כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
למחשב ישן ונחמד- P4 2.8 1GB הX800GTO הוא הקנייה הכי מומלצת במקרה הזה, או שיש כרטיסים עדיפים \ שכדאי לשקול?
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
זה המפרט של המחשב החדש שלי: Intel Pentium E (C2D Technology) E2160 @ 3.0Ghz 1MB FSB800 Gigabyte GA-P35-DS3L Compucase HEC 6A19 400TR Arctic Cooling Freezer 7 Pro Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 Western Digital 320Gb 16MB Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 MX518 Gaming-Grade Optical Mouse מה אתם אומרים ? טוב, רע, בינוני דא"ג איך מוסיפים מפרט לפרופיל [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס פשוט fx5500 128mb ואני חושב שהוא מסוגל לתת יותר ואני לא יודע איך להוציא את זה ממנו אז תעזרו לי בבקשה. תודה נתי!!!!
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6766 או שכדי את זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5380 אני רוצה להחליף כי אני יקבל תוספת ביצועים גדולה ואם אני ידבר אם ני יעשה הזמנה טלפונית אני יבקש שיבדקו שהליבה של הכרטיס היא R360 מה שיתן לי אפשרות לעשות אוברקלוק גדול יותר ולהחליף את הביוס של הכרטיס ;D ;D ;D לביוס של 9800XT כמה למכור את הכרטיס שלי אני חושב משהו כמו 1100ש"ח... מישתלם?? אני חושב אל הכרטיס של MSI כי הוא גם יותר זול והקירור שלו מסיבי יותר...
-
אני מתנצל מראש אם השאלה קצת מטומטמת אבל אני חייב לדעת. קניתי מחשב חדש ויש בו את הכרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB RETAIL וקניתי גם מסך חדש: DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM עכשיו רציתי לדעת איך עדיף לחבר בינהם? עם כבל HDMI או עם כבל DVI ?
-
- 8 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום! חיברתי את ה TV OUT בלי התקנות מיוחדות פשוט דחפתי את הבננה לתוך הטלוויזיה ולתוך המחשב. הצלחתי להפעיל את זה אבל אני רואה רק את הרקע של הווינדוס (WIN ME) כשאני נכנס לתוכניות זה לא מופיע על המסך האייקונים לא מופיעים מה אני צריך לעשות? שיחקתי עם הרוזולוציות וזה לא עזר. הכרטיס הוא ג'יפה 2 אמ איקס 400 והטלוויזיה של LG ב-200 דולר מהדיוטי פרי מה לעשות? THX עריכה!!! אני חושב שגיליתי את הבעיה המסך של הטלוויזיה כאילו ממשיך את המסך של המחשב שאני גורר חלון של וינדוס אל מחוץ למסך אני רואה אותו על הטלוויזיה בגלל זה אני לא רואה אייקונים וכאלה מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסוג 6600GT ללא OC שהוא גם כרטיס עריכת וידיאו וטלויזיה (אין להשיגו בארץ) בכל מקרה הוא תמיד יוצא לי ממשחקים או נתקע או זז ממש לאט גם על רזולוציות נמוכות. הטמפ' שאני רואה דרך מאפייני הכרטיס מראה על 75 מעלות לערך בממוצע . האם זה נורמלי ? אם לא, תוכלו להמליץ לי על קירור טוב וזול יחסית בשבילו ? לא ייתכן שמשחק כמו OUTRUN 06 ייתקע במהלך המשחק כש AA לא פועל והוא על 1024X768 גם ב Rainbow Six Lockdown אותה הבעייה ? מה הכרטיס הזה כ"כ חלש ???
-
- 11 תגובות
- 621 צפיות
-
-
ככל הנראה יש רק הבדל בכמות זכרון, שלא מצדיק הפרש של 500-600 ש"ח. יש אולי הבדל במהירויות bus או הבדלים אחרים? תודה..
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
קניתי חיבור (קבלתי עם הכרטיס מסך רק שהייתי צריך משהו מסוים.) עכשיו נשאר לי עוד 3 חיבורים עם צבעים צהוב,לבן ואדום.... ואני חושב שאני צריך לקנות עוד חיבור שמעביר את הצבעים הכוונה היא שבקצה האחד יהיה חיבור שמתחבר למחשב. USB או משהו. ובקצה השני פיצול של שלוש חיבורים אבל הבעיה היא שאני לא יודע היכן להשיג כזה דבר או אם קיים כזה דבר. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מתלבט בין 3 כרטיסי מסך בתקציב בינוני... http://tms.co.il/product/4882 HD3850 http://tms.co.il/product/5176 8800GS http://tms.co.il/product/5235 9600GT כמה שאלות.. האם ההבדל בין HD3850 ל9600GT שווה 80 שקל? אני צריך לומר שאני די מתוח בתקציב..[תכננתי את הX1950PRO ] איך 8800GS ? איפה הוא נמצא ביניהם? כרגע ההתלבטות שלי זה בין 9600GT וHD3850 ...מצד אחד אני יודע ש9600GT יותר חזק אבל: 1) אני מתכנן לראות HD ולחבר לLCD שלי 2) GIGABYTE חברה הרבה יותר אמינה מPLAIT [לפחות ככה אני חושב...] ונותנת 3 שנות אחריות במקום שנתיים בPLAIT .. אז מה הייתם לוקחים במקומי? תודה מראש עמית
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי כרטיס מסך בשנת 2007, ואחרי כמעט 3 שנים הוא נפח את נשמתו, ובמסגרת האחריות החליפו לי לכרטיס חדש, האם על הכרטיס החדש אני צריך לקבל 3 שנים אחריות, או שהאחריות תפוג כעבור 3 שנים מתאריך הרכישה המקורי 2007) הכוונה היא האם אני לא מקבל אחריות נוספת ל-3 שנים על הכרטיס החדש?! הכרטיס הוא מתוצרת אסוס, Geforce 8800 gt תודה רבה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שזה המקום.... אני מחפש כרטיס טלויזיה או כרטיס לכידת וידאו. בגדול אני מידי פעם ממיר קלטות וידאו או ממצלמת וידאו (לא DV) כרגע יש לי כרטיס lifeview flytv prime spo סדרה 3 למי שמכיר... אין כל כך הרבה תוכנות שתומכות בו ואני מחפש כרטיס חדש... אשמח להמלצות (טווח מחירים עד 500 +-) תודה!
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
הציעו לחבר שלי יד שניה, את הכרטיס הזה, ב500 שקל. בפלונטר זה עולה 3000 שקל. אני לא יודע אם זה כזה אמין, זה כרטיס חזק? הוא יותר חזק מX1950 PRO? מתי הוא יצא בכלל?
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-
-
כל פעם הXP עולה יש 2 ריצודים מעצבנים כאלה גם כשאני לוחץ ADVANCED כדי לשחק עם הדרייבר יש ריצוד למישהו זה גם קורה? יש פיתרון? אני בטוח שזה הדרייבר כי בלעדיו זה לא עושה את זה
-
- 9 תגובות
- 621 צפיות
-
-
:s05: עזרה בבקשה קניתי כרטיס מסך חדש sapphire radeon x1550 512mb שהחליף את ה- 5200 הישן ניסיתי להתקין את הדרייבר גם מהדיסק התקנה(גירסא 7.4) וגם מהאתר שלהם(גירסא 7.9) אחרי שאני מפעיל תדרייבר מופיעה שגיאה http://www.siz.co.il/up/3gzmnewykot2.bmp עזרה דחוף =( אני כבר מת לשחק XDDDD
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מישהו נתקל בבעיות לאחר התקנה של אומגה דרייברס בTV OUT ??? פתאום אני רואה קוים מעצבנים במקום לראות מסך שחור חלק כמו שראיתי 3 שנים כבר.......? ולא זו לא בעיית סנכרון (מחוברים לטלויזיה רק הכבל עצמו ולא שום דבר אחר)
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
האם יש תחליף אלחוטי במחיר נורמלי להעביר תמונה ממחשב ל TV
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
בכרטיסי מסך חדשים כמו 8800 7950 1950 1900 וקצת יותר ישנים... יש בכרטיס חיבור של ספק כוח... איך אני יכול לדעת אם יש לי אותו או לא? חייב לחבר אותו? איך הוא נקרא? תודה מראש! ;D
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
כרטיסים כמו 7900GT \ X1800XT יתמכו בDX10 כאשר יצא, אני יודע שלא בכל הטכנולוגיות אבל השאלה אם יהיה אפשר להתקין עליהם את הdirectx.. תודה
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
משהו מכיר מסך 15" LCD עם רזולוציה מקסימלית של 1024*1280 חוץ מהמסך הזה: FP567 של benq?? ???
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=1&id=1748 עכשיו השאלה...האם כל הכרטיסים שנזכרו בביקורת הם R480 ? לפי הביקורת כן... האם אפשר לפתוח את כולם לX850XT??? יש אנשים שניסו לפתוח עם פיירבלייד??
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לאפטופ ללא יציאת SVIDEO ואני מעוניין לחבר אותו לטלויזיה. האם יש כבל מ RGB (יציאה למסך מחשב) ל SVIDEO? יש אולי ממיר שושה את העבודה? מה אתם ממליצים לעשות?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אהלן אנשים, על איזה כרטיס למשחקים הייתם ממליצים עבור מחשב פנטיום III מהירות 1000MHz ו- 256MB SDRAM, כך שהמעבד לא יהווה צוואר בקבוק... כרגע הוא עם GF4 (אני יודע שזה מחשב חלש מאד אבל זה מה שיש... אבל לא לי ;D)
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב מבוסס AMD פנום 965 ו ראדון 5850 הבנתי שבלוח אם שאני רוצה אין תמיכה ב PCIE כפול 16 אלא שניהם ייעבדו ב PCIE כפול 8. אז החלטתי לרדת מלוח האם שתומך בקורס פייר ולשלם 240 שח פחות על לוח שתומך בסאטה 3 וכו MA-770A ללא קרוס פייר בכלל.שאלתי היא ו והיא רלוונטית לכרטיסי מסך,אני במילא תכננתי קרוס פייר רק בעוד שנתיים, אז לבינתיים עדיך להיות עם כרטיס אחד ובעתיד אולי לשדרג כרטיס לגמרי??? אם יהיו טכנולוגיות חדשות כמו דירקט איקס 12 וכו?? או כן ללכת על קרוס פייר לעוד שנתיים?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, ה 9800PRO שלי החליט להחזיר ציוד מוקדם מהצפוי, אני מבולבל מרוב הדגמים המספרים והסיומות עברתי על כל העצים הרלוונטים בפרום חזרתי מבולבל עוד יותר צריך המלצה לכרטיס מסך AGP לפחות ברמה של ה 9800PRO המחשב שברשותי P4 2400 512 RAM , לוח אינטל 865perlתקציב כמה שפחות כמובן , 800-1000 שח יד שנייה גם בא בחשבון הצעות רלוונטיות אפשר לשלוח לפרטי תודה איציק.
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-