עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ExploiT,

7800gs 6800gs x800gto ? מה אתם ממליצים ? מטרות משחקים כבדות כמו bf2 css אבל לא על 1200x1200 ומעלה אני מדבר על רוולציות נורמליות כמו 1027x786 הכול high ללא רוצה אוברקלוק בתקציב של 1500-1600 שקל לא יותר לוח AGP תודה

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  2. Started by lox,

hi guys i want to know when does the nvidia video cards with 512mb come out but you can tell me allso with ati thanx any way bye

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  3. Started by huber,

שלום. יש ברשותי טלוויזית LCD TV שמחוברת לכרטיס מסך X1900XT בכבל DVI2HDMI עם דרייבר מעודכן לחלוטין. הבעייה צצה כאשר אני מגדיר את הרזולוציה של ה LCD TV כ 1280X720. אם היא מוגדרת ברזולויה הזו התמונה גולשת החוצה (ה TASKBAR למטה כמעט ואינו נראה/מחוץ לתמונה המוצגת בטלוויזיה). אם אני מגדיר את הרזולוציה כ 1152X648 צצה לה תופעה הפוכה, התמונה הוצגת קטנה מגודל התצוגה ומופיעים להם שוליים שחוריים. מה אני מפספס?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  4. Started by Shlompy,

סליחה, ההודעה נשלחה בטעות פעמיים....

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  5. א. SAPPHIRE HD3850 1GB DDR2 או ב. Twintech3D 9800GT XT OC 512MB Intel® Core2 Duo Processor E7300 45 nanometer technology Last Level Cash 3MB Clock Speed 2.66GHz Socket LGA775 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 7 Pro לוח GIGABYTE עם צ'יפסט P43 GA-P43-DS3L Supports 45nm Intel® Core 2 multi-core processors with FSB 1600 (O.C.) MHz North Bridge: Intel® P43 Express Chipset South Bridge: Intel® ICH10 x SATA 3Gb/s connectors supporting up to 6 SATA 3Gb/s devices 8channel High definition audio Ultimate graphics performance with PCI-E x16 2.0 interface זיכרונות איכותיים Geil GX21GB6400DC Cas Latency CL-5-5-5-15 Capacity 2GB 1BX2 Speed DDR2 800MHz PC6400 Twintech3D 9800GT XT…

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  6. הכרטיס הזערורי והיעיל של מפתחת השבבים מסאניוייל זוכה לקיצוץ משמעותי במחיר, שהופך אותו למתאים מאוד עבור כל מערכת גיימינג קומפקטית עדיף מאוחר מאשר אף פעם? כחודשיים אחרי שהושק רשמית, ב-AMD עשו סוף סוף את מה שציפינו וקיווינו שיעשו כבר מההתחלה – והכריזו כי מחירו של כרטיס ה-Radeon R9 Nano הזעיר שמבוסס על ליבת ה-Fiji יעמוד מעכשיו על 500 דולר, במקום 650 דולר עד כה. המחיר החדש הופך את הכרטיס שאורכו כ-17 סנטימטרים בלבד ממתחרה ישירה של ה-Radeon Fury X וה-GeForce GTX 980 Ti שעדיפים עליו כמעט בכל פרמטר, למתחרה ישיר ושקול הרבה יותר של ה-GeForce GTX 980 – במיוחד לכל מי שמעוניינים ליצור מערכת גיימינג עוצמתית ככל הניתן במארז Mini-ITX, ועד כה התרכזו בעיקר ב-GeForce GTX 970 המשתלם…

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  7. יש לי אפשרות לקבל אותו. הכרטיס עצמו מחו"ל. האם ישנה דרך להפוכו שיעבוד בארץ? האם הוא טוב בכלל?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  8. Started by G-SHOCK,

ערב טוב לכולם ברצוני להעביר סרטי וידאו אנלוגיים ודיגיטליים למחשב,לשמירה גם על הדיסק הקשיח וגם ע"י צריבתם(כעת על צורב רגיל וכשתהיה ירידת מחירים אקמבן צורב די וי די ) אני מחפש מספר רב של חיבורים,רזולוציות טובות למצב ההקלטה ויכולות עריכה סבירות. יש לי עד 800 ש"ח לעניין ,עדיף פחות כי גם כך זה גבולי מבחינתי. ראיתי כרטיסי טלויזיה שמתיימרים לעשות חלק מפעולות אלה,אבל נראה לי שהאיכות נמוכה . תודה

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  9. Started by moshemaman25,

1.Sapphire ATI Radeon 5850 Xtreme 1GB GDDR5 HDMI ברכישת מערכת Sapphire ATI Radeon 5850 Xtreme 1GB GDDR5 HDMI מחיר בחנות: 687.00 ₪ ע או [table][tr][td] LeadTek GeForce GTX460 OverClock 1024MB GDDR5 מבצע ברכישת מחשב חדש בלבד [/td] [/tr] [tr] [td] LeadTek GeForce GTX460 OverClock 1024MB GDDR5 מבצע ברכישת מחשב חדש בלבד [/td] [/tr] [tr] [td] [/td] [/tr] [tr] [td] 689 [/td][/tr][/table] בבקשה תעזור לי תקציב של 700 שקל רק משחקי רשת

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  10. Started by D-Viper,

שלום, לא מזמן נשרף לי כרטיס המסך במחשב שלי. אני מחפש כרטיס מסך זול אבל שיהיה אפשר עדיין לשחק איתו משחקים לא כבדים ולא בדרישות הכי גבוהות. מה דעתכם על כרטיס זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=578639 עד 350 ש"ח ושאלה: הכרטיס שהיה לי לפני היה Radeon X550, האם הוא PCI? (אני רוצה לדעת אם בלוח אם שלי יש חיבור PCI, הלוח אם שלי הוא או Intel 915GL או Intel LCH6 תודה מראש

11. זה כבר כמה שנים אנו רגילים ש-ATi יוצאת עם גרסה חדשה לדריברים שלה מדי חודש. דריברים אלו המתקנים באגים בגרסאות קודמות ומוסיפים תכונות חשובות, ומשפרים את חווית המחשוב ומשחק. גרסה זו (5.3) כוללת מלבד אינספור תיקוני באגים במשחקים ובתפעול רגיל, גם כמה תכונות חדשות. בראש ובראשונה תכונת ה - OverDrive 4, כידוע תכונה זו מאפשרת OverClock אוטומטי של כרטיס המסך מתוך הדריברים של ATi, הפעם טוענת החברה כי יצרה את הגרסה היציבה ביותר המאפשרת חווית OverClocking מושלמת. תכונה חדשה שנוספה בדריבר הנוכחי היא ה-eRecord התכונה הנ"ל מאפשרת מעקב רציף אחר האירועים העוברים על כרטיס המסך - כמו Event Log. בדריבר הנ"ל נוספה תמיכה ב OpenGL 2.0, הדבר אומר כי הכרטיסים של ATi יוכלו להפעיל משחקים המתוכננים …

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  12. יש לי כרטיס מסך: GIGABYTE ATI RADEON 9200 128MB TV-OUT DVI חבר שלח שלח לי סרט שהוא הכין ואני רוצה לצפות בו בטלוויזיה שיש לי בחדר. חיברתי את יציאת ה-TV OUT של הכרטיס מסך לטלוויזיה בעזרת הכבל שקיבלתי עם כרטיס המסך (צירפתי תמונה של הכבל פה). מה עכשיו אני עושה? יש תוכנות שבהם אני אמור לעבוד עם זה? איך אני משתמש בהם? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  13. Started by Anas-Nanas,

שלום לכולם. אני מחפש מסך דק לאחותי...שימושייה העיקריים הם אינטרנט ועבודה משרדית. אני מחפש מסך "17 כמה שיותר זול שיתן את יחס המחיר\איכות הכי טוב . ראיתי את המסך הבא : http://zap.co.il/model.asp?model_id=34484 הוא מאוד זול וגם נשמע טוב...הייתי שמח אם תוכלו לתת את דעתכם עליו, או לתת הצעות אחרות עד סכום של 2000 שקלים. כפי שכבר אמרתי המסך לא צריך להיות טוב במיוחד. אין צורך ב DVI ובטכנולוגיות מתקדמות. פשוט שיהיה טוב ואיכותי. בתודה ניר.

14. Started by qpalzm,

לכל המעוניין: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=673569#post673569

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  15. Started by Guarding angel,

ערב טוב וחג שמח בקשר לכרטיס שהוצע מסוג ALBATRON 6200 128\128 AGP אז הליבה היא NV 43A http://www.aluf.co.il/view_prod_he.aspx?Prod_ID=2137428553 מצאתי עליו מידע באתר שלהם http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/news_detail.asp?news_id=154&pro_id=136 רק השאלה היא איזה A הליבה A1? A2? A3? או חלילה וחס A4? :errrr:

16. החלטתי ללכת על כרטיס 7600GS בסביבות 600-700 שקל, רציתי לדעת עד כמה 7600GT יותר טוב וכמה צריך להשקיע בשביל כרטיס כזה ? תודה.

17. אהלן, אני מעוניין לקנות מסך "LCD 19 חדש. חשבתי בכיוון של ה- 930B. המחיר נראה טוב, והספציפיקציה גם. האם שווה לדעתכם להשקיע עוד כמה שקלים ולקחת 913B? חוץ מהפיווט וכיוון הגובה ישנם עוד הבדלים שלא כתובים בסטיקי? האם הם מציגים בדיוק את אותה התמונה? או שאולי בכלל כדאי להשקיע ב 930BF? האם ההבדל של 4ms באמת מורגש ומשמעותי? האם הוא מצדיק תוספת של כמה מאות שקלים? מעבר לכך אני מעוניין ללכת ולראות את המסך בפעולה בימים הקרובים..האם מישהו יודע היכן ניתן לראותו בתצוגה באזור השרון? בתודה ניר

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  18. Started by omri_ro,

שלום יש לי בסלון מחשב שמיועד להצגת סרטים עם כ.מסך 9250 (אני חושב של GIGABYTE) שמחובר עם כבל SVIDEO לטלוויזיה 32" (100hz) משום מה אני רואה מאין פסים שנעים לרוחב המסך מלמעלה למטה ונראים רק בתמונה כהה (משהו דומה לפסים שרואים כשמצלמים מסך מחשב במצלמת ווידאו ביתית והפסים מופיעים בתדירות הרבה יותר נמוכה ונעים באיטיות) ניסיתי לשחק ולשנות מלא הגדרות בדרייבר וגם בזמנו עידכנתי את הדרייבר וגם ניסיתי להחליף את הכבל וכלום לא עזר. אם יש עוד משהו שניתן לנסות אשמח לשמוע התחלתי לחשוב שאולי פשוט איכות יציאת הTV מחורבנת, אם כן אשמח לשמוע המלצות(האילוץ היחיד הוא שהכרטיס חייב להיות AGP)

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  19. Started by liordavid,

מעוניין לרכוש מסך 19" CRT - מה אתם ממליצים ? ולמה ?

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  20. Started by finish,

אני לא גיימר מטורף אבל אני נהנה מאיכות חשבתי על 6800GS לחבר שלי יש 5900XT ואני ראיתי איך הכל רץ חלק אפילו שהכרטיס ישן ועדיין מריץ הכל על מדיום וחלק אז ככה אנירוצה שהכרטיס יחזיק גם עוד שנה וחצי על מדיום וירוץ חלק אני ראיתי באתר אחד גורו 3D אם אתם מכירים וה6800GS הוציא FPS ממש טוב מעל 60 שזה חלק ברוב המשחקים ואני עכשיו םע 9550 עם 64 ביט ככה ההבדל יהיה ממש גדול

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  21. Started by harry,

שלום, פעם למאג היה דגם של מסך17 אינץ , כבר וגדול והיה לו ייחוד שמתחת למסך היה עוד מסך lcd קטן שהכיל אינפורמצייה.. מישהוא יודע מה הדגם של המסך הזה?

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  22. אני עוד לא מאופס עם סידרת הX1XXX של ATI , איזה כרטיס ממשפחת הX1XXX עולה כמו הX800GT 256MB ?

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  23. Started by spirit,

core i5 mbga-/h55 zalman zm500 win7 64 bit תודה אפשר חריגה קטנה בתקציב הכיוון הכללי הואnvidia ram 4 giga ddr3

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  24. אנשים קניתי את הכרטיס הזה לפני חודש ואני לא מצליח לראות צבע בטלוויזיה הכל מחובר כמו שצריך אבל אין הפכתי עולמות לא מצליח לראות צבע אשמח אם מישהו יוכל לעזור תודה.

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  25. האם כדאי לקנות כרטיס מסך עכשיו או לחכות עוד חודש? התקציב שלי הוא 1500+- ש"ח. האם בחודש הזה או הקרוב עומדים לצאת כרטיסי מסך שיותר טובים מה-8800GT או HD2900XT

• 2 תגובות
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים