כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקבל המלצות עבור מסך CRT 17 בסביבות ה 1000 ש"ח וגם עבור Web Cam בסביבות 200 ש"ח. לגבי המסך חשבתי על ה Samsung 763MB האם זה מסך איכותי ? הוא עולה בסביבות ה 900 ש"ח אך אני לא ממש מכיר אותו, אשמח לקבל המלצות.
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
משהו מכיר מסך 15" LCD עם רזולוציה מקסימלית של 1024*1280 חוץ מהמסך הזה: FP567 של benq?? ???
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
מישהו נתקל בבעיות לאחר התקנה של אומגה דרייברס בTV OUT ??? פתאום אני רואה קוים מעצבנים במקום לראות מסך שחור חלק כמו שראיתי 3 שנים כבר.......? ולא זו לא בעיית סנכרון (מחוברים לטלויזיה רק הכבל עצמו ולא שום דבר אחר)
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
תגידו למה הוא נועל לי את הפאסט רייט? פעם זה היה פתוח .....
-
מפרט : celeron 2500@3000 256ddr asus p4sgx-mx חשבתי על איזה ריידאון 9600 אבל יש כלכך הרבה סוגים וחברות תודה!
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
http://www.amd-insight.de/main.php?cat=grafik&test=catalyst_comparison&page=1
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום! יום הלדתו של אחי חל בעוד כשבוע ואני והאח השני רוצים להפתיע אותו במסך LCD. למישהו יש המלצה על LDC בגודל 15" עד 2000 ש"ח? (אם אפשר משהו בפנדה כי זה הכי נגיש) תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
-
אני חייב לגלות של איזו חברה הכ. מסך שלי. הדגם אמור להיות 9500 פרו, גם לפי AIDA וגם לפי dxdiag, אבל לפי האתר של ATI: http://www.ati.com/support/identify/graphicschart.html הוא מתאים לנתונים של Hercules 3D Prophet 9700 Pro. אם באמת הייתי מקבל 9700 במקום 9500 אז הייתי שמח (או שלא???), אבל בדקתי את האריזה של ההרקולס והיא לא נראית כמו האריזה שהייתה לי לכרטיס. לפי איזה עוד נתונים אני יכול לזהות את הכרטיס? הוא עושה לי בעיות ואני רוצה לבדוק עם החברה בנוגע לאחריות (המוכר אומר שנה, באתר של ATI כתוב שעל כרטיסים שלהם 3) ותמיכה טכנית. אני לא זוכר אם כשקניתי הזמנתי של חברה מסוימת או של ATI, זה משנה בנוגע לאחריות?
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היי... קודם כל, אנ'לא בטוח שזה המקום הכי נכון להודעה כזאת, אבל שיהיה... ככה... יש לי כרטיס מסך Matrox G550 millenium, והוא פועל נהדר, כל הדרייברים מותקנים, ישירות מהאתר שלהם, כך שהם מעודכנים ביותר... אבל בכל זאת, כשאני מנסה להעלות משחקים, וזה קורה לי רק במשחקים!!!, הוא כמעט אף-פעם לא מצליח לעלות אותם... בהרבה מהמקרים הוא תוקע את כל המחשב עוד לפני שהמשחק עולה (מסך שחור), ולפעמים הוא זורק איזו הודעה מסויימת לגבי OpenGL (אם זכור לי נכון), ולפעמים הוא חוזר ל-Windows ברזולוציות נמוכות, ושאר תופעות למיניהן... אז לפני שאני מחליף את הכרטיס הזה, במקרה והוא לא מתאים למשחקי-מחשב, יש למישהו פתרון מסויים? תודה, ניב.
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לחדר טלוויזיה חדשה HD 32 אינצ', ואני רוצה לקנות כרטיס מסך HD למחשב כדי לראות סרטים ישירות על הטלוויזיה כרטיס המסך שלי היום הוא ati x1950 512mb, אני מחפש משהו שיהיה שדרוג כמובן, אבל לא חובה שדרוג משמעותי באמת, כי אני סה"כ לא משחק משחקים עם גרפיקה יותר מדי כבדה, לכן גם טווח המחירים היחסית נמוך. הכי חשוב שתהיה יציאת HDMI כמובן. בעיקרון אפשר לתת המלצות עד 600 ש"ח ככה, אבל כמובן שעדיף עד 450 כמו שתבתי בכותרת תודה מראש! ---עריכה--- משהו חשוב נוסף ששכחתי, המארז שלי יחסית קטן, ולכן אין מקום לכרטיס מסך גדול כזה שתופס 2 סלוטים, אלא רק לכזה שתופס סלוט אחד
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש, ואני לא יודע איזה כרטיס מסך הכי טוב והכי משתלם ביחס למחיר לטווח הרחוק. אשמח לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
תקציב:750 חריגה מקסימלית:850 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס(הדגישו את מה שאתם צריכים):גיימינג בעיקר.. ! אבל גם סרטים בקטנהחנות: KSP , IVORY מעבד: CPU Type QuadCore Intel Core i7-2600, 3500 MHz (35 x 100) לוח אם: Motherboard Name ECS H67H2-M3 (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) כרטיס מסך נוכחי: Video Adapter NVIDIA GeForce GT 430 (1024 MB) ספק: מסך: http://www.ivory.co.il/product.asp?p...96&CatCode=398 הערות ובקשות מיוחדות: כרטיס מסך טוב מאוד ומשתלם .. והעיקר מומלץ בחום :-) שיתאים למשחקים כמו bt3 ,NFS THE RUN וכו'
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
ככה יש לי כרטיס HD4670 אני מנסה לכוון בדרייבר CENTERED TIMINGS והתמונה של המסך נהפכת לקטנה מאוד עם קונטור שחור גדול מסביב איך פותרים את זה
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אז זהו, נשרף לי הQUADRO FX 560 מאוד נהניתי ממנו אבל הגיע הזמן לקנות חדש. אני עוסק בעריכת ןידאו ולכן אני צריך כרטיס חזק יחסית למטרת רינדורים בעיקר מחפש משהו באיזור ה-600 ש"ח תודה מראש. המפרט שלי: לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3P מעבד: Q6600 QUAD 2.4
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
מעוניין לקנות את ה 570GTX מה אתם אומרים עליו ? אני ארגיש ביצועים בין ה 460GTX לבין ה 570GTX ?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
נשרף לי כרטיס המסך הקיים (נשפך קפה על המחשב) - Sapphire Radeon HD5750 1Gb . הייתי מרוצה ממנו אבל כעת צריך חדש ואני מתלבט. אשמח לעזרתכם בהמלצה על כרטיס חדש. תקציב: 700 ש"ח, אם חריגה של 100 ש"ח +/- לוח אם: Gigabyte GA-MA770-UD3 מעבד: AMD Athlon II X3-435 מסך: Dell 2209WA זיכרון: 2XG.Skill DDR2 2048, 900Mhz C 4-4-4-12L ספק כח: Chieftec A-135 400W
-
- 6 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שמעתי על יציאה של כרטיסים חדשים שתשפיע על מחירי הכרטיסים המוכרים כרגע של ATI .. אז לחכות לחודש הבא ולקנות?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי 260 GTX והמאורר של הכרטיס תקועה על 40% - 1500 RPM (לפי GPU-Z ו-EVEREST) כל הזמן. גם אם הוא על 75 מעלות (בזמן מאמץ - משחק) וגם אם הוא על 45 מעלות (סתם על הדספקטופ) הוא לא יעבור את ה 40% - 1500 RPM. זה אמור להיות ככה?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הכרטיס ורציתי לשאול אם אפשר לקלוט איתו שידורי טלויזיה בדרך כלשהי . יש לי YES שמחובר לטלויזיה ומקדימה שלה יש לי עוד חיבורי RCA אז חשבתי לחבר עם זה ולקבל איכשהו תמונה מהטלויזיה דרך הממיר. זה אפשרי? תודה !
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע מתי אמור להגיע משלוח חדש של ה 8800GT לארץ? אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה, אבל חבל לי סתם לזרוק 200 ש"ח שהיבואן העלה תוך שבוע היה ניתן ללהשיג את הכרטיס עדלפני שבועיים ומשהו בסביבות ה 1400+ והיום הכי זול שמצאתי זה ב 1580 ש"ח. הכרטיס עדיין שווה את הכסף במחיר הזה, אבל אני מאד אשמח לדעת אם יש לי טעם לחכות למשלוח הבא שבו אולי המחיר ירד חזרה קצת קרוב יותר למחיר שהוא אמור להיות בחו"ל 250$ כמו שהוא תומכר בהתחלה
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מסך דל 2407 . הרזולוציה הטבעית שלו 1920X1200. כרגע יש לי 7600 GT. איזה כרטיס צריך לרזולוציות האלו, על מנת להנות (גרפיקה על HIGH בכול הפרמטרים ) ממשחקים חדשים? לדוגמה: COD4, JERICHO, ומשחקים שעתידיים לצאת בזמן הקרוב. נ.ב. לא להכליל את CRYSIS בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי הכ.מסך המדובר ואני דיי רוצה לראות איזה סרט אבל הוא באיכות HDTVRip. עכשיו כשמזמן (לפני שנה בערך) ניסיתי להריץ איזה קטע ממטריקס שהיה בHD זה נתקע לי כמו לא יודע מה. אז הייתי רוצה לדעת אם יש לי טעם להוריד וזה יעבוד או שאני יכול לוותר מראש? נ.ב. בפעם הקודמת שניסיתי היה לי הרדיסק דפוק, יכול להיות שזה מה שהפריע?
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני מתווכח עם מישהו ואומר לו שה- 8800gts 320mb יותר חזק בהרבה מ- 7600 והוא מתווכח עשו טובה ותביאו בנצ'ים ותגידו לו שזה לא נכון אני יביא לו לינק לפה
-
- 7 תגובות
- 583 צפיות
-
-
כשאני פותח שידורי טלויזיה כמו למשל כתבות ערוץ 2 ב YNET אז אני רואה את זה ב16 צבעים כמו במחשב משנת 1987 . לוח האם שלי הוא אסוס M2A-VM , לפני כן היה לי P3 עם כרטיס מסך ATI מאוד ישן ולא היתה לי הבעיה הזו. תודה מראש לכל העוזרים !
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-