עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אהלן יש לי כרטיס חמוד ATI Radeon HD 3870 X2 עם 1GB זיכרון יושב מובטל (נקנה לצורך פרוייקט בעבודה) מישהו יכול להמליץ על איזה DEMO או משחק חינמי שידגדג את היכולות שלו ? משהו לשטוף את העיניים ? תודה !

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  2. Started by yoavva,

סקיי עשו לי כמה שטויות במחשב ובערך 50% ממה שביקשתי הם נתנו לי משהו אחר... אבל זה יוצא בסדר רק שאלה אחת- האם oc בכרטיס מסך (אם זה חשוב, אז 4850 של club3D) ייקצר לו את "תוחלת החיים?" אם כן אז יש מצב שאני אתחיל לדבר איתם על השינויים כי ביינתיים השינויים הם כזה בסדר בשבילי...

3. יש לי 2 כרטיסי מסך של 9800GT שמחוברים בSLI ואני לא מצליח לראות את הטמפ בשום תוכנה היצרן הוא של INN3D והאם שווה להביא במקום 260GTX או שיש המלצה אחרת עד 1600

• 9 תגובות
    • 594 צפיות
  4. Started by DJ_Yaniv,

חבר'ה שווה להחליף את הכרטיס מסך שלי 8800GT בעד HD4850 חדש (מזמין לי מהחנות) ואני מביא לו עוד 300שקל שווה ?

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  5. Started by nanus,

שיתאים לספק כח של קראוסייר 520 ושהכרטיס יבוא משודרג הכוונה לגירסה מיוחדת עם קירור מסיבי איכותי ולא הוונטה המעפה שיש עליהם בדרך כלל אני לא יודע אם יש דבר כזה שבא כבר מהמפעל עם קירור עצבני מובה

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  6. Started by D-Viper,

שלום, לא מזמן נשרף לי כרטיס המסך במחשב שלי. אני מחפש כרטיס מסך זול אבל שיהיה אפשר עדיין לשחק איתו משחקים לא כבדים ולא בדרישות הכי גבוהות. מה דעתכם על כרטיס זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=578639 עד 350 ש"ח ושאלה: הכרטיס שהיה לי לפני היה Radeon X550, האם הוא PCI? (אני רוצה לדעת אם בלוח אם שלי יש חיבור PCI, הלוח אם שלי הוא או Intel 915GL או Intel LCH6 תודה מראש

7. Started by ofekd23,

איזה כרטיס מסך יותר מומלץ לקנות nVIDIA GeForce GTX295 VS ATI Radeon HD4870X2 לוח אם : gigabyte GA-EP43-DS3 מעבד : אינטל E8400 זיכרון :b.dragon 2x2gb ddr 2 800mhz ספק כח : ספק כוח אני מעונין לקנות בעיקבות דרשות הכרטיס מסך זה אני עוד לא יודעה תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  8. Started by O.G.D 2k5,

יש לי לוח אם asus P4P800 עם סוקט AGP והכרטיס מסך שלי זה x800XT PE עשיתי אובק קלוק לפני כמה ימים והכל עבד סבבה עד שפתאום היום בבוקר המחשב נתקע עשיתי ריסט ואז הוא אמר לי על המסך את ההודעה: "X800XT Platinum Edition Bios Checksum Faild" "Please Recover Bios" לא יכולתי לעשות את זה אז עשיתי ריסט שוב פעם ואז הכל עלה סבבה עד שפתאום שוב פעם המחשב נתקע ומאז אין לי תצוגה בכלל המסך מראה no signal מה שמוזר הוא שהחלפתי כרגע לכרטיס מסך אחר ה1950XT וגם אין תצוגה אני לא יודע מה לעשות בבקשה עזרה מפרט המחשב: מעבד אינטל פנטיום 4 2.66@3.0 בoc לוח אם ASUS P4P800 זכרונות 2X256 של nanya 2X512 של ocz כוננים קשיחים: maxtor 80GB WD 350GB ספק של ocz 650W

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  9. Started by idani1983,

המערכת שלי E8400 2GB 8800GT נכון לעכשיו במשחקים FAR CRY 2 ,COD5 CRYSIS EARHEAD שחקתי על 1280X1024 ועל הגדרות הכי גבוהות והמשחקים רצו טוב מאוד. אני שוקל להחליף ל 22' האם הכרטיס מסך שלי יחזיק ברזולציות של המסך החדש או שאני אצטרך להחליף כרטיס מסך?

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  10. Started by Gil80,

היי חברה, אני מעוניין להחליף את ה- Gigabyte 9800GTX שלי ב- ATI HD4870. שמתי לב שיש המון בעיות עם הדרייברים של Nvidia בויסטה. כל הפורומים מוצפים בזה. החלטתי להחליף אבל אני לא יודע איזה דגם הכי מומלץ. אני יודע שיש דגם עם קירור פסיבי אבל האם הוא טוב ואיזה פירמה מייצרת אותו? כל הצעה/המלצה תתקבל בברכה. תודה גיל.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  11. Started by Keman,

פרטים על הכרטיס : ASUS Exclusive Innovations * Exclusive Dual HD3850 GPU Solution * Exclusively Designed Dual Fansinks Solution * 1GB DDR3 Memory on board * ASUS Splendid: Watching movies on PC is as good as on Top-of-the-line consumer television * ASUS Gamer OSD: Real-time overclocking, benchmarking and video capturing in any PC game! * ASUS Video Security Online: Keep an eye on your home at all times no matter where you are * ASUS Smart Doctor: Your intelligent hardware protection and overclocking tool Graphics GPU Feature * ATI® Radeon® HD 3850X2 * PCI Express support * HDMI Output: multi-channel 5.1 surround audio over * DVI-HDMI Adaptor * Micr…

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  12. Started by tiger18,

האם ASUS P5N-D מתאים לכרטיס? אם לא איזה לוח הכי טוב לכרטיס?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  13. Started by aviadp,

שלום יש לי כ.מסך ATI X1250 מובנה, לפי מה שזכור לי הכרטיס תומך בOPENGL. אך משום מה בפוטושופ הוא כותב שהכרטיס אינו תומך בהאצת חומרה. מצ"ב תמונה התקנתי את הדרייבר האחרון של ATI , אך רק את הדרייבר עצמו, ללא כל החבילה אשמח לעזרה בעניין אביעד [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  14. Started by hjkdghj,

SHADER MODEL 5 ?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  15. Started by o.s,

שלום, רציתי לדעת מה עדיף לקנות 9800GT עם 1 ג'יגה זכרון או 4850 עם 512 מגה של זיכרון? המעבד במחשב שאליו יחובר הכרטיס הוא 7400 והמסך הוא מסך 22" ברזולוציה 1680*1050. תודה

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  16. ערב טוב, לא מזמן "מת" לי בשיבה צעירה (כולה שנה) כרטיס מסך מדגם 7300 ויצר רעשים מטורפים מהמאוורר שלו ובכלל הוא היה קצת תקול וכאשר באתי לתקן אותו פגה כבר האחריות. לאחרונה החלטתי שאני מעוניין בכרטיס חדש ובגלל שאני ממש דל וחסר תקציב אני מקנה לכל העסק 200 שקל ואם צריך וזה משהו "מיוחד" אז 250. הכרטיס יתחבר למחשב "הקל" שלי עם מעבד E6550 ו3 גי'גה זכרון ולמסך 22" אינטש' של סאמסונג ב-DVI. אני לא זקוק למשהו מדהים כי אני לא גיימר ואין לי כוונות לשחק קרייסס אלא כולה ליצור פה ושם קצת 3D בסקאצ' אפ, פה משחק מרוצים ושם משחק אחר, סה"כ אין לי יותר מידי דרישות מהכרטיס. כרגע אני שוקל לקנות את הכרטיס בפנדה ואולי באייבורי או באופיס דיפו אם הם מוכרים כרטיסים כי יש לי שם 130 שקל זיכוי.. ויש…

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  17. Started by _BooM_,

מכיוון שבניתי את כל המפרט והשקעתי הרבה זמן בדיקות וכסף על מפרט שקט ביותר אני מחפש כ. מסך באותה רמה. המסך שיש ברשותי זה 22" (1680X1050) אני "גיימר" מתחיל והכיוון כרגע הוא GTA4 החדש. תודה

• 7 תגובות
    • 593 צפיות
  18. ועוד שאלה : כמה שזה יראה לכם מצחיק כיום אני מסתדר יפה מאד עם כרטיס מסך 3100 OB האם כדי לרכוש כרטיס מסך בנפרד , ואם כן במחיר של עד 300 ש"ח איזה כרטיס הכי מומלץ ?

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  19. כותרת. תודה

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  20. Started by SuperStyle,

אני צריך לדעת רק לידע כללי. אפשר גם נגיד 4850 ו 4870?

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  21. תיראו בלינק מחיר בלתי אפשרי לכרטיס כזה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4437

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  22. Started by Radeon38,

בדיון שיש פה על תוכנת SOLIDWORKS 2009 צויין שאפשר לעשות מוד (שינוי בתוכנה ) לכרטיס HD2600 למעין FIERGL בסיסי.שאלתי היא האם שינוי זה ניתן באופן גורף לכל כרטיסי ATI או רק ל"יחידי סגולה" ???. תודה רבה

23. שבת שלום. המפרט בצד , כבר כמעט קניתי מחשב מארה"ב ובסוף ביטלתי כי ראיתי כמה הכרטיסים הנוכחיים חלשים בביצועי ה DX10 והבנתי שעוד שנה הם לא יהיהו שווים הרבה . בכל מקרה רציתי לדעת איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות שלא יווצר צבר בקבוק ושמערכת שלי תוכל לנצל אותו בצורה סבירה . חשבתי על 7600\7300 GT אבל ראיתי שעומדים לצאת ה HD2400 והHD2600 במחיר של 199 דולר אז אולי בכלל להביא אותו מחו"ל? אני רוצה להריץ את כל המשחקים היום לפחות על MED אם זה אפשרי. אשמח לשמוע עצות שלכם .

24. Started by or550,

תסדרו לי את הכרטיסים האלה מי הכי טוב ומי הכי פחות טוב ותגיד לי מה עדיף לקנות: http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=479135 http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=379230 http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=470479 http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=479689

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  25. Started by benicohe,

שלום לכולם , קראתי ב-FAQ על שני המונחים האלה ולא כל כך הבנתי מה הם אומרים? אלה שמות של רכיבים חומרתיים או תוכנתיים שמוגדרים על הכרטיסים? איפה נכנס הנושא של ה-DIRECTX לתמונה? אני למשל יודע שמתקינים את ה-DIRECT9 במחשב (כאשר מער' ההפעלה מבקשת),אבל אף פעם לא נתקלתי בדרישה להתקין איזה תוכנה שקשורה ל- OPENGL (במידה וזה רכיב חומרתי) או שזה בכלל לא מצריך תוכנה. לא כל כך מסתדר על המושגים האלה. מישהו יכול בבקשה לעזור באיזה הסבר אפילו קצר ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים