כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
יש לי 8800GTS של EVGA ומערכת הפעלה ויסטה. הוא מוציא לי אך ורק שחור לבן לא משנה כמה אני מעביר בין ה-COMPOSITE ל-S-VIDEO או מחליף שיטות שידור. ב-XP לא הייתה בעיה אחרי שהייתי מעביר ל-COMPOSITE. למישהו יש רעיון? יש אולי תוכנה שמסוגלת להחליף את הדרייבר בהוצאת אות וידאו לטלויזיה?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם! כרגע יש לי AMD ATHLON 64 3000+ עם 1 ג'יגה זכרון ו- RADEON 9800 PRO ,הלוח הוא AGP. הכרטיס מסך בשלבי גסיסה (כל משחק כבר עובד על רזולוציה וגרפיקה מינימלית) וההתלבטות שלי היא כזו: - לקנות ATI RADEON 1950 PRO ל- AGP במחיר של 1000 ש"ח בערך. - לקנות לוח אם חדש PCIX + מעבד AMD 3800 DUAL CORE במחיר בסביבות 700 ש"ח ואותו כרטיס מסך רק ל-PCIXPRESS ב- 800 ש"ח סה"כ: 1500. האם כדאי להשקיע עוד 500 ש"ח במעבד והלוח ? ושאלה לא קשורה: יש לי במגירה GEFORCE 6600GT תקין לחלוטין, כמה אפשר למכור אותו? וגם את ה-RADEON9800 PRO כשיוחלף? תודה!
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם!!!!! אני צריך עזרה בנוגע לכרטיס מסך. קניתי מחשב לפני 3 שבועות,ונפלתי עם הכרטיס מסך שקיבלתי סתם משהוא לא רציני ואני מחפש משהו ב1200 ש"ח. אני יודה לכם מאוד אם תעזרו לי ותכוונו אותי לכרטיסים טובים. תודה נתי!!!!!!!!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
חיפשתי באתר הראשי של NVIDIA אבל גם שם לא מצאתי. גם לא דרך הscan שלהם. חיפשתי שעות בגוגל לא מצאתי כלום.
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
מתלבט בין 7600GT ל8600GT ? לא מעוניין כ"כ בDX10, מעוניין בביצועים נטו, ללא OC ועד 700 ש"ח. וגם המלצה של איזה חברה תודה!
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לקנות אחד מהכרטיסים הנ"ל- X1900XT 7900GTX 7950 .. מי מהם אתם ממליצים + אם אפשר לראות קצת ביקורות/ השוואות בין הכרטיסים... תודה
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא ככ מבינה במחשבים ולפני שבוע קניתי את המחשב הראשון שלי קניתי בלי מערכת הפעלה לכן לא עשו לי הגדרות לכל מיני דברים(כגון דרייברים של רמקולים- כ מסך וכו) הבעיה שלי כרגע שכשאני מנסה לקרוא טקסט ולגלול למטה להמשך קריאה-זה נורא נורא איטי ומתבצע במין גלים כאלה רציתי לדעת מה מקור הבעיה? (הגדרות של המסך עצמו או של הכרטיס מסך? {יש לי כרטיס מסך של אינבידיה משהו אם זה חשוב-ומסך 19 רחב של CHIMEI?) ואיך ניתן לפתור אותה כמובן כל תשובה תתקבל בברכה תודה מראש לפונים
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
http://itbbs.pconline.com.cn/topic.jsp?tid=2689502 כתוב בתמונות שזה מTOMSHARDWARE אבל לא ראיתי את זה שם.. 7600GT הרבה יותר טוב במצב "רגיל" אבל בפילטרים הGTO קורע אותו.. אני מניח גם שהGTO הרבה יותר טוב לOC..
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם. המפרט המדובר הוא : p4 2.8 p4p800 asus 1GB וכרטיס מסך : sapphire X1550 512MB (AGP) ברגע שאני מחבר משהו ליציאת ה- DVI של הכרטיס מסך היא פשוט לא עובדת. פעם חיברתי את הכרטיס מסך הישן עם המתאם שבא בקופסא ל- DVI וזה לא עבד. עכשיו חיברתי את המסך החדש שקניתי (T220) ודרך ה- DVI הוא לא עובד אלא אך ורק בחיבור VGA ... מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
עכשיו אני לא הכי מבין בכרטיסי מסך, אבל אני מחפש כרטיס מסך טוב יותר מהנוכחי לי יש לי כרגע READON 9800 PRO ואני רוצה כרטיס חזק יותר.. אבל הלוח אם שלי יחסית ישן ומפעיל רק AGP8 עכשיו שווה לי בכלל להשקיע ולקנות חדש? ואם כן איזה? אני מוכן לקנות עד לסביבות ה500 שקל + ראיתי כרטיס מסך חביב READON HD 2600PRO אבל אני לא מבין בכרטיסי מסך אז הוא יותר טוב מהנוכחי שלי או לא?
-
- 13 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אוקי התכנון הראשוני היה לקנות 8800 GTX עכשיו לאחר יציאת ה 2900pro אני יותר מתלבט , עכשיו לפני שאתם צולבים אותי על זה שאני קונה GTX : 1. המחיר זול ב 1000 ש"ח מאשר בארץ. 2. המטרה שהכרטיס יחזיק כמה שיותר זמן. (לפחות שנתיים-שלוש). 3. ניתן להשיג את ה 2900pro באזור ה 1000 ש"ח. (השאלה כמה זמן הוא יחזיק, כביכול הנתונים שלו די מרשימים בשביל מחיר כזה). תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום, הרצתי בדיקה ב 3DMARK05 וקיבלתי את תןצאות שנעות בין 18 ל 25 FPS יש לי מחשב חדש פנטיום D820 1 גיגה הארד דיסק SATA 250 ג"ב וקניתי כרטיס מסך חדש 7800GT והתקנתי אותו לבד ואני מפחד שהוא לא מקבל מספיק כוח מהספק צריך 350 WATT אז אמרו לי פה להריץ בדיקה האם התוצאות האלו סבירות או שאכן הוא לא מקבל מספיק מתח ולכן לר פועל בשיא התפוקה? תודה
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
-
שלום, אי רוצה לקנות מסך חדש בגלל שה crt 17 שיש לי כבר 6 שנים נראה מעפן כבר, אני רוצה לקנות LCD 17INCH בסביבות ה250-300$, אני יודע שזה לא הרבה אבל אני רוצה להפיק את המיטב. מה אתם ממליצים? תודה!
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
חברה תקשיבו טוב אני על סף התאבדות !!!!! התקשרו נגמר ה msi (((( רק בעוד חודשיים הוא יהיה זמין . אין מה לעשות חייבים חלופה טובה (((( הוצע לי ה gigacube הזה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2106 באותו מחיר כפיצוי אז מה אתם אומרים זה או משהו אחר שכדאי תודה לעונים זה דחוף לי . אמרו לי זה xt מוחלש זה נכון ?
-
- 7 תגובות
- 626 צפיות
-
-
לפי מה שקראתי וחיפשתי בפורום , ראיתי כי ניתן להשיג ti4200 ב550 שח? ואף פחות... חיפשתי וחיפשתי והכי זול שמצאתי היה 650 ש"ח... איפה ניתן להשיג כזה כרטיס מסך בפחות מ600 שח? והאם הוא באמת טוב כמו שאומרים עליו - האם יעבוד כמו שצריך על המחשב שלי : P4 1.5GHZ לוח אם 850GB 256RDRAM
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
הממ אני רוצה לקנות את אחד הכרטיסים אבל יש הבדל של 60 ש''ח מחיר והחברה אחרת לשנהם אז אתם יכולים להגיד לי עם יש הבדל בינהם?זאת אומרת עם הזול יותר הוא טוב לשימוש או לא.. זה הזול בינהם: 9500GT 512MB GDDR2 DX10 DVI HDMI PCI-E של ZOTAC http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot&uin=9708 והיקר בינהם: 9500GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV HDMI DVI PCI-E 2.0 של גיג'הבית http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot&uin=8399 שמתי לב שרשום בזה של הZOTAC PCI Express 2.0 x16 (Compatible with 1.1 מזאת אומרת הCOMPATIBLE WITH 1.1? זה יעני לא 2.0?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
יש כרטיסי טלווזיה של החברה? אם כן, אפשר את כל הדגמים שלהם ?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
יש לי מסך 32 אינצ' חדש של סוני מסדרת bravia הוא מחובר דרך יציאת ה-hdmi שלו ל-dvi של כרטיס המסך שלי en7950gt של asus אגב זה htpc שאני משתמש בו כמחשב לכל דבר וענין ... הכרטיס מוציא רזולוציה של 800*600 וכאן מתחילה הבעיה אכן הראות היא ברמה גבוה !! אבל אני מאבד בערך שתי ס'מ מכל כיוון . השאלה שלי היא עם מה ראוי לשחק על מנת לסדר את הבעיה, לדחוס את התמונה דרך ההגדרות של המסך או לשחק עם ההגדרות של הכרטיס מסך . כשאני משחק עם הרזולוציות אני תמיד מאבד בערך 2 ס'מ . בנוסף שמעת שיש ענין כל שהו עם ריפרש של המסך ושל הכרטיס מסך שהם צרים לעבוד בהתאמה ??
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
אני מתכנן כנראה לקנות כרטיס מסך חדש, בהנחה שאני מוכר את שלי בכ-300 ש"ח. אני מוכן להוסיף כסף, עד 300 ש"ח למרות שזה ממש על הגבול בשבילי. אני בהחלט אעדיף להוסיף פחות. הדרישה היחידה היא שהכרטיס יהיה AGP מאחר והמערכת שלי די מיושנת. אני לא גיימר כבד בכלל, ובד"כ אני מסתפק בהגדרות בינוניות בלי פילטרים על רזולוציה של 1024/768. עלו לי שלושה רעיונות: 1. 6600LE 2. לקנות 6600 למרות שזה יהיה ממש חניקה מבינת המחיר. 3. לקנות 6200 ולעשות לו פתיחת צינורות. אז מה הדילמה? ישנן כמה במספר: 1. האם ה-6600LE או ה-6200 (במידה ולא אצליח לפתוח צינורות) יהוו הבדל משמעותי מה-Radeon 9550 שבבעלותי כרגע? 2. מה הסיכוי לפתוח צינורות ב-6200, מאיזו חברה הכי כדאי לקנות אותו (בה הסיכוי לפתיחת צינורות גבוה), וה…
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
-
המטרה: משחקים עכשיו לכל החכמים שיגידו שלא כדאי לי לקנות מסך LCD ובכן אני יודע, אבל ההורים שלי...ובכן, הם רוצים מסך דק....התקציב לא ממש חשוב, יותר חשוב לי שהוא יהיה טוב למשחקים ושיהיה 15 אינץ נ.ב איך המסך הזה למטות האלו? BenQ LCD 15 FP581SB
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אובד עצות כבר מהעניין הזה. אז ככה לפני חודשיים בערך קניתי מחשב חדש עם מעבד e6750 לוח אם asus p5kpl-c http://www.skypc.co.il/pl_product~31143~10~0.htm כרטיס מסך 9600 palit sonic http://hwzone.co.il/reviews/dx10_mid/12/ עכשיו העניין הוא כזה, לכרטיס מסך יש חיבור מיוחד של אודיו עם יציאת אופטית כמו שניתן לראות בקישור למטה ,אבל הוא אינו עובד משום שצריך לחבר כבל מהכרטיס מסך ללוח אם. עכשיו הכבל אינו מחובר ואיני יודע אם יש לי אפשרות לחבר אותו בכלל. http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=2253&page=3 הכבל בתמונה האחרונה ואני מחבר אותו לכרטיס מסך אבל ללוח אם אני לא מוצא חיבור מתאים. השאלהה היא אם יש לי בכלל חיבור מתאים בלוח אם לחבר את הכבל ואם כן אז אם אפשר להסביר לי …
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס הנ"ל לפני שמונה חודשים. התקלקל, החנות(לוג'יק) הסכימה להחליף בחדש אך טוען שהפסיקו את הייצור של הכרטיס ואין יבואן שמספק אותו לארץ. נכון? לא נכון? מכירים חנות שכן מוכרת בארץ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכרטיס הנ"ל כי אני לא מצאתי שום ביקורת או בנצ'ים של הכרטיס מהחברה הספציפית הזאת מה גם שהמחיר שלו זול יחסית(580) וזה קצת מפחיד אותי ובכמה הוא יותר טוב מה 7300gt יחסית למחיר כמובן...?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-