עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by someone5,

שלום, כאשר אני מקליט מהלווין למחשב דרך כרטיס הטלווזיה ההקלטה עוברת פרים אחרי פרים באיטיות, לעומת זאת כשאני רואה את הקובץ אני רואה את זה מהר מדי, האם כאשר אני אצרוב את התוכנית לDVD זה מסתדר רואים את התוכנית רגיל? או שצריך לכוון???

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  2. Started by nir_ofer,

רציתי לדעת מה אתם חושבים על מסך הבא: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=510&catcode=228 במחיר של 1300 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  3. יש לי את הכרטיס מסך לידטק 6600gt מאיפה הכי טוב להוריד דריברים מהאתר של nvidia או מהאתר של לידטק?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by nimrodim,

מה אמורות להיות התוצאות של ULTRA 6800 על פנטיום 4?

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by BURTON,

http://img137.exs.cx/img137/6493/lgflat22xb.jpg 17" 12MS ;D

• 31 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. Started by someone5,

שלום, אני מחפש כרטיס טלווזיה, שאני יוכל לחבר אותו ל-YES ולהקליט ממנו תוכניות הישר אל ה-PC. אני מחפש כרטיס שלא עולה הרבה כסף ושהאיכות תהיה טובה. אשמח לשמוע את דעתכם, מחירים וכו... תודה כמו כן אבקש את דעתכם על הכרטיסים הבאים: LIFEVIEW FLY VIDEO 2000 LIFEVIEW FLYTV PRIME30 INTERNAL TV

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  7. הרבה מהכרטיסי המסך של היום מייצרים הרבה חום... אבל ממה שהבנתי עד טמפרטורה של בערך 90 זה לא מסוכן לכרטיס. אז למה אנשים בעלי כרטיסי מסך שמתחממים קצת, מודאגים? הרי במילא,אם הבנתי נכון, המחשב יתקע או משהו כזה כדי לא לפגוע בכרטיס... תודה לכל העונים..

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  8. Started by yuval26,

שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך רדון 9600 פרו של GIGABYTE. עד אתמול במשך חצי שנה לא היתה לי בעייה עם החיבור וראיתי מצויין. משום מה אתמול שרציתי לראות איזה סרט, התמונה בטלויזיה היתה מאוד חשוכה, איכות גרועה (כאילו משהו בקליטיה לא בסדר), תמונה מרצדת, ומן אזורים קטנים עם קטע אפור על המסך. יש לכם מושג למה זה? מה הפתרון? יכול להיות שמשהו בכרטיס, או בקבל (ארוך מאוד) נדפק? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  9. Started by PCguy,

לאחר בדיקה של PCMARK05 ו-3DMARK 05 יצא לי 3443 בבדיקת המערכת{AMD 3000 64-NEO2PLATINUM-R9550]ע"י הPCMARK בבדיקה של הגרפיקה קיבלתי 899 ב3DMARK עם הרדאון 9550{128ביט} עכשיו שיש לי תוצאות אני רוצה לדעת איפה אני עומד? זה טוב בינוני חלש?[/color]? יש לתוכנה קישור להשוואת תוצאות אבל כיוון שהגרסה שיש לי לא מקורית אינני יכול לבדוק שם אני מאוד אשמח לשמוע מכם

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  10. Started by RayZ,

לפעמים,המסך משחיר וחוזר לעצמו אחרי 5 שניות, לפעמים זה קורה 7 פעמים ברציפות. בדקתי, הכרטיס,הכבלים,הכל מחובר כשורה. המסך - תקין. הכרטיס מסך גם נתקע במשחקים ובסרטונים.. מה לא? והוא בעל הדרייבר הכי חדש שיש מאן-וידיה.

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  11. Started by blitz,

כרטיס מסך למשחקים ממוצעים אינטרנט (הורדות שירים,סרטים וכדומה). כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 6600 128MB DVI,TV,PCI-E bulk 710 1 710 יהיה טוב או שיקרטע ?

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  12. יש לי LCD של LG הייתי רוצה לדעת איך בודקים פיקסלים שרופים תודה

• 20 תגובות
    • 16.9k צפיות
  13. קיבלתי בקופסה כבל עם 2 מולוקסים שזה אחד מולוקוס מספק כוח ואני מחבר לכבל שקיבלתי עם הכרטיס מסך ואז המולוקוס מתחבר לכרטיס מסך או ישר לקחת כבל פנוי עם מולוקוס ולחבר לכרטיס מסך מה ההבדל?

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  14. אני מצטער אם זה לא קשור לפה פשוט לא ידעתי איפה לשים את זה..

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום אז אחריי ההמלצות כאן קניתי nVidia 6600 GT 128MB AGPx8 עכשיו אני רוצה הגדרות בשבילו מהצד הטוב ביותר. ההגדרות משמשות אותי בעיקר לקאנטר סטרייק שיהיה FPS גבוה במיוחד, עשיתי שלא תהיה הגבלה אני מגיע בקלות ל-250 שוב אבל לא ביציבות המוחלטת. חבר שלי קנה את אותו כרטיס מאותו יצרן ויש לו חבר ששינה לו כל מיני הגדרות שאין לו ולי מושג מה הם והוא הוציא לו 850 אפיאס יציב !!!!!!!! לאותו בנאדם יש ge force 5200 והוא הוציא מימנו 600 אפפיאס הכל מתועד בתמונות שכרגע לא אצלי.. אז רציתי לדעת קודם אם מישהו מכיר את ה"סודות" האלו ובכלל איזה הגדרות אתם ממליצים לי להגדיר בשביל משיקח ברמה הטובה ביותר וביעקר אפפיאס. (הדרייבר אצלי בעברית וזה דרייבר הכי מעודכן בשוק). תודה רבה ויום טוב

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  16. שלום.. ברשותי אינטל פנטיול 4 2600 , 512 RAM , גם 80 GB כונן קשיח ושאר "חמוצים".. לפני כ4 חודשים שידרגתי לכרטיס מסך חדש ( RADEON 9600XT TV,DVI 128MB ) המחשב היה בסדר גמור עד שהתקנו אותו ( בנוסף אליו התקנו מאוורר ) כך שמאז התקנת כרטיס המסך והמאוורר המחשב התחיל להתחמם יותר מהם ( הרבה יותר מהר ) זה לא ממש שינה לי חוץ מזה שהמארז "להט" .. עד לפני כשבוע שהמאיץ הגרפי התחיל להתחרפן.. אחרי שהמחשב דולק יותר מבסביבות ה5 שעות , הוא ממש רותח אבל גם התצוגה מתחילה "למות" *יש לציין שהכרטיס עדיין באחריות *יש לציין שזו לא בעיה במסך הוא עובד בסדר גמור *יש לציין שהכרטיס עלה בזמנו 840 ש"ח *יש שוב לציין שהכרטיס נקנה בKSP ( סניף חיפה ) תמונות : זה מה שקורה כאשר המחשב מתחמם ( רק שה…

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  17. Started by Da-Funk,

התקנתי את הכרטיס אפילו לא שמתי דרייברים עדכניים סתם כדי לבדוק שהוא עובד... והמעלות נראות לי גבוהות... מאמץ 65 מנוחה 57 אני מדבר על ה GPU CORE

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  18. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

השאלה במסך. תודה-גיל

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  19. בסוף קניתי ספק אחר יותר טוב מ hecעם 480w והכול טוב ויפה אבל יש בעיה אחת שלא משנה איזה משחק אבל מתי שהמשחק מבצע בדיקה אז הוא כותב שההגדרות הכי טובות למחשב שלי זה הכול low למה הוא כותב את הדבר הזה low הרי יש לי מערכת טובה למשחקים ועוד קניתי את6600gt אז בכלל זה צריך להיות מצויין ולא משנה ויהי מה הוא רק כותב שהמשחק ירוץ הכי טוב על low ורזולציה נמוכה למה הוא כותב ככה? מה הבעיה פה? מפרט המחשב: intel pentiuom 4ht 2600 dual 256 ddr לידטק 6600gt

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by AreaDooM,

אני צריך המלצה למסך LCD טוב17'' שיתאים למשחקי מחשב ורצוי חיבור DVI אני לא ממש מבין בזה אז תחליטו אתם מה התקציב הממוצע למסך עם דרישות כאלו. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  21. שלום חברה, יש לי רדאון 9600XT 256MB של גיגהבייט.. ניתן לפתוח כמה צינורות עיבוד נוספים לכרטיס הזה?... ואם כן ..איך? תודה.

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  22. Started by Yaron-Cohen,

ואם יש השוואות בינהם?...

• 14 תגובות
    • 920 צפיות
  23. Started by Shbd,

קיבלתי תמחשב החדש הודות לפורום! תודה תודה רבה....... לא האמנתי איך ש- FAR CRY טס על פילטרים מלאים, אך איזה איכות.... (טוב ג'יפה 4 מחשב קודם) amd 3000 gigabyte k8nf 1 gig ddr adata powercolor x800xl antec truepower 430 איך התוצאה? 4700 עם דריברים 5.3

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. קודם כל, תודה. עכשיו לנושא, אני צריך מסך 19 של LCD, במחיר סביר. ראיתי את המסך הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=40711 על פני הדברים, המפרט מדהים. 8MS, ניגודיות של 800:1, ביהרות של 300, וזווית של 160. האם הוא באמת טוב? והאם יש יותר מומלצים? והאם באמת LCD לא פוגע בעיניים, בניגוד לCRT, מעבר ללוגיקה שבדבר, שזה תותח אלקטרונית, לעומת ג'ל מתעצב? הא, למי שרוצה להמליץ, מעניינים אותי בעיקר הפקטורים הבאים: 1. אנ'לא גיימר מטורף, בזמן שMS נמוך יהיה חשוב וטוב, זה לא הכי הכי חשוב לי. 2. אני כן צופה בהמוןן ווידיאו במחשב, חשוב וקריטי שלא יהיו מריחות. 3., בהקשר ישיר ל2, חשובה לי מאוד איכות הצבעים. בתודה, גבריאל.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. זה מראה מסביב לכל צמח או איש או כל דבר שזז.. מסגרת כזו של ריבועים שחודרת דרך אובייקטים כאילו אם יש צמח ומאחורייו בית.. אז זה מראה מסביב לצמח מה שיש מאחרויי הבית... :s05: נראה לי זה קשור לדרייברים! לא יודע מה לעשות!

• 5 תגובות
    • 752 צפיות

דיונים חדשים בפורומים