עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. רציתי להזמין היום כרטיס של ספיר X1800GTO אין כרגע במלאי - יהיה רק עוד הרבה זמן הציעו לי אותו כרטיס רק של חברת connect3d מישהו מכיר את החברה הזאת? והאם כדאי לחכות לספיר? ובכלל אם הכרטיס הזה מספיק טוב לאוברקלוקינג או שכדאי לקנות משהו אחר????

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  2. Started by whitiger19,

המפרט: amd64 3200 2g memory geforce7800gt(רוצה להחליף) samaung t220(22") אני רוצה לקנות כרטיס מסך לגיימינג. אני לא גיימר כבד. פשוט משחקים שלא כל כך כבדם מתחילים לקרטע בגלל המסך שקניתי. אני מעוניין לשחק ברזולוציה הטבעית של המסך 1680X1050. אני מודע לזה שהמעבד קצת יגביל את הכרטיס שאני אקנה. עד 600 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  3. Started by shloosh,

אני קונה רדאון 9700(כבר קניתי) פרו. ורציתי לדעת כמה בערך יהיה לי ב-3DMARK ! לפי 3DGURU.COM זה ככה: האם זה יהיה אותו הדבר אצלי במערכת כמעט בדיוק אותו הדבר...?.. Gigabyte mainboard 7ZX-R Athlon XP 1800+ 2x256 MB DDRAM memory Windows ME DirectX 8.1 Via 4-in-1 4.41 A וזה שלי: GIGABYTE 7VRXP REV 2.0 ATHLON 2000 2X256 DDR 2700 WINDOWS XP Via 4-in-1 4.41 זה מה שהוא קיבל גם אחרי החלפת מעבדים... Example, when we look at CPU scaling we'll notice a gradual increase. Since we don't have niche marketing contacts with Intel and AMD we'll test the cards based on only 3 CPU's Athlon 1600+, 1800+ and 2000+ let's check out the results…

• 12 תגובות
    • 942 צפיות
  4. Started by רן..20..,

Gigabyte FX6600GT GV-N66T128D AGPx8 128 Mb Bulk Video Card מהזה? זה נכון שעם אני יכנס ..נגיד למישחק Prince Of Persia 2 ..ואני יסים על גרפיקה הכי חזקה? העם המישחק יעבוד על הגרפיקה המלאה ויעבוד בלי הפרעות? ???

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  5. או גזילת משאבים מהמערכת(גם במצב שהטלוויזיה על כניסה אחרת-{כבלים})

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  6. Started by tombcatz,

שלום...יש לי PNY Geforce 6800NU 128MB 256Bit כפי שידוע,יש לכרטיס רק 12 צינורות עיבוד פיקסלים פתוחים [מתוך 16] ו5 וורטקס שיידרס מתוך 6.... רציתי לנסות לבצע פתיחה של הצינורות,אבל אין לי מושג איך :\ הבנתי שצריך לבצע את זה דרך Rivatuner,כיצד?מישהו יכול לתת לי לינק למדריך? בנוסף,רק ליתר ביטחון [במקרה והצינורות יהיו פגומים ואני לא אוכל להציג משהו],מהו הכפתור שצריך ללחוץ עליו בעת הפעלת המחשב מחדש על מנת להעלות את הווינדוס בSAFE MODE? תודה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  7. Started by roee43,

אני שוקל לקנות כרטיס מסך כמו שרואים בכותרת ואני צריך עזרה ואני קונה אותו מארה"ב יש שני כרטיסים שאני רוצה לשאול אתכם עליהם ותציעו לי גם אתם: AMD HD 7950 http://shop.amd.com/us/gaming/Detail/GraphicCard/FX795ATDBC?SearchFacets=category%3AGraphic%20Card או ששווה להשקיע עוד 20 דולר ולקנות AMD HD Radeon 7970 http://shop.amd.com/us/gaming/Detail/GraphicCard/R7970-2PMD3GD5?SearchFacets=category%3AGraphic%20Card&ResultsPerPage=30 ועכשיו הדבר שייקבע הכל ... האם המערכת שלי מתאימה מעבד: (QuadCore AMD Phenom II X4 945, 3000 MHz (15 x 200 לוח אם: (Foxconn H-RS780-uATX (Aloe כרטיס מסך נוכחי: (ATI Radeon HD 5450 512mb(x2 ועוד שאלה שאני צריך שתענו לי הספק כוח ש…

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  8. Started by READONR9,

האם לכרטיסי מסך יורדים ביצועים תוך שנה,שנה וחצי? אם לא אז למה לבזבז כסף על כרטיס חדש. אפשר להשיג יד שניה עם אחריות בחצי מחיר עוד שאלה: האם למעבד יורד הביצועים ואם כן למה? תןדה מראש

• 19 תגובות
    • 3.8k צפיות
  9. יתרונות וחסרונות של שני המסכים הבאים לאור נסיון מעשי. LG LCD 15.1 L1511S http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44&products_id=2776 Samsung TFT 151 S 15 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41_125&products_id=795 שימוש עיקרי כמסך שני לטובת עבודה גרפית (המסך העיקרי CTX 19 טריניטרון) כרטיס מסך: GIGACUBE 9200C3 Radeon 9200 128MB ירכש עם המסך (האם צריך מתאם DVI? או שהוא מגיע עם הכרטיס) דגשים: אמינות צבעים ונוחות צפיה באור חזק. אופציות אחרות במגבלות המחירים הללו (עד 200 ש"ח) יתקבלו בברכה. תודה

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  10. תסתכלו במפרט של המחשב שלי מחשב ישן... אבל אני רוצה לשדרג לכרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 8400GS האם הכרטיס יתאים לי למחשב? כל מה שנאי צריך זה כדי לשחק ב WOW גם ככה עובד אבל אני רוצה לשפר גראפיקה לגבוהה ואני יודע שזה ישפר =] השאלה האם הכרטיס יתאים? למחשב בכלל

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by gilgil2,

שלום לפי חצי שנה קניתי מחשב נייח חדש, עפ"י המלצה שהבאתם לי פה בפורום אחלה מחשב מרוצה מאוד הרכיבו לי אותו בחנות tms המחשב וינדוס 8.1 64 ביט כרטיס מסך 780 gtx בחודש האחרון התחילו לי הבהובים במסך (והמסך שלי בסדר גמור) - לפי יומיים המחשב פשוט נכבה באמצע שימוש ומאז לא עלה יותר, מסך שחור ולא מגיע לווינדוס - הצלחתי לעבוד איתו רק ב -safe mode זה אומר שהארדיסק וה-SSD עובדים - עשיתי שחזור מערכת פעמיים ולא עזר - פירמטתי אותו וזה עזר המחשב הצליח לעלות - אחרי הפירמוט העצוב , התקנתי אנטי וירוס דבר ראשון, עשיתי ריסטרט והמחשב עלה (עד פה הכל בסדר) - הדבר הבא היה דריבר לכרטיס מסך - בשנייה שהתקנתי דרייבר עדכני שהורדתי מהאתר של nvidia המחשב שוב נכבה ולא עולה יותר, מסך שחור אות…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אני עומד לקנות היום כרטיס Geforce 8800GTS ואני מתלבט בין שתי חברות: INNOVISION Geforce 8800GTS OC 512MB DDR3 PCI-E http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1453 Sparkle nVIDIA GeForce 8800GTS OC Calibre 512MB PCIe http://skypc.co.il/pl_product~CALIBRE--P890~8~0.htm# התקציב שלי: עד 2,000 ש"ח. המסך שלי: Dell 2007 WFP הספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W . מפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 + קרור Scythe Ninja Plus לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3R כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB 3200AAKS 2 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL5 כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 7300GT 256MB ספק כח Enermax Liberty 400W צורב Samsung SH-S203B מארז NZXT APOLLO

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  13. היי, לחבר שלי נהרס המסך CRT שלו (אל תשאלו מגנט מאוד חזק ישב לו על הצג במשך כמה שעות....) והוא רוצה לקנות מסך חדש, מאחר ויש לו אחים קטנים, שאלולים לעשות את זה שוב, המלצתי לו על LCD, הבעיה היא התקציב, הוא מוכן להוציא עד 2200 ש"ח. אני יודע שאי אפשר למצוא מסך ממש טוב של 15" במחיר הזה אבל הייתי רוצה המלצה על האחד הכי טוב למחיר הזה (אין צורך ביעילות\מחיר) פשוט תנו את המסך הכי טוב שמגיעה במחיר הזה. עוד דבר, חשוב שיהיה לו DVI . תודה רבה, יאיר.

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  14. http://www23.tomshardware.com/graphics_2007.html?modelx=33&model1=734&model2=712&chart=279 ה1650, שצמוד ל7900GS. האם זה זה: http://skypc.co.il/pl_product~GV262~8~0.htm לפי הנתונים בטבלה ובאתר זה זה, העניין הוא שאני עדיין מפקפק בעניין מכיוון שהוא נותן ביצועים כל כך חזקים יחסית למחיר.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by subzero008,

הזמנתי 8600GTS של GIGABYTE והביאו בטעות של EVGA... איזה חברה עדיפה? ביצועים/קירור/אמינות/באנדל... תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by 34N1A1N79,

היי, בבקשה המלצה על כרטיס גרפי לא יקר במיוחד, נגיד עד 1000 שח 1200 ש"ח שיהיה לו גם יכולות מבחינת וידאו אם אפשר, או לפחות יהיה מספיק עוצמתי עובדת עם תוכנות גרפיות (פוטושופ וכאלה) באופן מקצועי מפרט מחשב: windows 7 64 bit Mainboard : ASUSTeK COMPUTER INC. Z97-A Chipset : Intel Haswell Processor : Intel P6 @ 3600 MHz (max : 4000) Physical Memory : 16384 MB DDR3-SDRAM Video Card : Intel® HD Graphics 4600 Hard Disk : SAMSUNG HD103SJ ATA Device (1000GB) Hard Disk : Samsung SSD 840 EVO 120GB ATA Device (120GB) DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVDRAM GH24NSB0 DVD-Rom Drive : DiscSoft Virtual Monitor Type : Dell Computer DELL U2412M - 24 inches …

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by someone5,

שלום קניתי כרטיס טלווזיה של LIFEVIEW FLY VIDEO 30 התקנתי אותו והחומרה החדשה זוהתה ועד כאן הכל בסדר. קניתי חיבור S VIDEO וחיברתי אותו ללווין לפחות ניסיתי תמונה אין יש על מיני פסים על המרקע וסאונד לא שומעים ניתקתי את ה-SVIDEO וחיברתי ל-VIDEO IN והתמונה עולה והכל עובד בשביל לשמוע סאונד אני צריך לתקוע בננה לתוך האוזניות של הטלווזיה. האם חיבור ה-SVIDEO שלי דפוק האם למישהו יש מדריך שמסביר איך לחבר? האם הדרך ה-SVIDEO אני מחבר את המחשב לטלווזיה או הממיר בכדי לראות על מסך המחשב או למה נועד חיבור ה-SVIDEO איך לחבר את הכרטיס עזרה דחוףףףףף תודה

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  18. Started by Animor,

שלום, אני מקווה שאני שואל בפורום הנכון לגבי ה-mkv או קבצי וידאו בכללי, לא מצאתי פורום מתאים יותר והנחתי שכאן יש מבינים בפורמטי וידאו. 1. על פי מה מוגדרת איכות הוידאו: האם על פי הרזולוציה או גודל הקובץ? 2. מה משמעות ה-bit rate? 3. נתקלתי במשהו מוזר, שני קבצי mkv של אותו וידאו: - הראשון בגודל 5.36GB, רזולוציה 1920X816, Overall bit rate : 8205 Kbps 24 FPS - השני בגודל 8.7GB, רזולוציה 1920X814, Overall bit rate : 11815 Kbps 24 FPS ממה נובע ההבדל המשמעותי בגודל הקובץ?

• 12 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. Started by SpiritKnight,

למעוניניים: אין RADEON9600PRO עם 256BIT לזכרון. נפלה טעות באינפורמציה שGIGACUBE סיפקו וזה ישונה באתר של PCH. -----Original Message----- From: Ola Chen Sent: Monday, June 30, 2003 9:26 AM Subject: RE: Some questions(Urgent) Regarding the memory bus Radeon9600 supports, Ive double checked with our PM and got the confirmation that it does support 128bits only. We apologize for the mistake and will correct it. Thank you for reminding. Best Regards, Ola Chen Email: Mobil: Tel: Website: www.gigacube.com.tw MSN: -----Original Message----- Sent: Monday, June 30, 2003 4:12 PM To: 'Ola Chen' Subject: RE: Some questions(Urgent) Dear Ola, Now, we faced another question from our …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by fish123,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה ואני צריך המלצות. אני רוצה כרטיס טלוויזיה מאחת החברות הבאות: Hauppauge,Leadtek,Asus,LifeView,Viewcast כרטיס פנימי של PCI,שיש לו גם תוכנות עריכה ובמיוחד את WinDVR 3 במחיר של עד 500 שקל. אם כבר אני פה,מישהו יכול להסביר לי על חיבורים? וגם מה ההבדל בין כניסות ליציאות? הנה כניסות: (RCA/3.5mm) Audio XLR FireWire (IEEE 1394) והנה יציאות: (RCA/3.5mm) Audio VGA ומה זה טיונר TV פנימי ו"ממיר מחשב לטלוויזיה"?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  21. רציתי לדעת אם למשל כרטיס במהירות 700Mhz במערך SLI יוצר צוואר בקבוק לכרטיס במהירות 900Mhz במערך SLI? או שהכרטיס במהירות היותר גבוהה יחשב יותר חישובים מהכרטיס היותר איטי?

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  22. אני רוצה לבנות מחשב ולחבר אליו מצלמות אבטחה, האם מלבד הכרטיס היעודי יש צורך בכרטיס מסך בנוסף והאם כרטיס מסך OB מספיק. אם כן יש חשיבות האם זה NV או ATI? לא ידעתי לאן לפוסתת את זה.. אם יש צורך תעבירו. תודה

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  23. משהו מוכן להסביר לי למה המסך הזה זול כל כך ? http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=117

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  24. Started by ozeini,

איזה דגם טוב יותר מבינהם? http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2735 או http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2709 ומזה Ultra Durable 2?

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  25. Started by eliXir,

Well, my friend arranged my Radeon9700p card but he warned me that the card have configurations problem, he is saying that by that some people that bought the card couldn't play games, the screen turned black right away. I would like to know a few things things, do someone is fimilar with this problem? there's anyway to fix it but change the whole computer? someone have this card and DON'T have this problem? Is it a problem with the all radeon's cards? Because If I don't buy this one I go for the 9800NP THANKS EVERYONE FOR POSTING

• 5 תגובות
    • 845 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.