כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום, מישהו במקרה התנסה ב powercolor X800GT/X800GTO ???? האם המאוורר שלהם רועש? (אני בונה מערכת שקטה...) תודה!
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
לשים בסטיקי ואם כבר בחדשות... http://www.tweakguides.com/ATICAT_1.html ATI Catalyst Tweak Guide תודה למנהליםא ל מחיקת כל השטויות שהיו פה... אין צורך לתת קרטיד לאתר פיסי ספטו כי לא שם מצאתי את זה!!
-
על מה ללכת? LEADTEK 8800GTS 640 או GIGABYTE 8800GTS 640 מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 601 צפיות
-
-
רציתי לכוון את הבהירות של המסך שלי כי בסרטים הוא חשוך יותר מידיי , נכנסתי ל ATI TRAY TOOLS שיניתי ב VIDEO OVERLY את הגאמה ל 6 (הכי גבוהה) עכשיו שמתי לב שזה קצת בהיר מידיי וכשאני בא להוריד קצת את הגאמה התפריט ננעל לי ואני לא יכול לשנות שום דבר מה עושים? :s05:
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שלום, בעוד כמה ימים אני רוכש את הGTX260 ויש לי כמה שאלות ברשותכם. א)יש לי כרגע במארז ספק כוח די חלש של 250W בלבד, וחשבתי להחליף אותו לספק של Enermax pro 625W, רציתי לדעת אם השילוב הזה יהיה בסדר והאם הוא מספיק חזק בשבילו כי הGTX260 לפי בירורים אחרונים שעשיתי דורש ספק שמספק בסביבות 500-550W חוץ מזה אין לי עוד משהו מיוחד במחשב, רק כונן DVD לוח אם, מעבד, ודיסק קשיח . ב)המארז שלי הוא מסוג galaxy midi tower atx 0205a והוא לא הכי גדול אבל בעיקרון בחלק התחתון שבו יש מספיק מקום לכרטיס גדול להיכנס, אבל האם יש עוד דברים שעשויים להגביל בהתחשב בסוג המארז? ג)המעבד שלי הוא מסוג E4500 2.2GHZ core 2 duoוראיתי שNVIDIA ממליצה על דגמים קצת יותר חזקים, האם לא יווצר מה שנקרא "צוואר בקבוק"(לפי …
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות: אחת כמה זמן 7600 gs לא יהיה בדרישות המינמום של משחקי מחשב וכמה זמן 7600 gt ? שתיים אם אני קונה amd 3800 ,1 giga ddr2 667mhz, 7600 gs האם יהיה יותר טוב מ amd 3500 , 512 ddr2 667mhz ,7600 gt בשביל מחשב שבועד למשחקי מחשב?
-
- 8 תגובות
- 601 צפיות
-
-
האם משנה שמה של החברה של הכרטיס , או שיש עדיפות לחברה מסויימת ישנם חברות שראיתי בסוג כרטיס זה - Geforce 8800GTS 320 mb DUAL DVI Retail Gigabyte BFG Leadtek Sparkle שאלה נוספת איך הכרטיס משתלב עם המסך DELL 2007WFP אודה על חוות דעתכם
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שנה טובה לכולם. קניתי מחשב חדש (core 2 ) . כרטיס המסך במחשב הינו eVGA 7600GS.
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מה ההבדל בי PCIe ל-PCI-E? אם רשום לי שבלוח אם שלי יש 3PCI ו-1 AGP במה זה יתמוך? ועוד משהו, ה-3 PCI זה אלה שהכי שמאלה-למטה במחשב נכון? איפה שמחברים את הקבלים? אז איפה ה-AGP? ולשאלה המרכזית: יש לי לוח אם Asus p4r800-vm, הוא יתמוך ב-8500GT? תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 601 צפיות
-
-
לא עובד לי הסאונד בו.... התקנתי דרייברים והכל ולא עובד לי הסאונד המזו*ין. אגב פעם לא עבד בכלל האות וידאו והטכנאי הטמבל בצ'יפ מחשבים בראשל"צ, קניון ערי החוף, אמר לי כי הכרטיס לא עובד
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מצאתי את שניהם בעצם באותו המחיר... 900 שקל ראיתי שהGTX260 לוקח בביצועים ברוב הבדיקות, אבל מצד שני אולי כדאי את הHD5770 שכבר בדור חדש יותר, תומך ב DX11 ואולי ישתפר עם הזמן עם דרייברים חדשים שיצאו.... המסך ד"א LG L1760TR (דיי קטן, 17") אבל בהיבט של ביצועים לטווח ארוך... תודה מראש לכל המייעץ
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
איזה חיבור אני צריך לקנות יש לי כרגע ATI RADEON 4850 ומסך LCD
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך 9800 gtx 512 ואני רוצה לראות hd קיבלי שני קונקטורים עם הכרטיס מסך אחד שכתוב עליו hdmi והשני רגיל חיברתי את הקונקטור הרגיל הורדתי סרט באיכות hd 4 גיגה האם אני צריך תוכנה כדי לראות או מספיק שהכרטיס תומך ואני יכול לראות ככה
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך שיהיה חזק והמטרה שלו היא לא משחקים בכלל אלא הצגת תמונות רנטגן מיוחדות (CT,MRI וכו'...) חשוב שהכרטיס יציג תמונה נכונה ואמיתית ושלא תחסיר פרטים. הכרטיס יתחבר לשני מסכי LCD 22" (או אפילו 24"). התקציב לא מוגבל. אני יודע שהשאלה היא קצת מוזרה אבל בכל זאת... תודה.
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
סוף סוף חסכתי מספיק כסף ובכוונתי להזמין מחר כרטיס מסך חדש ואני רוצה לשמוע מה דעתכם על המסקנות והבחירה הסופית שלי כדלהלן : כאשר בודקים את ה- fps (frame rate per second ) המקסימלי ברזולוציה של 1600x1200 עם כול הפילטרים מופעלים רואים שאכן ה-xt עובר בכמה פריימים בודדים את ה-6800gt. אולם אם ניקח בחשבון שהוא יקר יותר ב-600 שח מ ה-6800gt ובנוסף את העובדה שכאשר מורידים מעט את הרזולוציה ו\או את הפילטרים ה-gt מראה הפרש גדול ב-fps לטובתו (דרך אגב אם מורידים את עומק הצבע מ-32bit ל-16bit הפער לטובת ה-gt גדול הרבה יותר וההבדל מבחינת איכות התמונה בהשוואה ל-32bit הוא לא משמעותי לדעתי). כשלוקחים כול זאת בחשבון מגיעים למסקנה הסופית ש ה-6800gt הוא יותר futureproof ויהיה ניתן להשתמש…
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא יודע אם זה המקום לשאול אבל אני אנסה בכל זאת-רציתי לדעת איזו תוכנת מדיה סנטר נחשבת לאיכותית ,יציבה ופונקציונלית (מה אתם אומרים על בוקסי) ובנוסף אשמח להמלצה לכרטיס טלויזיה טוב ומה אני צריך לדעת לפני שאני קונה אחד כזה (מה התכונות ובשביל מה זה טוב בעצם) (האם ה4890 יכול לשמש בתור כרטיס טלויזיה?) אשמח לתגובה בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אהלן! יש לי מחשב נייד עם GF6150 מובנה עליו. עכשיו, הדרייבר שאני משתמש בו הוא מהאתר של HP, והוא די ישן. אני הלכתי לאתר של נבידיה, בדקתי ברשימת תאימות לכרטיסים של הדרייבר האחרון, ואכן, ה6150 מופיע ככרטיס נתמך. אבל כשאני מנסה להתקין, הודעת שגיאה! setup could not find a driver compatible with your hardware אה? למה? הכרטיס מזוהה בכל מקום בסדר גמור וגם מריץ משחקים...למה אני לא יכול להתקין? מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום קניתי LCD חדש עם HDMI ורציתי לחבר עכשיו את המחשב ל LCD דרך ה HDMI הכרטיס שיש לי כרגע ככל הנראה לא תומך ב HDMI ATI Sapphire x600 pro 256 MB וכרגע המחשב שלי מחובר למסך מחשב הרגיל דרך כבל VGA ולא DVI השאלות הן: 1.אם אני אביא כבל של DVI לHDMI - ואחבר את המחשב לטלוזיית LCD עם הכרטיס הנוכחי - אני אראה איזושהי תמונה ? או שבגלל שהכרטיס לא תומך ב HDMI אני בכלל לא אראה תמונה ? 2.האם בכלל מבחינה טכנית ניתן לחבר בו זמנית את כרטיס מסך גם לכניסת ה VGA למסך מחשב הרגיל וגם לכניסת ה DVI לכניסת הHDMI או הVGA לטלויזית הLCD 3.אם אני אחבר את כניסת הDVI שבכרטיס מסך לכניסת הVGA שבטלויזיית LCD איך תהיה האיכות בכללי ? ואיך ביחס לHDMI ? תודה לעוזרים בן
-
- 6 תגובות
- 601 צפיות
-
-
ההרקולס 9700 בא באדום למרות שראיתי שבאתר הוא בכחול והשאלה שלי היא האם גם ה-9700 פרו בא באדום או בכחול?
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום!!! יש לי כרטיס מסך: geforce_6600, ולחבר שלי יש את הכרטיס מסך: geforce7300, ורציתי לדעת למי יש כרטיס מסך יותר טוב סתם בשביל לדעת אם המשחקים שפועלים אצלי יפעלו אצלו תודה לכל העונים :-\
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום , כבר כימעט ורכשתי את ה 8600GT הרגיל ופתאום ראיתי בחנות ושמה ZED ברמת החייל את הכרטיס הזה שיש לו 512MB במקום 256 ו 256BIT במקום 128 . מעניין כי לא ראיתי אתו בשום מקום אחר והוא עולה רק 100 ש"ח יותר (540 ש"ח) מה אתם אומרים שווה? מדוע הגירסה הזו של הכרטיס אינה מופיע בשום מקום ? תודה מראש על העזרה .
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש מבוסס i5 750 והמליצו לי לקנות לו כרטיס HD 4550. ברשותי 8500GT מהמחשב הישן שאני יכול להעביר לחדש. אני לא משחק משחקים, אבל רואה סרטים בHD. עובד עם שני מסכים - 24" 17" האם יש טעם לשדרג?
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך HD4890. חיברתי אותו והוא עובד טוב והמסך שלי הוא TCL 24. בכל מקרה, כשאני על רזולוציה 1600 על 900 אין לי בעיה. כשאני מעלה ל-1920 על 1080, חלק מהחלון יוצא מגבולות המסך (ואני מדבר על חלק גדול). זאת בעיה שהייתה לי בעבר וסידרתי אותו עם CCC אבל עכשיו גם לאחר שהתקנתי את הדרייברים האחרונים של הכרטיס, אני מנסה לשחק ב-CCC ולא מצליח בכלל. הוא לא מאפשר לי לצמצם את המסך? רעיונות לפתרון?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני גר כעט אצל אחותי לכמה ימים הבאים ואני פה כבר שבוע חבר שלה איש הייטק מקבל הכל חינם ויש לו קשרים אז הוא השיג לי מסך LCD SONY HS73 http://www.sony-cp.com/en/products/lcd/hs_designer/hs73/index.html מסך מ-ד-ה-י-ם לא רק העיצוב שלו שהוא נורא יפה חלק לגמרי הכל נוח ופועל מצויין אני משחק איתו במשחקים והוא פשוט מדהים, אני מרגיש איתו יותר טוב מאשר הרבה מסכי CRT יש לו גם זמן תגובה מצויין 16MS פשוט מסך אדיר מי שיש לו כסף (והרבה) אני ממליץ לו אישית לקנות מסך כזה כולה 3700 שקל
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אוקי זהו סופי תגידו לי מה ליקנות ואני קונה מה אתם אומרים או כרטיס מסך Sapphire ATI X800GT 256 mb Retail AGP http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=2149&osCsid=13bed2a2a6db516f7b0069eb3821cb0b או Leadtek Geforce 6800LE 128 mb 256-bit A400LE TD AGP Retail http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=122_123&products_id=821&osCsid=13bed2a2a6db516f7b0069eb3821cb0b ואחרון חביב כרטיס מסך Albatron GeForce 6600GT 128 MB 128 Bit DDR3 DVI AGP Retail http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=122_123&products_id=1189&osCsid=13bed2a2a6db516f7b0069eb3821cb0b ח'ברה מה לקחת בבקשה תעזרו לי זה פעם ראשונה שאני קונה כרטיס חזק מה לקחת
-
- 8 תגובות
- 601 צפיות
-