עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yanivganor,

אני מתלבט בין שני המסכים האלו. האם יש יתרון ברור לאחד מהם? ה VP191 עם ניגודיות 1:700 ובהירות 250 , 16MS ה VP912 עם ניגודיות 1:450 ובהירות 400 , 12MS מה דעתכם ?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Street-Fighter,

צהריים טובים היום חבר שלי בא אלי ובדק אצלי במחשב את התוצאה של 3dmark 2001 se והתוצאה היתה 19457 ללא פילטרים במפרט הבא: A64 3000+ (S 939( ABIT AV8 3D-EYE ALBATRON GEFORCE 6800NU (עם צינורות עיבוד פתוחים) 512X2 PDP 80G SATA WD האם התוצאה מתאימה למחשב כזה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  3. Started by gman_il,

מישהו יכול להמליץ? תודה.

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  4. יש לי בעיה עם הכרטיס הזה כבר המון זמן אבל בגלל עצלנות ( ) לא היה לי כוח לטפל בזה ביסודיות... אז ככה בזמן האחרון זה התחיל ממש לעצבן כמעט כל משחק שאני מנסה להפעיל לא עובד לי כמו NASCAR SimRacing Full Spectrum Warrior Playboy - The Mansion Leisure Suit Larry - Magna Cum Laude CSS/HL2 לפעמים ועוד הרבה משחקים אחרים... כל פעם שאני מנסה להפעיל איזה שהוא משחק אז הוא מביא לי את ההודעת שגיאה הזאת ישר בהתחלה או בחלק מסוים אחר במשחק הכרטיס לא תחת oc ומעולם לא היה גם, יש למישהו פתרון לבעיה הזאת ? האחריות שלי עומדת להיגמר ממש בקרוב OS: XP sp2 Driver: C5.2 תודה מראש

• 12 תגובות
    • 860 צפיות
  5. ?????? fx5200 ti4200 radeon 9200 או כל אחד אחר מומלץ עם 128

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  6. Started by yanivrsi,

רוצה לדעת עם החברה הזאת טובה עם דגם זה של הכרטיס תודה

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  7. Started by GazzA,

אני צריך בבקשה שמישהו יביא לי לינק לבנצ'ים או השוואת לX800XL בין כל מיני חברות... TNX....

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  8. כל משחק שאני מעלה אפילו ישן (UNREAL TURNAMENT) המחשב קורס, הסאונד נתקע ורק RESET עוזר. ניסיתי הכל . התקנתי את הדרייברים החדשים וגם ישנים, התקנתי את הXP מחדש, לא עזר. מה יכול להיות? המחשב AMD 2200+ 512 זיכרון לוח GIGABYTE GA-7VT880-L RADEON 9600 256MB לא פרו (Xpertvision)

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  9. האם התכונה קיימת רק בגירסת CCC ? תודה

• 5 תגובות
    • 551 צפיות
  10. Started by TvGuide,

היי חבר'ה. אני מחפש כרטיס וידיאו מקצועי באיכות טובה מאוד להקלטה מהטלויזיה למחשב ועריכה בפורמט HDTV למי שמכיר את הפורמט הזה, דומה לסדרות של מכושפות וסומלוויל . תודה מראה Tvguide

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  11. רציתי לשאול מה זה "פתיחת צינורות" ? מה זה עושה ואיך עושים את זה? תודה לעונים. נ.ב הכרטיס מסך שלי זה: רדאון 9550 128mb של ג'יגה בייט (הקטן יותר)

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  12. אני משחק ב-half life 2 ב-1280X1024 ואתמול שמתי פילטרים :antialiasin mode X6 ו filtering mode X16 לא הרגשתי שום הבדל בתמונה וגם המשחק רץ באותה מהירות, האם זה הגיוני ? חשבתי שזה יאט את המשחק.

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  13. בהתחלה ראיתי פה איך לפתוח צינורות והיה כתוב שזה עבד מצויין עם הכרטיס הנ"ל שיש לי ובבדיקה של 3dmark05 אני רואה קווים עבים אדומים אבל במשחקים זה לא קורה אז ביטלתי את זה והחלתי לשים OC דרך RivaTuner v2.0 RC 15.3 ולא היו לי בעיות אבל במשחקים אני מתחיל לראות כזה טישטושים ובעיות עם הכתב אני ממש לא מבין פה מה הבעיה אני לא משתמש בדרייברים פרוצים אני משתמש בForceware 76.10 :s05: :s05: :s05: :s05:

• 10 תגובות
    • 772 צפיות
  14. Started by Electric Boom,

what's te best company built of a 6800 ultra and why? why this asus built one:http://usa.asus.com/products/vga/v9999ultra/overview.htm has all the features of a x800 one ,a side for the high clock speeds,i'm talking about OPEN GL 2.0 shader module 2.1,one slot solution... why would someone go for an ultra card without the support of shader module 3.0+has a lame clock speeds+lack of 3dc support,and won't go for a x800\x850 one? when you give an answer,please mention the specific reasons why you choosed this company. thanks a lot in advance. (sorry about the english part,i'll be even more thankful if somone translate it.)

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. המלצות יתקבלו בברכה. החיבור dvi שווה משהו?

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  16. Started by Syrex,

שלום לכולם יש לי מסך LG F900P,אני רוצה לנקות אותו,ניקיתי עם מטלית עדינה ועדיין לא עוזר,יש כתמים ולכלוך. ערכתי חיפוש בפורום,ומצאתי שיש חומר שמותאם לזה, אבל קראתי שבחלק מהמסכים זה עלול להזיק למסך,האם זה תקף לגבי המסך הנ"ל?

• 8 תגובות
    • 684 צפיות
  17. Started by רן..20..,

מה יותר טוב במכינה גרפית? תענו לי אני רוצה להבין? מה ההבדל?

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  18. שלום. יש לי כרטיס 6800GT ויש לו video out חיברתי את הכבל שהגיע איתו זה שנכנס לאיפה שהוא בתוך הכרטיס מחבר אליו תקע לבננה קניתי כבל RCA-RCA חיברתי למחשב ולטלויזיה ואני לא רואה כלום =\ ניסיתי לכבות את הממיר הדיגיטלי וגם זה לא עוזר. אני צריך לעשות עוד דברים חוץ מלחבר כבל?!

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  19. Started by GRiM,

רציתי לשאול אם כרטיס מסך מסוג ?XFX GF2 MX400 64MB? של חברת PINE יעבוד על המחשב שלי, והאם הוא בכלל ישפר את הביצועים במשחקים כמו CS:CZ, GTA:VC וכד'. זהו המפרט של המחשב: http://planet.nana.co.il/miky48/mycomputer.htm

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  20. יש לי מסך של מחשב ניד מדגם toshiba t4400c שהוא 9.5 אינץ' יש איזה שהיא אפשרות לחבר אותו למחשב שלי??.או להכין איזה משדר כל שהוא ולעשות מזה טלויזיה קטנה לחדר???..או כל דבר אחר כל רעיון יתקבל... יאללה תביאו הצעות או איזה מדריכים.

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  21. אני צריך מחשב שיעשה את הדברים הבאים: 1. יקליט טלויזיה מהכבלים. 2. הצפיה בטלויזיה תהיה מהקובץ המוקלט כדי לאפשר את הפעולה הבאה: כשמישהו שמסתכל ושם לב שהתוכנית מעניינת, הוא ילך אחורה בקובץ עד לתחילת התוכנית, ויפעיל הקלטה (נוספת) רק של התוכנית. זה דומה קצת ל-YES MAX אבל במחשב. איזה כרטיס טלויזיה ואיזה חוזק של מחשב אני צריך בשביל זה ? (המחשב ישמש רק לזה). אני כמובן רוצה להוציא כמה שפחות כסף...

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  22. אני רוצה לקנות ATI וכולם אומרים לי תקנה SAPPHIRE שהיא החברה הכי טובה לייצור ATI וצמד שני אומרים לי ש ASUS הכי טובים אבל פחות מעדיפים אותם כי הם יותר יקרים אבל הכרטיסים שלהם יותר טובים??? אז מה לקנות?? ומה נכון??? (יש לי 5000 שח לכרטיס אז אל תחשיבו את גורם הכסף אלא רק את הטיב)

• 13 תגובות
    • 995 צפיות
  23. אצלי יש את האדום ואצלו ליבת r360 חוץ מזה קניתי אותו כאשר פה בפורום הפנו אותו לחנות אשר מוכרת אותםעם הליבות האלו,לאחרונה אחד אמר לי שדווקא לכרטיסים עם ה-pcb הירוקים של ליבת r360 איזה מבינהם הנכון?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by October,

שווה לי ב 300 שקל למרות שזה חברה חרבנה? דרך אגב הוא חדש דנדש מהקופסא

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  25. Started by ITSIK86,

יש לי FX-5200 של ABIT siluro ורציתי לדעת איך אני יכול לשפר ת'ביצועים שלו מבחינת FPS וכאלו יש לי תוכנה בשם גראפיק מקס שאמרו לי שהיא יכולה לעזור, אז בבקשה תנו טיפים ותסבירו לי על התוכנה מי שמבין!תודה מראש ויש לי 128 מגה בייט ו256 ביט!למי שלא ידע

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים