עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Meelo,

שלום לכולם. אני מתכנן לקנות 9800GT XXT בעתיד הקרוב (מאוד), והצליחו להלחיץ אותי בנוגע ליכולת הספק שלי להחזיק דבר כזה. יש לי ספק סטוק (E-box ATX-500W) שמריץ לוח אם קטן (p5vd2-mx) עם מעבד Pentium D 2.6. את הספק קניתי אחרי שספק ה-400W שהיה במארז כשקניתי אותו נשרף בהפסקת חשמל. מלבד הארד דיסקים, שעד כמה שהבנתי לא צריכים להדאיג אותי מבחינת הספק חשמלי, אני מריץ כרטיס סאונד של M-audio, צורב DVD ואת ה-On board LAN. הכרטיס דורש 6pin שאין לי (לפחות, אני חושב שאין לי), אז אני אצטרך להשתמש במפצל שמגיע עם הכרטיס (2 מולקס => 6pin), ובהתחשב בעובדה שאין לי אפילו מולקסים פנויים, אני כנראה אקח מפצל של מולקס => 2 מולקסים, ואחבר אליו את המפצל של הכרטיס. אחרי שזיינתי בשכל; מה הסיכוי שהכרט…

2. Started by K0sTa,

http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=88 http://www.masterpc.co.il/product.asp?productid=12 אני צריך אותם בתור כרטיס משני שיעבדו במקביל עם הAGP. לוח אם: Gigabyte nForce3 k8nsc

• 9 תגובות
    • 643 צפיות
  3. Started by psycho killer,

יש לי בעיה הכרטיס מסך שלי 7300 GT עובד רגיל אבל ברגע שאני מתקין DIRECTX אני מתחיל לראות בסרטים (הבעיה לא בתוכנה) כמו דרך שקופית אפורה לפני שהפורמט זה היה כמו שקופית אדומה איך אני יכול לסדר את זה ? (כבר החלפתי את הכרטיס בחנות)

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  4. איך אפשר לדעת כמה ואט שלי צורך וכמה ואט 8800 ו8600 צורכים. יש לי ספק 250 איכותי. אבל רק 250. הוא סוחב את המפרט שבצד + 4 דברים בUSB + שלושה מאווררים+ CD+DVD. חשבתי למכור את הכרטיס באיזה 400 שח ולקנות 8600GS.

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  5. Started by BlackSheep,

אני הולך לקנות בקרוב מחשב חדש מTMSFOX, ורציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם הכרטיס הבא: http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=2173 האם הוא מתחמם יתר על המידה? יש ארטיפקטים? כמה גדול הכרטיס? כל מה שחשוב לדעת בקיצור. תודה.

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  6. Started by mz155,

כשאני מנסה לבדוק ארטיפקטים בעזרת התוכנה atitools הוא רושם לי את זה (בתמונה): המערכת הפעלה שלי היא ויסטה וההוראות בתומנה הם לxp ואני לא מוצא את מה שהם אומרים בויסטה... מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  7. Started by Refaelo,

מישהו יודע איפה ניתן להשיג radeon 9800np אני לא מותא בשום מקום תודה מראש

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  8. Started by mazam,

היי אבקש את עזרתכם בנידון מציאת דרייבר לכרטיס מסך מסוג : Video Adapter VIA/S3G Unichrome Pro Integrated תודה !

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  9. Started by Shadowman,

כבר כמעט 4 שנין יש לי מסך MAG786FD שתיפקד טוב עד לא מזמן, לאחרונה אני רואה טיפה חשוך. אז חשבתי לעבור למסך LCD. וכרגע ראיתי אחד בוואלה מכירה פומבית או משהוא הינה לינק: http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2216102 כדי לתת עליו הצעה? ואו שיש לכם מסכים אחרים להציעה עד 1500 שקל?

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  10. הייתי מעוניין לשמוע הצעות שלכם לתקציב זה... אפשרויות אופציות ... תודה מראש NmAn

11. Started by COSA,

דוד שלי מחפש מסך איכותי שיעלה איזה 800-900 שקל! איזה מסך הכי טוב במחיר הזה?

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  12. Started by shlomom,

http://www.maximumpc.com/article/videocard_image_quality_shootout?page=0%2C0

13. יש לי מסך 26 אינץ' LG שהרזולוציה המקסימלית היא1360by768 אני מתכנן לקנות מחשב חדש... אני מתלבט אם לקנות מסך 22 אינץ' 1C של אסוס או להשאיר אותו אם אני קונה גם מסך של אסוס אני לוקח 4870 אם אני אשאר עם הLG כנראה שאני אקח CF 4850 מה אתה אומרים?

14. Started by fwWW,

המסך הזה הכי טוב שייש ב850 שקל Samsung 753DFX 17? יש מסך יותר טוב מי זה?

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  15. Started by teddy85,

סמתי לב שרק הליבה והזיכרון יותר גבוהים זאת אומרת ש ה Extreme זה 7900GT רגיל בOC ???

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  16. איך אני עושה לעצמי חתימה אני רוצה שתהיה לי אחת מה אני צריך לעשות תודה :Q

17. לאחי יש גיפה 5200 מסריח ועזרתי לו לחבר תכרטיס לטלויזיה הבעיה שאפשר ליראות או רק בטלוויזיה או רק במסך ואין אפשרות לCLON ואין אפשרות ל2 דיספלי (אני מבקש מראש סליחה על שגיאות כתיב) עשיתי תימצא בכוח מסך או איך שקוראים לזה ועדין אותו דבר לכרטיס יש חיבור Sוידיאו מימנו זה אולך למפצל (מקורי של הכרטיס )שיש בו חיבור אחד של קומפוזיט פנימה ואחד החוצה ואותו דבר לSוידאיו ואני חיברתי רק תקומפוזיט (הצהוב)מהקומפוזיט החוצה לטלויזיה דרך אגב כרטיס של ASUS והמפצל שחור למי שזה עוזר

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  18. Started by eladbu,

ששלום לכולם יש לי HD4870 עד הדרייבר 8.7 עשיתי ללא בעיה שינוי למצב הפאן דרך ה xml ללא בעיה בדרייבר 8.8 אני לא מצליח להעלות את מהירות המאוורר יש פתרון???

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  19. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

במקום זה יש להם נשק חדש NV47 אם 24 צינורות עיבוד http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20041205035620.html :xyxthumbs:

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  20. טוב, אז ככה -המחשב שלי (שאת המפרט המלא אתם יכולים לראות בצד ימין - המחשב מחדש) משום מה נותן תוצאה נמוכה להפליא ... מותקן הדריבר החדש שיצא (אם יש המלצא לאחד אחר אשמח לשמוע) מותקן גם DIRECTX 9.0a שאולי הוא עושה את הבעיות ??? PLEASE HELP :( geforce3 ti 200 & amd AXP 1942MHz only 3100 in 3dmark2001

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  21. 7800GS או 7600GT ל AGP ואני שואל ספציפית לגרסה של BFG gefoce 7800GS OC כמול כל הגרסאות של 7600 GT (לא שיש הרבה) ועם ה7600 יותר טוב אז תסבירו לי בבקשה במה כי זה מוזר וגם ההפרש מחירים בינהם הוא כ 500 שקל.. זה חשוב לי כי אני עוד יכול להחליף את הכרטיס שלי בעד 7600Gt

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  22. Started by dbx22,

שלום חזרתי עכשיו מחנות מחשבים והמוכר אמר לי שאם יש לך מסך CRT שהוא בן 3 שנים ויותר אז רמת הקרינה במסכים בני 3 שנים ומעלה מתחילה לקפוץ בצורה דרסטית. משהו במה שהוא אמר נכון או שהוא סתם בילבל לי את המוח?

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  23. המפרט הוא: AMD Athlon 64 X2 4200+ Asus M2A-VM Corsair 2x1GB XMS2 DDR2-800 Enermax Liberty 400W המסך הוא 17'' עם תכנון להחלפה ל-19 בשנה-שנתיים הקרובות. בכל מקרה משחקים אשחק על רזולוציה של 1024x768. רוב העבודה מתבצעת בלינוקס אובונטו אבל יש גם חלונות מותקן, בעיקר בשביל משחקים. העדפה לכרטיס מסך קריר (ושקט כתוצאה מכך...) שיוכל להחזיק לפחות שנה-שנתיים. העדפה ל-TMS.

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  24. Started by budy,

הכרטיס מסך הזה יותר טוב מהראדון 9600SE? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  25. אני לא גיימר רציני, כך שלא נורא חשוב לי להיות ב settings מקסימליים בכל משחק או משהו. אבל בכל זאת רציתי לדעת כמה קשה יהיה לכרטיס מסך שלי עם מסך 24'' אם התשובה היא "מאד" הייתי רוצה לדעת איזה שדרוג יהיה מומלץ וכן אם למישהו יש הערכה כמה תכופות אני אצתרך לשדרג כדי להישאר בעניינים. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים