עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Matankzr23,

האתר IQPC מוכר את 8800GTS ב 2930 ש"ח שווה? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3074&Pname=LEADTEK והנה הGTX ב 3724 גם שווה מאוד חח http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3075&Pname=

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  2. Started by Torn,

שלום לכולם, אני הוא זה שבזמנו כתב את הביקורת על ה6800. לצערי כמו שפירסמתי פה באתר השבוע, הכרטיס נפטר! בגלל הדריורים החדשים של נוידיה (סיפור ארוך, אתם מוזמנים להכנס להודעת הפטירה שכתבתי) לביקורת שכתבתי בזמנו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=210190.10 בקיצור לא חכיתי, וישר הלכתי למשרדים של PCNOW לממש את האחריות על הכרטיס! למזלי השירות שלהם היה אדיב ומקצועי, הם מייד הסכימו להחליף לי את הכרטיס, אך הבעייה הייתה שאזל להם המלאי של הכרטיס הזה. ולא היה להם תשובה בשבילי לגבי חידוש המלאי. בגלל זה, הם הסכימו לתת לי 7600GS ללא תוספת תשלום. מפאת חוסר זמן וסבלנות לחכות לכרטיס כמו שלי, נאלצתי להסכים להצעה. מה גם שה7600 יקר בכ120 שקל יותר מה6800 שהיה לי. הנה קישור ל…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אורח voodooman

Hello. We can ship to Israel via DHL. Currently, payment would need to be via Bank transfer. Thank you and have a great day!! את הכרטיס של PNY במחיר 338$ שעולה שם!!! ;D אבל לא הבנתי כל מה שרשום שם חחח DHL :-\ תסיבור לי חחח תודה

• 35 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by freesoul23,

אני רוצה לקנות כ.מסך חדש המפרט שלי הוא: לוח אם:ECS P4IBAS chipset i845 מעבד:1.6Ghz 512 SDRAM AGPX4 הכרטיס שברשותי הוא:GeForce2 MX 200 התקציב עד 400 שקל שמתי עין על RADEON 9550, האם הכרטיס הנ"ל יתאים ללוח אם שלי ולא יעשה בעיות? איזה חברה הכי עדיפה? באיזה חנות הכי כדאי לעשות את הקניה(קניה באינטרנט) מבחינת אמינות ומחיר והאם יש חנויות זולות באשדוד?

• 79 תגובות
    • 4.9k צפיות
  5. Started by FireFlash,

האם יש כבר כרטיס מסך שיודע לעבוד עם הרזולוציה של 4K (באופן מלא)???? FireFlash

• 6 תגובות
    • 8.3k צפיות
  6. Started by idani1983,

שלום, הרצתי בדיקה ב 3DMARK05 וקיבלתי את תןצאות שנעות בין 18 ל 25 FPS יש לי מחשב חדש פנטיום D820 1 גיגה הארד דיסק SATA 250 ג"ב וקניתי כרטיס מסך חדש 7800GT והתקנתי אותו לבד ואני מפחד שהוא לא מקבל מספיק כוח מהספק צריך 350 WATT אז אמרו לי פה להריץ בדיקה האם התוצאות האלו סבירות או שאכן הוא לא מקבל מספיק מתח ולכן לר פועל בשיא התפוקה? תודה

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  7. Started by flos,

RADEON 9600XT 256MB מצב מצויין! מחיר 200ש"ח לפרטים באימייל: Tomer_Rosas@walla.com

8. Started by avivlevy,

תגידו מה זה OC ? ועוד משהו אני לוקח מחשב חזק . איזה כרטיס מסך לקחת? eVGA 7800GTX KO 256MB או CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2XDVI-I + TV או Club3D Radeon X1800XT 512MB אז מה יותר טוב?

• 13 תגובות
    • 858 צפיות
  9. Started by spider272,

שלום לכל הפורום האם ה GTX 660 ''יזיע'' אם יחובר למסך 1920X1080? הוא יקרטע במשחקים כמו קרייסיס 3 ו ה GTA V?METRO? בכמה הFPS ירד מהמסך שיש לי עכשיו(1440X900) תודה לעוזרים

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by davidgs1,

מתכנן להרכיב מחשב חדש, ומעוניין להביא כרטיס מסך עם חבר שמגיע מארה"ב בשבוע הבא כמעא הזמנתי XFX RX580 ב 190 $ אולם אני מהסס אם לאור התמיכה של NVIDIA ב freesync עדיף 1060 ( הספק נמוך משמעותית) בתוספת של 50$ מה דעתכם ? חייב להזמין היום תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Tzach_n,

ששון ושמחה פתחתי את ה-6950 שלי ל-6970, השתמשתי בפתיחה שכוללת פאץ' לביוס הקיים של ה-6950 ולא צרבתי ביוס של 6970 כדי שאוכל לשנות מתחים. השיידרים נפתחו ל-1536 אבל כמובן מהירויות השעון נשארו על סטוק. אני רוצה לעשות אוברקלוק עם Afterburner אבל יש 2 בעיות: 1. מהירויות השעון מוגבלות ל-840\1325 אני לא יכול להגיע איתה למהירות של 6970 סטוק 2. אני לא יכול לשנות את המתח, האפשרות לא קיימת, נכנסתי לקובץ קונפיג ושיניתי את enableunofficialoverclocking ל-1 זה לא עזר... יש תוכנה אחרת? או פתרון לזה? או שפשוט לצרוב ביוס של 6970 ולגמור סיפור? אבל אז הבעיה היא שמהירויות השעון ישתנו אבל המתח של הכרטיס לא...

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  12. הוא מריץ לי קריסיס על HIGH עם FPS בין 35 ל 40 עם רזולוציה של 1280 על 1024 יש לי כרטיס מסך CLUB3D READON HD 4850

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  13. Started by arkady,

שלום אנשים (: אני מתכנן על טלויזית Lcd חדשה לחדר, בינתיים מצאנו טלויזית Lcd של ITT שעולה 2700 שקל (בערך). כעת, כמה טובות הטלויזיות האלה? ועוד משהו, אם אני ארצה להשתמש בכמסך מחשב, האם האיכות תהיה סבירה (סבירה=טובה)? והאם יהיה ניתן לשחק בה ברמה טובה וגם לראות בה טלויזיה (: תודה לעוזרים (:

14. שלום, מישהו שאני מכיר רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למטרות משחקים. התקציב שלו הוא בסביבות ה-900 ש"ח שלוס-מינוס (הוא לא רוצה להגיע לאלף). חשבתי להציע לו את ה-9600XT עכשיו, ראיתי שהכרטיס מגיע בגסאות בעלות 128 מגה זיכרון ו-256 מגה זיכרון. האם יש הבדל ממשי בביצועים בין שתי הגרסאות? איזה מהן עדיף לקחת (רוב הכרטסים בעלי-256 מגה זיכרון שראיתי עוברים את האלף ש"ח) כמו כן ראיתי שמצד שני יש את הנווידיה 5700 בערך באותו מחיר אבל הבנתי שהוא פחות טוב.. על איזה כרטיס להציע ךו לקנות בסביבות ה-900 ש"ח? תודה מראש לעוזרים

• 11 תגובות
    • 811 צפיות
  15. עד שפטרתי בעייה אחת צצה לה כמובן עוד אחת !!!!! ב TV OUT שאני רואה סרט יש ריצודים מעצבנים שדמות זז לדוגמה ..מן SCRACHING כזה...קוים כאילה כאילו התמונה לא מקבלת מספיק זרם מהמחשב או משהו (קשה להסביר ) זה לא קרה לי ב R9000 PRO !!! זה קורה לי עכשיו ב GTO 2 ..... זה משגע אותי!! כי במסך זה לא קורה ! רק בטלויזיה (SVIDEO ישירות לטלויזיה) אז קודם כל אני יודע שזה לא קודקים ! כי אז זה היה קורה לי גם רגיל במסך . מישהו כאן עם ג'י טי או 2 ניסה לראות TV OUT ? התמונה עצמה חלקה בדסקטופ ! הבעיות מתחילות שמנגנים סרט . חשבתי אולי יציאת ה TV OUT ניפגמת כאשר עושים לכרטיס OVER CLOCK !

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  16. Started by dagidag,

המחשב שלי מלפני 3 שנים: AMD athlon 64 bit 3200+ 2.01GHz 2GB זכרון כיום אני משתמש בכרטיס מסך שנמצא על הלוח אם.6100 של NVIDIA אני רוצה לשחק משחקים חדשים ולכן מעוניין לקנות כרטיס מסך כמו 4850 סביבות 600 ש"ח האם הכרטיס הזה הוא יותר מידי חזק, אפשר להסתדר גם עם משהו נמוך יותר? האם כרטיס כזה יתאים מחשב שלי (יש לי כניסת PCI E) האם מספיק בכרטיס זה כדי לשחק במשחקים חדשים מסוג ירי גוף ראשון, אסטרטגיה NFS וכו'? תודה

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  17. Started by b.tiger,

זאת המערכת שלי: ספק 350W תקציב 300-350 איזה כרטיס הכי יתאים לי?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  18. קניתי מKSP ולא קיבלתי את שני המשחקים שהייתי צריך לקבל. לא יודע למה לא מאמין בהם איך אני בודק את הכרטיס שלי ? כמה MHZ בזכרון צריך להיות? וכמה MHZ בCPU צריך להיות? זה מוזר באתרים רשום 4000 ומשהו זכרון ו800 ומשהו CPU זה יש את הזכרון יש לי 1300 ומשהו לא יודע בקיצור צריך עזרה דחופה!! :[ תודה מראש

• 37 תגובות
    • 4.4k צפיות
  19. שלום לאחר בירור שערכתי הבנתי שמספיק Geforce GT220 כדי להריץ פוטושופ CS5 בצורה סבירה. מגבלת התקציב שלי היא 250 ש"ח ומצאתי את האופציות הרשומות מטה. אשמח אם תוכלו לסייע לי בבחירת אחד מהם או להציע אחד יותר טוב בסכום דומה. GainWard GeForce GT520 1024MB GDDR3 Ninja Geforce GT220 1GB DDR3 Twintech Geforce GT220 1GB DDR3 Gainward Geforce GT220 1GB DDR3 האופציה הראשונה היא GT520 שלא הצלחתי להבין מביקורות אם הוא יותר טוב או פחות טוב מהאחרים... קצת נתונים על המחשב: AMD athlon 64 X2 3800 asus m2a-vm-hdmi 2X2GB ram win 7 64 bit

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  20. Started by elad1905,

יש לי את הכרטיס הנ"ל ומעבד I5 2500 ובמשחק, הגדרתי את הגדרות הגרפיקה על HARDCORE. כל חצי דקה, המסך שלי יצא מתצוגה לגמרי למשך מס' שניות והיה רשום שאין אות. כשהחזרתי את ההגדרות ל- GAMER, המצב לא חזר על עצמו. כרטיס המסך הוא חדש לחלוטין. פתרון כלשהו?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  21. Started by Or-L123,

היי, היום עם i7-6700K, GTX970 4GB, 32GB RAM ומסך 1440p 144Hz תומך G-SYNC (ספק כח Seasonic S12II 620W). את המעבר ל1440p עשיתי לפני כשנה ואני חושב שהגיע הזמן להחליף כרטיס מסך. הסתכלתי על 2080TI ונרתעתי מהקפיצה במחיר. נראה לי שהוא שווה את ההפרש עבור 4K, אך לא עבור 1440p. אין לי תוכניות לשדרג ל4K. הדרישה המינימילית שלי היא לסחוט 144 FPS במשחקי מולטיפלייר כמו Overwatch. אשמח לתוצאה טובה במשחקים כמו BFV וWitcher 3, אבל אם תגידו לי ש2080 יספיק (או אולי Super), אלך עליו. מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. יש לי DVD עם יציאת VGA במשרד. יש לי גם LCD 32 אינץ, שמחוברת אליו. המטרה היא לראות גם ב 32, וגם ב 2 מסכי 19 שרכשתי, של חברת דייהו, במחיר זול -999 שקל. (הצגת סרטים ותמונות בקיר במשרד להפקות). רכשתי מפצל אקטיבי, ל 4 VGA עם מגבר. הבעיה: המסכים לא מראים תמונה דרך ה DVD בחיבור ל VGA. ניסיתי כבר את ההגדרות ב DVD, כי ב 32 אינץ יש תמונה. בבדיקה במסכים שלי בבית, של VIEWSONIC זה עובד. הלכתי לחנות, והם חיברו לעוד 2 מותגים- רק אחד עובד, סמסונג, אבל עולה 1800 ואין מטרה לרכוש 2 כאלה יקרים. מישהו יודע מה הבעיה שבחלק זה עובד ובחלק לא? אשמח לעזרה. תודה

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  23. Started by Lackluster,

אהלן יש את זה: https://www.tms.co.il/product/13015 ויש את זה: https://www.tms.co.il/product/12969 שאלה #1 - הראשון זה GHZ? שאלה #2 - הם שווים בכוחם? (אם אני עושה OC לשניהם) שאלה #3 - שווה ההפרש? שאלה #4 - 780Ti כמה יעלה +-? בקיצור - מה להביא כואב לי ראש ואני צריך מחשב חדש

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  24. Started by RKK,

יש לי Q9450 4 ג'יגה ראם 8800GT CM690 CROSHIR 550W יש משחקים כמו COD,וירטואל טניס החדש וכו'...שכשאני משחק בהם אחרי כמה זמן יוצא מסך שחור המשחק נתקע ואז הוא חוזר..בזמן הזה אם עושים מזער זה רושם איזה הודעה על מנהל תצוגה שהוא לא מגיב.. עידכנתי דרייברים וכו'.. מה אני עושה??

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Lanzar,

שלום לכולם סמתי לב שהדרייברים באתר של אומגה לא מעודכנים... הגירסה של הדרייבר היא 57 משהו ובאתר של NVIDIA זה 60 ומשהו לא זוכר בדיוק... עכשיו השאלה שלי אם מישהו ניסה לבדק איזה עדיפים...?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.