עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by toniviner,

היי, יש לי כרטיס מסך GF8800GTS 640MB LEADTEK וחשבתי לחבר אותו בSLI, אבל אני לא מוצא איפה אפשר לקנות כרטיס כמו שלי, יש כרטיס אחר שהוא GF8800GTS 512MB GIGABYTE ולמרות שזה אותו הGPU אני לא בטוח עם אפשר לחבר את שני הכרטיסים האלה בSLI, משהוא יחול לעזור?

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  2. Started by rotem_y,

אני לא מבין במחשבים אבל אמרו לי שכדי שמשחקים כבדים יעבדו לי טוב צריך לעשות את זה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=364183.0 זה נכון ואם כן איך אני אמור לעשות את זה דברו עיברית....?!?!?!

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  3. Started by Gil80,

היי חברה, אני מעוניין להחליף את ה- Gigabyte 9800GTX שלי ב- ATI HD4870. שמתי לב שיש המון בעיות עם הדרייברים של Nvidia בויסטה. כל הפורומים מוצפים בזה. החלטתי להחליף אבל אני לא יודע איזה דגם הכי מומלץ. אני יודע שיש דגם עם קירור פסיבי אבל האם הוא טוב ואיזה פירמה מייצרת אותו? כל הצעה/המלצה תתקבל בברכה. תודה גיל.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  4. אני מחפש כרטיס גרפי, עדיף Asus. במחיר שנע באיזור ה - 1000 ש"ח +- תודה מראש

• 14 תגובות
    • 627 צפיות
  5. Started by tom57,

MA78GM-US2H rev 1 (נראה לי, אני לא יודע איך בודקים) ?

6. Started by tiger18,

מה הכרטיס הכי טוב? שלא מתחמם יותר מדי ומזה OS.? מיועד להרצה של משחקים כבדים על רמה גבוהה כמו: CRYSIS GTA IV CALL OF DUTY

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  7. קניתי כרטיס מסך של GIGABYTE RADEON X1300 מודל GV-RX13128D-RH. לא פתחתי עדיין ולא יודע אם כדאי למכור אותו ולהוסיף עוד 200-250 ש"ח לכרטיס טוב יותר. אני רואה הרבה סרטים ולא GAMER רציני. מידי פעם משחק, האם כדאי להישאר עם הכרטיס או למכור ולשדרג??? ואם כן לאיזה כרטיס??? תודה רבה!!!!

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  8. Started by psycho killer,

יש לי בעיה הכרטיס מסך שלי 7300 GT עובד רגיל אבל ברגע שאני מתקין DIRECTX אני מתחיל לראות בסרטים (הבעיה לא בתוכנה) כמו דרך שקופית אפורה לפני שהפורמט זה היה כמו שקופית אדומה איך אני יכול לסדר את זה ? (כבר החלפתי את הכרטיס בחנות)

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  9. Started by elikoh159,

תגידו אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב.!! ויש לי תקציב של 650 שקל ככה. אז אם מישהו יודע את המחירים אז שיגיד לי שם של כרטיס מסך שמגיע ל-650 שקל תודה לעוזרים מנהלים לא לסגור בקשה

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  10. Started by Idanp,

אני מחפש מסך LCD זול מישהו יכול להמליץ לי על אחד?

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  11. Started by pain_killer12,

האם כדאי לקנות את כרטיס הסמך הבא: BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC VERSION איך BFG בתור חברה? אני כנראה אשיג אותו במחיר זול, כדאי לקנות? נ.ב אני מתכנן בכל מקרה לקנות 8800GTS אז כדאי את הBFG? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  12. Started by Kubb4,

איך החברה הזו? ואיך הכרטיס הספציפי הזה? GF4 TI4200 AGP 8X 128 DDR 256 BIT ?

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  13. היי, מישהו יכול להגיד לי בבקשה אם זה יציאה לטלויזיה,יש לי גם את החוט הזה שנכנס בול לחור הזה. ראו תמונות: עריכה:שחכתי לצלם את החוט: מצטער על האיכות,זאת מצלמת הרשת שלי חחח..

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  14. Started by devil2052,

אהלן.. אז ככה צילמתי במצלמה דיגיטלית סרטונים קצרים של חצי דקה ושהעלתי את הסרטונים למחשב ראיתי שהסרטים הפוכים... אז רציתי לדעת האם יש דרך להפוך את הסרטונים ממאונך למאוזן???

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  15. עם G-FORCE 4 קיימת אצלי בעיה מאוד רצינית אך ורק במשחקים בהצגת טקסטורות ומודלים תלת מימדיים. מבחינת שולחן עבודה ועבודה תחת האקספלורר לא קיימת שום בעיה כלל. אך כאשר אני מפעיל משחק כל שהוא המצב מיד משתנה וניתן לראות במודלים פשוט הפרעות לדוגמה ב NFSU אני רואה משולשים בגלגלים שזזים יחד עם הגלגל. ואם אין את זה אז אני רואה משהו אחר - ריבוע ענק אטום עולה מהמכסה מנוע ואין אפשרות לראות מה יש מאחוריו. כמו כן לפעמים אני יכול לראות באמצע המסלול קיר ענק שחור או בצבע אחר שמסתיק את כל המסלול. במשחקים אחרים לדוגמא אני יכול לראות על טקסטורות של דשא או כביש פתאום ריבועים או מלבנים בצבעי סגול זוהר וירוק זוהר בלי קשר למשחק. להלן כמה דוגמאות מ NFSU: הערה: הבעיה הזאת מתרחשת גם ב HA…

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  16. יש לי תגרסא האחרונה 8.10 והמשחקים תמיד נופלים שאני משחק על ההגדרות הכי גבוהות, למשל במשחק brothers in arms ועוד משחקים... יש לי מסך 22 אינץ'. אני אומר לשחק על ההגדרות הכי גבוהות עם הכרטיס והמסך הזה?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  17. מפרט המחשב : לוח אם : Gigabyite GA-EP45-DS3 P45 מעבד E8400 כרטיס נוכחי 9800GT זכרונות OCZ 4G ספק OCZ500SXS 500W מה הכרטיס הכי טוב שאפשר להתאים למחשב הזה . תודה ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  18. יש לי מערכת קצת ישנה בבית - ודי חבל לי שלא להמשיך לעבוד איתה.. ליתר דיוק - אחי הקטן עובד איתה, ומשחק לא מעט משחקים - אך כרטיס המסך קצת מגביל אותו המפרט הוא : AMD 3000 VENICE DFI LP NF4 ULTRA D 1 GB זיכרון כרטיס עכשווי: 6600 "רגיל" המעבד והכרטיס מסך מקוררים בעזרת מים (לבלוק אני לא דואג - הוא אוניברסלי - והוא יתאים מן הסתם גם לכרטיס החדש) תקציב? אני מניח שכרטיס עבור מחשב כזה לא יעלה יותר מידי, ולכן זה די מיותר . אני מחפש את הכרטיס שימצה את המחשב עד תום (חבל לדחוף משהו שיהיה אוברקיל ) , לכן אני נעזר בכם.. תודה.

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  19. שלום, רציתי לדעת איפה אני מוריד עידכונים לדריבר של HD 6970 SAPPHIRE ?

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  20. היתה חנות בשם "מותג" בת"א אך היא נסגרה. אם למישהו יש מידע כמה קופסא כזאת צריכה לעלות ואיפה ניתן להשיג אותה -אשמח. תודה. נ.ב זה לא חייב להיות דווקא הדגם הזה או המותג הזה , אם אתם מכירים עוד קופסאות שממירות מ VHS לפורמט דיגיטלי זה גם יעזור.

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  21. Started by hike101,

שלום. לא יכולתי לחבר את כרטיס המסך שלי radeon 9800 pro לטלויזיה בעזרת כבל s-vhs רגיל אזי חיברתי בעזרת כבל s-vhs ל rca . כידוע, איכות התמונה בטלויזיה די ירודה. קשה מאד לקרוא טקסט וכמובן שהתמונה די מטושטשת ואפילו זוועתית. קראתי על כל הדרכים שאפשר כדי לשפר את איכות התמונה אך שום דרך לא שיפרה את המצב באופן משמעותי. האם יש מישהו שיודע כיצד לשפר את איכות התמונה בטלויזיה כדי שאוכל לקרוא טקסט מבלי להרוס את העיינים וגם להראות משחקים וסרטים. תודה על היחס.

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  22. Started by crazyfunk,

שלום, אני מתעסק בעריכת וידאו ותמונה, כמו גם בבניית אתרים ובכלל בריבוי אפליקציות. כבר תקופה ארוכה אני מתלבט בפתרון תצוגה אופטימלי. שייתן לי שטח עבודה גדול, איכות תמונה מירבית, ומחיר שווה. ההתלבטות שלי כרגע היא בין מסך 24" רחב... (DELL 2407WFP) קראתי עליו בקורות מעולות לבין שתי מסכי 19" איכותיים. (לא יודע של איזו חברה עדיין) שאלתי היא: 1. עד כמה ה-DELL 2407WFP שווה? ביחס עלות תועלת (אני יכול להשיגו ב4000 כחדש) 2. המלצה לזוג מסכי 19" איכותיים שאוכל להשוות ביניהם לבין ה24" הרחב. 3. אם אני הולך על הDELL 2407WFP איזה בדיקות אני צריך לעשות עליו? שמעתי שאותו מסך מגיע ממפעלים שונים. ושצריך להריץ בדיקה מסוימת לראות שאכן מדובר בגירסה האיכותית. תודה ומצטער על הליימיריות...

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  23. אני יכול להוסיף כרטיס מסך חזק למחשב הנייד שלי של HP?,קניתי אותו לפני חודש עם מעבד Centrino 2 ו4 GB זכרון קיצור מחשב בין החדשים שיש

24. שלום לכולם ! אני מעוניין לקנות מסך חדש, המסך ישמש אותי למשחקים וסרטים. התקציב שלי הוא עד 2500 ש"ח. רציתי בהתחלה לקנות LCD 17 אינץ אבל כל מה שראיתי לא נראה טוב (ראיתי LG-1710S ,SONY-16MS PHILIP ועוד כמה מסכים) בכולם התמונה לא היתה מספיק חדה ובהרצת סרטים היתה מריחה, אם כי מאד קטנה. רציתי לדעת אם מישהו מכיר LCD טוב (אני מתכוון אחד כזה שיראה לי משחקים וסרטים באיכות של CRT, ניתן להגדיל את התקציב מעט) ואם לא אז מסך 19 אינץ CRT חשבתי על ה-LG F-900P,(למרות שלא ראיתי אותו בפעולה ) אם יש למישהו הצעות למסך יותר טוב אני אשמח לשמוע. תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  25. שלום לכולם, האם מישהו יודע אם קיים כרטיס מסך PCI התומך בחיבור שני מסכים כך שניתן יהיה למתוח את התצוגה על שניהם? תודה וחג שמח,

• 0 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים