כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
ראיתי אצל חבר שלי את המסך SAMSUNG 753S ולדעתי רואים בו פשוט מצוין תמונה מאד חדה אז רציתי לדעת אם המסך הזה זה הדגם המקביל של 793DF. יש להם את אותה שפורפרת?
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
כשאני מפעיל משחק (לדוגמה NFS UNDERGROUND 2) המחשב קורס עוד לפני שהגעתי לתפריטים של המסך. הכול למשתתק והדבר היחיד שאני יכול לעשות זה RESET. הכל קרה אחרי התקנה חדשה של המערכת ההפעלה. לפני, כל המשחקים רצו פיקס! יש לכם רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה, תומר
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שמעתי שזה לכרטיס מסך אם יש כרטיס מסך שדורש 50 נגיד ו agp יש בו רק 40 w אזצריך להוסיף חיבור כזה לא? מה עושים אם חיבור כזה הוא ק'שה להרכבה לאן מרכיבים אותו? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים השאלה שלי היא האם כרטיס מסך תומך PCI EXPRESS יכול לעבוד על PCI רגיל או שחייבים לוח אם תואם (PCI EXPRESS)? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על כרטיס המסך Gigabyte Geforce FX6600 256mb 128bit ? יפעיל משחקים טוב? או שאולי יש לכם המלצה על כרטיס מסך אחר,עד 700 ש"ח ?
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אוקי אז חיברתי את הטלויזיה למחשב כ DualView כך שמסך המחשב הוא המסך הראשי אבל עדיין בכל פעם שאני עושה play on tv לקובץ וידיאו הוא עולה על הטלויזיה אבל זה משום מה קורה לוידיאו באינטרנט כאשר WMP10 עושה streaming מה לעשות כדי אני אוכל לראות כל קטע וידיאו שאני רוצה על הטלויזיה מתי אני רוצה?
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
יש לי שתי אפשריות ואני מקבל את שתיהם בחמש מאות ... מה לקחת בשביל המשחק counter strike האפשרות הראשונה gefroce 5700Le 256 mb 128 bit or Sapphire Radeon 9600 AGP 256Mb DVI Retail Video Card תודה לכולם על העזרה...
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
נשמע משונה כי היא התחילה אם שמות קוד מסוג g כנראה יהיה מהפכך גדול http://www.theinquirer.net/?article=21409
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אז ככה אני משוטט לי בכיף ברחבי האינטרנט שפתאום אני נתקל בכתבה דיי מעניינת..!!. על כרטיסי 6800Ultra של חברת Gainward עם זיכרון של 512MB....(אני חשבתי לשנייה..512MBx2...כלומר 1024MB בSLI..."חרא קדוש"..או "ישו הצלוב"..)... והמחיר...אוייש המחיר..!!..קצת יותר מ700 יורו לכרטיס בודד...(בסביבות ה4100 ללא מע"מ)....או בSLI שזה משהו כמו 1500 יורו (בסביבות ה8200 שח ללא מע"מ)...וזה המחירים של החברה...והמדינה לא צריכה להרויח..כל מהכס וזה...אני נותן לזה...SLI באיזור ה10,000+... אז הנה הכתבה ישירות מהאתר של The Inquirer http://www.theinquirer.net/?article=21408 ואחרי זה היה עוד כתבה על כרטיס ATI כאלה... שהנה התשובה לnVidia http://www.theinquirer.net/?article=21407 The GPU World War 4 The…
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום רב! אני משדרג את המחשב שלי סוף כל סוף ויש לי שאלה, ראיתי שיש בנועה את הלוח האם+כרטיס המסך ה Gigabyte GA-K8NXP SLI + 3D1 660GTx2 וזה נראה מאוד מבטיח בביקורות וגם עולה בערך כמו כרטיס 8600GT אז מה אתם אומרים? לא עדיף להשקיע על לוח אם מצויין וכרטיס מסך שהוא נראה לי ממש ממש טוב? כאילו כספית זה נראה כדאי מאוד..יש הצעות? אגב אני קונה גם מעבד Athlon 64 3200 כנראה סוקט 939. ומסך שטוח כנראה 710T של סמסונג למרות שהבנתי שה913N יותר עדיף (8MS וכו'), יש בכלל 913T או שעדיין לא יצא? אני מעדיף DVI
-
- 10 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היי, חבר שלי מתעניין בקניית מסך LCD 19". כן, זה מטורף ומאוד יקר, אבל בעינו עדיף לקנות מסך שיהיה גם טלוויזיה ואז הסכום המצטער של מסך וטלוויזיה הוא גובה מלקנות מסך 19" של LCD. המלצה שהוא קיבל היא SONY SDM HS94PS . המחיר מטורף בעיניי, אבל בעיניו זה מקובל. לעומתו יש בפנדה את ה-913N של SAMASUNG. אני מכיר את הסדרה של SYNCMASTER כסדרה איכותית, ואני מניח שגם המסך הזה הוא חלק מהסדרה. הנתונים שהוא מציע הם מטורפים (8mS למשל). אני לא בטוח שהם נכונים. אבל בכל מקרה המחיר שלו נמוך ב-1300 ש"ח מ SONY. השאלות הן כאלה, אןם תוכלו לענות על כולן... 1. מישהו מכיר מסכי LCD 19" אחרים שהם מומלצים (גם מבחינת מוניטין החברה, האחריות, מספר הנקודות השרופות, וכמובן, זמן התגובה ושאר הנתנונים הרגילים למס…
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא תכרטיס באף מקום..... Sapphire לא מצאתי זמין במלאי.... דיברתי עם החנות של ה"בחורה" אמרו שיש להם את של PowerColor. בדקתי את זה עם נציג "טול" והם אומרים שזה יגיע רק אולי עוד שבועיים לארץ. מישהו שקנה פה בבקשה שישלח הודעה פרטית על איפה שהוא קנה (על מנת למנוע כאם פרסום של חנויות.)
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה לגבי דרייבר של ATi, ה-Catalyst שיצא בגרסא חדשה של 5.2 והדרייברים האחרונים של Asus הם מבוססים כנראה על Catalyst 4.12. האם ניתן למצוא דרייברים חדשים של Asus שמבוססים על הדרייברים החדשים של ATi, חיפשתי באתר של Asus ולא מצאתי, ולפעמים יש להם עומס על השרתים. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש כרטיס מסך חדש עם VIVO שעושה CAPTURE טוב. שמחירו בסביבות 500 ש"ח קיבלתי הצעת מחיר על SAPPHIRE ATI 9250 אשמח לשמוע את דעתכם לגביי כרטיס זה ולגביי כרטיסים נוספים אורי
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
שלום . רציתי לדעת האם יש תוכנה שמראה לי כמה טמפ' \ מעלות יש לי בכרטיס מסך מבית אנווידיה או בכלל ... יש ברשותי ג'יפה 5200 ועשיתי לו אוור-קלוק 300/500 ורציתי לדעת כמה מעלות יש לי ..כי התוכנות אוורסט ואיידה לא מראות לגבי הכרטיס ... תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של leadtek geforce 6800 128mb והוא על AGP אם יש דרך שאני יכול להחליף אותו לPCI-Express אם זה יעלה לי כסף כמה ? ומה ההבדלים בין AGP לPCI-Express אני רק יודע שזה מעביר נתונים בצורה מהירה יותר והאם זה כדי?
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
ניסיתי הכל.....כמעט. הורדתי את הדרייברים הוספתי הסרתי מחקתי ביטלתי את הכרטיס באשף חומרה....ומה לא.. ה CCC הדרעק הזה מסרב להעלות יש לי .NET FAREWORK 1.1 עם כל העידכונים של ה XP כולל SP2. מי שיודע איך אני מצליח לגרום לו לעבוד? האם צריך למחוק רג'סטרי וכו'?
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום, קניתי אתמול כרטיס טלביזיה של חברת PINNACLE . יש בו 4 יציאות: 1. יציאת TV חיבור לאנטנה/ טלביזיה 2. יציאה לאודיו ( אודיו OUT ) 3. חיבור צהוב ( לחיבור אנלוגי) 4. S-VIDEO אני רוצה לחבר את המצלמת וידאו האנלוגית שלי לכרטיס. החיבור הצהוב מתחבר לכניסה הצהובה בכרטיס טלביזיה אבל מה לגבי הסאונד ? האם יש פתרון לזה ? קיבלתי כבל לחבר חיצונית בין הכרטיס טלביזיה(אודיו) ליציאה של האוזניות או רמקוליים. אבל מה קורה במצב שלי - הקלטה ממצלמת וידאו למחשב ? ד"א - וידאו רואים
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אהלן, מחר אני הולך לקבל תמחשב, רק יש בעיה אחת,אני הזמנתי 6600GT של GIGABYTE הדגם המלא(RETAIL) שבא בקופסא,עם קירור אקטיבי. והיום הייתי אצלו הוא אמר לי שיש להם תדגם רק ב BULK,ללא הBUNDLE,שזה המשחקים והקופסא, עקב בעיות אצל היבואן, אז האפשרות היא או לקחת אותו ולהוריד 70 ש"ח מהמחיר הסופי, או ללכת על חברה אחרת(LEADTEK) או לקחת את הדגם עם VIVO שבא עם קירור פסיבי בתוספת של 150 ש"ח. לא ממש בא לי לשלם עוד על מחשב גם ככה יקר, אז מה הכי כדאי לעשות, את הכטיס שבלי הקופסא ראיתי,הוא מגיע עם הכבלים,דרייבר. והוא נראה סבבה לגמרי, האם זה שהוא מגיע ללא הקופסא אומר שיש מצב שיהיה פגום ופחות טוב?! עצה מאוד תעזור לי. תודה.
-
- 12 תגובות
- 990 צפיות
-
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1218&products_id=7858&PHPSESSID=41fff9869fb331dcbe98ab356ff68e45 תגידו הוא נראה כמו בתמונה ?? כי באתר היצרן הוא נראה ככה .... http://www.bjorn3d.com/Material/ReviewImages/gv-nx66t128d/nx66t128d-1.jpg בקיצור אאיזה קירור יש בו ?? כמו שבפנדה או כמו שבאתר היצרן ?
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני עובד עם 2 מחשבי עריכה. יש לי מסך LCD, של VIEW SONIC, דגם VP171,גןדל 17, ואני מאוד מרוצה ממנו. אני רוצה לעבוד עם 2 מסכים ב DUAL בגלל חוסר מקום ואי נוחות שיש לי כרגע (בעריכה רצוי 2 מסכים). האם אני חייב אותו דגם של מסך? אם לא, איזה יתאים לדעתכם מבחינת מידות? (הרי חייב שיהיה אותו גודל חיצוני,לא?) ניסיתי לחפש יש שניייה כי חדש נוסף יעלה לי יקר,מישהו יכול לעזור לי בזה (אפילו עם פיקסלים מתים)? תודה
-
- 8 תגובות
- 709 צפיות
-
-
-
http://www.community.tomshardware.com/forum/showflat.m?Cat=&Board=comp_graphics&Number=572551&page=0&view=collapsed&sb=5 375-400 million of transistor on 90-nm process 550-600 MHz core 1600 MHz 256Mb (Support for upto 512Mb) GDDR3 Graphics Core 256-bit Memory Interface 256-bit 32 (24 real) pixels pipelines (on the Ultra model) 32 Vertex Shader Engines 51.2 GB/sec Bandwidth (GDDR 3) Fillrate 12.8 billion texetls /sec. Textures per Pixel 32 (maximum in a single redering pass) Nvidia's LMA - IV DirectX 9.0d UMI-23 וואלה אם זה זה באמת זה יהיה גדול תראו איזה שיפור מאוגוסט 99 שיצא גיפורס 256
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-