עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני משחק ב-half life 2 ב-1280X1024 ואתמול שמתי פילטרים :antialiasin mode X6 ו filtering mode X16 לא הרגשתי שום הבדל בתמונה וגם המשחק רץ באותה מהירות, האם זה הגיוני ? חשבתי שזה יאט את המשחק.

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  2. Started by O.G.D 2k5,

מתי יצא לאור ה X950XT. שצויין במבמאמר לא מזמן??????

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by GRiM,

רציתי לשאול אם כרטיס מסך מסוג ?XFX GF2 MX400 64MB? של חברת PINE יעבוד על המחשב שלי, והאם הוא בכלל ישפר את הביצועים במשחקים כמו CS:CZ, GTA:VC וכד'. זהו המפרט של המחשב: http://planet.nana.co.il/miky48/mycomputer.htm

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  4. Started by Idan-h,

פשוט נראה מסך מדהים, זהו ה17 אינץ האחרון של LG. המחיר קצת יקר, אבל לא יותר מידי. http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3048&catcode=228 אני חושב שאני אקנה אותו, בעקרון ההתלבטות היא בין זה ל1720P, אבל היום אי אפשר להשיג את ה1720P בפחות מ2300 הוא פשוט מסך יפייפה, לא שה1720P לא, אבל זה נראה לי יותר מדהים. אתם חושבים שהוא ילך לרדת בזמן הקרוב? כי לי לא נראה.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אז כך יש לי 6800 אולטרה של אלברטון.. וקרור מיים של זלמן רק לכרטיס מסך עם בלוק קרור של דנגרדן... לאחר אוברקלוק עם ריבר טיונר והעלה של מתח בביוס ל1.5 וכו וכו הגעתי לליבה 490 זיכרונות 1300 טמפרטורה במנוחה 37 מעלות במאמץ 43 מעלות עכשיו יש לי כמה שאלות.. 1. איך אני מבטל את הבדיקה של הריברטיונר? כאילו שאני לא יצטערך לעשות בדיקה כול פעם שאני מעלה את הליבה או הזיכרנות? 2.קיבלתי ב3dmark05 6420 עם דרייבר 76.10 מבחינת תוצאה היא טובה ו לא? כמו כן מה התוצאה הגבוהה ביותר ל6800 אולטרה רגיל מישהו יודע? 3.עם מישהו מכיר ביוס של 1.6 וולט ויכול לעזור לי לשבור איזה שיא חמוד אני ישמח עם הוא יביא לי לינק להורדה.. תודה.. יחיאל [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 45 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by רן..20..,

מה יותר טוב במכינה גרפית? תענו לי אני רוצה להבין? מה ההבדל?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  7. שלום. יש לי כרטיס 6800GT ויש לו video out חיברתי את הכבל שהגיע איתו זה שנכנס לאיפה שהוא בתוך הכרטיס מחבר אליו תקע לבננה קניתי כבל RCA-RCA חיברתי למחשב ולטלויזיה ואני לא רואה כלום =\ ניסיתי לכבות את הממיר הדיגיטלי וגם זה לא עוזר. אני צריך לעשות עוד דברים חוץ מלחבר כבל?!

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  8. יש לי מסך של מחשב ניד מדגם toshiba t4400c שהוא 9.5 אינץ' יש איזה שהיא אפשרות לחבר אותו למחשב שלי??.או להכין איזה משדר כל שהוא ולעשות מזה טלויזיה קטנה לחדר???..או כל דבר אחר כל רעיון יתקבל... יאללה תביאו הצעות או איזה מדריכים.

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  9. אני צריך מחשב שיעשה את הדברים הבאים: 1. יקליט טלויזיה מהכבלים. 2. הצפיה בטלויזיה תהיה מהקובץ המוקלט כדי לאפשר את הפעולה הבאה: כשמישהו שמסתכל ושם לב שהתוכנית מעניינת, הוא ילך אחורה בקובץ עד לתחילת התוכנית, ויפעיל הקלטה (נוספת) רק של התוכנית. זה דומה קצת ל-YES MAX אבל במחשב. איזה כרטיס טלויזיה ואיזה חוזק של מחשב אני צריך בשביל זה ? (המחשב ישמש רק לזה). אני כמובן רוצה להוציא כמה שפחות כסף...

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  10. Started by October,

שווה לי ב 300 שקל למרות שזה חברה חרבנה? דרך אגב הוא חדש דנדש מהקופסא

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  11. זה כבר כמה שנים אנו רגילים ש-ATi יוצאת עם גרסה חדשה לדריברים שלה מדי חודש. דריברים אלו המתקנים באגים בגרסאות קודמות ומוסיפים תכונות חשובות, ומשפרים את חווית המחשוב ומשחק. גרסה זו (5.3) כוללת מלבד אינספור תיקוני באגים במשחקים ובתפעול רגיל, גם כמה תכונות חדשות. בראש ובראשונה תכונת ה - OverDrive 4, כידוע תכונה זו מאפשרת OverClock אוטומטי של כרטיס המסך מתוך הדריברים של ATi, הפעם טוענת החברה כי יצרה את הגרסה היציבה ביותר המאפשרת חווית OverClocking מושלמת. תכונה חדשה שנוספה בדריבר הנוכחי היא ה-eRecord התכונה הנ"ל מאפשרת מעקב רציף אחר האירועים העוברים על כרטיס המסך - כמו Event Log. בדריבר הנ"ל נוספה תמיכה ב OpenGL 2.0, הדבר אומר כי הכרטיסים של ATi יוכלו להפעיל משחקים המתוכננים …

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  12. Started by massinvallus,

מיועד למערכת למשחקים, לא משנה לי אם CRT או LCD- צריך להיות המסך הכי טוב בתקציב. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  13. שלום לכולם, אני חייב עזרה (ואם אפשר אז כמה שיותר מהר, ואני יודע שלא אוהבים שאומרים את זה פה...) האופציות שלי לפי המ שראיתי בשוק הן: 5700LE 9600PRO 9550 יש עוד משהו שפסחתי עליו?? אגב, מדובר על AGP. תודה רבה רבה לעוזרים.

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  14. עשיתי פורמט הכל...דרייברים הכי עדכנים...5.1 נוסה גם כן..ולא עוזר בקשה תעזרו לי!!!!

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  15. Started by AtomiX,

ככה לפני כ4 חודשים קניתי את הכרטיס הנ"ל מחבר ב200 שקל . לאחר 3 חודשים המאוורר התחיל להשמיע קולות והוא נתקע הכרטיס התחיל להתחמם אז מייד נתקתי אותו . לקחתי אותו לחנות אשר הוא נקנה הם אמרו שהם ישלחו אותו לספק.. לאחר כחודש שלם קיבלתי אותו (היום) והפתעתי קיבלתי כרטיס חדש לגמריי ארוז בניילון!! יש לי כבר כרטיס אחר ואני רוצה למכור את ה 5700 ... כמה הוא עולה????

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  16. Started by shibby15,

שלום לכולם, מפעת חוסר מקום בשולחן העבודה החדש שלי החלטתי שהגיע הזמן להחליף את הCRT המתיישן ולשדרג לLCD. עכשיו אני יודע שעייפתם מהמלצות ואני כן עשיתי חיפוש ואני כן עובר על ההודעות האחרונות בפורום, אבל לא מצאתי מידע שרלוונטי לגבי. אני לא משחק הרבה משחקים (רק מידי פעם, גם ככה הכרטיס מסך שלי מיושן ולעולם לא יהיה לי כרטיס היי אנד רציני, לא ממש גיימר). מידי פעם סרטים, גם לא רציני. רוב השימוש הוא ללימודים (קריאה של מסמכים) ואינטרנט. הבנתי שיש קצת בעיה עם גלילה מהירה בLCD אז אם אפשר להכניס בתקציב הזה משהו כמה שיותר מהיר, הדברים הקטנים האלה משגעים אותי בינתיים מה שחשבתי עליו זה בעיקר הבנקיו 767-12 קראתי ביקורות לא רעות עליו. חוץ ממנו ישנו הNU הזול. או במקרה ה"גרוע" הLG 1730 כי ה…

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  17. Started by אפריים,

שלום. אני מחפש כרטיס וידאו או טלויזיה שיאפשר לי לחבר אליו מצלמת וידאו רגילה, ובעזרת תוכנה לזהות תנועות בחדר. אני מחפש משהו שיגיע כבר עם תוכנה שתדע לזהות את התנועות, ולהודיע לי על כך. קיים כרטיס כזה ?? כמה בערך הוא אמור לעלות? ???

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  18. Started by ps2 gamer,

יש לי פליסטיישן 2 ואני רוצה לחבר אותו למסך של מחשב. אני מתלבט בין מסך crt למסך lcd. ממה שראיתי מסכי lcd הם טובים יותר (התמונה יפה יותר) אז רציתי המלצה למסך שיראה את התמונה שהפליסטיישן נותן הכי טוב שאפשר (אני מעוניין ב17") אין לי הרבה כסף... אז בבקשה לא יקר מידיי. תודה רבה מראש

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDGraphics/VG712s.htm http://www.hk.viewsonic.com/en/products/productspecs.php?id=186 שני אתרים רשמיים שונים של VIEWSONIC, בשניהם תיאור של אותו דגם מסך (vg712s). באחד נאמר שיש לו קונטרסט של 1:500 ובשני 1:850. למי להאמין ? האם זה אותו דגם ? האם האתר מהונג-קונג מזוייף ? שני הלינקים שהבאתי פה נלקחו מה"קישור לאתר היצרן" בשני אתרים ישראליים שמוכרים את המסך.

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  20. Started by Rule The Pc,

אהלן... יש לי מסך 15" LCD של YAMAII הוא עד 1024*768 ובכל הרזולוציות הוא 75HZ עכשיו יש לאבא שלי בעבודה מסך CRT VIEWSONIC E71f והתדרים שלו זה 1280 1024 @ 66Hz 1024 x 768 @ 87Hz 832 x 624 @ 106Hz 800 x 600 @ 110Hz 640 x 480 @ 133Hz אז הדילמה היא ככה- אני אוהב LCD כי אני צריך את המקום על השולחן שלי..... אבל אני צריך עוד רזולוציה.... אבל הרזולציה היותר גבוה מהמסך LCD שלי זה יהיה על 66HZ שזה ממש ממש חרא אז הרזולוציה הזאת לא ממש עוזרת לי כי אני לא אשתמש בה ממש..... אבל במקס רזולוציה של הLCD שלי אני יכול כאמור 75HZ ובמסך CRT של אבא שלי 87HZ באותה רזולוציה אז האם יש הבדל משמעותי בין 75HZ ל87HZ בשביל לוותר על המקום שהCRT יתפוס לי על השולחן?

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  21. Started by levran007,

שלום לכולם איפה אני יכול להסיג את ה6800 של MSI לא GT במחיר הכי זול בארץ ? הרטיס הבא : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_128&products_id=6972 תודה לכולם.

• 11 תגובות
    • 833 צפיות
  22. לא יודע עם ראיתם או לא אבל זה מטורףףףףףףףףףףףףף 600 ליבה 1420 זיכרונות אמאאאאא איזה ליבה מטורפתתת תראו מה הוא עשה ללוח קרור גז לכרטיס מסך קרור גז למעבד וקרור גז לציפסט חח בואנה הבן אדם מטורף בקיצר הינה לינק.. http://forums.vr-zone.com.sg/showthread.php?t=21201

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  23. 17 אינץ, רגיל. לא אכפת לי מאיפה, מכירה קבוצתית או מכירה רגילה, תשלומים. מחפש מסך טוב למשחקים ולשהות ארוכה מולו. תודה, דן.

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  24. Started by gilad0327,

הזמנתי את הכרטיס הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3013&catcode= מחר אני בקבל אותו !!!!!!! :yelclap: רציתי לדעת אם יש לו גלי טמפ'..... ואם כן אז איפה אני יכול לראות אותה ..?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. יש לי GF2 ממש ישן עם 32MB (שתאמת מחזיק לי דווקא בינתיים ממש יפה) והשבוע הרצתי HWINFO ולמרבה הפתעתי שמתי לב שכתוב שהוא 128ביט! אני לא יודע אם זה מקובל בדרך כלל בכרטיסים האלה או לא, אבל אני מניח שלא כי יש מספיק כרטיסים שהם דיי חדשים ותומכים DX9 ויש להם רק 64 ביט, אז השאלה שלי בעצם זה אם זה אפשרי? אם זה נורמלי או שהכרטיס שלי קצת יותר טוב מבדרך כלל? ובמה זה יכול להתבאות ההבדל הזה בין כרטיסים אחרים? עוד שאלה, כרטיסי GF4 הם גם 128ביט? אגב המהירויות קצת גבוהות מGF2 רגיל כי קצת המהרתי אותו לא משהו רציני הוא ממש לא סוחב יותר מזה. תודה על התשובות וצירפתי תמונה

• 8 תגובות
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים