עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום עוד כמה זמן צריך להיות לי מחשב משודרג שיהיה מחובר לטלוויזיה,המעבד הוא AMD פינום 3,טריפל קור כמו שאתם מבינים,זיכרון כמובן 2 ג'יגה,וויסטא הום פרימיום 32 ביט,לוח אם זה לא משנה,כרטיס מסך 8800GT המחשב יהיה מחובר לטלוויזית LCD FHD 37 של LG רציתי לדעת:עם כל המפרט הזה והטלוויזית LCD,איך ירוצו משחקים על המסך הזה מבחינה גראפית וגם מבחינת ביצועים?זאת אומרת האם המחשב יקרטע כשמשחקים ירוצו? תודה

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  2. Started by Rhx,

יש לי 6600GT בגרסת AGP X8 והלוח אם שלי תומך עד X4 זה בסדר?לא תהיה ירידה בביצועים או משהו כזה? זה עבד מצוין אני צריך לדעת אם לא יהיו תקלות או דברים כאלה,תודה. עוד דבר 128MB זה מספיק למשחקים היום? תודה הכרטיס אמור להגיע אליי חדש היום מהמעבדה לאחר שנשרף עם הספק הג'נרי תודה.

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  3. Started by BlackDiablo,

חדשה טובה למתכנני הSLI למיניהם, סוף סוף תוכלו להשיג בארץ אולי עוד חודש או פחות את כרטיסי הHIGH END של NVIDIA בPCI-E. http://theinquirer.net/?article=20641

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  4. Started by omri44,

שני הכרטיסים טובים ומתאימים לי במחיר השאלה מה עדיף...ואם בכלל כדאי לשדרג כי הכרטיס שלי כעת הוא 9600GT ? אה ויש לי ספק די חלש של EZCOOL 400W הוא יחזיק בכלל? אגב המעבד שלי הוא E6300 אם זה משנה משהו

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  5. Started by yakir8,

שלום תשמעו שלחתי לתיקון את הכרטיס שלי 2600XT(הייתה בעיה במאוורר שלו) היום אמרו לי שהחליפו לי את הכרטיס בחדש ונתנו לי את הHD4650 עכשיו ראיתי שתדר העבודה שלו נמוכים יותר מ2600XT 2600XT היה מהירות מעבד 800MHZ וזיכרון 700MHZ הHD4850 מהירות המעבד היא 600MHZ והזיכרון 400MHZ בגדול רציתי לדעת אם לא הביאו לי מוצר פחות טוב ממה שהיה לי... תודה מראש נ.ב חיפשתי השוואה ביניהם אבל מצאתי רק עם 4670 :\

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  6. Started by Cyron,

אני מעוניין לקנות מסך LCD בתחום ה-1500 שקל עד כה נתקלתי בשתי מסכים: LG L1750SQ Samsung 721S מה עדיף ביניהם ? למישהו יש נסיון עם אחד המסכים ? כמו כן מעוניין לשמוע המלצות על מסכים אחרים בתחום המחירים הזה תודה

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  7. השאלה בנושא =] תודה

8. זה ה-9600 http://skypc.co.il/pl_product~28620~8~0.htm זה ה-8800 http://skypc.co.il/pl_product~11631~8~0.htm מה יותר טוב ולפי ההיגיון ה9600 אמור ליהיות יותר טוב

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  9. Started by Nijhuis,

אהלן אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב ,אלה שבמהלך החיפוש אחר הרכיבים הנכונים במחירים הנכונים הגעתי למבוי סתום בעניין כרטיסי המסך. וזו הדילמה ,האם לקנות את ה: MB 128 9800 pro http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1011&products_id=10162 ה - MB 128 x700 pro http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1395&products_id=8509 או אולי - MB 128 6600 GT http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1218&products_id=8505 המחירים של שלושתם פחות או יותר זהים כאשר 6600GT יקר בכ 40 שקל יותר אך עדיין במסגרת התקציב (כ 1000 שקל) אני אובד עצות אנשים, אז , אם תוכלו לחוות דעה ,לחרוץ דין ואפילו להחליט בשבילי אני אהיה אסיר תודה

• 6 תגובות
    • 610 צפיות
  10. Started by amitha,

הי, קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה ובחלק מהסרטונים אני לא רואה תצוגה חלקה אלא ערבוב של צבעים , וחלק אני רואה טוב, יש לי מסך סמסונג 931c איך אני אמור לפתור את הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  11. שלום אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814150073 תגידו כמה עולה משלוח לארץ, איך אני משלם והכל לא הבנתי שם כלום, בבקשה הסבירו את שלבי הקניה תודה מראש אם אפשר ענו מהר, תודה אלי.

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  12. Started by Oprapc,

אז ככה הנה הדרישות שלי מהמסך: 1200*1600 רזולוציה מקסימלית ושתפעל ב-85HZ לפחות 160HZ מקסימלי לא כל כך חשוב לי אבל שיהיה פחות מ-0.25 DOT INCH אני מצאתי שאחד ממסכי הPROVIEW 17" שתומך שתומך בנ"ל עול 720 ש"ח אבל הוא לא משהו.

13. Started by bono_71,

האם מישהו משתמש במסך הזה שיכול לתת המלצה. אני רוצה לקנות אותו למטרת משחקים. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  14. יש ברשותי מחשב לא רע אבל לדעתי הכרטיס מסך יוצר צוואר בקבוק ( HD3600 ) , עיקר השימוש הגרפי במחשב הוא אוטוקד , פוטושופ ותוכנות תלת מימד כמו מאיה ו 3DMAX אני לא בטוח שבא לי להשקיע כמו אלפים , אלא להישאר בתקציב של עד 1000 אולי , עדיף פחות כמובן עכשיו כמה שאלות האם כל הכטיסים הרגילים סידרה 4000 למשל של ATI טובה לדברים האלה , או חובה ללכת על קוואטרו ? והאם כרטיסי הקוואטרו האלה מתאימים גם למשימות פשוטות כמו סרטים ומשחקים בקטנה ... אז מה אתם אומרים ? ניסיתי להביןו לבד ויצאתי כבר משוגע , ללכת על כרטיס מהסדרות הרגילות ואם כן אז איזה או חובה קוואטרו ? מה דעתכם על הכרטיס הזה לדוגמא : http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/27_67/products_id/7365?osCsid=a7d5a9f37d9b1468…

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  15. הדיווחים אודות הרבעון השלישי בתחום כרטיסי המסך כבר כאן, עם בשורות חיוביות צנועות עבור השחקנית האדומה כפי שקורה מדי שלושה חודשים, גם עכשיו אנחנו מקבלים דיווח כללי צנוע מחברת האנליזה JPR אודות מצבו של עולם כרטיסי המסך הדיסקרטיים – והחדשות הטובות הן ש-AMD מצליחה להחזיר לעצמה קמצוץ מנתח השוק שאיבדה, אך מה שקצת פחות חיובי הוא שאותו שוק הופך ליותר ויותר קטן. לפי הדיווח הנוכחי, ברבעון השלישי של שנת 2015 נמכרו בסך הכל כ-12 מיליון כרטיסי מסך ייעודיים – רובם ככולם מבית NVIDIA ו-AMD. מדובר בעלייה נאה של 27.6 אחוזים לעומת המספר שנמכר ברבעון השני של 2015, וזה טוב – אך באותה נשימה כדאי לציין כי מדובר בכל זאת בירידה של 3.8 אחוזים לעומת המספר שנמכר ברבעון השלישי של 2014, כך שמע…

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  16. יש לי 9800GT 1GB gainward כבר שנה ולאחרונה נתקלתי במשהו מוזר. כיום כשאני נכנס למשחקים אני לא שומע את המאוורר מתאמץ יותר. ניסיתי לאמץ את הכרטיס עם ATITOOL וגם כאשר הוא הגיע ל 80 מעלות האוורור נשאר על 60%. ניסיתי לחזור למספר דרייברים ישנים (אני כרגע על הדרייבר האחרון) אבל הבעיה לא הסתדרה. ב - Rivatuner אני יכול לשנות את המהירות של המאוורר אבל אם אני משנה אותו ל 100% המאוורר משתתק, אם אני משנה ל 25% אני שומע אותו מסתובב על המקסימום..התהפך משום מהץ האפשרות של ה AUTO ב RIVATUNER אפורה ולא ניתנת לבחירה. למישהו יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  17. Started by elikoh159,

תגידו אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב.!! ויש לי תקציב של 650 שקל ככה. אז אם מישהו יודע את המחירים אז שיגיד לי שם של כרטיס מסך שמגיע ל-650 שקל תודה לעוזרים מנהלים לא לסגור בקשה

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  18. אהלן חברה, לאחרונה רכשתי מחשב חדש , זאת בכדי שאוכל לעבוד בצורה נוחה יותר בתוכנות 3D . אני עובד בעיקר על אוטוקד ועל סקאצ'אפ. המחשב : I7-3770 CPU @ 3.40 GHZ 3.90 GHZ זיכרון מותקן 8GB כרטיס מסך : NVIDIA QUORDO 2000 לצערי, אני ממש מאוכזב מתפקוד המחשב, האכזבה מתבטאת בשני אספקטים : כאשר אני מבצע רינדורים בקבצים בינוניים מינוס, המחשב סובל כאילו הרגתי את אמא שלו, וזה עם הוא מועיל בטובו בכלל להתייחס לדרישות שלי... לרוב זה מתבטא ב רינדור ארוך ומייגע (כמעט כמו המחשב הישן שלי ...מחשב סטנדרטי בן 5), או בסירוב לרנדר ("לא מגיב"...).כאשר אני עובד על מודל 3D (קובץ שמכיל טקסטורות וטיפה יותר מידע עליו), בעיקר כאשר אני זז במודל לוקח זמן עד שהתמונה "מתאפסת" ואני רואה את כל הנתונים (כמעט כמו ה…

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  19. Started by shsh1,

שלום רציתי לדעת אילו חברות מאפשרות להפוך 6800GT לאולטרה, ואיזו נחשבת הכי טובה? תודה

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  20. Started by efiyak,

יש לי כרטיס מסך AGP ורציתי להתקין אותו אבל בלוח אם יש סלוט אחר מה זה הסלוט הזה? תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  21. שלום לאחרונה הוחלף לי כרטיס המסך במחשב, ונאמר לי כי את הכרטיס מסך שלי הפסיקו לייצר ולכן נתנו לי אחד אחר על המחשב שלי היה Nvidia 6600NX עם 256MB ועכשיו הם הכניסו לי למחשב כרטיס מסך אחר Nvidia 6600GF 256MB! איזה מהם הוא יותר טוב, או שהם באמת דומים כמו שהחנות טוענת??? תודה רבה על העזרה

• 7 תגובות
    • 610 צפיות
  22. יש לי geforce 5200FX שעושה בעיות... אני רוצה להחליף אותו.. קצת פרטים.. יש לי מעבד intel celeron D 2.8GHz זכרון פנימי 2 ג'יגה DDR1 אם זה יכול לעזור אז זה הלוח אם שלי http://www.biostar-usa.com/app/en-us/mb/content.php?S_ID=93 בכל אופן אני רוצה כרטיס מסך שתהיה לו יציאה לטלויזיה אנלוגית (עדיפות ל- RCA) זה מאוד חשוב לי. (אם תוכלו לפרט בעניין זה יכול לעזור לי..) עריכה: וגם חיבור VGA מבחינת מחיר נראה לי שסביבות ה200-300 (אם יש כרטיס מסך שאני ארצה וישפר משמעותית את הביצועים אז אני אוכל להתגמש) אני אשמח גם אם המיקום של החנות והכרטיס יהיו בירושלים.. זה יכול להקל עליי.. תודה רבה בכל אופן

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  23. שלום לכולם, יש לי כרטיס X800XL כמו שאפשר לראות במפרט שלי. הוא לא מזהה את הטלויזיה שלי בשום אופן, כאשר בעבר לא היו בעיות לזהות אותה. אני אתן כל פרט חשוב שאני יכול לחשוב עליו : הבעיה החלה , כששידרגתי את הדרייבר (CCC) מגרסה 5.7 לגרסה 5.11 השידרוג נעשה בצורה הרגילה, כלומר הסרה של הדרייבר באמצעות cat-uninstaller.exe , לאחר מכן RESTART, התקנה של הדרייבר החדש ושוב RESTART. כמה ימים לפני ששידרגתי את הדרייבר - החלפתי את הכבל שמחבר את המפצל VIVO לטלויזיה היה לי כבל מהסוג הזה : דק, ארוך (כ-3 מטרים) ולא הכי איכותי בעולם היה מחובר ל COMP OUT של המפצל, ולטלוויזיה. הוא עשה קצת בעיות, אז החלטתי להחליף אותו, ואכן החלפתי, בכבל יותר איכותי ועבה - שמתחבר ל SVIDEO OUT שיוצא מהמפצל…

24. שלום, אני הולך לקנות כרטיס גרפי: ATI Radeon 9800 Pro 256-bit interface AGP עוד לא יודע אם זה יהיה 128MB או 256MB (זה ב EBAY) ראיתי שם גם פרסום להיטסינק לזכרונות (לא יכולתי לשים את הלינק אז בבקשה תכנסו ל-EBAY ותחפשו "ATI Radeon X1800 X850 9700 9800 X800 "Pro XT BGA Ramsink כמו שאתם רואים, זה בערך $1 לכל היטסינק. רציתי לשאול: 1. מה דעתכם על ההיטסינקים האלה? 2. האם כדאי לקנות כמה כאלה לזכרונות של הכרטיס? 3. אני הולך לעשות OC לכרטיס עם ATITOOL, האם ההיטסינקים ישפרו בהרבה את זה? 4. מה דעתכם על הכרטיס הזה מבחינת יכולות OC? 5. שמעתי שלא כדאי לקנות את ה-XT בגלל שהוא כמו PRO אחרי OC. האם זה נכון? האם אפשר לעשות OC משמעותי ל-XT? תודה!

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  25. ???? כמה שיותר מהר

• 1 תגובה
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.