עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום יש לי מחשב בן כ 4 שנים, intel dual core E7300 לא זוכר את המהירות המדוייקת לוח אם MSI כרטיס המסך שנשרף הוא Geforce 9800 GT ואני מעוניין לקנות כרטיס מסך באותה רמה או טיפה טוב יותר ככה שהמשחב שלי יוכל לסחוב אותו. יש לכם אולי הצעות סבירות מבחינת כסף? (באזור ה 400 ש"ח ועדיף פחות) ? תודה סטס

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  2. איזה כרטיס הכי קרוב וזול ל-9800 בביצועים? 7600 עובר אותו?

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  3. Started by FIRE-KID,

שלום לחבר שלי נשרף המסך.. הוא לא מבין במחשבים לכן הוא לא צריך מסך פלסמה או שטוח... מסך 17 אינץ' רגיל משהו זול (אבל שלא יהיה בלי רמה בכלל) תודה לכולם...

• 10 תגובות
    • 734 צפיות
  4. Started by Niv Caspi,

היי לכולם, לפני כמה ימים שיחקתי Dota ופשוט המחשב נכבה ולא יכל להידלק, הרחתי ריח שרוף מהמארז כשפתחתי אותו ובהתחלה ישר חשדתי בספק כוח או בלוח אם, אבל הספק עובד עם מחשב אחר, וכשהוצאתי את הכרטיס מסך והכנסתי אחר (זה שאני איתו עכשיו,סתם כרטיס ג'נרי) הכול פועל בסדר. זה המחשב: מעבד: i5 2500 3.3Ghz לוח אם: Pa-65-UD3-B3 זיכרון: 8GB RAM ספק כוח: 600W (לא זוכר איזה דגם בדיוק). כרטיס מסך שנשרף: Geforce 570 gtx 1Gb קודם כל, הכרטיס הנוכחי לא דורש חיבור ישיר מהספק כוח,ככה שיכול להיות שגם זה הלך,אבל אין לי ממש איך לדעת את זה עד שאני לא אקנה כרטיס חדש ואחבר (או שיש איך?!). דבר שני, המחשב שלי נקנה לפני 4 שנים, ובכל מקרה יכול להיות שבשנים הקרובות אקנה חדש (יש גם סיכוי שלא מפני שאני …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. נשרף לי ה7900GT והוא עדיין במסגרת אחריות (יש ארטיפקטים). כנראה איזה שנתיים לא מייצרים כאלה ואין לייבואן את הדגם הזה במלאי. אם הוא מציע לי כרטיס אחר, מה הכרטיס המינימלי שמשתווה בביצועים לכרטיס הזה?

6. אהלן, לפני כחודש בערך נשרף לי הכרטיס מסך, 6800GT AGP 256 MB, בגלל ההכחדה של כרטיסי AGP לחנות שקניתי ממנה לא היו הרבה אופציות להציע לי (7600GS תחילה, אבל אחרי שאמרתי להם שזה כרטיס מאד חלש הם הציעו את ה GT) אני לא ממש בקיא בעידן ה "7" של הGF, האם מישהו יוכל לייעץ לי מה לאמר לחברה? את אותו כרטיס (6800GT) הם לא יכולים לספק , 100%, וגם לא כרטיס אחר מבית ATI

• 12 תגובות
    • 835 צפיות
  7. Started by asdefuser,

המחשב שלי בן שנתיים לא פתחתי אותו מעולם במהלך השנתיים וכמובן הוא התמלא באבק היו לי בעיות חימום בגלל האבק אבל התעלמתי עד שיום אחד שחקתי במחשב והתחילו לי ארטיפקטים התעלמתי גם מהם ואז חזרו הארטיפקטים ברמה יותר רצינית ואז קיבלתי blue screen of death מדליק תמחשב ותמונת מסך של המערכת ההפעלה מקורטעת ואז עוד פעם קריסה ו blue screen of death ניסיתי כמה פעמים עדיין אותה תקלה. לקחתי תמחשב למעבדה הרבצנו ניקוי בלחץ אוויר + שימון מגעים עם ספריי והלחפה של משחה טרמית למעבד על הדרך מחברים תכרטיס מסך חזרה ואותה בעיה.. הבחור מהמעבדה אמר שכנראה איזה שבבון בכרטיס נשרף כי המחשב נדלק והכל מראה תמונה חתוכה ואחרי 20 שניות מקבל מסך כחול. אז ברצוני לקנות כרטיס מסך חדש המפרט מחשב שלי: i5 3555 sandy…

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by High_Ping,

לפחות אני חושב שהוא נשרף, הסתכלתי קצת על מחירים ונראה שהם לא באמת זזו בשנתיים האחרונות. בכל אופן אני לא חושב שאני צריך משהו יותר חזק, אבל אשמח להמלצה על איזור ה 900₪-1400₪ מישהו יודע אם gainward מתחייבת לאחריות על הVram מעבר לאחריות הכוללת של הכרטיס שפגה אחרי שנה?

9. כי אני מחבר את המחשב לטלויזיה ומשחק שם ושם אין הבדל ברזולוציות כך שמספיק היה ה8500 כדי לשים את כל האפקטים על הכי גבוה ולשחק אז אני הייתי רוצה לדעת אם אפשר...איזה כרטיס אפשר לקנות ככה שיחזיק לי לשנה שנה וחצי כי אני כבר יקנה ps3. היה לי קצת זמן לבדוק בטרדים שהיו וראיתי שיש כרטיס טוב ti 4200 או...ששמתי עין על ה 9600 הרגיל .

• 10 תגובות
    • 822 צפיות
  10. הכותרת מדברת עבור עצמה. המחשב שלי: q6600 4gb ddr2 800Mhz gigabyte ds3L asus mw221c רצוי כרטיס אם ג'יגה או יותר זכרון מכיוון שאני גם מתעסק בתלת מימד חוץ מהמשחקים.

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by LaCostE,

אחותי הייתה על המחשב,פתום בום קפץ המחשב והמחב לא עלה יותר :ם ישר ידעתי שFX5200 שלי הלך,היום החזירו לי אותו כי לא עבדו שיש שבת. אמרו לי שהוא התחמם יותר מידי למרות שנייקיתי את כל המחשב ומהאארז והכול,לא ניקיתי תכרטיס מסך לא היה לי כוח להוציא, ממממ....כנראה ה3DMARK 06 היה קשה לו

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  12. Started by shlomoreuven,

איזה כרטיס מקביל טוב יש היום? ראיתי שיש מלא אופציות אבל חלקם גרועים...

• 35 תגובות
    • 3.8k צפיות
  13. אז זהו, נשרף לי הQUADRO FX 560 מאוד נהניתי ממנו אבל הגיע הזמן לקנות חדש. אני עוסק בעריכת ןידאו ולכן אני צריך כרטיס חזק יחסית למטרת רינדורים בעיקר מחפש משהו באיזור ה-600 ש"ח תודה מראש. המפרט שלי: לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3P מעבד: Q6600 QUAD 2.4

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  14. נשרף לדודים שלי הכרטיס מסך יש להם את המפרט הבא: q6600 2gb hec 500w איזה כרטיס מסך הכי טוב שאפשר להביא ב 500 שח ושלא יהיה צוואר בקבוק במחשב(היה להם 8800GT) יש אפשרות לחריגה קלה תודה

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  15. היה לי BFG8800GTS320 MB OC1. הוא נשרף, והחנות אומרת שליבואן אין עוד מהכרטיס הזה ולכן ישדרגו לי את הכרטיס מסך למשהו עדיף, אולי בתוספת קצת כסף. אני ממש ממש ממש לא מעודכן בסדרות החדשות של ATI ו NVIDIA. אפשר לדעת איזה כרטיסים חופפים לכרטיס שנשרף לי? ואיזה יום טובים? אני פשוט רוצה לבוא מוכן ולדעת איזה כרטיס לדרוש או אפילו להוסיף קצת כסף ולקנות אחד פצצה. המפרט שלי בפרופיל. (שימו לב שיש לי מסך רחב 20 אינץ, כלומר 1680x1050) המון תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  16. Started by PeaS,

המסך שברשותי הוא IIYAMA Vision Master Pro 454 19" (עליו הלכו כל כספי הבר-מצווה) והוא אצלי קצת יותר משנה). היום ניסיתי לסדר משהו עם הרשת וחיברתי אל המפצל (של החשמל) שאליו מחובר המסך גם את המודם ADSL של סמסונג. הייתי צריך להעביר כל מיני כבלים בין החדר שלי לזה שליד ככה שלא ממש שמתי לב מה שקורה שם, אני רק יודע שכשהדלקתי את המחשב ראו יופי, ואחרי כמה דקות שהייתי צריך לסדר משהו אצלי ראיתי שהמסך שחור (הוא היה דלוק, הזזתי את העכבר... נאדה). ריסטים לא עזרו, גם הבדיקה של החיבורים לחשמל ולמחשב. הדבר היחיד שוראים במסך הוא מעין פלאש כזה שקורה כשמדליקים את המחשב. אם אני לא טועה כשהמסך שרוף לא רואים בו כלום, אפילו לא את הפלאש הזה, או שאולי אני טועה? עכשיו, איך אני מגלה מה הבעיה ואיך אני …

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  17. אולי יהיה דגם חדש יותר? יש לי LG1732TQ +DVI 1:1400 4MS

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  18. Started by ophir555,

lg מפרסמת מסך חדש 19 אינץ בעל 2ms ןקונטרסט של 1:1600, מחיר כ 2500 שקל בארץ (באג מחשבים) האם הגיוני= רוב המסכים (סמסונג, בנקיו, מאג ,ויוסוניק) סביב המחיר הזה הינם בעלי קונטרס של 1:500 1:700

• 48 תגובות
    • 4.4k צפיות
  19. Started by T-Flash,

דליפת המידע האחרונה מ nVIDIA פתחה בפנינו את נתוני הכרטיסים מסדרות 8300 ו-8600 של החברה, הכרטיסים הראישונים לשוק הנמוך והבניוני אשר תומכים ב-DirectX10. כמו כל דליפת מידע מוקדמת הנתונים נוטים להשתנות עם הזמן, זאת מכיוון שהמידע אינו רשמי. גם הפעם תופעה זו לא פסחה עלינו וכרטיסי סדרת GF8600 מקבלים נתונים מעט שונים. האתר VR-Zone מוסר כי השמועות האחרונות על נתוני הכרטיסים מסדרת GF8600 לא היו נכונים במלואם. קודם כל שמם של שני הכרטיסים משתנה ל 8600GT לגרסה החזקה ו-8600GS לגרסה החלשה יותר (כן, בדיוק כמו בסדרת GF7). בניגוד לשמועות האחרונות, בהם הכרטיסים מקבלים רוחב פס של 256Bit לזיכרונות, רוחב הפס הוקטן פי 2 - כלומר 128Bit. אך עם זאת כ"פיצוי" הכרטיסים קיבלו מהירויות שעון גבו…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Tzion,

צריך אתר רשמי שכתובים בו המהירויות שעון- של הזכרונות ושל הליבה של שבב הFX5200 של נוידיה. באתר המעפן של נוידיה הם לא רשמו את זה. או שזה ממש מסובך להגיע לשם. אם מישהו יכול לתת לי בבקשה אתר של זה זה נורא יעזור לי תודה

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  21. הנה קובצי התוצעות של UT2003 לאחר בדיקה עם 3.2 ועם 3.4. אתם תראו לפי התאריכים ה3.2 הוא לפני חודש והחדש מהיום. חשוב לציין שלא נעשו שום שינויים במערכת בינתיים ולא הותקנו תוכנות חדשות.

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  22. Started by Oranl,

אהלן, יש לי את ה-BFG 8800GT OC2 ותוכנת ה-GPUZ מראה לי 975MHz ב-Memory Data Rate כשזה אמור להיות 1950MHz... זה תקין? רצ"ב תמונה. תודה לעונים! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  23. Started by kinggil,

שלום יש לי 9550 128 עכשיו ה ליבה עם 250 והזכרונות 200. זה נחשב ממש לכלום נכון? OC עד כמה הייה ללא פגע? תודה.

• 5 תגובות
    • 545 צפיות
  24. Started by ben389,

כיום אני עובד עם מסך סוני S73 כמסך ראשי ומסך מאג (עתיק) XJ700T כמסך משני. החלטתי לפנות קצת מקום על השולחן ולהחליף את המאג העתיק במסך חדש. ההגיון אומר לי לקנות מסך כמו שיש לי (שאני די מרוצה ממנו וכשקניתי אותו המסגרת הדקה שלו הייתה אחד הדברים שהכריעו לטובתו) רק עם DVI. ממה שראיתי באתרים שונים בארץ סוני הוציאו את אותו הדגם רק "מעודכן" (S74) שזה בעצם אותו המסך רק עם כניסת DVI. מה שמוזר זה שאני לא מצליח למצוא בשום מקום מסמך רשמי עם הנתונים שלו. בכל אתר כתוב משהו אחר וחיפוש בגוגל לא מוצא הרבה תוצאות. כמובן שבאתרי סוני השונים לא נמצא כל זכר למסך. איפה אפשר למצוא הוראות או נתונים טכנייים שלו? אפשר להמנע מהמלצות למסכי 19 כי זה פשוט לא נחוץ לי וזה יהיה סתם בזבוז כסף (אותה רזולוציה…

• 9 תגובות
    • 681 צפיות
  25. היי, רציתי לברר בתור התחלה מה השיקולים בבחירת מסך LCD, מעבר לעניין ה mS. חברות מומלצות, דגמים, איכות של רכיבים שצריך לבדוק, לה לה לה התקציב הוא עד 2200 (אפר גם לתרגם את זה לפריסה חודשית של המשכורת, שזה כבר הרבה יותר כיף) תודה מראש שחר

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.