עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by R3flect,

הייתי רוצה לקנות מסך LCD עם מחשבי החדש . LG L1730S עם 12 MS או לקחת את זה של בנקיו שלו יש 8MS : BENQ FP71G PLUS תודה מראש

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  2. Started by Electric Boom,

ha? AGP multi VPU solution?... :s05: http://www.rojakpot.com/default.aspx?location=3&var1=205&var2=0

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  3. כשאני נכנס להגדרות של הכרטיס, אין לי שם אפשרות של אוברקלוק, פעם היה לי אבל התקנתי דרייבר חדש... יש אולי משהו נוסף שאני צריך להתקין? תודה..

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  4. היי ההורים שלי החליטו לתת לי מתנה ליומולדת 1000 שקלים ואני מוסיף משלי כדי לקנות מסך LCD אני רוצה לקנות לפני שהמחירים מתייקרים אני אשתמש במסך לסרטים ומשחקים, ככה שצריך קצב ריענון טוב. 17 אינץ' לא פחות ולא יותר. בעקרון אין לי ממש הגבלת תקציב אבל אנלא רוצה יותר מ2000, ועדיף לי בסביבות ה1700-1800... לא רוצה לבזבז סתם כסף. אני אשמח אם תתנו לי הצעות לכמה מסכים, ואם אפשר גם חנויות שבהן הכי כדאי לקנות אותם. אם אתם יודעים תגידו לי בבקשה עד מתי כדאי לקנות שלא יתייקרו המחירים. תודה רבה. עריכה: מה המשמעות של פיקסלים שרופים? זה קורה הרבה במסכים? יכול להיות שבמשך הזמן פשוט ישרפו עוד ועוד פיקסלים? נשמע לא אמין

• 11 תגובות
    • 830 צפיות
  5. טוב אז ככה..... יש לי RADEON 9800 PRO 128MBשל ATI.. P4 3.06 512DDR.. ואני משחק המון זמן SOLDIER OF FORTUNE 2.. ולאחרונה פשוט הFPS קורס לי ל 20-30..ובקושי אני יכול לזוזזזז התקנתי תדרייברים החדשים של ATI...מהאתר..בדקתי ב DXDIAG שהכל ENABLE.. הכל פיקס.. והגב במשחק ניסיתי גם גרפיקה הכי נמוכה לא עוזר בגרושש! ואני כבר נואש.. אם תוכלו לעזור לי בבקשה.. תודה...

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. תודה.. אולי התמונה תעזור... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  7. Started by patrick,

שלום אנשים, ברשותי כרטיס 6600GT של GIGABYTE בתושבת PCI-E שמעתי פעם על פתיחת צינורות עיבוד בכרטיס.. האם זה אפשרי? ואם כן אז איך? אני זוכר משהו על תכנה RIVA TUNER אבל הקטע שאני לא מצליח להבין שם איפה עושים זאת.. אם בכלל עושים זאת משם בכל אופן אני צריך תמיכה בנושא , תודה

• 11 תגובות
    • 969 צפיות
  8. אני מחפש מסך LCD 17 בתקציב של עד 1,800ש"ח (אפשר לחרוג ב-100-200 ש"ח, אבל לא רצוי מצידי), שהדגשים העיקריים בהחלטה שלי הם: 1) שהצבעים יהיו איכותיים ביותר 2) שזווית הצפייה תהיה גדולה ככל הניתן 3) שהמסך יהיה מעוצב, עדיף בעל PIVOT. המסך אמור בעיקר לשמש לגלישה באינטרנט, עבודה באופיס וצפייה בסרטים, ומעט למשחקים, ולכן אני מאמין שגם אם המסך יהיה בעל MS של 16 הוא יספיק לי, ואני לא חושב אני צריך מהירות תגובה של 12 או 8. הקונטרס מן הסתם חשוב גם, אבל משום ששימושי המסך הם בעיקר אינטרנט וסרטים הפקטור החשוב לי ביותר הוא הצבעים, כאשר הנתונים האחרים פחות קריטיים.

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  9. Started by trojan,

האם שווה לי לקנות כרטיס מסך gforce 6600gt 256 mb pci-express ? אני משחק במשחקים כמו counter strike source ואני רוצה fps גבוה או שאתם ממליצים על משהו אחר הגבול שלי הוא 1500 ש"ח וגם אם אפשר אתם יכולים להגיד לי כמה זמן ה6600gt הזה יחזיק לי ואם אתם ממליצים על משהו אז תגידו לי גם...

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by MazKyDaLoK,

חברה אני צריך עזרה דחופה : יש לי כרטיס מסך fx 5200128mb אני מחפש כבר הרבה זמן DRIVER טוב ואני לא מוצא... בכל המשחקי רשת שאני משחק css , soldier of fortune 2 ה FPS נורא נמוך... אודה לכם מראש אם תוכלו לעזור לי... בתודה מראש מצקי.

• 10 תגובות
    • 767 צפיות
  11. Started by J0HNiE,

תראו יש לי G6800NU leadtek ואני מקבל בCSS FPS ממש נמוך 60-100 יש לי את הדרייברים הכי חדשים (76.41 ) והורדתי את הAnti-Aliasing לX2!!! ושמתי את הmodle על medium וגם ביטלתי V-SYNC ושמתי את הAnti Tropic לX8 או X4 חושב גם לציין שהיה לי שהפעלתי גם AQUAMARK3 מזמן וקיבלתי תואה של 50,000 ואז אחרי כמה זמן הפעלתי שוב וקיבלתי 28,000 אותו דבר גם ב3DMARK05 שבהתחלה קיבלתי ציון כבוה ואז הוא ירד :nixweiss: :nixweiss:

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  12. Started by Omerole,

הגדרות רגילות. 4847 עם X800XL?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  13. Started by Turbine,

שלום לכולם יש לי פנטיום 4 LGA 775 3200 512 DD2 אני מחפש כרטיס מסך PCI-E עד 500 שקל... משהו שיוכל להריץ לי ניד פור ספיד אנרגראונד 2 ברזולוציה הכי גבוהה ללא בעיות יש דבר כזה במחיר הזה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by hagay21,

יש לי מחשב סביר ביותר לכל הדיעות פנטיום 4 3 גיגה עם גיגה זיכרון וכרטיס מסך x800 xt pe והבעייה היא כזו באתר בתוכנה 3dmark 03 על רזולוציית 768*1024 בלי פילטרים קיבל הכרטיס שלי 11573 אבל שאני מריץ בדיקה קיבלתי 7128 מישהוא יכול להסביר לי מה קורה פה!?!?!?!? הדרייברים מעודכנים הכל פיקס מה יכולה להיות הבעייה?

• 12 תגובות
    • 829 צפיות
  15. הציעו לאחי ואני לא יודע האם הוא טוב למשחקים כמו NEFS2 או HL2 GEFORCE 4 FX 6600 128 MB DVI TV PCI-E אשמח לקבל תגובות

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by אוקיי,

שלום, היום החייתי מחדש את המחשב הישן שלי. למטרת חיבור המחשב לטלויזיה. אז אכן התקנתי ווינדוס XP שדווקא רץ באופן מפתיע יפה על המחשב הפנטיום 2 333 הישן שלי. חיברתי את הכבל מהככרטיס מסך לטלויזיה. הטלויזיה אכן הגיבה, אבל בסך שחור התחלתי לחפש עזרה בנושא, ומצאתי כל מיני תכתובות מלאות בשפה טכנית וכל מיני מושגים שממעבר ליכולתי. קשה לי להאמין שבכדי לחבר את הכרטיס מסך שלי לטלויזיה אני זקוק לתואר בתכנות. http://www.realh.co.uk/linux_tv_howto/ar01s07.html הנה הלינק שנתקלתי בו, עד כמה שהבנתי הוא דן בדיוק בבעיה שלי. יש לי VOODOO3 למקרה וזה עוד לא ברור ואני לא מבין מה הבעיה, מצאתי תכתובת שטוענת שהכרטיס שולח תשדורות לטלויזיה ברגע שמוציאים את הכבל של מסך המחשב מהמחשב. הצלחתי לח…

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  17. Started by OutRaGe,

שלום. אני רוצה בקרוב לקנות את ה-R9550 , הגיע הזמן להחליף כרטיס מסך (עכשיו GF2MX ) ויש לי כמה שאלות לגביו. 1. האם המפרט הנ"ל ינצל את רוב כוחו של הכרטיס? P4 1.5 512SDRAM ואיזה לוח של אינטל , אם הדגם ממש חשוב אני תכף אסתכל באברסט 2.לגבי החברה של הכרטיס , מצאתי של GB בזיגזאג ושל ABIT בפנדס איך שתי החברות האלו ואיזה מהן יותר טובה לכרטיס הזה? מבחינת האם הסופטמוד המתוכנן אם יצליח ומבחינת קירור טוב יותר לכל אחת מהחברות? (כמובן מתוכנן גם OC אם אפשר בבקשה גם לינק לאתרים לאנשים שעשו OC+SoftMod על הכרטיס של אחת משתי החברות הנ"ל או אם יש לכם הצעה לחברה יותר טובה בחנות אמינה וטובה כאשר אתם יודעים שאותה חברה עומדת באותם פרמטרים שהצגתי לפני כן ושוב אם אפשר גם לינק. ו…

• 12 תגובות
    • 934 צפיות
  18. Started by shimon1,

התקנתי את דום 3 ובהגדרות עשיתי שהמשחק יבחר את הרמת פירוט והוא נתן לי רמה בינונית(מדיום). בכל מקרה ההעלתי את הרמה לגבוה (היי) ושמתי ברזולוציה 1024X780 בלי פילטרים ויש תקיעות קטנות מדי פעם וקצת מעצבנות. יש לציין שהיה לי FX 5700LE וברזולוציה 800X600 הוא לא נתקע במדיום מה יכול להיות הגורם לבעיה?? שאלה שניה היא שזמני הטעינה התארכו , האם זה נובע מבעיה בדיסק הקשיח כי הוא משמיע קצת רעשים מוזרים. תודה רבה לעונים!!! SHIMON1

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by haimvrt,

קיבלתי היום את הכרטיס מסך 6600gt עכשיו יש לו מין כזה חיבור לבן איפה שבמאוורר של הכרטיס מסך מה מחברים לו ולאן מחברים את הכבל?

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by kobi_af,

מאז 4 חודשים ומעלה שקניתי תכרטיס מסך רדאון 9600xt חלו בעיות אצלי במחשב למשל דרייברים רשמית מחברת ati לא נראה לי מתאימים כי הכרטיס מסך כל פעם נתקע שאני מפעיל משחק כמו bia או פרו אבולשיין בגללו החשב קורס לי ואף הוא עושה נקודות אדומות על המסך ..... לא יודע יש לו שגעונות תגידו אתם ממליצים לי דרייבירם אחרים משהו שיפתור תבעיה?נראה לי הכרטיס מסך הזה פגום...(קניתי אותו מקיסאפי עם השירות ה"""המצוין"") תגידו מה אני אמור לקבל בבאנגל אם קנית של חברת שפיר?קיבלתי רק דרייבר וכמה כבלים בקופסא שנראית ישנה (קניתי לפני איזה 4 וחצי חודשים תכרטיס מסך) help me

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  21. יש לי שאלה על הכרטיס הזה תגידו לי איך הוא ואם יש משהו יותר טוב ובטוח יש את תמליצו לי על משהו טוב... Gecorce6600 pci express x16 256MB

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  22. הורדתי אתר מוכן שעשוי בפוטושופ ואני לא מבין מהם הסימני קריאה הצהובים האלה...? כשאני מנסה להיכנס ללאייר ולשנות אותו הוא שואל אותי האם להוריד את הסימן קריאה הצהוב הזה וכשאני עושה לו כן ואני משנה אני לא יודע איך להחזיר אותו.... מה זה ולמה זה משמש.???

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  23. Started by Omerole,

שלום כולם! רציתי לשאול מה קצב רענון המסך הממולץ ואיך זה משפיע בעניין בריאות ומשחקים. יש לי מסך LCD שמסוגל להגיע ל180 שווה לשים לא שווה ובמה זה ישפיע? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by eran1,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב חד ואני מתלבט בין שני הכרטיסי מסך הללו (כמובן אם יש הצעות לאחרים אני אשמח לקבל) ההפרש בין שניהם הוא בסביבות ה- 1600 ש"ח השאלה אם זה שווה את השקעה ב- 6800?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. או מסך 19 אחר בדיוטי פרי

• 0 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים