כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
חיברתי את הכ. מסך שלי לTV ע"י כבל S-VIDEO ורואים וזה אבל שאני מפעיל סרט (WMD11,BSPLAYR) אני לא רואה וידאו. איך אפשר לסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לפרסם - אז אם לא אני מצטער, ואם תוכלו להעביר את זה למקום המתאים, תודה. בזמן האחרון קרתה לי תקלה שחוזרת על עצמה. כשאני רוצה להכנס לאיזשהו משחק, אני נכנס ומיד אחרי כמה שניות המסך כאילו מתכבה כזה, הוא ניהיה שחור (המנורה שלו דולקת), אבל לא שחור לגמרי, אלא רואים משהו אבל חשוך מאוד מאוד, כאילו המסך שחור. עכשיו כשאני מכבה את המסך ומדליק הוא חוזר לעצמו ל4 שניות בערך, ושוב נכבה. אם אני יוצא מהמשחק ועושה את אותה פעולה - זה ממשיך. אם אני מכבה את המסך לכמה שעות ומדליק, זה מסתדר. בדקתי את המסך שלי על מחשב אחר והכל היה בסדר, אז ככל הנראה הבעיה היא בכרטיס מסך. יש לזה פתרון? אולי כבר בחומרה יצא או שהאבק גורם לזה. אם מישהו יוכל לעזור לי זה יהיה מצוין, ממש ל…
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום לצערי כרטיס המסך שרציתי אזל מהמלאי בניתי על HIS Radeon 6950 2GB DDR5 האם אותו כרטיס של GigaByte זה כרטיס זהה/טוב יותר/פחות טוב? אולי יש כרטיס אחר שטוב במחיר זהה או נמוך מזה ממשה שיש באתר של IQPC ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
המעבד הוא I5 מסך 47 אינטש צריך להתאים לזה כרטיס מסך ברמת מחיר 700- 1000 ש"ח המחשב לא ישמש למשחקים אלא לצפיה בסרטים תודה (:
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
בלוח MSI-Z77A-G43 ולהפעיל אותם בו זמנית? : תודה מראש. יובל
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היי, ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך שברשותי ואחרי בירור קצר הבנתי שאני צריך לשדרג גם ספק כוח, מפרט המחשב שלי הוא כבן שנתיים וחצי: intel core 2 duo e6300 1.86 3giga ram 667 twinmos nvidia geforce 7300 gt 256mb 128bit ספק כוח של hec 300w שהגיע מובנה עם המארז. עד היום הכרטיס מסך שלי היה נחמד אבל כעת אני לא יכול לשחק בשום משחק חדש שיוצא אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי לבחור כרטיס מסך נחמד וספק כוח מומלץ בתקציב של עד אלף ש"ח לשניהם,ניתן לחרוג במעט. תודה מראש. רועי.
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך HD4890. חיברתי אותו והוא עובד טוב והמסך שלי הוא TCL 24. בכל מקרה, כשאני על רזולוציה 1600 על 900 אין לי בעיה. כשאני מעלה ל-1920 על 1080, חלק מהחלון יוצא מגבולות המסך (ואני מדבר על חלק גדול). זאת בעיה שהייתה לי בעבר וסידרתי אותו עם CCC אבל עכשיו גם לאחר שהתקנתי את הדרייברים האחרונים של הכרטיס, אני מנסה לשחק ב-CCC ולא מצליח בכלל. הוא לא מאפשר לי לצמצם את המסך? רעיונות לפתרון?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם! מבקש את עזרתכם בדיעה לגבי הכרטיס מסך הבא: 1. SAPPHIRE 100284L Radeon HD 5750 1GB 128-bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card יש עליו מבצע ב- NEWEGG 124$. האם מתאים לעריכת וידאו חובבנית? 2. מה ההבדל בין DDR3 ל DDR5 והאם זה קשור לזיכרון הפנימי של המחשב? תודה,
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
היי,יש לי כרטיס מסך HD4850 עם קירור זלמן VF880 שהגיע עם הכרטיס. הבעיה היא כזאת:אי אפשר לשלוט על המהירות סיבוב של המאורר שלו דרך הדריבר של ATI.גם כשאני שם על 20 אחוז וגם על 100 המהירות לא משתנה.המאורר מחובר לחיבור שעל הכרטיס ונראה שהכל תקין. ועוד שאלה,יש תוכנה/דרך לשלוט על שאר המאוורים במארז?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
-
הכרטיס מיועד למחשב כזה מעבד-INTEL PENTIUM D 820 S775 לוח אם משהו של דל לא ידוע זיכרון 2GB DDR2 ספק כוח של 500W משהו ג'נרי אבל יספיק לכרטיס מסך הזה עכשיו לשאלות עד כמה הכרטיס הזה טוב ? למה אפשר להשוות אותו מי הכרטיסים של היום או דור 9 ? אבל העיקר לדעת עד כמה הוא שווה באמת הדגם כזה SAPPHIRE HD2600XT GDDR4 256MB 128KB PCI-E עכשיו אני יודע שהוא דיי מיושן אבל המחיר שלו 200 שקל לכן למה לא .
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אהלן ברצוני לעבור מחלונות XP לחלונות 7, אך ה-Advisor אומר לי שהכרטיס מסך שלי לא ייתן לי את ה-Aero. לכן חשבתי לשדרג את הכרטיס הנוכחי GeForce FX5200 לכרטיס 8400GS. שאר הנתונים, pentium 4 2.6GHZ 1GB RAM בסדר. מה אתם אומרים, יש המלצה אחרת לכרטיס אחר? או שבכלל עדיף לוותר כי זה לא רעיון טוב..?
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, המחשב הביתי שלנו (Core2Duo 6400, 3GB, GF8500GT,...) משמש בעיקר לאינטרנט, אופיס, וצפיה בסרטים. כרטיס המסך (GF8500GT) מחובר באמצעות כבל DVI למסך LCD ובאמצעות כבל VGA לטלוויזית LCD (כניסת PC), כאשר מסך המחשב מוגדר כ-Primary והטלוויזה כ-Secondary. כמו כן, ישנו כבל Audio בין המחשב לטלוויזיה. מסיבה לא ברורה, כאשר מדליקים את הטלוויזיה - התצוגה עוברת אליה (למרות שהיא מוגדרת כ-Secondary), וזה בזמן שאני יושב מול מסך המחשב ועובד ... בדקתי את כל הגדרות, התקנתי והסרתי דרייברים ..., שום דבר לא עזר. הגעתי למסקנה שעלי להחליף את כרטיס המסך, ו-HD6450 נראה מתאים לצרכיי (כבל HDMI במקום הזוג VGA+Audio וגם הפעולה השקטה של המחשב ואי-החימום החדר - חשובים לי ). האם HD6450 - הבחירה ה…
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי כרטיס HD5770, ובעקבת כניסת סדרת ה- 6000 לשוק תהיתי: האם סביר שתהיה ירידת מחירים שלו שתציג הזדמנות משתלמת לשדרוג (CF), או שהכרטיס צפוי פשוט להעלם מהמדפים?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
איזה חיבור אני צריך לקנות יש לי כרגע ATI RADEON 4850 ומסך LCD
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
היי, רכשתי GTX 260. הכרטיס מחובר גם למסך טלוויזיה 32 אינץ'. רזולוצית הטלוויזיה 1360X768, אך אני לא מצליח להגדיר את הרזולוציה הזו (היא פשוט לא קיימת). יש לציין שבכרטיס המסך הקודם שלי של ATI הגדרתי את הרזולוציה בלי שום בעיה. הדרייברים גרסה 182.50 (הכי חדשים)
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם לחבר שלי יש את המערכת הבאה: AMD64 3500+ 2.2GHZ 2GB DDR 400MHZ יציאת PCI-E X16 אני מחפש כרטיס מסך שיתאים למערכת הנ''ל,שיריץ משחקים כמו Microsoft Flight Simulator 9 ולא יצור לי צוואר בקבוק, כל הצעה אתם מוזמנים לרשום פה.... תודה.!
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של גיגהבייט NFORCE עםכרטיס מסך מובנה 7100 ...יש לי מסך LCD 47 FULL HD , החיבור למסך נעשה דרך HDMI וניגון של 720P הוא בסדר ברזולוציות מסוימות,סרטים של 1080 הוא מקרטע ומציג איכות לא משהו בכלל...איזה כרטיס מסך יתאים לי לשידור רציף וגם יתן תמורה טובה של צבעים ואיכות למסך שלי ב-1080P ? למארז שלי לא יכנסו כרטיסי מסך ארוכים אם אפשר להמליץ לי על משהו טוב או מישהו שניסה כרטיס מסויים ברזולציות האלו במסך גדול תודה
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
חיפשתי באתר הראשי של NVIDIA אבל גם שם לא מצאתי. גם לא דרך הscan שלהם. חיפשתי שעות בגוגל לא מצאתי כלום.
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
הדלקתי את המחשב בלי של החשמל של הכרטיס מסך (9800GTX) מחובר.. מזה אומר צריך לחבר 6 פינים פעמיים ולא חיברתי אותם ישר כיבתי תמחשב חיברתי והדלקתי ופתאום אני לא רואה כלום המנורה של המסך מהבהבת כאילו שהוא מכובה וזהו. יכול להיות שקרה משהו לכרטיס ? :s05:
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-
-
למפרט חדש...בעיקר למשח'ים כמובן. תודה
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי מסך 26 אינץ' LG שהרזולוציה המקסימלית היא1360by768 אני מתכנן לקנות מחשב חדש... אני מתלבט אם לקנות מסך 22 אינץ' 1C של אסוס או להשאיר אותו אם אני קונה גם מסך של אסוס אני לוקח 4870 אם אני אשאר עם הLG כנראה שאני אקח CF 4850 מה אתה אומרים?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי לפני כמה ימים את הדמו של SILENT HILL 3 והתקנתי אותו למחשב ואיך שאני מעלה אותו מופיע לי המסך שיש במשחק קטעים קשים לצפייה ואז המשחק נתקע הוא מוכן לעלות ולא מוכן לצאת איפלו לוינדוס אז אני חייב לעשות ריסט אם תצתרכו אז המפרט שלי מופיע בצד
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
עם G-FORCE 4 קיימת אצלי בעיה מאוד רצינית אך ורק במשחקים בהצגת טקסטורות ומודלים תלת מימדיים. מבחינת שולחן עבודה ועבודה תחת האקספלורר לא קיימת שום בעיה כלל. אך כאשר אני מפעיל משחק כל שהוא המצב מיד משתנה וניתן לראות במודלים פשוט הפרעות לדוגמה ב NFSU אני רואה משולשים בגלגלים שזזים יחד עם הגלגל. ואם אין את זה אז אני רואה משהו אחר - ריבוע ענק אטום עולה מהמכסה מנוע ואין אפשרות לראות מה יש מאחוריו. כמו כן לפעמים אני יכול לראות באמצע המסלול קיר ענק שחור או בצבע אחר שמסתיק את כל המסלול. במשחקים אחרים לדוגמא אני יכול לראות על טקסטורות של דשא או כביש פתאום ריבועים או מלבנים בצבעי סגול זוהר וירוק זוהר בלי קשר למשחק. להלן כמה דוגמאות מ NFSU: הערה: הבעיה הזאת מתרחשת גם ב HA…
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב החדש שלי לפני כמה ימים: Processor :: Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX MotherBoard :: ABIT IC7-MAX 3 Intel 875P Motherboard (HT,OTES,Dual SATA RAID,D-DDR,5.1 Sound,Intel G-LAN,1394,USB2) Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Video Cards : Gigacube Radeon 9800 PRO 128MB DH DVI OEM Video Card CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM LG x 52 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive Memory : Samsung DDR-RAM 1GB (2x512MB) 3200PC Sound Cards : Creative Audigy 2 Bulk Sound Card ויש לי בעיה עם הכרטיס מסך. במשחקים ה-FPS שלי ממש נמוך יחסית למה שצריך להיות לי, יש לי חברים עם מחשב פחות טוב משלי ומקבלים ביצועים יותר…
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-