עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Raul,

יש לי מחשב בן חצי שנה בערך עם כרטיס GeForce FX 5600 מבית Gainward.... אתמול פתחתי את המחשב לניקוי ושמתי לב לדבר מוזר.... הכרטיס מסך שלי הוא בצבע כחול, ושונה מאיך שכל הכרטיסים האלה נראים בתמונה, והוא גם הרבה יותר קטן... שמעתם פעם על ג'יפורס 5 מבית גינוורד בצבע כחול?? האם יכול להיות דבר כזה???

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  2. Started by nadav275,

לפני כחודש הומלץ בפורום מתחרה כרטיס מבוסס ג'יפה 5900, ונאמר שיש לו יכולות oc מעולות ושאפשר להתקרב איתו אפילו לביצועים של הג'יפה 6800. הפורום ההוא אינו פעיל כבר זמן ממושך, ואני מעוניין לקבל פרטים על הכרטיס ההוא כי יש אפשרות שאני אקנה אותו. אם עולה למישהו משהו בראש, או אם מישהו יודע בדיוק על מה אני מדבר- אשמח לעזרה. נדב

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  3. שלום, יש לי לאפטופ R40 של IBM, כרטיס מסך RADEON 7200 ויציאת S-VIDEO 4 פינים. קראתי פה שאני צריך כבל S-VIDEO לRCA לחיבור לטלוויזיה. עכשיו, ראיתי שבטלוויזיה יש לי גם S-VIDEO (חוץ מה RCA) ורציתי לדעת אם אפשר לחבר אליו או שהוא יציאה בלבד. ואם אפשר לחבר אליו, מה האיכות שלו? ואיך מוצאים את התחנה בטלוויזיה? תודה על העזרה. אם למישהו יש נסיון עם חיבור מחשב זה או כרטיס מסך זה לטלוויזיה אשמח לשמוע חוות דעת על האיכות. תודה מראש רועי

• 7 תגובות
    • 587 צפיות
  4. יש לי כמה שאלות קטנות לגביו... אשמח אם מישהו שיש לו אותו יוכל להגיד ואני אשאל אותו כמה דברים.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  5. Started by TheBest,

כשאני נכנס לכל משחק, לא משנה איזה משחק זה. כשאני שם את כל הפילטרים וגרפיקה במקסימום הוא עושה לי CPU RECOVER במקרה הטוב ובמקרה הרע הוא עושה לי RESET, מה אני עושה ? כשאני מוריד פילטרים וגרפיקה חלקם עובדים וחלקם ממשיכים עם אותה הבעיה. אנא עיזרו, תודה !

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  6. Started by Access Denied,

איך המסך "17 753DFX של סמסונג?? טוב יחסית למחיר שלו? http://chayon.co.il/ProductsFiles/Samsung/Leaflet_753DFX.pdf

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  7. Started by Lethal_Acid,

בבעלותי 9600XT. הגדרות תצוגה שלי 1152*864. כאשר אני נכנס להגדרות של DISPLAYS ולוחץ על TV אני רואה שה MAX RESOLUTION של ה TV הוא 1024*768 על 60HZ שזה בסדר אין לי תענות. הבעייה שלי מתחילה כאשר אניי מעביר מ תצוגה על המסך ל TV. ה שולחן עבודה לא מותאם לגודל ה TV כאשר אני מזיז את העכבר ימינה שמאלה אני יכול לראות את שארית שולחן העבודה שלא נכנסת בTV. האם אני צריך לקטין את הרזלוציה של המסך לפני שאני עובר ל TV? (זה פשוט קצת מסורבל כי הרבה פעמים לא אני עובד על המחשב אלה מישהו שאין לו מושג בהגדרות אלו). אני משתשמ בעיקר ב POWER DVD, BSPLAYER,VLCPLAYER. ההתי רוצה לדעת מה ההגדרות עצלכם ובאיזו רזלוציה מוגדר המסך והTV. תודה מראש L.A

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  8. יש לי 9500np והתקנתי softmod ויש לי ארטיפקטס... והכרטיס הוא הכרטיס הטוב power color 9500np 256bit והוא פותח הכל טוב אין ב 2d שום דבר הכל פועל טוב אבל במשחקים יש ... הנה תמונה רציתי לדעת אולי יש איזה משהו שיכול לסדר את זה...או שזה אבוד? יש הרבה מאוד גם ב 3dmark 2003 במיוחד ב nature דווקה ב 2001 לא היו וזה מאוד מוזר... זה מ sof 2

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  9. Started by havivt,

לפי מה שקראתי וחיפשתי בפורום , ראיתי כי ניתן להשיג ti4200 ב550 שח? ואף פחות... חיפשתי וחיפשתי והכי זול שמצאתי היה 650 ש"ח... איפה ניתן להשיג כזה כרטיס מסך בפחות מ600 שח? והאם הוא באמת טוב כמו שאומרים עליו - האם יעבוד כמו שצריך על המחשב שלי : P4 1.5GHZ לוח אם 850GB 256RDRAM

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  10. Started by dastm99,

אני מתלבט בין 9800GTX+ לבין 4890 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  11. Started by theone89,

הכרטיס מיועד למחשב כזה מעבד-INTEL PENTIUM D 820 S775 לוח אם משהו של דל לא ידוע זיכרון 2GB DDR2 ספק כוח של 500W משהו ג'נרי אבל יספיק לכרטיס מסך הזה עכשיו לשאלות עד כמה הכרטיס הזה טוב ? למה אפשר להשוות אותו מי הכרטיסים של היום או דור 9 ? אבל העיקר לדעת עד כמה הוא שווה באמת הדגם כזה SAPPHIRE HD2600XT GDDR4 256MB 128KB PCI-E עכשיו אני יודע שהוא דיי מיושן אבל המחיר שלו 200 שקל לכן למה לא .

12. Started by Blow,

אהלן ברצוני לעבור מחלונות XP לחלונות 7, אך ה-Advisor אומר לי שהכרטיס מסך שלי לא ייתן לי את ה-Aero. לכן חשבתי לשדרג את הכרטיס הנוכחי GeForce FX5200 לכרטיס 8400GS. שאר הנתונים, pentium 4 2.6GHZ 1GB RAM בסדר. מה אתם אומרים, יש המלצה אחרת לכרטיס אחר? או שבכלל עדיף לוותר כי זה לא רעיון טוב..?

13. Started by zeevik_k,

שלום, המחשב הביתי שלנו (Core2Duo 6400, 3GB, GF8500GT,...) משמש בעיקר לאינטרנט, אופיס, וצפיה בסרטים. כרטיס המסך (GF8500GT) מחובר באמצעות כבל DVI למסך LCD ובאמצעות כבל VGA לטלוויזית LCD (כניסת PC), כאשר מסך המחשב מוגדר כ-Primary והטלוויזה כ-Secondary. כמו כן, ישנו כבל Audio בין המחשב לטלוויזיה. מסיבה לא ברורה, כאשר מדליקים את הטלוויזיה - התצוגה עוברת אליה (למרות שהיא מוגדרת כ-Secondary), וזה בזמן שאני יושב מול מסך המחשב ועובד ... בדקתי את כל הגדרות, התקנתי והסרתי דרייברים ..., שום דבר לא עזר. הגעתי למסקנה שעלי להחליף את כרטיס המסך, ו-HD6450 נראה מתאים לצרכיי (כבל HDMI במקום הזוג VGA+Audio וגם הפעולה השקטה של המחשב ואי-החימום החדר - חשובים לי ). האם HD6450 - הבחירה ה…

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  14. היי,יש לי כרטיס מסך HD4850 עם קירור זלמן VF880 שהגיע עם הכרטיס. הבעיה היא כזאת:אי אפשר לשלוט על המהירות סיבוב של המאורר שלו דרך הדריבר של ATI.גם כשאני שם על 20 אחוז וגם על 100 המהירות לא משתנה.המאורר מחובר לחיבור שעל הכרטיס ונראה שהכל תקין. ועוד שאלה,יש תוכנה/דרך לשלוט על שאר המאוורים במארז?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  15. Started by pazer005,

קניתי כרטיס מסך HD4890. חיברתי אותו והוא עובד טוב והמסך שלי הוא TCL 24. בכל מקרה, כשאני על רזולוציה 1600 על 900 אין לי בעיה. כשאני מעלה ל-1920 על 1080, חלק מהחלון יוצא מגבולות המסך (ואני מדבר על חלק גדול). זאת בעיה שהייתה לי בעבר וסידרתי אותו עם CCC אבל עכשיו גם לאחר שהתקנתי את הדרייברים האחרונים של הכרטיס, אני מנסה לשחק ב-CCC ולא מצליח בכלל. הוא לא מאפשר לי לצמצם את המסך? רעיונות לפתרון?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  16. Started by vito19,

שלום לכולם! מבקש את עזרתכם בדיעה לגבי הכרטיס מסך הבא: 1. SAPPHIRE 100284L Radeon HD 5750 1GB 128-bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card יש עליו מבצע ב- NEWEGG 124$. האם מתאים לעריכת וידאו חובבנית? 2. מה ההבדל בין DDR3 ל DDR5 והאם זה קשור לזיכרון הפנימי של המחשב? תודה,

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  17. Started by ac1240,

איזה חיבור אני צריך לקנות יש לי כרגע ATI RADEON 4850 ומסך LCD

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  18. Started by ggg123,

היי, רכשתי GTX 260. הכרטיס מחובר גם למסך טלוויזיה 32 אינץ'. רזולוצית הטלוויזיה 1360X768, אך אני לא מצליח להגדיר את הרזולוציה הזו (היא פשוט לא קיימת). יש לציין שבכרטיס המסך הקודם שלי של ATI הגדרתי את הרזולוציה בלי שום בעיה. הדרייברים גרסה 182.50 (הכי חדשים)

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  19. שלום לכולם לחבר שלי יש את המערכת הבאה: AMD64 3500+ 2.2GHZ 2GB DDR 400MHZ יציאת PCI-E X16 אני מחפש כרטיס מסך שיתאים למערכת הנ''ל,שיריץ משחקים כמו Microsoft Flight Simulator 9 ולא יצור לי צוואר בקבוק, כל הצעה אתם מוזמנים לרשום פה.... תודה.!

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  20. Started by Ashand,

שלום יש לי לוח אם של גיגהבייט NFORCE עםכרטיס מסך מובנה 7100 ...יש לי מסך LCD 47 FULL HD , החיבור למסך נעשה דרך HDMI וניגון של 720P הוא בסדר ברזולוציות מסוימות,סרטים של 1080 הוא מקרטע ומציג איכות לא משהו בכלל...איזה כרטיס מסך יתאים לי לשידור רציף וגם יתן תמורה טובה של צבעים ואיכות למסך שלי ב-1080P ? למארז שלי לא יכנסו כרטיסי מסך ארוכים אם אפשר להמליץ לי על משהו טוב או מישהו שניסה כרטיס מסויים ברזולציות האלו במסך גדול תודה

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  21. Started by J0HNiE,

חיפשתי באתר הראשי של NVIDIA אבל גם שם לא מצאתי. גם לא דרך הscan שלהם. חיפשתי שעות בגוגל לא מצאתי כלום.

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  22. יש לי מסך 26 אינץ' LG שהרזולוציה המקסימלית היא1360by768 אני מתכנן לקנות מחשב חדש... אני מתלבט אם לקנות מסך 22 אינץ' 1C של אסוס או להשאיר אותו אם אני קונה גם מסך של אסוס אני לוקח 4870 אם אני אשאר עם הLG כנראה שאני אקח CF 4850 מה אתה אומרים?

23. הדלקתי את המחשב בלי של החשמל של הכרטיס מסך (9800GTX) מחובר.. מזה אומר צריך לחבר 6 פינים פעמיים ולא חיברתי אותם ישר כיבתי תמחשב חיברתי והדלקתי ופתאום אני לא רואה כלום המנורה של המסך מהבהבת כאילו שהוא מכובה וזהו. יכול להיות שקרה משהו לכרטיס ? :s05:

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  24. Started by idanohh,

מדובר במסך של חברת NU אין לי מושג מיהי אבל הנתונים נראים לי טובים דיים למחיר שהוא בערך 1800 שקל כולל משלוח http://www.netaction.net.il/multi.phtml?item=1991769 הנתונים היותר מפורטים כאן : http://www.newegg.com/app/viewproductdesc.asp?DEPA=0&description=24-198-001&ATT=Monitors+LCD+Flat+Pa&CMP=OTC-streetprices בקיצור תגידו לי אם שווה ? אני חושב אישית שכן כי אני מכיר שכל מסך אם יחס בהירות של 1:500 ומעלה הוא מסך טוב ואין להתפשר על פחות מזה... וראיתי את המסך הזה של חברה לא מוכרת מה אתם חושבים ?

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  25. Started by aldema,

שניהם עולים 2000 ש"ח: philips 190s5fs lcd למה המסכי סוני כל כך מכוערים?? הצעות למסכי 19 בלבד בבקשה ---------------------

• 6 תגובות
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים