עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם! סליחה שאני קצת נודניק,יש לי כרטיס חדש ואני לא כל כך מבין משהו בדרייבר של ATI האחרון 8.11, gpu clock 665 memory clock 950 עכשיו ראיתי שלמטה רשום currents values עם אותם ערכים כמו בתוכנה GPUZ בתוכנה GPU-Z gpu core clock 500 gpu memory clock 750 נראה שהכרטיס לא עובד בתדרים שאמור לעבוד,לא? כאילו שהוא כרטיס חזק אך הוא עובד על תדרים חלשים יש לי תחושה שמשהו לא בסדר אפשר חוות דעת מומחה בבקשה? תודה ליאור

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  2. Started by o.s,

שלום, רציתי לדעת מה עדיף לקנות 9800GT עם 1 ג'יגה זכרון או 4850 עם 512 מגה של זיכרון? המעבד במחשב שאליו יחובר הכרטיס הוא 7400 והמסך הוא מסך 22" ברזולוציה 1680*1050. תודה

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  3. Started by orbk,

אני קונה ביום ראשון מחשב חדש ואני צריך לדעת איזה כרטיס מסך יותר חזק 7600GT או 8500GT או 8600GT מה ייתן לי ביצועים יותר טובים ואני יודע שסדרות ה 8XXX תומכים DX10 אבל זה לא אומר שהביצועים שלו יותר טובים מן הכרטיס של DX9 אז בבקשה צריך את התשובה ממש ברגע זה כי אולי עדיין פתוח היום איפה שאני הולך לקנות ואני לא רוצה לקנות סתם, ועוד שאלה במקרה שהחליט על דגם יותר חזק מה עדיף 7900GT או 8600GTS?

• 11 תגובות
    • 635 צפיות
  4. Started by LeTz,

שלום. יש ברשותי מחשב פנטיום 4, מעבד 2 ג'יגה, ו-512 זיכרון. כרגע יש ברשותי רדאון 9000 עם 128 מגה זיכרון, והייתי מעוניין להחליפו. אשמח לקבל את המלצותיכם.

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  5. איזה כרטיס מסך עדיף: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1977&CatCode=529 או http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2743&CatCode=529

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  6. Started by asdasdasd,

אני יכוול להחליף את ה R9000 PRO שלי ב כרטיס quadro 4 64 MB האם הכרטיס טוב יותר ?......אני יודע שאילו כרטיסים מקצועיים של NVIDIA השאלה אם הוא מהיר יותר למשחקים כי עדיין יש לו רק 64 מגה ...כמו לכרטיס הנוכחי שלי R9000 PRO ? אם אפשר תשובה מהירה לעוד היום ... תודה.

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  7. יש לי כמה שאלות קטנות לגביו... אשמח אם מישהו שיש לו אותו יוכל להגיד ואני אשאל אותו כמה דברים.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  8. Started by red wolf,

hello, i am sorry i am writing in english. the reason of this is becouse i cant install normally hebrew support. 1. i going to buy 9600gt graphic card and i want to know i there are any solution for check is it new or used one? 2. is it needbly to buy some supply power too? about my system simple 500w supply p5gd2-x mother board 1 gb ddr 2 p4 3.0ghz 80 gb WD is it good mother for this card?

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  9. Started by oren.nk,

קניתי לאחרונה את המסך הנ"ל, השאלה היא על איזה קצב רענון מומלץ להריץ אותו בסביבת חלונות ובמישחקים מבוססי source ברזולוציות הבאות: windows: על 768X1024 בלבד Source: על 1024X768 ולפעמים 800X600 כרגע קצב הרענון על 75HZ ואני רוצה להעלות אותו זה אני פשוט לא מוצא עליו ביקורות או תשובה ברורה פה בחיפוש... תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  10. די דחוף! תודה.

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  11. כל הכרטיסים האלו שיש להם חיבור מולוקס לחשמל,האם אני חייב לחבר לחשמל? אם לא מה בעיקרון קורה שהוא לא מחובר לחשמל?

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  12. היי, ותודה מראש לכל מי שיעזור. כבר כמה שנים שאני רואה סרטים על צג הטלויזיה אחרי שאני מעביר באמצעות TVTOOL ומפעיל את הסרט. יש לי טלויזיה CRT די ישנה. וכרטיס מסך GFORCE 5200 . עד לפני כמה ימים הכל עבד פיקס. עד שביום בהיר אחד שניסיתי להעביר בTVTOOL הוא לא הצליח להעביר .(בדיוק כמו שמנסים להעביר למצב טלויזיה בזמן שמקרינים סרט ואז הוא גם לא מצליח) שעשיתי "כפה זיהוי מסך" (force tv detection ) הוא הצליח להעביר לטלויזיה אבל על המסך יש פסים מרצדים. ניסיתי להחליף את הכבלים של החיבור(sVIDEO וניסיתי גם RCA) . וניסיתי לנתק את הכבל של הממיר של היס אבל זה לא עוזר. אני לא מצליח להבין למה פתאום הוא לא מצליח להעביר למצב טלויזיה ולמה אחרי שכופים את זה עליו הוא עושה פסים מרצדים. ואין לי שו…

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  13. Started by nitsanroz,

שלום אני קונה מחשב חדש מבוסס מעבד INTEL E6750 אני רוצה לקחת את המאיץ מהמחשב הישן - MSI RX1300PRO-TD256E קישור לדף יצרן של הכרטיס http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&maincat_no=130&cat2_no=&cat3_no=&prod_no=786 מה דעתכם? טעות חיי או אפשר להסתדר? לא מתוכנן למשחקים רק עריכה גרפית אפילו לא תלת מימד או וידאו (לפחות כרגע)

14. Started by Nijhuis,

אהלן אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב ,אלה שבמהלך החיפוש אחר הרכיבים הנכונים במחירים הנכונים הגעתי למבוי סתום בעניין כרטיסי המסך. וזו הדילמה ,האם לקנות את ה: MB 128 9800 pro http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1011&products_id=10162 ה - MB 128 x700 pro http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1395&products_id=8509 או אולי - MB 128 6600 GT http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1218&products_id=8505 המחירים של שלושתם פחות או יותר זהים כאשר 6600GT יקר בכ 40 שקל יותר אך עדיין במסגרת התקציב (כ 1000 שקל) אני אובד עצות אנשים, אז , אם תוכלו לחוות דעה ,לחרוץ דין ואפילו להחליט בשבילי אני אהיה אסיר תודה

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  15. Started by amitha,

הי, קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה ובחלק מהסרטונים אני לא רואה תצוגה חלקה אלא ערבוב של צבעים , וחלק אני רואה טוב, יש לי מסך סמסונג 931c איך אני אמור לפתור את הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  16. צריך מסך LCD למשחקים וסרטים בגודל 19 אינץ . חשוב לי גם שיהיה לו מהירות תגובה 8 SEC.... מחכה להמלצות.....

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  17. לקחנו לסיבוב את ה-ARC A750, כרטיס המסך של אינטל עבור שוק הביניים, על מנת לראות כיצד הוא מתפקד מול התחרות אחרי הבשלת מנהלי ההתקן שלולכתבה

18. Started by bono_71,

האם מישהו משתמש במסך הזה שיכול לתת המלצה. אני רוצה לקנות אותו למטרת משחקים. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  19. אני רוצה לדעת מתי אמורים לצאת הדור החדש של כרטיסי המסך של NVIDIA ו ATI ?

20. Started by giladhuller,

פשוט מדהים ביצועים חבל על הזמן שלכם כל משחק רץ כ"כ חלק שזה פשוט תאווה לעיניים.. אז כשאתם מתסבכים עם כרטיסי ה- LOW END כגון 6200 6600 וחבריהם אני מריץ משחקים בצורה מושלמת אהאהאהאהאה ואתם יצאתם כ"כ קטנים טיפשים ולא חשובים איזה מצחיק זה לקרוא תגובות של חבורה של מוגבלים בני פחות מ- 15... אתם פתטים (אם אתם בכלל יודעים מה פירושה של המילה)

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  21. כי 13 אלף ש"ח בארץ ו9 אלף בארה"ב זה לא מעט כסף.. הכרטיס יודע לעשות עוד משהו חוץ מלהכין קפה? P:

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  22. Started by psycho killer,

יש לי בעיה הכרטיס מסך שלי 7300 GT עובד רגיל אבל ברגע שאני מתקין DIRECTX אני מתחיל לראות בסרטים (הבעיה לא בתוכנה) כמו דרך שקופית אפורה לפני שהפורמט זה היה כמו שקופית אדומה איך אני יכול לסדר את זה ? (כבר החלפתי את הכרטיס בחנות)

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  23. Started by BlackSheep,

אני הולך לקנות בקרוב מחשב חדש מTMSFOX, ורציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם הכרטיס הבא: http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=2173 האם הוא מתחמם יתר על המידה? יש ארטיפקטים? כמה גדול הכרטיס? כל מה שחשוב לדעת בקיצור. תודה.

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  24. שלום לאחרונה הוחלף לי כרטיס המסך במחשב, ונאמר לי כי את הכרטיס מסך שלי הפסיקו לייצר ולכן נתנו לי אחד אחר על המחשב שלי היה Nvidia 6600NX עם 256MB ועכשיו הם הכניסו לי למחשב כרטיס מסך אחר Nvidia 6600GF 256MB! איזה מהם הוא יותר טוב, או שהם באמת דומים כמו שהחנות טוענת??? תודה רבה על העזרה

• 7 תגובות
    • 635 צפיות
  25. Started by parker8,

אני אולי קונה מחשב חדש בקרוב, ואני עדיין לא סגור על כרטיס מסך. לא ממש בא לי לקנות אחד כזה שבעוד חודש-חודשיים כשייצאו המשחקים הרציניים (CRYSIS,UNREAL וכ'ו) הכרטיס פתאום יתחיל להיות חלש ומעאפן... עשיתי חיפוש באתר, אבל לא מצאתי תשובה ברורה. תודה לעוזרים מראש

דיונים חדשים בפורומים