עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מחפש כרטיס מסך שינצל לי את המערכת עד הסוף, המפרט רשום בצד. תודה! [br]פורסם בתאריך: 21 יוני 2008, 09:57:05 נאלץ להקפיץ לצערי :-[האפיק הוא PCI-E

2. Started by gabriel,

חשבתי לשדרג מ-Geforce 7600gs לדגם 8800gt (ואף בודק 9800gt אם אני אמצא מחיר שפוי). אבל בזמן שבדקתי פרטים ברשת קראתי בכמה מקומות שהכרטיסים האלה דורשים יותר מתח מכרטיסים רגילים, אבל לא הצלחתי להבין אם אני אצטרך להחליף את ספק הכח. כרגע אני לא יודע איזה ספק יש לי, אני רק יכול להניח שהוא הסטנדרט שמספקים בעת קניית מחשב ולא יותר מזה. האם אני אצטרך לרכוש חדש? או שהכרטיסים האלה יכולים לעבוד אלא אם אני מתכנן SLI או CROSSFIRE? (ואני לא) ויש אפשרות לבדוק איזה ספק יש לי בלי לפתוח את המחשב? נכון לעכשיו מאחורי המחשב כתוב לי 230W, אבל אני כבר לא בטוח אם זה הספק (וואט) או מתח (וולט)

• 11 תגובות
    • 881 צפיות
  3. Started by avidan28,

שלום חברים. כולם זוכרים את הכרטיס שהינו מקבלים בערכת די וי די .ואני היום עובד עם זה כי זה נותן לי גם דולבי דיגיטל וגם יציאת סרטים החוצה לטלויזיה. אבל שאלה.הכרטיס XCARD תומך בכל הפורמטים החדשים של ה-DIVX.???? אני שמעתי שלא ובגלל זה לא קניתי אותו שהוא יצא. היום אולי אפשר להשיג אותו ב-570 שקל בחנות אחת או 2.לי זה מאד חשוב ונוח.אשמח לדעת אם אפשר לעשות משהו בעניין. והאם הוא תומך גם בXVID החדש????.תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  4. Started by gal,

מעוניין לקבל הצעה לכרטיס מסך וספק עד 100 ש"ח.המפרט שלי בצד ,המסך שלי 22 ואשמח לשחק ברזולוציות גבוהות עם הגדרות גבוהות.לא יכול להגיד רזולוציה ספציפית אבל עדיפות למשהו גבוה. אין לי מצב לחריגה מהתקציב אבל אשמח אם אפילו יהיה יותר נמוך קצת מ1000 כי זה הקצה. מה שעוד חשוב כמובן שהספק יחזיק את המערכת כמו שצריך לא גבולי או משהו כזה.ומצד שני לא צריך ספק שהוא מעל ומעבר. הקיצר הבנתם אני מניח,אשמח להצעה הכי משתלמת לדעתכם. בתודה גל כמו כן שכחתי לציין שאני רוצה את 2 החלקים מאותה חנות ושתהיה מאזור נהריה קריות.

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. המסך הוא חדש, קיבלתי אותו לפני חודש בערך. מה שקורה זה, שכל פעם שמכבים אותו, או שהוא מתכבה אוטומטית (לאחר 20 דקות ללא פעולה), ואז מדליקים אותו- אז התמונה נהיית יותר קטנה בס"מ מכל צד , ואז צריך לשנות שוב את ההגדרות כל פעם מחדש או להמתין איזה חצי שעה ורק אז זה מסתדר לבד. הדרייברים של הכרטיס מסך מעודכנים. הלכתי גם לפנים משורת הדין ונכנסתי לאתר של LG והתקנתי את הדרייבר המיוחד של המסך. כמובן ללא הועיל. האם זה קורה בכל המסכים מהסוג הזה או שזו בעיה בשפופרת הספציפית הזו?

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  6. ה 4870 או 9800 gtx אני אומר של ati 4870 סליחה כרטיס יותר חזק

• 8 תגובות
    • 976 צפיות
  7. Started by vers,

שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיהיה מספיק חזק כדי להריץ משחקים כמו gta iv או assassin creed וכדומה... אני לא בטוח באיזה כרטיס מסך לקנות ולכן אני צריך את עזרתכם במציאת הכרטיס הכי זול, אך גם שיריץ את המשחקים בלי בעיה. המערכת שלי כרגע היא: CPU 2 processors - Intel(R) Pentium(R) D CPU 3.00GHz CPU Speed 2.99 GHz Performance Rated at 5.39 GHz System RAM 3.5 GB Operating System Microsoft Windows XP Professional (Build Service Pack 32600) Video Card Intel(R) Q965/Q963 Express Chipset Family (Intel(R) GMA 3000) כמו שאתם רואים אין ממש כרטיס מסך. אז אני אשמח לעזרה והמלצות. תודה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Access Denied,

איך המסך "17 753DFX של סמסונג?? טוב יחסית למחיר שלו? http://chayon.co.il/ProductsFiles/Samsung/Leaflet_753DFX.pdf

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  9. בונה -סרה קניתי כרטיס מסך ATI PCI-E ושנכנסתי לאתר ATI יש אפשרויות להתקין למערכת ויסטה בשני אפשרויות : 1. כיוון שיש לי לוח AMD cross fire xpress 3200 להתקין את הדרייבר מכאן : http://ati.amd.com/support/drivers/vista64/integrated-vista64.html רשום אופציה 1 או אופציה 2 מה זה integrated/motherboard ? 2. או להתקין את ההאפשרויות האלו : http://ati.amd.com/support/drivers/vista64/common-vista64.html גם כאן אופציה 1 או אופציה 2 למסבירים ומבינים תודה

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  10. Started by aboren,

הילד שלי בן 13. גיימר צעיר רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלו. יש לו עכשיו R250 משחקים חדשים כבר לא עובדים אצלו. התקציב סביבות 900 ש"ח. האם יש כרטיס מסך שיוכל לתת מענה בסכום הזה? אשמח להמלצות? עכשיו לא בא לי להשקיע קרוב לאלף שח ולגלות שתוך שנה שנה וחצי הכרטיס כבר לא מספיק. אשמח להמלצות תודה אביב

11. Started by gjook,

שלום לכולם , המחשב שלי כרגע הוא : Intel Pentium 4, 2400 MHz 512 ram Video Adapter nVIDIA GeForce4 MX 440 (יציאת agp) בכל מקרה כרגע התקציב שלי הוא : 1100 ש"ח... השאלה מה ממולץ לי לעשות , אני יכול לשדרג כך: x800 gto agp http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14168 ב740 ש"ח.... (לא כולל משלוח) 512 ram http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=665 ב306 ש"ח (אגב שידרוג טוב , או שיש משהו אחר שכדאי שאני יעשה..?...) או שכדאי לי לחכות בערך עוד חצי שנה , ואז לקנות מחשב חדש ...? הבעיה בזה שאני חושב שזה יהיה בערך כשהוויסטה תצא , והכרטיסים החדשים יצאו לdx 10 . ואז אני יקנה את זה די ביוקר , אולי עדיף לי כרגע לשדרג ולהישאר עם המערכת הישנה , ורק בעוד שנה וחצי…

12. Started by ofeky1,

האם TR power w0070 430W יספיק? ולאיזה כרטיס של נבידיה הוא מקביל? תודה!

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  13. היי, אני מתעניין בקניית כרטיס מסך כדי שאבא שלי ישחק בו וקודם כל במשחק כ flight simulator. אני לא רוצה להרכיב מחשב שיהיה יקר לא לצורך אך עדיין אני רוצה שיהנה ממנו עד הסוף. בהמלצה שלכם בבנית מפרטים הצגתם את 5850 שעולה 1500 ש"ח כאשר הנחות ממנו עולה 900 ש"ח. האם ההבדל הזה שווה את ההנאה מהכרטיס? כמו כן יש את ה gtx460 שגם הומלץ במפרטים. למה המפרטים המומלצים לא עודכנו עד היום, האם זה בגלל שלא היו שינויים מהותיים עד היום? יאללה תודה למגיבים

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by iDrA,

מפרט - Intel c2d e6300 965P - S3 2x - DDR2 512mb + DDR2 2GB hec 400w היה לי פה גם , 7600gs אבל הוא שבק חיים... המלצה לכרטיס חדש למולטימדיה ומשחקים קלים - עד 250?

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  15. Started by Irena Dubkova,

היי ברשותי יש מחשב עם המפרט הבא: - לוח אם - GA-P55A-UD3 שתומכת ב PCI EXPRESS 2.0 X16 - מעבד - I5 - 750 8M CACHE 2.66GHZ - זכרון - 8GB DDR3 ואני מעוניינת לרכוש כרטיס מסך EVGA GeForce GTX 1060 GAMING, ACX 2.0 (Single Fan), 6GB GDDR5https://www.amazon.com/EVGA-GeForce-...DKIKX0DER&th=1השאלה אם הלוח אם ומחשב יתמכו בכרטיס מסך הנ"ל?ובכללי איך לדעתכם הכרטיס למשחקים כמו PATH OF EXILE?

16. Started by EvilForce,

שלום, כמו חבר שלי יש לי בדיוק אותה בעיה שהagp spped x4 ולא 8 כמו שצריך יש לי לוח אם epox8rda עכשיו השארתי הודעות בת'רד שהוא פתח אך לא ממש עזרו לי אז החלטתי לפתוח הודעה משלי. אם אתם יכולים להביא לי קישור לדרייברים של הלוח אם הנ"ל או להסביר לי מה לעשות , תודה

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  17. Started by Sh_Dor_Lq,

יש לי בעיה בטמפרטורה של הכרטיס מסך.הכרטיס מסך בזמן מנוחה סביב ה50 מעלות על פי HWMONITOR.הכרטיס נמצא במצב ברירת מחדל ללא OC.עשיתי סריקת וירוסים במספר תוכנות ועדכון ביוס לכרטיס, אך עדיין זה לא פתר את הבעיה.GIGABYTE GTX 1080 G1יש פתרון?

18. Started by TempesTo,

ברצוני לקנות כרטיס מסך חזק ביותר על מנת שהמשחקים יעלו במחשב ללא בעיות. התקציב הוא 1500 ש"ח אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על כרטיסי מסך בתקציב זה.

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  19. Started by ben060,

על פי הפרמטרים הבאים: איכות תמורה לכסף ביצועים טובים למשחקים איזה מבין הכרטיסים הכי משתלם? x1300xt 256 mb GDDR 3 LEADTEK WINFAST PX7600 GT TDH 256MB PCI-E SHAPPHIRE RADEON X1600 PRO 512MB PCI-EX אם היה לכם 800 שח במה הייתם בוחרים?

• 10 תגובות
    • 678 צפיות
  20. Started by yamedi,

שלום רציתי לדעם אם אני קונה טלויזיה פלסמה גודל 42 אינף בפורמט רחב (16x9) האם זה יתאים לי לעבודה במחשב ? או האם יש לכם הצעות אחרות ?? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 867 צפיות
  21. Started by yoni007,

ממש לפני הקנייה, מתלבט ורוצה לדעת מה דעתכם! 1,312 ש"ח - GTX 560 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2405 או: 1,390 ש"ח - HD 6950 http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=11434

• 20 תגובות
    • 4.6k צפיות
  22. אין דרייברים ודרייברים של ויסטה לא עובדים . מישהו הצליח להפעיל את הדרייברים על הוינדוס עם הכרטיס מהסידרה הזו? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  23. Started by ambc,

שלום לכולם, ראשית כיף לקרוא את התגובות של כל המבינים ורוצים לעזור לאחרים, אז המשיכו כך אני מחפש מסך LCD שיועד לשימושי אינטרנט, WORD, סרטים וקצת משחקים לא כבדים במיוחד בתקציב עד 1600 שקל ראיתי המלצות על סמסונג 710T, מה היתרונות שלו ? האם יש אפשרויות אחרות ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  24. הכרטיס בן כמה שעות. עוד לא ניסיתי לשחק שום משחק או לעשות בדיקות גרפיקה, אבל כאשר הוא תחת לחץ (כריית Bitcoins במקרה שלי) יש הרבה artifacts, משום מה רק על החלון של Firefox. בנוסף, הכרטיס לא מגיב לunder/over clocking של הזיכרון. אני לא יודע אם הבעיה פה היא עם דרייברים, או עם הכרטיס (מקווה שדרייברים). אני כרגע מריץ את הCatalyst האחרון (13.3 Beta), אך אותו הסיפור היה עם 13.1. הוספתי תמונות להמחשה. יש איזה פתרון ידוע? חיפשתי בגוגל וראיתי שלהרבה אנשים יש בעיות עם הכרטיס הזה... תודה!

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by Black_Citadel,

VIVO זה VIDEO IN VIDEO OUT אבל אני לא ממש מבין מה זה... הVIDEO OUT זה בעצם "TV OUT" והVIDEO IN זה עצם "כרטיס טלויזיה" ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.