כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
יש לי פנטיום Core 2 Due 1.83(E6300 לוח אם של אינטל, ISELTON עם 1 ג'יגה זיכרון. כרגע אני משתמש בכרטיס OB. אני רוצה לקנות כרטיס חדש שיהיה טוב. התקציב שלי לא בשמיים, בערך 400-500. גם קניה בארה"ב היא אופציה טובה ואפשרית. אני לא מגדיר את עצמי כגיימר רציני, מדי פעם אוהב לשחק במשחקים כמו NFS וכו'... חשוב שיעבוד טוב עם הוינדוס ויסטה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 600 צפיות
-
-
המחשב שלי תומך בחיבור AGP השאלה שלי זה: האם זה משנה איזה מהירות או שאני יכול להשתמש בכל מהירות שיש בAGP?
-
- 8 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בונה מחשב HTPC ולכן אני מחפש כרטיס מסך שיריץ לי סרטים באיכות HD אני מחפש כרטיס מסך עד 350 שקל שהוא תומך HDTV Output YPbPr תודה לכל העונים..
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
בס"ד שלום יש לי כרטיס מגה בייט 512 geforce 8600 gt אני רוצה להחליף לכרטיס יותר טוב לא בהרבה יותר טוב אבל יש כמה מגבלות , המעבד שלי , או עוד כמה דברים שאני לא מבין בהם...(כל מיני חפירות שחבר שלי חפר לי).. אז ככה , זה המעבד : intel core 2 duo E7200 2.53 GHZ 4.00 GB RAM אם צריך לפרט עוד משו תגידו לי ואני יפרט (גם תסבירו לי איך להגיע למידע הז וכ'ו)... אני לא רוצה לשלם יותר מ300 שקל.. שמעתי למשל על ה 8800 gts ?? 9500?? תודה לכל מי שעוזר... ואגב אל תציעו לי מהכרטיסים החדשים כי המחירים שלהם מטורפים בשבילי..
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
:-\ R9800 PRO 128MB 256BIT מהאתר של MSI.מה הם רוצים?.. שאני ינתק את הכרטיס מהחשמל כל פעם שאני מכבה את המחשב ??? :-\
-
- 7 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לפרסם - אז אם לא אני מצטער, ואם תוכלו להעביר את זה למקום המתאים, תודה. בזמן האחרון קרתה לי תקלה שחוזרת על עצמה. כשאני רוצה להכנס לאיזשהו משחק, אני נכנס ומיד אחרי כמה שניות המסך כאילו מתכבה כזה, הוא ניהיה שחור (המנורה שלו דולקת), אבל לא שחור לגמרי, אלא רואים משהו אבל חשוך מאוד מאוד, כאילו המסך שחור. עכשיו כשאני מכבה את המסך ומדליק הוא חוזר לעצמו ל4 שניות בערך, ושוב נכבה. אם אני יוצא מהמשחק ועושה את אותה פעולה - זה ממשיך. אם אני מכבה את המסך לכמה שעות ומדליק, זה מסתדר. בדקתי את המסך שלי על מחשב אחר והכל היה בסדר, אז ככל הנראה הבעיה היא בכרטיס מסך. יש לזה פתרון? אולי כבר בחומרה יצא או שהאבק גורם לזה. אם מישהו יוכל לעזור לי זה יהיה מצוין, ממש ל…
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
אני מחפש...
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
רציתי לדעת למה אומרים שבהגדרות של הביוס צריך להגדיר את ה agp aperature size לחצי מהזיכרון ram כי בוא נגיד שלמישהו יש כרטיס x-800 עם 256 מב ראם הוא בכלל לא צריך להשתמש בזיכרון של המחשב (גם כרטיסי מסך עם 128 מב) לא?
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
Monitor Properties Monitor Name LG F700P Monitor ID GSM434C Manufacture Date Week 50 / 2003 Serial Number 135093404 Max. Visible Display Size 33 cm x 25 cm (16.3") Picture Aspect Ratio 4:3 Horizontal Frequency 30 - 96 kHz Vertical Frequency 50 - 160 Hz Maximum Resolution 1600 x 1200 Gamma 2.72 DPMS Mode Support Standby, Suspend, Active-Off Supported Video Modes 640 x 480 160 Hz 800 x 600 150 Hz 1024 x 768 115 Hz 1152 x 864 105 Hz 1280 x 1024 85 Hz 1600 x 1200 75 Hz Monitor Manufacturer Company Name LG Electronics Product Information http://www.lge.com/catalog/proddivergent?categoryId=CTG1000496 Driver Download http://www.lge.com/support/support.jsp זה הנתונים של המסך ש…
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום! יש לי כרטיס מסך nvidia 8400gs והגירסת דריבר היא 163.75... אני מחבר את הטלויזיה למחשב (דרך כבל s-video) וורואה דרכו סדרות וכו', אבל כל פעם שעדכנתי את הגירסה של הדריבר החדש רואים מסך שחור ולא את המחשב בטלויזיה.. ואז אני מוחק את הדריבר החדש ומתקין שוב את הישן (163.75) כי רק איתו אני יכול לראות את המחשב דרך הטלויזיה. אפילו אם אני מתקין דרך הnvidia control panel באשף התקנת החיבור לטלויזיה זה עדיין לא עובד.. תודה למי שיעזור לי למצוא דרך גם לעדכן את הגירסה וגם להמשיך לראות איתו במסך טלויזיה!
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
בימים האחרונים, התמונה במסך התחילה "להתכווץ" בתדירות די גבוהה. מה שקורה הוא שהתמונה במסך קטנה והופכת כהה יותר. לאחר כמה שניות היא מתרחבת והמצב חוזר לקדמותו, עד הפעם הבאה. המסך הוא Flatron LG 795FT+, בן כשש שנים בערך. מהי הבעיה? תודה,
-
- 7 תגובות
- 600 צפיות
-
-
חיפשתי בחצי רשת ולא מצאתי אם מישו יודע שיש ויוכל לתת לי לינק אני אשמח ;D
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס ואני רוצה לראות סרטים ב 1080P איך אני יכול .. באיזה תוכנות ..אני עובד עם XP
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
לפי מה שאני יודע יש עידכונים שיוצאים ל-OPEN GL מישהו יכול בבקשה לינק ישיר לעידכון כזה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס HD4870 512MB, אני מעוניין לקנות את ה- HD4890, האם יש אפשרות לחבר את שניהם במערך CF ? האם יהיה עדיף מטעמי תאימות לקחת HD4870 זהה לזה הקיים ? (מפרט מימין). תודה
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב שהכרטיס מסך שלו זה AMD Radeon HD 6630M ואני לא בטוח אם זה כרטיס מסך טוב...(גימינג BF3 או League Of Legends) אם זה יעזור לכם זה המפרט... של המחשב [TABLE=class: cms_table, width: 884] [TR] [TD=class: cms_table_label, bgcolor: #F5F5F5]Screen Size[/TD] [TD=class: cms_table_value]14.5 inches[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cms_table_label, bgcolor: #F5F5F5]Processor[/TD] [TD=class: cms_table_value]2.4 GHz Core i5-2430M[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cms_table_label, bgcolor: #F5F5F5]RAM[/TD] [TD=class: cms_table_value]6 GB DDR3[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cms_table_label, bgcolor: #F5F5F5]Hard Drive[/TD] [TD=class: cms_table_value]750 GB[/TD] [/TR] [TR] [TD=class…
-
- 7 תגובות
- 600 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן X800XT ב2850 ש"ח וחבר שלי קנה GEORCE 6800GT A400 ב1812 ש"ח... עכשיו, מבחינת ביצועים, אפשרויות אובר קלוק, משתלם או לא משתלם, מה כדאי יותר מבין שני אלה? כי אני חושב שעשיתי טעות שקניתי את הכרטיס הזה ואין לי מושג למה, או שאני טועה כי חבר שלי מגיע עם הכרטיס שלו לאותם ביצועים תוכלו לעזור לי? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי את המסך של VIEWSONIC G75F בשולחן עבודה אני סם רוזלציה של 864 על1152 והכי הרבה זה 75MHZ שאני משחק אני משחק על 600 על 800 אז במשחק זה בטח יהיה 800על 600 75MHZ איך אני עושה שבמשחק שזה היה על 85MHZ ורוזלציה של 600 על 800 אני יוכל לשנות ל85MHZ בשולחן עבודה שאני יורד את הרוזלציה אבל הבעיה שכול הסמלים גדולים!! 75 זה לא ברי לעניים לא? או שהכי הרבה צריך לעשות 75? גם במשחק אני עושה MAXFPS 76
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום יש לי בסלון מחשב שמיועד להצגת סרטים עם כ.מסך 9250 (אני חושב של GIGABYTE) שמחובר עם כבל SVIDEO לטלוויזיה 32" (100hz) משום מה אני רואה מאין פסים שנעים לרוחב המסך מלמעלה למטה ונראים רק בתמונה כהה (משהו דומה לפסים שרואים כשמצלמים מסך מחשב במצלמת ווידאו ביתית והפסים מופיעים בתדירות הרבה יותר נמוכה ונעים באיטיות) ניסיתי לשחק ולשנות מלא הגדרות בדרייבר וגם בזמנו עידכנתי את הדרייבר וגם ניסיתי להחליף את הכבל וכלום לא עזר. אם יש עוד משהו שניתן לנסות אשמח לשמוע התחלתי לחשוב שאולי פשוט איכות יציאת הTV מחורבנת, אם כן אשמח לשמוע המלצות(האילוץ היחיד הוא שהכרטיס חייב להיות AGP)
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלומות חברים, ככל הנראה ההתבלטות שלי היא Nvidia 560 vs ATI 6870. קראתי ביקורות, השוואות וכמובן דיונים בפורום כדי להבין שה560 עדיף מעט בביצועים וצריכת חשמל. הכרטיס הולך להצטרף לQ6600 + 4GB Ram להפעלה ברזולוציה של 1920X1080. אז מה דעתכם, אני מתחדש לי עם 560gtx?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
טוב, אבא שלי ביקש ממני לעזור לו, הוא מעוניין לקנות מקרן נייד (כזה שאפשר לחבר למחשב ואז רואים על הקיר את מה שהמסך מראה) הוא מעוניין במשקל מינימלי, מכיוון שהוא נוסע הרבה וזה חשוב לו שהוא יהיה קטן וקל משקל, כדי שלא יכביד עליו הוא מעוניין לקנות בארה"ב (כי הוא גם ככה נוסע, ואני משער שזה יותר זול שם) עקרונית יש לו זמן בניו-יורק לקנות את זה, אבל אם אין חנות בניו-יורק שמוכרת אז אפשר גם לשלוח את זה לקרובים שלנו (הם גרים ליד מיאמי, פלורידה) ואז הוא יאסוף את זה משם. התקציב הוא בסביבות ה800$, כמובן שעדיף כמה שפחות, אבל לא להתפשר על האיכות יותר מדי מצאתי למשל את המקרן הזה: http://www.sharpusa.com/products/ModelLanding/0,1058,1399,00.html בסביבות ה850$, מה אתם אומרים עליו? הבעיה זה שאנ…
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
על פי מה שאתם רואים יש לי את הכרטיס הזה חשבתי בשביל מה הוא טוב ואיך ניתן לשפר אותו?
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
http://www.driverheaven.net/reviews.php?reviewid=586&pageid=1 תקראו את הביקורת מן ההתחלה ועד הסוף. נכון ששני הכרטיסים פה הם בעלי OC לא קטן בכלל! אבל אם תשימו לב, ברוב המשחקים אכן CF פועל מעולה, הבעיה שמבחינת FPS מינמלי, או ממוצע לא תמיד מקבל יותר מ280GTX אחד. אבל בהכי MAX כן מצליח. מה אומרים? לפי הביקורת הזאתי כבר לא כול כך ברור מה יותר טוב ממה ???
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
בלוח MSI-Z77A-G43 ולהפעיל אותם בו זמנית? : תודה מראש. יובל
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
תודה =]