עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by D-Viper,

שלום, לא מזמן נשרף לי כרטיס המסך במחשב שלי. אני מחפש כרטיס מסך זול אבל שיהיה אפשר עדיין לשחק איתו משחקים לא כבדים ולא בדרישות הכי גבוהות. מה דעתכם על כרטיס זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=578639 עד 350 ש"ח ושאלה: הכרטיס שהיה לי לפני היה Radeon X550, האם הוא PCI? (אני רוצה לדעת אם בלוח אם שלי יש חיבור PCI, הלוח אם שלי הוא או Intel 915GL או Intel LCH6 תודה מראש

2. מה דעתכם על viewsonic ואיזה דגם מומלץ ?

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  3. שלום לכולם אז ככה יש לי מחשב בן שנה וחצי, ואני חושב שהגיע הזמן לשדרג אותו.. יש לי כרטיס מסך די ישן GEFORCE 7600 GS, בשנה האחרונה אני משחק כל המשחקים על ההגדרות הכי נמוכות ורזלוציה נמוכה קיצר אני לא נהנה עוד שבוע אני מקבל משכורת, אמרתי לעצמי יאלה אני חייב לשדרג את המחשב, אני רוצה להשקיע 1200 שקל על שיפוצים ושידרוגים למחשב אז ככה חשבתי על כרטיס מסך וזיכרון חדשים, כי מה שיש לי כרגע לא מספיקים העתקתי את המפרט מEVEREST : Dual DDR2 SDRAM Real Clock 666 MHz לוח אם Gigabyte GA-945P-S3 v1 160 כונן קשיח... לא צריך יותר מארז ג'נרי : http://www.zix.co.il/viewer.php?id=927077758.jpg http://www.zix.co.il/viewer.php?id=597417113.jpg וספק כוח נראה לי גם ג'נרי... אנ…

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  4. Started by J.Dog-Christ,

מעדיף ATI כי יש צורך בVIVO [יציאת TV כמה שיותר איכותית] משחק מעט מאוד משחקי מחשב, בעיקר משחקים כמו CSS, פילטרים לא מעניינים כמעט את המשתמש, הגדרות גבוהות לא מרגשות את האיש המדובר. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  5. לאיזה כרטיסים של ATI וNVIDIA מקביל ה950 המובנה של אינטל? מבחינת יכולת להריץ משחקים, לאיזה G-FORCE או RADEON הוא מקביל? ברור לי שהוא חלש מכרטיסים כמו 8400GS לדוגמא. אבל למה הוא כן משתוה? לFX5200? לG-FORCE 4?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  6. ממ אז ככה, רכשתי את המוצר התקנתי והכל טוב ויפה אבל שאני מחבר את הרסיבר של השלט של המדיה סנטר הוא פשוט לא מתקין לי אותו.. לא הגיע איזה דיסק התקנה כלשהו והוא לא מתקין אותו אוטומטית.. הוא רשום בתור : eHome Ifrared Transceiver בDevice Manager ואני פשוט לא מצליח להתקין אותו.. מישהו נתקל בזה ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  7. החלטתי ללכת על כרטיס 7600GS בסביבות 600-700 שקל, רציתי לדעת עד כמה 7600GT יותר טוב וכמה צריך להשקיע בשביל כרטיס כזה ? תודה.

8. Started by Bingo,

לפני שבוע התקנתי WIN7 הכל עבד תקין עד שהתקנתי דריברים לכרטיס מסך. אתרים מסוימים בעיקר אתרי וידיאו [יוטיוב וכו'] פשוט נתקעים יש סאונד ומסך ירוק ואחרי כמה שניות זה קופא. לאחר שהסרתי את הדריבר הכל עבד כשורה בלי בעיות אני לא מצליח למצוא מה הבעיה גם כשאני מתקין רק את הדריבר בלי האופציות של האצת חומרה זה עדיין עושה בעיות... מישהו יודע מה הבעיה?????????

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  9. Started by makakO,

שלום אז ככה, יש לי מעבד 2.8 AMD , 1024 RAM ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש שהוא יותר טוב מ-9550 PRO ראדיון עד 250 ש"ח.. AGP תודה

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  10. Started by *BYZ*,

אני רוצה סוף סוף לקנות מחשב אבל יש לי בעיה בכרטיס מסך. אני עוד מעט 5 שנים עם הכרטיס MX אז אתם מבינים באיזה משחקים אני משחק עד עכשיו. עכשיו אני לא יודע מה כדאי: לקנות עכשיו 8800GTS 320MB/640MB? או לחכות לנובמבר (מה שיהיה קשה מאוד) לכרטיסים החדשים? אם ה-MX שלי החזיק (או שלא) עוד מעט 5 שנים אז אני מעדיף לקנות את הכרטיס שיהיה ל-5 השנים הבאות

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  11. שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך Inno3D NVidia 6200 FX ואני מעוניין לקנות מסך LCD 22 עם רזולוציה טבעית של 1680x1050. השאלה שלי היא אם מישהו יודע אם כרטיס המסך יתמוך ברזולוציה הזו ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  12. Started by hck,

שלום אם מתעלמים לרגע מהשאלה הנצחית - מי יותר טוב ATI או NVIDIA, רציתי לדעת האם הכרטיסים הבאים מדורגים באותה רמה פחות או יותר או שאחד מהם ברמה שונה מהשני: ATI Mobility Radeon X1350 מול NVIDIA® GeForce 8400M GS

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  13. Started by joniar,

סופית מה לקנות למחשב 9800GTX או 8800SLI או שביכלל לקחת 9600GSO ולעשות SLI

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  14. אורח
    Started by אורח,

מישהו שמע על דריברים חדשים של NVIDIA שצריכים לצאת שישפרו משמעותית את סדרת ה FX

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  15. Started by pyro,

שלום, אני מחפש כרטיס מסך בסיסות ה 700 ש"ח ונתקלתי בכרטיס הזה : http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1343 לאחר בדיקה נוספץ נתקלתי בדגם דומה: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1205 למרות שמחיר לא כ"כ דומה. ההבדל היחידי שמצאתי במפרט הוא ה- ADVANTAGE 256MB DDR בדגם היותר זול. האם משהו יודע מה הכוונה ב ADVANTAGE ? חיפשתי באתר ההיצרן אך לא מצאתי משהו דומה. אשמח אם משהו יודע מה ההבדלים בן 2 הדגמים ואם הבדלי המחיר מוצדקים. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  16. Started by YoTaMi,

יש לי מעבד 2160 לוחל אמ 945 GCM מסך 22 רחב : איזה כרטיס יהיה הכי טוב למחשב שלי כמה MB במחיר 450 שקל ....אני רוצה אותו למשחקים שיריץ טוב AC לדוגמא ..(לחבר שלי יש 8600)מריץ לו על HIGH MED) איזה כרטיס אתם ממליצים לי 3650 ? 8600 ? 9500 ? תודה רבה לעוזרים זה דחוףףף!!

17. דור ליבות ה-FinFET הראשון של מפתחת השבבים מכוון לקפיצה גדולה ברמת הביצועים המתקבלת לכל וואט של אנרגיה מושקעת לכתבה: http://hwzone.co.il/דיווחים-דור-כרטיסי-המסך-החדש-של-amd-מתרכז/

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  18. Started by nadav275,

לפני כחודש הומלץ בפורום מתחרה כרטיס מבוסס ג'יפה 5900, ונאמר שיש לו יכולות oc מעולות ושאפשר להתקרב איתו אפילו לביצועים של הג'יפה 6800. הפורום ההוא אינו פעיל כבר זמן ממושך, ואני מעוניין לקבל פרטים על הכרטיס ההוא כי יש אפשרות שאני אקנה אותו. אם עולה למישהו משהו בראש, או אם מישהו יודע בדיוק על מה אני מדבר- אשמח לעזרה. נדב

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  19. Started by TheFast,

יש לי כרטיס מסך Leadtek 7950 GX2 1GB מה אתם אומרים עליו,יצליח להריץ את כל המשחקים שיוצאים עכשיו על גרפיקה גבוהה??? כדאי לי להשאר עם הכרטיס הזה או לשדרג

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  20. ?

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  21. יש לי כרגע 7600GT ומשחקים כמו SUPREME COMMANDER זזים לאט עליו... האם כדאי לקחת HD3850??

• 8 תגובות
    • 621 צפיות
  22. Started by Kak,

פרמטתי אתמול את המחשב, התקנתי מחדש win 7 unlimited ועדכנתי אותו, נכנסתי לאתר של amd ואמרתי לו לזהות חומרה והוא הוריד והתקין לי את Catalyst 12.10. עדיין חסר לי משהו בגלל שהחלונות בווינדוס לא עברו למצב זכוכית ואם אני מטלטל אחד מהר הוא ינוע בקיטועין ולא בתנועה חלקה. כשאני נכנס לControl Panel\System and Security\System ולוחץ על windows experience index בשורה של graphics: desktop preformance for windows Aero אני מקבל תוצאה של אחד אז אני מניח שזה מה שחסר לי... הבעיה - אין לי מושג מה זה ומה אני צריך לעדכן בשביל זה. בפעמים הקודמות שהתקנתי וינדוס אחרי שהתקנתי Catalyst זה עלה לי אוטומטית

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  23. קניתי את הכרטיס הנ"ל לפני שמונה חודשים. התקלקל, החנות(לוג'יק) הסכימה להחליף בחדש אך טוען שהפסיקו את הייצור של הכרטיס ואין יבואן שמספק אותו לארץ. נכון? לא נכון? מכירים חנות שכן מוכרת בארץ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  24. כותרת

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  25. Started by Swed,

שלום.. לפני שבוע וחצי קניתי LCD חדשה של LG דגם 31R יש לי מתאם מDVI לHDMI עכשיו חיברתי את הכרטיס מסך לLCD בHDMI ופשוט אני לא רואה כלום.. למה זה דגם הכרטיס מסך 9800GTX

• 0 תגובות
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים