כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
היי חברה, נא לא להפגע . הריצה אחרי כרטיס מסך זה או אחר מטופשת וחסרת כל היגיון שהרי מה בדיוק אתם עושים עם כרטיס זה או אחר ??? בודקים באנצים ? שלי גדול יותר,חזק יותר מהיר יותר ? בסוף אולי משחקים טטריס אוי כמה נאיבים אתם. זה בדיוק מה שהיצרניות מעודדות ,עוד קונים כמוכם שרצים אחרי המילה האחרונהוכבר מחר מייצרים כרטיס חדש כדי שתקנו אותו וככה חוזר חלילה. קנו את הכרטיס הממוצע עד 500 ש"ח ותאמינו לי תהיו הכי חכמים בעולם
-
- 7 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות כבל קומפוננט בשביל להעביר תמונה מהמחשב לטלויזה ( SONY LCD 32" ) ורציתי לדעת אם אתם יודעים איך האיכות שלו: http://www.benda.co.il/cs/benda/product.aspx?p_id=3022 לא ממש מצאתי חנות אחרת שנוח לי לקנות ממנה, רק חנויות באינטרנט ובלי משלוח גוביינא, וההורים שלי לא רוצים להשתמש בויזה באינטרנט. תודה מראש, יניב (:
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני חושב שיש לי בעיה בכרטיס מסך, לפני שעברתי לWIN7 הייתי בויסטה כל הדרייברים הכי עדכניים של NVIDIA, והיה לי LINK WIDTH X1, עכשיו שאני מסתכל זה עומד על LINK WIDTH X16, יכול להיות שזה בגלל שהתקנתי את הדרייברים הבטא החדשים שיצאו לפני יומייםשל NVIDIA?! בגלל שבמשחקים וכאלה הכול עובד בסדר וכמו שעבד בויסטה אולי קצתץ פחות טוב וגם אין לי ארטיפקטים.
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היי, אשמח אם תוכלו לייעץ לי האם החלפת הכרטיס בלבד תגרום להרצה חלקה יותר של משחקים כגון BATTLEFIELD3 או באטמן החדש, או שאין מה לשדרג רק את הכרטיס וצריך להחליף את המעבד והכל. וכמובן לאיזה כרטיס לשדרג. התקציב 1000 שקל ומטה, ועדיף כרטיס שילך איתי הלאה כבר למחשב הבא כמובן. המערכת שלי היא: Intel E8200 2.66G CORE2DUO OC 3.2Ghz ABIT IP35P Intel P35 DDR2 1066 DDR2 4GB 800MHZ HEATSINK PATRIOT GIGABYTE 8800GTS 512MB OC 425w enermax modu82+ מסך 22" סמסונג 2243bw 1680X1050 תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום , רכשתי היום כרטיס מסך 8800GT של חברת leadtek הדגם המדויק הוא:Leadtek GeForce 8800GT 512MB (ZL) - PCX - retail חיברתי אותו למחשב וברגע שהדלקתי את המחשב המחשב מצפצף ושמתי לב שהמאוורר בכרטיס לא מסתובב מה הגורם לבעייה? תודה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 631 צפיות
-
-
XFX GeForce 6800 XTreme 256MB DDR3 XXX edition האם שווה לקנות את הכטיס הנל ב 1088שח האם הקרור סטוק יספיק לאובקלוק או שכדי להשקיע ב זלמן VF900CU LED? והאם הזלמן יצדיק את המחיר שלו? תודה :yelclap: ---EDIT--- והאם הכרטיס יספק את המשחק STARSHIP TROOPERS ?
-
- 11 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי Evga 7900gt co ואמרו לי שהוא מגיע לרמה של כמו ה7900gtx zv bfui?
-
- 11 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שאלה בכותרת, תודה מראש לעונים.
-
- 8 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היי שחקתי עם המשחק קרייסיס 2 על הגדרות GAMER בלבד ללא העדכון DX11 וללא עידכון רמת טקסטורות גבוהה וראיתי עם הכרטיס מסך 7950 שלי שיש לפעמים ארטיפקטים צהובים במשחק, האם יש בעיה עם הכרטיס, או שזו בעיה במשחק, בכרטיס 6850 הקודם שלי לא ראיתי זאת. מה דעתכם? לשלוח את הכרטיס לבדיקה ? מצורף קובץ בדיקה:
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היי.... קניתי את הכרטיס הבא: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=378835 קיים משוהו מממש דומה זה - ויש בו הבדל שאני לא יודע מה המשמעות של זה.... memory unterface = 128 מול 128 MB.: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=379231 תגידו לי דחוף אם לבטל את זה ולהזמין כבר את ה 1500 וזהו, כמה שיוצר מהר בבקשה בבבקשה תודה ראש
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אהלן חברים, מצאתי לקנות אותו ב 160 שקל. מה המשמעות של הכרטיס הזה ? האם יותר טוב למשחקים או יותר טוב לסרטים או לא לשניהם ? שווה ?
-
- 7 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שאלה בכותרת. איך עושים זאת?
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
הי חברים מה צריכת ההספק של הכרטיס במקסימום? מה הרלוזציה הניתמכת המקסימלית? תודה ניר
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום! חיברתי את ה TV OUT בלי התקנות מיוחדות פשוט דחפתי את הבננה לתוך הטלוויזיה ולתוך המחשב. הצלחתי להפעיל את זה אבל אני רואה רק את הרקע של הווינדוס (WIN ME) כשאני נכנס לתוכניות זה לא מופיע על המסך האייקונים לא מופיעים מה אני צריך לעשות? שיחקתי עם הרוזולוציות וזה לא עזר. הכרטיס הוא ג'יפה 2 אמ איקס 400 והטלוויזיה של LG ב-200 דולר מהדיוטי פרי מה לעשות? THX עריכה!!! אני חושב שגיליתי את הבעיה המסך של הטלוויזיה כאילו ממשיך את המסך של המחשב שאני גורר חלון של וינדוס אל מחוץ למסך אני רואה אותו על הטלוויזיה בגלל זה אני לא רואה אייקונים וכאלה מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
ככל הנראה יש רק הבדל בכמות זכרון, שלא מצדיק הפרש של 500-600 ש"ח. יש אולי הבדל במהירויות bus או הבדלים אחרים? תודה..
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש כרטיס PCI-E בעל יכולות OC מקסימליות בתקציב של 300 שקל חשוב לי מאוד שיהיו לו לפחות 2 יציאות דיגיטליות(DVI או HDMI) ותמיכה חומרתית ב H264 תודה מראש לכל המומחים RA96
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אהלן חברה, התקנתי אתמול את GEARS OF WAR, ויש לי בו בעייה מוזרה.. ב-CRYSIS, שמתי לב פעם בכמה זמן (בעיקר בסרטוני מעבר - כמעט ולא במשחק עצמו), מה שנקרא TEARING - כאילו יש איזה פס על המסך שחותך את התמונה ל-2. זה פחות הפריע לי. הפעם, בGEARS OF WAR - יש לי משהו אחר, שאין לי מושג איך קוראים לו. התמונה לא נקרעת באמצע, אין פס באמצע, אלא פס שעולה מתחתית המסך למעלה וכאילו מעדכן את התמונה. כמו שאתם רואים בטלויזיה שמצלמים מסך מחשב אז רואים כאלה פסים עולים מלמטה למעלה - אז ככה, אבל יותר קטן. זה כאילו הREFRESH RATE נמוך מדי ולא מספיק לעדכן את התמונה. זה ממש מפריע למשחקיות כי זה קורה כל הזמן - גם בזמן המשחק. אני לא יודע מה לעשות נגד זה - המפרט שלי הוא Q6600 עם 8800GT SUPERCLOCKED ו-2GB R…
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני לא הבנתי למה בדיוק אבל אחד המנהלים החליט לנהול לי את הדיון הקודם שפתחתי. זה הלינק לדיון הקודם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=381467.0 כמו שכתוב שם, אני מחפש כרטיס מסך שיתאים למערכת שלי. תודה
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מה יותר טוב ?X1600 PRO 512MB, TV, DVI, PCI-E? או Leadtek WinFast PX7600GS EXTREM או שכדיי בכלל את ?X1600XT 256MB, TV, DVI, PCI-E? הוא טוב מ 7600GS ? ומה X1600PRO ?
-
- 10 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי אתמול מחשב חדש. ניסיתי לחבר את המסך בחיבור DVI. אבל המסך לא הצליח לקבל אותות בחיבור זה. אבל בחיבור האנלוגי הוא קיבל אותות ועובד בלי בעייה. כרטיס מסך: Saphirre ATI RADEON X700 SE 512Mb מסך: Samsung SyncMaster 930B אם תוכלו, אז בבקשה תעזרו לי לנטר את הבעייה. תודה, יוסי.
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היי, מישהו יכול להגיד לי בבקשה אם זה יציאה לטלויזיה,יש לי גם את החוט הזה שנכנס בול לחור הזה. ראו תמונות: עריכה:שחכתי לצלם את החוט: מצטער על האיכות,זאת מצלמת הרשת שלי חחח..
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
במפרט של הכרטיס כתוב שהוא תומך ב hd זה אומר שאם אני אריץ סרט בעל hd תהייה תמיכה מלאה?? ונגיד ב 6800 גי טי שאין תמיכה הוא לא יריץ את זה? יש לי פנטיום 4 3 גיגהרץ עם 2 גיגה זיכרון אני אוכל לראות סרטים של 1080?
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אז ככה...שאני משאיר את המחשב הרבה זמן דולק...אז המסך נכבה אחרי 20 דקות.... שאני לדוגמא הולך לישון הוא נכבה אחרי 20 דקות...ואז בבוקר אני בא לבדוק משהו במחשב...אז אני מזיז את העכבר ולוחץ על כל הכפתורים...והמסך עדיין נשאר כבוי... אחרי ריסט הכל חוזר לתפקד רגיל.... מאיפה הבעיה?.. ואיך לפתור אותה??
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שמתי לב שלרוב אנחנו (ואני אומר אנחנו כי גם אני ממליץ עליו כששואלים לעצתי) כשמבקשים מאיתנו המלצה לכרטיס מסך בהשקעה נורמאלית, ממליצים להשקיע עוד קצת ולרכוש R9600P/XT בכ1100 שקל. אין לי ספק שהכרטיס הזה מעולה! אבל היום כבר ראיתי כרטיסי TI4200 במתחת ל500 שקל, והפרוש של זה שהמחיר של ה9600 הוא מעל לכפול. זה הצטרף לביקורת שקראתי לא מזמן ששם רואים בבירור שה9600 הרבה יותר טוב בDX9 וכשמפעילים AA&AF, אבל הם מציגים תוצאות דומות ללא האפליקציות האלו. ברור שה9600 יותר טוב, השאלה היא מה עדיף, או מי מנצח ביחס עלות/ביצועים? האם ה9600P עדיין המלך של הקטגוריה הזאת לדעתכם? (ועדיין אני הולך לקנות 9600XT )
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-