כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
-
דליפת המידע האחרונה מ nVIDIA פתחה בפנינו את נתוני הכרטיסים מסדרות 8300 ו-8600 של החברה, הכרטיסים הראישונים לשוק הנמוך והבניוני אשר תומכים ב-DirectX10. כמו כל דליפת מידע מוקדמת הנתונים נוטים להשתנות עם הזמן, זאת מכיוון שהמידע אינו רשמי. גם הפעם תופעה זו לא פסחה עלינו וכרטיסי סדרת GF8600 מקבלים נתונים מעט שונים. האתר VR-Zone מוסר כי השמועות האחרונות על נתוני הכרטיסים מסדרת GF8600 לא היו נכונים במלואם. קודם כל שמם של שני הכרטיסים משתנה ל 8600GT לגרסה החזקה ו-8600GS לגרסה החלשה יותר (כן, בדיוק כמו בסדרת GF7). בניגוד לשמועות האחרונות, בהם הכרטיסים מקבלים רוחב פס של 256Bit לזיכרונות, רוחב הפס הוקטן פי 2 - כלומר 128Bit. אך עם זאת כ"פיצוי" הכרטיסים קיבלו מהירויות שעון גבו…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך אתר רשמי שכתובים בו המהירויות שעון- של הזכרונות ושל הליבה של שבב הFX5200 של נוידיה. באתר המעפן של נוידיה הם לא רשמו את זה. או שזה ממש מסובך להגיע לשם. אם מישהו יכול לתת לי בבקשה אתר של זה זה נורא יעזור לי תודה
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
הנה קובצי התוצעות של UT2003 לאחר בדיקה עם 3.2 ועם 3.4. אתם תראו לפי התאריכים ה3.2 הוא לפני חודש והחדש מהיום. חשוב לציין שלא נעשו שום שינויים במערכת בינתיים ולא הותקנו תוכנות חדשות.
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אהלן, יש לי את ה-BFG 8800GT OC2 ותוכנת ה-GPUZ מראה לי 975MHz ב-Memory Data Rate כשזה אמור להיות 1950MHz... זה תקין? רצ"ב תמונה. תודה לעונים! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום יש לי 9550 128 עכשיו ה ליבה עם 250 והזכרונות 200. זה נחשב ממש לכלום נכון? OC עד כמה הייה ללא פגע? תודה.
-
- 5 תגובות
- 523 צפיות
-
-
כיום אני עובד עם מסך סוני S73 כמסך ראשי ומסך מאג (עתיק) XJ700T כמסך משני. החלטתי לפנות קצת מקום על השולחן ולהחליף את המאג העתיק במסך חדש. ההגיון אומר לי לקנות מסך כמו שיש לי (שאני די מרוצה ממנו וכשקניתי אותו המסגרת הדקה שלו הייתה אחד הדברים שהכריעו לטובתו) רק עם DVI. ממה שראיתי באתרים שונים בארץ סוני הוציאו את אותו הדגם רק "מעודכן" (S74) שזה בעצם אותו המסך רק עם כניסת DVI. מה שמוזר זה שאני לא מצליח למצוא בשום מקום מסמך רשמי עם הנתונים שלו. בכל אתר כתוב משהו אחר וחיפוש בגוגל לא מוצא הרבה תוצאות. כמובן שבאתרי סוני השונים לא נמצא כל זכר למסך. איפה אפשר למצוא הוראות או נתונים טכנייים שלו? אפשר להמנע מהמלצות למסכי 19 כי זה פשוט לא נחוץ לי וזה יהיה סתם בזבוז כסף (אותה רזולוציה…
-
- 9 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היי, רציתי לברר בתור התחלה מה השיקולים בבחירת מסך LCD, מעבר לעניין ה mS. חברות מומלצות, דגמים, איכות של רכיבים שצריך לבדוק, לה לה לה התקציב הוא עד 2200 (אפר גם לתרגם את זה לפריסה חודשית של המשכורת, שזה כבר הרבה יותר כיף) תודה מראש שחר
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסך ati redeon 9600 עם יציאת טלווזיה s-video 7 pin אני מנסה לחבר אותו לטלווזיה עם יציאת rca (כלומר חיבור צהוב רגיל של ודיאו כמו של די וי די וכאלה) קניתי מתאם לכרטיס מסך 7 video pin to rca ויש לי כבל rca שמחובר לטלווזיה ומחובר למתאם שמחובר לכרטיס מסך עכשיו אני מסדר את כל ההגדרות ומקבל תמונה מעווטת לגימרה...ניסתי המון דברים והגדרות וזה פשוט לא הולך רציתי לדעת אם למישהו יש מושג איפה הבעיה? או אם מישהו נתקל בבעיה כזאת לפני?
-
- 9 תגובות
- 781 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס מסך הזה 1900XTX512 רציתי לדעת איך אני מעביר שאני יוכל לראות גם בטלויזיה וגם המחשב ? השתגעתי הכל ניסיתי ולא הצלחתי אשמח אם תעזרו לי
-
- 8 תגובות
- 517 צפיות
-
-
Some motherboards violate the AGP specification and therefore this card may not physically fit in some systems. אממ nonde??? WTF?! מה הכוונה כאן?,הבנתי אבל האם יש משהו שאני צריך לדאוג ממנו?...(אני מתחיל להלחץ לקראת בואו של הסוס שלי,תכננתי ליהנות ממנו קצת עם המערכת הזקנה הנוכחית ולשדרג מאוחר יותר[x800 xt platinum edition coming at the 15th november]). עריכה: הכותרת בסדר עכשיו?...
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אוקי... אז בזמן האחרון יש תקיעות נוראיות במחשב... לפעמים זה תקיעות קצרות, והמחשב חוזר לעצמו, ולפעמים מצבים שמצריכים ריסטרט... עכשיו אני חושד בכרטיס מסך, מפני שסוג התקיעות מוכר לי מתקיעות אחרות שהיו לי בעבר במהלך משחקים שהגורם להם היה כרטיס המסך. בפעם ההיא, הבעיה הייתה ניקוי הכרטיס, אז ניקיתי אותו, והמצב לא השתפר. לפעמים מופיעות לי הודעות של VPU RECOVER, סתם בפעילות שוטפת של המחשב (לא משחקים). הטמפ' במנוחה היא 50 מעלות... (כרטיס כמו שצייניתי 1950PRO של SAPPHIRE)... בקיצור, מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי geforce 4 TI 4600 ובזמן האחרון כל משחק שאני משחק הוא נתקע לכמה שניות (הקול ממשיך) ואז ממשיך...ועוד פעם ועוד פעם כל כמה שניות הוא נתקע. ואז ממשיך ..למה זה? התקנתי מחדש דרייברים ומחדש DIRECTX מה זה יכול להיות? זה מעצבן חבל על הזמן
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
פרוט המחשב שלי: פנטיום 4 3GHZ 512 MB זכרון כרטיס מסך רדיאון 9600 עם 256mb זכרון. windows xp pro SP2 הבעיה: אחרי כמה זמן שאני משחק באיזה שהוא משחק המחשב ניתקע וצריך לעשות ריסטרט זה האפשרות היחידה. המשחקים נתקעים אבל ליפני זה הם פעלו חלק בלי בעיות מה יכולה להיות הבעיה? המחשב קר.והכל מתפקד מצוין אז למה המשחקים ניתקעים? מה שמוזר: פרוט המחשב של אח שלי: פנטיום4 1.5GHz 256 MB זכרון כרטיס מסך רדיאון 9600 עם 256mb זכרון. windows xp pro SP2 המחשב של אחי פחות טוב משלי אבל אצלו לא ניתקע כלום הכל פועל חלק אז מה יכולה להיות הבעיה במחשב שלי?
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-
-
הגדרתי תמונה להיות הVIEWPORT BACKGROUND שלי ושאני עושה לה זום אין אני יכול להתמקד רק באמצע ואני לא מוצא כלי שיכול להזיז את מה שאני מתמקד בו (למשל PAN אבל לא מצאתי אותו ואני לא יודע אם הוא קיים ב3DSMAX8) עריכה- מצטער שפרסמתי את זה כאן פשוט לא שמתי לב שזה לא הפורום הנכון, עכשיו פרסמתי בגרפיקה ממוחשבת אז אפשר למחוק תודה
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
הבנתי שכדי לשמוע סאונד דרך כרטיסי המסך של NVIDIA צריך לחבר את הכרטיס לSPDIF שעל הלוח. יש לי כרטיס של Twintech 9800gtx+ לוח Gigabyte ga-p35-ds3l , איזה כבל אני צריך ואיפה אני מחבר אותו על הכרטיס מסך?
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני מפעיל למשל סרט ואיפ אפשר לשמוע אותו ברמקולים של הטלויזיה, אפשר רק דרך הרמקולים של המחשב והם די חלשים! אפשר לעשות משהו שיהיה אפשר לשמוע דרך הרמקולים של הטלויזיה ?
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב חדש , שקיבלתי היום , חיברתי את המסך שלי עם כבל HDMI של הכרטיס מסך אבל הסאונד לא עובר.. אני יודע שHDMI מעביר סאונד ובדקתי גם באתר של ATI ורשום שם שהכרטיס מסך כן מעביר סאונד. המפרט של המחשב זה: Intel core I5 2300 GA-H67MA-USB3-B3 Sapphire ATI 6670 1G(2.8) GDDR5 ככל הדרייברים של הלוח אם מותקנים והדרייבר של הכרטיס מסך הוא מהאתר של ATI האחרון. יש סאונד ברמקולים רגילים אבל לא בטלויזיה.... אשמח לעזרה , חיפשתי בגוגל בעיברית ובאנגלית ולא מצאתי תשובה לשאלה שלי....
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב שקיים בו הכרטיס הנ"ל אני קניתי מתאם בין היציאת dvi לhdmi ולפי אתר החברה הכרטיס תומך באודיו דרך hdmi. אך שחיברתי את הכבל אין שום סאונד. רציתי לדעת איך מפעילים אותו ואם לא ניתן ואני קונה כרטיס חדש האם צריך להתאים את השבב (nvidia/ati) לחברת המעבד. תודה. ניצן
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
חבר קנה לבן שלו טלויזיה LCD לחדר שתשמש גם כמסך למחשב. LG "24. חיברתי כבל HDMI מכרטיס המסך GeForce 9500GT לטלויזיה. רואים מעולה אבל אין סאונד. הורדתי את הדרייברים האחרונים והתקנתי וניסיתי לחפש בהגדרות של nVidia ובהגדרות של הקול אבל לא מצאתי שום דבר. מה לעשות?
-
- 14 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי תכרטיס מסך 4850 HDMI..רציתי לחבר אותו לטלוויזיה לסרטים.קראתי קצת ולא הבנתי תקטע עם המתאם..אם אני יחבר HD לHD זה יעביר סאונד לטלוויזיה? דרך אגב לא הגיע לי המתאם הנ''ל..כך שאם יש צורך במתאםכדי להעביר סאונד אם תוכלו רק לישלוח לי קישור איליו ב EBAY תודה!
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
איזה מהם יותר טוב ולמה? ויש לי אפשרות לקחת רק אחד מהם ואך ורק מהם, אז לא להציע אחרים מה לעשות יש מגבלות ששורפים מסך ישן :\ תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
חיכיתי עד עכשיו כדי לראות מה יהיה עם ה GTS החדש אבל הוא עולה 2000 ש"ח, השאלה האם הוא יחזיק באמת לזמן ארוך יותר? כי לפי מה שאני רואה גם אם אני אקנה את ה GT או את ה GTS הזמן שלהם להחלפה בכרטיס הבא יגיע בדיוק באותו זמן. אז אני אשמח לתשובה יותר מדויקת והאם באמת ישנה סיבה לשלם 500-600 ש"ח נוספים בעבור ה GTS החדש תודה
-
- 8 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום רב , רציתי לשאול לגבי סגירת המסך ממצב Standby (מנורה מהבהבת). -האם כדאי ? -האם זה יכול לגרום לנזק חומרתי ? תודה על ההקשבה.
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
טוב אז לפי כחודש בערך קיבלתי את המסך (ASUS MW221U) היום בבוקר התעוררתי ואני שם לב שיש מין נקודה על המסך זה נראה כמו סדק כלשהוא, לדעתי זה לא פיקסל מת כי כשאני מעביר את האצבע על הנקודה אני מרגיש מעין משהו מחוספס כזה מכאן שזה משהו "פיזי" על המסך. אני יכול לאשר בוודאות שאף אחד לא נגע במסך וזה לא משהו שנגרם "מבחוץ". מה הסיבות ההגיוניות לסדק הזה? יכול להיות שזה נוצר כתוצאה מלחץ כלשהוא או אני לא יודע כבר מה, זה נורא מציק , כמובן שיש אחריות אך השאלה היא אם הם בכללו ינסו לעזור או ישר יגידו שזה משהו שנגרם בכוונה או משהו כזה מה דעתכם עריכה * לא ציינתי שאתמול הלכתי לישון ב- 4 בבוקר בערך וזה בוודאיות לא היה שם!! רק כשקמתי היום בבוקר זה הופיע! ואין פשוט אין מצב שמישהו עשה את זה אין לי …
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-