כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אהלן אנשים יקרים אני מעונין שיתיעצו לי לגבי כרטיס מסך כל שהוא שתומך בדרטיקס 9 ועם כל התוספות עד מחיר 600 שקל כרגע יש לי fx5200 ואני מאוד מאוכזב
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
השאלה כתובה בכותרת... נ.ב. ..שרפתי את הקודם...
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מסך "19 CRT שטוח דגם Q995 מסדרת ImageQuest HYUNDAI אל תגידו בלי לברר בבקשה כי אולי הרושם הראשוני לא טוב.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
קניתי מחול את הכרטיס 6800גי טי של evga אחשיו מאחורי הקרטיס כתוב ליד הכניסה של ה dvi וה v-cd כתוב vi\vo אני התקנתי את כל הדרייורים ואת כל הדברים של הדברים שאפשר אני חברתי את החיבור של ה וי סי די לממיר(ליציאה) ולא קרה כלום אני חרשטי את כל הפונקציות של הקרטיס מסך אבל אני עדיין לא מצאתי איך אני יכול לראות תמונה על המסך ולערוך אותה או משהוא בסגנון אני מחקה לעזרה תודה!!!!!!!!!!!!!!1
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני מתעניין בקניית כרטיס המסך RADEON 9550 של GIGABYTE. מהי החברה של הזיכרונות בכרטיס המסך ההוא? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בשבוע הקרוב בלי מסך ואבא שלי אמר לי שהוא רוצה לקנות לי מסך LCD בגלל שהוא קיבל לעבודה שלו אחד והוא אומר לי זה יהיה לך יותר נוח ובמילא אין כל כך הרבה מקום..... (באמת אין לי מקום ממש עם המסך MAG 786PF) אמרתי לו שאני צריך תמסך למשחקים וצריך מסך LCD טוב. איזה מסך טוב למשחקים אתם יכולים להמליץ לי בסביבות ה- 2500 ש"ח? או שכדאי לקנות CRT ביותר זול שגם יהיה יותר טוב?
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
השאלה שלי האם גם שאתם נכנסים למשחק הסך עושה פאק פאק משהו כזה, הרעש כמו שמחליפים מגה הרץ, והאם זה צריך להיות ככה ?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start?ProductSKU=SDMHS75P%2FB 17 אינץ בעל זמן תגובה של 8 חיבור אנלוגי ודיגיטלי בהירות של 400 ניגודיות של 600:1 זווית צפיה של 160/160 ומחיר שנראה מאוד מגוחך....מעניין כמה יעלה בארץ נראה אחלה מסך, אני בספק שהוא ימכר ב2000 שח בארץ.... ליותר מידע (גם על מסך ה19 אינץ החדש): http://www.biosmagazine.co.uk/article.php?id=1448
-
- 14 תגובות
- 966 צפיות
-
-
בפחות מ 2300 אם יש בקיצור איפה אפשר למצוא אותו במחיר הכי זול ?
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
אהלן אין שום חשיבות למחיר... רצוי לדרג כי לא בטוח שיהיה במלאי LEADTEK WinFast A400 6800 ULTRA 256MB ALBATRON 6800 ULTRA 256MB ASUS V9999 ULTRA 6800ULTRA 256MB GAINWARD 6800ULTRA 256MB GIGABYTE 6800 ULTRA 256MB MSI NX6800 ULTRA 256MB הסיבה היא שחבר שלי קנה 6800U של אלבטרון והו הגיע שרוף ובלה בלה בלה קיצר מגיע לו פיצוי אז הוא מחזיר את הבאנדל והוא יכול לקבל ללא תוספת תשלום איזה 6800U שהוא רוצה אני חושב שזה או GAINWARD או LEADTEK גיינוורד לא?
-
- 43 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חיברתי את הטלויזה ל TVOUT וכל מה שרציתי זה ש ב DUALVIEW MOD של NV שאני אצפה בסרטים על הטלויזיה ולעבוד על המחשב אבל זה לא כל כך פשוט אפילו עם TVTOOL האם יש למישהו מדריך על איך לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
חובה שיהיה שטוח כמובן בבקשה תביאו את הדגם של המסך + האתר ממנו נלקח המחיר ותפרטו אם אתם יכולים.. בעקרון אני רוצה מסך 19 שטוח לא דק אבל אולי אתם תעוררו את מחשבתי למסכי LCD 17 למרות שאני לא חושב שאפשר למצוא משהו טוב במחיר הזה.. תודה
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני יודע שהנושא מופיע הרבה פעמים וקראתי כנראה את כל ההערות, אך אני לא מצליח. מדובר על חיבור מחשב נייד compaq nc6000 בעל כרטיס מסך ati mobility radeon 9600 series עם יציאת s-video . אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה גם בעלת חיבור s-video. מדובר על טלויזיה מסוג סוני 29 אינט'ש בת 5 שנים. עבדתי לפי כל ההנחיות של ההגדרות כולל ה תבנית PAL B והתוצאה רואים לצערי שחור לבן ולא ברור. צורת החיבור היא בעזרת כבל s-video ל -s-video מאיכות טובה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
http://www.tul.com.tw/Global/productlist.aspx?folderid=1&cat1=50&cat2=135&cat3=323 מאיפה אפשר להשיג את הכרטיס מסך הזה ובכמה הכי זול והכי מהר? הוא בכלל שווה את המחיר שלו ? (באיזור ה 3500 שקל) http://www.datech.co.il/product_info.php?cPath=1_4_735&products_id=4854
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
GIGABYTE 6600GT 128MB VIVO PCI-EXPRESS (קירור פאסיבי) או ALBATRON PC6600GT 128MB PCI-EXPRESS מי מבינהם הייתם בוחרים ? אני לא הולך לעשות אוברקלוק .
-
- 8 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי מסך LG מדגם 795FT PLUS ויש איתו בעיה מוזרה... הוא תמיד עבד לי ברזולוציה של 800*600 ולא היו איתו בעיות, אני ניסיתי להעביר אותו לרזולוציה של 1024*768 וכשאני מעביר אותו לרזולוציה הזאת הוא משמיע מן צליל בתדר מאוד גבוה וממש מעצבן... והוא לא מפסיק... למישהו יש מושג מה זה? יש לציין שהצליל הזה כבר הופיע פעם אחת ברזולוציה של 800*600 אבל כשאני כיתי את המסך והפעלתי אותו הצליל כבר נעלם, והפעם זה לא קורה... עריכה: שכחתי לציין עוד משהו... כשאני משחק במשחקים ואני מעביר במשחק את הרזולוציה ל1024*768 אז המשך עובד בצורה טובה מאוד, הצליל המעצבן מופיע רק כשאני מעביר את המסך לרזולוציה הזאת בהגדרות של הווינדוס.
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
פתחתי פה מקודם תרד אבל זה קצת סוטה מן המסללול אז פתחתי חדש הקיצר ככה יש לי בעיה במשחק אחד שרואים שהוא כזה קופץ ואמרו לי שזה בעייה בדרייבר אז הורדתי את הדרייבר הכי מעודכן ועדין קופץ(66.93) הורדתי את אחד שלפניו (61.77) והוא אפילו לא מתקין אותו(כאלו הוא ממתקין אבל אחר כך אחרי שהמחשב עולה מחדש הווינדוס לא מוצא שום דרייבר) וכמובן הדרייבר שבא לי עם הכטיס לא עובד(66.81) אז מה לעשוות??רק לי זה קורה? אמור בקרוב לצאת דרייבר חדש? הקיצר אחרי הכל חזרתי לדרייבר 66.81 (כי היתה לי בעיה עם 66.93-גם משחקים אחרים התחילו לקפוץ לי איתו) ועכשיו יש לי בעיה נוספת (שהיתה לי פעם ושלחנו את זה לחנות וסדרו לנו את זה אבל אמרו שבפעם הבאה הם לא יסדרו) דבר ראשון הפוסט בכלל לא מזהה תכרטיס מסך(אפילו ש…
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
קראתי ב-Tom's שה-6200 (הרגיל, לא הטורבו-קאש) הוא 6600 עם ארבעה צינורות רדומים. בהנחה והם צודקים, זה נשמע פשוט ענק! תארו לכם שתמורת 600 ש"ח אפשר להשיג כרטיס Mid-end שמשתווה כמעט לספינות הדגל של הדור הקודם. מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מהו הדגם הכי מומלץ למטרות גרפיקה (עריכת וידאו), חובה שיהיה חיבור DVI, ושהזמן תגובה לא יהיה מעל ה16-20. עד עכשיו הייתי דיי סגור על ה VIEWSONCI VP171, אבל עכשיו יש לו כמה גרסראות עם זמני תגובה שונים וכו', ויצאו הרבה דגמים חדשים (שעולים פחות אבל מומלצים יותר בפורום הזה, כמו הסמסונג 710T), אז אני כבר לא בטוח מה אתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום עקב מותו של ה 9500 פרו שלי אני מחפש כרטיס חדש. שני המועדמים הם 9600XT וה-9800 פרו א.רציתי לדעת כמה משמעותי ההבדל בינם? ב.מה דעתכם על החברות הבאות powercolor ן-club3d ועל אילו חברות אתם ממליצים באופן כללי?
-
- 8 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום. אני צריך להחליט (ומהר) איזה כרטיס לקחת: Albatron geforce 6600GT DDRIII AGP Leadtek Winfast 6600GT AGP Retial MSI NX6600GT AGP Point Of View 6600GT AGP ProLink PixelView 6600GT AGP אני גם מתכנן אוברקלוק. תודה על העזרה, נעם.
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
מישהו יודע איך מכוונים הכי טוב שאפשר תמסך הזה? (פעם שאלתי על זה אבל התוכנה שהביאו לי סתם סיבכה אותי עוד יותר והכיונון בו מאוד מעצבן יש איזשהם פרמטרים ידועים?)
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני מוכר את הR9500P שלי (כן, אותו אחד שלפני שנה ניהלנו עליו דיון מופרע). הוא בא עם קירור HP של זלמן+מאוורר מקורי של זלמן. הצעתי 700 שקל... בתור כרטיס שנמצא מקום ראשון עכשיו בARC של AQM3, (אל תתחילו אם הכן והלא, זה יהרוס את הת'ראד) כמה הוא שווה? בחור הציע לי TRADE-IN עם הTi4200 שלו, הוא אמר שהוא יכול למכור אותו ב400 שקל... לי זה נשמע מופרח, מה אתם חושבים? תגובות רציניות, בבקשה!
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע ששאלות ציון הן לא מקובלות אבל לא מצאתי פתרון הציון הוא רק חלק מהבעיה שתיארתי בת'רד הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=105053.new;topicseen#new הציון שקיבלתי הוא : 2652 זה הגיוני למיפרט הבא או שיש לי בעיה רצינית: מעבד - amd 64 3000 לוח - gigabyte k8ns pro זיכרון - 512 כרטיס מסך - gigabyte 6800 מארז - asus 300w אם 2 מאוררים מאחור 80 ממ +המאורר של הספק תודה לכולם גיא
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך "19 LCD של חב' טובה עם MS (זמן תגובה) נמוך (13-16MS לערך), במחיר הוגן של 1900 - 2000 שקל. ולא של PROVIEW !! כי שמעתי שזה זבל של מסכים. תודה אנשים !
-
- 8 תגובות
- 721 צפיות
-