עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם אני מחפש כרטיס PCI-E בעל יכולות OC מקסימליות בתקציב של 300 שקל חשוב לי מאוד שיהיו לו לפחות 2 יציאות דיגיטליות(DVI או HDMI) ותמיכה חומרתית ב H264 תודה מראש לכל המומחים RA96

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  2. אהלן חברה, התקנתי אתמול את GEARS OF WAR, ויש לי בו בעייה מוזרה.. ב-CRYSIS, שמתי לב פעם בכמה זמן (בעיקר בסרטוני מעבר - כמעט ולא במשחק עצמו), מה שנקרא TEARING - כאילו יש איזה פס על המסך שחותך את התמונה ל-2. זה פחות הפריע לי. הפעם, בGEARS OF WAR - יש לי משהו אחר, שאין לי מושג איך קוראים לו. התמונה לא נקרעת באמצע, אין פס באמצע, אלא פס שעולה מתחתית המסך למעלה וכאילו מעדכן את התמונה. כמו שאתם רואים בטלויזיה שמצלמים מסך מחשב אז רואים כאלה פסים עולים מלמטה למעלה - אז ככה, אבל יותר קטן. זה כאילו הREFRESH RATE נמוך מדי ולא מספיק לעדכן את התמונה. זה ממש מפריע למשחקיות כי זה קורה כל הזמן - גם בזמן המשחק. אני לא יודע מה לעשות נגד זה - המפרט שלי הוא Q6600 עם 8800GT SUPERCLOCKED ו-2GB R…

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  3. Started by qpalzm,

אתר TechPowerUp חשף פרטים ראשונים על סדרת 7xxx לניידים, שתכיל שלושה כרטיסים: GF 7200 Go עם 8 צינורות עיבוד, מבוסס G74M, לשוק הנמוך. GF 7600 Go עם 12 צינורות עיבוד, מבוסס G73M, לשוק הבינוני. GF 7800 Go עם 16 צינורות עיבוד, מבוסס G71M, לשוק הגבוה. נתון מעניין הוא שהשניים האחרונים יתמכו בSLI ??? ומעניין לראות איך הטכנולוגיה תיושם במחשבים ניידים. למקור: http://www.techpowerup.com/index.php?4042

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  4. אז השאלה בקשר ללוח אם היא כתוב לי ב CPU-Z שהוא תומך עד x4 ועל הכרטיס כתוב שהוא תומך עד x8 לא יהיו לי בעיות? וכתוב שם גם AGP Version 2.0 או משהו כזה,יעלה לי חלק בלי בעיות?עם הספק החדש שאני יקנה? תודה נ.ב מצטער שאני פותח הרבה דיונים על זה אני פשוט חייב להיות בטוח ממש בטוח! אגב יש משהו מוזר בלוח אם שלי יש לו שתי שמות של דגמים סתכלו בחתימה שלי וכתוב גם Chipest i845E מה הדגם הכללי? יש לי Leadtek 6600GT AGP Retail 128MB DDR3

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  5. Started by TheBest,

כשאני נכנס לכל משחק, לא משנה איזה משחק זה. כשאני שם את כל הפילטרים וגרפיקה במקסימום הוא עושה לי CPU RECOVER במקרה הטוב ובמקרה הרע הוא עושה לי RESET, מה אני עושה ? כשאני מוריד פילטרים וגרפיקה חלקם עובדים וחלקם ממשיכים עם אותה הבעיה. אנא עיזרו, תודה !

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  6. Started by Idani26,

אהלן יש לי כרטיס 5750 ופעם ראשונה עכשיו המסך האפור הזה מה שדיברו כאן קרה לי ראיתי שבעדכון שלהם הם רשמו במפורט שזה רק לכרטיסי 5800 מה אני צריך לעשות. לחכות שיוציאו עדכון גם לכרטיסים אחרים או להתקין את זה ככה. בנתיים המסך האפור לא חוזר ככה שאני מתלבט אם בכלל לעדכן.

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  7. Started by -neo-,

תגידו, קיים סיכוי להשיג מתאם A/V כמו של קונסולות משחק שמתחבר למסך מחשב? (אני רוצה לשחק בקיוב שלי בחדר על מסך המחשב..........)

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  8. התקינו לי אותו אבל נשאר בקופסא כבל "E.I.C.E - CALL" שנקרא כמו כבל אודיו כזה שמחברים בין הלוח אם לסי די רום. אולי זאת הסיבה שבגללה אני לא שומע קול בטלויזיה כי פשוט לא חיברו אותו?

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  9. Started by ofir,

היי. אני מחפש כרטיס סטנדרטי עם tvout בכמה שפחות השקעה כלכלית, על מה אתם ממליצים? המחשב שלי הוא: P4 1.6 256mb 60gb עם מסך lcd. תודה מראש .

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  10. Started by rbu99fm,

מה עדיף? X1650XT או 7600G?

• 7 תגובות
    • 650 צפיות
  11. ?

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  12. Started by ye_3333,

אז ככה הורדתי את הריבה טיונר האחרונה ועשיתי כמו שאמרתם והגעתי למסך הזה... מה אני צריך לסמן פה כדי להפוך לפתוח את ה-16 צינורות?? תודה.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  13. Started by asdasdasd,

מישהו נתקל בבעיות לאחר התקנה של אומגה דרייברס בTV OUT ??? פתאום אני רואה קוים מעצבנים במקום לראות מסך שחור חלק כמו שראיתי 3 שנים כבר.......? ולא זו לא בעיית סנכרון (מחוברים לטלויזיה רק הכבל עצמו ולא שום דבר אחר)

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  14. האפשרות Overdrive מסירה את האחריות מהכרטיס מסך? בלי זה אני לא יכול ליקבוע תמהירות של המאורר והכרטיס מסך חם.

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  15. שלום אני בזמן הקרוב קונה מחשב חדש ומטלבת בין כרטיס מסך עם vivo או כרטיס מסך בנפרד וכרטיס טלויזה יש לי כמה שאלות עם כרטיס מסך עם vivo יכול להקליט מהטלויזה ובאיזה איכות ועם יש לו טימייר להקלטות

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  16. בעקבות השרפות הכרטיס מסך שלי אני חושב על משהוא באיזור ה1000 שקל , עכשיו יש לי שתי הצעות - 9800SE - של גקסקיוב (ג'גיקיוב) עם 256 ביט זכרון FX5900XT של אלברטרון עכשיו ההגיון ב9800SE אומר שאולי אפשר להפוך אותו לפרו והביצועים שלו בHL2 ובכל המשחקים המבוססים על המנוע הזה יהיו הרבה יותר טובים משל הFX5900XT , ושני המשחקים שמעוד מעניינים אותי (HL2 וVampireBL) מבוססים על המנוע הזה. ההגיון בFX5900XT הוא שבטוח יהיה לי כרטיס די חזק אבל הוא מבצע גרוע בHL2. עכשיו מה לדעתםכם יותר משתלם ? האם יש לכם הצעות אחרות ? (לא 6600GT , אני רוצה כרטיס מסך עכשיו לא עוד חודשיים) אני מבקש בלי לחרוג מתחום ה1100 שקל עקרונית אם אני אצליח להוציא 1400 שקל מההורים שלי אני אקנה את ה6800LE שיש בזיגזג של POV…

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  17. קניתי כרטיס טלויזיה של PINNACLE http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=1165 יש לי מספר שאלות 1. יש לו יציאת TV עגולה גדולה רגילה, ויציאת s-video יש לי בבית ממיר של הכבלים. איך אני מחבר פיזית בין הכרטיס לטלויזיה. האם עם יציאת ה-TV או ה-SVIDEO 2- יש גם יציאת audio out לאן מתחבר הצד השני? ומה יקרה אם אני לא אחבר כלום? 3- יש יציאה צהובה וכתוב עליה comp מה זה? תודה

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  18. לקחנו לביקורת את כרטיס המסך החדש של NVIDIA - ה-GeForce RTX 4070 Ti. האם זה הזמן לשדרג?לכתבה

19. אחד: LEADTEK Winfast PVR2000 http://www.leadtek.com/multimedia/winfast_pvr2000_1.html שני: Leadtek WinFast TV2000 XP Expert http://www.leadtek.com/multimedia/winfast_tv2000xp_expert_1.shtml מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל ביניהם? חוץ מהמחיר כמובן... תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  20. Started by ybdltd,

מעוניין בטובה גדולה.. קניתי 6800GS רגיל של LEADTEK ןאני מעוניין לעשות פלאש הבעיה היא שאני לא מוצא שום ביוס של האקסטרים בשום מקום באינטרנט אם משיהו יכול לעשות לי טובה ולהעלות לי את הביוס שלו אני אהיה אסיר תודה עד יומי האחרון... תודה יאיר

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  21. Started by waizman,

יש לי כרטיס מסך X850XT שמחובר מצד אחד למסך CRT של המחשב דרך VGA, וגם לטלויזית LCD דרך כבל DVI-HDMI. כשאני מדליק את המחשב הפוסט עולה בטלויזיה ורק כשהווינדוס עולה המסך CRT של המחשב נכנס לפעולה. יש דרך לשנות את זה ככה שהדיפולט יהיה ה VGA ולא ה DVI? תודה

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  22. שלום, אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך יד שניה: HD 4870 וHD5770. קודם רציתי לשאול אם הם יתאימו לספק שלי: EZCOOL 450 W (בן שנתיים-שלוש) ורציתי לדעת איזה מהכרטיסים יותר טוב? וועד כמה זה משמעותי שה5770 עם 128 bit וה4870 עם 256 bit? האם חשוב גם הDX11? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  23. (מקווה שהכותרת מתאימה ושהנושא במקום) אני דיי מבין בפוטושופ.. אבל כשזה בא להגדלות תמונה אין לי משהו ידע =\ אם מישהו יכול ללמד אותי זה יעזור אני רוצה להגדיל תמונה בגודל 124X107 לגודל של דף A4 / שני דפי A4 אבל בלי לאבד רזולוציה התמונה היא בשחור לבן וכוללת רק קווי מתאר ככה שזה פחות בעיה (תמונה של דרקון) אני מבקש לא לגנוב לי את זה בבקשה.. כי אני רוצה שזה יהיה יחודי למארז שלי P= זו התמונה : http://mywebpage.netscape.com/link2the2hylian/CASCAZSW.jpg אם מישהו יכול לעזור לי אנא שלחו הודעה בפרטי או באיסיקיו 8558673 תודה!

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  24. Started by aero,

אם אפשר בבקשה את הכרטיס הכי משתלם מבחינת ביצועים עד 1500 שקלים או פחות ולהוסיף משהו אחר כרגע יש לחבר שלי את המערכת הזאת (בשבילו הכרטיס מסך) P4 3.0 Ghz Presscot Asus P4 800 SE 1024 DDR 400 RAM אני חשבתי בשביל על ביג טייפון וכרטיס טוב ברגיל הצורך הוא ביצועים מקסמלים בסכום הנ"ל עריכה: שכחתי לציין X850XT שהוא יכול להביא אותו ב1500 שקל

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  25. Started by b127,

הבעיה די מוכרת, כשהכבל נפגם, ולא מעביר את כל הצבעים, במקרה שלי את הכחול, ורציתי להחליף את הכבל, יש לי בבית כמה מסכים ישנים הבעיה שהחיבור בצד הפנימי החיבור של כל אחד שונה, איך מתגברים על זה?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים