כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל הפורום אני מעונין לרכוש כרטיס מסך איכותי למשחקים ובעיקר למשחקים כבדים ושאני יוכל לנצל אותו לתקופה ארוכה אני מיתלבט בין 6600 gt או ati x700xt 256m מי משניהם עדיף תודה
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום יש כרטיס מסך geforce4 mx440 +tv out 128 mb ואני לא מצליח לגרום לו לשדר לטלביזיה. התקנתי את הדרייברים הכי חדשים והוא פשוט לא רוצה לשדר האם למישהו יש רעיונות לפתרון הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
מה דעתכם ללכת על הכרטיס הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_342_346&products_id=2580 במחיר 1300 ש"ח ולקנות בזיגזאג ולקבל בנדל מעולה,כרטיס טוב,שנתיים אחריות או לקנות ב-KSP את הכרטיס של XFX ולקבל בנדל טוב,אולי שנה אחריות לא יודע אם שנתיים,מחיר זול יותר במאה ש"ח,100מה"צ יותר במהירות של הזיכרון בכרטיס... מה דעתכם מה לקנות?? אני בדילמה קשה
-
שלום חברים יקרים, יש לי שאלה: אילו דרייברים להוריד? יש לי Asus Radeon A9600XT/TD ואני מתלבט באיזו גרסת דרייברים להשתמש: Catalyst 5.2 של ATI 8.09 של Asus או אולי בכלל אלה של Omega בפורום אחר אמרו לי שכדאי להתקין יותר את של Asus על-פני זה של ATI, מכיוון שזה של Asus הוא במיוחד לכרטיסי Asus, ואילו זה של ATI הוא לכל שבבי ה-ATI ללא תלות באיזה יצרן - זאת אומרת, יותר כללי. באיזה דרייבר לדעתכם כדאי לי להשתמש? תודה!
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי R9700 PRO של gigabyte אני בקרוב מתכנן אוברקלוק למחשב ולכן כמובן רציתי להמהיר גם את הכרטיס מסך. השאלה שלי היא עד כמה אוכל לשפר את ביצועי הכרטיס שלי ששוה להשקיע 150-200 שקל בהחלפת הקירור..? ואיזה קירור מומלץ,לא מרעיש וכמה שיותר מרשים
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
בכדי להקליט תוכניות מחפש תוכנה שמאפשרת כיווץ ל DIVX תודה הכרטיס הינו ST LAB ןהתוכנה המצורפת אינה מאפשרת כיווץ DIVX גם התוכנה INTERVIDEO WINDVR אינה מאפשרת כיווץ בפורמט זה 2)מה זה PAL-B תודה
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אויי לא הייתי כאן הרבה זמן , ברכות על העיצוב.. שלומות, אני מחפש להתקין לי 2 כרטיסי מסך (יש לי 2 מסכים LCD ורגיל) על הרגיל אני משייך לרדיאון 9800 SE שלי, זה לטובת משחקים על השני LCD אני מחפש לקנות כרטיס מסך , רק שאני לא יודע איזה לקנות (PCI ) יש דעות ? תודה מראש *כמובן שהשתיים (כרטיסים) יושבים לי על אותו המחשב. 0
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
flytv prime 34... מחובר ליס.. מה אני עושה??
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מסך דק 17 או 18 אינ'ץ בתקציב של עד 1800 ש"ח. (אפשר להוסיף עוד רק אם זה הכרחי) לא חובה שיהיו בו רמקולים מובנים. מה המסך עם הנתונים הכי טובים שאני יכול לקנות בסביבות הסכום הזה? האם יכול להיות שבמסך CRT 19 אינ'ץ שיש לי רואים יותר טוב מאשר במסך LCD? האם הכרחי שיהיה בו חיבור DVI? ישנם בשוק הרבה מאוד מסכים דקים מכל מיני חברות שונות בכל מיני מכירים שונים וזה דיי מבלבל
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מהם הכרטיסים הכי טובים בטווח המחירים האלה: עד 800 שח ? עד 1000 שח ? עד 1200 שח ? האם בכלל שווה להגיע עד ל-1200 בשביל כרטיס ?
-
- 8 תגובות
- 812 צפיות
-
-
http://www.forumpcs.com.br/viewtopic.php?t=104971&highlight=x950xt
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את הכרטיס xfx 6600gt 128mb ורציתי לדעת עח ה-AA ו-AF. איך משתמשים בזה? למה זה עוזר? חיפשתי דיונים בנוגע לזה ולא ממש הצלחתי למצוא...
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני ממש חייב עזרה פשוט קניתי מחשב ואני די רוצה שמשחקים כבדים כמו דום 3 יעבדו עליו יש לי אפשרות עוד היום לשנות חלקים במחשב ולכן השאלה שלי אם כדאי להשאיר את ה-GF5700 256 או להוסיף כסף ל-6200 256 אני חייב לציין שאני לא מבין גדול בכרטיסי מסך ויש לי יותר ידע ברדאונים אבל כבר הלכתי על הג'י פורס אשמח עם מישהו יוכל לערוך לי את ההגבלה שבין הכרטיסים שכתבתי למעלה ומישהו עם ניסיון שיגיד לי איך משחקים כבדים עובדים עליהם אני פתוח להצעות .... עדיף שזה יהיה מהר כי אוטוטו אני מקבל ת'מחשב.... תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מה המצב כולם יש לי בעיה אני לא מצליח להחליט לבד מה יותר כדי לי לקנות בעיקר מבחינת ביצעויים האם כדי לי ללכת על http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-RX80X256V.htm או ללכת על 6800u אניח חייב עזרה מה מבחינת הביצועים יותר טוב ואיפה כדי לי לקנות אחד משניהם? ד"א אני לא רוצה agp אלאpcie ואם אתם גם יכולים לפרט לי על הדגם של ה6800u כמה הוא עולה בארץ וכו..... המחשב שלי חדש והוא יעבוד מעולה עם שניהם amd 3200 לוח אם של gigabyte חדש עם nforce 4 שתומך בפי סי אי אקספרס ספק 520W 1g ram תודה רבה............
-
- 12 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני מעוניין לקנות גם מסך... למשחקים... שיהיה לו זמן תגובה טוב 17 אינצ' ועד 2000 שקל תודה.... חחח דרך אגב איזה פרצוף מגניב
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
-
שלום, איזה מהשניים יותר טוב? ATI Radeon 9600XT או nVidia GeForce 5700FX Ultra ? האם עשיתי נכון כשקניתי Asus Radeon A9600XT/TD על פני FX5700U ? והאם זה נכון שכרטיס ה-Asus שיש לי הוא הטוב ביותר מבין כל היצרנים לאותו כרטיס? אמרו לי בחנות שהוא יותר טוב אפילו מ-Sapphire ו-Gygabite... טוב, המחיר גם היה יותר גבוהה.... בבקשה, אל תגידו לי "יכולת לקנות XFX GeForce 6600GT" נמאס לשמוע... אז בכל מקרה, תודה רבה לעונים! אם אפשר, תשלחו לי לינקים להשוואות, תודה רבה שוב!
-
- 8 תגובות
- 719 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים דפקתי בדרך משונה את כרטיס המסך שלי (GEFORCE 2 MX44 64 ) שממנו הייתי יותר ממרוצה. הוא הריץ לי את AGE OF MYTHOLOGY ברזולוציה הטובה ביותר שהמסך שלי תומך בה עם כל התוספות האפשריות. למשחק הזה הוא פשוט היה מושלם. הוא גם הריץ לי משחקים אחרים כמו CALL OF DUTY וBATTEFIELD . אך הבעיה שלו הייתה במשחקים כמו היטמן 2 שבהם הפילטרים עיקבו את התמונה,אבל לאחר כמה שינויים בהגדרות הכל הסתדר. אז נכון,היו משחקים שלא יכלתי להריץ,אבל היו כל כך הרבה משחקים איכותיים שכן יכלתי להריץ שסיפקו לי שעות של הנאה. אז לאחר שדפקתי את הכרטיס התחלתי לחפש חלופות.בהתחלה רציתי גי פורס שניים כמו שהיה לי,אבל המחיר שלו זהה לחלוטין למחיר של גי פורס 4 (לא פחות ממאתיים שקלים) ולבסוף ראיתי שבתוספת של פחו…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, מישהו יכול להפנות אותי לכמה benchmarks של America's Army עם כרטיסי מסך שונים? לא הצלחתי למצוא. אני מחפש השוואות עבור חבר שלי, שמכור למשחק וקשה לו לשחק עם הג'יפה 5600 שלו, שלא סוחב. אני מחפש כרטיס בינוני - כשאמרתי לו שלדעתי הכרטיס האידיאלי היום מבחינת עלות\מחיר לגיימרים זה גיפה 6600GT במחיר מציאה של 1300 ש"ח, הוא החוויר... אז אם אני לא אשכנע אותו, צריך לחפש משהו יותר זול, אולי ריידון 9600 פרו או XT. תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לקבל מידע לגבי הקרינה שהמסך 786PFs MAG פולט. אני יושב בערך 5 שעות במשרד מול המסך הנ"ל וברצוני לשאול האם הוא יכול לגרום לי לנזקים ? האם יש דרכים להתגונן מפני הקרינה שהמסך פולט ? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
תודה רבה למשתתפים, ואם תוכלו, אנא פרטו מדוע, תודה רבה שוב!
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
התשובה: http://www.elitebastards.com/pic.php?picid=hanners/x850-512/512-x850.jpg או ככה http://www.elitebastards.com/pic.php?picid=hanners/x850-512/512-x850-2.jpg http://www.elitebastards.com/#news9248
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי כאמור GF4 TI4200 וניסיתי כל דרייבר אפשרי ואני לא מצליח להריץ משחקים...ולא ממש חדשים ואפילו משחקים שרצו בקלילות עם הGF3 שהיה לי לפני... ניסיתי לריץ את GTA3,WARCRAFT3 ואת GENERALS וכולם מציגים לי את אותה השגיאה שמשהו לא טוב בדיירקט איקס או בדרייברים של הכרטיס מסך....אז התקנתי דיירקט איקס 9...ועדיין אותה שגיאה, הורדתי דרייברים עדכניים מניבדיה ועדיין אותה בעיה...השתמשתי בדרייברים שבדיסק המצורף לכרטיס מסך...עדיין אותה בעיה... אני כבר אובד עיצות. הכרטיס הוא של גיינווארד אם זה משנה עם 128 MB וAGPX8 למרות שהלוח שלי תומך עד 4. יש לי מחשב פנטיום 4 1.6A עם 256 RDRAM וXP בעברית. אם צריך עוד פרטים אני אשמח לתת. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
רכשתי מסך דק MAG LP717 דרך האתר netaction. המסך ממש יפה, והתמונה ממש טובה, רק דבר אחד שמפריע לי, ונראה לי כמו בעייה בייצור, היא שמפוזרות בו באופן אקראי 3-4 נקודות "שרופות", כלומר פיקסלים ממש קטנים, שלא משנה מה מוצג על המסך, הנקודות האלה תמיד יהיו שחורות. האם התופעה מוכרת לכם? לפנות לספק שיחליף לי את המסך?
-
- 9 תגובות
- 705 צפיות
-
-
איך המסך הזה??? אני שוקל אם לקנות אותו או לא ואני מקבל החלטה בשעה הקרובה ויש מצב שאני יקנה. אז תנו דעות עליו מה דעתכם עליו? איך הוא? חיפוש בזאפ: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=23222&gsid=10-4 המחיר בזאפ הכי זול זה 2150 אני קונה אותו ב1800
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-