כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
הכותרת אומרת הכול, איזה דרייבר הכי מומלץ לGF6800NU (אני מדבר על הדרייברים החדשים 70XX) + יש השוואה בין הדרייברים השונים
-
- 9 תגובות
- 744 צפיות
-
-
-
חג שמח, לאחרונה קניתי מחשב חדש, ויש לי שאלה לגבי דבר מוזר שקורה. קשה לתאר את התופעה אבל אני אנסה לעשות זאת מדויק ככל האפשר. בעת שאני משחק לדוגמא HL 2 הכל עובד בסדר וטוב. נגיד ואני מתבונן באיזה קיר למשל, ואז אני זז ימין ושמאל ימין ושמאל כשהמבט על אותה נקודה. במצב הזה אני רואה שפינת הקיר או שתעלה שיש עליו כאילו מתעוותות. חלקים שונים של התעלה לאורך הקיר מתחילים ל"צאת ממקומם" ונוצר מצב שנוצרים מן זיגזגים כאלה בתעלה. דבר דומה קורה בוינדוס. לדוגמא אם אני לוקח את חלון האינטרנט ומקטין אותו ואז לוקח ומזיז אותו במהירות, נוצר מצב שהחלון עושה גם זיגזגים. חלק אחד זז ימיני אחר שמאלה... זה מאוד מוזר ואני לא מבין אם זאת בעיה או שזה פשוט ככה. אשמח לכל עזרה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני מבין כמה שיותר זה יותר טוב , אבל מה המינימום ?
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
קניתי כרטיס 6600GT AGP ואני נמצא בהגדרות של הכרטיס בחלק שנקרא performance & quality settings יש שם קטגוריה שנקראת image settings וניתן לכוון לאחת מהקטגוריות הבאות: performance high performance quality high quality באיזה מארבעתם מומלץ לבחור ומה ההבדל ביניהם?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם כדאי ליקנות את הכרטיס הזה ויש לי ,1250 שקל , גרוש לא יותר .. אז המליצו לי עליו אני רוצה אם אפשר לקבל קצת המלצות מימכם עליו, ואיזה יצרן כדאי ליקנות ? www.zigzag.co.il אני יקנה כנראה מפה.. אם אתם ממליצים על משהו אחר אז שיהיה ברמה של הכרטיס ובתחום הכספי תודה רבה ויום טוב לכולם !
-
- 12 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום יש לי את המפרט שרשום בחתימה הייתי רוצה לקנות כרטיס TV לטובת צרכים בסיסיים כגון הקלטת תוכניות מידי פעם וצפייה בטלויזיה (רדיו ייתרון אבל לא חובה) מכייון שאין לי שמץ של מושג לגבי הסוגים והחברות הייתי שמח אם חברי הפורום יוכלו להמליץ לי על כרטיס. תודה
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
מסך DELL 18" FP1800 הוא מחובר למחשב עם הכבל הרגיל (חיבור כחול) ולחשמל. ראיתי שהגיע עם המסך כבל שאפשר לחבר למסך מצד אחד, ולמחשב (USB) מצד שני. בשביל מה זה טוב ?
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לשמוע את חוות דעתכם לגבי בנצ'מארק שערכתי באמצעות התוכנה 3DMark03. בפעם הראשונה, בלי שום OC, הגעתי לתוצאה של 4125 נקודות. לאחר OC קטן (אפרט בהמשך), קיבלתי 4375 נקודות. לפני OC: מהירות זכרון - 600MHz - פעמיים 300MHz מהסיבה שזה DDR מהירות ליבה - 500MHz אחרי OC (רק לכרטיס המסך - לא למעבד או שום רכיב אחר): מהירות זכרון - 650MHz מהירות ליבה - 530MHz כלומר תוספת של 50MHz לזכרון, ו-30MHz לליבה. אני יודע שזה לא OC גדול, אבל האם ההבדל בנקודות גדול? האם בכלל התוצאה טובה בשביל המחשב שיש לי (מפרט בחתימה)? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
בסוף אני קונה את 6600gt מהאתר הבא: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=25_342&newitem=true אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך ככה שיהיה בקופסה סגורה עם כול הכבלים והתוכנות והמשחקים "עם יש" אז איזה לקחת? איזה יצרן הכי טוב ככה שהכרטיס מסך יהיה איכותי? מה זה Retail?
-
- 7 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי מישהו ניסה את הכרטיס ? האם IR BLASTER מתאים/ניתן להתאים לממירים בארץ ?
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
-
LP717 17 אינג'. 12 מיליסקונד. המסך מצויין בעיניי. מה דעתכם עליו? האם הוא באמת טוב כמו שהוא ניראה?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
האם כרטיס לכידת ווידיאו (לדוגמא זהhttp://www.plonter.co.il/stores/main.tmpl?store=Hauppauge&cart=11057012183936558〈=heb) יכול לקודד את האות של הכבלים כמו ממיר?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
של אני בעל כרטיס מסך 6600GT ובדקתי בתוכנה את מהירויות השעון וגיליתי שמהירויות השעון שלי שונות מהרגיל.... האם זה נכון?? תמונה:
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
היי, יש לי מסך LG FLATRON דגם 775FT בן שלוש שנים. עכשיו הוא מה זה מציק לעיניים עם צבעים בהירים כמו לבן. המסך תמיד היה על הבהירות ביותר. עכשיו ידוע לי שכמה זבלים (אחים) התעסקו לי במחשב , באתי ואני רואה הוכחה: המסך פחות בהיר.
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
נהרס לי הFLATRON 776FM ששירת אותי כמה שנים טובות ותיקון הוא בסביבות ה400 שקל בלי אחריות, ככה שיותר משתלם כבר לקנות מסך חדש עם אחריות ל3 שנים.. אז ככה אני מחפש מסך עד 1000 שקל אבל מחפש משהו יותר בסביבת ה800 שקל ~ ראיתי בזיגזג את ה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214&products_id=2408 שנראה די טוב אבל אין לי מושג בקשר לפרטים. מה אני יכול לבדוק? המסך הוא למשחקים ועובדת אינטרנט.. לא הזכרתי שאני מחפש 17"
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבעיה היא שלא כלכך יש לי את המשחק.... :\ אפשר לשחק עם זה על בטא איכשהו ?
-
- 14 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אני מתכוון ל 6800 הרגיל (לא GT ולא U) לא מצאתי באף חנות באינטרנט (ישראלית). חיפשתי בגוגל ומצאתי כמה דגמים מועטים (3) של MSI ASUS ו LEADTEK ב NEWEGG אבל זה לא בארץ. מי שימצא מוזמן לפרסם לינק תודה.
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום חברה קניתי את הכרטיס הזה ומוזר לי בגלל כמה סיבות האריזה של הכרטיס עצמו הייתה נראית באריזה משומשת.... והקופסה שנתנו לי הייתה עלובה.... חוצמזה נתנו לי מפצל כזה של S-VIDEO ל RCA והכרטיס הזה תומך VIVO אז איפה כל המפצלים/כבלים ? בזמנו שקניתי כרטיס של MSI קיבלתי DVI connector , s-video... ועוד כמה דברים... חשבתי שאני אמור לקבל עם הכרטיס מפצלים למיניהם.... ושיבוא באריזה יפה כי קניתי RETAIL!!!!!!!! החנות עצמה ידועה בתל אביב.... פשטה רגל ונקנתה מחדש.. אולי זו הייתה טעות לקנות מהם.. מה אתם אומרים ?
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני מעוניין במסך LCD 19" למשחקים... משהו יודע אם המסך הזה טוב http://www.gyrotech.co.il/product.php?part=MN121 ב 2500 שקל ?
-
- 9 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היום התקנתי דריוור 3 הכל טוב ויפה... אני מנסה להיכנס למשחק הוא רושם לי u need pixel sharder 1.1.0 or higher הכרטיס הוא ג'יפה 4 .... עכשיו חשבתי לי ש ה 9550 עם 128 ביט וה 128/256 מגה יכול להתאים לי אבל אני לא ממש בטוח שהוא תומך ב pixel sharder הזה... עם אני לא טועה הוא pixel sharder 2 ....
-
- 8 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
יש לי בעייה יש לי מסך די חדש (חצי שנה) של LG לפני כמה דקות דיברתי עם חברים בICQ ופתאום המסך שלי שינה צבעים... מה הבעייה??
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי תוצאה של בסביבות 3300 עם המחשב שיש לי בחתימה. האם התוצאה בסדר? בעקרון, איזה SETTINGS צריך לקבוע לתוכנה? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 938 צפיות
-