כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
פשוט ראיתי באחד הפורומים כאן שמשהו רצה לקנות את ה-Dell UltraSharp ואמרו לו שהוא מסך לא טוב ושיקנה את ה-Dell 2007WFP. מה ההבדלים? @@@עריכה@@@ אופס, עכשיו ראיתי שפירסמתי את השאלה ב"תצוגה וגרפיקה" ולא ב"מסכי LCD". אין לי מושג איך מעבירים ממקום למקום. כנראה שאני צריך ללכת לישון.
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
זה המפרט של המחשב החדש שלי: Intel Pentium E (C2D Technology) E2160 @ 3.0Ghz 1MB FSB800 Gigabyte GA-P35-DS3L Compucase HEC 6A19 400TR Arctic Cooling Freezer 7 Pro Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 Western Digital 320Gb 16MB Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 MX518 Gaming-Grade Optical Mouse מה אתם אומרים ? טוב, רע, בינוני דא"ג איך מוסיפים מפרט לפרופיל [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
ראיתי שרבים המליצו על הכרטיס הזה פה ובפורום מפרטים (CLUB3D ATI Radeon X1950PRO 256MB GDDR3 Passive Heatpipe), וכמו רבים נוספים,השתכנעתי והזמנתי את הכרטיס הנ"ל, אבל כאשר הסתבר לי שהכרטיס לא במלאי ולא יהיה גם בעשור הקרוב, (שוב תודה,IQPC הנפלאים) אני נאלץ למצוא אלטרנטיבה. בנוסף,כבר ידועה לי האופציה של ה3850 ב900 ש"ח, ואני יודע שהיא הרבה יותר משתלמת מכל אופציה אחרת, אבל זה כנראה לא אפשרי מבחינה תקציבית. חשוב לציין שלא יהיה צוואר בקבוק וזה לא פקטור בהחלטה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם! כרגע יש לי AMD ATHLON 64 3000+ עם 1 ג'יגה זכרון ו- RADEON 9800 PRO ,הלוח הוא AGP. הכרטיס מסך בשלבי גסיסה (כל משחק כבר עובד על רזולוציה וגרפיקה מינימלית) וההתלבטות שלי היא כזו: - לקנות ATI RADEON 1950 PRO ל- AGP במחיר של 1000 ש"ח בערך. - לקנות לוח אם חדש PCIX + מעבד AMD 3800 DUAL CORE במחיר בסביבות 700 ש"ח ואותו כרטיס מסך רק ל-PCIXPRESS ב- 800 ש"ח סה"כ: 1500. האם כדאי להשקיע עוד 500 ש"ח במעבד והלוח ? ושאלה לא קשורה: יש לי במגירה GEFORCE 6600GT תקין לחלוטין, כמה אפשר למכור אותו? וגם את ה-RADEON9800 PRO כשיוחלף? תודה!
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום, אני מעונייןן בהמלצה על כרטיס מסך עד 800 ש"ח רצוי פחות הלוח אם MSI P35 NEO מעבד E6750 או Q6600 שימושים - גרפיקה(תוכנת ארכיטקטורה - כרגע דו מימדית בעתיד יתכן תלת מימדית) צפיה בסרטי HD עריכת וידאו חובבנית דחיסה ופריסה של וידאו (המרת סרטים וצריבת די וי די ) תודה.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה בפורום והתרשמתי מאוד מהרמה פה, אני מקווה שתוכלו לעזור לי כרגע יש לי כרטיס מסך nVIDIA GeForce FX5200 (MSI) והוא די ישן, למרות שמתי שקניתי אותו (לפני שנתיים-שלוש הוא היה בין החדשים והטובים). נמאס לי ממנו כבר הרבה משחקים שאני מנסה להריץ במחשב נתקעים לי כזה, וגם הגרפיקה לא משהו, החלטתי לקנות כרטיס מסך חדש. הדרישות שלי הם כאלה: אני רוצה שהכרטיס מסך יוכל להעלות לי משחקים (לא ברמה הכי גבוהה) נורמלים (סתם לדוגמא WarRock, Drift City) על גרפיקה בינונית (ואולי גם גבוהה). התקציב שלי הוא 500 שקל -+ ועוד שאלה אם כבר אני פותח נושא, יש לי במחשב 512RAM כדאי לקנות עוד ג'יגה אחד של זיכרון? כמה זה אמור לעלות לי בערך? תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
Rainbow Six Vegas Colin McRae: DIRT על X3000 של אינטל.. אם אתם שואלים על המפרט אז יש בצד.. תודה! אם זה לא המקום אז תעבירו בבקשה
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום, אני חיברתי את הטלוויזיה למחשב ע"י הכרטיס המסך שלי ואני רואה את הכל.. הבעיה היא שאני רואה שחור לבן... יש לי כרטיס מסך GIGABYTE 7600GT 256MB עם יציאה לטלוייזיה וזה בא עם כזה מן קופסא שחורה עם 3 חיבורים בצבעים שונים וכבל קצר שמתחבר לכרטיס מסך עגול כזה ומשם אני מחבר את הכבל הצהוב לקופסא הזאת. אני ניסיתי לנסות לחבר את הכבל הצהוב לשני החיבורים האחרים אבל רק באחד זה עובד תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני עכשיו קונה מחשב חדש,איזה כרטיס מסך יוכל להריץ משחק dx 10 על רזולוצית מסך של 1024*1280 בצורה טובה?
-
- 7 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני מתכוון למשחקים הכי כבדים היום . כי למשל במשחק Dark Messiah לפעמים נתקע המשחק ויש ברמקול מין תו .. תו.. כאלה ששיחקתי על פול גרפיקה עם רזולציה של 1280 עעלל 1024 . מה המפרט שלי לא מספיק לזה?או שהכרטיס הזה רק לרזולציות יותר נמוכות?
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
בחנות קרובה אלי יש אחד ב90 שח המליצו לי פה בפורום על כבלים במחירים של 300 שח ומעלה, האם יש באמת הבדל מהותי באיכות תמונה בין כבל שעולה 100 לבין כבךל שעולה 300-400 שח? (לחבר מחשב ל LCD 32)
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה Radeon X1250 ומסך Samsung SyncMaster 22". חלק מהסרטים מוצגים ברזולוציה גבוהה, אך חלק מוצגים ב-16 צבעים. לדוגמא, כאן http://survivor.nana10.co.il/. מה ניסיתי: 1. להתקין את הדרייבר המעודכן ביותר של כרטיס המסך. 2. להחליף את ה-Codec Pack מ-K-Lite ל-All in One. 3. להוריד את הרזולוציה ואת ה-color quality בקמבינציות שונות. 4. להסיר ולהתקין את ה-flash player (באתר הנ"ל מדובר בסרט שמוצג ע"י flash - אך זה קרה גם בסרט אחר שלא קשור). נגמרו לי הרעיונות, עכשיו תורכם... :s05:
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מה הכרטיס הכי טוב ל 1440x900 בלי שום קשר למחיר מה מציג את הביצואים הכי טובים
-
- 10 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכם, לפני בערך שנתיים רכשתי מKSP מחשב שעד היום אני די מרוצה באופן כללי מהביצועים שלו, סה"כ מערכת מאוד אמינה. Intel core 2 E7400 2800Mhz לוח אם שגם נחשב בזמנו טוב מאוד לאוברקלוק-Gigabyte GA-EP43-UD3L 1066mhz זכרונות 4GB 400MHZ לא זוכר את החברה אבל נחשב מוצר איכותי. ספק כוח- וכאן בעצם השאלה- יש לי טרמלטייק 420W. לא יודע אם זה קשור, אבל היה לי בעבר כ.מסך שקניתי עם המחשב- GT9800, נדמה לי 512 מגה, שיחקתי עליו בעיקר משחקי ספורט-ההכי כבד NBA2K11, ואפשר להגיד שדיי אהבתי לשחק על ההגדרות הכי גבוהות עד שפשוט יום אחד(בחודשיים שלפני קצת התחילו ארטיפקטים אבל קלילים) הוא החליט שהוא לא יכול יותר והוא נשרף, הסתבר שהכרטיסים האלה חזרו אליהם עוד הרבה פעמים. כרגע יש לי כרטיס נקרא לזה "ח…
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם. החלפתי את כרטיס המסך ל HD4670 מתוצרת HIS, התקנתי את הדרייברים (ההתקנה של מערכת ההפעלה היא חדשה בת שבוע - חלונות 7 64 ביט), הדרייבר עובד בסדר, רק שאין ב- CCC אופציה ל- OVERDRIVE, הלשונית זמינה אך היא ריקה, גם ברג'יסטרי אין שום סימן ל- OVERDRIVE, כאילו הכרטיס אינו תומך בתכונה הזאת. יש למישהו מושג איך מפעילים את המאפיין הזה?
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
איזה כרטיס יש לו יחס תועלת/עלות יותר גבוה? והאם ההבדל ביניהם משמעותי? ההפרש במחירים שלהם הוא 100-120 ש"ח, תלוי איפה מסתכלים, זה באמת שווה את ההפרש? ובבקשה, רק אנשים שמבינים בנושא להגיב, כי זה באמת חשוב לי, חקרתי על המחשב החדש שאני רוצה לקנות כבר שבוע של חפירות אינטנסיביות, אז לא רוצה לקלקל את זה בכרטיס המסך. תודה.
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
היי,יש לי בעיה די מעצבנת...יש לי כרטיס מסך 7600GS...הגרפיקה עם הדרייברים החדשים פשוט זוועתית...יש המון באגים בגרפיקה כמו חורים באדמה וכל מיני פסים וריבועים מוזרים על המסך(כל זה עם הדרייברים האחרונים של NVIDIA עבור הכרטיס הנ"ל...), לעומת זאת עם דרייברים ישנים(גרסא 93...) הכל עובד מעולה...הגרפיקה מושלמת... הבעיה היא ששידרגתי לWINDOWS 7 והדרייברים הישנים לא עובדים על המערכת הזו...זה לא מזהה אותה כמערכת של WINDOWS כלל...אז נוצר מצב שאני תקוע עם דרייברים חדשים שאיתם הגרפיקה נוראית(וזה קורה בכל משחק). אגב, המשחקים פועלים חלק עם הדרייברים החדשים, הבעיה היא רק בבאגים מטורפים בגרפיקה...למישהו יש מושג למה זה קורה עם הדרייברים החדשים? כמו כן זה לא רק דרייבר חדש ספציפי...זה כל הדר…
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. חבר ביקש לפרסם שאלה איזה כ.מסך מינימלי צריך בשביל לחבר 2 מסכים בו זמנים בשביל להגדיל את שטח העבודה. צריך 2 חיבורי vga. אמרתי לו בעיקרון שכל כ.מסך מסוגל לזה אם יש לו 2 יציאות מתאימות. אפילו אחד vga והשני dvi, פשוט שמים מתאם. בקיצור יש משהו יותר זול מזה שעונה על הדרישות? http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/krt-msk-gigabyte-ati-radeon-5450-128mb-gddr3-pci-express-p-12596?language=he
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
ויכול לחלוק איתנו את חוויותיו וכמה הוא מרוצה או לא מרוצה?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אהלן שוטטתי לי באתר של XFX וראיתי שהדגם היחידי של 6800 רגיל AGP הוא GAMER EXTREM EDITION אבל זה לא היה מוזכר על הקופסא.... אז שלי זה GAMER EXTREM EDITION? ומה זה אומר בתכלס?
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
לפני שאני קונה רציתי לדעת אילו דגמים נחשבים שקטים ואילו רועשים יחסית בדגמי ה6600GT? אני כנראה הולך על pine xfx 6600GT AGP .
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
קניתי את המסך הזה לפני בערך שלוש שנים (אז ב1250 ש"ח) ואני חייב לשדרג ל LCD בגלל העיניים.(ואני גם לא גיימר אז לא אכפת לי) מסך יפה, מסך טוב, מסך סוס - ושמרתי עליו מצויין ועם כל החוברות שבאו איתו[נראה ממש כמו חדש] האם יש למי למכור אותו היום? אני לא מכיר ממש את המפרט הטכני שלו וגם לא מבין בזה ממש הrefresh rate שלו או מה שהגיימרים רוצים, איך הוא מהבחינה הזאת? בכמה אני יכול למכור אותו היום בקיצור? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות עם המחשב החדש שלי את הכרטיס הזה XFX GeForce 7800GT Special Edition http://www.vr-zone.com.sg/index.php?i=2877&s=1 האם יש אותו בארץ?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אני מחפש מסך LCD 19" בתקציב של עד 3000 ש"ח. לאחר סקירה של דגמים נסגרתי על שלושה; ViewSonic VX912 Samsung 930B LG 1980Q מי לדעתכם עדיף ? ה LG מאוד קורץ לי, בעיקר בגלל הכיונון גובה, מה שחסר באחרים. אני כמובן פתוח להמלצות של דגמים אחרים אך חייב שיהיה אפשרות של חיבור DVI (ורצוי מאוד כונון גובה). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-