כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חזק משהו עם 256bit ו-256mb ואני רוצה אותו להרבה זמן, אז מה כדי להשאר עם AGP או PCI Express? יש לי: P4-3Ghz socket 478 DDR400 Dual Channal 1Gb FX5200 128mb 64bit AGP
-
- 8 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי כ.מסך גיפורס 5900xt ושאני מריץ סרטים יש פסים לאורך בצבעים ירוק-ורוד-שחור. זה גם קורה שאני מפעיל דיסק dvd, ויש לי את כל המקודדים וניסיתי גם ב bs player להריץ וחזרה אותה בעיה. גם ב fifa 2005 יש עיוותים בתמונה, למרות שיש משחקים שאין איתם שום בעיה. מחקתי את הדרייור ועידכנתי וזה לא פתר את הבעיה ויש לי את הדירקט איקס הכי מעודכן יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום חברים חבר שלי מעונין לקנות כרטיס עריכת וידאו שניתן יהיה אפשר לראות טלויזיה ווידאו במחשב ואולי גם לשמוע רדיו איזה כרטיס אתם ממליצים לקנות ולמה? (המחיר פחות חשוב) ומאיזה חנות באיזור המרכז ועוד שאלה בקשר לטלויזיה מאיפה כדאי לקנות (שוב באיזור המרכז) כבל איכותי שיחבר בין המחשב (כרטיס עם TV OUT) לטלויזיה ושיראו בו הכי טוב (לפחות כמו שרואים במחשב) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
שמתי לב, שאפילו במנוחה הכרטיס מסך מגיע ל48 מעלות, אבל זה לא בגלל שהוא "פתאום" מתחמם אלא בגלל שהוא לפעמים פשוט לא נח. כשאני נכנס לGPU-Z אני רואה שכל הCORE CLOACK MEMORY CLOACK SHADER CLOCK נמצאים על המקסימום במקום להיות על נמוך ולתת לכרטיס לנוח ובגלל זה הוא מגיע ל48-49 מעלות. ולא, אני לא במשחק, אני פשוט באינטרנט, ידוע לכם למה? העיניין הוא, שאני יודע שזה לא כלכך מסוכן 48 מעלות וזה כלום בתכלס (בעיקר אם זה "במאמץ" כפי שהוא רושם לי בGPU-Z אפילו אם אני במנוחה), העיניין הוא שאני מפחד שהוא ישאר כך הרבה זמן ואז עלול לקרות משהו לא יודע אם זה קשור אבל עשיתי OC דרך התוכנה MSI AFTERBURNING, אולי הייתי צריך לבטל איזו אופציה בכדי שלא יתאמץ תמיד?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב, עם הכרטיס 4870X2 ,רציתי לשאול אם כשהוא יגיע אליי כדאי להתקין דרייבר? או שעדיף להשאיר כמו שזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
הציעו לי GECUBE ב- 940 או GIGABYTE ב- 1020 איזה מהם כדאי והאם יש הבדל מבחינת אמינות המוצר ואיכותו והאם ניתן לסמוך על GECUBE בכלל ... איזה באנדל באה בכל אחד ????.......
-
- 7 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך Leadtek 6800 gs ומסך view sonic . לשניהם יש חיבורי דיגיטל(לבן) ואנלוג(כחול) רציתי לשאול מה ההבדל בין שני החיבורים האלה? האם זה משנה את איכות התמונה במסך? ואם מחברים את הדיגיטל ביחד אם האנלוג או בנפרד? ושאלה שלא קשורה לנושא האם ניתן לחבר את המחשב לטלוויזיה עם הכרטיס מסך הנ"ל? תודה מראש אריאל
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, הרגע הורדתי את האומגה דרייבר, ואני ומעוניין לשפר את הביצועים של כרטיס המסך שלי, כשהתחלתי להריץ ביקשו ממני לבחור בין fastwright on ל fastwright off ובין normal driver ל soft modded9800SE מה ההבדלים בינהם ואיך זה ישפיע על הביצועים, ומה מהן זו הפתיחה של צינורות העיבוד בפועל? איזה פוטנציאל אובר קלוק יש לכרטיס אם בכלל? תודה רבה ד"א אני כותב לאחר 3 שעות של חיפוש בפורום אין מדריך לפתיחת צינורות עיבוד?
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מסוג 8800GTS ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה 25" רגילה לכרטיס יש יציאה שאני מחבר אלי את הכבל הימני שנמצא בתמונה(זאת סתם תמונה להמחשה של הכבל) אבל הבעיה שזה יוצא לחיבור קומפוננט ולטלויזיה אין כניסת קומפוננט! מה אפשר לעשות ואיזה מעביר אני צריך? תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה עדיף לקנות 9800GT עם 1 ג'יגה זכרון או 4850 עם 512 מגה של זיכרון? המעבד במחשב שאליו יחובר הכרטיס הוא 7400 והמסך הוא מסך 22" ברזולוציה 1680*1050. תודה
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
האם בלוח הזה 775Dual-VSTA של אסרוק יתמוך בכרטיס מסך הזהWinFast PX6600 GT TDH באפיק של PCIEX
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום יש לי כ.מסך ATI X1250 מובנה, לפי מה שזכור לי הכרטיס תומך בOPENGL. אך משום מה בפוטושופ הוא כותב שהכרטיס אינו תומך בהאצת חומרה. מצ"ב תמונה התקנתי את הדרייבר האחרון של ATI , אך רק את הדרייבר עצמו, ללא כל החבילה אשמח לעזרה בעניין אביעד [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך רדיון X300 ואני רוצה לדעת עם הפיפא 2008 איזה משחקים ירוצו עם הכרטיס מסך הזה? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום. נתחיל ונאמר שאין לי מושג במחשבים. יש לי כרטיס מסך ATI RADEON HD5970 2G DDR5 256BIT SAPPHIRE. מערכת ההפעלה שלי היא ווינדוס 7. אני רוצה לקנות כבל שיחבר בין המחשב לטלוויזיה (זתומרת שאני אראה ואשמע את מה שיש על המחשב בטלוויזיה). בטלוויזיה יש לי חיבור HDMI ובמחשב יש לי יציאת MINI DP. הבנתי שאני צריך לקנות מתאם MINI DP TO HDMI אבל אז שמעתי שהוא לא מעביר סאונד. אשמח אם תוכלו להביא לי לינק למוצר שאני צריך לקנות דרך איביי (כי הכי זול שם) שיעביר לי גם וידאו וגם סאונד. יש לציין שהמרחק בין המחשב לטלוויזיה הוא 3.5 מטר. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני לא מבין במחשבים אבל אמרו לי שכדי שמשחקים כבדים יעבדו לי טוב צריך לעשות את זה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=364183.0 זה נכון ואם כן איך אני אמור לעשות את זה דברו עיברית....?!?!?!
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
אני קונה מחר את המפרט הבא: דגם ZEUS P17 W-DNG M375E מעבד Pentium 1.7 (Dothan) מסך 15.4'' TFT WXGA (16:10) זיכרון SODIMM DDR333 512MB דיסק קשיח 60GB 4200rpm כונן נוסף Combo DVD+CD-R/W כונן דיסקטים none כרטיס קול AC'97 Codec כרטיס מסך ATI9600Pro Mobility 64MB מודם 56,6K כרטיס רשת 10/100 יציאות LAN 10/100 + Modem/Fax 56k / USB2.0x3 IrDA / Fire Wire / TV-out / PCMCIA / COM כולל Li-ion Battery (Internal)+Carrying case+CardReader מידות 360(W) x 273(D) x 29.5(H) mm משקל 3.19Kg with 6 cells Lithium-ion battery מחיר 8450 ¤ ואני מעוניין יהיה לדעת שתי דברים:א. איך אני יכול לחבר את המחשב לטלוויזיה בשביל לראות סרטים. ב.האם אני יכול לשחק משחקי מחש…
-
- 11 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
שלום רציתי לדעת מה דעתכם על הכרטיס הזה RADEON 9550 128MB אני יודע שהוא לא הכי חזק אבל האם הוא יריץ משחקים (לא חזקים כמו DOM3) ממוצעים וקצת יותר?
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, עזרתכם בבחירת כרטיס מסך: הראשון מדגם: SAPPHIRE VAPOR-X HD 7970 GHz EDITION 3GB GDDR5 השני מדגם : ASUS GTX 670 DirectCU II: coolest and quietest 28nm card אשמח אם תתייחסו לנושא ה- 3D . מי עובד יותר טוב עם משחקים? איזו רזולוציה מומלץ לשחק בכל אחד ( ומה גודל מסך ) ? האם הכרטיס תומך ישר ב- 3D או שצריך להוסיף עוד חומרה/תוכנה ? ועל איזה מסך ממליצים בשביל להנות מה - 3D גם במשחקים וגם בסרטים ? אז האם הדגם הנ״ל של ספירייה עלה על אסוס בקטגוריה זו ? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
Manli VGA Card ATI HD4550 1Gb DDR3 64Bit http://www.manli.com/eng_products_detail.php?pCatId=61&productId=98# לא מצויין באתר שהכרטיס מוציא גם סאונד מישהו יכול לתת חוות דעת תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
MA78GM-US2H rev 1 (נראה לי, אני לא יודע איך בודקים) ?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד של פוג'יטסו פנטיום 3 433 MHZ ואני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה או לדיוידי כדי לראות סרטים על המסך הביתי. ניסיתי לחבר אותו בעזרת חיבור פי סי אי אבל לא מופיעה לי תמונה על המסך, הסאונד עובד מצויין (אני מחבר אותו ישירות לטלוויזיה עם כבל נפרד) אך אין תצוגה. הכרטיס מסך שלי הוא און בורד. מחכה בקוצר רוח לתשובה עיניינית ואודה מאוד למי שיוסיף מדריך מפורט לחיבור זה מההתחלה עד לצפייה עצמה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
מהו כרטיס המסך המקסימלי שלא יהווה over kill לרזולוצית 1280x1024? בשביל הפרוטוקול - תקציב עד 1000 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
לאחר שרכשתי FX 5200 והתאכזבתי קשות אני מעוניין בכרטיס מסך קצת יותר טוב עד 550 שקלים שהכי חשוב שיהיה לו יציאה של Svideo ושיש לו לפחות ביקורות טובות בקשר לTV OUT מכיוון שה FX מכאזב קשות . אני לא כל כך מבין בחומרה אבל יש לי מסך דק של PROVIEW שהוא נכנס לכרטיס מסך אז אני חושב שצריך להיות כניסה גם בשביל המסך .. תודה מחשב : Intel celeron 2.4 512 ram וזהו .. אם זה יעזור
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-