כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי לאפטופ R40 של IBM, כרטיס מסך RADEON 7200 ויציאת S-VIDEO 4 פינים. קראתי פה שאני צריך כבל S-VIDEO לRCA לחיבור לטלוויזיה. עכשיו, ראיתי שבטלוויזיה יש לי גם S-VIDEO (חוץ מה RCA) ורציתי לדעת אם אפשר לחבר אליו או שהוא יציאה בלבד. ואם אפשר לחבר אליו, מה האיכות שלו? ואיך מוצאים את התחנה בטלוויזיה? תודה על העזרה. אם למישהו יש נסיון עם חיבור מחשב זה או כרטיס מסך זה לטלוויזיה אשמח לשמוע חוות דעת על האיכות. תודה מראש רועי
-
- 7 תגובות
- 587 צפיות
-
-
מישהו שיש לו כרטיס Radeon מסדרת ה-9xxx יכול לבדוק כמה פינים יש במתאם S-Video ל-RCA שמגיע עם הכרטיס? אני מדבר על המתאם הקטן הצהוב שמגיע עם הכרטיסים שיש בהם יציאת S-Video ולא RCA.
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות קטנות לגביו... אשמח אם מישהו שיש לו אותו יוכל להגיד ואני אשאל אותו כמה דברים.
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
כולל כרטיס מסך עליו לדוגמא: Chaintech 7NIF2 nForce 2 M.ATX האם זה לא יגרום להתנגשויות ? ???
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
מה ההבדל בין http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a280_letd_myvivo_1.html ל http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a280_letdh_myvivo_1.html
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
כשאני נכנס לכל משחק, לא משנה איזה משחק זה. כשאני שם את כל הפילטרים וגרפיקה במקסימום הוא עושה לי CPU RECOVER במקרה הטוב ובמקרה הרע הוא עושה לי RESET, מה אני עושה ? כשאני מוריד פילטרים וגרפיקה חלקם עובדים וחלקם ממשיכים עם אותה הבעיה. אנא עיזרו, תודה !
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
איך המסך "17 753DFX של סמסונג?? טוב יחסית למחיר שלו? http://chayon.co.il/ProductsFiles/Samsung/Leaflet_753DFX.pdf
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
בבעלותי 9600XT. הגדרות תצוגה שלי 1152*864. כאשר אני נכנס להגדרות של DISPLAYS ולוחץ על TV אני רואה שה MAX RESOLUTION של ה TV הוא 1024*768 על 60HZ שזה בסדר אין לי תענות. הבעייה שלי מתחילה כאשר אניי מעביר מ תצוגה על המסך ל TV. ה שולחן עבודה לא מותאם לגודל ה TV כאשר אני מזיז את העכבר ימינה שמאלה אני יכול לראות את שארית שולחן העבודה שלא נכנסת בTV. האם אני צריך לקטין את הרזלוציה של המסך לפני שאני עובר ל TV? (זה פשוט קצת מסורבל כי הרבה פעמים לא אני עובד על המחשב אלה מישהו שאין לו מושג בהגדרות אלו). אני משתשמ בעיקר ב POWER DVD, BSPLAYER,VLCPLAYER. ההתי רוצה לדעת מה ההגדרות עצלכם ובאיזו רזלוציה מוגדר המסך והTV. תודה מראש L.A
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי 9500np והתקנתי softmod ויש לי ארטיפקטס... והכרטיס הוא הכרטיס הטוב power color 9500np 256bit והוא פותח הכל טוב אין ב 2d שום דבר הכל פועל טוב אבל במשחקים יש ... הנה תמונה רציתי לדעת אולי יש איזה משהו שיכול לסדר את זה...או שזה אבוד? יש הרבה מאוד גם ב 3dmark 2003 במיוחד ב nature דווקה ב 2001 לא היו וזה מאוד מוזר... זה מ sof 2
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-
-
לפי מה שקראתי וחיפשתי בפורום , ראיתי כי ניתן להשיג ti4200 ב550 שח? ואף פחות... חיפשתי וחיפשתי והכי זול שמצאתי היה 650 ש"ח... איפה ניתן להשיג כזה כרטיס מסך בפחות מ600 שח? והאם הוא באמת טוב כמו שאומרים עליו - האם יעבוד כמו שצריך על המחשב שלי : P4 1.5GHZ לוח אם 850GB 256RDRAM
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייברים החדשים ועכשיו אפילו שאני מפעיל את הפילטרים , במשחקים אין שום שינוי. הכרטיס הוא 9700 לא פרו. ועודמשהו איך אפשר לשנות את השפה של ההגדרות של הדרייברים לאנגלית? מעצבן אותי העברית.
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים על הגדרות נמוכות או בינוניות (למשל את witcher 2), במחיר של עד 300 ש"ח. המפרט שלי: DualCore AMD Athlon II X2 245, 2900 MHz Gigabyte GA-MA78GM-UD2H 2GB DDR2 800 ספק: SeaSonic SS-350ET 350Watt ראיתי המלצות על GT240 DDR5. האם זה כרטיס שיכול להתאים לי? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
היי,יש לי כרטיס מסך HD4850 עם קירור זלמן VF880 שהגיע עם הכרטיס. הבעיה היא כזאת:אי אפשר לשלוט על המהירות סיבוב של המאורר שלו דרך הדריבר של ATI.גם כשאני שם על 20 אחוז וגם על 100 המהירות לא משתנה.המאורר מחובר לחיבור שעל הכרטיס ונראה שהכל תקין. ועוד שאלה,יש תוכנה/דרך לשלוט על שאר המאוורים במארז?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום, המחשב הביתי שלנו (Core2Duo 6400, 3GB, GF8500GT,...) משמש בעיקר לאינטרנט, אופיס, וצפיה בסרטים. כרטיס המסך (GF8500GT) מחובר באמצעות כבל DVI למסך LCD ובאמצעות כבל VGA לטלוויזית LCD (כניסת PC), כאשר מסך המחשב מוגדר כ-Primary והטלוויזה כ-Secondary. כמו כן, ישנו כבל Audio בין המחשב לטלוויזיה. מסיבה לא ברורה, כאשר מדליקים את הטלוויזיה - התצוגה עוברת אליה (למרות שהיא מוגדרת כ-Secondary), וזה בזמן שאני יושב מול מסך המחשב ועובד ... בדקתי את כל הגדרות, התקנתי והסרתי דרייברים ..., שום דבר לא עזר. הגעתי למסקנה שעלי להחליף את כרטיס המסך, ו-HD6450 נראה מתאים לצרכיי (כבל HDMI במקום הזוג VGA+Audio וגם הפעולה השקטה של המחשב ואי-החימום החדר - חשובים לי ). האם HD6450 - הבחירה ה…
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
-
הכרטיס מיועד למחשב כזה מעבד-INTEL PENTIUM D 820 S775 לוח אם משהו של דל לא ידוע זיכרון 2GB DDR2 ספק כוח של 500W משהו ג'נרי אבל יספיק לכרטיס מסך הזה עכשיו לשאלות עד כמה הכרטיס הזה טוב ? למה אפשר להשוות אותו מי הכרטיסים של היום או דור 9 ? אבל העיקר לדעת עד כמה הוא שווה באמת הדגם כזה SAPPHIRE HD2600XT GDDR4 256MB 128KB PCI-E עכשיו אני יודע שהוא דיי מיושן אבל המחיר שלו 200 שקל לכן למה לא .
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אהלן ברצוני לעבור מחלונות XP לחלונות 7, אך ה-Advisor אומר לי שהכרטיס מסך שלי לא ייתן לי את ה-Aero. לכן חשבתי לשדרג את הכרטיס הנוכחי GeForce FX5200 לכרטיס 8400GS. שאר הנתונים, pentium 4 2.6GHZ 1GB RAM בסדר. מה אתם אומרים, יש המלצה אחרת לכרטיס אחר? או שבכלל עדיף לוותר כי זה לא רעיון טוב..?
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך HD4890. חיברתי אותו והוא עובד טוב והמסך שלי הוא TCL 24. בכל מקרה, כשאני על רזולוציה 1600 על 900 אין לי בעיה. כשאני מעלה ל-1920 על 1080, חלק מהחלון יוצא מגבולות המסך (ואני מדבר על חלק גדול). זאת בעיה שהייתה לי בעבר וסידרתי אותו עם CCC אבל עכשיו גם לאחר שהתקנתי את הדרייברים האחרונים של הכרטיס, אני מנסה לשחק ב-CCC ולא מצליח בכלל. הוא לא מאפשר לי לצמצם את המסך? רעיונות לפתרון?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש, ובאחד הת'רדים פה ראיתי שכרטיס 8800 הוציא ביקורות טובות יותר כאשר עבד ב-DX10, מאשר התוצאה שלו ב- DX9. השאלה שלי היא כזאת, במידה ואני קונה עכשיו X1950Pro, הביצועים שלו יהיו פחות טובים במידה ויעבוד עם DX10 ? או שעדיף לחכות עם המחשב (אני לא מתכוון לקנות כ"מ זול ואז לשדרג) או לקנות עכשיו X1950PRO ? בנוסף, במידה ואני קונה את ה-1950pro, האם אפשר להסתפק ב-256MB או ללכת על 512MB, כמה אחוזי שיפור יש בניהם ?
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-
-
בדריור החדש מתקן מספר חסרונות מהקודם. ומוסיף תמיכה רכשמית ב WHQL www.nvidia.com
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מתלבט בין שני כ.מסך ,השימושים הם לאינטרנט ומשחקים לא כבדים הכרטיסים הם : 1. ATI READON X1300 2. GEFORCE 7300 GS תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 5200 FX והייתי רוצה לשדרג אותו. יש לי מעבד Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) 512MB (זה יהיה 1GB) זיכרון אין לי שמץ של מושג מהו ספק הכוח שלי (איך בודקים?) תודה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות כ. שבעזרתו אוכל להעביק קלטות וידאו ל-DVD. בשביל זה צריך כרטיס טלוויזיה, נכו? ראיתי ב-SKYPC כל מיני כטיסים מ-160 עד 470 שקלים, מה ההבדל ביניהם. ראיתי שהצ'יפסט שונה אבל זה לא אומר לי כלום. זה משפיע על איכו תההקלטה? אני רוצה להשקיע בזה כמה שפחות.. עדיף עד 400. ושהכריטס יתמוך בויסטה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אוקי... אז בזמן האחרון יש תקיעות נוראיות במחשב... לפעמים זה תקיעות קצרות, והמחשב חוזר לעצמו, ולפעמים מצבים שמצריכים ריסטרט... עכשיו אני חושד בכרטיס מסך, מפני שסוג התקיעות מוכר לי מתקיעות אחרות שהיו לי בעבר במהלך משחקים שהגורם להם היה כרטיס המסך. בפעם ההיא, הבעיה הייתה ניקוי הכרטיס, אז ניקיתי אותו, והמצב לא השתפר. לפעמים מופיעות לי הודעות של VPU RECOVER, סתם בפעילות שוטפת של המחשב (לא משחקים). הטמפ' במנוחה היא 50 מעלות... (כרטיס כמו שצייניתי 1950PRO של SAPPHIRE)... בקיצור, מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסך Dell 2007WFP ואני מחבר אותו לממיר HOT עתיק ביותר (עוד מימי "ערוצי זהב") בחיבור RCA (ואם זה חשוב קניתי מתאם RCA ל3.5mm ואני שומע את הקול מהממיר דרך הרמקולים שלי - Altec Lansing ATP3). שמעתי שממש עוד מעט (יום רביעי הזה אם אני לא טועה) HOT מתחילים לשדר בHD וגם בלי קשר האיכות של החיבור RCA לא משהו. רציתי לשאול איך אתם ממליצים לי לחבר את הממיר למסך. בממיר יש חיבורים: 21 פינים, USB, וכמובן RCA. ראיתי שיש מתאמים של 21פינים לS-VIDEO, עד כמה המעבר הזה ישפר את איכות הוידאו? והאם כדאי להחליף את הממיר הענתיקה בגלל שלממירים אחרים יש יציאות שיותר מתאימות למסך שלי? תודה רבה למגיבים!!
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-