עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by 3pac,

שמתי לב (עם RivaTuner Statistics Server) שבמשחקים כמו Dead Space ,Godfather 2 ,Wanted הטמפ' של הכרטיס עולה כשהוא בתפריט הראשי. מישהו יכול להסביר לי למה :s05:

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  2. שלום... רציתי להזמין מנועה כומפ כרטיס מסך Geforce 7800 GS OC 256 מגה נראה לי של XFX ב1690 אבל נגמר להם אז אני צריך להזמין ממקום אחר.. אני צריך שיהיה לי את הכרטיס החזק ביותר(כיום) לAGP שיחזיק את המחשב שלי לעוד זמן במשחקים.. תודה. תגידו אם צריך מפרט של המחשב.

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  3. Started by wiz,

שלום לכם אשמח לעצה. * קודם כל, לכל אלו שישר יציעו לי Raedon אנא ממכם, אני לא יכול לרכוש Raedon כי אין לו תמיכה טובה לתוכנות תלת-מימד וזה עיקר עיסוקי, רק ה- Firegl נתמכים כמו שצריך. לכן לא מעוניין, תודה. עכשיו, אני רוצה ללכת על ה- highend אבל מתוכם יש הרבה אפשרויות יש את ה- 5950Ultra 5900Ultr 5900 5900XT איזה מהם אתה חושבים נותן את הכי הרבה תועלת יחסית למחיר? על מה הייתם הולכים אם היה לכם תקציב יחסית גדול? ואיזה חברה? כרגע אני מסתכל על שני דגמים- MSI 5900VTD 128MB - הוא דגם מוחלש, אבל הבנתי שיש לו יכולות OC מדהימות שהוא יכול לעבור את ה- 5950Ultra או - Leadtek 5950Ultra TDH 380 - אני מת על החברה וברור שזה דגם חזק מאוד, אבל זה כמעט 1000 שקל יותר, יש לו אוור …

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  4. אלה מפרטי המחשב שלי: Computer Type ACPI Multiprocessor PC Operating System Microsoft Windows XP Professional CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) Motherboard Name Asus P5Q SE (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) System Memory 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) Video Adapter NVIDIA GeForce 9500 GT (512 MB) (לא מספיק טוב בשבילי, כרטיס ממוצע "-" לפי מה שהבנתי) Monitor Samsung SyncMaster 931C/MagicSyncMaster CX930B (Digital) [19" LCD] (HVBLC28048) מתלבט בין שני כרטיסי מסך, אני מעוניין לבחור את האופצייה הכי מתאימה לפי מפרטי המחשב והיצע המשחקים כיום. 175$ EAH4850/HTDI/512M Specifications: Graphics Engine ATI Radeon HD 4850 Bus Sta…

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  5. Started by assaf181,

שלום. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש. שאלתי פה לפני כמה זמן והמליצו לי על Geforce 9800GT. ראיתי כמה גרסאות של הכרטיס: http://skypc.co.il/pl_product~28650~8~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~32167~8~0.htm למה ההבדל במחירים כל כך גדול? אני משער שלאחד מהם יש DDR2 ולשני DDR3. מה ההבדל בין שני הסוגים? ה-DDR3 נותן הבדל גדול בביצועים? אם למישהו יש המלצה למשהו יותר משתלם בסביבות ה-500 שקל אני אשמח. המחשב משמש למשחקים, אבל אני לא צריך איכות הכי טובה. מספיק לי מדיום. הנה המפרט: מעבד - E6400 זיכרון - 2GB ווינדוס XP ספק ג'נרי של 400W (הוא יחזיק כרטיסים כאלה בכלל או שאני אצטרך להחליף?) מסך - 19 אינץ'. שכחתי משהו? תודה וסליחה על החפירה

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  6. טוב נשמות מקווה שתעזרו לי יש לי מסך חדש דנדש של Proview דק תכנולגיית LCD כמובן עכשיו יש לי בעייה רצינית של "מריחה צבע" נגיד תקחו את ה WINAMP שלכם במחשב שלכם תגררו אותו תיראו את השמות שברשימה בבירור אז אצלי לא עד שאני לא מפסיק לגרור אני רואה את השמות מרוחים כאלו כאילו לקחת עת עם הרבה דיו ומרחת אותו עם היד זה רק כדי להמחיש את הבעייה כי זה לא מה שמפריע לי מה זבאמת מפריע ליז ה במשחקי אינטרנט אי אפשר לשחק בגלל זה תודה רבה רבה רבה לכל העוזריםםםםםםםםם אני מתחנן לעזרה כי זה ממש ממש קריטי

• 10 תגובות
    • 801 צפיות
  7. Started by XXXgamer,

לכרטיס המסך הזה יש תוכנה שמאפשרת "לשחק" עם האפשרויות שלה. על מנת לחבר מכשיר,התוכנה איתרה את המכשיר,וכדי לראות שמתי את המכשיר כ-primary. עכשיו כשהמכשב דולק,אני לא יכול לראות תוכנות פועלות,למעט windows explorer. כשהפעלתי crysis,ראיתי שהתוכנה נמצאת מעבר לצד ימין,כך שרואים רק את הקצה השמאלי שלה.כך שאני מניח שהתוכנות נמצאות גם מעבר לצד ימים של המסך,מפני שכאני מפעיל תוכנה המחשב מתנהג כרגיל,חוץ מלהראות אותה.

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  8. אורח אילן
    Started by אורח אילן,

יש לי היום כרטיס מסך מובנה של אינטל והוא כל הזמן יוצא ממצב AERO - מחפש כרטיס מסך זול ובסיסי שיתאים למשימה... מה מומלץ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by De_Lu_xE,

חבר שלי קונה מחשב והוא מתעקש על Ge-Force FX 5200 ואמרתי לו שעדיף לו לקחת את ה-Radeon 9200Pro מי צודק מבין שנינו? שני הכרטיסים עם אותו הזיכרון!!!

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  10. ובקיצור - לפי מה אני יודע מה עליי להוריד? את הגרסה הרגילה של הדרייבר או את הגרסה של ה64 BIT?

• 12 תגובות
    • 869 צפיות
  11. אורח אביחי
    Started by אורח אביחי,

אני כבר כמה שנים רץ עם evga gtx 960 ssc 4gb וחשבתי לשדרג, חשבתי שאני יכול אולי להוסיף עוד אחד הבעיה היא שאני לא מוצא כאלו בדיוק ואלו שאני מוצא מאוד יקרים. השאלה היא האם אני צריך בדיוק את אותו מודל או שאני יכול לעשות sli עם כל gtx 960 (בלי קשר לvram)?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אהלן, יש לי תקציב של 500 שקל, ואני לא גיימר רציני, מדי פעם אני מתקין איזה משחק חדש וטוב, ולא משנה לי שזה לא הגדרות הכי גבוהות מספיק לי הגדרות בינוניות. בכל מקרה מצאתי כרטיס בתקציב שלי, מדובר על ה-NVIDIA GeForce 7300GT רציתי לדעת אם המחשב שלי בכלל "יקבל" אותו. המפרט של המחשב הוא כזה: Intel P4 2.0 512ddr עכשיו בקשר ללוח אם אני לא הכי סגור כי זה מחשב מובנה של compaq דגם presario 6027US. אבל נראה לי שזה Intel Brookdale-G i845G בכל מקרה אם יש מישהו שיכול לברר לפי הדגם של המחשב שהבאתי איזה לוח אם יש לי ולפי זה לתת לי תשובה אני אודה לו מאוד. דבר נוסף, ליד החריץ של הכרטיס מסך רשום 1.5V אם זה אומר משהו בקשר לתאימות שלו לכרטיסי מסך. תודה רבה לעוזרים וחג שמח.

• 9 תגובות
    • 590 צפיות
  13. אני מחפש כרטיס מסף בסביבות ה 400 שקל עכשיו יש לי גרטיס מסך GF4 MX440 64 MB כפי שאתם מבינים לא משהו בכלל.... עכשיו אני רוצה לנסוע מחר לסניף בב"ש לחנות KSP ואני ראיתי באתר שלהם כמה כרטיסים שמתאימים לי.... לפני מה שהבתי ללוח אמ שלי מתאים רק AGP אז הכרטיסים המועמדים הם: 1) כרטיסי מסך ?eVGA? - ?5500 256MB TV, DVI, AGP והנה הכתובת לקישור של המפרט התכני : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2839 מחיר : 420 2) והכרטיס השני: כרטיסי מסך ?Powercolor? - ?9600 Pro EZ 256MB, TV, DVI, AGP והנה הקישור: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2898 מחיר : 350 בבקשה תגידו לי מה אתם חושבים על שני הכרטיסים.... ומה אתם ממליצים לי.... או שאולי יש איזה כרטיס אחר שאתם יודעים על קיומו... פשוט אני לא מכיר את 2 …

14. Started by DXT,

שלום רב. אני מחפש מסך "19 שטוח שיתאים לצרכי (1280x1024@85Hz אני חושב שיספיק). התקציב שלי לא מי יודע מה לכן מסכים בשווי 1700 ויותר לא באים בחשבון. נקלתי במסך הזה: LG 19 FLATRON T910BU. הנה ה- Spec Sheet שלו: לחץ כאן. כפי שאתם רואים הוא תומך ב- 1280x1024@85Hz. בנתונים הטכניים שלו אני פחות מבין ולכן עצתכם נדרשת. באופן כללי, מה ההבדל בינו לבין ה F900B וה- F900P לדוגמא? במה מסכים אלה יותר טובים ממנו? אני מניח שלא סתם הם עולים כמה מאות שקלים יותר. תודה.

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  15. Started by shahar07,

מה זה אומר ? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 898 צפיות
  16. Started by יניב קופר,

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1EKCE05E6A

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. כרטיס מסך למקסימום ביצועים פחות כסף שיתאים למסך 27 אינץ ברוולוציה FHD תקציב-300-500שח

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכולם, מנסה להחליט איזה כרטיס מסך לקנות, הכרטיס מיועד למשחקים חדשים בריזולוציה 1200×1920 . בתקציב אני יכול לקחת 4890 או GTX275/HD4850X2 אם חריגה, השאלה היא האם שווה להשקיע את הכסף הנוסף עבור GTX275 או HD4850X2 . במידה ואתם ממליצים על ה-4850X2 האם ייתכנו בעיות תאימות או תמיכה עם משחקים קצת ישנים, או בעיות דרייברים באופן כללי. שקט הוא פרמטר חשוב אבל לא קריטי. מפרט רלוונטי: מעבד: E8400@3.65 ספק: OCZ Poewrstream 520w לוח: GA-EP43-ds3L זכרון: 4GB על מע' 64BIT תודה מראש על העזרה.

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  19. שלום לכולכם. אני שוקל שידרוג של כ.המסך והשיקול העיקרי בין שני המתמודדים העיקריים (כאמור, GTX 570 מול ה560 Ti) הם גודל פיזי וצריכת חשמל. אני כרגע עם 8800GTS 640MB בן 3.5 שנים. מארז הוא Gigabyte Aurora 570S (Sumo 5115)z והספק הוא Enermax Liberty 500W ה560 הוא באותו הגודל הפיזי כמו ה8800 שלי, כך שאין בעיה עם זה. ולפי Nvidia דרישות הספק הן 500W. כך שמבחינתי ה560 הוא הדיפולט. ההפרש של 400 שקלים ותוספת הביצועים המשמעותית (בהתחשב בעובדה שהכרטיס הזה אמור לסחוב אותי שנתיים עד המחשב הבא ועוד כשנה וחצי לאחר מכן) מטה את הכף לכיוון ה570. אך אבוי, ה570 ארוך באינץ' וחצי (10.5 לעומת 9") ודרישות הספק הינם 550W. אני מאמין שהמארז יכול להתמודד עם תוספת של 4 ס"מ לאורך הכרטיס (חיבורי החשמל עוב…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. האם ישנה אפשרות להגדיר רזולוציה אחת למסך ואחרת לטלוויזיה?? יש לי כרטיס מסך של X1650 PRO ATI ואני יודע שיש כזאת אופציה להגדיר 2 רזולוציות שונות למסך מחשב ולטלוויזיה לפחות בנבידיה ואני מקווה שגם ב ATI דרך אגב... הטלויזיה זה LCD של סמסונג שתומכת NR ברזולוצייה של 1360*768 ואי אפשר לגלוש ככה במסך מחשב... הכרטיס מסך הוא דואלי כלומר בעל 2 חיבורי DVI .. תודה מראש!!!!

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  21. Started by manganga7,

שלום. רציתי לשאול איזה מבין הכרטיס הללו: 7600GS ו-X1650PRO יותר חזק וגם מי נותן תמורה יותר טובה למחיר שלו

22. Started by BeN-T,

קיבלתי סוף סוף תמחשב והשאלה שלי היא ככה.. בחנות התקינו לי הכל וכו' יש משהו שאני צריך לעדן את הדריבר של הכרטיס מסך כדי לנצל את מיטבו? בתוכנה של הכרטיס מסך יש שם משהו שאני צריך לסדר בהגדרות לתצוגה נכונה? מסך 22 רחב. ולמה באינטרנט הדף לא מופיע לרוחב אלה כמו במסך רגיל.? תודה לעוזרים . יום טוב. בן.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. היי קיבלתי היום את הכרטיס 7970 של שפייר עבור החלפת כרטיס תקול במסגרת האחריות, רציתי לדעת אם במצב הנוכחי שלו עם הקירור הרפרנס אני יכול להעלות את תדר הליבה ל1000MZ, או שאני חייב להחילף קירור אחר? רוני

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by yotam_10,

איזה כרטיס מסך טוב יותר x600pro או x600xt.

25. כמו שכתוב בכותרת. האם יש צורך להחליף את הGTX275 שלי שעדיין מריץ הכל יפה מאוד ? אני לא רוצה לפספס את המבצעים של היום למשל את הHD5870, שיכול לשפר את חווית הגיימינג שלי בהרבה. כמובן הבדיקות בוצעו ללא OC כלל. אינה תמונה מי HEAVEN 2.5 BASIC, מה דעתכם ? שווה להשאיר אותו לעוד שנה +- ?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.