עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by dfffgfg2,

http://img242.imageshack.us/img242/8931/79425109il9.jpg יש עיוותים רבים בתמונה פסים קטנים משהו יודע ממה נובע ?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  2. Started by Lancer,

כמו שהכותרת אומרת,מה הדרייבר הכי טוב והכי עדכני לכרטיס MSI RADEON 9800 PRO ? ואם אפשר לינק להורדה

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  3. Started by Matrix^Tank,

היי לכולם, קניתי מחשב חדש וביניהם ATI HD 4870 הייתי רוצה לדעת איך אני מגדיר את החיבור של המסך לDVI . תודה לעוזרים, טל.

4. Started by vbwx,

מכרתי XFX 6800 XT 256MB PCIE עכשיו, הכרטיס עם שנתיים אחריות ממרדנית, וקניתי 8800GTS 640MB, ככה שהוא היה תקוע לי איזה חודשיים בארון בלי שימוש, ומכרתי אותו ב 250 שקל.. עכשיו, בכל מקרה אם לא הייתי מוכר אותו אתמול ב250 שקל אז עד שהייתי מוצא קונה אחר הוא כבר היה שווה 50 שקל! מה אתם אומרים על העיסקה?

• 8 תגובות
    • 642 צפיות
  5. אני רוצה לדעת מתי אמורים לצאת הדור החדש של כרטיסי המסך של NVIDIA ו ATI ?

6. Started by giladhuller,

פשוט מדהים ביצועים חבל על הזמן שלכם כל משחק רץ כ"כ חלק שזה פשוט תאווה לעיניים.. אז כשאתם מתסבכים עם כרטיסי ה- LOW END כגון 6200 6600 וחבריהם אני מריץ משחקים בצורה מושלמת אהאהאהאהאה ואתם יצאתם כ"כ קטנים טיפשים ולא חשובים איזה מצחיק זה לקרוא תגובות של חבורה של מוגבלים בני פחות מ- 15... אתם פתטים (אם אתם בכלל יודעים מה פירושה של המילה)

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  7. כי 13 אלף ש"ח בארץ ו9 אלף בארה"ב זה לא מעט כסף.. הכרטיס יודע לעשות עוד משהו חוץ מלהכין קפה? P:

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  8. Started by zoloboy,

יש לי ראדון 9800 כשאני מריץ dungeonsiege יש אפשרות במשחק לבדוק את FPS וזה עומד על בין 60 ל 80 fps נראה לי ממש קצת מישהו יכול לשפוך אור על הבעיה תודה ??? 8)

9. טוב,אז הכרטיס מסך "מת" יש שיבושים בתצוגה כבר מהבוט ומהבדיקות שעשיתי כל הסימנים מראים על כשל בחומרה,הוא היה 8800GTS 320MB של BFG, והאמת לא הראה ביצועים מרשימים כבר מההתחלה.כך שלשם שינוי אני אקנה ATI אז אני מחפש כרטיס חזק למשחקים בלבד של ATI עד 1000 ש"ח (אם משהו מוכר יד שניה(במצב תקין מין הסתם) אז אני גם אשקול את זה תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 642 צפיות
  10. כלומר, האם הכרטיסים יכולים להיות שונים מבחינת מעבד(של ATI)? מבחינת יצרן? האם זה מצריך תוכנה מיוחדת או שהדרייברים הרגילים יודעים לזהות זאת? תודה. עריכה: הבנתי שניתן רק מאותה סדרה, ניתן למחוק. תודה.

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  11. היום באופן רשמי תפתח שוק החומרה למכירה של כרטיסי מסך מדגם GeForce RTX 4080 SUPER - כמה ביצועים אנחנו מקבלים בעבור ירידת מחיר רשמית הדגם הסטנדרטי? אנחנו הופתענו. כל המספרים כאןלכתבה

12. שלום לכולם אני מחפש כרטיס PCI-E בעל יכולות OC מקסימליות בתקציב של 300 שקל חשוב לי מאוד שיהיו לו לפחות 2 יציאות דיגיטליות(DVI או HDMI) ותמיכה חומרתית ב H264 תודה מראש לכל המומחים RA96

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  13. השימושים העיקריים יהיו סרטי HD. אגב,האם מעבד E6550 יהיה מספיק לי ?

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  14. Started by The UnKnown,

עפ"י האתר pc-spot המשחק הזה ידרוש דרישות לא חזקות במיוחד , לא כמו שציפינו לפחות. הנה קישור לידיעה: http://www.pc-spot.co.il/index.php#newsitemEplAZElplpKruWhlCl עוד קישור למקור: http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=56017 תרדו קצת למטה ושם נמצאת הידיעה.

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  15. Started by Tzion,

צריך אתר רשמי שכתובים בו המהירויות שעון- של הזכרונות ושל הליבה של שבב הFX5200 של נוידיה. באתר המעפן של נוידיה הם לא רשמו את זה. או שזה ממש מסובך להגיע לשם. אם מישהו יכול לתת לי בבקשה אתר של זה זה נורא יעזור לי תודה

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  16. Started by shaloman,

שלום, מה משתלם יותר מבחינת יחס ביצועים/מחיר ? האם ה-GT חלש משמעותית מהPro, או שברזולוציות של 1280x1024 לא ניתן לשים לב לכך כל כך ? האם ה-7900GT וה-7950GT של nVidia חזקים משמעותית ? תודה

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  17. Started by KingAlpaca,

ראיתי שרבים המליצו על הכרטיס הזה פה ובפורום מפרטים (CLUB3D ATI Radeon X1950PRO 256MB GDDR3 Passive Heatpipe), וכמו רבים נוספים,השתכנעתי והזמנתי את הכרטיס הנ"ל, אבל כאשר הסתבר לי שהכרטיס לא במלאי ולא יהיה גם בעשור הקרוב, (שוב תודה,IQPC הנפלאים) אני נאלץ למצוא אלטרנטיבה. בנוסף,כבר ידועה לי האופציה של ה3850 ב900 ש"ח, ואני יודע שהיא הרבה יותר משתלמת מכל אופציה אחרת, אבל זה כנראה לא אפשרי מבחינה תקציבית. חשוב לציין שלא יהיה צוואר בקבוק וזה לא פקטור בהחלטה. תודה מראש.

18. שלום, אני הולך לקנות כרטיס גרפי: ATI Radeon 9800 Pro 256-bit interface AGP עוד לא יודע אם זה יהיה 128MB או 256MB (זה ב EBAY) ראיתי שם גם פרסום להיטסינק לזכרונות (לא יכולתי לשים את הלינק אז בבקשה תכנסו ל-EBAY ותחפשו "ATI Radeon X1800 X850 9700 9800 X800 "Pro XT BGA Ramsink כמו שאתם רואים, זה בערך $1 לכל היטסינק. רציתי לשאול: 1. מה דעתכם על ההיטסינקים האלה? 2. האם כדאי לקנות כמה כאלה לזכרונות של הכרטיס? 3. אני הולך לעשות OC לכרטיס עם ATITOOL, האם ההיטסינקים ישפרו בהרבה את זה? 4. מה דעתכם על הכרטיס הזה מבחינת יכולות OC? 5. שמעתי שלא כדאי לקנות את ה-XT בגלל שהוא כמו PRO אחרי OC. האם זה נכון? האם אפשר לעשות OC משמעותי ל-XT? תודה!

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  19. Started by bennnn,

במפרט של הכרטיס כתוב שהוא תומך ב hd זה אומר שאם אני אריץ סרט בעל hd תהייה תמיכה מלאה?? ונגיד ב 6800 גי טי שאין תמיכה הוא לא יריץ את זה? יש לי פנטיום 4 3 גיגהרץ עם 2 גיגה זיכרון אני אוכל לראות סרטים של 1080?

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  20. Started by shady121,

איך החברה TWINTECH ואיך ה-9800GTX שלה?

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  21. Started by nirtaz,

אני בונה מחשב לAFTER EFFECTS ו פוטושופ יש לי תקציב סבבה - אבל אני צריך להחליט אם להשקיע יורת בכרטיס מסך או במעבד ישנן 2 אפשרויות - כרטיס סביר מסוג 9XXX של NVIDIA ומעבד QUAD /Q8200/Q9400 או להשקיע בכרטיס מסך של NVIDIA QUADRO ורק Q6600 הכל עםGB 4 800MHZ וכ.... שייך לפורום אחר אבל... האם להתקין XP 64? והאם במקרה כזה כדאי 8 גיגה זיכרון? תודה

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  22. ?

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  23. מפרט המחשב : לוח אם : Gigabyite GA-EP45-DS3 P45 מעבד E8400 כרטיס נוכחי 9800GT זכרונות OCZ 4G ספק OCZ500SXS 500W מה הכרטיס הכי טוב שאפשר להתאים למחשב הזה . תודה ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  24. אני בקרוב מאד רוכש ATI 5850. עכשיו הבעיה היא ש.. יש כמה יצרניות שונות שבנו את הכרטיס. חלק אומרים לי תקנה XFX. חלק אומרים POWER COLOR חלק אומרים SHAPPIRE. ASUS? מה???? יש הבדלים של לפעמים 100-200 ש"ח בין כל חברה לחברה וזה מבלבל אותי. אם אני כבר קונה כזה כרטיס יקר אני מעדיף גם לרכוש אותו מיצרנית החומרה הטובה ביותר. ברור לי שההבדלים הם מינורים ביותר אבל בכל זאת... האם יש חברה שיותר מומלצת לגבי הכרטיס שאני רוכש?

25. Started by 0noname1,

מה הכרטיס הכי טוב ל 1440x900 בלי שום קשר למחיר מה מציג את הביצואים הכי טובים

• 10 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים