עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ITSIK86,

קיצר לפני 7 חודשים בערך קניתי מחשב חדש מKSP עם 7900GT כבר אחרי כמה חודשים הוא עשה מל בעיות ובאגים במשחקים ועיווטים בגראפיקה,נקודות צבעוניות על המסך אז הלכתי אליהם והם שמו לי 7900GT חדש של EVGA ועכשיו בערך 4 חודשים אחרי שקיבלתי מהם את הEVGA אז הבעיות חזרו,משחיקם מסויימים קורסים למסך כחול,יש נקודות צבעוניות לא קשורות על המסך זה התחיל מלפני איזה חודש ממש בקטנה,אבל מאז שהתקנתי את הדרייבר החדש של ה94 זה ממש התחזק אז מחקתי אותו ושמתי את הישן 93.71,וזה לא עזר עדיין הבעיות קיימות,יש באגים בגרפיקה ודברים כאלה ללכת אז שוב לקיאספי לבקש מהם כרטיס חדש או שזה בעיה בדרייבר? ומה הם יתנו לי היום כש7900GT כבר לא במלאי שלהם?

• 11 תגובות
    • 707 צפיות
  2. Started by danielzy,

מה קרה לשוק כרטיסי המסך??? לפני שנתיים קניתי כרטיס HD7950 ב 1200 ש"ח, בהמשך מכרתי את המחשב הנייח כי התחלתי ללמוד וקניתי נייד נחמד, ועכשיו אני שוקל לקנות גם נייח סביר. אני מסתכל סביב ורואה שבסביבות ה 1000-1200 ש"ח שזה הסכום שאני אוהב להוציא על כרטיסי מסך, אני יכול לקבל GTX 960 בדיקה קצרה ב Guru3D מראה לי שלא רק שה GTX 960 לא יותר חזק מה HD7950 הישן שלי, הוא אפילו חלש ממנו! איך זה יכול להיות??? עברנו יותר משנתיים, איך יכול להיות שבהפרש של שנתיים ה 1200 ש"ח שלי קונים את אותה כמות FPS?

3. שלום לכולם, חבר טוב קנה את הכרטיס הנ"ל של SAPPHIRE למחשב די ישן : לוח - GIGABYTE GA-M59SLI-S5 מעבד - ATHLON x2 64 6400 זכרון - 2 סטיקים של 1GB של קרוסאייר הספק הוא HEC 500TD-TF הרכבנו את הכרטיס מסך ואנחנו לא מקבלים מסך של BOOT ולא מגיעים אפילו לביוס.. פשוט שומעים תקתוקים מוזרים כאלו.. לא ברור מה פשר התקתוקים האלה ומאיפה הם בוקעים. זה משהו חלש כזה שנשמע כמו סימן כלשהו שהלוח-אם מנסה לתת לנו. ניסינו את הכרטיס על המחשב שלי והוא עובד פיקס. (המפרט שלי לצורך העניין מופיע כאן בצד למי שמעוניין לראות..) ניסינו את הכרטיס שלי על המחשב שלו והוא עובד פיקס. ( HD4850 ) שערנו שזה אולי קשור להספק של הספק , אבל ירדנו מזה די מהר משתי סיבות : 1) הספק שלו סביר יחסית ואמור להחזיק את הכרטיס הנ"ל…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by shimronfio,

מי עדיף מבין שניהם? ושל איזה חברה הכי מומלץ לקנות?

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  5. יש לי לוח אם של אינטל(הוא נקרא DQ965GF) ויש לי בו יציאה של PCIe אבל לא הוזכר שם שזה PCIe2 וברצוני לקנות את ה-GeForce 9600GT של PALIT שבו יש PCIe2, האם הכרטיס מתאים גם ליציאת PCIe1 כמו שיש לי או לא??? *פרטים נוספים ללוח אם שלי http://www.intel.com/cd/channel/reseller/asmo-na/eng/products/desktop/bdb/dq965gf/feature/index.htm תודה מראש

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  6. Started by wowohw,

SLI של 9600 ( כל כרטיס כאן 256MB כככה שביחד 512 או שעדיף כבר 2 של 512 ויוצא ג'יגה ) או 9800GTX 512MB ? לי אישית יש 88GT 512MB של EVGA אז השאלה היא לא בשבילי....... בשביל מישו אחר... עריכה: שמעתי גם שיש כזה דבר חיבור CF או משו... ואמרו שזה יותר טוב מ-SLI.... מה הכוונה בדיוק שהם מתחברים ביחד ואז מתחבר ללוח אם עם כבר או שזה שיפור שמביא יותר אחוזים?

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  7. אני מחפש כרטיס מסך זול עם VIVO ברמה טובה מאוד (של כרטיס PVR לפחות) כדי להשתמש בו כמו YESMAX אז אני צריך שהOUT יהיה ברמה גבוהה מאוד, וגם הכניסה.. SVIDEO יש למישהו המצלות ?

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  8. Started by RoyShefy,

לא יודע מה זה... אתם יודעים?? אולי בדקתם את זה כבר?? עזרה! ולמה זה לא נימצא בדיון דרייברים??

9. שלום, קניתי כרטיס חדש, ובצד האחורי שלו יש מן פד אדום כזה שמודבק על איזה חלק, מה זה הדבר הזה? זה יוצא בקלות השאלה אם להשאיר או להסיר.. למה זה נועד? הנה התמונה: Uploaded with ImageShack.us תודה!

10. Started by Gilo2005,

שלום אז ככה הציעו לי כרטיס מסך RADEON 9600 PRO 128 במחיר 350 שח שנתיים אצל הבן אדם האם שווה לי לקנות אותו? עצות בבקשה איך הכרטיס הזה טוב?? Club3D ATI Radeon 9600PRO 128MB 128BIT הציון שלו ב 3D MARK זה: 1800 האם זה בסדר וזה בבדיקה של 3DMARK 2005

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  11. Started by pho,

?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by אוריפ,

רציתי לקבל תשובות על השאלות הבאות לגבי ה-FLYVIDEO 3000 מתוצרת LIFEVIEW: 1. האם התמונה שיוצאת נקייה מרעשים וקפיצות (כמובן אם אין כאלה במקור...)? 2. האם מהירות ההקלטה היא מעל 24 FPS (יעני שהקובץ ירוץ חלק לגמרי)? 3. האם התוכנה ידידותית לשימוש? אם יש לכם הערות לגבי האיכות ונוחות השימוש אשמח לדעת! אם יש לכם הצעות לשיפור עד 300 ש"ח, אשמח לשמוע! תודה!

13. Started by ophir555,

מי שהוא יודע, בין שני כרטיסי הטלויזיה הבאים איזה עדיף? Leadtek TV PVR2000 Hauppauge WinTV-PVR-150 שני הכרטיסים עולים בסביבות ה 550 שקל ויכולים להקליט מהטלויזיה. Leadtek כולל גם רדיו אבל נראה לי שאיכויות ההקלטה ושידור טלויזיה שלו נמוכות יותר האם מי שהוא מתמצא בתחום :-\ תודה

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  14. Started by yossial,

פיסיקה של הכרטיס החדש GTX 280 לינקים http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=zh-CN&u=http://we.pcinlife.com/redirect.php%3Ftid%3D940029%26goto%3Dlastpost&sa=X&oi=translate&resnum=2&ct=result&prev=/search%3Fq%3Dnurien%2B%2B%2522gtx%2B280%2522%26hl%3Den%26lr%3D%26as_qdr%3Dall תהנו

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  15. איך זה עובד? זה כאילו לשניהם יש זכרון כמו לנמוך יותר? או שיש מה להרוויח מזה? אני מדבר על זוג 9800GTX+, אחד עם 512 מ"ב ואחד עם גיגה, אם זה משנה.

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  16. Started by andr01d,

קיבלתי FX5200 של לידטק. עפ"י הרשום עליו הוא מיועד לAGP8X.... הבעיה היא שהמחשב שלי (PIII 600) מבוסס על לוח ABIT BH6 REV2.0 שבא עם AGP 2X. ועכשיו לשאלת המיליון דולר - האם אפשר להכניס ת'5200 לAGP2X? האם יש סיכוי שייגרם נזק לכרטיס? ללוח אם? אודה על כל תשובה מקצועית בנושא.

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  17. Started by swisaman,

האם הHD7950 ארוך יותר מהHD5850 ? אם כן,בכמה ?

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  18. הסאגה סביב נפח הזכרון החצוי של הדגם הפופולרי מתקרבת לסיומה. כנראה סוף מאכזב? NVIDIA תחזיר כסף לכל מי שרכש את ה-GeForce GTX 970, אבל לא בארץ המשך לכתבה המלאה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by GRiM,

http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=3495 לכל מי שתכנן לקנות ב-1190 ש"ח (כמוני), המחיר עלה ב-100 ש"ח. :'(

• 11 תגובות
    • 795 צפיות
  20. Started by vertigo21435,

אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שנע עד 1200 שקל. כרטיס מסך טוב שיתמוך במשחקים החדשים ב- shader ברמה גבוהה ואף יותר, בלי איטיות ובלי באגים( הכוונה בלי התקנות רבות של דרייברים וכו') אלה הנתונים שלי: Computer Type ACPI Multiprocessor PC CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) Motherboard Name Asus P5Q SE (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) System Memory 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) Video Adapter NVIDIA GeForce 9500 GT (512 MB) ( לא משהו בכלל, צריך חזק יותר) Monitor Samsung SyncMaster 931C/MagicSyncMaster CX930B (Digital) [19" LCD] (HVBLC28048) DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Operating System Microsoft Windows XP Professiona…

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  21. תמליצו לי על כרטיס מסך בתקציב 300 שקל ועם יהיה צורך אז על זכרון ראם נחמד (אני חייב לציין שהכרטיס הוא רק ביגלל שאני מת לשחק קאונטר סטרייק סורס) אגב הכרטיס מסך הוא בישביל קאונטר סטריק סורס כי הככרטיס מסך שיש לי עכשיו הוא לא טוב למשחק אז תמליצו הנה המפרט שלי : מעבד: אינטל פנטיום 4 1.8 זכרון פנימי: 256ram כרטיס מסך: geforce 4 mx 440 128mb דיסק קשיח : 60 ג'יגה עכשיו אני צריך שתגידו לי מה אני צריך להחליף בישביל שסורס יפעל נורמלי על גרפיקה טובה וFPS 40 בערך או 30 כמה שאפשר ושלא יהיה קטוע המשחק כמה שאפשר בקיצור שהמשחק יפעל נורמלי וכמו שצריך עם גרפיקה טובה ... כי בג'יפורס שלי הגרפיקה חרא וקטוע מאוד מאוד וחרא fps 10-15 על הגדרות הכי נמוכות שיש. אגב אני צריך שתגידו לי איך אני בודק…

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  22. שלום לאחרונה אני נתקל בהפחתת ביצועים משמעותית בכרטיס שלי (המפרט בחתימה) במשחק GTA SA, התקיעות וההאטה מגיעים לאחר זמן משחק מסוים (כמה דקות) והשאלה היא האם זה נובע מהתחממות הכרטיס שבמנוחה הוא על בסביבות 50 מעלות ובמאמץ בין 65 לשבעים ומשהו. בנוסף המארז עצמו חם אבל לא יודע אם זה באמת כל כך קריטי תןדה

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  23. כזה לדוגמא תודה

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  24. Started by moshiko211,

איזה מסך דק מתאים למשחקים כבדים בתקציב של עד 2000 שקל ותתנו לי כמה הצעות ולינקים בבקשה?

• 13 תגובות
    • 886 צפיות
  25. Started by Armageddon1,

http://img325.imageshack.us/my.php?image=14eu.jpg תראו אני החלפתי כרטיס מסך רק לפני שבוע וזה אותם בעיות .... המערכת שלי פנטיום 4 1.6mhz motherboard intel -D850MV 512 RDR 2hard disk dvd cdrw Radeon 9800NP PSU Hec 300W ART-F יש לי הרגשה שזה הספק כוח אשם בכל הבעיות בגלל חוסר יציבות שלו...או משהו כזה כי זה כרטיס מסך חדש שקיבלתי והוא בסדר גמור (צריך להיות לפחות) עכשיו אני גם משתמש בדריברים חדשים וכמובן ללא שום אוברקלוק אז מה אני צריך לעשות? אני הרי לא יודע בודעות מה הבעיה...

• 7 תגובות
    • 827 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.