עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Danny_Malis,

יש לכרטיסים את הקירור כמו של LEADTEK ל-7800GTX EXTREME שלהם. http://www.monarchcomputer.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=M&Product_Code=190348 http://www.monarchcomputer.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=M&Product_Code=190492

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  2. Started by ftom2,

יש לי מסך SYNCMASTER 930B 19 ואני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים, השאלה היא אם ה - 8800GTS יתאים לי או שבגלל המסך אני לא אוכל גם ככה לנצל את מלוא היכולות שלו (מבחינת רזולוציה) ועדיף לי לקנות כרטיס יותר זול?

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  3. ככל הנראה יש רק הבדל בכמות זכרון, שלא מצדיק הפרש של 500-600 ש"ח. יש אולי הבדל במהירויות bus או הבדלים אחרים? תודה..

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  4. השימושים העיקריים יהיו סרטי HD. אגב,האם מעבד E6550 יהיה מספיק לי ?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  5. שלום לכולם, יש לי כרטיס X800XL כמו שאפשר לראות במפרט שלי. הוא לא מזהה את הטלויזיה שלי בשום אופן, כאשר בעבר לא היו בעיות לזהות אותה. אני אתן כל פרט חשוב שאני יכול לחשוב עליו : הבעיה החלה , כששידרגתי את הדרייבר (CCC) מגרסה 5.7 לגרסה 5.11 השידרוג נעשה בצורה הרגילה, כלומר הסרה של הדרייבר באמצעות cat-uninstaller.exe , לאחר מכן RESTART, התקנה של הדרייבר החדש ושוב RESTART. כמה ימים לפני ששידרגתי את הדרייבר - החלפתי את הכבל שמחבר את המפצל VIVO לטלויזיה היה לי כבל מהסוג הזה : דק, ארוך (כ-3 מטרים) ולא הכי איכותי בעולם היה מחובר ל COMP OUT של המפצל, ולטלוויזיה. הוא עשה קצת בעיות, אז החלטתי להחליף אותו, ואכן החלפתי, בכבל יותר איכותי ועבה - שמתחבר ל SVIDEO OUT שיוצא מהמפצל…

6. Started by amit71,

שלום לכולם אני רוכש מחשב שישמש גם כHTPC עם כרטיס מסך HD3850 .נכון לשנה הקרובה לא יהיה לי מסך LCD ואני משתמש בטלויזיה סוני טרינטרון . 1. האם בחיבור דרך SVIDEO אני יכול לראות ולהשתמש ביכולות של המדיה סנטר (VISTA) עם הטלויזיה הנוכחית כמובן באיכות פחותה 2.האם ניתן לחבר שני מסכי מחשב (לטובת עריכה)במקביל לחיבור SVIDEO לטלויזיה או שאחד מבטל את השני

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  7. Started by ZUMARA1,

לנעול בבקשה דאבל פוסט.

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  8. איך אני יכול לחבר את זה לממיר ואז למחשב? ד"א הכרטיס מסך שיש לי זה Radeon X1800 GTO איך קבלים אני צריך לקנות כדי לחבר אותו לממיר ואז למחשב בבקשה אני חייב עזרה :\ תודה מראש

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  9. מה עדיף לי לקנות: 9800GT של GB ב550, או 9800 GTX+ של point of view ב630? תודה

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  10. לא למשחקים כבדים .... רק משהו שהכי טוב במחיר הזה... ולא יותר . תודה

• 10 תגובות
    • 649 צפיות
  11. Started by Domovoi,

עזרה בבחירת מסך CRT במחיר של 700-800 משהו טוב...

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  12. עשיתי שאני אוכל לראות גם בטלויזיה וגם במחשב את אותו הדבר אותו הדבר היה לי ממזמן כבר פעיל אבל לאחר פורמט ההגדרות או משהו השתנה ועכשיו הטלויזיה מרצדת כאילו התדר נמוך מידיי יש פסים שרצים על המסך של הטלוייזה וזה ממש מעצב ולא נוח לראות ככה סרטים הכרטיס מסך זה Gforce mmx 440 והטלויזיה היא toshiba bomba אני לא משתמש ב TV TOOL , אלא הגדרתי בהדרות תצוגה על תצוגת CLONE ואז זה מראה בטלויזיה מישהו אולי יכול לעזור לי לפתור את הבעיה ? תודה

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  13. ההתלבטות בין כמה כרטיסים: 1. 1637 ש"ח- ASUS PCI-EX RADEON X1900XT 256MB DDR3 256 BIT TV/O DVI - EAX1900XT/HTVDP/256M - RETAIL 2. 2680 ש"ח ASUS PCI-EX RADEON X1950XTX CROSSFIRE 512MB DDR4 256 BIT TV/O DVI - EAX1950CROSSFIRE/HP/512M - RETAIL 3. 2221 ש"ח- LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL 4. 1782 ש"ח- LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL 5. 2251 ש"ח -LEADTEK NVIDIA QUADRO PCI EXPRESS FX1500 256MB GDDR3 256 BIT DVI HDTV - BOX אני סטודנט לאדריכלות והשימוש העיקרי יהיה בהדמיות שרטוטים קצת פוטושופ ועריכת וידאו (מחשב חדש מבוסס intel 6400 ) וכשממש מצ'עמם אז קצת משחקים... אבל…

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  14. Started by roes,

איך יודעים באיזה טמפ' הכרטיס מסך??

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  15. בבקשה אם תוכלו לענות לי זה יהיה מצויין, בתודה מראש peshtol רוצים להרוויח כסף מהמכשיר הסלולארי?! כנסו לאתר www/2060/smser/co/il ותוכלו להרוויח אלפי שקלים בחודש כל מה שצריך לעשות זה להירשם בעלות חד פעמית של שקל אחד, שגם הוא עובר כתרומה לעמותת וראייטי ישראל! אפילו פורסמה על השירות כתבה גדולה בעיתון "the marker" מבית "הארץ"

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  16. Started by pc student,

חברה כיום שוק הכרטיסים הנמוכים מנסה להתפתח אבל אין הרבה ביקורות על ה fx 5200 לכן הכללתתי לבדוק אחד. מדובר ב gainward fx 5200 light edition אין לו dvi אלה tv out. הבדיקות נעשו על התוכנה 3dmark 2001 se הכרטיס קיבל ציון מקסימלי של 5800 נקודות עם קירור פאסיבי. יתרונות: -ביצועים -איכות וסוג שבבים של הזיכרונות(samsung tc 50 מאוד נדיר על כרטיסים כמו שלי) -ביצועי קלוק -tv-out חסרונות: -light edition לא מאפשר לשים גופי קירור חזקים(אני אמור להסתפק בכריסטל אורב בלבד) -באנדל:חוברת עבודה,דיסק דרייברים,וברקט למארזי בייבי -איכות תמונה ציון סופי:8.5

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  17. תיראו בלינק מחיר בלתי אפשרי לכרטיס כזה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4437

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  18. Started by kokoman,

אוריפ, אני מצטער אבל אני ממש לא מבין למה אי אפשר לשאול שאלה על מסך LCD בלי שאתה תנעל את הדיון ותפנה את כולם ללינק של הדיון על מסכי LCD מומלצים? זה פשוט לא נראה לי הגיוני, לא ברור לי למה כל שאלה לגבי LCD צריכה להתנהל בת'רד אחד בלבד? הגודל שלו כבר יצא מכל פרופורציה ואם מישהו מתעניין ליגבי דגם ספציפי אין מצב שהוא יקבל שם תשובה כי אף אחד הרי לא יטרח לעבור על 20 דפים על נושא ערטילאי שכזה ואז במקרה יגיב על השאלה שנשאלה שם. אולי תפתח גם ת'רד אחד בלבד לשאלות על כרטיסי מסך? או שבמקום פורום על מפרטי מחשב ניצור גם לנושא הזה רק ת'רד אחד? מקווה שתקבל את זה בהבנה (מעניין אם ש עוד אנשים שחושבים כמוני או שאני היחידי??)

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  19. אני מעונין לקנות כרטיס מסך ati x1950 pro אבל הלוח שלי הוא asus a8n sli deluxe מה שאומר שיש לו chipset של nvidia אז חשבתי שאולי כבר עדיף כרטיס של nvida כנראה את ה-7900gs מה אתם אומרים תודה מראש

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  20. Started by esaly,

אנשים! הרגע התקנתי כרטיס מסך חדש - הXFX 7600GT XXX 256MB, ויש לי בעיה די מרגיזה....כל פעם שאני לוחץ עם הלחצן הימני של העכבר על קובץ של סרט יש לי הבזק כזה במסך... המסך הוא LG LCD 1750SQ.....בבקשה עיזרו...

• 9 תגובות
    • 649 צפיות
  21. יש לי מסך 17", אולי בעתיד אני אשדרג ל 19". משום מה קראתי כמה הודעות של אנשים שאומרים שלגודל מסך כזה יותר טוב כרטיס כמו 9600GT במקום 8800GT וכל זאת למרות שה 8800GT יותר טוב מה 9600GT. מישהו יכול להסביר לי איך הכרטיס מסך וחוזקו מתקשרים לגודל המסך? עוד שאלה, אני משחק על רזולוציה 1024 על 768 ומקסימום 1280 על 1024. הרבה אומרים שלרזולוציות נמוכות עדיף 9600GT וגם פה למרות שה 8800GT יותר חזק. למה זה? ד"א, אני כבר קניתי את הכרטיס שלי ואני שואל ליידע כללי. אני לא כזה גיימר אלא מדי פעם משחק איזה משחק שניים... זה הכרטיס שלי. http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2785 רציתי קירור פסיבי והוא היה היחיד (חוץ מ sparkle שלא כל כך רציתי) לכן לא היו לי הרבה…

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  22. היי, ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך שברשותי ואחרי בירור קצר הבנתי שאני צריך לשדרג גם ספק כוח, מפרט המחשב שלי הוא כבן שנתיים וחצי: intel core 2 duo e6300 1.86 3giga ram 667 twinmos nvidia geforce 7300 gt 256mb 128bit ספק כוח של hec 300w שהגיע מובנה עם המארז. עד היום הכרטיס מסך שלי היה נחמד אבל כעת אני לא יכול לשחק בשום משחק חדש שיוצא אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי לבחור כרטיס מסך נחמד וספק כוח מומלץ בתקציב של עד אלף ש"ח לשניהם,ניתן לחרוג במעט. תודה מראש. רועי.

23. Started by postup,

יצא לי להיכנס לטומ'ס הרדוור, וראיתי את הפוסט הזה:http://www.tomshardware.com/2008/01/05/exclusive_nvidia_geforce_9800gx2/. הכרטיס הזה יהיה בנוי כמו ה7900GX2 משני כרטיסים ויהיה לו זיכרון של1GB (שני כרטיסים עם 512 מגה). כתוב שם גם שהוא אמור להיות מהיר ב30% מה8800 ULTRA! מה אתם אומרים? נראה לי כרטיס פצצה... ;D

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  24. Started by flesh2,

אני מצטער אם זה לא המקום, אבל זה המקום שנראה לי הכי מתאים לשאלה שלי. יש לי טלויזיה, שלפני כמה שנים הפעילה משחקי PS1 אמריקאים ואירופאים בלי ריצודים ועם צבעים מלאים. כשאני שם משחקים אמריקאים של גיים קיוב יש המון ריצודים, ואי אפשר לשחק (כמו הרצת 3Dmark אחרי אוברקלוק כבד מידי לכרטיס מסך). היתי בטוח שהטלויזיה היא מולטיסיסטם אבל אחרי זה אני לא ממש בטוח שהיא יכולה להריץ משחקים אמריקאים ??? למישהו יש רעיון איך אפשר לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  25. שלום לכולם.. לפני 8 חודשים בערך קניתי מחשב די חזק מחברה מוכרת בישראל.. לאחרונה הכרטיס מסך שלי (Geforce 8800GT) התחיל לעשות לי בעיות, כמו למשל הרבה פסים לבנים כאשר אני מפעיל את המחשב וכו'.. בכל אופן הבאתי את הכרטיס לחברה לתיקון לפני שבועיים והיום הם התקשרו אליי והודיעו לי שהם לא הצליחו לתקן את הכרטיס.. עכשיו, מאחר ולטענתם כבר לא מייצרים כאן את הכרטיס הזה (דבר שנשמע לי קצת מוזר..) הם רוצים לשלוח אותו למעבדות בחו"ל וששם יתקנו לי אותו. תהליך כזה יכול לקחת הרבה זמן ואני לא יודע אם שווה לי לחכות את הזמן הזה או שאולי עדיף לי לקחת במקום ה8800GT את ה9800.. מה אתם אומרים? שווה לי? איזה כרטיס יותר טוב? תזכרו שה8800GT עלה לי בסביבות ה1100-1400 ש"ח.. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים