כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
שלום אני קונה מחשב מבוסס AMD פנום 965 ו ראדון 5850 הבנתי שבלוח אם שאני רוצה אין תמיכה ב PCIE כפול 16 אלא שניהם ייעבדו ב PCIE כפול 8. אז החלטתי לרדת מלוח האם שתומך בקורס פייר ולשלם 240 שח פחות על לוח שתומך בסאטה 3 וכו MA-770A ללא קרוס פייר בכלל.שאלתי היא ו והיא רלוונטית לכרטיסי מסך,אני במילא תכננתי קרוס פייר רק בעוד שנתיים, אז לבינתיים עדיך להיות עם כרטיס אחד ובעתיד אולי לשדרג כרטיס לגמרי??? אם יהיו טכנולוגיות חדשות כמו דירקט איקס 12 וכו?? או כן ללכת על קרוס פייר לעוד שנתיים?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום אז אחריי ההמלצות כאן קניתי nVidia 6600 GT 128MB AGPx8 עכשיו אני רוצה הגדרות בשבילו מהצד הטוב ביותר. ההגדרות משמשות אותי בעיקר לקאנטר סטרייק שיהיה FPS גבוה במיוחד, עשיתי שלא תהיה הגבלה אני מגיע בקלות ל-250 שוב אבל לא ביציבות המוחלטת. חבר שלי קנה את אותו כרטיס מאותו יצרן ויש לו חבר ששינה לו כל מיני הגדרות שאין לו ולי מושג מה הם והוא הוציא לו 850 אפיאס יציב !!!!!!!! לאותו בנאדם יש ge force 5200 והוא הוציא מימנו 600 אפפיאס הכל מתועד בתמונות שכרגע לא אצלי.. אז רציתי לדעת קודם אם מישהו מכיר את ה"סודות" האלו ובכלל איזה הגדרות אתם ממליצים לי להגדיר בשביל משיקח ברמה הטובה ביותר וביעקר אפפיאס. (הדרייבר אצלי בעברית וזה דרייבר הכי מעודכן בשוק). תודה רבה ויום טוב
-
המערכת כזאת.. ספק 400 וואט מארז space גדול יחסית וגם קריר.. מעבד e2180 @ 2.0 (אני יכול לעשות אוברקלוק ל2.2 ככה) לוח asus p5gc-mx\1333 זיכרון 2 ג'יגה הארדיסק 160+80 sata כ.קול hd של ריאלטק.. מערכרת הפעלה windows xp sp3 עכשו השאלה זה אם 9800 gt יעבוד היטב ושום רכיב לא יעשה צוואר בקבוק.. מבחינת תמיכה הלוח תומך והספק לא יעשה שום בעיה.. השאלה זה אם המעבד יהיה צוואר בקבוק.. תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה קניתי מחשב חדש, עם כרטיס גרפי חלש בכוונה (התכנון הוא לשדרג בעתיד הלא רחוק מדי, אז לא הייתה סיבה להשקיע הרבה כסף כרגע) הכרטיס הוא geforce 7300 LE , כמובן PCI-E. אני כבר לא זוכר אם בהתחלה הכל היה בסדר. אבל אני יודע שלאחרונה כל קובץ ווידאו שאני פותח במחשב, ולא משנה באיזו תוכנה איך הקובץ קודד ועל איזה מסך זה. הקובץ יוצא אדמומי למדי. ניסיתי לשנות את כל ההגדרות שיכולתי לחשוב עליהן ובלי שינוי, עדכנתי דריוור וגם לא היה שינוי. כשהעברתי את ה saturation ל0 זה לא היה שחור לבן, אלא יותר לכיוון חום ושחור לבן. ולא שחור לבן נטו. הבעיה גם מתרחשת רק בקבצי ווידאו. במשחקים ובכל יישום אחר הצבעים בסדר גמור. אשמח לכל עזרה בפתירת הבעיה.
-
- 9 תגובות
- 636 צפיות
-
-
והשאלות הן: 1) הHercules 920 PRO DVI הוא BIT-24 או 18-BIT (כלומר 16.7M או 16.2M צבעים)? 2) אם יש שני דגמים שונים עם אותו פאנל (נגיד Hydis 20ms ), במה בעצם הם יכולים להיות שונים אחד מהשני? מסך אחד יכול להיות בכלל רמה מעל השני? נ.ב. אני היחיד שאוהב את כתבות הLCDs של TOMS? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן נשרף לי כרטיס המסך במחשב שלי. אני מחפש כרטיס מסך זול אבל שיהיה אפשר עדיין לשחק איתו משחקים לא כבדים ולא בדרישות הכי גבוהות. מה דעתכם על כרטיס זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=578639 עד 350 ש"ח ושאלה: הכרטיס שהיה לי לפני היה Radeon X550, האם הוא PCI? (אני רוצה לדעת אם בלוח אם שלי יש חיבור PCI, הלוח אם שלי הוא או Intel 915GL או Intel LCH6 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום חברה יש לי מחשב חדש/ישן,אבל הבעיה היא שיש לי רק GEFORCE FX5200 AGP X4 אני רוצה לקנות כרטיס חדש שמתאים לAGPX4 כמובן מצאתי את הכרטיס Radeon X1600PRO 256MB AGP Sapphire בסכום של 749 ש"ח מה אתם אומרים על הכרטיס אפשר אופציות נוספות לכרטיסים מתאים לAGPX4 תודה
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מעבד 3770K עפ"י השרטוט של המעבד עובד עם 1X16 או 2X8 אז מה עדיף למשחקים ועבודה כבדה ? http://www.anandtech.com/show/5771/the-intel-ivy-bridge-core-i7-3770k-review/5 הלוח תומך ב- 2X16 אבל כנראה מעבד לא
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני חשבתי על שתי מסכים של lg שראיתי בtradezone יש אחד ב450 שקל שנשמע לי סביר תבינו אני חייב מסך חדש בגלל שיש לי מחשב נורמלי אבל המסך 15 אינץ ולא lcd כך שאני חייב 800 על 600 שזה ממש לא שימושי במלא תוכנות גלישה ומשחק מה אתם מציעים
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
הי! בדיסק שקיבלתי עם ה- HD3850 Gecube 256MB יש גירסה: ATI 8.43 האם יש משהו חדש יותר? הבנתי שיש בעיות עם הדרייברים מסדרה 8, זה נכון? תודה!
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
לאיזה כרטיסים של ATI וNVIDIA מקביל ה950 המובנה של אינטל? מבחינת יכולת להריץ משחקים, לאיזה G-FORCE או RADEON הוא מקביל? ברור לי שהוא חלש מכרטיסים כמו 8400GS לדוגמא. אבל למה הוא כן משתוה? לFX5200? לG-FORCE 4?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם , http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_332&products_id=6937 איך הייתם משווים את הכרטיס הזה לעומת ה 9800 פרו ? שימו לב - לפי האתר של ABIT זה 256BIT עד היום ניתקלי רק בדגם עם ה 128BIT שלא עלה שהשתווה בערך ל 9600XT הרגיל. זו קנייה טובה לדעתכם למערכת מבוססת לוח עם PCI-E בלבד..? ( משחקים כמובן ) תודה.
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היי כולם! הורדתי את הדמו של Coh:Opposing Fronts (לפני כן עדכנתי לדרייברים הכי אחרונים של הכרטיס מסך). שמתי את ההגדרות על אבחנה של 1280x1024 -ה-AA כבוי וכל שאר ההגדרות על High והמשחק די קירטע לי בקטעי האקשן.. לאחר מכן הורדתי את האבחנה ל-1024x768 ו-AA כבוי וחלק מההגדרות על Med והוא עדיין קירטע לי (אבל פחות). ממה שקראתי בסיקורים המעבד לא מהווה צוואר בקבוק אלא כרטיס המסך הוא הקובע דרישות המינימום למשחק זה כרטיס בעל 64MB זיכרון תומך DX9 והמומלצות הן כרטיס מסדרת 6800 (כמו שלי) ומעלה עם 256MB.. כמו כן יש לי מעבד כפול ליבה של AMD ו-2GB זיכרון פנימי. המפרט המלא שלי בצד גם אני עוד רוצה לשחק Crysis מתישהו (למרות שלפי מה שקראתי בת'רד הענקי על ה-8800GT, עשו מהמשחק הזה "אלוהים…
-
- 7 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את המסך הזה שקראתי עליו ביקורות מצוינות. העובדה שהמודל החדש (8MS, ניגודיות 1:800) לא מזוהה בבירור ע"י שם דגם שונה מהמודלים הישנים יוצרת בעיית מסוימת. לפי מה שהבנתי, VS עכשיו הפסיקו בכלל להדביק סטיקר 8MS על האריזות, והדרך היחידה להבדיל היא המס' הסידורי (כל מה שיוצר מהשבוע הרביעי ב 2005, למשל A1W050420001 ). על כן שאלת אמינות החנויות היא פה קריטית. האם מישהו מכם כבר קנה את המסך הזה, באיזו חנות, איזה מחיר...? התרשמויות מהשירות יהיו מבורכות... כמו כן, מה בדבר פיקסלים שרופים? והאם קיימת בארץ אפשרות של בדיקת המסך לגבי הפיקסלים לפני קנייתו? דרך אגב, המחיר בארץ הוא כרגע כ 30,40% יותר מאשר בחול ! קראתי באיזה מקום שמתארגנת קבוצה לקניית המסך ישירות מהיבואן. י…
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1727104 יש סיכוי שזה הכרטיס עם הDDR2...? (זה שהיה עליו דיון לא מזמן...)
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הכרטיס מסך שבחתימה עם חיבור VIVO, אבל אין לי את המפצל. איך איכות ההקלטה של החיבור הזה? כי אני שוקל להשתמש בו ולרכוש מפצל, השאלה היא האם זה משתלם? האם אני אוכל לקבל איכות טובה, אני רוצה להקליט ישירות על פורמט AVI לא מכווץ או MPEG2 בגודל 576*720 - פריים מלא. היכן ניתן להשיג את המתאם VIVO? הכרטיס הספציפי הזה צריך חיבור שמורכב בתצורה של 2 פינים 4 פינים 3 פינים.
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני בונה מחשב (כנראה AMD) ורוצה בעיקר למשחקים כבדים כמו FAR CRY, SPLINTER CELL, COUNTER STRIKE וכד'. אחרי מאות ת'רדים שקראתי בנושא ומלא המלצות על כרטיסים ב1000ש"ח ומעלה, עדיין לא ברור לי אם המשחקים הנ"ל (וסוגיהם) יעבדו לי חלק טוב ויפה גם עם GFORCE4 או משהו בסביבות ה400ש"ח. חבר שלי הראה לי היום את SPLINTER CELL על כזה כרטיס מלפני כשנה והמשחק היה ברמה הגרפית הכי גבוהה, ברזולוציה של 1280X720 והכל הלך חלק ויפיפה. בלי קרטועים. בלי תקיעות. בלי שום בעיה. שאלותיי הן (חוץ מהקודמת) : האם בשביל לראות משחק מתקדם ברמה מעולה זה תלוי במרכיבי המחשב האחרים (ברמות רציניות, אני מתכוון. אל תגידו לי את הדרישות של הפנטיום או מהירות וכד'...)? האם- בשביל צרכים אלו- אוכל לקנות כרטיס מסך בסביבות …
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את LG L1720P, נראה לי מסך מצויין המחיר טוב. כמה שאלות: האם יש הבדל בין 16ms ו-12ms בסרטים\משחקים וכו (קראתי מלא בנושא, לא קיבלתי תשובה חד משמעית) (אני עדיין חי עם הסיוט הזה ממסכים צבאיים שטקסט היה נמרח כשמדפדפים עם גלגלת ) DVI או 15פין - לקחת DVI רק בגלל יש לי יציאה כזאת בכרטיס מסך?? תוספת ביצועים (איזה ביצועים, קיבנימט)? מה, מה זה נותן חוץ מתוספת במחיר?? שמישהו יגיד לי! refreshment rate - אני הולך לשבור ת'עיניים ב-60Hz או לא? כי ראיתי שרוב המסכים לא מגיעים בכלל ל85! שורה תחתונה - רואים טוב או שאני אשאר עם ה-F700B שלי ואמשיך לקבל קרינה לעיניים?? תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מסך "17 XEROX LCD דגם: XL-775D. למסך נתוני גרפיקה גבוהים במיוחד יחס CONTRAST 1:450 לקבלת איכויות תמונה מקסימליות למסך כניסה אנלוגית וכן כניסת DVI דיגיטאלית לתמיכה בכרטיסי מסך איכותיים, לקבלת איכות צפייה גבוה במיוחד. סידרת ה 7 של XEROX הנה סדרה ייחודית ומאופיינת ב XSHIELD ו (anti-glare glass cover) ציפויי מסך מיוחד לשמירה לאורך זמן רב יותר. למסכיי XEROX אחריות מקיפה ל 3 שנים החלפה בחדש במקרה של תקלה. מפרט טכני: טכנולוגית מסך: 17.0 Viewable Active Matrix TFT זווית צפייה: 140 מעלות זמן תגובה:16MS גודל נקודה (מ"מ ): 0.264 רזולוציה: 75HZ@ 1280X1024 זמן רענון:75-60 Brightness: 250cd/m2 Contrast ratio: 1:450 תאימות: PC ומקינטוש.
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
איזה חברה טובה ואיכותית שאני ירגיש את הביצועים של הכרטיס מסך (FPS גבוה) במחיר סביר של עד 1900 ש"ח ? אני חשבתי על e-VGA או ASUS אבל הייתי רוצה לשמוע דעות של הפורום. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מישהו פעם אמר לי שיש דרך לשפר את האיכות תמונה של הרדאון משהו בחידוד של התמונה, אני לא בדיוק בטוח מה, אולי מישהו מכם יודע מזה ואיך לעשות את זה?
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אהלן קניתי אתמול את כרטיס המסך Gigabyte GeForce Gtx 650ti והכנסתי אותו לחריץ המתאים בלוח אם (PCIE 16) הקטע שעכשיו הוא לא עובד בכלל.. הבנתי שצריך לחבר לו גם חשמל אבל אין לי כבל כזה בכלל שיוצא מהספק (500w) עם שש פינים מתאימים לכרטיס הנ״ל. מה אני עושה ??
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם , קראתי ב-FAQ על שני המונחים האלה ולא כל כך הבנתי מה הם אומרים? אלה שמות של רכיבים חומרתיים או תוכנתיים שמוגדרים על הכרטיסים? איפה נכנס הנושא של ה-DIRECTX לתמונה? אני למשל יודע שמתקינים את ה-DIRECT9 במחשב (כאשר מער' ההפעלה מבקשת),אבל אף פעם לא נתקלתי בדרישה להתקין איזה תוכנה שקשורה ל- OPENGL (במידה וזה רכיב חומרתי) או שזה בכלל לא מצריך תוכנה. לא כל כך מסתדר על המושגים האלה. מישהו יכול בבקשה לעזור באיזה הסבר אפילו קצר ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום , מפרט - 2G זיכרון מעבד dualcore אני משחק מעט FIFA 09 וזהו ... מעוניין בכרטיס מסך שאוכל לחברו ל - media center htpc ושיתמוך HD לצורך חיבור לפלזמה. התקציב - 350 ש"ח. מי מבין שני הכרטיסים עדיף ? האם יש חברות יצרניות מומלצות ? או דגמים ספציפיים מומלצים לכרטיסים הנ"ל? HD4350 VS GT9500 ? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-