כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
RV350 של GeCube יש לו פוטנציאל אוברקלוק טוב? עד כמה כדאי לי לנסות ... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
כרגע יש לי HD4870 ואני רוצה למכור אותו ולקנות 2 כרטיסים שיעבדו בקרוס פייר של HD4870X2 השאלה שלי היא האם הספק שלי שלי יוכל לעמוד בזה לפי המפרט מחשב שלי? תודה מראש ניצן
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מיהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך טוב וזול עם tv out תודה
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
הלוח אם הוא GA-MA78GM-US2H ויש לי HD4870 אפשרי? יהיה שווה משהו בכלל? או שיש CF אוטומטית?
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
במילים אחרות האם כדאי להוסיף עוד קצת כסף( 100-200 ¤) ולקנות לוח שתומך ב-sli או crossfire גם אם אין כוונה כעת לעשות שימוש בפונקציה הזאת ולו רק לשם הביטחון שיש 2 סלוטים לכרטיסי מסך,כך שאם האחריות נגמרה וסלוט אחד נידפק אז ניתן עדיין להמשיך לעבוד עם הסלוט השני.
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר התלבטות "הלכתי על בטוח" ורכשתי מסך Mitsubishi Diamond Pro 930SB. המסך נותן תצוגה טובה מאוד בכל מה שקשור בקונטרס וצבעים. דבר אחד לא מסתדר לי - אני לא מצליח לקבל קו אופקי ישר. הקו האופקי הוא בצורה של קו קעור, במיוחד בחלק העליון והחלק התחתון. שחקתי עם ההגדרות של המסך במשך שעות, ואף מהפרמטרים לא משפיע על עניין זה. האם מישהו מכיר את העניין? האם מדובר בתקלה, או שלמרות כל השם שניתן למסך זה, זו עדיין מגבלה בלתי פתורה. סה"כ אם מסך בסדר גודל שכזה לא נותן קו אופקי ישר, אז איזה CTR כן נותן. אשמח לתגובה מהירה, שכן אני עדיין יכול להחזיר את המסך למוכר.
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3043 http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-RX80L256V.htm http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3386 http://www.club-3d.com/productshow_vga.php?gpu_brand=&ordercode=CGAX-XL86VDD&show=&p=&filter= הסר כמות מוצרים סה"כ NEC DVD-RW NEC ND 4550 x16 (WHITE) DUAL LAYER - BULK לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 289.46 ש"ח AMD Athlon 64 (3200+) VENICE - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 974.30 ש"ח 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original 595.95 ש"ח Genius Comfy KB-10X keyboard - ps2 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 40.72 ש"ח התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בל…
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום רב קניתי מחשב חדש ואני רוצה להפעיל את הפילטרים (זה משפר את האיכות?,האם הכפילטרים עובדים כל הזמן?) ואיני י'ודע איך לעשות את זה (יש לי את הדריבר 71 משהו) תודה רבה לעוזרים ושבת שלום נ.ב הכרטיס מסך זה 6600gt
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אוקיי זה המפרט שלי, amd 64 X2 Dualcore 5000+ 2gb ram 1950pro 512mb readon shapphire מסך syncmaster 931bf של סמסונג 19 אינץ' אם תצטרכו עוד פרטים,בכיף ;]. כל מקרה הבעיה היא כזאת,לא יצא לי אולי שנתיים באמת להשתמש במחשב לאחר שקניתי אותו .. עכשיו שיצא לי פה ושם לשחק בכמה משחקים אחרונים אני מקבל מסך שחור אחרי כמה שניות בכל משחק,עכשיו אני לא סובל בעיות חום לכן דאגתי למעבד ולמארז לפני שקניתי , בדקתי ת'חום של הלוח אם הוא עומד על 30-40 בכיף בפאנן אנטרטיקה . אבל המסך עכשיו אני רואה,בלי שאני מפעיל שום משחק עומד על 74 מעלות חום.. נראה לי גבוה מדי לא?.. כמו כן יש לי אחריות אצל סקיי פי סי,אבל סרט עכשיו לשלוח וזה באלגנים. [כמובן שאם זה הפתרון היחיד אז ... ] תודה רבה. בן
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
המחשב שלי נתקע/מתכבה מדי פעם ולאחר שלילת יתר האופציות, הגעתי למסקנה שזה ככה"נ הכרטיס מסך. הקטע המוזר הוא שכאשר שהכרטיס מסך אצלי המחשב מתכבה, אך כאשר הוא במחשב השני שלי המחשב ההוא לא מתכבה. לחילופין כאשר אני משתמש במחשב שלי עם כרטיס מסך אחר, הכל טוב. כנראה הבעיה קשורה איכשהו לקשר בין המחשב שלי והכרטיס מסך הספציפי הזה (FIC RADEON 9600 PRO). חשבתי על החלפת FIRMWARE, אך אני ממש לא מוצא כזה. מישהו מכיר אתרים שיכולים לעזור לי בזה? או יכול להעלות הצעות לפתרון אחר לבעיה?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
כמה תשלם בשביל קצת גראפיקה? 3000 שקל? במחיר כזה אני קונה מחשב חדש הכולל בתוכו כרטיס מסך לא רע בכלל אז למה מוכרים כרטיסים בסכומים כאלה?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות כ. שבעזרתו אוכל להעביק קלטות וידאו ל-DVD. בשביל זה צריך כרטיס טלוויזיה, נכו? ראיתי ב-SKYPC כל מיני כטיסים מ-160 עד 470 שקלים, מה ההבדל ביניהם. ראיתי שהצ'יפסט שונה אבל זה לא אומר לי כלום. זה משפיע על איכו תההקלטה? אני רוצה להשקיע בזה כמה שפחות.. עדיף עד 400. ושהכריטס יתמוך בויסטה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך מסוג 8800GTS ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה 25" רגילה לכרטיס יש יציאה שאני מחבר אלי את הכבל הימני שנמצא בתמונה(זאת סתם תמונה להמחשה של הכבל) אבל הבעיה שזה יוצא לחיבור קומפוננט ולטלויזיה אין כניסת קומפוננט! מה אפשר לעשות ואיזה מעביר אני צריך? תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך בהשקעה מינימלית (נניח 200-250 ש"ח), שייתן תנופת ביצועים למחשב מבוסס AMD 939 בן שלוש (3600X2 CPU) שעובד כרגע עם כרטיס מסך OB. שימושים עיקריים: Flash CS4 / Illustrator CS4 / Photoshop CS4 האם יש מודל כזה (סלוט PCI Express X16) ? תודה,
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך GF8800GTS 640MB LEADTEK וחשבתי לחבר אותו בSLI, אבל אני לא מוצא איפה אפשר לקנות כרטיס כמו שלי, יש כרטיס אחר שהוא GF8800GTS 512MB GIGABYTE ולמרות שזה אותו הGPU אני לא בטוח עם אפשר לחבר את שני הכרטיסים האלה בSLI, משהוא יחול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
צריךדרייבר לכרטיס מסך: RADEON 9250 128 MB תודה =]
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
** בבקשה לא למחוק - לאחר חיפוש לא מצאתי את מה שחיפשתי ** כרטיס מסך Gainward 9400GT 1024MB מעבד גרפי: NVIDIA GeForce 9400GT מהירות מעבד גרפי: 550 MHz זכרון: 1024 DDR2 מהירות זכרון: 350 MHz Bandwidth: 12.6 GB/sec Ramdac: 400Mhz חיבור ללוח אם: PCI-Express קירור: Passive (SilentFX) Video-Features: HDMI-Output כניסות ויציאות: HDMI + DVI + VGA הוא עולה 299 ש"ח - זה התקציב שלי, השאלה שלי היא כזאת: איזה משחקים כן יעבדו? האם משחקים חזקים יעבדו על מינימום? אני לא מחפש מקסימום. בבקשה זה ממש דחוף, קיבלתי מחשב חדש ולא שמתי לב שהכניסה היא PCI-E. יש לי 2 כרטיסים: 1. ATI x1650 2. GeForce 6800 אבל הבעיה היא ששניהם AGP, לכן אני חייב PCI-E - דעתכם? תודה רבה לעזורים
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
סקיי עשו לי כמה שטויות במחשב ובערך 50% ממה שביקשתי הם נתנו לי משהו אחר... אבל זה יוצא בסדר רק שאלה אחת- האם oc בכרטיס מסך (אם זה חשוב, אז 4850 של club3D) ייקצר לו את "תוחלת החיים?" אם כן אז יש מצב שאני אתחיל לדבר איתם על השינויים כי ביינתיים השינויים הם כזה בסדר בשבילי...
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות כרטיס מסך, בתקציב של עד 1000 ש"ח(עדיף פחות), יש לי מסך 17' ואני מעונין ברזולוציה מקסימלית של 1024*768, איזה כרטיס יעשה את העבודה הכי טוב?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי חברה, אני מעוניין להחליף את ה- Gigabyte 9800GTX שלי ב- ATI HD4870. שמתי לב שיש המון בעיות עם הדרייברים של Nvidia בויסטה. כל הפורומים מוצפים בזה. החלטתי להחליף אבל אני לא יודע איזה דגם הכי מומלץ. אני יודע שיש דגם עם קירור פסיבי אבל האם הוא טוב ואיזה פירמה מייצרת אותו? כל הצעה/המלצה תתקבל בברכה. תודה גיל.
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי, ותודה מראש לכל מי שיעזור. כבר כמה שנים שאני רואה סרטים על צג הטלויזיה אחרי שאני מעביר באמצעות TVTOOL ומפעיל את הסרט. יש לי טלויזיה CRT די ישנה. וכרטיס מסך GFORCE 5200 . עד לפני כמה ימים הכל עבד פיקס. עד שביום בהיר אחד שניסיתי להעביר בTVTOOL הוא לא הצליח להעביר .(בדיוק כמו שמנסים להעביר למצב טלויזיה בזמן שמקרינים סרט ואז הוא גם לא מצליח) שעשיתי "כפה זיהוי מסך" (force tv detection ) הוא הצליח להעביר לטלויזיה אבל על המסך יש פסים מרצדים. ניסיתי להחליף את הכבלים של החיבור(sVIDEO וניסיתי גם RCA) . וניסיתי לנתק את הכבל של הממיר של היס אבל זה לא עוזר. אני לא מצליח להבין למה פתאום הוא לא מצליח להעביר למצב טלויזיה ולמה אחרי שכופים את זה עליו הוא עושה פסים מרצדים. ואין לי שו…
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמרוחק מהמסך בערך כ-3 מ'. אני חייב לקנות כבל DVI כדי שאוכל לחבר ביניהם. בלי הכבל אני לא יכול לעבוד עם המחשב. 1. מה עליי לדעת לפני שאני קונה כבל DVI. 2. ראיתי שיש מחירים שונים לכבל (בין 70 ל-140 ש"ח לכבל 3 מ') - מה ההבדל בין המחירים. 3. האם יש סוגים של כבלים. אם כן - איך אני יודע מה הסוג שלי? 4. אשמח לקבל המלצה על חנות או מקום שכדאי לקנות בו. אציין כי אני מעוניין שתהיה לי תצוגה איכותית במחשב. תודה!
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס גרפי, עדיף Asus. במחיר שנע באיזור ה - 1000 ש"ח +- תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 638 צפיות
-
-
זה המפרט של המחשב החדש שלי: Intel Pentium E (C2D Technology) E2160 @ 3.0Ghz 1MB FSB800 Gigabyte GA-P35-DS3L Compucase HEC 6A19 400TR Arctic Cooling Freezer 7 Pro Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 Western Digital 320Gb 16MB Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 MX518 Gaming-Grade Optical Mouse מה אתם אומרים ? טוב, רע, בינוני דא"ג איך מוסיפים מפרט לפרופיל [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-