עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, לפני כשנתיים קניתי את המחשב הנ"ל לפי המלצתכם (המלצת הפורום) כיום אני מחפש לשדרג את כרטיס המסך שלי בכדי לשחק ברזולוציות גבוהות יותר (לדוגמא במשחק Ghost Recon Advanced Warfighter 2 אני משחק ברזולוציה בינונית ואני רוצה לשחק ברזולוציה הגבוהה ביותר). מפרט המחשב שלי הינו: מעבד: intel pentium D 805 dual core 2.66GHZ 533MHZ 2X1MB LGA775 לוח אם: ASROCK ConeRoeXFire-eSATA2 (775, 945P, DDR2 667, 2XPCI-E CROSSFIRE, HDAudio SATA2,1394, GBL) זכרון: TWINMOS DDR2 533 MHZ 512 MB X2 כרטיס מסך: Asus EN7600GT 256MB HDTV DVI PCI-E retail והשאר - זה השאר. בכל אופן כרטיס המסך עלה בזמנו 1030 ש"ח (בKSP), ואני מחפש משהו טוב בהרבה בתקציב דומה (אם אפשר בפחות אז מה טוב), אני מחפש משהו שאי…

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  2. Started by RDS,

אוקי... אז בזמן האחרון יש תקיעות נוראיות במחשב... לפעמים זה תקיעות קצרות, והמחשב חוזר לעצמו, ולפעמים מצבים שמצריכים ריסטרט... עכשיו אני חושד בכרטיס מסך, מפני שסוג התקיעות מוכר לי מתקיעות אחרות שהיו לי בעבר במהלך משחקים שהגורם להם היה כרטיס המסך. בפעם ההיא, הבעיה הייתה ניקוי הכרטיס, אז ניקיתי אותו, והמצב לא השתפר. לפעמים מופיעות לי הודעות של VPU RECOVER, סתם בפעילות שוטפת של המחשב (לא משחקים). הטמפ' במנוחה היא 50 מעלות... (כרטיס כמו שצייניתי 1950PRO של SAPPHIRE)... בקיצור, מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 604 צפיות
  3. חשבתי לקנות כרטיס מסך למחשב עד 1000 ש"ח ללוח אם שלי יש רק כניסת AGP ולכן אני דיי מוגבל.. הכרטיסים הם: nVIDIA GeForce FX6600GT 128MB - http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=379420 Radeon X1600PRO 256MB AGP Sapphire - http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=424375 Radeon X1600PRO 512MB AGP GeCube -http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=424541 אני רוצה לדעת איזה מהכרטיסים הכי משתלמם בין ביצועים למחיר ואם משהו מכיר הוא ממליץ על כרטיס אחר עד 1000 ש"ח תודה מראש

• 6 תגובות
    • 604 צפיות
  4. Started by Semyon171,

שלום, יש לי מחשב נייד ובו כרטיס מסך Geforce Go 7400 256 mb ומעבד Core 2 Duo 1.83 Mhz (T5600) קיבלתי תוצאה של 711 נקודות. זה טוב או לא? אני לא מתכוון ביחס לכרטיס מסך 8800 GTX. לאיזה כרטיס מסך בנייחים זה משתווה?

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  5. Started by avi.hagit,

מסך "17 XEROX LCD דגם: XL-775D. למסך נתוני גרפיקה גבוהים במיוחד יחס CONTRAST 1:450 לקבלת איכויות תמונה מקסימליות למסך כניסה אנלוגית וכן כניסת DVI דיגיטאלית לתמיכה בכרטיסי מסך איכותיים, לקבלת איכות צפייה גבוה במיוחד. סידרת ה 7 של XEROX הנה סדרה ייחודית ומאופיינת ב XSHIELD ו (anti-glare glass cover) ציפויי מסך מיוחד לשמירה לאורך זמן רב יותר. למסכיי XEROX אחריות מקיפה ל 3 שנים החלפה בחדש במקרה של תקלה. מפרט טכני: טכנולוגית מסך: 17.0 Viewable Active Matrix TFT זווית צפייה: 140 מעלות זמן תגובה:16MS גודל נקודה (מ"מ ): 0.264 רזולוציה: 75HZ@ 1280X1024 זמן רענון:75-60 Brightness: 250cd/m2 Contrast ratio: 1:450 תאימות: PC ומקינטוש.

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  6. Started by J0HNiE,

חיפשתי באתר הראשי של NVIDIA אבל גם שם לא מצאתי. גם לא דרך הscan שלהם. חיפשתי שעות בגוגל לא מצאתי כלום.

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  7. קניתי מחשב64 ביט שיש לו כרטיס מסך gygabyte 9250 128MB , במחשב הקודם (32 bit ) יש לי כרטיס radeon 9600 pro 128MB כדאי לי לשים אותו ב64? זה ישפיע על הביצועים?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  8. Started by KvodHagab,

התקציב הוא 1000 שקל +- והוא לא יכול לקנות 9800 פרו שני הכרטיסים של גיגה בייט והוא טוען שעדיף את ה5900 בגלל זה : http://graphics.tomshardware.com/graphic/20041004/vga_charts-05.html ואלה הם שני הכרטיסים המדוייקים TV-OUT, 256BIT, DVI, X8, X9 FX 5900 XT 128MB DDR TV-OUT, 128BIT, AGP X8, VIVO R9600XT 256MB DDR

• 6 תגובות
    • 604 צפיות
  9. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי רדאון 8500 אל אי 128 הבעיה היא שמעט מאוד מהמשחקים העדכניים עולים לי הורדתי את הנסיך הפרסי וכל הזמן מופיע לי ה וי פי יו ריקובר ניסיתי לבטל אבל זה לא ממש עזר וגם בסטינגס low זה לא ממש עוזר מה שמוזר זה שמשחקים כמו מקס פיין 2 וניד פור ספיד אונדר עולים לי פיצוץ ממש עם סטינגס גבוהה בדקתי את הכרטיס והוא נראה לי ממש חם למרות שהחלפתי את המאוור הישן שלו עם מאוורר של גי פורס וזה עובד טוב יש לי דרייבר 4.4 מה הבעיה לדעתכם????? האם יתכן שהכרטיס עשה את שלו?

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  10. Started by most,

אז כמו שרשום בכותרת אני כנראה קונה 6800LE... ראיתי שאפשר לעשות לו פתיחת צינורות ואיזה OC נחמד כדי שיהיה יותר טוב... בחיפושיי אחר מידע ראיתי שיש משהו שנקרא סופט מוד או באנגלית... מה זה סופט מוד? איך עושים את זה? מה הסיכונים הכרוכים בזה? עד כמה זה עוזר?

• 7 תגובות
    • 604 צפיות
  11. Started by liordavid,

:s05: :s05: :s05: מה יהיה כרטיס המסך שינצל את המחשב שלי (פלוס קצת) - אין הגבלה תקציבית (PCIE) ??? מפרט המחשב: לוח אם- ASUS P4GPL-X - תומך בדואל צ'אנל, 800 אפ.אס.בי זכרון- DUAL CAHNNEL GEIL 2 GB מעבד- P4 (SOCKET 478( 2.6 - ניתן להאצה - ביג טייפון הארדיסק - WD 160 GB 8MB BUFFER SATA ספק ENERMAX LIBERTY 500W POWER STREAM :yelclap:

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  12. שלום, יש לי לאפטופ R40 של IBM, כרטיס מסך RADEON 7200 ויציאת S-VIDEO 4 פינים. קראתי פה שאני צריך כבל S-VIDEO לRCA לחיבור לטלוויזיה. עכשיו, ראיתי שבטלוויזיה יש לי גם S-VIDEO (חוץ מה RCA) ורציתי לדעת אם אפשר לחבר אליו או שהוא יציאה בלבד. ואם אפשר לחבר אליו, מה האיכות שלו? ואיך מוצאים את התחנה בטלוויזיה? תודה על העזרה. אם למישהו יש נסיון עם חיבור מחשב זה או כרטיס מסך זה לטלוויזיה אשמח לשמוע חוות דעת על האיכות. תודה מראש רועי

• 7 תגובות
    • 604 צפיות
  13. Started by FireTrooper,

אז ככה, אחרי שחיברתי את הכבל HDMI דרך המתאם DVI לHDMI בכרטיס (HD4870), רואים והכל טוב ויפה, אבל הסאונד הוא הבעיה. קראתי באינטרנט וראיתי שצריך את הדרייבר של Catalyst- לכן הורדתי אותו. לאחר ההורדה והריסט אין לי סאונד ביוטיוב (גם בטלוויזיה לא שומעים וגם במחשב) ואני לא מצליח להשמיע שירים מהאייטונס בטלוויזיה, אבל במדיה פלייר כן. מישהו יודע את הפתרון לבעיה? יש לי XP.[br]פורסם בתאריך: 15.05.2010 בשעה 14:17:56 והצלחתי לתקן את הבעיה עם יוטיוב, עכשיו איך מסדרים את הבעיה עם אייטונס. סתם בשביל הפרוטוקול אחרי שהתקנתי את הדרייבר (לפני שעשיתי ריסט למחשב), הצלחתי לשמוע שירים דרך האייטונס בטלוויזיה.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  14. פשוט ראיתי באחד הפורומים כאן שמשהו רצה לקנות את ה-Dell UltraSharp ואמרו לו שהוא מסך לא טוב ושיקנה את ה-Dell 2007WFP. מה ההבדלים? @@@עריכה@@@ אופס, עכשיו ראיתי שפירסמתי את השאלה ב"תצוגה וגרפיקה" ולא ב"מסכי LCD". אין לי מושג איך מעבירים ממקום למקום. כנראה שאני צריך ללכת לישון.

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  15. הי קיבלתי הצעה ב KSP למחשב שכולל כרטיס מסך Sapphire HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E בפורום מפרטים הציעו לי להחליפו ב Quadro FX570 של Nvidia או לחילופין ה-FireGL V3600 של ATI. התוכנות בשימוש עיקרי במחשב: REVIT, ארכיקאד, אוטוקאד, פוטושופ, פאואר פוינט, בשימוש משני: 3DMAX, פרמייר אשמח לקבל התיחסות לכרטיס המתאים לי ביותר בסביבות תקציב של 1000 ש"ח. אם הכרטיס הזה מחייב רכיבים אחרים (מעבד, לוח אם וכד') מסוג מסוים אשמח לדעת על כך שכן אין לי מושג ירוק בחומרה... תודה.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  16. Started by ac1240,

רשום שצריך לפחות 500W ספק כח אז איך יכול להיות שהרבה לוקחים ספק של 450 עם זה ? אולי זו שאלה דפוקה אבל אני רוצה להבין תודה

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  17. הייתי אמור לקנות 7600 מומהר כי הייתי צריך את הכרטיס של ה8800GT ובסוף הסתדר ואני קונה 8800GT רק צריך עזרה.. שלושת הכרטיסים הם ! ASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe Leadtek WinFast PX8800GT 512MB PCIe במה אני מתלבט ! 1.איזה משחק מקבלים ב8800GT של Leadtek בASUS מקבלים COH:OF 2.באיזה מהכרטיסים הבאים המאורר גדול יותר ? 3.מה אתם ממליצים ! והאם כדי בכלל להוסיף עוד קצת כסף ולקחת את הASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB Overclocked PCIe למרות שזה עם אותו קירור של ה8800GT בלי הOC ?? והשאלה הבאה האם כדי לחכות לכרטיס החדש שיושק בקרוב של חברת ATI ? מה מחירו יהיה בארץ והאם הוא יהיה טוב יותר מה8800GT ?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  18. Started by hjkdghj,

SHADER MODEL 5 ?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  19. Started by Kak,

פרמטתי אתמול את המחשב, התקנתי מחדש win 7 unlimited ועדכנתי אותו, נכנסתי לאתר של amd ואמרתי לו לזהות חומרה והוא הוריד והתקין לי את Catalyst 12.10. עדיין חסר לי משהו בגלל שהחלונות בווינדוס לא עברו למצב זכוכית ואם אני מטלטל אחד מהר הוא ינוע בקיטועין ולא בתנועה חלקה. כשאני נכנס לControl Panel\System and Security\System ולוחץ על windows experience index בשורה של graphics: desktop preformance for windows Aero אני מקבל תוצאה של אחד אז אני מניח שזה מה שחסר לי... הבעיה - אין לי מושג מה זה ומה אני צריך לעדכן בשביל זה. בפעמים הקודמות שהתקנתי וינדוס אחרי שהתקנתי Catalyst זה עלה לי אוטומטית

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  20. קניתי את הכרטיס הנ"ל לפני שמונה חודשים. התקלקל, החנות(לוג'יק) הסכימה להחליף בחדש אך טוען שהפסיקו את הייצור של הכרטיס ואין יבואן שמספק אותו לארץ. נכון? לא נכון? מכירים חנות שכן מוכרת בארץ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  21. הכרטיס מסך הצנוע שלי (GT240) כבר לא עומד ברזולוציות גבוהות . היה עושה עבודה די יפה על רזולוצייה 1650X1050 . אתמול קיבלתי את הטלוויזיה 40 אינצ'י של סמסנוג FHD בסרטים הכרטיס עובד בלי בעייה אבל במשחקים כמו:COD,Homefront ודומהם הוא קשיש מדי ולא נותן להנות מהמשחק . תהיתי אם מסך יותר גדול צריך כרטיס יותר חזק,הרי אם שמים מסך 22 FHD ומסך 40 FHD הרזולוצייה אותו הדבר רק הגודל שונה. אני צריך המלצה לכרטיס מסך טוב עד 700 שקל שיעבוד יפה במשחקים FHD ולא יקרוס או יאט את המשחק . הבנתי ש ATI יותר משלמים כך שאיני רוצה לעשות קנייה עיוורת כמו בעבר. יחובר למפרט העכשוי במשך שבוע ואז יעבור לפלטפורמה ה I5 2500K שיגיע שבוע הבא אני מאמין . כרגע יש מעבד-Q8300 לוח אם-אינטל בסיסי עם PCI E . זיכרונות…

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  22. Started by ruler,

חברי עומד לפני קניית מסך חדש שיהיה מיועד בעיקר לסרטים וקצת משחקים . התקציב שלו זה 1600 ש"ח גג . אודה לכם אם תייעצו לו בבחירת המסך . עריכה:שחכתי להוסיף שהוא רוצה מסך 19'

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  23. שלום לכולם לחבר שלי יש את המערכת הבאה: AMD64 3500+ 2.2GHZ 2GB DDR 400MHZ יציאת PCI-E X16 אני מחפש כרטיס מסך שיתאים למערכת הנ''ל,שיריץ משחקים כמו Microsoft Flight Simulator 9 ולא יצור לי צוואר בקבוק, כל הצעה אתם מוזמנים לרשום פה.... תודה.!

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  24. Started by angelos21,

קניתי לא מזמן את הGTS ואני לא מצליח להפעיל את הטלוויזיה דרך הNVIEW. גם כשאני עושה FORCE TV DETECTION זה עדיין לא מזהה את הטלויזיה, יכול להיות שיש בעיה עם הויסטה?? אני משתמש ביציאת הS-VIDEO שמתחברת לSCART בטלויזיה. יש למישהו את אותה הבעיה??

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  25. Started by the2,

שלום, אחי המפגר שקרא מאמר מנענע, אומר שלפלאפון המפגר שלו יש יותר צבעים מהמסך שלי ושלו. עכשיו, הוא אומר, שלפלאפון שלו יש 65000 צבעים (16 ביט, נכון?), ולמסך שלי (lcd) יש 3000 צבעים, ושלמסך שלו יש 4000 צבעים (12 ביט, נכון?). בבקשה עזרו לי להוכיח שהוא, ונענע, טועים, וחושבים כמו אוטיסטים מפגרים שיכלית. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.