כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
האם זה משנה לאיזו חברה שייך הכרטיס מסך? ואם כן איזה חברה כדאי לקנות? בכלל איזה כרטיס מסך הכי משתלם כיום לקנות?
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
בהמשך לדיון שפתחתי לא מזמן כדי להסיר ספק האם הספק הנ"ל יחזיק את הכרטיס 9800GX2 הזמנתי את EVGA 9800GX2 1024MB SSC אך אני לא מוצא מתאם מ 6 פינים ל 8(מישהו יודע איפה אפשר לקנות?)
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
כנסו לכאן http://www.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?Highlight=&TopicID=597513 מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1214 איך החברה? כדאי לקנות? ואם לא-על איזה חברה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלומות חברים, ככל הנראה ההתבלטות שלי היא Nvidia 560 vs ATI 6870. קראתי ביקורות, השוואות וכמובן דיונים בפורום כדי להבין שה560 עדיף מעט בביצועים וצריכת חשמל. הכרטיס הולך להצטרף לQ6600 + 4GB Ram להפעלה ברזולוציה של 1920X1080. אז מה דעתכם, אני מתחדש לי עם 560gtx?
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אשמח לשמוע הצעות לכרטיס מסך עד 250 שח AGP עם יציאת DVI אם אפשר אז גם עם VGA ו S-VIDEO. (בכל אופן הדגש הוא על DVI) בתודה מראש, עמר
-
- 9 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה כרטיס הטלויזיה שלי הפך לבעייתי... כניסת הקומפוזיט לא נותנת תמונה כלל ואילו כניסת ה SVIDEO נותנת תמונה בשחור לבן + טשטוש... למישהו יש רעיון למה זה קרה? גם המדיה סנטר בויסטה מתנהג מוזר... חלק מהפונטים בעיברית הפכו לריבועים... אודה לעזרתכם!
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות raedon 9800 pro ויצא עכשיו הכרטיס החדש של נדיביה (גיפורס) בגלל זה מחירי כרטיסי המסך ירדו בשבועיים הקרובים?
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני רוצה סוף סוף לקנות מחשב אבל יש לי בעיה בכרטיס מסך. אני עוד מעט 5 שנים עם הכרטיס MX אז אתם מבינים באיזה משחקים אני משחק עד עכשיו. עכשיו אני לא יודע מה כדאי: לקנות עכשיו 8800GTS 320MB/640MB? או לחכות לנובמבר (מה שיהיה קשה מאוד) לכרטיסים החדשים? אם ה-MX שלי החזיק (או שלא) עוד מעט 5 שנים אז אני מעדיף לקנות את הכרטיס שיהיה ל-5 השנים הבאות
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה שנופלת בין הכיסאות של פורומים מסכי LCD וכרטיסי מסך... אני שנייה לפני הזמנה של מסך DELL 24" ,נאמר לי שכדאי לי לבדוק שהכרטיס שלי יוכל "לסחוב" רזולוציות טובות במשחקים(בעיקר world of warcraft) תוך כדי שמירה על FPS סביר. האם הכרטיס מסך שלי יוכל לעמוד בזה? או שמוטב שאשדרג גם אותו? אני אשמח לשמוע המלצות מבעלי מסכים דומים. תודה !
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
לשים בסטיקי ואם כבר בחדשות... http://www.tweakguides.com/ATICAT_1.html ATI Catalyst Tweak Guide תודה למנהליםא ל מחיקת כל השטויות שהיו פה... אין צורך לתת קרטיד לאתר פיסי ספטו כי לא שם מצאתי את זה!!
-
סופית מה לקנות למחשב 9800GTX או 8800SLI או שביכלל לקחת 9600GSO ולעשות SLI
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
האם מישו מבעלי הכרטיסים האלה פה הצליח לשנות את מראה ההגדרות של הדרייבר למראה הישן אם כן אשמח לישמוע איך פשוט המראה החדש מעצבן אותי לא מיסתדר איתו
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב? 1.GeForce 7300 GS 2.GeForce 7600 GT תודה
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
הורדתי את הדרייבר האחרון של הכרטיס מסך שלי GeForce 7800 GS. ניסתי להתקין ואז הוא עוצר אותי בהודעה Error שהוא לא מוצא Hardware או משהו כזה. "The nVIDIA setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware" עזרה דחוף, בלי זה אני לא יוכל לשחק במשחקים די חדשים ובמיוחד פיפא 2007 ימשיך לרוץ לי כמו זקנה עם מקל תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
היי אני מחפש כרטיס מסך כמו שמתואר בכותרת הוא מיועד למחשב שמחובר לשתי מסכים LCD של LG. באותו מחשב עכשיו יש כרטיס 5200 עם חיבור אחד DVI ואחד VGA והמסך שמחובר בDVI (עם מתאם מDVI לVGA) יש איכות יותר טובה מהמסך שמחובר ישירות בVGA, אני רוצה שיהיה איכות שווה בשניהם, ומחפש כרטיס שיהיה כמה שיותר זול לא צריך רזולוציות מטורפות זה כולה מסכים 17"... מיועדים לעבודה עם תוכנת QBASE לא תוכנות גרפיקה או משחקים.
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
למה לא ניתן לכוון כרטיס מסך NVIDIA ל- 4:4:4 , מצורף תמונה לא דרך RGB או YCBCR גם לא ניתן לכוון טווח דינאמי פלט כל פעם שמנסה לשנות או חוזר לנתונים שבתמונה , מסך HDMI 2.0 כרטיס סמך 2070 לבלו ריי חיצוני אין בעיה לעבוד ב- 12 BIT RGB או YCBCR ולמחשב כן יש בעיה ?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
- 1 follower
-
-
לא כל כך מבין מה זה? מישהו יכול להסביר? ולמה בהרבה מפרטים/ נושאים אנשים מעדיפים לחכות לכרטיסים האלה שיצאו וקונים בינתיים משהו זול. מה ההבדל?
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
על פי מה שאתם רואים יש לי את הכרטיס הזה חשבתי בשביל מה הוא טוב ואיך ניתן לשפר אותו?
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
כתבתי את ההודעה הזו גם בפורום תמיכה טכנית אבל אולי פה יוכלו יותר לעזור לי: קניתי כרטיס מסך משומש 9800 AGP ולאחר שחיברתי אותו והפעלתי את המחשב, המסך לא עבד, והלוח אם השמיע במקום צפצוף אחד קצר שהוא בדר"כ משמיע, צפצוף ארוך ומיד אחריו עוד צפצוף קצר. הלוח אם שלי זה ABIT VT7 שאמור לתמוך בAGPx8. האם אני צריך לקנפג משהו קודם בביוס כדי שזה יעבוד? מה עושים? עזרו לי בבקשה כי אחרת אני אחזיר את הכרטיס לבעליו הקודמים וחבל...
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
http://www.driverheaven.net/reviews.php?reviewid=586&pageid=1 תקראו את הביקורת מן ההתחלה ועד הסוף. נכון ששני הכרטיסים פה הם בעלי OC לא קטן בכלל! אבל אם תשימו לב, ברוב המשחקים אכן CF פועל מעולה, הבעיה שמבחינת FPS מינמלי, או ממוצע לא תמיד מקבל יותר מ280GTX אחד. אבל בהכי MAX כן מצליח. מה אומרים? לפי הביקורת הזאתי כבר לא כול כך ברור מה יותר טוב ממה ???
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אז כמו שרשום בכותרת אני כנראה קונה 6800LE... ראיתי שאפשר לעשות לו פתיחת צינורות ואיזה OC נחמד כדי שיהיה יותר טוב... בחיפושיי אחר מידע ראיתי שיש משהו שנקרא סופט מוד או באנגלית... מה זה סופט מוד? איך עושים את זה? מה הסיכונים הכרוכים בזה? עד כמה זה עוזר?
-
- 7 תגובות
- 632 צפיות
-
-
בלוח MSI-Z77A-G43 ולהפעיל אותם בו זמנית? : תודה מראש. יובל
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-