כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
ok so im playing Counter-Strike..and there is somthing there that called "fps" anyway.. i got pentium 4 1.70 mhz 256 mb ..i bought new card --- gforce 4 mx 440 128 mb.. ( gforce Fx 5200 ) and i got 30-60 fps in the game.. its jumping.. :\ vsync - off fps_max 100 all new drivers..bla bla bla ;\ if some 1 think he knows somthing.. please help me..
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש, המחשב ישמש בעיקר לעבודה אבל אני רוצה לשחק גם קצת משחקים לא יותר מדי כבדים ואני לא הולך להשתולל עם הרזולוציות במשחקים. ראיתי שיש 2 כרטיסים בתקציב הזה HD 2400 או 8400GS מה דעתכם ? מה כדאי יותר?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום. אז ככה יש לי מישהו שהולך לקנות מחשב חדש ולא אכפת לו להעביר את המחשב לשו אליי (פנטיום די עםם 2 גיגה זיכרון ו- X1650 של ג'יקיוב) . עכשיו השאלה אם תיהיה לי אחריות ואני אוכל ללכת ליבואן (אגב מי היבואן ואיפה הוא יושב) ולהחליף בשעת הצורך? הכרטיס חצי שנה ככה שאומר להיות עוד שנתיים וחצי אחריות. אז אני אוכל להשתמש באחריות? ואיפה היבואן שלהם ? בתודה מראש , לידור.
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס Leadtek 8800 ultra שבזמן מנוחה הוא תמיד על 70 ובזמן מאמץ הוא מגיע ל 90 ויותר המאורר עם 100 אחוז וזהו הקירור שמגיע איתו רציתי לדעת האם זה נורמלי או שמומלץ להחליף קירור מים או אויר תמליצו לי בבקשה על מה לעשות לגבי תקציב תציעו כול מה שעולה לכם בראש יואב
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
חברים שלום ..... אני צריך חוות דעת לפני קניה על הכרטיס מסך הזה ועל החברה שלו בכלל,אני יודע שהיא לא ממש מוכרת אבל בבקשה... המחיר של הכרטיס הוא 1190 ש"ח ברשת KSP http://www.geniman.com.hk/geforce6800gs_pcie.htm
-
- 7 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעסק 5 מצלמות אבטחה שמחוברות לקופסא שמאפשרת לי לשלוט על איזו מצלמה אני רואה בטלויזיה, שמחוברת (הקופסא) גם למגבר וכל אלה מתחברים לכרטיס DVR במחשב ובנוסף באמצעות תוכנה אני יכול לצפות מה קורה בעסק מהבית דרך האינטרנט, בצד השני של כל זה (גם כן מחובר לקופסא) יש לי גם שתי טלוויזיות שנמצאות בחנות ובהם אני רואה את המתרחש בשאר בחנות ב LIVE (קצת מסובך אך אני מקווה שהבהרתי את המצב). בכל מקרה מה שאני רוצה לדעת הוא האם אני יכול להחליף את הטלווזיות במסך מחשב LCD (הרבה יותר זול מטלויזית LCD). אם חסרים פרטים אשמח לברר ולהוסיף. תודה.
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש בארץ חנות שמוכרת? (לפי מה שאני יודע אין ) והשאלה השניה אם הייתה האם הייתם קונים? (בחנות שאני עובד בא אמרתי להם להביא BFG , כדאי?)
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום חברים . לאחרונה אני משועמם (אין עבודה) אז גלשתי באינטרנט ומצאתי ביוס שהופך R9500PRO ל FireGL X1 אז חשבתי לנסות אותו . בקיצור צרבתי את הביוס על הכרטיס, והופ! כל המחשב וכל התוכנות מזהות אותו כ FireGL X1, אבל השאלה שלי היא האם הוא באמת נהפך ל FIREGL ? או שצריך לשנות עוד משהו ? כמה תמונות : [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי 9800GT 1GB gainward כבר שנה ולאחרונה נתקלתי במשהו מוזר. כיום כשאני נכנס למשחקים אני לא שומע את המאוורר מתאמץ יותר. ניסיתי לאמץ את הכרטיס עם ATITOOL וגם כאשר הוא הגיע ל 80 מעלות האוורור נשאר על 60%. ניסיתי לחזור למספר דרייברים ישנים (אני כרגע על הדרייבר האחרון) אבל הבעיה לא הסתדרה. ב - Rivatuner אני יכול לשנות את המהירות של המאוורר אבל אם אני משנה אותו ל 100% המאוורר משתתק, אם אני משנה ל 25% אני שומע אותו מסתובב על המקסימום..התהפך משום מהץ האפשרות של ה AUTO ב RIVATUNER אפורה ולא ניתנת לבחירה. למישהו יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום! חיברתי את ה TV OUT בלי התקנות מיוחדות פשוט דחפתי את הבננה לתוך הטלוויזיה ולתוך המחשב. הצלחתי להפעיל את זה אבל אני רואה רק את הרקע של הווינדוס (WIN ME) כשאני נכנס לתוכניות זה לא מופיע על המסך האייקונים לא מופיעים מה אני צריך לעשות? שיחקתי עם הרוזולוציות וזה לא עזר. הכרטיס הוא ג'יפה 2 אמ איקס 400 והטלוויזיה של LG ב-200 דולר מהדיוטי פרי מה לעשות? THX עריכה!!! אני חושב שגיליתי את הבעיה המסך של הטלוויזיה כאילו ממשיך את המסך של המחשב שאני גורר חלון של וינדוס אל מחוץ למסך אני רואה אותו על הטלוויזיה בגלל זה אני לא רואה אייקונים וכאלה מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
היי, למישהו יש ניסיון עם מסך של LG דגם L1910B LCD? הייתם ממליצים לקנות אותו? (מיועד למשחקים וגלישה) תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
היי, מישהו יכול להגיד לי בבקשה אם זה יציאה לטלויזיה,יש לי גם את החוט הזה שנכנס בול לחור הזה. ראו תמונות: עריכה:שחכתי לצלם את החוט: מצטער על האיכות,זאת מצלמת הרשת שלי חחח..
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
בכל משחק שלא יהיה יש לי מספר מצומצם של רזולוציות שאני יכול לעבוד איתן - שבינהן רזולוציה רחבה אחת בלבד. יש לי מסך רחב (226bw) ואני יכול לבחור רק ברזולוציה הטבעית של המסך.. יש משהו שאני יכול לעשות? (אני מצרף תמונה מcrysis אבל זה ככה בכל משחק) [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם אח שלי הביא תוכנה על דיסק, תוכנה דיי ישנה, שיכולה לעבוד אך ורק אם צבעי המסך מוגדרים ל256 צבעים ולא יותר. בווינדוס אקס, שבו אני משתמש, אפשר להעביר רק בין 16 סיביות ל32 סיביות, יש איזשהי דרך שבכל זאת אני אוכל לשנות את הצבעים ל256 ולהפעיל את התוכנה?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על ה ציון הזה ב 3DMARK05 1697 טוב או לא ??? http://img492.imageshack.us/img492/810/19cw1.jpg תגידו איך בלי שום אובר קלוק וב ATI TOOLS הוא על 61 FPS איך ?
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
לאחרונה רציתי להוריד דרייבר של נווידיה לכרטיס 6800GT אבל שמתי לב שיש 2 סוגים. 9X.XX ויש את ה 16X.XX.... מה ההבדל ביניהם ולמה פתאום יש קפיצה כזאת? כמו כן אני מחפש דירייברים נוחים לשימוש שלא משתלטים שאפשר לשחק עם צבעים
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
זאת אומרת ... יש משהוא מיוחד שצריך לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
טוב כמו שאמרתי בכותרת אני מחפש את המסך הכי טוב שאפשר עד 7500 למשחקים, סרטים, תמונות וגלישה באתרים. עכשיו הטכנאי שלי המליץ לי על המסכים של eizo L767 ה19' אינצ' ורציתי ליבדוק מה אתם אומרים
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני יכול להוסיף כרטיס מסך חזק למחשב הנייד שלי של HP?,קניתי אותו לפני חודש עם מעבד Centrino 2 ו4 GB זכרון קיצור מחשב בין החדשים שיש
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
הזמנתי אך טרם קיבלתי מערכת הכוללת בין השאר כרטיס מסך של Leadtek מסוג 8800GTS, עם מעבד E6600, זכרון 2Gb, דיסק קשיח, צורב וספק של Enermax Liberty 400. שאלותיי: 1. האם הספק יסחוב את המערכת הנ"ל? אני שואל מכיוון שראיתי במקום מסוים שספק הכוח המינימלי המומלץ לכרטיס המסך הוא 550W. 2. האם המעבד הנ"ל לא יגביל מבחינת ביצועים את כרטיס המסך? 4. האם נפח הזכרון מספק לעניין כרטיס המסך וביצועיו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש את הדגם הזה >>>> ATI RADEON X1300 TV/DVI PCI-E Professional Gamer Edition - AVIVO - Fancooler -512 MB 256bit DDR2- GC-RX1300(PRO)G2-E3 המחיר שלו 706 כאן יש 256 ביט! אך המעבד שלו 1300 ויש את זה>>>> ATI RADEON X1600PRO GAMER EDITION TV/DVI PCI-E - AVIVO - Fan Cooler - 512 MB 128bit המחיר שלו 928 וכאן יש 128 ביט אך המעבד שלו חזק יותר 1600 אשמח אם תענו לי בהקדם ותסבירו לי גם למה כדאי לי לבחור בו! תודה על העזרה
-
- 11 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך חדש כרגע יש לי ג'י פורס 2 ככה שכמעט כל דבר שתציעו יהיה יותר טוב חח אני רוצה ככה עד 500 -600 שקל אפילו על 700 + - נתפשר חח אני יודע שזה לא הרבה אבל תנסו לעזור לי דרך אגב הביאו לי כמה לינקים לכרטיסים תגידו לי פליז מה אתם חושבים? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5869 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1387&products_id=10669 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1387&products_id=8450 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1129&products_id=8459 תודה גברים
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה רכשתי את הכרטיס הנ"ל ואני מחכה לבואו ביום שלישי הקרוב. רציתי לדעת האם זה משנה איזה דרייברים אני יתקין CATALYST 6.1 או את הדרייברים של OMEGA ??? וכפי שכולנו יודעים הדרייברים האחרונים של ATI הם ללא ה- CONTROL PANEL וזה ממש מעצבן !!! כי הם היו הכי טובים בגלל ה- TVOUT !!! מה ינצל את הכרטיס שלי יותר טוב והאם ה TVOUT ב - OMEGA יותר טוב מה- CATALYST ??? תודה רבה לעוזרים ...
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר טוב למשחקים... gtx 260 hd 4770 החדש...
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני רוצה לשלוח תמונות איזה אתר צריך או שלא משנה?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-