עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני בדיוק עובר חדר והייתי רוצה שני מסכים לחדר... אחד שיהיה לעבודה עם המחשב עצמו, קצת משחקים, אינטרנט וקצת סרטים... ועוד אחד שיהיה ליד המיטה שאיתו אני יראה יותר סרטים וטלויזיה... אני רוצה שהוא יתנהג ממש כמו טלויזיה. אז אמרתי במקום לקנות LCD TV אני יקנה מסך LCD רגיל ולמחשב כרטיס טלויזיה שאני יחבר אליו את הממיר של HOT מה אתם אומרים ?איזה מסכים מומלצים בקשר למסך של המחשב עצמו נראה לי שאני אלך על Viewsonic 171B. ובקשר למסך שאני יראה את הטלויזיה בעיקרון אז אני ירצה מסך הרבה יותר זול... נגיד תקציב 1800- שקל ?האם קיים משהו נורמלי?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  2. Started by Yaron-Cohen,

250MHZ זה בסדר??

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  3. כרטיס לכל תקציב (או: המדריך למחפש כרטיס מסך המתחיל) (עודכן 3.11)לא עידכון רציני חדש למה Bessmertniy לא מעדכן את התרד הזה? זה יכול להטעות . דווקא אחלה של רעיון רק חבל שהוא לא מעדכן את זה , לפחות עכשיו שכן נכנסו הכרטיסים החדשים. שמעת Bessmertniy! תעדכן! אנחנו סומכים עליך (לפחות אני )

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  4. שלום, התקנתי אתמול את הדרייברים החדשים של DNA 3.6.5.1 ואין לי שום סמל בTaskbar של ATi וגם כאשר אני נכנס להגדרות > מתקדם אין לי שם כלום זאת אומרת רק הלשוניות שיש גם בלי הדרייברים (Genral, Adapter, Monitor , Truobleshoot) נסיתי להתקין את ה5.1 של ATI והבעיה חזרה על עצמה כאילו שהדרייברים בכלל לא הותקנו, רק כשחזרתי לדרייברים הקודמים הבעיה נפתרה (4.12), עכשיו השאלה שלי האם זה צריך להיות ככה? או שזו רק בעיה אצלי? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  5. אשמח לעזרה בנושא. : LCD MAG 19" LP917. מומלץ? תכונות? תמונות?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by lhadad,

ystem Information ------------------ Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 2 (2600.xpsp_sp2_rtm.040803-2158) Language: English (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: NVIDIA System Model: AWRDACPI BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG Processor: AMD Athlon 64 Processor 3200+, MMX, 3DNow, ~2.0GHz Memory: 512MB RAM Page File: 320MB used, 925MB available Windows Dir: C:\WINDOWS DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904) זה מחשב חדש הבעיה היא שבכל פעם שמפעילים משחק הוא נותן הודעה the procedure entry point Ddentry10 could not belocated in the dynamic link library DDRAW.DLL עדכנתי את הדריברים של המסך . ביצעתי בדיקה של directx והוא אומר…

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Dr__MIKO,

שלום חברה אני קונה לעצמי כרטיס מסך שאני רוצה שיריץ את כל ה"כבדים". קראתי את המדריך אבל נישארתי מבולבל- יש כמה כרטיסים בסידרה הזאת: 9600xt- מזה ה- XT הזה?? לא הצלחתי למצוא מידע מועיל על זה. 9600pro- פרו נישמע טוב אבל עד כמה יותר ואם שווה? 9600- בלי פירוט מיוחד... 9600se- הגירסה המוחלשת נכון? לא לקנות! יעזור לי מאוד אם מישהו יכול לעשות סדר בבלגן הזה. אני נישארתי מבולבל... :s05: ואם יש לכם מחיר מומלץ אז רק יעזור. תודה מראש תום

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  8. עכשיו ככה...יש לחבר שלי צורב DVD... הוא רוצה לצרוב סרט רגיל שהוא הוריד מהאינטרנט...(יש חלק עם 5.1 ערוצי קול)... בפורמט DVD שהמכשיר DVD שלו יקרא את זה...אבל המכשיר שלו לא תומך בDIVX/XVID... איך צורבים??

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by lhadad,

שלום לכולם בעיה היא כזו רכשתי מחשב חדש AMD3200+ 64bit לוח אם GIGABYTE K8NS ultra939 זכרון 512MB הכרטיס מסך 9600PRO התקנתי משחק NBA2005 כשרציתי להפעיל קיבלתי הודעה שחסר D3D9.DLL הורדתי את הקובץ הנ"ל והוספתי אותו עכשיו אני מקבל הודעה אחרת : The procedure entry point DdEntry10 could not be located in thr dynamic link library DDRAW.Dll בדקתי את ה-directx מותקן 9C אך בבדיקה שלו הואכותב שהדריברים לא מתאמים ביצעתי עידכון של הדריברים אך כנראה שזה לא היה נכון כי עדיין יש אותה בעיה מה עושים אני מתרפן ????????

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  10. Started by Idan-h,

תראו..מקודם היה לי GeForce 4MX SE עם 128BIT, ובNeed For Speed U 2 היה רץ לי יחסית חלק על 1024*768 ורמת פירוט 3/4. לגבי האפקטים לא יודע. עם הכרטיס R9550 128BIT רץ לי פחות טוב על 1024*768 ורמת פירוט 2/4 , כשכמעט כל האפקטים פועלים, חוץ מכמה. על 3/4 אין על מה לדבר, זה לא זז. :-\ זה אמור להיות ככה? איזה אפקטים נוספים משפיעים על הכרטיס חוץ מהMotion Blur, של DX9? כי אני ממש מאוכזב, ידעתי שהכרטיס הזה לא שיא הטכנולוגיה אבל ציפיתי שהוא לפחות יפעיל לי את NFSU2 עם 3/4 והאפקטים החדשים. אני משתמש באומגה 2.5.9.7a, כשקודם ניסיתי את הקאטאליסט 5.1. עם שני הדרייברים אני מקבל ב3DMARK2003 קצת יותר מ2200 נקודות. דרך אגב, המחשב עבר פירמוט לפני שהכרטיס הותקןן. תודה לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Yaron-Cohen,

זיכרון?? וGPU??. והאם כרטיס של XFX יגיע לזה?...בסטוק?...ואם לא בסטוק אז עם עזרה של NV5??

• 31 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. Started by Holography,

Forceware 71.80 עושה פלאים לביצועים, העלה לי (בסטוק) מ2824 עם 71.24 של Vstudio\MVKTech ל3976 מה שמקרב את ביצועי הסטוק של 6800nu 16x1.6 ל4k שהיה לי קצת יותר זמן פנוי אבדוק ביצועים באוברקלוק, שבת שלום [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 41 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by itaic,

שלום לכולם חיברתי את המחשב לטלויזיה שברשותי בעזרת כבל אך אני רואה בטלויזיה בשחור לבן. מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה?? תודה

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  14. Started by fatNjazzy,

ביחס לקופיגורציה. 3138, זו התוצאה ב 3DMARK05 P4 2.6 HT 478 צ'יפסט 915P 512MB X2 DUAL DDR 400 HD 40GB 7200 ללא OC. כשאני עובד על תכנות תלת מימד, הוא מאד מאד איטי (זה אולי לפורום אחר) אבל בכל זאת. תודה רבה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום. אני חדש.. פישפשתי פה בפורומים בעקבות המלצה של מישהו מKSP , סוף סוף אתר ופורומים רציניים ויש לי כמה שאלות לגבי המחשב שאני מתכנן לקנות הכי חשוב לי כרגע זה לדעת: 1 מה ההבדל בין החברות שמייצרות כרטיסי מסך? אני מתלבט בין החברות: XFX LEADTEK GAINWARD ומישהו אמר לי שיש לו של ג'יגה בייט.. אבל לא ראיתי באתר שלהם שקיים כזה כרטיס (PCX להזכירכם ולא AGP), מה אתם ממליצים? האם ההבדל היחיד הוא בקירור שלהם ורעש? מה עם אמינות ואחריות? אני ממש ממש מחפש המלצות וכל מי שדיברתי איתו שזה בעצם חנויות מחשבים אומר שהכרטיסים שלו טובים (בעצם... 6800 חייב להיות כרטיס טוב.. אפילו אם הוא מיוצר בקלקיליה לא?) 2 אולי אולי במקרה יש מישהו בארץ שמוכר וגם נותן אחריות של BFG?? 3 אני גם לא יודע איזה …

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  16. Started by nadaw,

איך אני מחבר את הממיר יס לכ. TV? יש לי בין השאר חיבורים בכרטיס: audio out audio in s-video in video in tv antena בין מה לחבר למי ולאיפה? בין הממיר לכרטיס? מה האופציה הכי איכותית? ס-וידאו או וידאו אין? קיצר.. מה לעשות??? תודה מקרב לב לכל העוזרים!!!

17. Started by ytoledano,

התמזל מזלי ונפל לידי מסך נוסף ל8 ימים (ממש נס חג החנוכה). המסך החדש הוא LCD אז הוא מחובר לDCI והישן מחובר לVGA. הכרטיס מסך הוא רדאון 9800 פרו. עשיתי את זה בשביל שלושה דברים: 1. לראות סרטים בפורמט רחב על שני המסכים, וככה להוריד את הפסים השחורים. 2. משחקים, שמעתי שיש כמה משחקים שתומכים בשני מסכים, כמו Flight Simulator. חשבתי לבדוק כמה מהם. 3. זה נראה ממש מגניב. הבעייה שלי עם 1 זה שזה פשוט לא עובד. אם אני מנסה להגדיל את החלון של הסרט על שני המסכים, וחצי נמצא בכל מסך, אז במסך הראש הראשי (Primary monitor) רואים את הסרט ובמסך השני רואים רק שחור. מישהו יודע איך לפתור את זה? צריך תוכנה מיוחד בשביל לראות ככה את הסרטים? בינתיים ניסיתי עם מדיה פלייר, BSPlayer וVideoLAN ובכולן הייתה …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by The_Byter,

http://www.overclockercafe.com/Articles/NVidia_6600GT/NVidia_Anomaly.htm

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  19. אני רוצה להחליף בין כרטיסי המסך שלי ושל אחי, מה צריך לעשות לפני שפיזית מחליפים את הכרטיסים? צריך לעשות uninstall לדרייברים של הכרטיסים ו.. ? והאם מספיק לעשות את זה כדי להסיר את הדרייבר: תודה.

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  20. אני רוצה לקנות מסך Lcd של LG הנה הקישור : http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1436229 האם כדאי לקנות את המסך או לא????

• 9 תגובות
    • 785 צפיות
  21. קניתי את המסך היום ,ואני די מרוצה ממנו ,רק יש בעיה אחת. אני לא מצליח לכוון את הפינות של המסך שיהיו ישרות. תודה.

• 8 תגובות
    • 884 צפיות
  22. Started by qpalzm,

על המאוורר שלכם מוברגת רשת שנועדה לחסום אבק, אבל מה שהיא בעיקר עושה הוא להפריע לזרימת האוויר. תורידו את הרשת הטורדנית ותזכו לירידת טמפ' של כ-5 מעלות.

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  23. Started by alias,

xfx 6600gt agp ?? כי נכנסתי לאתר שלהם ואני לא יודע איזה מהם הוא הנכון? (הראשון או השני?) Performance Graphics Core: 256-bit Memory Interface: 128-bit Memory Data Rate: 1000 MHz RAMDACs: 400 MHz

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  24. היי, אז ככה, יש לי מחשב אחד ישן שמשמש כשרת, עליו יש כ.מסך Ati Rage Mobility PCI. עד לא מזמן עמד עליו מסך Mag 15 אינטצ' מלפני 12 שנה, שהציג תמונה טובה ותקנית. החלטתי להחליף את המסך למסך LG 775, שזהו מסך תקין שעבד על מחשב אחר שניסיתי אותו עליו. בכל אופן, המסך החדש מציג תמונה מעוותת עם צבעים שונים ואפילו סוג של תמונה כפולה על המסך ברגע שמפעילים אותו על המחשב הישן. רציתי לדעת מהי הסיבה ואיך אפשר לתקן את הבעיה? * הבעיה היא אותה אחת גם בהפעלת המחשב ולא רק ב-Windows. תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  25. Started by Yaron-Cohen,

מה יותר טוב במהירות?..מה יותר טוב בפילטרים....ועד כמה זה באמת משנה ברזולוציה של 1024*1280?... מה המהירות שעון?...איזה תזמוני זיכורון...ואת כל הפרטים הישבשים...

• 7 תגובות
    • 770 צפיות

דיונים חדשים בפורומים