עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by itay-s,

RADEON X850XT DVI 256MB PCI-E הוא יותר טוב מה6800??? חשוב לי מאד לדעת! תודה אנשים!

• 6 תגובות
    • 580 צפיות
  2. אז ככה, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך ואני זקוק לעצות כי אני לא הכי מבין בזה. בקצרה מדובר במחשב ממוצע, Pentium4 2400 Ghz 512 ram. עכשיו הכרטיס מסך שלי הוא די חלש, מדובר ב Geforce 4 mx, ואני מעוניין להחליף אותו ב: Geforce 5700fx 128 bit 256Mb של Gigabyte. עכשיו השאלה שלי היא אם הכרטיס שבחרתי [ אחרי בדיקות קלות פה ושם] הוא סביר, או טוב, אם שווה לרכוש אותו וכו'. בתחשב בזאת שהתקציב שלי עומד על גג 800 ש"ח. אם חלק מכם יודע על כרטיסים יותר טובים באותו טווח של מחיר אשמח לשמוע גם :} תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 737 צפיות
  3. Started by ScreameR,

החלטתי שאני נפטר מהמסך CRT המצויין שלי (LG 795FT PLUS - באמת מסך בן זונה) מפאת חוסר מקום. אז החלטתי ללכת על מסך LCD\TFT. בטווח מחירים של 1500 שקל (גמיש) איזה מסכים איכותיים אפשר למצוא ? אני לא צריך DVI אבל דיי חשוב לי שיהיה זמן תגובה נמוך ככל שאפשר..

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  4. Started by tibia,

יש לי שתי אפשריות זולות ... אם למישהו יש הצאה אחרת שיגיד http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_67&products_id=1023&osCsid=36a19907 http://wex.co.il/product_info.php?products_id=1281d384f88919bc0abdce19222c תודהההההההההההה

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  5. Started by lharpaz,

אני עומד לקנות צג LCD (כי אין לי מקום לצג CRT), ומאוד חשוב לי לקבל הכוונה וטיפים, בקיצור, תגידו לי מה אתם חושבים. אני די מתעקש על זה שיהיה חיבור DVI (למרות שאני לא כל כך בטוח שאני ארגיש בהבדל כל כך...). הוא צריך להיות מסוגל להראות משחקים וסרטים בצורה יפה (בלי מריחות וקישקושים, זה צג של הרבה כסף אחרי הכל...) בכל מקרה, הצגים שחשבתי עליהם הם: IIYAMA LCD 17" E431S - זה צג ממש ממש טוב, אבל מה, הוא רק 16ms. עולה בערך 1,900 ש"ח (שזה ממש זול בשביל iiyama). LG 17" L1730B FLATRON LCD DVI 12ms - זה LG שהם סבבה (אבל הם עדיין לא iiyama), ויש לו יתרון שהוא 12ms - (אין לי מושג עד כמה זה קריטי בכלל). הוא עולה בסביבות ה- 2000 וקצת (אני רוצה לקנות בחנות נורמלית ולא במקום הכי זול בשביל שאם …

• 12 תגובות
    • 924 צפיות
  6. מפרט: AMD Athlon64 3000+ 2.0 GA K8NS xfx6800nu 1gb a-data 400 HEC 525 ועכשיו לבעיה! פירמטתי את המחשב התקנתי הכל כהלכה , אני בא להריץ Aquamark3 והאף פי אס שלי על 60- שזה לא נראה לי הגיוני .... אממ אני משתמש על דריברXG 75.90 ניסתי להחליף דריברים ואותה בעיה נשארה ושמתי לב שכתוב בפרטים של הכרטיס "סוג אפיק: PCI x0 ולמיטב ידעתי הכרטיס לא אמור להיות על pci וגם ב rivatuner "agp transfer rate" זה על PCI .... עזרה בבקשה אני לא ממבין ממש בדברים האלה!! תודה =]

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  7. Started by didS,

אני צריך תמונה של הכרטיס xfx 6600gt agp חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי ועוד דבר נכנסתי לאתר וראיתי שם שיש עדכון למאורר של הכרטיס (אני חושב) אז הקיצר איזה כבר עידכון יכול להיות למאורר ??? מקווה שהבנתםם http://www.xfxforce.com/product_view.php?sku=PVT43AND זה כתוב כמעט בסוף

• 12 תגובות
    • 920 צפיות
  8. Started by BoRiS.K,

יש לי כרטיס GEFORCE 6800GT וזה מה שהוא מראה לי באפשרויות של האוברקלוק עכשיו מה שמוזר זה שהיום קנינו לבן דוד שלי מחשב עם כרטיס מסך Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB והוא מראה לו ב-core clock (למעלה) 550 וב-memory clock (למטה) 1.12 בלי אוברקלוק בלי כלום האם זה הגיוני אם כן אז למה זה ככה ומה ההבדל

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  9. כיום יש לי GEFORCE 3 TI 200 . והוא כבר מתחיל להתעייף. ואני שוקל לקנות כרטיס מסך חדש ופה מתחילה הדילמה כי אני לא מתכוון להחליף מחשב בשביל לעבור ל PCI EX ואני שוקל האם לקהות איזה 6800 ולהיות מבסוט עד הקניה הבאה שהיא תבאם כי לא יהיה מה לעשות איתו או לקנות 9600 PRO יש לי אפשרות לקנות במחיר סבבה חדש. או לקנות 9550 ולסחוב איתו את השנה הקרובה לפחות . השאלה אם אני ירגיש שיפור מהכרטיס הנוכחי שלי כי הוא יחסית חזק. אשמח לקבל עצות ממכם . יש לציין שאני משחק משחקים אבל אני יכול לחיות בלי פילטרים וכאלה רק שיעבוד חלק על 1024*768 או על 1152*816

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  10. Started by yanivrsi,

רוצה לדעת עם החברה הזאת טובה עם דגם זה של הכרטיס תודה

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  11. Started by tsvika,

אני רואה כל הזמן אנשים מדברים על כרטיסים של ATI נגיד אבל כתוב למשל חברות אחרות כמו innovision 6660gt או alberton או gigabyte אז מה זה אומר?

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  12. קניתי כרגע מהאתר ebay את הכרטיס ati radeon 9800 pro 256mb 256 bit ולא הגיעו איתו כבלים איזה כבלים עליי לקנות מאיפה ומה המחיר בערך?!

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  13. Started by BoRiS.K,

GEFORCE 6600GT או RADEON 9600XT תודה לעזורים זה דחוף...

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  14. יש לי רדאון 9600XT.

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  15. Started by GRiM,

1. האם ?XFX FX5200 128MB TV ,DVI (128bit) יעבוד על מחשב ישן, כמו זה: http://planet.nana.co.il/miky48/mycomputer.htm 2. האם כרטיס המסך ישפר את ביצועי המחשב במשחקים? לא חדשים (CS:CZ, GTA:VC..).

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  16. שלום יש לי פנטיום 4 עם לוח אם: INTEL D850EMV2 אני רוצה לרכוש את הכרטיס: XFX 6600GT 128MB AGP המוכר בחנות אמר לי שהוא לא בטוח שלוח האם יתמוך בכרטיס הזה. מבקש לדעת האם הכרטיס מסך יעבוד על הלוח אם? אני יודע שהלוח אם עובד עד מקסימום AGP*4, האם הכרטיס יתמוך אחורה במהירות זו? תודה

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  17. Started by IDAN AMRAM,

חבר שלי רוצה להחליף תמסך למסך הזה http://www.elidor.co.il/eshop/products.aspx?CatID=26 (המסך הראשון בעמוד) רציתי לדעת אם הוא מסך טוב... כי לי נראה שהוא לא משהו..... תודה לעוזרים (אל תתייחסו למחר.... זה אמור להיות מתנה לחג מהעבודה של ההורים שלו או משהו כזה...)

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  18. בהתחלה ראיתי פה איך לפתוח צינורות והיה כתוב שזה עבד מצויין עם הכרטיס הנ"ל שיש לי ובבדיקה של 3dmark05 אני רואה קווים עבים אדומים אבל במשחקים זה לא קורה אז ביטלתי את זה והחלתי לשים OC דרך RivaTuner v2.0 RC 15.3 ולא היו לי בעיות אבל במשחקים אני מתחיל לראות כזה טישטושים ובעיות עם הכתב אני ממש לא מבין פה מה הבעיה אני לא משתמש בדרייברים פרוצים אני משתמש בForceware 76.10 :s05: :s05: :s05: :s05:

• 10 תגובות
    • 746 צפיות
  19. Started by liav12,

מהם האתרים הכי טובים בשביל לקנות כרטיס מסך מארה"ב?

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  20. לפני שאני קונה את ה 6600GT , האם כדאי להוסיף עוד בערך 400 שח ולקנות את ה6800 הרגיל לAGP.?? ושאלה שניה : איך החברה POINT OF VIEW

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by sh_idan,

שלום ! אני עומד לקבל בעוד שבוא מחשב נייד עם הכרטיס מסך הזה ורציתי לברר אם הוא טוב אם אתם יכולים להגיד לי לאיזה כרטיס למחשבים נייחים הוא דומה נאי אשמח תודה

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  22. לא מזמן מאסתי בהתעסקות עם תוכנות OC למיניהן, וצרבתי לכרטיס שלי ביוס חדש. הדבר הראשון שראיתי היה השיפור בביצועים. כשהרצתי OC לאותן מהירויות דרך תוכנה, לדוגמא, התוצאות היו נמוכות יותר (כנראה בגלל העומס על המעבד). בנוסף לכך, עם הצריבה נפטרתי מהצורך להמהיר את הכרטיס מחדש עם כל פרמוט, במעבר ממחשב למחשב וכו'. שאלה שהטרידה אותי לאחרונה - האם זה בריא לכרטיס לאורך זמן? הטמפ' נחשבת בסדר (56 במנוחה ו-69 במאמץ מלא עם מזגן על חימום ). גם המתח לא גבוה מדי, אבל בכל זאת...הכרטיס רץ על מהירויות מאמץ כל הזמן, ולא רק במשחקים. מה דעתכם?

• 11 תגובות
    • 750 צפיות
  23. Started by Gohan,

אני צריך המלצות לכרטיס עד 700שקל בבקשה. תודה.

• 6 תגובות
    • 562 צפיות
  24. יש לי בעיה עם הכרטיס הזה כבר המון זמן אבל בגלל עצלנות ( ) לא היה לי כוח לטפל בזה ביסודיות... אז ככה בזמן האחרון זה התחיל ממש לעצבן כמעט כל משחק שאני מנסה להפעיל לא עובד לי כמו NASCAR SimRacing Full Spectrum Warrior Playboy - The Mansion Leisure Suit Larry - Magna Cum Laude CSS/HL2 לפעמים ועוד הרבה משחקים אחרים... כל פעם שאני מנסה להפעיל איזה שהוא משחק אז הוא מביא לי את ההודעת שגיאה הזאת ישר בהתחלה או בחלק מסוים אחר במשחק הכרטיס לא תחת oc ומעולם לא היה גם, יש למישהו פתרון לבעיה הזאת ? האחריות שלי עומדת להיגמר ממש בקרוב OS: XP sp2 Driver: C5.2 תודה מראש

• 12 תגובות
    • 833 צפיות
  25. Started by Street-Fighter,

צהריים טובים היום חבר שלי בא אלי ובדק אצלי במחשב את התוצאה של 3dmark 2001 se והתוצאה היתה 19457 ללא פילטרים במפרט הבא: A64 3000+ (S 939( ABIT AV8 3D-EYE ALBATRON GEFORCE 6800NU (עם צינורות עיבוד פתוחים) 512X2 PDP 80G SATA WD האם התוצאה מתאימה למחשב כזה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים