virtualdub. מישהו יוע איך לכוון את התוכנה כך שהקבצים יצאו יותר קטנים? ניסיתי לכוון את האיכות כך שתהיה מינימלית אבל הקבצים עדיין יוצאים קטנים. אולי מקודד אחר? תודה.

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  21. יש לי 2 כרטיסי מסך של 9800GT שמחוברים בSLI ואני לא מצליח לראות את הטמפ בשום תוכנה היצרן הוא של INN3D והאם שווה להביא במקום 260GTX או שיש המלצה אחרת עד 1600

• 9 תגובות
    • 625 צפיות
  22. Started by lalush33,

שלום! נסדדק לי הכ.מסך הקודם ואני מעוניין לקנות חדש. הצרכים העיקריים שלי הם למשחקים ממש פשוטים כמו FIFA, NBA,PES וכו'.. ולסרטים. אני רוצה להשקיע גג 700 שקל . תודה

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  23. 10x

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  24. Started by Lanzar,

שלום לכולם סמתי לב שהדרייברים באתר של אומגה לא מעודכנים... הגירסה של הדרייבר היא 57 משהו ובאתר של NVIDIA זה 60 ומשהו לא זוכר בדיוק... עכשיו השאלה שלי אם מישהו ניסה לבדק איזה עדיפים...?

25. Started by rabbit,

http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=550 http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=GV-R955128D&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=43&aff=Zap למה יש הבדל גדול במחירים? והאם לכרטיסי RADEON 9550 יש VIVO ? והאם ה9500 יותר טוב מ 9550? :s05: תודה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים