כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
שלום המשחק בטרפילד לא תומך בחלק או בכול כרטיסיי ATI? חוץ מזה שהמשחק עולה תמיד עולה הלוגו הזה של נוידיה (למרות שזה אולי רק פרסומת) תודה
-
- 10 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היי, דחיתי את ההחלטה המחודשת שלי כבר קרוב לחודשיים ועכשיו אני כבר צריך ליהיות שלם עם עצמי... הזמנתי X800 XTPE, כל ההכנות נעשו כבר בשביל התינוק החמודי המיוחל,קניתי ספק חדש ,OC חזק(2.4@3.6)הוספתי זכרון שיפרתי זרימה,טוב אתם יודעים איך זה עם תינוק חדש ;D... בקיצור,כשהוא כבר הגיע לארץ ,טוב, תקין הוא לא היה...(בין היתר קירור שבור,טרנזיסטור מוזר הסתובב לו בשקית והיה אפילו איזה משהו קרמי רופף)בכאב רב שלחתי אותו חזרה,ולא מזמן(האמת שכן מזמן חח) ATI החזירו תשובה (אם תרצו אני אעלה לכאן ת'מייל):הX800 PE זמין רק בCOMP4U ובbest buy משהו כזה והם כבר לא מוכרים אותו מהחנות הוירטואלית,ונחשו מה -לחנויות האלו גם נגמר הסטוק שלו...(למרות שאני לא יודע מה המצב נכון לעכשיו,אבל לא סביר מדי שיש לה…
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכל אנשי הפורום 1. הייתי מעוניין לקבל המלצות לכרטיס/י מסך שטובים בעיקר לעריכת וידאו 2. מה ההבדלים בין READON ל- G FORCE והאם יש צורך להשקיע בכרטיס מסך חזק אם יש לי (בסביבות 1000 ש"ח ומעלה) או אפשר לקנות את הכרטיסים הפשוטים. 3. טכנאי מחשבים הסביר לי שכרטיסי GFORCE4 לא מומלצים כלל לעריכת וידאו אלא למשחקים בלבד(בגלל שהם לא ובדים טוב עם תוכנות עריכה כמו PREMIER)- האם זה נכון? אני די חדש בעסק הזה אז אני אשמח אם תוכלו לפרט ברמה של מתחיל בתודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
תסתכלו על הכותרת,תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנשים מה המצב תגידו מה הכרטיס מסך הכי טוב בארץ?
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כאשר אני מחבר את המחשב לטלויזיה בכדי לצפות בסרטים מחבר את הכבל למחשב ולטלויזיה ומפעיל מחדש את המחשב. ואז כאשר המחשב נפתח זה עובד ואני רואה את המחשב דרך הטלויזיה אך כאשר אני מגיע לרגע שמתחיל לעלות הwindows המסך נהפך לכחול וזהו.. אני חושב שאולי צריך לשנות משהו בdriver של הכרטיס מסך אבל אני לא בטוח, הכרטיס שיש לי הוא: Redeon x1950 Pro בבקשה תעזרו לי זה ממש מציק לראות סרט במחשב :\
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה עדיף לי sli x2 gtx 780 lighting ( יש לי כבר אחד ) או כרטיס חדש של gtx970/980 המפרט שלי: מעבד : I7 4770K כרטיס מסך : GTX 780 LIGHTING 3GB לוח אם :MSI Z87-G45 GAMING ספק כוח : 850W Gold זיכרונות : 2x8gm corsair vengeance 2133 קירור מים :H110 CORSAIR
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מה הכרטיס הכי טוב שאפשר לקבל ב1300 שקל? חשבתי על 8600GTS -http://skypc.co.il/pl_product~LV362~8~0.htm יש לכם הצעות אחרות,ואם אני אקנה 8600GTS הוא יריץ לי משחקים שעתידים לצאת בצורה טובה? כמו למשל CRYSIS... אשמח להצעות ועזרה...
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כל מה שאני מקבל זה בקר vga אני חייב דרייבר אני רואה ממש גרוע במסך תודה מראש רן
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעוניין שהוא יריץ כמובן את המשחקים החדשים וכמובן עדיף מהדור החדש. אני הרבה מאד שנים מחוץ לעניינים, אשמח להמלצה. באופן כללי, מה אומרים עם ה-GTX960 G1 4GB ? תודה רבה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1412&products_id=8670 הלוח הוא nForce4 SLI והכרטיס מסך הוא 6600GT עם שתי ליבות, אבל המחיר הוא 3345 ש"ח ואני זוכר שקראתי בחדשות שבאתר שבארה"ב הוא יעלה בסביבות ה 400$ כמעט חצי! מישהו מכיר את החבילה הזאת והאם היא משתלמת או ששווה לקנות לוח אם וכרטיס מסך בנפרד?
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מזה זה פילטרים?? מה זה AH ? מה זה AA??? והאם הם משפרים את איכות התצוגה. תודה לעונים , סליחה על חוסר הדעת.
-
- 7 תגובות
- 595 צפיות
-
-
ממה שאני מצאתי עושה רושם שהדגם G1 Gaming הוא הכרטיס הכי טוב, אבל גם חשוב לי שחברה של האחריות לא תעשה בעיות אם משהו ישתבש. איזה ניסוין יש לכם עם תיקון תקלות בכרטיסים של חברות שונות? אחת מהסיבות שאני שוקל כרטיס של EVGA זה כי שמעתי שהאחריות הולכת שם מאוד חלק.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מוגבל ל1360X768 ככה שחשוב לי שהוא יוכל לעבוד על הגדרות הכי גבוהות עם כל הפילטרים השאלה אם צריך להתעקש על גרסא OC טובה כמו הספארקל או שמספיק אחת לא מומהרת או בכלל 96GT? בהתחלה חשבתי לחכות לספארקל אבל משום מה הוא נעלם מסקאיי וגם ICHILL למרות שלא התקשרתי לשאול לפשר העניין .... תודה לעזורים עריכה: מפרט שיתלווה אליו q66 g.skill 4gb 4cl GG ep35c ds3r TT Tought power 600W כמובן שמתוכנן OC
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי כעת כרטיס מסך מסוג MSI Radeon 4850 המחובר למסך 22" בחיבור DVI ביציאה אחת ולמסך Philips 8404 47" (למעשה זו הטלוויזיה שלי) ביציאה השניה בחיבור של מתאם DVI ל- HDMI וכבל HDMI 5 מטר. לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L ברשותי גם 2 ג'ויסטיקים אלחוטיים XBOX עם מתאם USB אלחוטי למחשב. המשחקים שאני משחק בהם הם לרוב Pro Evolution, עם חברים - כרגע עובד לי ברזולוציה 1080p באופן חלק. ו- DiRT 2 כשאני לבד, לא רץ חלק ב- 1080p אלא רק ב- 720p עם הגדרות סבירות. אני מעוניין שירוץ חלק, על הגדרות הכי גבוהות וב- 1080p. לאיזה כרטיס מסך עליי לשדרג? בנוסף, השאלה שמעניינת אותי: כרגע, כאשר אני רוצה לשחק, אני עושה שמסך הטלוויזיה יהיה המסך היחיד הפעיל, מתוך הנחה שיקבל יותר כח עיבוד. השאלה שלי…
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני רוצה לקנות כרטיס מסך יד שנייה ברמת ה7950 - 7850- r9 270/270x . מה לדעתכם המחיר המומלץ לכרטיס בן שנתיים-שלוש ללא אחריות ? הציעו לי 7950 ב400 ש"ח ו7850 ב350 ש"ח. תודה רבה למגיבים
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
יש לי כ400 שקל ואני רוצה לקנות כרטיס מסך סוף סוף היום יש לי מובנה 4500MHD אני משחק בעיקר קאונטר סטרייק מעבד Q8300 ספק 500 וואט סיסוניק הכי חשוב לי יחס ביצועים לשקל ,אם צריך להוסיף קצת אז זה בסדר
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
הי חברים, אני משדרג את המחשב שלי, ולפי התקציב האפשרויות שלי הן ה- gtx 970 או ה- r9 390. כולם מדברים על שדרוג מסך ל- UHD, אבל שוכחים שאולי הפעם משקפי המציאות המדומה יעשו את העבודה, ולכן די ייתרו את הצורך בלשדרג את המסך (אני מתכוון לאלה שרוצים לשדרג ממסך HD איכותי). ואכן אני מתעניין האם מחשב שאני אקנה כרגע עם מי מבין כרטיסי המסך הנ"ל ומעבד i7 יאפשרו, לדעתכם, מעבר בעתיד אל אוקיולוס ריפט או למתחרה? ומי מבין שניהם אמור לספק ביצועים יותר טובים עם המעבר (למרות שנראה לי שדי בטוח שה- 390 בגלל ה- 8 GB).. תנו דיעותכים בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז אני רוצה לקנות כרטיס מסך עם PCI-E ועד היום חשבתי על ה 6600GT וכולם אומרים שזה אחלה דגם וזה . היום ראיתי בפאנדה וזיגזג x800 256MB ו x800 128MB הסתכלתי באתר של גיגה בייט ושם מראים רק את ה 256MB וכאילו לא מכירים בדגם של 128MB השאלה הראשונה היא : 1) האם קיים דגם כזה עם 128 מגה בייט ? 2) האם ההפרש ביניהם (500 שקל ) שווה את זה ? 3) האם ה x800 128MB עדיף על 6600GT . *זה לא הפרו ! זה הדגם הרגיל !
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני מחבר מחשב נייד לטלויזיה ושאני יוכל לראות בטלויזיה את מה שיש במחשב ואיזה קבלים אני צריך תודה
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
חבר אביא לי את הכרטיס הזה עד שאני אקנה מחשב חדש. עכשיו יש לי ספק של huntkey 500W הוא הספיק לי לGTS240 ליפני שהכרטיס 240 התקלקל לי. עכשיו האם הספק יחזיק לי גם את Gigabyte HD 4850 OC Edition כי הוא עם חיבור לספק מה שאין ל240? ואיפה מסיגים כבל DVI-I Dual Link מוזהב עם שתי Ferrits ומסוכך ברמה גבוהה 1 מטר עד 2 מטרים בירושלים וכמה הוא עולה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
חבר'ה, אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שלי (9800GT) לכמה רמות מעליו. תקציב נע בין 1000 ל1500(לפי הצורך) המון זמן לא הייתי בבית, לכן איני עוקב כ''כ לאחר הכרטיסים. אין לי העדפה כרגע בין שני החברות (NVIDIA/ATI), אבל אני מבין שNVIDIA פורצת לאט את הדרך. בכל אופן, אין צורך בהסברים. הרזולוציה היא 1680X1050 אך מידי פעם אני מחבר את הLCD 42'' למחשב, ומשחק ברז' 1920X1200. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, אני לאחרונה מרגיש שכרטיס המסך הנוכחי שלי עשה את שלו והגיע הזמן להשתדרג. המפרט המלא שלי זמין לצפייה מימין. אציין שמדובר במארז שקט וכי אני מחפש כרטיס מסך עם ניצול הספק יעיל וקירור שקט ב-Idle. אני משחק הרבה ב-SC2 אך גם משחק ב-1stPersonShooters למיניהם ומשחקים נוסח Skyrim, Witcher וכד' כיום אני עובד עם מסך שהרזולוציה שלו היא 1680x1050 אבל אני מחפש להחליף אות למסך עם רזולוציה של 1920x1200 או אפילו 2560x1440 אם יזדמן לי (אם הרזולוציה הנ"ל מכניסה אותי לליגה אחרת לגמרי אז אשקול לוותר על התענוג). אני נוטה לכרטיס עם bus של bit256 כדי שהנ"ל לא יהווה צוואר בקבוק בעתיד. חשבתי על ה-R9 380 4GB אשמח להמלצות אני ככל הנראה אוכל להביא כרטיס מסך מארה"ב בסכום של 200$ (פתו…
-
- 19 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
לא הצלחתי למצוא פרטים עליו באתר של אביט אז אם מישהו יכול להביא עליו קצת פרטים, ואם למישהו יש ניסיון עם הכרטיס- מה טוב ? קיבלתי את הכרטיס הזה - כי הקודם נדפק לי ,הוא היה של חברה עלומת שם
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
הטמפ' מגיעה ל52 מעלות, מחשב שעובד 24/7, בינתיים כמעט לא משחק. זה תקין? מה הטמפ' המקס' המומלצת לכרטיס הזה?
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-