כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
היי. לפעמים יש לי בעיות עם המערך ( GTX 560) כגון כרטיס אחד לא מזוהה, צבעים מעוותים במסך. אם אני מוציא ומכניס את הגשר SLI הבעיה נפתרת, לכן אני חושב שהבעיה היא בגשר. בזמן האחרון הבעיות האלו החמירו. האם יש אפשרות לקנות גשר SLI בארץ? לא מצאתי בזאפ. או שעלי לקנות אותו באיביי?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט לגבי הכרטיסים האלה ל-AGP שניהם עולים בסביבות ה-750 ש"ח איזה כדאי לי לקנות? 6800GS 7600GS או Radeaon R800Gto אני צריך אותו בעיקר בשביל משחקים.... תודה לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אולי כדאי להחליט כאן איזה כרטיס מסך מומלץ לתקציבים, וכך אנשים לא יצטרכו להפציץ את הפורום בשאלות ששואלות בגדול את אותם השאלות כל פעם? לשוק הנמוך(400-500 ש"ח)-TI4200 64 MB שניתן למצוא בKSP, אם לא, אז 9200 PRO. לשוק הבינוני(900 ש"ח)- GEFORCE FX 5700 ULTRA של אלבטרון שאפשר למצוא בPCH אלטרנטיבה ב1000-1100 ש"ח- רדאון 9600 XT שהוא קצת פחות טוב(אך ההפרשים די זניחים) אבל הוא כולל את כל חבילת הHL+HL2 כשיצא. לשוק הבינוני-גבוה(אני אפילו הייתי קורא לו גבוה לפי הביצועים של הכרטיסים) (1200 ש"ח) ALBATRON GEFORCE FX 5900XT שניתן למצוא בPCH. אלטרנטיבה-RADEON 9800 NP ב1600 ש"ח, אך הג'יפורס הרבה יותר מומלץ בגלל ביצועים דומים ומחיר הרבה יותר זול.
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני עומר לקנות מחשב בקרוב, ולמרות שהחברה הנ"ל לא מוכרת מדי - אני רוצה לדעת האם המסך הזה טוב, וכן, יש לי אפשרות לראות אותו לפני הקניה. CMV CT-720 הפירוט הטכני שלו מרשים יחסית, (בדקו באתר cmv.com.tw) אבל כמו שנאמר הנייר אינו הכל... דעות?
-
- 10 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה קניתי את המשחק OverWatch וגיליתי שאני לא מריץ אותו חלק מספיק, על כן אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך לכזה שיריץ אותו בצורה מכובדת, על מנת שיהיה ניתן להתחשב בהספק החשמלי והאם יהיה צוואר בקבוק, מפרט את המפרט הנוכחי: מעבד - i5 2500k לוח אם - p67A-UD3 HD 6950 2GB Seasonic 620w Bronze 8 GB RAM (אם אופציה להרחבה מיידית ל12) מארז - Antec DF-30 מסך - Samsung Syncmaster T220p 1920x1080 כמו כן רציתי לשאול אם הכרטיס GTX 965M (נייד) יוכל להריץ את המשחק בכבוד, תודה רבה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קיים כרטיס עם יציאה של hdmi ישירות ? בעזרת כבל hdmi כמו ב ps3 , וכדומה . כי אני רואה כרטיסי מסך שרשום עליהם hdmi וכדומה ..., אבל בהסתכלות על הכרטיס עצמו אני רואה יציאה רק של vga מוזהב מקבלים ממיר כל שהוא ? ביחד עם הכרטיס , כי אני מעוניין לחבר אותו לטלויזיה שתומכת ב full hd מבלי יותר מידיי התפשרות על תמונה . והעם הכרטיס הנל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1387&products_id=25532&PHPSESSID=c5535510 זה הכרטיס שמוזכר כאן http://hwzone.co.il/news/1242766381/18811/ תודה רבה .
-
- 12 תגובות
- 958 צפיות
-
-
*כותרת* ואם אפשר הסבר,על הBIT WIDTH של הכרטיסי מסך ואיך אפשר לדעת כמה הם זיכרון הם יכולים להעביר(והסבר הסבר אם אפשר,עם חישובים והכל).
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום, פירמתתי את המחשב המפרט בחתימה הוא בOC ל3.2 כל השאר אותו דבר, וSA לא רוצה לעלות בהגדרות הכי גבוההות זה בקושי סוחב, יש לציין שגם עם OC לכרטיס לא עוזר! מה לעשות ?? אני משתגע! אגב ספק ג'נרי אם זה משנה משהו הקטע הכי מטריף שלפני כמה ימים הכל היה בסדר!! אני משתגע, בבקשה עזרו תודה רבה רבה למי שיוכל לעזור
-
- 14 תגובות
- 863 צפיות
-
-
ישבתי ובהיתי בתוצאות של הכרטיסים האחרונים שיצאו (4850\GTX280) ולפתע זה הכה בי - הFPS בCRYSIS לא גובר הוא רק מתחלף! ואז עלתה בי השאלה הזאת שרציתי שבעלי הנסיון מביניכם יענו עליה - האם CRYSIS ביום מן הימים (נאמר בעוד 3-4 שנים) ייפעל ב100FPS על מקסימום גרפיקה (MAX AA X8) ברזולוציה סבירה - 1280X1024? אני חייב להגיד שאם כן זה יהיה בטח תאווה לעיניים, אם לא, לא אהיה כל כך מופתע אך זה מרגיז...
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמעו אני רוצה לקנות את ה GT 9800 אבל אני לא בטוח שהוא מתאים.... אשמח אם תעזרו צירפתי קובץ עם פירטי המחשב אם הוא מתאים אז איך אני מחבר אותו למחשב? ואם הוא לא מתאים אז איזה כרטיס יתאים לי? אני בעיקרון צריך אותו למשחקי מחשב כמו (combat arms/ AVA) תודה לעוזרים!!! [attachment deleted by admin]
-
- 43 תגובות
- 7k צפיות
-
-
קראתי תגובה כאן באחד הפורומים שצריך ויסטה בשביל להריץ את הDX10 .. זה נכו ן ? (גם עם הכרטיס מסך עצמו הוא תומך DX10 למשל 8800?
-
- 5 תגובות
- 560 צפיות
-
-
לפני כמה זמן היה קצר. כשהעלתי את המחשב אחרי שהחשמל חזר, המחשב לא עלה והייתה הודעה שאומרת שלא חיברתי את הראדון שלי לחשמל. פתחתי את המחשב וראיתי שבחיבורי החשמל שלו, גם על שקע (החיבור שנמצא על הראדון עצמו) וגם על התקע (החיבור שמגיע מהספק) החיבור של החוט האדום נהיה חום. כאילו שהוא נשרף או משהו. אבל כשחברתי שוב את החיבור וניסיתי להפעיל את המחשב, הכל עבד חלק. מאז כמעט כל פעם שאני מכבה את המחשב לפרק זמן רציני (לילה) המחשב לא עולה, מופיעה ההודעה הזאת, אני מוציא ומכניס את החיבור, והכל מסתדר. לא הייתה שום פגיעה בביצועי הכרטיס אם זה אומר משהו. מה אתם אומרים?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי , אני צלם וזה אומר שאני הרבה עובד עם התוכנות Photoshop , Adobe Photoshop Lightroom עם התוכנות החדשות כי יש לי מנוי בAdobe יש לי מחשב כזה Intel(R) Core (TM) I5-6400 CPU 2.70 GHz 2.70 GHz והלוח אם Gigbyte החדש 8RAM זה מספיק לי ה8Ram האמת אבל לא קניתי אז את המחשב עם כרטיס מסך אה ויש לי SSD עם זה משנה משהו ובשביל התמונות לקחתי 500GB עם ז משנה למישהו אוקי מפה לשם אני צריך כרטיס מסך השאלה איזה ואני מעדיף בכיוון Nividia או AMD בנוגע לAMD (ATI) זה בגלל שאין ברשותי מלא כסף אבל איזה אתם מצעיים לי ? אבל באמת יש עדיפות לATI
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי, אני רוצה לחבר למחשב אחד שני מסכים. הראשון יהיה מסך למשתמש (outlook, explorer וכו') והשני יהיה מסך שיציג אפליקציה קבוע (דף Web). לצורך כך, רכשתי כרטיס מסך GeForce 7200 GS, בעל שתי יציאות וידאו (VGA ו- DVI). איך אפשר להגדיר שבכל log In למחשב , האפליקציה שאני רוצה, תופעל קבוע במסך 2 (לצורך העניין)? תודה לעוזרים! הילה.
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
רציתי לקנות לידטק 8800 עם 640 מ"ב אבל ליבואן נגמר וגם את הספרקל לא הצלחתי למצוא בחנויות בארץ, מה שנשאר זה כרטיסים ב 2,400 וצפונה ואני לא מתכוון להוציא כל כך הרבה על כרטיס מסך, 2000 עוד איכשהו הצלחתי להסתדר עם זה. השאלה האם ללכת על 1950xt או pro או משהו כזה או בכלל לשנות כיוון למשהו אחר? ה 8800 הקטן יותר הוא לא ממש אופציה כי הוא עולה די הרבה ולא נראה לי שווה את המחיר שלו. אשמח לתגובות. ועל איזה 1950xt ללכת, חשבתי אולי על his כי מגיע עם קירור לעומת ה saphire שהקירור שלו מעט רועש בעבודה. מפרט: q6600 p965-ds3 ocz 600w לא נראה לי שכחתי משהו קריטי. ומסך 22 אינטש, מסך עוד אין לי אז לא יודע איזו חברה אבל לא ממש קריטי
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
היה לי 256MB אבל הוא היה דפוק אז החליפו לי ובדקתי פתאום כתוב 512מגה לא הבנתי את זה ממש זה הגיוני?
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם כל החלקים שלי מתאימים לכ.מסך, שלא יהיו פאשלות.. כרגע זה נועד להחזיק לי בערך שנה ואז אני אקנה מחשב חדש (הכרטיס מסך יעבור איתי למחשב החדש לשנה-שנתיים בערך גם כן) המפרט המלא: i7 -920 (אני עושה לו OC מידי פעם, כרגע הוא בלי. עד 3.8, החנות עשתה. כרגע כיביתי את זה אבל הרבה פעמים אני מחזיר..) GA-EX85-UD4P (ד"א הלוח האם הזה מתאים נכון? אני אשאל גם בפורום כרטיסי מסך) corsair ddr3 6144MB 1600 MHZ Triple channel CL 8 (3 * 2GB each) 2 HD אחד של סמסונג והשני של WD (אם חשוב הדגם אני אמצא, אבל זה לא green) כרגע הכ.מסך זה HD4850 GHL שבעצם בOC על 50 GHZ פחות מ4870 המארז זה HAF 932 עם כל המאוורים שהוא מגיע איתם + בכל המקומות שחסר שמתי את הs-flex 2000 וגם עוד 2 על הקירור של המע…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי בכמה מקומות שגם ליבת ה G80 תומכת בטכנולוגיית PHYSX ,TCK באתר של NVIDIA כתוב שה 9800 וה 260 וה 280 רק תומכים... אני חושב שבספסיפיקציה של ה 8800GTS שלי G80 היה כתוב שהוא בעל יכולת עיבוד פיזיקאלי.... מה נכון?
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
לוח אם - ASUS P4P800 DELUXE 256 מגה בית כרטיס טוב, כמובן רצוי כמה שפחות כסף..... רצוי עד 1000, גג (!!!) 1500.
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
-
שמעתי שבקרוב הולך לצאת ה 4850X2, האם כדאי לחכות לו והאם הוא יהיה עדיף מה 4870 (גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת קירור). האם גם ה 4850X2 ינוצל טוב יותר על ציפסט של P45 יותר מאשר שני כרטיסים בפועל של 4850 (בגלל המהירות כפול 8 של הבאס או משהו כזה) ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר כדאי? ATi Radeon HD4350 Silent LP או Palit nVIDIA GeForce 9500GT Super 512MB PCIe אם יש לכם המלצות אחרות עד 350 שקל אני ישמח לשמוע.. תודה..
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
האם זה טוב ? SAPPHIRE RADEON 9600 256MB DVI + TV והאם יש במחיר הזה משהו יותר טוב ? אבל במחיר הזה!!! לא חמישים שקל יותר ,במחיר הזה!!
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-