כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי כרטיס מסך עם VIVO ואני לא מוצא תכנה לצפייה, כל התכנות שמצאתי הן מיועדות להקלטה. בצפייה יש מסך קטן מאד. אי אפשר להגדיל, להקטין לשלוט באיכות וכו'. אני צריך תכנה שמתרכזת בצפייה ולא בהקלטה. אשמח להמלצות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
כרטיס לכל תקציב (או: המדריך למחפש כרטיס מסך המתחיל) (עודכן 3.11)לא עידכון רציני חדש למה Bessmertniy לא מעדכן את התרד הזה? זה יכול להטעות . דווקא אחלה של רעיון רק חבל שהוא לא מעדכן את זה , לפחות עכשיו שכן נכנסו הכרטיסים החדשים. שמעת Bessmertniy! תעדכן! אנחנו סומכים עליך (לפחות אני )
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
תראו..מקודם היה לי GeForce 4MX SE עם 128BIT, ובNeed For Speed U 2 היה רץ לי יחסית חלק על 1024*768 ורמת פירוט 3/4. לגבי האפקטים לא יודע. עם הכרטיס R9550 128BIT רץ לי פחות טוב על 1024*768 ורמת פירוט 2/4 , כשכמעט כל האפקטים פועלים, חוץ מכמה. על 3/4 אין על מה לדבר, זה לא זז. :-\ זה אמור להיות ככה? איזה אפקטים נוספים משפיעים על הכרטיס חוץ מהMotion Blur, של DX9? כי אני ממש מאוכזב, ידעתי שהכרטיס הזה לא שיא הטכנולוגיה אבל ציפיתי שהוא לפחות יפעיל לי את NFSU2 עם 3/4 והאפקטים החדשים. אני משתמש באומגה 2.5.9.7a, כשקודם ניסיתי את הקאטאליסט 5.1. עם שני הדרייברים אני מקבל ב3DMARK2003 קצת יותר מ2200 נקודות. דרך אגב, המחשב עבר פירמוט לפני שהכרטיס הותקןן. תודה לעוזרים.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברה אני קונה לעצמי כרטיס מסך שאני רוצה שיריץ את כל ה"כבדים". קראתי את המדריך אבל נישארתי מבולבל- יש כמה כרטיסים בסידרה הזאת: 9600xt- מזה ה- XT הזה?? לא הצלחתי למצוא מידע מועיל על זה. 9600pro- פרו נישמע טוב אבל עד כמה יותר ואם שווה? 9600- בלי פירוט מיוחד... 9600se- הגירסה המוחלשת נכון? לא לקנות! יעזור לי מאוד אם מישהו יכול לעשות סדר בבלגן הזה. אני נישארתי מבולבל... :s05: ואם יש לכם מחיר מומלץ אז רק יעזור. תודה מראש תום
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך 9600XT בחודש חודשיים הקרובים מישהו יודע האם צפויים שינויים בזמן זה במחיר? איזה חברה מומלצת יותר? GIGABYTE ?? CLUB3D ?? POWERCOLOR ?? אחר ??? ההבדל בין המחיר הכי גבוה להכי נמוך הוא 70 שקל הבנתי שהרבה פעמים בחברות פחות טובות מקבלים קירור לא טוב (כמו ה-ג'יפה 4 של CHAINTEC שיש לי, המאוורר הקטן הזה מרעיש כמו מטוס סילון) וזה בא לידי ביטוי בדברים אחרים תודה לעונים
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם בעיה היא כזו רכשתי מחשב חדש AMD3200+ 64bit לוח אם GIGABYTE K8NS ultra939 זכרון 512MB הכרטיס מסך 9600PRO התקנתי משחק NBA2005 כשרציתי להפעיל קיבלתי הודעה שחסר D3D9.DLL הורדתי את הקובץ הנ"ל והוספתי אותו עכשיו אני מקבל הודעה אחרת : The procedure entry point DdEntry10 could not be located in thr dynamic link library DDRAW.Dll בדקתי את ה-directx מותקן 9C אך בבדיקה שלו הואכותב שהדריברים לא מתאמים ביצעתי עידכון של הדריברים אך כנראה שזה לא היה נכון כי עדיין יש אותה בעיה מה עושים אני מתרפן ????????
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
על המאוורר שלכם מוברגת רשת שנועדה לחסום אבק, אבל מה שהיא בעיקר עושה הוא להפריע לזרימת האוויר. תורידו את הרשת הטורדנית ותזכו לירידת טמפ' של כ-5 מעלות.
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
קניתי את המסך היום ,ואני די מרוצה ממנו ,רק יש בעיה אחת. אני לא מצליח לכוון את הפינות של המסך שיהיו ישרות. תודה.
-
- 8 תגובות
- 860 צפיות
-
-
התמזל מזלי ונפל לידי מסך נוסף ל8 ימים (ממש נס חג החנוכה). המסך החדש הוא LCD אז הוא מחובר לDCI והישן מחובר לVGA. הכרטיס מסך הוא רדאון 9800 פרו. עשיתי את זה בשביל שלושה דברים: 1. לראות סרטים בפורמט רחב על שני המסכים, וככה להוריד את הפסים השחורים. 2. משחקים, שמעתי שיש כמה משחקים שתומכים בשני מסכים, כמו Flight Simulator. חשבתי לבדוק כמה מהם. 3. זה נראה ממש מגניב. הבעייה שלי עם 1 זה שזה פשוט לא עובד. אם אני מנסה להגדיל את החלון של הסרט על שני המסכים, וחצי נמצא בכל מסך, אז במסך הראש הראשי (Primary monitor) רואים את הסרט ובמסך השני רואים רק שחור. מישהו יודע איך לפתור את זה? צריך תוכנה מיוחד בשביל לראות ככה את הסרטים? בינתיים ניסיתי עם מדיה פלייר, BSPlayer וVideoLAN ובכולן הייתה …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם חיברתי את המחשב לטלויזיה שברשותי בעזרת כבל אך אני רואה בטלויזיה בשחור לבן. מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה?? תודה
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
מה יותר טוב במהירות?..מה יותר טוב בפילטרים....ועד כמה זה באמת משנה ברזולוציה של 1024*1280?... מה המהירות שעון?...איזה תזמוני זיכורון...ואת כל הפרטים הישבשים...
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
איך אני מחבר את הממיר יס לכ. TV? יש לי בין השאר חיבורים בכרטיס: audio out audio in s-video in video in tv antena בין מה לחבר למי ולאיפה? בין הממיר לכרטיס? מה האופציה הכי איכותית? ס-וידאו או וידאו אין? קיצר.. מה לעשות??? תודה מקרב לב לכל העוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף בין כרטיסי המסך שלי ושל אחי, מה צריך לעשות לפני שפיזית מחליפים את הכרטיסים? צריך לעשות uninstall לדרייברים של הכרטיסים ו.. ? והאם מספיק לעשות את זה כדי להסיר את הדרייבר: תודה.
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
לינק: http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?actType=search&page=1&modelCategoryId=CTG1000499&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelPrefix=40IL17&globalCode=L1730SM&globalSuffix=000000&unit=NOTHING&model=28# האם הוא שווה את המחיר? האם הוא טוב למשחקים ולסרטים כי זה יהיה אחד השימושים העיקריים. תודה לעונים.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נהרס לי הכרטיס מסך redeon hercules 9800se aiw לא יודע למה.. השארתי את המחשב דולק בלילה ומאז המחשב פשוט לא עולה [אפילו לא הביוס]. הבעיה היא בכרטיס מסך עצמו ושמתי בינתיים אחד אחר ישן שיש לי. גם כן המסך אולי נהרס במקביל לכ. המסך אבל יש מצב שזה רק הכבל עצמו ואם זה המסך עצמו אז החנות ליד הבית ויש אחריות אז אין בעיה.. בקיצור אני התקשרתי לדובים והסברתי לאדם הנחמד בשירות הלקוחות והוא בירר והסביר לי שאני צריך להחזיר את הכרטיס עם הקירור המקורי משום שללא הקירור היצרן לא יתקן לי אותו וגם כן נאמר שאין להם למכור לי קירור מקורי... עכשיו אני מוצא עצמי חסר אופציות מלבד לפנות אליכם, חברי הפורום, לעזרה. אני זקוק לקירור מקורי לכרטיס הנ"ל ואשמח אם מישהו ישאיל לי או אף ימכור לי קירור חדש. אני …
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.overclockercafe.com/Articles/NVidia_6600GT/NVidia_Anomaly.htm
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מסך Lcd של LG הנה הקישור : http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1436229 האם כדאי לקנות את המסך או לא????
-
- 9 תגובות
- 753 צפיות
-
-
הזמנתי לפני שעה מחשב חדש במזל טוב. וקניתי כרטיס שלא ממש הייתי בטוח בו. Pointofview Geforce 6200 256MB DDR (128Bit) TV OUT/DVI - PCX זה הכרטיס. איך?
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. אז ככה הכטיס מסך שלי התחיל לעשות בעיות בימים האחרונים. מתי שהמחשב עולה בכל הקטע של הדוס ובמסך טעינה של הוונדוס יש פסים מאונכים על כל המסך. עכשיו שהוונדוס עולה הכל נעלם ורואים רגיל נירא שהכל בסדר. הרצתי בדיקה של AQUAMARK ואני מקבל עכשיו משו כמו 10 אלף נקודות במקום 12 אלף שהאיתי מקבל לפני. מה שעוד שמתי לב אליו שהכרטיס פתאום יש לו רק 64 זיכרון במקום 128 שאמור להיות לו (תראו את התמונה למטה). החלפתי דריברים לא עוזר, איפסתי את הביוס גם לא עוזר, ניסיתי במחשב אחר את הקטע עם הפסים עדיין יש אבל השאר אני לא יודע לא התקנתי לו דריברים על המחשב השני. עכשיו המפרט שלי זה: axp 2500@ 2GHZ CHINTECH 7NJS GAIL GOLDEN DRAGON DUAL DDR 400 2X256 RADEON 9000 128DDR יש למישהו עוד רע…
-
- 10 תגובות
- 898 צפיות
-
-
-
מה הולך עם המחירים של ה X800 PRO ? הם לא יורדים.. במקום זה הם אפילו עלו בכמה אחוזים... אני דחיתי קניה של כ.מסך כדי לקנות את ה XL מארה"ב וגם הוא משווק ב 400$ כרגע... 100 דולר יותר ממה שהובטח... וזו גירסתם PCIE כך שלא נראה לי שישתלם בכלל לקנות AGP... מה יהיה איתם ? הם רוצים לשבור את NVIDIA בכך שהם מבלבלים ת'ציבור ? דמיט!
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
well אני לא ממש מתמצא בדברים האלה אבל יש לי 2 שאלות לגבי הכרטיס xfx6800 על כמה מעלות הוא אמור להיות..?( אצלי- 60 מנוחה 67 מאמץ) כמה הוא אמרו לקבל ב3Dmark05 ?(קיבלתי 3470) זה חשוב אז בבקשה!!!!
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
ההזמנה מחו"ל וזה דחוף...! אני מתלבט בין BFG שיש עליו אחריות לכל החיים לבין שאר החברות המוכרות.. לידטק ואלבטרון....???? בבקשה עזרה דחוף אני לפני קניה
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-