עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by talk1977,

שלום , אני חדש ומקווה שפתחתי הודעה במקום המתאים ! אני רוצה לקנות את ה 8800GT החדש , יש לי ספק 500W עם 28A ב +12V האם הכרטיס יעבוד??? אם לא אז איזה ספק מומלץ עד 250 ש"ח ??? תודה מראש טל

2. שלום . אני רציתי לדעת על איזה כרטיס מדברים בדיוק שהוא aero זה לא שמו .. פרטים עליו ואם הוא בא ביחד עם המחשב?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  3. Started by Bingo,

Sapphire Radeon X1600XT PCI-e 256MB Retail Video Card Sapphire Radeon X800GT PCI-e 256 MB DDR3 Retail Video Card Sapphire Radeon X800GTO AGP 256 MB Retail Video Card Albatron Geforce 7600GT 256MB DDR III PCI-e DVI Video Card ואם אפשר תנו דירוג 1-4 תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 610 צפיות
  4. שלום, אני מחפש כרטיס מסך טוב (לא יקר מידי) לAGP שיכול לתמוך באובליביון וCOD4 איזה כרטיס מומלץ?? ושוב לא יקר מידי. יש לי לוח אם של MSI PT-8 Neo-v תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  5. אני מעונין לקנות כרטיס מסך ati x1950 pro אבל הלוח שלי הוא asus a8n sli deluxe מה שאומר שיש לו chipset של nvidia אז חשבתי שאולי כבר עדיף כרטיס של nvida כנראה את ה-7900gs מה אתם אומרים תודה מראש

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  6. Started by junkkiller,

שלום יש לי את הX1900XT ורציתי לשאול האם הוא בכלל לא יתמוך ב DX10 ומה תהיה ההשלכה של אי התמיכה?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  7. Started by mikypuff,

שלום חבר'ה, קניתי כ. מסך חדש - GeCube Ati Radeon X1950XT 512M. רציתי לדעת איך מתקינים אותו (פיזית) במחשב בלי לשרוף אותו בטעות (יש לי נסיון רע עם CD-ROM ששרפתי פעם...) האם באמת מחברים אותו מהחיבור שלו (6 פינים) לשני מקורות חשמל (4 פינים כל אחד) בו-זמנית? תודה

8. Started by the kooks,

שלום רציתי לדעת מהם ההבדלים השונים בין TV OUT ו DVI בכרטיס מסך ?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  9. הזמנתי אך טרם קיבלתי מערכת הכוללת בין השאר כרטיס מסך של Leadtek מסוג 8800GTS, עם מעבד E6600, זכרון 2Gb, דיסק קשיח, צורב וספק של Enermax Liberty 400. שאלותיי: 1. האם הספק יסחוב את המערכת הנ"ל? אני שואל מכיוון שראיתי במקום מסוים שספק הכוח המינימלי המומלץ לכרטיס המסך הוא 550W. 2. האם המעבד הנ"ל לא יגביל מבחינת ביצועים את כרטיס המסך? 4. האם נפח הזכרון מספק לעניין כרטיס המסך וביצועיו? תודה.

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  10. Started by f16,

ערכתי חיפוש בגוגל במטרה למצוא benchmarks של x1950pro ב-dx10 ,אבל מצאתי רק הפניות לפורומים וסקירות של ביצועי הכרטיס במשחקים ישנים . להלן מחרוזות החיפוש : http://g.co.il/search.html?cx=003496284460336333835%3Adh8jwhmvv6i&cof=FORID%3A9&hl=iw&q=crysis+benchmarks+on+x1950pro#1394-forum http://g.co.il/search.html?cx=003496284460336333835%3Adh8jwhmvv6i&cof=FORID%3A9&hl=iw&q=crysis+benchmarks+on+x1950pro-forum#523 אם מישהו מכיר אתר עם benchmarks של x1950pro אנא רשמו את שמו כאן . תודה

11. Started by PzD,

אוקיי יש לי כרטיס מסך X800xl 512mb ושאני ניכנס למשחקים לפעמים זה עושה לי מלא צבעים כאלה פתאום ואז מסך כחול כזה ואז ריסט .. אין לי חיישן על הכרטיס אז אני לא יכול להגיד לכם מה הטמפ'. אבל עשיתי בדיקת ארטיפקטים ב ATI TOOL ל-10 דק' ולא מצא כלום .. אז... זה יכול להיות אולי משו אחר במחשב ? תעזרו לי אני כבר נואש ולא יודע מה לעשות

• 7 תגובות
    • 610 צפיות
  12. Started by dsane,

אני צריך כריטיס מסך די טוב שיריץ משחקים יחסית חזקים enter the matrix וכאלה אבל אני מוגבל ב550 ש"ח... אתם יכולים לעזור לי? בבקשה

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  13. אני לא יכל לשחק זה עובד כל כך איטי לא משנה על מה אני עושה אבל אם זה בוא נגיד כל משחק אחר לא משנה איזה ממש לא משנה הכי חדש עובד על הכי גובה אני לא יודע אך קוראים לזה אבל בעברית קוראים לזה סינון סטרופי .. עכשיו אך שאני מפעיל את זה המשחק מגמגם אני מבטל את זה הוא עובד חלק לא משנה איזה רזלוציה לא משנה אמרו שיתקנו את זה בדרבירים החדשים של ati אני מזכיר זה עושה את רק בה ספלינטר סל למה ?! אני לא מבין Antialiasing אני חושב קוראים לזה ככה עכשיו אים אני מפעיל נמשל את ה Antialiasing ב ויס סיטי עובד חלק חבלז על רזלוציה 1600 1200 על כל רזלוציה על ריבן שילד עובד חלק גם שאני מפעיל את ה Antialiasing הכל הכל חוץ מספלינר מפרט 2.53 אניטל ראידון 9700 פרו ספייר Gigabyte G…

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  14. יש לוח של asus p5w dh מעבד חזק והרבה זיכרון, לפניי כמה ימים הלך לי הכרטיס מסך gforce 7900gs המצב הוא כזה שכרגעהוא עדיין עודלא חזר מתיקון ואני חייב את המחשב לערב חג, הוא משמש לי להפעיל סטימר שנמצא בסלון ולראות דרכו סרטים, חשבתי שבנתיים ארוש כרטיס מסך זול ואני צריך המלצה על אחד

• 6 תגובות
    • 610 צפיות
  15. יש לי מחשב בין שנתיים. P2.4 ו 9700pro. אפילו קיום אני מסוגל לשחק CS, HL2 ואת רוב הכותרים האחרונים. אבל ה FPS מתחילים להיות קצת גבוליים עד נמוכים. יש לי לוח ישן ללא PCIE. האם להכנס להוצאות חדשות ולהחליף לגמרי את כל הפלטפורמה בשביל PCI-EX ? או שאני יכול להנות מהטכנולוגיות האחרונות ללא החלפת מחשב. האם שווה לקנות את הגרסת ה AGP X800X לדוגמא ? או ששילוב הלוח והמעבד לא יצליחו להוציא את המקסימום מהכרטיס ?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  16. שלום. בכרטיס המסך 8400GS מבית ZOTAC, כאשר כבל ה HDMI מחובר, אני לא מקבל סאונד. למיטב הבנתי - מאתר החברה - יש צורך בכבל שנקרא SPDIF. האמנם? במידה וכן, האם עלי לרכוש אחד עם שני פינים או שלושה פינים? והאם כבל זה אמור להיות מחובר לכרטיס המסך או ללוח האם :s05: תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  17. Started by lago,

אחד במחיר 600-750ש"ח שני במחיר סביב 1000-1100 ש"ח (התלבטות על איזו רמה ללכת) למעבד 3700SD ולוח ABIT AN8 ULTRA תודה תודה

18. מתי היא משווקת לשוק הרחב . מה צריכת החשמל שלה יחסית לסדרת 8xxx . ומה השיפורים והתכנולוגיות שיוכנסו בה .

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  19. אני חש קצת דה ז'ה וו http://www.hexus.net/content/item.php?item=5850 מזכיר קצת את ה3D1 של GIGABYTE

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  20. אני עובד עם שני מסכים שמחוברים בDVI לכ.מ ואני רוצה לחבר גם את הטלוויזיה ביציאה השלישית שיש לכ.מ האם אפשר את שלושתם ביחד ואיך (על ויסטה 64 BIT) תודה

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  21. אני רוצה לקנות כרטיס טלויזה למחשב הציעו לי את הכרטיס הזה: Leadtek Winfast TV2000XP Retail TV Card ב-190 ש"ח. השאלה היא האם בסכום הזה יש כרטיס טלויזיה יותר טוב או שזה הכרטיס הטלויזיה הטוב ביותר בסכום הזה?

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  22. Started by Belegon,

הכרטיס הנוכחי שלי הוא 9550pro 256mb ואני מרגיש שהגיע הזמן להחליפו. בתקציב עד 1000 ש"ח חשבתי על x850xt 256mb האם הכרטיס הזה עדיין רלוונטי למשחקי מחשב הנוכחיים ותוכנות גרפיות כמו טרי די מרק. האם יש תחלופה אחרת באותו התקציב? המפרט המדוייק של הכרטיס נמצא באתר היצרן http://www.xpertvision.com/en/products/ati_agp_X850XT.html והחנות ממנה רציתי לקנות-גולדטופ (900 ש"ח) http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15896

• 7 תגובות
    • 610 צפיות
  23. אם אפשר לינק תודה

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  24. Started by uzibu,

לפני המערכת הזאת, הייתה לי מערכת דומה וכל פעם שרציתי ללכוד וידאו (דרך כרטיס טלויזיה) המחשב היה מבצע רסטרט, בגלל שידעתי שאני כבר מחליף מערכת לא ממש "ישבתי על זה" היום עם המערכת שלי כשאני בא לבצע לכידת וידאו המחשב שוב מצבע רסטרט, המחשב מבצע גם דרך כרטיס טלויזיה וגם דרך הכרטיס מסך.. דברים שבוצעו: הוחלפו דרייברים, הותקנה מערכת חדשה (הוחלפה מערכת, לא במיוחד.) נסיון ללכידה דרך אין ספור תוכנות... לפני שאני מפרק כרטיס (כי ממש לא נראה לי הגיוני - למרות שבשני המערכות היה לי SLI), רציתי לשמוע את דעתכם.

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  25. Started by רוני רו,

היי רציתי את דעתכם בתוצאה שקיבלתי עם תוכנת 3DMARK06 בתוכנת XP 32 BIT, התוצאה שקיבלתי היא 7200 נקודות. יש לי כרטיס מסך 9600GT 512 מגה של חברת ZOTAC ספק של ברת SPIRE 550 WAT מחשב עם מעבד AMD 3800 ליבה כפולה 64 ביט זיכרון 2 זיגה DDR1 לוח אם של GIGABYTE GA-K8F-9 ULTRA האם יש צוואר בקבוק עם מחשב כזה? בתודה

• 1 תגובה
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.