כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מסך LCD 19 איטנש בתקציב של באזור ה 2200-2300. דרישות: כניסת VGA (רצוי מאוד מאוד גם DVI) קצב ריענון טוב מספיק לצפייה בסרטים ומשחקים רגילים (16 מילי מספיק טוב, הלא כן? האם 25 מילי באמת מורגש?) חושב מאוד - הצגה טובה של משחקים ו WINDOWS (בעיקר משחקים) ברזולוציה נמוכה יותר מהרזולוציה הטבעית של המסך רצוי מסך שידוע כאחד בלי פיקסלים שרופים ועם אחריות סבירה וכן, חיפשתי בפורום, ולא מצאתי משהו עדכני תואם לצרכי. תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש וצריך שתמליצו לי על כרטיס מסך. אני אוהב לשחק אבל לא גיימר כבד. מישהו הציע לי לקחת LEADTEK GeForce PX8600GT TDH 256MB GDDR3 128 BIT DX10 ב-770 ש"ח. אז קודם כל, איך יכול להיות שכרטיס כ"כ זול תומך ב-DX 10? ואיך הוא באופן כללי? האם הוא מציג את המשחקים של היום בצורה סבירה? ולכמה זמן הוא עוד אמור להחזיק? איפה ארגיש את ההבדלים בינו לבין כרטיס ממש טוב (במחיר כפול משלו נגיד)? האם זה יהיה רק באיכות התמונה או גם במהירות הרצת המשחק? ואם אני רוצה כרטיס בסכום של 1100 ש"ח מקסימום, על איזה כרטיס הייתם ממליצים?
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
-
אני אשמח לדעת איזה כרטיס מסך הוא הטוב ביותר, איזזו חברה עדיפה, איזה כרטיס מסך משתלם ביותר וכל מידע אחר שאני צריך לדעת: 1. כרטיס מסך NVIDIA 1-G 9500 DDR-3 2. כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD4670 1024MB DDR3 PCIe 3. כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon 5450 512MB GDDR3 HDMI
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש את הכרטיס הזה בכמה חנויות ולא מוצא. מה שמצאתי בתחום התקצים שלי הוא את Hercules 3D Prophet 9600 PRO Radeon 128MB האם הכרטיס הזה יותר טוב מה-9500 פרו ואם כן למה הוא עולה בערך אותו הדבר אם לא יותר זול?(המחיר שלו הוא 1260 ש"ח) ובכלל מה זה הפרו הזה? מה זה נותן? ואם למישהו יש תמונה להראות לי איך הכרטיס הזה נראה אני אשמח.
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין אותו על לוח אם Asus p5n-mx האם זה יתאים? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
hi ive seen in some forms about Nvidia 8900 series and i have a couple of questions 1) when any one knows release date's or estimates?? as the inqurer claims, there will be these two cards both priced at 300$ the on that we have now 8800GTS G80 90nm 320MB 384bit bus and this new one 8900GT G81 80nm 512MB 256bit bus 2) how is the transistor shrink gonna affect perfomance, power consumption will be lower but what about perfomance 3) wich of the card will be beter, how is the increase in memory and shrink in bus bandwith gonna affect the perfomance, wich of these 2 do u expect to be a beter overall perfomer 4) is it worth the wait or i should buy the 88GTS 320 now??
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקנתי על מחשב של חבר שלי כרטיס מסך RADEON 9800 PRO עכשיו אני לא יודע מה הבעיה אבל זה לפעמים פתאום עושה ריסט או נתקע ואז אי אפשר לעשות כלום. ולפעמים זה מביא לי את הודעת השגיאה הבאה: VPU Revocer VPU RECOVER איתחל את המאיץ הגרפי כיוון שחדל להגיב לפקודות מן ההינ ע הגרפי. חשוב לי לציין כי הכרטיס עובד בבית שלי מצויין בלי שום בעיות. הנה הנושא הקודם שכתבתי יש פה את המפרט של המחשב שלו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=259791.0 בסוף הצלחתי לחבר את הכרטיס מסך והמחשב עובד אבל יש את הבעיה שהוא נתקע ועושה ריסטים ושגיאות. אולי זה הספק? למרות שזה מוזר כי הבעיה נובעת מהכרטיס מסך אבל בבית שלי הוא עובד מצויין תודה, איתי.
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר קלטת וידאו ישנה למחשב. יש לי כרטיס מסך RADEON 9200 ווידאו JVC 4 ראשים תודה מראש. :-*
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזאת אני רוצה לשדרג כרטיס מסך ויש לי 2 חיבורי PCI-E השאלה שלי מה יותר עדיף. כרגע יש לי G210 512MB שאלה שלי היא אם עדיף לי לקנות כרטיס מסך ממש חדש ויותר טוב למשל G250 או 240 או לקנות G210 נוסף ולחבר אותו בנוסף למה שיש לי עכשיו. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש אותו בפנדס למה מקבלים בבאנדל COD4 זה ענק
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולכם...בעוד זמן מה אני עומד לקנות כרטיס מסך חדש...אז דרך חבר שהמליץ לי על הפורום הזה אני פה. בבקשה תמליצו לי על כרטיס מסך טוב או אולי אפילו הכי טוב.... אני שמעתי הרבה דברים בקשר ל Radeon ו Geforce שמעתי radeon 9500,9700 הכי טובים..... ואין לי מושג מה לקחת....אז בבקשה תמליצו עם הסברים אם אפשר בבקשה.
-
- 12 תגובות
- 905 צפיות
-
-
כאשר אני מרכיב 4 מסכים שונים למחשב אני צריך להתקין 4 דרייברים או שאין אפשרות להתקין יותר מדרייב אחד או שהמסכים חייבים להיות מאותו סוג
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני רוצה (ממש) לקנות כרטיס מסך חדש אבל אני לא יודע אם המערכת שלי יכולה לתוך בו... איך אני יודע אם המערכת שלי תקלוט את הכרטים? כל הכרטיסים שמתחברים ב-PCIe יעבדו לי עם המערכת? אני ממש לא יודע כי אם כן אז אני יכול לקנות 8600GT אבל אם לא... 7600GT תעזרו לי בקשה!!
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
שלום. היום אני פירקתי את המחשב על מנת לנקות אותו וכשה החזרתי אותו כל המשחקים שלי עובדים על20 FPS גם עם גראפיקה גבוהה וגם עם נמוכה (זה מוזר הFPS נשאר אותו הדבר למרות שאני משנה את הגראפיקה) אני מפחד שהרסתי לעצמי את הכרטיס מסך אבל אני לא בטוח כי זה בכל זאת עובד כרטיס מסך 9800GT 2G מעבד Q9400 6.2GHZ חשוב להזכיר שאתמול לא היתה שום בעיה בתקווה לעזרה אלישי
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי בנועה מחשבים את בכרטיס x850 pro ב2100 ש"ח, האם כדאי לקנות? המחיר נראה לי חשוד לכרטיס כל כך טוב....
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי GEFORCE 6600GT ,מה לדעתכם הדרייבר שייתן לי את הביצועים הכי טובים..?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
קודם כל, האם 9600GT תומך בFULLHD? ואם יש לי מערך SLI של 2 כרטיסי 9600GT, האם זה ישפיע על איכות הווידאו? ושאלה אחרונה (וקצת מטומטמת), לאן אני מחבר את הכבל של המסך אם יש לי מערך SLI? זה משנה לאיזה כרטיס אני יחבר אותו או שיש איזה חיבור מיוחד? תודה מראש, גיל
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
לפי מה שקראתי וחיפשתי בפורום , ראיתי כי ניתן להשיג ti4200 ב550 שח? ואף פחות... חיפשתי וחיפשתי והכי זול שמצאתי היה 650 ש"ח... איפה ניתן להשיג כזה כרטיס מסך בפחות מ600 שח? והאם הוא באמת טוב כמו שאומרים עליו - האם יעבוד כמו שצריך על המחשב שלי : P4 1.5GHZ לוח אם 850GB 256RDRAM
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לאחר החלפת המערכת הקודמת ועם אותו הכרטיס אני חווה ירידת FPS מטורפת גם כאשר אני משחק על DX11 ולא על MANTLE. הגדרות המשחק: MANTLE ULTRA ללא AA 1920x1200 <== מפרט. דרייבר בטא אחרונה 15.11 קיבעתי בביוס את PCIE GEN3. ביטלתי את הכרטיס המובנה. טמפרטורות מעבד בזמן מאמץ 43c. טמפרטורת כרטיס במאמץ 66c. במערכת הקודמת שכללה מעבד i5-3570k וספק ANTEC 750W לא חוויתי בעיות שכאלו. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני צריך שדרוג מהכרטיס גרוטאה ONBOARD שכרגע יש לי למשהו אחר הצורך היחידי שלי הוא שיהיה PCI E DVI רצוי יציאה לTV שיתמוך ברזולוציה המסך שלי 1680x1050 שזו הבעיה העיקרית של הגרוטאה שיש לי עכשיו שעושה את זה כשבא לה. ושירץ סרטים HD בלי תלונות בלי משחקים בלי בלאגנים התקציב כמה שפחות, למרות עד 300 זה סביר. תודה!
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
ברשת מדווח כי במפתחת השבבים מכינים גירסאות MX משודרגות לדגמי ה-GeForce הניידים הפשוטים ביותר, עם זכרון GDDR5 מהיר שיחליף את ה-DDR3 אחד המוצרים הניידים המסקרנים ביותר שהגיעו אל השוק בחודשים האחרונים הוא נייד ה-Surface Book הקל והקומפקטי של מיקרוסופט, אשר בגירסאות המתקדמות שלו כלל כרטיס מסך דיסקרטי מדגם GeForce 940M, בתצורה ייחודית שכללה ג'יגה-בייט של זכרון GDDR5 מהיר. ההחלטה ההיא של מיקרוסופט בהחלט הוכיחה את עצמה, וה-Surface Book הציג יכולות עיבוד גראפי מפתיעות לחיוב שהיו דומות יותר לאלו של דגמי ה-GeForce GTX 950M ברוב המקרים, ונראה שגם NVIDIA עצמה השתכנעה – ומכינה כעת כרטיסי מסך ניידים עדכניים בגירסאות GeForce 930MX, GeForce 920MX ו-GeForce 940MX, אשר יכללו אפשר…
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש ממפרט שהרכבתי מלפני חודש. הכל חדש חוץ מהכרטיס מסך ששמרתי מהמחשב הישן. את הכרטיס הזה רכשתי בסביבות אוקטובר 2011. מאז יצאו הרבה דגמים ואם אני בוחר משהו אני כבר לא יודע מה כדאי. השימוש שלי במחשב הם בעיקר משחקים כמו BF3 הפופולרי. עם הכרטיס הנוכחי, אפשר להריץ על הגדרות ULTRA אבל איך שמתחיל אקשן, בעיקר שיש פיצוצים ועשן, הכרטיס לא סוחב משהו. אני משחק ברזולוציה 1920X1200 אשמח לדעות והמלצות על כרטיס חדש. תודה.
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
יש הבדל בינהם? כי יש גם R9800SE של POWER COLOR ויש R9800 NON PRO של GIGACUBE והמחיר לטובת הPC אז אני מתלבט... ובנוסף יש גם R9700 NON PRO ב1200 ש"ח שבכמה מבחנים ראיתי שהגירסת פרו שלו מצליחה לעבור גם את הR9800.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חדש פה ועם זאת כמובן באה שאלה. אני מחפש מסך lcd חדש למשחקים (8ms) של אחת מהחברות הבאות: lg, viewsonic. הבנתי שהן החברות המובילות בתחום. כמה דברים שחובה שיהיה לצג: 17", 8ms, ניגודיות של מינימום 1:500 אין עוד משהו משמעותי שצריך בנוגע לצגים האלה תקנו אותי אם אני טועה. מחיר מקסימום 2500 שקל.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-