עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מה עושים?, מנסים לתקן את המאוורר או מחליפים? ואם מחליפים אז מה כדאי? אם אני רק גולש בינתיים, עד כמה מסוכן להשאיר את המחשב דולק עם הכרטיס? תודה נ.ב. אני לא יודע כבר כמה זמן זה ככה, כי המחשב לא עושה שום בעיות. במקרה פתחתי אותו ושמתי לב. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by roma4k,

חג שמח, בזמן האחרון אני שם לב שיש עוד הבדלים בין דגם ה TM ל T של מסך דק 710 של SAMSUNG. לדוגמא באתר של TOM'S HARDWARE כתוב על הדגם 710T: " The version we tested is a model of ergonomics: tilt adjustment, pivot function, rotating base, VGA/DVI connectivity, etc. The only things missing might be a height adjustment and a USB hub. " אשמח לדעת את ההבדלים בין המסכים. האם באמת בדגם ה T לא קיים כיוון גובה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  3. Started by BoRiS.K,

מה אתם אומרים על התוצאה שלי ב-3D MARK זה טוב??

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  4. Started by switchman,

קניתי את המסך הזה לפני בערך שלוש שנים (אז ב1250 ש"ח) ואני חייב לשדרג ל LCD בגלל העיניים.(ואני גם לא גיימר אז לא אכפת לי) מסך יפה, מסך טוב, מסך סוס - ושמרתי עליו מצויין ועם כל החוברות שבאו איתו[נראה ממש כמו חדש] האם יש למי למכור אותו היום? אני לא מכיר ממש את המפרט הטכני שלו וגם לא מבין בזה ממש הrefresh rate שלו או מה שהגיימרים רוצים, איך הוא מהבחינה הזאת? בכמה אני יכול למכור אותו היום בקיצור? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  5. Started by lipa,

קראתי ביקורות טובות עליו , שהוא פתר את בעיית הטמפרטורה http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1022

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  6. Started by BoRiS.K,

יש לבן דוד שלי כרטיס Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB עכשיו כשבודקים אצלו את המעלות ה-AMBIENT TEMPERATURE עומד אצלו על -0 איך זה יכול להיות

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  7. שלום לכולם. ברשותי מחשב עם מערכת הפעלה WIN XP עם כרטיס מסך MSI GEFORCE FX5200 128 DDR. יש לי סרטים על המחשב ואני רוצה לראות אותם בטלויזיה, לכן קניתי כבל שמיתחבר בין היציאת TV OUT של המחשב לבין יציאת הוידאו של הטלויזיה. אחרי החיבור כיביתי והדלקתי את המחשב מחדש ואז בחלון ה DISPLAY PROPERTIES בעמודת ה SETTING הופיעו לי שתי חלוניות, אחת של המחשב ואחת של של הטלויזיה. כאשר בחרתי בחלון הטלויזיה והגדרתי אותו בתור הראשי תצוגת המחשב הועברה לטלויזיה (הדסקטופ בלי האיקונים שעליו). עכשיו נעבור לבעיה: אני יכול לראות סרטים דרך הטלויזיה רק כשאני עובד דרך ה WINDOWS MEDIA PLAYER , בקיצור WMP גרסה 10. הבעייה בתוכנה זו שאי אפשר לטעון את התירגומים של הסרטים. כאשר אני פותח את הסרט עם תוכנות אחר…

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  8. הכרטיס מסך GV-3D1(6600GT dual + m.b.) שמבוסס על שתי ליבות 6600 gt הגיע לקיאספי ועולה 3330 זה רק ליציאת pci נכון ? לא צריך לוח עם sli ?

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  9. Started by Asafalfa,

אנשים אתם יודעים מי נותן את האחריות למסכים האלה בארץ? אני צריך את הטלפון או אתר שלהם !... המסך שלי יצא מפוקוס אני רואה רק חצי מסך קצת יותר ואני לא יוכל למתוח את המסך כל כל המסך:\ כך שאני לא מנצל את כל הגודל שלו....

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  10. אני מניח שלכל מי שיש כרטיס מסך עם DVI הוא קיבל גם ממיר מהDVI ל VGA. ראיתי שהממיר לא משתמש בכל הפינים של הDVI, רק בחלקם. יש איזשהו יתרון או חיסרון בשיטה זו?

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  11. הבנתי שהיתרון של חיבור מך למחשב בחיבור DVI גורם לכך שהנתונים עובדים מכרטי המסך, למסך, בצורה דיגיטלית, במקום שהמסך ימיר את האות הדיגיטלי לאות אנלוגי, במסכים ללא DVI 1. האם הבנתי נכון ? 2. לאיזה שיפור באיכות אני אמור לצפות ? עבודה יותר מהירה ? תמונה יותר חדה ? צבעים יותר בולטים ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. בחודש האחרון שמתי לב למשהו מוזר, בלילה אחרי שאני מכבה את המסך, יש מן רעש מוזר שמגיע מהמסך מהחלק האחורי, מן זמזמום כזה כמו של קצר, לא יודע איך להסביר את זה, וזה ממש לכמה שניות ומפסיק, אבל זה לא קורה תמיד, נגיד עכשיו אני אסגור וזה לא ייקרה, זה קורה רק בלילה, ואין לי שום הסבר הגיוני לזה, כי אין קשר לזמן השימוש שהמסך דלוק, כי אתמול לדוגמא לא הייתי בבית והמסך היה מכובה 4 שעות, אז הגעתי הביתה פתחתי אותו וסגרתי והרעש הופיע. ממה נובע הרעש? מה הרעש אומר לגבי תקינות המסך, האם עליי להשתמש באחריות? יש לציין שחוץ מהרעש המסך תקין לחלוטין ואני מאוד מרוצה מהמסך, איכותי מאוד והנתונים שלו לא רעים.

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  13. Started by BAR3003,

1.רציתי לדעת מד החום של הכרטיס מראה לי 52 מעלות האים זה בסדר. 2.איך אני יכול לבדוק עם הכרטיס באמת 128BIT. בתודה מראש.

• 9 תגובות
    • 926 צפיות
  14. Started by roeiw,

איך אני מבצע את זה וחוץ מחימום של הכרטיס יש עוד סיכון?

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  15. Started by BURTON,

אני צריך מסך LCD17" ב-1500 שקל אבל שיהיה מסך איכותי אם יש בכלל מסך טוב במחיר הזה :-\ ומי שמביא המלצה אז אם אפשר לתת לינק בבקשה תודה

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  16. Started by gamer-8,

אני רואה את זה הרבה במשחקים, ואצלי זה תמיד מכובה. מה זה בכלל?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by DJPOWER,

יש לי כרטיס מסך ישן שיש לו כניסה לכבל טלויזיה אני רוצה לראות טלוויזיה דרך המחשב מה אני צריך שזה יפעל? אם צריך תוכנות בבקשה תביאו את שמן או קישורים תודה מראש יונתן 8)

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  18. Started by a-v-i,

שלום, הרצתי חיפוש אבל לא מצאתי דעה חד משמעית... http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=8034&PHPSESSID=4e9223a75d4e954e0949b3fceb1363bb איך המסך הזה? המחיר נראה לי קצת נמוך כי VIEWSONIC נחשבים לחלוצים בתחום המסכי LCD... מה ה Catch? וגם האם מישהו יודע מה מדיניות הפיקסלים השרופים של היבואן של המוצר הזה? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  19. Started by shauli,

שלום לכולם. מה אתם אומרים על המסך mag 786fd ועל המסך mag 786pf2? מי יותר טוב? והאם בכלל כדאי לקנות אחד מהם? (התקציב הוא בערך באיזור המחיר שלהם)

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  20. Started by qpalzm,

6600gt לאפיק AGP, עם 3 שנות אחריות, ב-767 ש"ח: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDGIGFX6600&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1312&aff=Zap הגיוני לדעתכם?

• 12 תגובות
    • 909 צפיות
  21. Started by roma4k,

חג שמח, לאחרונה קניתי מחשב חדש, ויש לי שאלה לגבי דבר מוזר שקורה. קשה לתאר את התופעה אבל אני אנסה לעשות זאת מדויק ככל האפשר. בעת שאני משחק לדוגמא HL 2 הכל עובד בסדר וטוב. נגיד ואני מתבונן באיזה קיר למשל, ואז אני זז ימין ושמאל ימין ושמאל כשהמבט על אותה נקודה. במצב הזה אני רואה שפינת הקיר או שתעלה שיש עליו כאילו מתעוותות. חלקים שונים של התעלה לאורך הקיר מתחילים ל"צאת ממקומם" ונוצר מצב שנוצרים מן זיגזגים כאלה בתעלה. דבר דומה קורה בוינדוס. לדוגמא אם אני לוקח את חלון האינטרנט ומקטין אותו ואז לוקח ומזיז אותו במהירות, נוצר מצב שהחלון עושה גם זיגזגים. חלק אחד זז ימיני אחר שמאלה... זה מאוד מוזר ואני לא מבין אם זאת בעיה או שזה פשוט ככה. אשמח לכל עזרה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  22. יש לי שתי יציאות DVI + VIVO אני רוצה להפעיל אותם בו זמנית אם אפשר גם את ה TV OUT אמרו לי פה כבר בעבר שזה אפשרי. השאלה שלי היא איך ?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אני מבין כמה שיותר זה יותר טוב , אבל מה המינימום ?

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  24. איך זה משתווה לעומת החומרה שיש לי? מעבד INTEL 3.2 (פרסקוט) זיכרון 1GB כ.מסך nVidia GeForce FX 5900XT

• 8 תגובות
    • 739 צפיות
  25. Started by ET,

ברשותי כרטיס הGigabyte 6600GTVP. קיבלתי איתו מתאם שחור עם כניסת SVIDEO OUT ועוד 3 כניסות לבננות (ירוקה שמעליה כתוב Y, אדומה שמעליה כתוב Pr וכחולה שמעליה כתוב AV/Pr). אין לי מושג איך להשתמש באופציית הVIVO שיש בו (מבחינת החיבורים), קראתי את הסטיקי ועשיתי חיפוש בפורום ולא הצלחתי להגיע לתשובה, אודה לעזרה...

• 6 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.