כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
אני כנראה קונה כרטיס radeon 9500 pro בקרוב ואני רוצה לדעת איך מפעילים את AA ו-AF כדי לשפר את איכות התמונה כשיהיה לי הכרטיס . תודה רבה לעונים .
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
למישהו יש מושג כמה ןןאט המפלצת הזאת תצטרך נראהלי כור אטומי
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
החלטתי לקנות 7600GT אבל ראיתי הבדלי מחירים גדולים מאוד (100-150 ש"ח) בין החברות השונות (Leadtek, GIgabyte וכו') איזו חברה הכי עדיפה מבחינת כמות לאיכות? שמתי לב שלevga יש מהירויות יותר גבוהות (ואני לא מדבר על הsuperclocked)... עד כמה זה משנה? תודה.
-
- 25 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגיל... עוד לא שוחררו ע"י nvidia אבל כבר יש WHQL. ויש גם beta חדש יותר! Nvidia Detonator 42.30 WHQL For Win2000/XP Nvidia Detonator 42.30 WHQL For Win9x[/me] Nvidia Detonator 42.81 Beta For Win2000/XP תהנו!
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
מצטער על הבורות - אבל בכל זאת: מה ההבדל בן שני סוגי הPCI אקספרס? אני יודע שזה שהוא מיסיכ 16 = הוא לכרטיסי המסך החדשים אבל למה משמש זה שהוא PCI אקספרס X 1 ? איזה סוגי כרטיסים THX
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום עדיין לא החלטתי איזה כרטיס לקנות אבל בהנחה שאני אלך על 1950x pro אני רוצה לדעת אם שי עוד דברים שאני צריך לחליף במחשב בשביל לנצל את הכרטיס. לדוגמה מאוורר , ספק כוח , זכרונות וכד'
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
קניתי אותו והוא נראה על הפנים, ממש זוועה, אולי שגיתי בהגדרות או משהו? כוונו אותי אם אפשר.. הבעיה בעיקר בסרטים, כרגע הוא מכוון על רזולוציה מקסימלית רענון 60, 16 סיביות,
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
מקבל הודעה של VIDEO MODE NOT SUPORTED עד לעליית הווינדוס ,בווינדוס אין בעיה המסך עובד מדובר במסך של SAMSUNG 171S דק LCD
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
לגבי x1950 pro אולי דרייבר אבל יש לי את הגירסא החדשה אני לא יודע בדיוק אם יש למישהו את הכרטיס שישלח לי קישור לדרייבר שאצלו רואים הכל בסדר עכשיו אני רוצה להדגיש יש סירטונים שכן אפשאר לראות מהם אבל יש גם שלו תעזרו לי בבקשה
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
טוב, כמעט סופי. מקסימום 400 שקל. אבל עדיף לדבוק לסכום בכותרת. בלי קומבינות - סתכלו במפרט שבפרופיל ותראו איזה כרטיס אני רוצה להחליף. רצוי אחד שיותר טוב ממנו. דידיאר 3 רצוי מאוד. מעדיף אייטיאיי.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ממש לפני כמה ימים קניתי מחדש חדש, הכרטיס מסך שהוא XFX RADEON HD4870 1GB, והמחשב כאילו לא מזהה אותו (השם לא מופיע לי במנהל התקנים ואני לא יכול לפתוח משחקים). הטכנאים אמרו לי שהם התקינו לי את הכרטיס מסך (ואפילו את הדרייברים) ואני יכול לחכות גם למחר בשביל להתקשר ושיגידו לי/יתקנו לי את הבעיה, אבל סתם מתוך סקרנות/רצון לשחק כבר במשחקים החדשים, אני רוצה לשמוע את הרעיונות שלכם לגבי הבעיה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אז ככה, אחרי שחיברתי את הכבל HDMI דרך המתאם DVI לHDMI בכרטיס (HD4870), רואים והכל טוב ויפה, אבל הסאונד הוא הבעיה. קראתי באינטרנט וראיתי שצריך את הדרייבר של Catalyst- לכן הורדתי אותו. לאחר ההורדה והריסט אין לי סאונד ביוטיוב (גם בטלוויזיה לא שומעים וגם במחשב) ואני לא מצליח להשמיע שירים מהאייטונס בטלוויזיה, אבל במדיה פלייר כן. מישהו יודע את הפתרון לבעיה? יש לי XP.[br]פורסם בתאריך: 15.05.2010 בשעה 14:17:56 והצלחתי לתקן את הבעיה עם יוטיוב, עכשיו איך מסדרים את הבעיה עם אייטונס. סתם בשביל הפרוטוקול אחרי שהתקנתי את הדרייבר (לפני שעשיתי ריסט למחשב), הצלחתי לשמוע שירים דרך האייטונס בטלוויזיה.
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום הלך לי היום הx1950pro עכשיו אני דיי עני אז אין לי תקציב גדול גג 300 שח המפרט של המחשב שלי הוא e6300 4 gb ram ספק דיי חזק אני לא חושב שתיהיה בעיה איתו הדרישות שלי הן תמיכה ב2 מסכים, לפחות יציאה אחת של dvi ותמיכה בwindows 7. המוכר בחנות המליץ לי על http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&uin=8936 איך הוא? אני יכול לקנות או מksp או מivory כי לשניהם יש סניפים ברעננה
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
בהמשך לשרשור הזה, אני מחפש כרטיס מסך למחשב משרדי שמידי פעם עורכים עליו סרטים (לא HD). בגדול, מחשב משרדי יכול להסתדר עם כרטיס מסך O/B ואני תוהה האם ענין הוידיאו אמור לגרום לי לרכוש כרטיס חיצוני. אין לי צורך בכרטיס לכידה או בכניסת וידיאו, כיון שכרגע כל הוידיאו מגיע דרך USB וזה בסדר גמור. תקציב לכרטיס: 400-600 ש"ח, בהנחה שצריך סכום כזה. אשמח לקבל הכוונה והמלצות!
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום וחג שמח. יש לי שאלה לגבי כרטיס המסך שברשותי. יש לי כרטיס מדגם HD4870 בן 4 שנים. הכרטיס ידוע ככרטיס חם שעובד על טמפ' גבוהות יחסית. לפני כשנה החלפתי לו את המשחה הטרמית וניקיתי אותו מסתימות אבק, שמנעו יציאה של החום מאזור הפליטה, ויצרו גל חום שמנעו עבודה עם הכרטיס באופן כללי, מאז הוא חזר לעצמו לטמפ' הסבירות. עכשיו הבעיה - הכרטיס ידוע בתור כרטיס חם שעובד על טמפ' גבוהות גם בזמן מנוחה, הרצתי משחק כלשהו לא חשוב שמו ובאו מלא תקיעות במהלך המשחק ומחוץ המשחק, בזמן שאני עדין בשלב ההגדרות. בקיצור הרמתי את מהירות המאוורר מ - 30 אחוז ל - 40 אחוז והבעיה נפתרה כאילו לא הייתה. זה הגיוני שכאן נבעה הבעיה? הכרטיס פשוט לא מסוגל לתפקד בטמפ' גבוהות? ומאבד את כוחו בשל-כך? תודה.
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
INTEL P4 2.66 DDR 3200 KINGSTON 2*1G MSI 865PE אני רוצה לשדרג אותו לשיחזיק אצלי עוד שנה + אחרי חיפוש בפורם הבנתי ש 1950P חזק יותר השאלה היחידה שמתרידה אותי שהוא לא תומך ב DX10 מתי אמור ה DX10 להיכנס לשימוש במשחקים? ועוד שאלה כדי להבהיר לעצמי עם 1950P לא תומךב DX10 אז הוא לא יוכל להיכנס למשחקים שתומחים ב DX10?או Aיש מצב שיאפשרו להיכנס למשחק גם דרך DX10 ו גם DX9 תודה.
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם ההתקנה של הדרייבר החדש אני יציג בפניכם את ה-LOG של התוכנה. Existing packages Microsoft Visual C++ 2005 SP1 Redistributable Other detected devices Error messages Failed to load detection driver אם יש למישהו רעיון אשמח לקבלו תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אם אני קונה מסך 710TM של סמסונג וכותבים לי בחנות שמחליפים לי אותו נגיד אחרי 5 או 7 פיקסלים שרופים. וביבואן אומרים מ -20 פיקסלים שרופים. במידה ומתרחשת תקלה האם החנות מחוייבת לפעול לפי מה שהיא כתבה, או שהיא תוכל להגיד שלפי יבואבן זה אחרת? כמו כן, הייתי מעוניין לדעת האם שווה להשקיע עוד כ 500 - 600 ש"ח, בהבדל שבין 710 N ל TM? האם DVI באמת שווה את הכסף הזה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
למישהו יש אנימציות להביא לי??? חייב דחוף .... לא משנה איזה סוג!! icq:161371997
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מי שיוכל לעזור נא להביא לי לינק.. תודה...
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש הבדל רציני בביצועים בין 8600GT ל8600GTS ? כי במחיר יש הבדל של 300 שקל כמעט
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות radeon 9500 pro אבל אני לא יודע של איזה חברה... עדיף לקחת את הכרטיס של גיגהבייט שיש לו 64 MB או לקחת את הכרטיס של ATI שיש לו 128 MB בעוד 200 שקל?
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש אשר יש בו SLI EVGA GTX 560TI המחשב בהתחלה זיהה את SLI וכאשר רציתי לפתוח את בקרת ה SLI זה לא נפתח אז הורדתי חדש מאתר NVIDIA ועכשיו אין לי את ההגדרה של ה SLI שני הכרטיסים עובדים
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני מבולבל לחלוטין מכל הFAQים פה... :-\ אני פשוט רוצה כבל שיצא מהמחשב לטלוויזיה ויראה לי את הסרט שאני מפעיל ע"י המחשב בטלוויזיה. מה אני צריך? וכמה פחות או יותר זה צריך לעלות? אין לי כרטיס טלוויזיה... אני צריך אחד? תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות יד שנייה 8800GTS במחיר 350 שקל. מה אתם אומרים? התקציב הוא גג עד 400 שקל. ואם זה בכלל מתאים ללוח אם שלי: ABIT KN8 תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-