עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by dorratz,

שלום רב אני רוצה לקנות מסך חדש 17 אינץ' CRT ויש לי תקציב של 750 ש"ח. מצאתי חנות נחמדה עם מגוון מסכים, אנא עזרו לי להחליט מה לקחת מביניהם: http://www.logicpc.co.il/heb/colist.aspx?type=A00101

• 8 תגובות
    • 620 צפיות
  2. רציתי לדעת מה ההבדלים בין ה-6600GT ל 8600GT אפיק PCI כמובן...

• 11 תגובות
    • 760 צפיות
  3. Started by smit,

שלום לכולם, אני מיתלבט בין שתי הכרטיסים האלו, בטווח מחירים הזה (של עד 900 שקל) לא מצאתי כרטיס טוב יותר. אני יודע ש X1950PRO טוב בהרבה, אבל אין לי עוד איפה לגרד 250 שקל בשביל זה. אז אני מעדיף לקחת כרטיס טוב, בתקציב של 900 שקל. עכשיו ההפרש בין השתיים הוא 200 שקל, לדעתכם ההפרש שווה ? כלומר ברור שה GT טוב בהרבה מה GS, אבל עוד מעט יוצאים כרטיסים שתומכים ב DX10 ואני מאמין שתהיה ירידת מחירים משמעותית לכרטיסי MID RANGE אלו, כאשר המתחרים שלהם שתומכים ב DX10 יצאו. מה אתם אומרים? כדאי להשקיע? או שה 7600GS יצליח להחזיק מעמד מבחינה טכנולוגית (להריץ משחקים כבדים בהגדרות סבירות, גבוהות אבל לא מקסימליות) בערך עד שנה הבאה? בבקשה לפרט אחרי הצבעה! שהיה הסבר למה בחרתם בכרטיס מסויים. תודה ויא…

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  4. Started by yalkobi,

במחשב שלי הכרטיס מסך גוסס ( 8600 GT ) במחשב יש לוח P35-DS3L ספק 400W של hec פשוט מעבד E4400 המחשב משמש לגלישה ב 99 אחוז מהזמן ומאט סרטים מסך 19 אינץ רזולציה 1280 / 1024 מחפש כרטיס מסך פשוט שיתאים ללוח דרך הגב אין לי בעיה גם יד שניה אני מאזור הצפון ראיתי כרטיס HD 5450 ב 155 שקל ב KSP GeForce 210 ב 170 שקל הקיצר השמח לעזר תודה

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  5. Started by nadav275,

לפני כחודש הומלץ בפורום מתחרה כרטיס מבוסס ג'יפה 5900, ונאמר שיש לו יכולות oc מעולות ושאפשר להתקרב איתו אפילו לביצועים של הג'יפה 6800. הפורום ההוא אינו פעיל כבר זמן ממושך, ואני מעוניין לקבל פרטים על הכרטיס ההוא כי יש אפשרות שאני אקנה אותו. אם עולה למישהו משהו בראש, או אם מישהו יודע בדיוק על מה אני מדבר- אשמח לעזרה. נדב

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  6. Started by ben96,

הכרטיס מסך שלי התקלקל... יותר נכון המאוורר שלו הפסיק לעבוד והכרטיס הגיעה לטמפ' 118 מעלות אני לא יודע אם יתקנו לי אבל למקרה שלו אני רוצה המלצה לכרטיס מסך אחר שיתאים ללוח אם שלי ולשאר הרכיבים... תקציב: 350+- מעבד: אינטל e7400 core 2 duo 3mb 2.80Gh לוח אם: של ג'יגהבייט GA-EP43-UD3L כרטיס מסך נוכחי: NVIDIA 9500GT 512MB של ג'יגהבייט. - מקולקל /= ספק: JSP-TECH 450W 12CMF REAL מסך: HD REDY 22 אינץ' הביאו לי את האופציות הבאות ואני לא יודע מה עדיף ? http://tms.co.il/product/7996 או http://tms.co.il/product/8763 מה לקחת ? יש סוג אחר שכדי לי לקחת ? תודה מראש לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by saarxee,

האם יתקיים צ.ב.? במשחקים כמו BLUR, COD, GTA וכו'... כרגע יש במחשב GT220, האם שווה לשדרג את כרטיס המסך ב-450 שקלים או שעדיף לשמור את הכסף ולחסוך למחשב באיזור ה-1700 שיהיה עם מעבד וכרטיס HD7750? תודה.

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  8. Started by woodk1d,

רציתי לדעת בכמה הHD 7850 חזק מהGTX 460 ? והאם זה משתלם לשדרג לHD 7850 ? ואני מדבר על הגרסא הזאת: http://ksp.co.il/?uin=17131 ואם אני כבר פה אז רציתי להשוות את זה גם בין הGTX 650 BOOST Edition - מה שווה יותר מביניהם ? ומה משתלם יותר?

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  9. Started by IdanS,

שלום רב!! שאלתי היא האם כדאי לקנות כרטיס קול וכרטיס גראפי מובנים על לוח האם,או שעדיף לקנות אותם ככרטיסים נפרדים מורכבים בתצורת PCI,בסלוטים שעל לוח לוח האם? מה היתרונות והחסרונות של כרטיסים מופרדים מול כרטיסים מובנים?ועד כמה כרטיסים מופרדים משפיעים על ביצועי המערכת ומשאבי המערכת? תודה וחג שמח!

10. Started by tdestroyer,

שאלום אני חדש פה ורציתי לבקש קצת עזרה.... יש לי NVIDIA GFORCE 6200 128MB במצב שולחן עבודה הכרטיס עובד מצויין אבל לאחר שאני מפעיל משחק כלשהוא (AGE OF MYTHOLOGY) הוא נתקע ואז יוצא מהמשחק ונותן הודעה והופך את השולחן עבודה למפוקסל .... יש לי תמונה אבל לא הצלחתי להעלות אותה.... נסיתי להחליף מאוורר ושמתי את הדרייבר הכי חדש של סדרה 6 GEFORCE ... לא עבד.... בתודה מראש טל, [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  11. Started by kramer82,

אני מתלבט בין ה RTX 2060 וה RTX 2070. כרגע המסך שלי הוא 1080p. השאלות שנראות לי רלוונטיות כדי לקבל החלטה הן : האם אראה הבדל ממשי במשחקים ? האם בשניהם אוכל להריץ בהגדרות הכי גבוהות? האם ה RTX 2070 יענה לדרישות המשחקים למשך יותר זמן מזה של הRTX 2060 ? אם יש עוד שיקולים, אשמח אם תשתפו

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  12. Started by giloman,

חבר שלי קנה FX5700 LE הוא רוצה שאני יעשה לו OC לרגיל האם זה אפשרי ? סופטמוד? OC רגיל לליבה ולזיכרון?

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  13. Started by gnagar,

מה יותר טוב ? LeadTek GeForce 7900GS או Sapphire Radeon X1950Pro PCI-e DDR3 256MB Retail Video Card

• 32 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. Started by Cynicoren,

שלום, ברשותי כרטיס מסך של ATI. בהחלפת דרייברים לכרטיס מסך, האם עליי להסיר איכשהוא את הדרייבר הקודם, או שההתקנה של החדש תעשה זאת בעצמה ? האם להתקין לאותה ספרייה כמו הדרייבר הקודם ? תודה.

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  15. Started by STRENGTH,

יש לי SONY SDM-S73 ויש לי TCO03 מה זה אומר ה TCO זה פחות קרינה? ???

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  16. פתחתי את הצינורות ובצעתי O.C ל X850XT האם ה AMD 3200 64bit שלי עכשיו יכול להיות צוואר הבקבוק שלי במע' ? ( 1GB זיכרון )

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  17. האם יש לו ביצועים טובים? כמובן ביחס למחירו...

18. Started by mistaarvim,

איזה פילטרים עלי להפעיל ועל כמה (יש לי TRAY TOOL), בכלל מה עלי לשנות בתוכנה?

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  19. כללי מסך מחשב LCD "19 16.7 מיליון צבעים יחס קונטרסט 1:700 יחס בהירות cd/m 300 רזולוצית מסך 1024*1280 מהירות תגובה msec. 8 זווית צפייה רחבה השומרת על אחידות באיכות התמונה מכל כיוון: ימין/שמאל +75/-75, למטה/למעלה +75/-60. פיקסלים עם תמונה ברזולוציות:800*640, 600*800, 768*1024,1024*1280 . התקן PLUG&PLAY בעל תקן VESA . מנגנון נעילת מסך KENSINGTON. התאמת צבעי תמונה. -------------------------------------------------------------------------------- חיבורים כניסת VGA (D - SUB) -------------------------------------------------------------------------------- שונות מתח עבודה: 100-240V. צריכת חשמל 45W מידות (בס"מ): ג- 42.8, ר- 41.2, ע- 20. משקל: 3.5 ק"ג. ארץ יצור: קוריאה. אחר…

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  20. האם יש לי אפשרות לראות סרטים של תלת מימד במחשב עם הכרטיס מסך הזה: NVIDIA GeForce 8600 GT 512 MB ?? ואם יש לי אפשרות האם צריך משהו מיוחד או רק את המשקפיים הרגילות??

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. אוקיי, אז הסיפור הוא כזה. רוב השימוש במחשב הוא לעריכת וידאו (באיכות HDV), ובגדול מה שיש לי היום עובד דיי טוב (אפשר לראות את המפרט כאן בצד). אני נמנע מקוואדרו כי אני גם משחק מדי פעם במחשב, וגם בגלל שבקרוב הולכים להשתמש בכרטיס המסך (כל עוד הוא NVIDIA עם יכולת CUDA) בשביל לעבד גרפיקה בתוכנות עריכה מסויימות. העיבוד תלוי במספר הליבות בכרטיס, ולכן אני מתלבט בין 9800GT לבין 9800GTX+ שעם קצת יותר ליבות, והרבה יותר חזק. חשבתי קצת על GTX260, אבל זה כבר מעבר לתקציב שלי, ואני חייב להגביל את עצמי. אז מכיוון שכרגע אני מוגבל לNVIDIA, אני מתלבט בין גירסת ג'יגה של 9800GT (כי בעריכה זה דווקא כן יבוא לידי ביטוי), לבין 9800GTX+ שמהיר יותר, אבל עם "רק" 512MB. (היתרון בו שיש בו יותר ליבות, ושה…

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  22. Started by zivgev,

אהלן, אני ראיתי בפורום שמדברים הרבה על הכרטיסים האלה, אני לקראת קנייה של הכרטיס וחשוב לי לדעת לגבי 2 דגמים ספציפיים. אז ככה, בksp יש את הכרטיס: Gigabyte Radeon R9 280X OC וברשת מצאתי את הגרסה: Radeon R9 280X TOXIC לפי מה שראיתי טוענים כי גרסת הtoxic היא יותר טובה. השאיפה שלי היא לעשות oc לכרטיס, כרגע לא מצאתי בksp את הכרטיס הנ"ל ולכן אני שוקל אם שווה לחכות ולראות אם יגיע או שעדיף לקנות את זה של ג'יגה בייט או אחד הכרטיסים הקיימים כרגע? תודה.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by liortaib,

השאלה שלי מאוד ]שוטה איזה כרטיס מסך עדיף לקנות למחשב חדש שמיועד למשחקים בעיקר.. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4049 או http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1240 המסך הוא מסך 22 אינץ.. והמיפרט q9650 ep43-ds3l PCPOWER&COOLING 610 nzxt tempest wd 640 4gb 800 cl4 תודה לכל העונים!

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by DarkAnus,

ברשותי מחשב: e5200 2.5GHZ@3.5GHZ-Freezer 7 pro 4GB ddrII 1066MHZ G.Skill SeaSonic 500W gainward GTX260 goldensample 216SP בהרצת משחקים כבדים הטמפ' לא עולה מעל 74 מעלות.בIDLE הוא יושב על 45. ידוע לי שזה נורמלי אבל בתכלס, אני צופה לטמפ' נמוכה יותר עם קירור מטורף כזה וליבת 55NM. חם אצלי מאוד בחדר והמארז מתחיל להתמלא אבק.אני מניח שאם אנקה אותו המעלות ירדו אולי ב1-3. עם מזגן דלוק יש ירידה של 5 מעלות בערך,לפעמים אף יותר. הייתי רוצה מאוד לעשות OC לכרטיס המסך.זה אפשרי? אם לא עכשיו אז לפחות בחורף?המעלות ירדו משמעותית בחורף.. תודה רבה

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by tamir6066,

הי,אני מטלבט אם כדאי לי לקנות את הכרטיס ה8800 GT. האם הוא כבר ישן? איזה עוד כרטיסים כדאי בתקציב של 800-900 שקל? תודה

• 11 תגובות
    • 994 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.