עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by lhadad,

ystem Information ------------------ Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 2 (2600.xpsp_sp2_rtm.040803-2158) Language: English (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: NVIDIA System Model: AWRDACPI BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG Processor: AMD Athlon 64 Processor 3200+, MMX, 3DNow, ~2.0GHz Memory: 512MB RAM Page File: 320MB used, 925MB available Windows Dir: C:\WINDOWS DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904) זה מחשב חדש הבעיה היא שבכל פעם שמפעילים משחק הוא נותן הודעה the procedure entry point Ddentry10 could not belocated in the dynamic link library DDRAW.DLL עדכנתי את הדריברים של המסך . ביצעתי בדיקה של directx והוא אומר…

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. תראו אני קובע אותו ל85 אבל בכפתור של המסך אני לוחץ בצד אני רואה שהוא בכלל עדין עובד על 60 ותמיד שאני מכבה את המסך או משאיר אותו כזה IDLE כמה זמן אז פתאום הוא יוצא מהשטח שלו ונהיה בפינות מעוות ולא רואים את הפינות זה מעצבן אותי כבר איזה חודשיים ושתקתי הגיע הזמן ... חח אני אודה למי שיכול לעזור

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  3. Started by Yaron-Cohen,

זיכרון?? וGPU??. והאם כרטיס של XFX יגיע לזה?...בסטוק?...ואם לא בסטוק אז עם עזרה של NV5??

• 31 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

לפרטים נוספים!! http://www.tomshardware.com/hardnews/20041216_115811.html לפי מה שהם טוענים הכרטסי מוציא 14.5K ב-3DMARK03 שזה יותר מ-X850XTPE ויותר מ-6800U!! הכרטיס הזה הוא אם שני ליבות שכל אחת אם 128MB DDR3 ו-128BIT קיצר מה דעתכם? זה יצא כזה בפתאומיות וואלה כל השוק הישתגע חבל על הזמן מאז מהפכת R300

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. זה לא בגלל שהמחשב שלי לא עומד בעומס או משהו, הסאונד נשאר קטוע גם אם אני עושה רינדור וגם בקובץ הסופי :'( בפרימייר הכל עובד יפה אבל אני מעדיף לעבוד עם הEDIUS יותר נוח לי.

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  6. Started by kobi_af,

x850xt ייצא רק ל pci ? ועכשיו שיצא בארץ הוא pci ? ומתי הוא יצא ל agp ? וכמה הבדל יש בינו ל x850xt pe ? 2 . ה x850 pro הוא יצא ל pci רק? ומתי יצא ל agp ? והאם הוא משתווה ל 6800 u ?

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  7. Started by NeptuneMB,

טוב, הבנתי שעוד מעט מגיעים לארצנו כרטיסי המסך מסדרת X850. עכשיו רציתי לדעת: 1.הם יגיעו רק בתושבת pci-e? 2.כמה גרסאות יצאו? ומה הם? 3.כמה יהיה מחירם בארץ (בערך)?(כל הגרסאות..) 4.יהיה ניתן לעשות משהו אם "ו" הם יהיו רק לpci-e?,כלומר דרך כלשהי להתאים אותם לAGP?(כרטיס נוסף או משהו כזה..?!מתאם...) תודה מראש לבינתיים..!

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  8. היי, אז ככה, יש לי מחשב אחד ישן שמשמש כשרת, עליו יש כ.מסך Ati Rage Mobility PCI. עד לא מזמן עמד עליו מסך Mag 15 אינטצ' מלפני 12 שנה, שהציג תמונה טובה ותקנית. החלטתי להחליף את המסך למסך LG 775, שזהו מסך תקין שעבד על מחשב אחר שניסיתי אותו עליו. בכל אופן, המסך החדש מציג תמונה מעוותת עם צבעים שונים ואפילו סוג של תמונה כפולה על המסך ברגע שמפעילים אותו על המחשב הישן. רציתי לדעת מהי הסיבה ואיך אפשר לתקן את הבעיה? * הבעיה היא אותה אחת גם בהפעלת המחשב ולא רק ב-Windows. תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  9. שלום, התקנתי אתמול את הדרייברים החדשים של DNA 3.6.5.1 ואין לי שום סמל בTaskbar של ATi וגם כאשר אני נכנס להגדרות > מתקדם אין לי שם כלום זאת אומרת רק הלשוניות שיש גם בלי הדרייברים (Genral, Adapter, Monitor , Truobleshoot) נסיתי להתקין את ה5.1 של ATI והבעיה חזרה על עצמה כאילו שהדרייברים בכלל לא הותקנו, רק כשחזרתי לדרייברים הקודמים הבעיה נפתרה (4.12), עכשיו השאלה שלי האם זה צריך להיות ככה? או שזו רק בעיה אצלי? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  10. Started by lipa,

אני מעוניין בכרטיס TV לצורך חיבור הממיר של YES למחשב כדי לבצע הקלטות באיכות טובה וללא העמסה על המעבד , או שבעצם כדאי לי לקנות כרטיס של עריכת וידאו כי למעשה אין לי שימוש בטיונר של כרטיס ה-TV התקציב הוא עד 800 ש"ח

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  11. למה ? מה אני צריך לעשות ?? יש כרטיס מסך 9600 XT מה אני צריך לעשות ?איזה הגדדשות לכוון ?

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  12. יש לי את הכרטיס Leadtek 6800 GT והוא עובד פיצוץ אבל אני יודע שיש צינורות עיבוד אבל מעולם לא ראיתי תוכנה שמראה לי כמה צינורות עיבוד יש לי ואיך אני פותח כאלו שסגורים... אשמח לקבל עזרה עם תוכנה או מידע כלשהוא.... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  13. האם יש הבדל בביצועים שבין 2 כרטיסים כשאחד מהם הוא PCI-E והשני הוא AGP? אם כן,זהו הבדל משמעותי?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by BURTON,

אני עובד כרגע עם שני מסכים(CRT) במוד של extended desktop. הבעיה היא שאת ה-TaskBar אני רואה רק במסך השמאלי ואני רוצה שהוא ישתרע גם על המסך הימיני יש לי Radeon 9600Pro עם הדרייברים האחרונים כולל CCC. מה אני צריך לעשות כדי ששורת המשימות תשתרע לי על שני המסכים? תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  15. אז ככה...יש לי איזה 1300-1500 שח..(ואי אפשר להתגמש...)... אני צריך מסך...בעיקר לסרטים וגם למשחקים...אבל המשחקים זה לא העיקר...ממש לא העיקר...זה אולי 10% ממה שאני עושה על המחשב במשך השבוע..!!..(משהו כמו 2-4 שעות בשבוע) אני מחפש מסך איכותי...אני לא יכול להוציא יותר מזה כסף...ובגלל זה ירדה האפשרות של הLG F900P... אז ככה הנה רשימת המסכים(קישורים לאתרי יצרן): Samsung 955DF Samsung 997DF Hyundai Q995 ViewSonic E92f+SB עכשיו פירוט על המסכים: Samsung 955DF: שפורפת מסך - Dynaflat רזולוציה מקסימלית - 1600X1200 תדר אופקי - 30Khz עד 85Khz תדר אנכי - 50Hz עד 160Hz רוחב פס - 185Mhz גודל נקודה - 0.2 תמונה - Samsung 997DF: שפורפת מסך - Dynaflat רזולוציה מקסימלית - 1…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by nir_varon,

מסך LCD "17 מתכוונן עם רמקולים מובנים וכניסת DVI תוצרת HP דגם TFT L1740 מה אתם אומרים על המסך הזה...? לא הצלחתי למצוא עליו הרבה מידע... אם יש לכם המלצות לאתרים שנותנים ביקורת על המסך אני אשמח....

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  17. אז הנה המסך שאני עומד לקנות: NU new tech - QL 711-V פירוט של המסך: Dimension 39.9 x 40.2 x 19.0(cm) Weight 4.1KG Introduction 17-inch Flat panel active-matrix TFT LCD Display 17.0" SXGA 1280x1024 Screen Size: 17.0" Response Time: 16 ms Pixel Pitch: 0.264mm Contrast: 500:1(maximum) Brightness: 320 cd/m2 ( Maximum) True Color Supported Auto Scaling Function Power Consumption Complies with EPA " Energy Star" Standard. < 1W Power consumption during active off operation < 35W Power consumption during normal operation 70° / 65° View Angle of Vertical 80° / 80° View Angle of Horizontal 4ms +12ms /16ms (Tr+Tf / typical) Response Time 16.2M C…

• 32 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by Spyro,

שלום, אני מרכיב מחשב ואני צריך לבחור כרטיס בסביבות 500-600 ש"ח ל PCI-E . מה כדאי?

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  19. אני בדיוק עובר חדר והייתי רוצה שני מסכים לחדר... אחד שיהיה לעבודה עם המחשב עצמו, קצת משחקים, אינטרנט וקצת סרטים... ועוד אחד שיהיה ליד המיטה שאיתו אני יראה יותר סרטים וטלויזיה... אני רוצה שהוא יתנהג ממש כמו טלויזיה. אז אמרתי במקום לקנות LCD TV אני יקנה מסך LCD רגיל ולמחשב כרטיס טלויזיה שאני יחבר אליו את הממיר של HOT מה אתם אומרים ?איזה מסכים מומלצים בקשר למסך של המחשב עצמו נראה לי שאני אלך על Viewsonic 171B. ובקשר למסך שאני יראה את הטלויזיה בעיקרון אז אני ירצה מסך הרבה יותר זול... נגיד תקציב 1800- שקל ?האם קיים משהו נורמלי?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  20. Started by Yaron-Cohen,

אני רוצה לקנות מסך (SAMSUNG 997DF)...ואין לו תקן TCO 95...יש לו תקן MPR II...על מה זה משפיע...ומה זה משנה..

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. עכשיו ככה...יש לחבר שלי צורב DVD... הוא רוצה לצרוב סרט רגיל שהוא הוריד מהאינטרנט...(יש חלק עם 5.1 ערוצי קול)... בפורמט DVD שהמכשיר DVD שלו יקרא את זה...אבל המכשיר שלו לא תומך בDIVX/XVID... איך צורבים??

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by fatNjazzy,

היי יש לי כרטיס מסך עם VIVO ואני לא מוצא תכנה לצפייה, כל התכנות שמצאתי הן מיועדות להקלטה. בצפייה יש מסך קטן מאד. אי אפשר להגדיל, להקטין לשלוט באיכות וכו'. אני צריך תכנה שמתרכזת בצפייה ולא בהקלטה. אשמח להמלצות. תודה.

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  23. כרטיס לכל תקציב (או: המדריך למחפש כרטיס מסך המתחיל) (עודכן 3.11)לא עידכון רציני חדש למה Bessmertniy לא מעדכן את התרד הזה? זה יכול להטעות . דווקא אחלה של רעיון רק חבל שהוא לא מעדכן את זה , לפחות עכשיו שכן נכנסו הכרטיסים החדשים. שמעת Bessmertniy! תעדכן! אנחנו סומכים עליך (לפחות אני )

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  24. Started by Idan-h,

תראו..מקודם היה לי GeForce 4MX SE עם 128BIT, ובNeed For Speed U 2 היה רץ לי יחסית חלק על 1024*768 ורמת פירוט 3/4. לגבי האפקטים לא יודע. עם הכרטיס R9550 128BIT רץ לי פחות טוב על 1024*768 ורמת פירוט 2/4 , כשכמעט כל האפקטים פועלים, חוץ מכמה. על 3/4 אין על מה לדבר, זה לא זז. :-\ זה אמור להיות ככה? איזה אפקטים נוספים משפיעים על הכרטיס חוץ מהMotion Blur, של DX9? כי אני ממש מאוכזב, ידעתי שהכרטיס הזה לא שיא הטכנולוגיה אבל ציפיתי שהוא לפחות יפעיל לי את NFSU2 עם 3/4 והאפקטים החדשים. אני משתמש באומגה 2.5.9.7a, כשקודם ניסיתי את הקאטאליסט 5.1. עם שני הדרייברים אני מקבל ב3DMARK2003 קצת יותר מ2200 נקודות. דרך אגב, המחשב עבר פירמוט לפני שהכרטיס הותקןן. תודה לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Dr__MIKO,

שלום חברה אני קונה לעצמי כרטיס מסך שאני רוצה שיריץ את כל ה"כבדים". קראתי את המדריך אבל נישארתי מבולבל- יש כמה כרטיסים בסידרה הזאת: 9600xt- מזה ה- XT הזה?? לא הצלחתי למצוא מידע מועיל על זה. 9600pro- פרו נישמע טוב אבל עד כמה יותר ואם שווה? 9600- בלי פירוט מיוחד... 9600se- הגירסה המוחלשת נכון? לא לקנות! יעזור לי מאוד אם מישהו יכול לעשות סדר בבלגן הזה. אני נישארתי מבולבל... :s05: ואם יש לכם מחיר מומלץ אז רק יעזור. תודה מראש תום

• 5 תגובות
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים