כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
איך אני מכבה פילטרים? יש לי את הכרטיס הזה REDOON 9800 PRO אמרו לי שזה פרום טוב..
-
- 7 תגובות
- 628 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזאת אני רוצה לשדרג כרטיס מסך ויש לי 2 חיבורי PCI-E השאלה שלי מה יותר עדיף. כרגע יש לי G210 512MB שאלה שלי היא אם עדיף לי לקנות כרטיס מסך ממש חדש ויותר טוב למשל G250 או 240 או לקנות G210 נוסף ולחבר אותו בנוסף למה שיש לי עכשיו. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
המחשב שלי דיי ישן (חוגג ארבע שנים בדיוק) והלך הכרטיס מסך ati radeon 1950x pro אני צריך כרטיס מסך עד 400 שקל מ-ksp , תודה !
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היום קניתי 3850 של גי'גהבייט אני מת להרכיב אותו ואני מגלה שאין לי חיבור חשמל בשבילו מהספק.. זה חיבור מוזר כזה של 6 פינים - 3 על גבי 3. מה אני עושה עכשיו??? זאת טרגדיה!
-
- 7 תגובות
- 628 צפיות
-
-
ב-HIGH רזולוציה 1024X768 (עם הכרטיס FX5900XT וAMD 2500 ללא OC) תוצאה טובה? אני גם סובל מקירטועים קלים אחרי הטעינה, בתחילת המשחק... סביר?
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה מזה מציקה בגרפיקה לרוב במשחקים אני רואה חלקים חסרים או חלקים שחורים למשל במורטל קומבט 4 הלוחמים נראים כזה חצויים ובתפריטים לא רואים את הכיתוב ושבוחרים איזה רמה לשחק עם הבניינים האלו לא רואים את הבניינים אלא רק את התמונות של הדמויות. *המשחקים שלא רואים בהם טוב עובדים טוב במחשב השני שלי המחשב: יש לי Win me זיכרון 196 פנטיום 2 400 וכרטיס מסך Gforce 2 32M הדרייברים שהורדתי מאתר Nvidia בגירסא 77.72 לWinMe איך לסדר את זה מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שמעתי מחבר שיצאו עכשיו ל-2900XT דרייברים חדשים, שבעזרתם הוא עוקף את ה-8800GTS OC2 של BFG. מישהו יכול לאמת?
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום כפי שאתם רואים בכותרת AF לא עובד לי בNFSU..... יש למישהו מושג מה הולך? תודה!
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני אולי יקנה את הכרטיס הנ"ל אבל קראתי שהמידה שלו היא 26 ס"מ ואחרי מדידה קטנה הוא אמור להיכנס ונשאר 1-2 ס"מ רווח אני רוצה לראות תמונה ולהיות בטוח לפני שאני מוכר את הכרטיס שלו ומביא אותו אני לא מוכן לקחת את הסיכון הזה אם למשהו יש ניסיון עם השילוב הנ"ל או ראה אני ישמח לדעת?! תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
אפשר בבקשה את הדרייברים הכי טובים לרדאון 9000 פרו 2
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד עם כרטיס מסך טוב יחסית הכרטיס מסך הנפוץ שראיתי זה ה X1400 שחברת DELL מוכרת בניידים שלה ראיתי שחברת ASUS מוכרת עכשיו ניידים עם דגם X2300 חדש. קיימת איזשהי השוואה איזה כרטיס מסך יותר טוב??? אשמח לקבל לינק להשוואה כלשהי אם קיימת כזאת ואשמח לשמוע את דעתם מה יותר טוב ה1400 או 2300 מחכה לתשובות... המון תודה לכל העונים!
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
לפעמים הכל פועל מצויין ולפעמים פשוט לא סוחב!
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, התקנתי ויסטה (ועכשיו חזרתי ל XP) והציונים שהיו לי שם היו בערך ככה: 4.2 - מעבד 5.4 - כוננים קשיחים 4.5 - זיכרון 2.0 - כרטיס מסך והיה עוד משהו שקשור לכרטיס מסך שקיבל 2.4 אז מכיוון שהכרטיס מסך שיש לי הוא מה שמאט את המערכת, ומכיוון שאת הכרטיס מסך שלי אני יכול להעביר למחשב אחר בבית שגם הוא יראה שיפור כתוצאה מכך, החלטתי לקנות כרטיס מסך חדש. אני לא משחק יותר מדי במשחקים, אבל כן מתכנן להריץ את ויסטה. המשחק שאני כן משחק בו הוא warcraft 3 (והכרטיס מסך הנוכחי מבצע עבודה נאמנה(בערך)) המפרט שלי הוא Motherboard : MSI 865PE Neo3-F (MS-6728) (i think LGA775) (bus width : 64bit, FSB : 800mhz, Bandwidth : 6400MB/s Chipset : Intel Springdale i865PE, AGP 3 - 8X . Intel 82801EB ICH5.…
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אהלן אנשים אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיריץ את FS2004, אני רוצה לקנות כרטיס שיריץ לי את הסימולטור + התוספים על הגדרות גבוהות אבל גם לא להשתגע עם הכסף... חשבתי בהתחלה על ה-8800GTS 320MB אבל חשבתי שאולי יש כרטיס DX9 שיתן לי פחות או יותר את אותם ביצועים בהרבה פחות כסף... תודה לעוזרים. *הכרטיס מיועד למחשב חדש... לא להתייחס למפרט, אני אשמח לקבל המלצה לכרטיס שנמצא אצל KSP.. שם אני אקנה כנראה את המחשב.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם DX10 נתמך רק ב-VISTA או יש אפשרות שימוש גם ב-XP 64BIT? ואם הוא נתמך רק ב-VISTA אז כדאי לעבור לויסטה רק בגלל זה? ודבר אחרון - עד כמה גרועים הדרייברים של נוידייה לויסטה? ??? ???
-
- 8 תגובות
- 628 צפיות
-
-
האם 8800GT יהיה מוגזם בשביל מסך ברזולצייה של 1280*1024 (לא קשור למפרט שלי) אין בעיה של המחיר שלו. האם הכרטיס הזה שקט יחסית?
-
- 8 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
אחרי gta4 התבלבלתי לגבי הכרטיס שבניתי עליו וחסכתי בישבילו כסף הhd4850 אומרים שהוא לא יפעיל את המשחק על ההגדרות הכי גבוהות..
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
כהה יש לי שתי שאלות: 1. מה ההבדל בין גרסת 8800XXX לבין 8800 הרגיל של XFX 2. מתי יוצאים הכרטיסים הבאים של NVIDIA--- 9XXX
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה עדיף לקנות 9800GT עם 1 ג'יגה זכרון או 4850 עם 512 מגה של זיכרון? המעבד במחשב שאליו יחובר הכרטיס הוא 7400 והמסך הוא מסך 22" ברזולוציה 1680*1050. תודה
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין שני המסכים שהזכרתי למעלה,המסך מיועד למשחקים וסרטים מה לדעתכם עדיף תודה
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח , בעיקרון הבקשה שלי בכותרת. שאלה נוספת , לדעתכם זה נתון אמיתי שהוא 4MS בלבד ? ואיך באופן כללי המסך למשחקים וסרטים והאם הוא מצדיק את המחיר שלו ? לינק - http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10311 תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אהלן! לפני כמה זמן כתבתי פה על בעיה בכרטיס מסך, עכשיו זה רק הדרדר>< גיביתי את הכל ופירמטתי, והתקנתי את הווינדוס מחדש על כונן נקי אחרי פירמוט(windows 7 7100) הכל עובד טוב ויפה במחשב שלו, אבל כשאני מחזיר את ההארד דיסק למחשב שלי הוא פשוט קורס ומרסט את עצמו בזמן הטעינה של הווינדוס, בבוט.. ניסיתי לעשות ריפר והוא אומר שהכונן פגום וצריך להחליף אותו, אבל כאמור, אני כרגע כותב מהווינדוס שהתקנתי, זה עובד נפלא.. מה לעזעזעל אפשר לעשות?? כרטיס מסך -X1950, ואני חושב ששוב, הוא המקור של הצרות:[ תודה!
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אוקי ככה יש לי 7800 gt של gigabyte וכשאני מחשק, בדרך כלל NFS MOST WANTED הכרטיס מגיע לבין 65-70 מעלות ב 5-10 דקות משחק הראשונות אם מישהוא מבין בו אז שיגיד לי אם זה בסדר?? כי אני לא יודע אם ככה זה צריך להיות כי 65-70 זה דיי מטורף לא? תודה.
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-