עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. איזה כרטיס עדיף מבין שניהם הנתוניים היבשים שלהם זהים!!! יכול להיות שזה אותו כרטיס בשם אחר?

2. תגובות יתקבלו בברכה

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  3. Started by pc student,

חברה אני ניסיתי לעשות קלוק ל9200 se שלי(של st lab )וקיבלתי ציון של 563 האם זה טוב?

• 8 תגובות
    • 660 צפיות
  4. Started by Guy King,

אני רוצה לקנות מסך חדש השבוע, והגעתי למסקנה שאני אקח את ה-710 של סמסונג. עכשיו, ב-KSP יש את ה-710N ב-1590 ואת ה-710T ב-1930. מה ההבדל בין השניים? איזה מסך יותר משתלם? האם כדי להוסיף עוד 240 ש"ח בשביל לקנות את גירסת ה-T במקום ה-N, או שזה לא משתלם? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  5. Started by ZUMARA1,

יש לי מסך 32 LG FULLHD כשאני על רזולציות מסוימות כמו 1920 x 1080 אין התאמה .לא בכל המסך מוצג חלק נשאר שחור מסביב ולא רואים כל כך טוב . אם למשהו י ש פתרון אשמח .תודה. התקנתי ווינדוס 7 דרך אגב

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  6. אני קונה מסך 17 חדש מה המסך הכי משתלם 800 שקל אפשר לחרוג תודה

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  7. Started by blabla2002,

בגלל שהסדרה כרטיס המסך הדור הבאה של ati הולכת לצעת פחות משבוע אז הרשת "מתפוצצת" ממידע. בקשר לביצועים אז כך הכרטיס הכי חזק בסדרה הx1800xt הולך להוציא 9100+ ב3dmark05 שה7800gtx מוציא רק כ7600 בנוסף במשחקי שתומכים בsm3 כנראה הוא הולך להוציא ביצועים משוגעים עד 90 אחוז יותר ביצועים בfear עד 40 אחוז יותר ביצועים בbf2 וגם עד 20 אחוז יותר ביצועים בfarcry יותר ממה שמוציא ה7800gtx אבל יש משחקים שהתוצאות שלו נמוכות בכ20 אחוז מה7800gtx כמו splinter cell וpainkiller מהירות השעון של הx1800xt תיהיה 625 למעבד ו1500 לזיכרון עכשיו בקשר לpipelines לx1800 יהיה 16 צינורות עיבוד פיקסלים ו8 צינורות shaders לx1600 יהיה 12 צינורת עיבוד פיקסלים ו5 צינורות shader ולx1300 החלש ביותר יהיה 4 צינורות ע…

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  8. Started by amirn,

היי אני רוצה לקנות מסך LCD, האם אתם מכירים חנויות באיזור ת"א שבהן אפשר לראות מספר דגמים של מסכים (וגם לבדוק אותם קצת) ? תודה

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  9. Started by kostiya,

חבר שלי נתן לי את הכרטיס המסך הישן שלו (nvidia geforce 5200FX) שהיה פועל על לוח אם של אסוס מהסידרה של P4 ואני חיברתי אותו ללוח אם שלי שהוא גם כן של אסוס מהסידרה P5 וכשחיברתי אותו המחשב היה ניתקע בPOST למיספר דקות עד שהיה נידלק. אחרי שבדקתי טוב מצאתי שהחיבור של הכרטיס הוא לAGP ויש לי PCI-E. אז השאלה שלי היא האם אני יכול להתאים את הכרטיס מסך הישן לחיבור החדש שלי? ואם כן איזה ציוד צריך לקנות בשביל זה אם בכלל? עריכה: יש לכם מושג אפו אפשר לקנות את המתאם הזה בארץ ובכמה? http://www.vr-zone.com/?i=2202&s=1

10. Started by pMor,

מישהו יודע מתי יוצא הכ.מ. הנ"ל?? אני מחכה לו כבר הרבה זמן, מישהו יודע מתי הוא יגיע לארץ?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  11. Started by afik zach,

אני מתכנן להזמין כרטיס מסוג 7600GT עכשיו ישנה התלבטות בין שני חברות הראשון של LEADTEK http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=13138 והשני של Gainward http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351_1556&products_id=13246 הבנתי ששניהם פחות או יותר אותו הדבר אבל בפנדה כתוב שלLEADTEK יש VIVO למרות שלא ראתי את כתוב זה בשום אתר האם יש למשהו מושג אם זה נכון? ואיזה מבין הכרטיסים עדיף לדעתכם?

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  12. Started by Tal14,

מה הכי טוב מבין כל אלה: PROVIEW "17 777K 0.25 SyncMaster 793S - "17 17" FLAT 0.25 1280x1024 (1024x768@87HZ) MPR II שחור כסוף מה לקנות?המחשב בעיקר למשחקים! כרטיס מסך:x800gt 256mb מעבד: amd 3000-64 תודה מראש!!! עכשיו לשאלה: יהיו לי 2 מחשבים בבית כשאני אקנה את החדש יש אפשרות שהמחשבים ישתמשו באותו אינטרנט???בלי חוטים? האם שמחשב אחד יתנתק זה גם יתנתק?? כמה עולה לעשות דבר כזה והאם זה מסובך? תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  13. ממש מוזר. ניסיתי לפתוח אותה עם כל תוכנה אפשרית אך רואים רק רבע תמונה. כל שאר התמונה רואים באפור. אך בתצוגת THUMBNAUKS רואים את כל התמונה בקטן. עזרה בבקשה. תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  14. Started by elkriefy,

אהלן, יש לי כרטיס מסך 8800GT OC של BFG מורכב במערכת די טובה. לאחר זמן מה שלא נגעתי במחשב הנ"ל חזרתי כדי לגלות שהטמפ' במצב IDLE היא בסביבות 55 עד 65 מעלות כאשר המאוורר הוא על 30% . בדקתי את ספיקת האוויר של המערכת והכל תקין- ספיקת אוויר כוללת של 52CFM יוצא ונכנס. אני לא זוכר שהכרטיס היה בטמפ' כזו גבוהה במצב IDLE. יש לציין שאני מריץ ויסטה עם 4GB זיכרון פנימי. יש למישהו הסברים מדוע כך הדבר? או האם המצב תקין עבור כרטיס זה???

15. אני מנסה לחבר את הכרטיס ATI 2400 לטלוויזיה CRT ואני רואה רק מסך שחור בטלוויזיה. אני מריץ ויסטה64, התקנתי עכשיו את המחשב עם מסך קטן וכשאני מנסה לראות בטלוויזיה הכל שחור. מישהו יודע איך פותרים את זה???

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  16. Started by rafi_d,

מטרת המחשב (התקציבי!) - HTPC + שימוש כללי. לאור השרשור שהתפתח כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=285586.0 בו ניסיתי לברר אם ערכת / לוח מבוסס G33 עם גרפיקה עליו יתן מענה , הבנתי שרצוי כן להוסיף כרטיס מסך. אלו החלופות היותר זולות כנראה. מה עדיף ?

• 9 תגובות
    • 659 צפיות
  17. Started by potpockey,

התקציב שלי הוא 600 ש"ח . איזה כרטיס מסך יתן לי את מלוא הביצועים תמורת הכסף?

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  18. Started by E-tay,

אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה וברור לי שאני לא יוכל לנצל את היכולת המקסימלית שלו עם הלוח הזה.. אבל אני רוצה לדעת כמה זה משמעותי... איך אני ירגיש את זה? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 659 צפיות
  19. השאלה בנושא =] תודה

20. Started by Shbd,

טוב ה- VIDEO OUT מחובר לווידאו ב- RCA הכל בסדר רואים מצוין בטלויזיה בערוץ 0. עכשיו שאני מחבר ת- VIDEO IN לוידאו עם SVIDEO או RCA זה לא משנה אני לא מצליח לראות כלום עם התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס POWER DIRECTOR הכל מוגדר נכון ולא רואים כלום. אותי דבר ניסיתי עם המצלמת וידאו של אבא שלי ולא רואים כלום. ניסיתי גם עם WinDVR לא הולך. אני כבר נואש, עזרו לי......

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  21. Started by extra-g,

מחשבים חדשים נתחיל עם שלי 8400GS של GIGABYTE יציאות: VGA, DVI וTVOUT (מתחבר לקופסה קטנה עם יציאות SVIDEO וRGB שיכול לשמש גם כRCA) המסך מחובר בVGA, מסך דק - 786LS של LG. הוא לא חדש. 1. התמונה שלו לא חלקה. כל קו (שחור בעיקר) שיש על המסך משאיר מימינו "שובל" - שכפול שלו 3 פעמים בערך - לא בשחור אלא פשוט פסים שמכהים את האזור. זה לא תלוי תוכנה וזה לא תלוי מיקום של המסך. עם המחשב הקודם זה לא היה ככה (הכל היה ממוקדם בדיוק באותו מקום) ככה שכנראה זה רק הכרטיס מסך. 2. חיברתי טלוויזיה ושיניתי קונפיגורציה בלוח הבקרה של NVIDIA ככה שיהיה מסך כפול (אולתו דבר גם במסך וגם בטלוויזיה) ואז עשיתי ריסטרט. קיבלתי תמונה בטלוויזיה רק בשניות של העלאת המחשב מהדוס אבל ברגע שהמחשב הגיע למסך הפתיחה של ו…

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  22. Started by ShomRon,

=] יש לי כרטיס מסך geforce 6200TC שמעתי שהוא כרטיס חלש מה אתם חושבים??עליו ומה הבעיות איתו?

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  23. תצביעו ותשפיעו!

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  24. Started by 8dsim,

Prolink PixelView GeForce FX5700 256MB Plasma Display Fan 999 ש"ח 256MB DDR, Golden Limited 600Mhz, 3.3ns Memory clock Nvidia GeForce FX 5700 GPU, 450MHz Core Speed DX9 with Vertex Shader 2.0+ and Pixel Shader 2.0+ Max display resolution 2048 x 1536@85Hz 128-bit, studio-precision color VGA , TV-Out , Video-In & Out, DVI מה אתם אומרים שווה או לא ? אתר המוצר http://www.prolink.com.tw/2003/english/products/vga/FX/Geforcefx%205700-256M.htm

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  25. דיווחים וחקירה מבוססת מראים שתוכנת השליטה של כרטיסי ה-Radeon עלולה להאיץ את מעבד ה-Ryzen באותה מערכת ללא הסכמתם של המשתמשיםלכתבה

• 0 תגובות
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים