כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
במשחקים כבדים (FARCRY2, CRYSIS) יהיה מורגש הבדל?
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שאלה בכותרת. איך עושים זאת?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 2000 שקל ואני רוצה ליקנות כרטיס מסך על איזה אתם הכי ממליצים ? הרבה ממליצים לי על ה 6600 gt אבל הוא עולה 1300 אולי יש יותר טוב ב 2000 ???? כל זה מצטרף למחשב שאני קונה amd 64 3100 ולוח אם לא זוכר בדיוק איזה ....
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסוג 6600GT ללא OC שהוא גם כרטיס עריכת וידיאו וטלויזיה (אין להשיגו בארץ) בכל מקרה הוא תמיד יוצא לי ממשחקים או נתקע או זז ממש לאט גם על רזולוציות נמוכות. הטמפ' שאני רואה דרך מאפייני הכרטיס מראה על 75 מעלות לערך בממוצע . האם זה נורמלי ? אם לא, תוכלו להמליץ לי על קירור טוב וזול יחסית בשבילו ? לא ייתכן שמשחק כמו OUTRUN 06 ייתקע במהלך המשחק כש AA לא פועל והוא על 1024X768 גם ב Rainbow Six Lockdown אותה הבעייה ? מה הכרטיס הזה כ"כ חלש ???
-
- 11 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני שוקל להחליף בעתיד הקרוב כרטיס מסך. יש לי לוח P35, שמן הסתם לא כולל חיבור PCI-E 2.0. הוא מתפקד מצויין, ואין לי כוונה להחליפו בקרוב, וגם המעבד (E8400 @ 3.95GHZ) לא יהווה צוואר בקבוק לשום דבר שאני יכול לחשוב עליו. ספק אני כנראה אחליף, אבל זה נושא לדיון אחר. העניין הוא כזה: כל אתר באנצ'ים שיצא לי לראות תמיד בוחן רכיבים בתנאים אידאליים, כאשר אין שום דבר שיכול להגביל אותם. זה ברור ומובן, אבל אני קצת בבעיה שכן אף אתר שכזה לא יכול להגיד לי כיצד כרטיסי מסך שמיועדים לPCI-E 2.0 יתפקדו בפועל על המחשב שלי. היות ומדובר בהשקעה לא קטנה, אני לא מעוניין להסתפק בניחושים והערכות גסות של הפגיעה בביצועים עקב אפיק התקשורת המוגבל. כאן מגיעה השאלה: מישהו נתקל באתר שביצע בדיקה שכזו? לחילופין, …
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני לא יודע אם אני מדמיין או לא. היה לי 8400 שיניתי ל-9600 ואני משחק ברשת ב-COD4 ופתאום קל לי להרוג אנשים.פשוט שיפור מדהים. אני מעלה את הסקור בכפול ממה שהיה לי עד היום. אבל האם יתכן שאניח מרגיש נכון? האם באמת יש הבדל בין כרטיסי המסך?
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
כן אני יודע שהוא של ניידים רציתי לדעת אם 512MB NVIDIA® Quadro NVS 120M TurboCache™ יוכל להחזיק לי משחקים כמו America's Army או Heroes 5? אני לא גיימר רציני ולא צריך את ההגדרות הכי גבוהות אבל רוצה הגדרות סבירות ולא נמוכות. או שעדיף x1400 בכלל (לניידים)?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מה יותר טוב ?X1600 PRO 512MB, TV, DVI, PCI-E? או Leadtek WinFast PX7600GS EXTREM או שכדיי בכלל את ?X1600XT 256MB, TV, DVI, PCI-E? הוא טוב מ 7600GS ? ומה X1600PRO ?
-
- 10 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היי, מישהו יכול להגיד לי בבקשה אם זה יציאה לטלויזיה,יש לי גם את החוט הזה שנכנס בול לחור הזה. ראו תמונות: עריכה:שחכתי לצלם את החוט: מצטער על האיכות,זאת מצלמת הרשת שלי חחח..
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
הי יש לי מחשב נייד עם כרטיס מסך S3 16 MEG ועם יציאת S VIDEO עכשיו חיברתי את זה לטלויזיה ואני רואה טוב הבעיה היא ששולחן העבודה שלי יותר מידי גדול לטלויזיה איך ניתן לסדר את זה ששולחן העבודה יתאים לטלויזיה עוד שאלה זה שבעזרת ה S VIDEO עובר רק וידאו וצריך לשמוע את הסאונד מהמחשב הנייד יש דרך שסאונד יתקבל מהטלויזיה?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי כרטיס מסך בשנת 2007, ואחרי כמעט 3 שנים הוא נפח את נשמתו, ובמסגרת האחריות החליפו לי לכרטיס חדש, האם על הכרטיס החדש אני צריך לקבל 3 שנים אחריות, או שהאחריות תפוג כעבור 3 שנים מתאריך הרכישה המקורי 2007) הכוונה היא האם אני לא מקבל אחריות נוספת ל-3 שנים על הכרטיס החדש?! הכרטיס הוא מתוצרת אסוס, Geforce 8800 gt תודה רבה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
היי חבר'ה. בסופו של דבר החלטתי ללכת על : nVidia GeForce 9800GTX שמעתי שהוא כרטיס חזק. אני לא מבין בכרטיסי מסך אז רציתי לדעת בכלל מה ההבדל בין PCI-E או AGP מה ההבדל בינהם ואיך אני יודע מה מתאים למחשב שלי ? האם הכרטיס שאני רוצה לקנות כרגע - nVidia GeForce 9800GTX מתאים למערכת הבאה : Intel®Core2 Duo CPU E8200 @ 2.66Hz 2.66 GHz , 2.00 GB of Ram תודה רבה נ.ב חיפשתי באשכול FAQ לגבי השאלות ולא מצאתי תשובה לשאלה שלי.
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מה עדיף לי לקנות: 9800GT של GB ב550, או 9800 GTX+ של point of view ב630? תודה
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אז ככה...שאני משאיר את המחשב הרבה זמן דולק...אז המסך נכבה אחרי 20 דקות.... שאני לדוגמא הולך לישון הוא נכבה אחרי 20 דקות...ואז בבוקר אני בא לבדוק משהו במחשב...אז אני מזיז את העכבר ולוחץ על כל הכפתורים...והמסך עדיין נשאר כבוי... אחרי ריסט הכל חוזר לתפקד רגיל.... מאיפה הבעיה?.. ואיך לפתור אותה??
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
ברשותי מסך 19 אינץ' רגיל של Samsung בעל רזולוציה מקסימלית של 1280x1024. אני בוחן כרגע הצעת מפרט שכלול בה כרטיס המסך החדש של nVidia - GTX260. אני מודע לזה שלרזולוציה כזאת בכלל לא דרוש כ.מסך כזה וגם ה9800GTX+ יראה בדיוק אותו הדבר. עם זאת, אני מעוניין בכרטיס מסך כזה על מנת שבעתיד אם ואקנה מסך יותר גדול (22"-24") לא תהיה לי שום בעיה עם איכות התמונה, משחקים וכו'. אבל השאלה שלי היא כזו; האם זה נכון שה-GTX260 יראה אף פחות טוב מה-9800GTX+ במסך 19 אינץ', כלומר ברזלוציות נמוכות כאלו ? ואם כן באיזה אופן זה יתבטא ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
ראיתי שקיימות גרסאות שונות של כ. מסך מכל אחת מהסדרות הנ"ל בחברות השונות. מהם ההבדלים? לדוגמא: Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail במחיר 995 ש"ח CLUB3D Radeon 4850 512MB PCIe במחיר 919 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
עזרה בבחירת מסך CRT במחיר של 700-800 משהו טוב...
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Nvidia gforce 7900 gs הגרסה שלו היא 8.17.12.6099 והמערכת win7 כאשר אני מבצע עדכון הוא מודיע לי שיש לי את הגרסה המעודכנת, מכיוון שעברה כבר יותר משנה נראה לי שזה לא כך האם קיימת גרסה חדשה יותר ?
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI 9500 PRO , הסרתי את הדריוורים הישנים 3.5 והתקנתי את גירסת 3.6 , בדקתי אם 3DMARK 2001 והיה לי ירידה בביצועים של 5% זה הגיוני ?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244&products_id=14798 או http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8743
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
האם יש תחליף אלחוטי במחיר נורמלי להעביר תמונה ממחשב ל TV
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היי! אני תכנן לקנות מסך חדש, וראיתי בבאג את ה1910 של LG ב3990 ש"ח ואפילו מקבלים צורב DVD X8 במתנה! בקיצור, האם המסך שווה? האם יש יותר טובים במחיר דומה?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היתה חנות בשם "מותג" בת"א אך היא נסגרה. אם למישהו יש מידע כמה קופסא כזאת צריכה לעלות ואיפה ניתן להשיג אותה -אשמח. תודה. נ.ב זה לא חייב להיות דווקא הדגם הזה או המותג הזה , אם אתם מכירים עוד קופסאות שממירות מ VHS לפורמט דיגיטלי זה גם יעזור.
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, ברצוני להמהיר את הכרטיס המסך הישן שלי (NVIDIA GeForce 8600 GT )נתוניו עכשיו הינם: רציתי להמהיר עם התוכנה coolbits עד כמה אני יכול להמהיר את הכרטיס מבלי שיפגע?[table] [tr][td] סוג של מתאם תצוגה [/td] [td] NVIDIA GeForce 8600 GT [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td] סה''כ זיכרון גרפי זמין [/td] [td] 1279 MB [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td] זיכרון גרפי ייעודי [/td] [td] 512 MB [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td] זיכרון מערכת ייעודי [/td] [td] 0 MB [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td] זיכרון מערכת משותף [/td] [td] 767 MB [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td] גירסת מנהל התקן של מתאם תצוגה [/td] [td] 8.17.12.6099 [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td] רזולוציית צג ראשי [/td…
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מעוניין בטובה גדולה.. קניתי 6800GS רגיל של LEADTEK ןאני מעוניין לעשות פלאש הבעיה היא שאני לא מוצא שום ביוס של האקסטרים בשום מקום באינטרנט אם משיהו יכול לעשות לי טובה ולהעלות לי את הביוס שלו אני אהיה אסיר תודה עד יומי האחרון... תודה יאיר
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-