כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי כרטיס מסך Sparkle 8800GT עם הקרור שהוא מגיע איתו. הטמפרטורות לפי דעתי קצת גבוהות אני מקבל 66 במנוחה ועד 80-85 במאמץ מה דעתכם? נסיתי לשנות את הטמפרטורה של הכרטיס בעזרת Riva tune ו nTune בשניהם המאוורר מוגדר לעבוד על אוטומטי וב- 30% במצב זה המאורר מסתובב כ- 1450RPM ניסתי לשנות את ההגדרות בעזרת שתי התוכנות ידנית אבל המהירות של המאוור נשארת על 1400-1500Rpm למישהו יש מושג איך לגרום למאוורר לעבוד יותר מהר? תודה
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
לא יודע למה אני לא מאמין שזה צריך להיות אבל יש לי ארטיפקטים שאני מריץ את המשחק על high מישהו יכול לעזור להבין מה יכול לגרום לבעיה?? תומנה http://img697.imageshack.us/img697/1781/bfbc2game20100310165434.png ותחשבו שבמשחק ב 50 fps רואים מלאא כאלה בכל המסך בבקשה עזרה בתודה עמית
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
מה ההבדלים בין ? asus, zotac, Leadtek ?512? בהדרגה איזה מהם מומלץ? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקנות כרטיס גרפי: ATI Radeon 9800 Pro 256-bit interface AGP עוד לא יודע אם זה יהיה 128MB או 256MB (זה ב EBAY) ראיתי שם גם פרסום להיטסינק לזכרונות (לא יכולתי לשים את הלינק אז בבקשה תכנסו ל-EBAY ותחפשו "ATI Radeon X1800 X850 9700 9800 X800 "Pro XT BGA Ramsink כמו שאתם רואים, זה בערך $1 לכל היטסינק. רציתי לשאול: 1. מה דעתכם על ההיטסינקים האלה? 2. האם כדאי לקנות כמה כאלה לזכרונות של הכרטיס? 3. אני הולך לעשות OC לכרטיס עם ATITOOL, האם ההיטסינקים ישפרו בהרבה את זה? 4. מה דעתכם על הכרטיס הזה מבחינת יכולות OC? 5. שמעתי שלא כדאי לקנות את ה-XT בגלל שהוא כמו PRO אחרי OC. האם זה נכון? האם אפשר לעשות OC משמעותי ל-XT? תודה!
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי את 2 הכרטיסים פשוט יש לי מחשב ישן ואני רוצה לדעת איזה כי כדאי לי להשים בו. (לא מצאתי בנצמרקים של שני הכרטיסים אחד נגד השני)
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך שברשותי לכרטיס מסך HD4850 או HD4870 במידת האפשר ללא שינויים אחרים במפרט (ניתן לראות בפרופיל). הכרטיס אמור להריץ את כל המשחקים החדשים למשך שנתיים לפחות. האם HD4850 מספיק או שכדאי ללכת על HD4870? (וזאת כאמור, ללא שינויים במפרט) תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך ועד עכשיו נראה לי הכי משתלם וכדאי לחכות כמה שבועות ל 6800gs ..אבל עם ה x800gto2 (שאפשר עם פתיחת צינורות להפוך אותו ליותר טוב מה gs) הוא אפשרות מבחינתי אבל לא מצאתי אותו ל AGP מישהו יודע האם הוא יצא או מתוכנן לצאת בזמן הקרוב ל AGP?? :s05:
-
- 9 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
שבת שלום. המפרט בצד , כבר כמעט קניתי מחשב מארה"ב ובסוף ביטלתי כי ראיתי כמה הכרטיסים הנוכחיים חלשים בביצועי ה DX10 והבנתי שעוד שנה הם לא יהיהו שווים הרבה . בכל מקרה רציתי לדעת איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות שלא יווצר צבר בקבוק ושמערכת שלי תוכל לנצל אותו בצורה סבירה . חשבתי על 7600\7300 GT אבל ראיתי שעומדים לצאת ה HD2400 והHD2600 במחיר של 199 דולר אז אולי בכלל להביא אותו מחו"ל? אני רוצה להריץ את כל המשחקים היום לפחות על MED אם זה אפשרי. אשמח לשמוע עצות שלכם .
-
- 7 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני עובד עם כבל HDMI שמתחבר לLCD בחדר של אח שלי. בדרך כלל לפני כל הפעלה דרכו צריך להגדיר אותו מחדש דרך ה AT Catalyst (אני עובד עם Readon HD 2600 xt) תמול אחרי שאח שלי סיים לראות סרט הוא ניתק את הכבל וכיבה את המחשב ושהיום הפעלתי אותו הוא רושם לי: Not optimum mode Recommended Mode: 1680:1240 60HZ וההגדרות שאנחנו שמים שאנחנו רואים סרטים הם 1920:1024 60HZ ועכשיו אני לא רואה כלום במסך שלי או במסך של אח שלי. יש איזה שהיא דרך לאפס את ההגדרות של הכרטיס מסך?
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
יש לי תגרסא האחרונה 8.10 והמשחקים תמיד נופלים שאני משחק על ההגדרות הכי גבוהות, למשל במשחק brothers in arms ועוד משחקים... יש לי מסך 22 אינץ'. אני אומר לשחק על ההגדרות הכי גבוהות עם הכרטיס והמסך הזה?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני בקרוב מאד רוכש ATI 5850. עכשיו הבעיה היא ש.. יש כמה יצרניות שונות שבנו את הכרטיס. חלק אומרים לי תקנה XFX. חלק אומרים POWER COLOR חלק אומרים SHAPPIRE. ASUS? מה???? יש הבדלים של לפעמים 100-200 ש"ח בין כל חברה לחברה וזה מבלבל אותי. אם אני כבר קונה כזה כרטיס יקר אני מעדיף גם לרכוש אותו מיצרנית החומרה הטובה ביותר. ברור לי שההבדלים הם מינורים ביותר אבל בכל זאת... האם יש חברה שיותר מומלצת לגבי הכרטיס שאני רוכש?
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
יש לי מערכת קצת ישנה בבית - ודי חבל לי שלא להמשיך לעבוד איתה.. ליתר דיוק - אחי הקטן עובד איתה, ומשחק לא מעט משחקים - אך כרטיס המסך קצת מגביל אותו המפרט הוא : AMD 3000 VENICE DFI LP NF4 ULTRA D 1 GB זיכרון כרטיס עכשווי: 6600 "רגיל" המעבד והכרטיס מסך מקוררים בעזרת מים (לבלוק אני לא דואג - הוא אוניברסלי - והוא יתאים מן הסתם גם לכרטיס החדש) תקציב? אני מניח שכרטיס עבור מחשב כזה לא יעלה יותר מידי, ולכן זה די מיותר . אני מחפש את הכרטיס שימצה את המחשב עד תום (חבל לדחוף משהו שיהיה אוברקיל ) , לכן אני נעזר בכם.. תודה.
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכם, אני קונה מחשב בסביבות 10000 אלף ואני רוצה להשקיע בכרטיס מסך איזה כדאי מה מו מי.. האם הכרטיסnvidia 8800gts 512 mb c?? מומלץ?? מה אתם אומרים? מה כדאי?? מוכן להשקיע על זה עד 1800 שח תודה לכם..
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
היי, נשרף לי ה6600GT, ואין עליו אחריות. אני צריך כרטיס חדש עד 1000 שקל לAGP. אל תגידו שזה בזבוז וכו', כי אין לי כסף/כוח/כל דבר אחר כדי לעשות שידרוג כללי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
ישלי את המעבד : AMD Athlon XP 2400 + 1.99\2.00 GHz ויש לי ספק כוח בעוצמה 500W אני לא זוכר את החברה שלו כרגע . ואני רוצה להחליף לכרטיס המסך : Sapphire ATI Radeon HD3650 512MB AGP ורציתי לשאול אם יהיה לי צוואר בקבוק ?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס 4850 וקניתי 5850 עכשיו השאלה היא איך אני מתקין אותו ( לא פיזית עם הברגים והכל ) רק שאלה של קודם להתקין את הדרייברים שלו ואז לחבר אותו ? או שיש דרך אחרת תודה עידן
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
השימושים שלי הם: 1. קולנוע ביתי (המחשב צריך להיות מחובר ל- VHS/DVD ולמקרן+ מסך מחשב רגיל)- כלומר שתי יציאות (אחת למסך מחשב ואחת למקרן) אני לא יודע איזה יציאות כדאי... שיהיו הכי איכותיות שאפשר... 2. עריכה (אפטר אפקטס ופרמייר) 3. קצת משחקים (sims 2, age of empaires 3, call of duty 4...) קיבלתי המלצות על: sapphire radeon 3850 1gb ddr3 retail ב- 612 ש"ח או sapphire ati radeon 2600 ht 512mb ב- 418 ש"ח ועוד משהו: מה ההבדל בין ג'יגה ל- 512? מה עדיף בשביל הצרכים שלי? ובין ddr3 ל- ddr2? תודה רבה, גיא שפירא
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
ויש עוד הרבה כאלה כמו: LE GT TDH TD TC GTX SE XT מה כל אחד מהם מסמל? והאם יש עוד כאלה פרט למה שכתבתי?
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אז ככה יש לי דרייברים של הcatakyst גרסה לפני 8.10. עכשיו בשביל להתקין תחדשים אני צריך למחוק קודם כל תקודמים או שישר להתקין תחדשים? פעם שעברה שמחקתי תדרייברים הקודמים המחשב עשה ריסטרטים שהפעלתי תווינדוס והייתי חייב להתקין תדרייברים בsafe mode .. מה אתם אומרים חייב למחוק קודם תדרייברים הקודמים?
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
יש למישהו הצעות ? המון תודה
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עבודה במחשבים לעשות אתר פשוט בHTML. ואני בחרתי לעשות על חומרה , עכשיו אני רוצה לשים שם מעין 'סקירת שוק' קטנטנה של שני הנושאים הבאים: מעבדים: AMD Vs. Intel *על הנושא הנ"ל נפתח דיון בפורום מעבדים* כרטיסי מסך: ATI Vs. nVIDIA אז אני מבקש ממכם בבקשה להביא לי את הדברים הבאים: רווחים ATI וnVIDIA כאשר סדרת הTi שלטה בשוק - כלומר: טרם יציאת הR3xx ועד הבא רווחים ATI וnVIDIA כאשר הR3xx(9700Pro) נכנס לשוק ועד הבא רווחים ATI וnVIDIA כאשר הGeForce 6xxx נכנס לשוק ועד היום הזה.
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
http://techreport.com/reviews/2004q3/geforce-6600gt/index.x?pg=1
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-